GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Kate Upton ξέρει να «ανάβει» φωτιές!

Η Kate Upton, η οποία έγινε γνωστή για τις χυμώδεις της καμπύλες και το πληθωρικό της μπούστο, πόζαρε με καλοκαιρινή διάθεση και ενθουσίασε...

Η Kate Upton, η οποία έγινε γνωστή για τις χυμώδεις της καμπύλες και το πληθωρικό της μπούστο, πόζαρε με καλοκαιρινή διάθεση και ενθουσίασε και πάλι τους θαυμαστές της.
Η 20χρονη ξανθιά καλλονή από την Αμερική αποφάσισε για μία ακόμη φορά να αποχωριστεί τα ρούχα της και...
να φωτογραφηθεί φορώντας τα σέξι μαγιό της εταιρείας «Beach Bunny», «ανάβοντας» φωτιές στον ανδρικό πληθυσμό.
Kate-Upton-4.jpg
Kate-Upton-19.jpgKate-Upton-2.jpgKate-Upton-18.jpgKate-Upton-17.jpgKate-Upton-14.jpgKate-Upton.jpg
Kate-Upton-1.jpg

4 σχόλια

  1. ΠΑΣΟΚΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι Κυριακή πρωί, 8-4-2012 και κάνω ζάπινγκ σε όλα τα κανάλια, που έχουν αυτήν την ώρα ενημερωτικές εκπομπές, δηλαδή ΝΕΤ, Μέγα και Σκάϊ.
    Και στα 3 αυτά κανάλια υπάρχουν εκπρόσωποι ΜΟΝΟΝ της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, με ολίγη γαρνιτούρα από… την αριστερά "του σαλονιού", του Κουβέλη!!!

    Ούτε ίχνος από Ανεξάρτητους Έλληνες, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και λοιπές δυνάμεις, που στέκονται απέναντι στην αθλιότητα του Μνημονίου!!!!
    Θαυμάστε "δημοκρατία", θαυμάστε "έγκυρη" και "απρόσκοπτη" ενημέρωση ενόψει των εκλογών!!

    Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι το άθλιο πολιτικο-οικονομικό σύστημα σε συνεργασία με τους νταβατζήδες του- διαπλεκόμενους μεγαλο-καναλάρχες, ΕΧΕΙ ΘΟΡΥΒΗΘΕΙ και δεν κοιμάται τα βράδια... από την προοπτική να εισπράξει ένα ηχηρό χαστούκι στις επικείμενες εκλογές!!

    Μη φοβάστε όμως συμπολίτες μου...

    Όσο και να προσπαθούν, θα φάνε καλά στις εκλογές ΟΛΟΙ οι δοσίλογοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ,,ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ 3 ΓΕΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ,,ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ-ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ - ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ..ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΑΜΕΣΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΚΕ ΤΩΡΑ ΔΑΓΚΩΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση