GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Mε σχέδιο «σοκ και δέος» για το Δημόσιο έρχεται η «τρόικα»...

Το πρώτο θύμα κάθε πολέμου λένε ότι είναι η αλήθεια. Και το πρώτο θύμα κάθε προεκλογικής περιόδου στην Ελλάδα είναι η αλήθεια για την οι...

Το πρώτο θύμα κάθε πολέμου λένε ότι είναι η αλήθεια. Και το πρώτο θύμα κάθε προεκλογικής περιόδου στην Ελλάδα είναι η αλήθεια για την οικονομία: οι ψηφοφόροι οδηγούνται σε λιγότερο από έναν μήνα στις κάλπες, με τις πολιτικές δυνάμεις που υποστηρίζουν το Μνημόνιο να συγκαλύπτουν επιμελώς την αλήθεια για...
τα πρωτοφανούς αγριότητας μέτρα που θα αξιώσει τον Ιούνιο η «τρόικα».
Η σιωπή ακόμη και του Λ. Παπαδήμου, ενός τεχνοκράτη που θεωρητικά δεν έχει λόγους να φοβάται το πολιτικό κόστος, είναι εύγλωττη και δείχνει την αδυναμία των κυρίαρχων, έως τώρα τουλάχιστον, δυνάμεων του πολιτικού συστήματος να διαχειριστούν πολιτικά το πρόγραμμα που ανέλαβαν να εφαρμόσουν με την έγκριση του Μνημονίου 2.
Μιλώντας στη Βουλή, στις 30 Μαρτίου, ο κ. Παπαδήμος είχε δεσμευτεί ότι «μέχρι το τέλος της θητείας της παρούσας κυβέρνησης θα είναι έτοιμες οι προτάσεις που αφορούν την περιστολή των δαπανών ύψους 12 δισ. ευρώ μέσα στην επόμενη διετία». Ουδέν σχετικό, όμως, ανέφερε έως τώρα ο τεχνοκράτης πρωθυπουργός ούτε και πρόκειται να παρουσιάσει προτάσεις για τα μέτρα πριν ανοίξουν οι κάλπες.
Αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο: όσοι ασχολήθηκαν το τελευταίο διάστημα παρασκηνιακά με την επεξεργασία των μέτρων για τη διετία 2013-2014, από το υπουργείο Οικονομικών και το ΚΕΠΕ μέχρι τους εμπειρογνώμονες της «τρόικας», οδηγήθηκαν στη διαπίστωση ότι αυτές οι πρωτοφανούς κλίμακας περικοπές δεν μπορούν να γίνουν παρά μόνο αν εφαρμοστεί ένα σχέδιο «σοκ και δέος» στον δημόσιο τομέα, που θα εξαφανίσει ακόμη και βασικές λειτουργίες του κοινωνικού κράτους και θα οδηγήσει μαζικά στην ανεργία δημοσίους υπαλλήλους.
Όπως διαπιστώνεται, είναι ελάχιστα τα περιθώρια «ανώδυνων» για την οικονομία και την κοινωνία εξοικονομήσεων. Ζήτημα είναι αν μπορούν να καλύψουν το ένα πέμπτο των συνολικών περικοπών που χρειάζονται για την επόμενη διετία.
Έτσι, τουλάχιστον 9-10 δισ. ευρώ από το σύνολο των περικοπών των 12 δισ. ευρώ θα πρέπει να προέλθουν από μαζικά «λουκέτα» σε οργανισμούς και υπηρεσίες του Δημοσίου, απολύσεις υπαλλήλων, μειώσεις μισθών και συντάξεων και κατάργηση κοινωνικών προγραμμάτων και παροχών.
Την αλήθεια για την εφιαλτική επόμενη ημέρα των εκλογών προσέγγισε όσο πιο... αόριστα μπορούσε ο Φ. Σαχινίδης σε πρόσφατη συνέντευξή του.
Είπε ότι ο αρχικός σχεδιασμός των νέων μέτρων έχει ήδη γίνει από την κυβέρνηση Παπαδήμου, χωρίς βεβαίως να εξηγήσει γιατί αυτός ο σχεδιασμός δεν παρουσιάζεται πριν από τις εκλογές, ώστε να γνωρίζουν και οι ψηφοφόροι τι τους περιμένει από τις 7 Μαΐου.
Χωρίς να μπει σε... ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, αρκέστηκε να πει ότι 3% του ΑΕΠ (6 δισ. ευρώ) θα εξοικονομηθούν από τις κρατικές δαπάνες, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων αφορούν μισθούς και συντάξεις.
Για να γίνει αντιληπτό τι μπορεί να σημαίνει μια περικοπή 6 δισ. ευρώ από κρατικές δαπάνες, αρκεί να πούμε ότι ακόμη και με το πιο «βάρβαρο» σενάριο περικοπών στα ειδικά μισθολόγια του Δημοσίου δεν εξοικονομούνται περισσότερα από 400 εκατ. ευρώ.
Άλλο 1,5% του ΑΕΠ (3 δισ. ευρώ) είπε ο κ. Σαχινίδης ότι θα εξοικονομηθεί από περικοπές κοινωνικών παροχών, ενώ το υπόλοιπο 1% (2 δισ. ευρώ) θα προέλθει από την αναδιοργάνωση της δημόσιας διοίκησης.
Ο κ. Σαχινίδης δεν μπήκε στον κόπο να διευκρινίσει τι μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτά τα τεράστια ποσά περικοπών, καθώς μια απλή παρουσίασή τους σε... τίτλους θα ήταν αρκετή για να εκτοξεύσει στα ύψη την «αντιμνημονιακή» ψήφο στις εκλογές.
Ούτε και αποκάλυψε τους υπολογισμούς που έχουν γίνει έως τώρα για τα πρόσθετα μέτρα που θα χρειαστούν ΚΑΙ για το 2012, καθώς είναι αδύνατο να εφαρμοστεί χωρίς αποκλίσεις ακόμη και ο συμπληρωματικός προϋπολογισμός που ψηφίστηκε μόλις τον Φεβρουάριο...

10 σχόλια

  1. Πασοκ

    Το Πασοκ προηγειται με 2,2% της ΝΔ!

    Μετα το αρθρο του δρ Κουτσούκου στο πρεσσ την περασμενη Κυριακη

    και πριν αλεκτωρ λαλησει....

    αρχισαν να "αλλαζουν" οι προβλεψεις!

    Ο Δρ ειχε πει οτι το Πασοκ προηγειτε με 1,5% και ολοι βριζανε

    Τωρα ολοι τα αλλαζουν....

    Αν ο Σαμαρας δεν παει για ντιμπειτ με τον Βαγγελη, εχασε τις εκλογες με 7% διαφορά, ειπε ο δρ Κουτσουκος στην Μηλιωνη!

    Το Πασοκ πηρε τα μετρα του Μνημονιου γιατι το επεβαλλε ο Σαρκοζι και η Μερκελ!

    Δεν εφταιγε το Πασοκ αλλά οι δεξιοι Σαρκοζι και Μερκελ!

    Τωρα ο Σαρκοζι χανει!

    Το Πασοκ ανασταινεται!

    «Αν εκλεγώ θα ελαφρύνω το φορτίο των Ελλήνων»...είπε ο Oλαντ

    Βαγγελη πηγαινε στο Παρισι στον Ολλαντ

    Εκει κρινονται ολα!

    Το Πασοκ να κυταξει τους υπερδανεισμενους, τους φτωχους, τους ψηφοφορους του και να κανει προγραμμα αναπτξης ειπε ο δρ Κουτσουκος

    που ανακοινωσε ότι ηδη το Πασοκ προηγειτε με 2,2% της ΝΔ!

    Βαγγελη προχωρα, αλλα και αν δεν προχωρας ο κοσμος που ειναι 35% αναποφάσιστοι θα ψηφισουν Πασοκ

    Από την Πρωτομαγια και μετα θα υπάρξει αιφνίδια μεταστροφή του κόσμου υπέρ του Πασοκ.

    Νικη Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. . οσα δεν λενε τα φερεφωνα οι εγκαθετοι οι ραγιαδες..ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2030 προβλεπει τη σαρωτικη αλλαγη στην ασφαλιση ωστε να μειωθουν στο ελαχιστο οι δαπανες για την υγεια,να μειωθουν οι ασφαλιστικες δαπανες των εργοδοτων και να αυξηθουν οι εισφορες των αυτοαπασχολουμενων θα καταργηθουν σταδιακα θεραπειες ,ιατρικες εξετασεις και φαρμακα που μεχρι τωρα καλυπταν τα ασφλ.ταμεια. Αυτο θα φερει σαφη επειδεινωση στους ορους ζωης ολοκληρης της κοινωνιας..στελεχη του ΔΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και συμφωνησε Ο ΑΝΤΩΝΟΒΑΓΓΕΛΗΣ και ολοι εμεις οι ραγιαδες..ασχετο..στην ΡΟΥΜΑΝΙΑ με το ΔΝΤ ΑΥΞΗΘΗΚΕ Η ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑ 25% ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΤΑ 5,6 ΧΡΟΝΙΑ..ολε...ετσι στο ασχετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι πιθανό αυτοί οι αλητήριοι τύποι ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΙΝ ΑΛΛΟ ΠΑΡΟΧΟ ΝΑ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΡΟΧΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΚΛΕΨΑΝ;
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!!!!!!!!!!!
    'Η ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ////////////////////////////////////
    Τρέχουν να καλύψουν τους κώλους τους οι ΠΑΣΟΚοι:

    "Διαγραφή εκλογέων λόγω ανάκλησης των αποφάσεων καθορισμού της ιθαγένειας τους".
    Με κατεπείγον έγγραφό του το Υπ. Εσωτερικών καλεί τους αρμόδιους (Δήμους κ.λπ) να διαγράψουν από τους εκλογικούς καταλόγους τους λαθραίου που ανακλήθηκαν οι ελληνοποιήσεις τους ακόμα και μετά την 29η Φεβρουαρίου!!!
    __________________________
    Έγραψαν παρανόμως διάφορους λαθραίους στου εκλογικούς καταλόγους και τώρα που βλέπουν, ότι χάνουν πανηγυρικά τρέχουν να καλύψουν τους κώλους τους και κουκουλώνουν ότι προλάβουν !!!

    //////////////////////////////////////

    ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ - ΕΚΛΟΓΙΚΟ

    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    Αθήνα 23 Απριλίου 2012
    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
    Αριθ. πρωτ.: 15695
    ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ
    ΤΜΗΜΑ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΩΝ
    Πληροφορίες :2131361143 ______________________________
    ΘΕΜΑ: "Διαγραφή εκλογέων λόγω ανάκλησης
    των αποφάσεων καθορισμού της ιθαγένειας τους ".

    Ενόψει των εκλογών της 6ης Μαϊου 2012 σας γνωρίζουμε τα εξής:
    Οι ανωτέρω εκλογές θα διενεργηθούν με βάση τους εκλογικούς καταλόγους που προκύπτουν μετά την Α΄ αναθεώρηση του 2012 (Ιανουάριος – Φεβρουάριος), οι οποίοι περιλαμβάνουν τις μεταβολές που έχουν συντελεστεί έως την 29η Φεβρουαρίου 2012.
    Στους καταλόγους αυτούς πιθανόν να συμπεριλαμβάνονται άτομα, για τα οποία έχουν ανακληθεί μετά την 29η Φεβρουαρίου 2012 οι αποφάσεις καθορισμού της ιθαγένειάς τους και, συνεπώς, πρέπει να διαγραφούν από τους εκλογικούς καταλόγους. Εξυπακούεται ότι εκείνοι για τους οποίους έχουν εκδοθεί ανακλητικές αποφάσεις πριν από την ανωτέρω ημερομηνία πρέπει ήδη να έχουν διαγραφεί και να μην περιλαμβάνονται στους εκλογικούς καταλόγους.
    Προκειμένου, λοιπόν, να μην ασκήσουν το εκλογικό δικαίωμα στις προσεχείς εκλογές εκείνοι, οι οποίοι αναφέρονται στις ανακλητικές αποφάσεις και περιλαμβάνονται στους εκλογικούς καταλόγους, πρέπει να κοινοποιούνται άμεσα στους οικείους δήμους οι αποφάσεις με τις οποίες ανακαλούνται οι διαπιστωτικές πράξεις καθορισμού ιθαγένειας, προκειμένου αυτοί να διαγράψουν τα άτομα που αφορούν οι αποφάσεις αυτές από τα δημοτολόγιά τους και στη συνέχεια να αποστείλουν τις μεταβολές αυτές (διαγραφές) στο Υπουργείο μας, με την πρώτη μετά τις εκλογές δίμηνη αναθεώρηση.
    Οι Αντιπεριφερειάρχες της περιφερειακής ενότητας της έδρας των νομών οφείλουν:
    α/ να συμπεριλαμβάνουν στους εκλογικούς σάκους, με τους οποίους αποστέλλεται το εκλογικό υλικό σε κάθε εκλογικό τμήμα, και έγγραφό τους με τα ονόματα εκείνων για τους οποίους ανακλήθηκαν οι αποφάσεις καθορισμού της ιθαγένειάς τους και είναι γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του συγκεκριμένου εκλογικού τμήματος, καθώς επίσης τις σχετικές αποφάσεις, και
    β/ να εφοδιάσουν με αντίγραφο του παρόντος εγγράφου όλα τα εκλογικά τμήματα της οικείας εκλογικής περιφέρειας (νομού), προκειμένου να ενημερωθούν οι αντιπρόσωποι της δικαστικής αρχής και να μην τους επιτρέψουν να ψηφίσουν.
    Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
    ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ



    Δείτε τη Υπ. Απόφαση στο koinos-topos.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1) Φόρο ΕΤΑΚ και ΦΑΠ
    2) Φόρο για τα αγροτεμάχια ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΠ.
    3) ΕΕΤΗΔΕ ( χαράτσι στη ΔΕΗ ) ΤΟ2012, ενώ οι 100.000 αιτήσεις εξαίρεσης
    εκκρεμούν στις εφορίες της Ελλάδας και απειλούνται με δήμευση καταθέσεων
    και σπιτιών !
    4) αύξηση αντικειμενικών αξιών ( άρα διπλάσιους φόρους ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ, ΓΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ και χαράτσια )ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΚΡΗΤΗ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ,ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΑΤΤΙΚΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ,ΑΧΑΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.
    5) Φόρο 20% στα ενοίκια και στις καταθέσεις
    6) νέες έκτακτες εισφορές στα εισοδήματα, μισθούς, συντάξεις, εφάπαξ, αυτοκίνητα, ελεύθερους επαγγελματίες
    7)κατάργηση φοροαπαλλαγών, οικογενειακών και πολυτεκνικών επιδομάτων,
    και των κοινωνικών επιδομάτων ΣΕ 200.000 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, αφού θα μπουν πολύ χαμηλά εισοδηματικά κριτήρια.
    8)ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ , άρα διπλασιασμός φόρων και ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΟΡΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΠΕΡΣΙ 1000 Ή 2000 ΕΥΡΩ.
    9) νέες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις,εφάπαξ
    10) πετρέλαιο θέρμανσης στο 1,5 ευρώ και ανάλογα το φυσικό αέριο 1,3 ευρώ
    11) ΒΕΝΖΙΝΗ στα 2 ευρώ.
    12) Μείωση επιδομάτων ανεργίας και βύθιση της χώρας σε μεγαλύτερη ύφεση,
    άρα και μείωση του εσωτερικού τουρισμού, καταποντισμός των τουριστικών περιοχών, των ναυτιλιακών και αεροπορικών εταιρίων.
    13) Απολύσεις και ανεργία άλλων 200.000 ατόμων τουλάχιστον σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
    14) ΦΟΡΟ ΙΔΙΟΚΑΤΟΙΚΗΣΗΣ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ !
    15 )Όχι αποζημιώσεις σε ομολογιούχους που έχασαν τις αποταμιεύσεις τους από το κούρεμα και σε ταμεία ασφαλισμένων και δημόσια ιδρύματα που έχασαν τα αποθεματικά τους.
    16) μηδενισμός αφορολόγητου, ακόμα και για τα παιδιά, οπότε θα αυξηθούν οι
    φόροι κατά 100%
    17 ) νέες αυξήσεις στη ΔΕΗ, στις συγκοινωνίες και στις εταιρίες κοινής οφέλειας.
    18 ) ηλεκτρονικό φακέλλωμα όλων των Ελλήνων.
    19 ) ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΒΕΒΑΙΗ ΠΕΡΙΚΟΠΗ 13OY KAI 14ΟΥ ΜΙΣΘΟΥ.
    20 ) Άρση της απαγόρευσης της κατάσχεσης της πρώτης κατοικίας λόγω χρεών
    - Σταδιακή κατάργηση του ΕΦΑΠΑΞ στο δημόσιο τομέα – Άμεση περικοπή 30% αναδρομικά

    - Σταδιακή κατάργηση της αποζημίωσης στον ιδιωτικό τομέα είτε απο απόλυση είτε απο σύνταξη.

    - Πλήρης κατάργηση των φοροαπαλλαγών και των ειδικών καθεστώτων φορολόγησης. Προβλέπεται κατάργηση των εκπτώσεων φόρου όπως για τόκους στεγαστικών δανείων α΄κατοικίας, ενοίκια, δίδακτρα, ασφάλιστρα, ιατρικές επισκέψεις, εξετάσεις, νοσήλια ή και ασφαλιστικές εισφορές.

    - Αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ από 6,5% σε 13%

    - Κατάργηση μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ που ισχύει στα νησιά

    - Υπαγωγή των αγροτών σε ΦΠΑ

    - Νέος ειδικός φόρος κατανάλωσης σε ποτά/τσιγάρα

    - Νέα αύξηση τέλους ταξινόμησης σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα

    - Νέα αύξηση τελών κυκλοφορίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στην εργατική Πρωτομαγιά,δρ. Κουτσούκε, θα κατέβουν οι "ικανοποιημένοι" ψηφοφόροι του πασοκ ;

    Ρε σούργελο, ακόμα εδώ είσαι ; Ακόμα δεν κατάλαβες ότι άρχισαν τα όργανα ; Ακόμα δεν κατάλαβες ότι βγήκαν τα μαχαίρια γιατί βλέπουν τη οργή των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ που τους κοροιδέψατε και τους εξαθλιώσατε ;

    Κατά 75& για τη χρεοκοπία της χώρας φταίει το ΠΑΣΟΚ και κατά 25% η ΝΔ. Και θα πληρώσουν. Αν δεν πληρώσουν στις κάλπες, για να εκτονωθεί η οργή του κόσμου, τότε θα έχουμε άσχημες εξελίξεις ακόμα και από τη Δευτέρα ... Οι διαπλεκόμενοι ας προσέξουν, γιατί ο κόσμος δεν θα επιτρέψει να εφαρμοστούν τα μέτρα που υπέγραψε ο κ. Βενιζέλος και η παρέα του με την Τρόικα.

    Λύσσα κακιά να σας πιάσει. Χαρά στη ζωή σας να μη δείτε που "αυτοκτονήσατε" πολλους Έλληνες, ανάμεσά τους και πολλούς ψηφοφόρους σας και αφήσατε ορφανά παιδιά και τρώτε, τρώτε, τρώτε. Αυτά τα φαγοπότια σε βάρος του κοσμάκη να τα πληρώσετε ακριβά σε γιατρούς και κηδείες. Ξεφτιλισμένοι, γλειώδεις ! Ανάθεμα τη φάρα σας ! Ευτυχώς, οι περισσότεροι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ φαίνεται να σας πήραν είδηση, ότι είστε μια μικρή παρέα που τρωγοπίνετε εις βάρος τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Apolyseis edw kai twra sto dhmosio. Meiwseis mis8wn edw kai twra sta koproskyla toy dhmosioy. Epiteloys, den antexoyme allo na doyleyoyme gia na plhrwnontai 1.000.000 remalia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ελα μωρη κρουσταλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση