GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δημοσκόπηση MRB: 32,6% ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μαζί...

17 σχόλια

  1. Πρόταση εξόδου από τη οικονομική κρίση

    Καλούμε τον εισηγητή του χαρατσιού στη ΔΕΗ κ.Βενιζέλο,το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ και όλους όσους συμφωνούν με το μνημόνιο ( υπουργούς, βουλευτές, υποψηφίους, δημάρχους τους, περιφερειάρχες τους, κομματικά στελέχη,συνδικαλιστές , φοιτητές και ψηφοφόρους - πόσοι είναι αυτοί ; το 50% των Ελλήνων ; ) και ΔΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗ ΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΟΥΝ, ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ και το ΔΝΤ.

    ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΤΗΣ ΝΔ, ΤΟΥ ΛΑΟΣ, ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων !

    Αν παραμείνουν, να δηλώσουν ότι δέχονται να πληρώνονται με 500 ευρώ το μήνα. Όσοι ψηφοφόροι των μνημονιακών κομμάτων είναι συνταξιούχοι, να δηλώσουν ότι θα παίρνουν σύνταξη μόνο 500 ευρώ το μήνα, χωρίς επικουρικές ή άλλα επιδόματα, για να βοηθήσουν το Κράτος και την επιτυχία του μνημονίου. Και από το σύνολο της κινητής ( καταθέσεις, ομόλογα, μετοχές ) και ακίνητης περιουσίας να κρατήσουν 150.000 ευρώ για ώρα ανάγκης και 2 ακίνητα ο καθένας από αυτούς τους μνημονιακούς και τα άλλα να τα δωρίσουν στο Κράτος για την απόσβεση του χρέους. Και όσοι εκλεγούν από αυτούς να παίρνουν μισθούς 500 ευρώ μέχρι να βγει η χώρα από το μνημόνιο.
    Επίσης, να δημεύσουν την κινητή και ακίνητη περιουσία, όσων δημοσίως έχουν παραδεχθεί την είσπραξη μεγάλων ποσών για τον εαυτό τους ή τα κόμματά τους. Αφού ισχυρίζονται ότι το μνημόνιο είναι αναγκαίο και ότι ενδιαφέρονται να σώσουν τη χώρα, ας κάνουν ΑΥΤΟΙ τις μεγάλες θυσίες, θυσιάζοντας τη περιουσία τους, ώστε να συμπάσχουν με τον άνεργο των 360 ευρώ, το νέο των 400 ευρώ, τον Οικογενειάρχη των 900 ή 1000 ευρώ με παιδιά ! Αλλιώς είναι ψεύτες και υποκριτές και δεν θα τους ψηφίσουμε. Τους καλούμε να δεσμευτούν πάνω σε αυτά. Αλλιώς είναι τζάμπα μάγκες όσοι βάζουν υποψηφιότητα ( με γεμάτες τσέπες και βίλες και ακίνητα και καταθέσεις εκ. ευρώ και κότερα ) με τα μνημονιακά κόμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τέτοιους ΄μαλάκες και τέτοιες ... προτάσεις, όσοι κυβερνούσαν τόσα χρόνια, βρίσκαν και κάναν. Οι ταλιμπάν της πείνας και της μιζέριας, τα σύγχρονα ναυάγια της αδυναμίας επιβίωσης εν πολλοίς χάρη στα δικά τους ατομικά λάθη, επιδιώκουν να μεταθέσουν την ευθύνη για να μην αυτοκτονήσουν. Και προκύπτουν τα τερατουργήματα των δημοσκοπήσεων και των επιθετικών σχολίων. Από πότε όμως η ασχετίλα, ο φθόνος, η ποινικοποίηση του παραπάνω του διπλανού είναι λύσεις;;; Από ... σήμερα. Από την Ελλάδα της ΝΔκρατικής κρίσης, των ελλήνων που είπαν όχι το 2001 στη μεταρρύθμιση Γιαννίτση, του Θεοδωράκη και του Γλέζου (φοβερές ... πολιτικές προσωπικότητες...), της ξέπνοης και ανέπνευστης αν και ειλικρονούς ΠΑΣΟΚικής προσπάθειας χωρίς συμμάχους.

    Καληνύχτα μας

    (μικρή ελπίδα το 30% του ΠΑΣΟΚ, για να δούμε, μικρή αλλά υπαρκτή)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΣΟΚ και 2 ευρώ η βενζίνη
    ΠΑΣΟΚ και 1,5 ευρώ το πετρέλαιο θέρμανσης
    ΠΑΣΟΚ και χαράτσι στη ΔΕΗ
    ΠΑΣΟΚ και φόρος στα ενοίκια και στα αγροτεμάχια και στα οικόπεδα
    ΠΑΣΟΚ και φόρος ιδιοκατοίκησης
    ΠΑΣΟΚ και κόψιμο σε 300.000 Έλληνες των κοινωνικών, τριτεκνικών και πολυτεκνικών επιδομάτων.
    ΠΑΣΟΚ και διπλασιασμός τεκμηρίων και αντικειμενικών αξιών.
    Θα σας τα πάρουμε ΟΛΑ, λεφτά, σπίτια, αυτοκίνητα, για να να έχουμε λεφτά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΚΤΑΚΤΟΝ ...........



    ___________________________________
    ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ


    ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ
    ΤΑ .....ΤΙΜΗΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΗΡΩΙΚΟΥ ΚΥΣΕΑ
    ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ ..ΜΑΣ


    1. ΓΙΑΝΝΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
    2. ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Υ.ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
    3. ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΥΠΕΧΩΔΕ.
    4. ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΩΜΑΙΟΣ ΥΠ.ΔΗΜ.ΤΑΞΗΣ
    5. Α.ΤΖΟΑΝΟΣ Α΄ΓΓΕΘΑ
    6. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΥΠ.ΑΝ.ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
    7. ΑΚΗΣ (ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ) ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠ.ΑΜΥΝΗ$
    8. ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΠΡ.ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.


    ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ

    ΣΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ
    ΠΑ$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ
    ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟΥ
    ΚΕΝΤΡΟΥ.
    ΟΙ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΣΑΝ ΣΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΣΚΑΓΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.
    ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΥΧΑΙΑ.
    ΒΓΑΛΑΝΕ ΑΠ'ΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΝΥΣΤΑΛΕΟΣ ΚΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ,ΑΛΛΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ,ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΕΣ.
    ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ.
    ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΟΧΙ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΑΝΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ
    ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ.
    ΝΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.
    20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΒΑΖΕΙ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ ΚΙ Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ
    ΒΑΖΕΙ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.Ο GAP ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ 151 ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΜΕ 180 ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΠ΄ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑΙ ΚΑΙ Η ΝΔ,ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΕΡΑ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΓΕΛΑΓΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ.ΜΟΛΙΣ ΣΦΙΞΑΝΕ ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΚΑΙ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΚΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΣΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΗΤΑΝ.ΑΜΕΣΩΣ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ.
    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΦΥΓΕ.ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΤΑΝ ΑΛΛΟ.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΙ Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ.
    ΜΑΖΙ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΖΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1.
    ΜΑΖΙ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ.
    ΜΑΖΙ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟ.
    ΜΑΖΙ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2.
    ΜΑΖΙ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ 2.
    ΜΑΖΙ ΚΟΨΑΝΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ,ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ,ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ.
    ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΝΔ,ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ.
    ΣΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ.
    ΕΙΤΕ ΝΔ ΨΗΦΙΖΕΙΕΣ ΕΙΤΕ ΠΑΣΟΚ,ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΖΙ.
    ΛΑΘΟΣ.ΟΧΙ ''ΣΑΝ''.
    ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΖΙ!
    ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΠΑΣΟΚ;ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΝΔ;
    ΤΟΤΕ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΜΙΣΘΟ 150 ΕΥΡΩ.
    ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ;
    ΤΟΤΕ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ,ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ,ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΠΑΝΤΟΥ,ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ 500 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΠΕΡΑ ΑΠ'ΤΟ 1 ΕΚΑΤ. ΤΩΝ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O ΜΠΕΝΙΤΟ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1 ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2. ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ, ΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ
    ΦΟΡΟ ΙΔΙΟΚΑΤΟΙΚΗΣΗΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ.
    ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ, ΤΗΝ ΑΧΑΙΑ, ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ. ΘΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ, ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 20 ΦΟΡΟΙ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ.
    ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΦΟΡΟ ΣΤΑ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟΜ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΣΤΑ ΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ, ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ.
    ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΦΟΡΟ ΣΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ 20%
    ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΤΡΙΤΕΚΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΕ 200.000 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.
    ΘΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΚΑΤΑ 30% ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ, ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ΕΦΑΠΑΞ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΜΙΣΘΟΥΣ. ΘΑ ΚΟΠΕΙ Ο 13Ος ΚΑΙ 14Ος ΜΙΣΘΟΣ.
    Ο ΜΠΕΝΙΤΟ ΜΠΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ, ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. E ρε και τι θα γίνει στο μπουρδελο τη βουλή.
    Μακαρι να μπούνε καμια 30αρια φουσκωτοι της Χρυσης Αυγης να δουμε και λιγο ξυλο.
    Αχ να ξαναρθει το 65 να γελασει καθε πικραμενο χειλι και μετα να γινει πρωθυπουργος κανενας λοχίας.
    Καλλυτερος θα ειναι απο αυτους τους πουστηδες που καταληστεψαν το κράτος κερατωμενοι κεραταδες,ξεφτηλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πασοκ


    Οι αναποφασιστοι ειναι 35%
    και ολοι την Κυριακη 6 Μαιου θα ψηφισουν το νεο Πασοκ

    ειπε ο δρ Κουτσουκος

    Ερχονται ανατροπες απο γαλλια

    Ζητω ο Ολαντ

    Νικος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ειμαστε κρατος υπο κατοχη .Αν οι αφενταδες μας αποφασισουν να γινει η Θρακη Τουρκικη Επαρχια ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΚΑΤΩ..Ε ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ -ΔΝΤ-ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΦΕΝΤΗ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΑΣΑ-ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ..ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ? ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ(ΚΡΕΜΑΛΑ) ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ -ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ? ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΑ-ΚΑΤΣΕΛΗ...ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ? ..ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ-Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ..ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΕΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΗΔΗ 2,6 ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ......ΟΛΗ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ..ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ..(ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ) ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ Π.Χ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ..ΕΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛ.ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΘΑ ΚΑΘΗΛΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ Η ΟΧΙ..ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΠΕΡΙ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ..ΤΟΥΡΚΙΑΣ.ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ!.ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΡΙΣΤΙΚΑΝ.. ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ...ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ!!! ΑΓΟΡΩΝ!!!ΤΩΝ-ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ..ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ.. ΔΝΤ.. ΕΕ.. ΗΠΑ ..ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ..ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ -ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ -ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ-ΚΑΙ Η ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΕΦΟΠ-ΛΗΣΤΩΝ..ΑΣ ΣΙΩΠΟΥΝ..ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΥΤΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι αναποφασιστοι ειναι 35%
    και ολοι την Κυριακη 6 Μαιου θα ψηφισουν το νεο Πασοκ

    ειπε ο δρ Κουτσουκος

    Το πιο διάσημο σούργελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι αναποφασιστοι ειναι 35%
    και ολοι την Κυριακη 6 Μαιου θα ψηφισουν το νεο Πασοκ

    ειπε ο δρ Κουτσουκος

    Το πιο διάσημο σούργελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι αναποφασιστοι ειναι 35%
    και ολοι την Κυριακη 6 Μαιου θα ψηφισουν το νεο Πασοκ

    ειπε ο δρ Κουτσουκος

    Το πιο διάσημο σούργελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ
    ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟΥ
    ΚΕΝΤΡΟΥ.
    ΟΙ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΣΑΝ ΣΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΣΚΑΓΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.
    ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΥΧΑΙΑ.
    ΒΓΑΛΑΝΕ ΑΠ'ΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΝΥΣΤΑΛΕΟΣ ΚΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ,ΑΛΛΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ,ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΕΣ.
    ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ.
    ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΟΧΙ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΑΝΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ
    ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ.
    ΝΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.
    20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΒΑΖΕΙ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ ΚΙ Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ
    ΒΑΖΕΙ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.Ο GAP ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ 151 ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΜΕ 180 ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΠ΄ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑΙ ΚΑΙ Η ΝΔ,ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΕΡΑ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΓΕΛΑΓΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ.ΜΟΛΙΣ ΣΦΙΞΑΝΕ ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΚΑΙ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΚΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΣΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΗΤΑΝ.ΑΜΕΣΩΣ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ.
    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΦΥΓΕ.ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΤΑΝ ΑΛΛΟ.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΙ Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οι αναποφασιστοι ειναι 666%
    και ολοι την Κυριακη 6 Μαιου θα ψηφισουν το νεο Πασοκ

    ειπε ο δρ Ζιβάγκο

    Ο ελληνικός λαός θα μας δώσει πολλά τριάρια, εκατομμύρια τριάρια, τα τρία τους μας δίνουν όλοι ! @@@

    είπε ο δρ. Χαρατσάκης

    Τζούλια Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανυπομονω...Ερχεται η ωρα ...Μετα τις 07 Μαιου το καναλι της βουλης θα εχει τη μεγαλυτερη θεαματικοτητα. Ολοι οι κλεφταραδες θα τρωνε ξυλο. Μπανινει η Χρυση Αυγη στη Βουλη και απο τη δικη μου ψηφο. Διαμαρτυριας θες να την πεις, πες την οπως θες εγω θα την ριξω οπως και πολλοι αλλοι που ψηφιζαμε τα λαμογια της Μητροπολιτου Ιωσηφ...Χρυση Αυγη και ξυλο στη Βουλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση