GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

NΔ και ΠΑΣΟΚ μαζί 24,6%...

11 σχόλια

  1. ΤΕΡΜΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΩΝ ΥΠΗΡΕΤΡΙΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΥΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.. ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕΛΙΔΑ.. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΝΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΑΝΑΓΩΓΕΣ
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΚΩΛΟΙ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑΙ ΝΑΙ ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΥΣΤΕΜΙΚΕ ΚΛΑΚΑΔΟΡΕ ΤΗΣ ΠΟΛΑΝ ....
    ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΡΕΟ ΓΙΑ ΠΟΛΑΝ ΚΑΙ
    ΠΑΣΟΚ ...... ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 31 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ... ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΡΕΦΑΡΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΩΡΑ ΒΑΛΑΝΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΑΝ
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ 31 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 9.11 Στα παπαρια μου αν με πιστεψεις...ΑΡΧΙΔΙ η οχι η αγανακτηση η οργη και η εξαθλιωση μας στρεφει σε λυσεις που στο παρελθον οχι μονον δεν θα περνουσαν απο το μυαλο μας αλλα μας δημιουργουσαν αποστροφη ΚΑΙ ΕΜΕΤΟ.....ΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑ 9.17 ΗΜΟΥΝ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΔΕΞΙΟΤΑΤΟΣ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΚΕ ΚΚΕ ΚΚΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΩ ΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΝΑΙ ΡΕ ΚΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ
    ΠΟΛΑΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΝΤΟΡΑ ΚΟΥΒΕΛΗ,
    ...ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ
    ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΦΑΙΟ ΓΑΛΑΖΟ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. + ____________________________+


    έλα...
    Όλα τα προβατάκια μαζεύονται σιγά-σιγά στο μαντρί.
    Γιά να μας (ξανα)σώσουν.


    Εκείνοι που :
    "Η διετής διακυβέρνησή τους μας οδήγησε σε αδιέξοδα οικονομικά, κοινωνικά εθνικά.

    Οδήγησε σε εθνική ταπείνωση και εθνική αναξιοπρέπεια, και τέλος οδήγησε και σε κρατική αποδιοργάνωση.

    Που καταστρέψανε τον τόπο και πρέπει να ταπεινωθούνε".

    ____________
    Ναι,ναι,ναι..
    ο μιχαλάκης (το -μ- με μικρό) Xρυσοχοϊδης (το -χ- με μικρό)
    τα είπε (Mega στις 3 Δεκ 2011)

    πανεύκολο να τα ακούσετε στην Web Tv του εν λόγω καναλιού.

    Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΤΩΝ ΜΑΣΤΟΔΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣΥΝΤΡΟΦΩΝ.

    + ________________________________ +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. H Enwsh Kentrwwn poy einai? Giati re… alhtarades den anaferete ola ta kommata? Giati re… zwa… akomh kai shmera pshfizete PA.SO.K. kai N.D.? Ti kalo eide… h xwra apo ayta ta arxidia..?

    N.D. pshfizoyn ta kleista epaggelmata – syntexnies farmakopoiwn, tarifosporiwn kai ntalhkerhdwn (gia na mhn anoi3oyn… ta 8eokleista… epaggelmata toys kai na pwloyn mayra… tis kratikes adeies leitoyrgias kai na tis klhronomoyn) kai PA.SO.K. pshfizoyn oi bolemenoi… dhmosioi ypallhloi. Oi alloi giati na pshfisete ayta ta dyo kommata? Giati re… zwa..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Νεα

    Ποιοι απο το Γραφειο της Αννας Διαμαντοπουλου πληρωνονται και ποιοι απο το γραφειο της Ευης Χριστοφιλοπουλου και βαλανε διευθυντρια στο Πειραματικο Σχολειο του Πανεπιστημιου ΠΣΠΑ την Δανιλη Ελενη μια τρελη του Συριζα που γνωριζει και τον διευθυντη του Καραμανλη (παρτα μωρη Διαμαντοπουλου που την νομιζες δικια σου)

    που ουτε κανει το πρωι την προσευχη της δεν ξερει ουτε την νομοθεσια ουτε την τυφλα της εχει καταστρεψει το καλυτερο δημοσιο σχολειο και κυνηγαει ολους τους ψηφοφορους του Πασοκ και βριζει ολα τα παιδια και καθηγητες?

    Γονεις

    11 Δεκ 2011 10:34:00 μ.μ.

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    διαμαντοπουλου στισ εκλογες θα παρεισ αυτα που σου αρεσουν
    τα αχριδια μασ

    11 Δεκ 2011 10:35:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ..ΟΛΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΑΥΤΟΥΣ..ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ..ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.. ..ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΕΝΟΙΚΙΟ(ΧΑΡΑΤΣΙΑ)..Η ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ..ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ..ΚΑΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑ ΠΙΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ..ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ..ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΟΥ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ..ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είναι Κυριακή πρωί, 8-4-2012 και κάνω ζάπινγκ σε όλα τα κανάλια, που έχουν αυτήν την ώρα ενημερωτικές εκπομπές, δηλαδή ΝΕΤ, Μέγα και Σκάϊ.
    Και στα 3 αυτά κανάλια υπάρχουν εκπρόσωποι ΜΟΝΟΝ της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, με ολίγη γαρνιτούρα από… την αριστερά "του σαλονιού", του Κουβέλη!!!

    Ούτε ίχνος από Ανεξάρτητους Έλληνες, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και λοιπές δυνάμεις, που στέκονται απέναντι στην αθλιότητα του Μνημονίου!!!!
    Θαυμάστε "δημοκρατία", θαυμάστε "έγκυρη" και "απρόσκοπτη" ενημέρωση ενόψει των εκλογών!!

    Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι το άθλιο πολιτικο-οικονομικό σύστημα σε συνεργασία με τους νταβατζήδες του- διαπλεκόμενους μεγαλο-καναλάρχες, ΕΧΕΙ ΘΟΡΥΒΗΘΕΙ και δεν κοιμάται τα βράδια... από την προοπτική να εισπράξει ένα ηχηρό χαστούκι στις επικείμενες εκλογές!!

    Μη φοβάστε όμως συμπολίτες μου...

    Όσο και να προσπαθούν, θα φάνε καλά στις εκλογές ΟΛΟΙ οι δοσίλογοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση