GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Nέα δημοσκόπηση για την Αττική...

Mια νέα δημοσκόπηση της εταιρείας MRB έρχεται για να δώσει νέα στοιχεία στο ρευστό πολιτικό σκηνικό. Δεύτερος ο Καμμένος, τέταρτη η Χρυσή ...

Mια νέα δημοσκόπηση της εταιρείας MRB έρχεται για να δώσει νέα στοιχεία στο ρευστό πολιτικό σκηνικό. Δεύτερος ο Καμμένος, τέταρτη η Χρυσή Aυγή. Η δημοσκόπηση...
ολοκληρώθηκε χθες.

9 σχόλια

  1. Θα φαει η μυγα σιδερο και το κουνουπι ατσαλι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τώρα τί θα γίνουμε
    Χωρίς βαρβάρους;

    Ο Άκης...
    Ήταν μια κάποια λύση;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε τον μπαγάσα τον Αλαχαβούζο με την Public Issue!!!
    Μόνο κατά 15% πέφτει έξω στις προβλέψεις του..

    Με αφορμή τη χθεσινή δημοσκόπηση που δίνει 17-18% στη ΝΔ,
    θυμηθήκαμε την τελευταία φορά που ο Αλαχαβούζος προέβλεψε πανελλαδικό αποτέλεσμα, λίγες μέρες πριν στηθούν οι κάλπες... ήταν στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ,
    το Νοέμβριο του 2009... τότε που πέτυχε διάνα το αποτέλεσμα:

    Έπεσε μόνο 17% έξω όσον αφορά το ποσοστό του Σαμαρά... στο πρώτο γύρο.... γιατί προέβλεπε και β' με τους υποψηφίους τσίμα τσίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δημοσκόπηση...για τον ΠΟΥΤΣΟ.
    __________________________
    Τα δίνει όλα ο Αλαχαβούζος:
    Μάνος 2%...

    [Όταν ο άλλος σου λέει ότι ο ανύπαρκτος Μάνος παίρνει 2%, τι να σχολιάσεις;;;]

    Πολιτική αστάθεια δείχνει η νέα δημοσκόπηση της Public Issue για τον ΣΚΑΪ που θα δοθεί στη δημοσιότητα από το κανάλι του Φαλήρου.
    ________________________________
    Ρε τον μπαγάσα τον Αλαχαβούζο με την Public Issue!!!
    Μόνο κατά 15% πέφτει έξω στις προβλέψεις του..

    Με αφορμή τη χθεσινή δημοσκόπηση που δίνει 17-18% στη ΝΔ,
    θυμηθήκαμε την τελευταία φορά που ο Αλαχαβούζος προέβλεψε πανελλαδικό αποτέλεσμα, λίγες μέρες πριν στηθούν οι κάλπες... ήταν στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ,
    το Νοέμβριο του 2009... τότε που πέτυχε διάνα το αποτέλεσμα:

    Έπεσε μόνο 17% έξω όσον αφορά το ποσοστό του Σαμαρά... στο πρώτο γύρο.... γιατί προέβλεπε και β' με τους υποψηφίους τσίμα τσίμα...

    (κλικ για μεγέθυνση της τελευταίας δημοσκόπησης της Public Issue πριν τις εσωκομματικές της ΝΔ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΙΑ Η ΛΥΣΗ ____________________ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ
    ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΜΕ έξωθεν βοήθεια πάλι..
    ΤΩΝ διαφόρων χρωμάτων και πτωμάτων
    εξαπτέρυγα και δεκανίκια.
    Πρωθυπουργος ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΜΠΕΝΥ-ΜΠΑΚΑΤΣΑΛΕΡΟΣ-βΕΝΙΖΕΛΟΜΟΥΣΟΥΛΙΝΙ
    και η γνωστή ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΑ$$ΟΚ.


    Αντ.Σαμαράς: Ζητώ αυτοδυναμία για να αποφύγω μετεκλογικούς εκβιασμούς.

    Τους λόγους για τους οποίους ζητά αυτοδυναμία στις εκλογές της 6ης Μαΐου αναλύει ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, λέγοντας ότι η μη ανάδειξη ισχυρής κυβέρνησης θα οδηγήσει σε παρατεταμένη ακυβερνησία και μετεκλογικούς εκβιασμούς.
    Μιλώντας στην εφημερίδα «Αξία» και αναφερόμενος στα περί επαναληπτικών εκλογών, ο κ. Σαμαράς σημειώνει: «Ο πρώτος που δεν θέλει ακυβερνησία είμαι εγώ. Πώς μπορεί να 'εκβιάζω' με κάτι που πρώτος εγώ δεν θέλω; Αντίθετα, εκβιασμός είναι να επιβάλουν σε ένα κόμμα που κέρδισε τις εκλογές να κυβερνήσει μαζί με αυτούς που έχασαν.

    » [...] Τι όρους θα θέσει το δεύτερο κόμμα στο πρώτο; Ξέρουμε; Τι όρους θα θέσει, ας πούμε, ο κ. Βενιζέλος σε εμάς προκειμένου να μας στηρίξει; Το ξέρουμε; Μήπως ξέρουμε τι όρους θα θέσει το κόμμα του στον ίδιο τον κ. Βενιζέλο για να μας στηρίξει;»

    Ο ίδιος υποστηρίζει ακόμα ότι οι κυβερνήσεις συνεργασίας λειτουργούν, όταν λειτουργεί το Κράτος, οι θεσμοί και η οικονομία.
    «Στην Ελλάδα πρέπει να γίνουν τολμηρές και βαθιές αλλαγές. Για να γίνουν όλα αυτά χρειάζεται ισχυρή εντολή και ισχυρή πολιτική βούληση.»

    Στην ίδια συνέντευξη ο κ. Σαμαράς επαναλαμβάνει την πρόταση του κόμματός του για έναν φόρο στο ακίνητα, όπως το ΕΤΑΚ, ενώ καταθέτει την πρόταση για φορολογική αμνήστευση, ώστε να έλθουν και πάλι στην Ελλάδα οι καταθέσεις.

    Για το θέμα των τραπεζών τονίζει: «Πρώτα να ανακεφαλαιοποιηθούν, ύστερα πρόσθετη ρευστότητα από την ΕΚΤ και, τέλος, ανακούφιση των δανειοληπτών, ειδικά στα στεγαστικά.»

    Για την περίπτωση Τσοχατζόπουλου δηλώνει ότι το λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη..___________________________________________

    ΧΩΝΕΞΤΕ ΤΟ.....ΣΤΗΝ ΕΛΙΤ ΑΛΗΤ ΤΟΥ ΠΑΣ$$ΟΚ είναι αδιάφορο να είναι τόσοι πολλοί οι πεθαμένοι που θα τους μαζεύει το κάρο
    της Δημαρχίας του ΛαθροΚαμίνη.

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ
    ΝΑ ΕΙΝΑΙ πάντα ..ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΞΟΥΣΙΑ________ μαλάκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΚΕ ΔΑΓΚΩΤΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ C231 ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΧΡΥΣΑ ΜΑΧΑΙΡΟΠΗΡΟΥΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ - ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ"

    "ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΝΔ ΝΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ"

    "Πανικοβλήθηκε ΚΑΙ η γνωστή, γριά, Σα(χλα)μαρική πουτάνα της Συγγρού, το ανεκδιήγητο γνωστό τραβέλι- Τζων (η γνωστή σε όλους πουτάνα με τα πολλά $$$$$$)."

    "Έγκυρες πηγές αναφέρουν, ότι ΕΣΚΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΟΥ, από τη "σούπερ μεταγραφή" Κύρτσου στον ΛΑΟΣ, που όπως ομολογούν πολλοί αναλυτές, ήταν μια κίνηση ματ από την πλευρά του κ. Καρατζαφέρη, στον άεργο (σύμφωνα με πηγές του ΙΚΑ, ο κ. Σαμαράς δεν κατέχει ούτε ένα ένσημο…) βουτηρομπεμπέ της Βοστώνης, τον γυαλάκια Σαχλαμαρά "

    "Είναι σαν να παίρνει ο Πανιώνιος τον Μέσι!", δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης.

    Χαχαχαχαχα....Θα σκάσετε από το κακό σας, πανικόβλητα τραβέλια της Συγγρού!!

    Όχι 18%, στα ποσοστά του κόμματός του - της ΠΟΛΑΝ, θα σας οδηγήσει ο μοιάζων το Βασιλάκη Λεβέντη, Αντωνάκης-Κομανέτσι-Σαχλαμαράς!!!

    Χαχαχαχα...αει στα τσακίδια, κωλόγερε $$$$ Τζων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση