GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ευθύς Λόγος (No 7)...

Αλήθεια πόσο διάφανα απεγνωσμένεςπροσπάθειες καταβάλλει η διαπλοκή για να σωθεί! Και πόσο θα εντείνονται αυτέςκαθώς πλησιάζει η ημέρα των...

Αλήθεια πόσο διάφανα απεγνωσμένεςπροσπάθειες καταβάλλει η διαπλοκή για να σωθεί! Και πόσο θα εντείνονται αυτέςκαθώς πλησιάζει η ημέρα των εκλογών και της λαϊκής ετυμηγορίας!
Ας αρχίσουμε από τις μαγειρεμένεςδημοσκοπήσεις που κατακερματίζουν το πολιτικό σκηνικό σε τέτοιο βαθμό, δημιουργώντας την...
εντύπωση ότι δεν πρόκειται να δώσουν καμία λύση οι εκλογές. Διακαής ελπίδατης διαπλοκής είναι, ότι με το που θα δει κάτι τέτοιο ο κάθε κανονικόςάνθρωπος, που πιέζεται από τα δικά του καυτά οικονομικά και άλλα καθημερινάπροβλήματα, θα σπεύσει να δηλώσει αδιαφορία και απόχη. Τολμούν λοιπόν να σκέπτονταινα μας αφαιρέσουν το ιερό δικαίωμα επιλογής αυτών που θα μας διοικήσουν τηνεπόμενη τετραετία, απαξιώνοντας την διαδικασία πριν μας δοθεί καν η ευκαιρία ναασκήσουμε ΤΟ ΙΕΡΟ, το τονίζω και πάλι, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ. Η πρώτη αντιδημοκρατικήπαρέμβαση...
Και έπειτα, προεξοφλεί το σενάριοτων ακατανόμαστων της διαπλοκής, αφού δεν πρόκειται και έτσι και αλλιώς οιεκλογές να δώσουν κάποια στιβαρή πολιτική λύση, το μόνο που απομένει μέσα στησύγχυση και το πολιτικό σκοτάδι, είναι ένα σχήμα Δοτής Συνεργασίας, Ελεγχόμενο και...Ίδιο, εύκολα προσαρμοζόμενο, στις ανάγκες για αρπαχτή κερδοσκοπία που είχε καισυνεχίζει να έχει η παρέα αυτή! Δεύτερο πλήγμα κατά των δημοκρατικών θεσμών τουσυντάγματος και της χώρας! Δεύτερη προσβολή για μας τους ψηφοφόρους!

Ποντάρουν στην απελπισία μας, στησυγκεχυμένη μας σκέψη που οι ΙΔΙΟΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΜΜΕ, στοσκοτάδι που πάει να σκιάσει τις ζωές μας, μετά τη χρόνια εκμετάλλευση της χώραςαπό τα κέντρα Διαφθοράς, ενώ μας κατηγορούν και από πάνω ότι "μαζί ταφάγαμε!"
Ε, όχι λοιπόν δεν θα μαςεξουδετερώσουν με τα ψέματα τους, στις εκλογές θα δώσουμε σε εκείνους τηναπάντηση που τους αρμόζει και σε μας μια κυβέρνηση με ισχυρή πλειοψηφία πουθα εγκαινιάσει την Επείγουσα Αναγέννηση του Τόπου!

Άρης Έξαρχου

2 σχόλια

  1. ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ.
    ΜΑΖΙ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΖΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1.
    ΜΑΖΙ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ.
    ΜΑΖΙ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟ.
    ΜΑΖΙ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2.
    ΜΑΖΙ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ 2.
    ΜΑΖΙ ΚΟΨΑΝΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ,ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ,ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ.
    ΜΑΖΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝΕ.ΜΑΖΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝΕ.
    ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΝΔ,ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ.
    ΣΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ.
    ΕΙΤΕ ΝΔ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΕΙΤΕ ΠΑΣΟΚ,ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΖΙ.
    ΛΑΘΟΣ.ΟΧΙ ''ΣΑΝ''.
    ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΖΙ!
    ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΠΑΣΟΚ;ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΝΔ;
    ΤΟΤΕ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΜΙΣΘΟ 150 ΕΥΡΩ.
    ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ;
    ΤΟΤΕ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ,ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ,ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΠΑΝΤΟΥ,ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ 500 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΠΕΡΑ ΑΠ'ΤΟ 1 ΕΚΑΤ. ΤΩΝ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με απίστευτο πρόστιμο 1600 ευρω!
    Μόλις συναντήσαμε πρόστιμο 1600 ευρώ, 3 δηλαδή μισθοί όπως τους έκαναν, επειδή εταιρία απασχολούσε ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ υπάλληλο που όμως χρειάστηκε να δουλέψει σε διαφορετική βάρδια από ότι έγραφε στο δηλωμένο πρόγραμμα, 2 ώρες νωρίτερα από ότι ήταν σημειωμένο (όχι υπερωρία, απλά αλλαγή ωραρίου για εκείνη την ημέρα).

Για επεξήγηση, στις καφετέριες σύμφωνα με το ισχύων καθεστώς καταθέτεις πρόγραμμα 3μήνου το οποίο πρέπει να είναι γραμμένο σε πέτρα και να μην αλλάζει ποτέ. Φυσικά αυτό δεν είναι ρεαλιστικό καθώς οι βάρδιες σε όλες τις καφετέριες βγαίνουν ανά βδομάδα
    σύμφωνα με ανάγκες καταστήματος και υπαλλήλων, πιθανές αρρώστιες, εξεταστική φοιτητών υπαλλήλων, γενέθλια υπαλλήλου κλπ κλπ.

Το ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ όμως το καθεστώς, διατηρείται ώστε να μπορούν να βεβαιώνουν πρόστιμα όποτε θέλουν για είσπραξη ζεστού χρήματος που θα πάει στο αδηφαγο Δημοσιο . . . . .

1600 ευρώ λοιπόν σε κατάστημα που όπως το 90% των καταστημάτων κρατιέται με το ζόρι ανοιχτό για ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ υπάλληλο που δουλεύει 4ΗΜΕΡΟ επειδή έγινε αλλαγή βάρδιας 2 ώρες νωρίτερα και δεν στάλθηκαν πρώτα στην επιθεώρηση πρωτοκολλημένα νέα προγράμματα με αιτιολογικά, βεβαιώσεις, και ότι άλλο χρειάζεται.

Χωριστα τα ΔΙΠΛΑ και ΤΡΙΠΛΑ παράλογα πρόστιμα που σκόπιμα διατηρούν, από εισφορές σε ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, από το ληστρικό ΤΕΛΟΣ (προστιμο) ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΙΑ,από ΠΕΡΑΙΩΣΗ όσο νόμιμος και να είσαι, από ΧΙΛΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ.

Τελικα: Όλους θελουν να τους διαλύσουν και να τους καταστρέψουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση