GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ψήφισμα – αντίδοτο στo Koγκρέσο των ΗΠΑ για το Σκοπιανό...

Ψήφισμα – αντίδοτο σε τυχόν  »πονοκέφαλο»  από το Σκοπιανό στη Σύνοδο Κορυφής του  ΝΑΤΟ  το Μάιο, προωθήθηκε στο αμερικανικό Κογκρέσο, από...

Ψήφισμα – αντίδοτο σε τυχόν  »πονοκέφαλο»  από το Σκοπιανό στη Σύνοδο Κορυφής του  ΝΑΤΟ  το Μάιο, προωθήθηκε στο αμερικανικό Κογκρέσο, από τους  συμπρόεδρους της βουλευτικής ομάδας προώθησης ελληνικών θεμάτων, βουλευτές κ. Γκας Μπιλαράκις, Ρεπουμπλικανός από την Φλόριντα και κ. Άρολιν Μαλόνι, Δημοκρατική από την Νέα Υόρκη.
Το οποίο παροτρύνει τα Σκόπια να συνεργαστούν στο πλαίσιο της διαδικασίας του ΟΗΕ, με την Ελλάδα, για να επιτευχθεί ο κοινός στόχος των Ηνωμένων Πολιτειών και των Ηνωμένων Εθνών, για τη διευθέτηση της διαφοράς για την ονομασία. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της  Φωνής της Αμερικής, το ψήφισμα ενθαρρύνει επίσης την Ουάσιγκτον  να συνεργαστούν με τους εταίρους στην Ατλαντική Συμμαχία προκειμένου να συνεχίσουν να ισχύουν αποφάσεις που έχουν ληφθεί από προγενέστερες διασκέψεις κορυφής του ΝΑΤΟ αναφορικά με το ζήτημα της Νατοϊκής διεύρυνσης.
Το ψήφισμα έρχεται σε μια στιγμή που  τα.… Σκόπια που  έχουν ξεκινήσει την «εαρινή» επίθεσή τους, με στόχο την ένταξή τους στο ΝΑΤΟ στη σύνοδο κορυφής στο Σικάγο στις 20 Μαίου!Παρά τις ξεκάθαρες τοποθετήσεις ΝΑΤΟ και ΗΠΑ, πως τα Σκόπια θα ενταχθούν μόνο εάν επιλυθεί η διαφορά με την Ελλάδα για το θέμα της ονομασίας, ο υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκολα Πόποφσκι, θα συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Μπαν Κι Μουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση