GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Ντιεγκίτο για την Παλαιστίνη...

3 σχόλια

  1. Εθνοπατέρες μας; ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

    Ουδείς στην Ελλάδα, που υποδουλώθηκε στην Γερμανία εξ αιτίας ΣΑΣ, είτε συνταξιούχος είτε εν ενεργεία με μόνη εξαίρεση τους πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πληρώματα των υποβρυχίων, να μην παίρνει πάνω από δυο χιλιάδες Ευρώ μισθό ή σύνταξη από το Ελληνικό Δημόσιο ή από ταμείο ή οργανισμό που επιχορηγείτε από αυτό!
    Τουλάχιστον κάνετε αυτό υπέρ της Πατρίδας, και όποιος νομίζει ότι αδικείτε να πάει στον ιδιωτικό τομέα ή στην αλλοδαπή να του δώσουν περισσότερα, από τον πρόεδρο της δημοκρατίας μέχρι και τον τελευταίο υπάλληλο!
    Όποιος παίρνει σήμερα πάνω από δυο χιλιάρικα τρώει τα κόλλυβα της Ε Λ Λ Α Δ Α Σ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι αλλά η ΜΑΝΤΟΝΑ είναι που μετράει! γιαυτό όλοι για να δούνε το φουρό της τρέχουν στις συναυλίες ΚΑΙ να ενισχύσουν τα έσοδα των Ισραηλινών κατοχικών της Παλαιστίνης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι αλλά η ΜΑΝΤΟΝΑ είναι που μετράει! γιαυτό όλοι για να δούνε το φουρό της τρέχουν στις συναυλίες ΚΑΙ να ενισχύσουν τα έσοδα των Ισραηλινών κατοχικών της Παλαιστίνης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση