GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O αποχαιρετισμός στον Δημήτρη Χριστούλα...

Με την ανάγνωση γραπτού μηνύματος του Μίκη Θεοδωράκη, ξεκίνησε, λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, η τελετή της πολιτικής κηδείας του 77χρονου αυ...

Με την ανάγνωση γραπτού μηνύματος του Μίκη Θεοδωράκη, ξεκίνησε, λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, η τελετή της πολιτικής κηδείας του 77χρονου αυτόχειρα φαρμακοποιού Δημήτρη Χριστούλα.
Συγγενείς, φίλοι, εκπρόσωποι κομμάτων, προσωπικότητες της πολιτικής και κοινωνικής ζωής έστειλαν τον τελευταίο αποχαιρετισμό στον 77χρονο, που έβαλε... «εμβληματικά» τέλος στη ζωή του, την Τετάρτη  στην πλατεία Συντάγματος.
Συνθήματα, όπως «το αίμα κυλάει, εκδίκηση ζητάει», «Ψωμί Παιδεία Ελευθερία/ η Χούντα δεν τελείωσε το ΄73», διέκοπταν τους ομιλητές που έστελναν το τελευταίο "αντίο" στον 77χρονο.
Ο μουσικός και τραγουδοποιός Μίλτος Πασχαλίδης επέλεξε αντί για επικήδειο να τραγουδήσει το "ποιος τη ζωή μου κυνηγά" του Μίκη Θεοδωράκη σε στίχους Μάνου Ελευθερίου. Τη φωνή τους ένωσαν μαζί του οι συγκεντρωμένοι που τραγούδησαν «Για κάποιον μες στον κόσμο είν' αργά ποιος τη ζωή μου, ποιος την κυνηγά;/Ποιος τη ζωή μου, ποιος παραφυλά/στου κόσμου τα στενά ποιος σημαδεύει; πού πήγε αυτός που ξέρει να μιλά/ που ξέρει πιο πολύ και να πιστεύει;».
Για τον Δημήτρη Χριστούλα, μίλησαν η κόρη του Εμμυ, η στενή της φίλη, Σοφία Σακοράφα -ανεξάρτητη βουλευτής, ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αθήνας  Κ. Λουράντος , ο  Λ. Παπαδόπουλος-εκρπόσωπος από το κίνημα "Δεν πληρώνω", μέλος του οποίου ήταν ο Δ. Χριστούλας , η Μαρία Γασπαρινάτου- εκπρόσωπος από το κίνημα «Διόδια-Stop», στο οποίο επίσης μετείχε ο 77χρονος εκλιπών, οικογενειακοί φίλοι και ένας νεαρός, ο Μιχάλης, από το κίνημα των "Αγανακτισμένων" της "πλατείας" -είχαν γνωριστεί κατά τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στην πλατεία Συντάγματος.
Η τελετή έκλεισε με τον κόσμο να τραγουδά "Πάλης ξεκίνημα, νέοι αγώνες, οδηγοί της ελπίδας οι πρώτοι νεκροί"....
Κατόπιν δικής του επιθυμίας, η κηδεία του είναι πολιτική και η σορός του θα μεταφερθεί στη Βουλγαρία για να αποτεφρωθεί.

30 σχόλια

  1. Εθνοπατέρες;

    Κυρίες και Κύριοι έχετε καταλάβει ή κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε ότι την στιγμή που οι μισοί και πάνω Έλληνες ζούνε κάτω από το όριο της φτώχειας, την στιγμή που τα ασφαλιστικά ταμεία δεν έχουν να πληρώσουν συντάξεις κύριες και επικουρικές, φάρμακα, υποχρεώσεις προς προμηθευτές, υποχρεώσεις προς ιδιώτες γιατρούς και κλινικές, η συμπαθής τάξη των Φαρμακοποιών κερδίζει για τις πωλήσεις φαρμάκων προς ασφαλισμένους με κέρδος πάνω από ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ 30/100 ; Κατά δήλωση του Λοβέρδου 36/100, κατά δήλωση του προέδρου των φαρμακοποιών 26/100, και έτσι πήρα ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ!
    Είσαστε στα καλά σας; Από πού και ως που και με ποια λογική πρέπει να έχουν αυτό το κέρδος; Είσαστε μήπως αιχμάλωτοι των φαρμακοποιών; Μήπως τίποτα υψηλά ιστάμενοι αιματορουφήχτρες προστατευόμενοι σας πρέπει κατ’ αυτούς, αλλά και κατά εσάς που τους το επιτρέπετε ακόμη και σε αυτήν την κατάσταση που είμαστε να τρώνε με σαράντα μασέλες;
    Αλλά όπως και να έχει το πράγμα η ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ! ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!
    ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ! Γι’ αυτό ντροπή και ξανά ντροπή σας, εσείς στραγγαλίζετε με τις πράξεις και τις παραλείψεις σας τους Έλληνες, γιατί αν εσείς ήσασταν εντάξει στα καθήκοντα σας δεν θα υπήρχε αυτή η ασυδοσία…ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10/100 ΚΕΡΔΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΣ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εθνοπατέρες μας; ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

    Ουδείς στην Ελλάδα, που υποδουλώθηκε στην Γερμανία εξ αιτίας ΣΑΣ, είτε συνταξιούχος είτε εν ενεργεία με μόνη εξαίρεση τους πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πληρώματα των υποβρυχίων, από απλό υπάλληλο μέχρι πρόεδρο δημοκρατίας μέχρι να εξοφλήσουμε τα χρέη μας να παίρνει πάνω από δυο χιλιάδες Ευρώ μισθό ή σύνταξη από το Ελληνικό Δημόσιο ή από ταμείο ή οργανισμό που επιχορηγείτε από αυτό!
    Τουλάχιστον κάνετε αυτό υπέρ της Πατρίδας, και όποιος νομίζει ότι αδικείτε να πάει στον ιδιωτικό τομέα ή στην αλλοδαπή να του δώσουν περισσότερα, από τον πρόεδρο της δημοκρατίας μέχρι και τον τελευταίο υπάλληλο!
    Όποιος παίρνει σήμερα πάνω από δυο χιλιάρικα τρώει τα κόλλυβα της Ε Λ Λ Α Δ Α Σ !
    Όσο για εσάς που μπορείτε και δεν θα το αποφασίσετε περάσετε να πάρετε και τα κόλλυβα του Δημήτρη Χριστούλα, και αφήστε κατά μέρος τις πολιτικάντικες λύπες γιατί αν είχατε κάνει αυτό που σας γράφω από την αρχή, και που το είπα τόσες φορές δεν θα είχε φτάσει αυτός ο άνθρωπος σε αυτό που έκανε και τερμάτισε την ζωή του, μόνο που θα έπρεπε να το είχε κάνει στην είσοδο της Βουλής για να βλέπουν τουλάχιστον λίγοι από εσάς το φάντασμα του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ,,ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ 3 ΓΕΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ,,ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ-ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ - ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ..ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΑΜΕΣΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΑΘΩΟΥ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ. ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!!!!
    ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΙΝΑΞΕ ΤΑ ΠΕΤΑΛΑ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ. ΩΡΑΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ Ο ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ. ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΜΕ. ΩΡΑΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ. ΒΟΥΤΗΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΕΠΙΤΗΔΕΊΩΝ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΤΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΙΚΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΗΣ. ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ 5 ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ, ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 4.37 ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΑ 150 Ε ΜΗΝΙΑΙΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΜΕ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΩΡΗΔΟΝ ...ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ..ΔΑΓΚΩΤΟ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 7 Απρ 2012 4:37:00 μ.μ.
    ------------------
    Αφου δεν εχεις να πεις κατι
    γιατι δεν σκας;

    Αφου δεν ΤΑΡΑΖΕΣΑΙ μπροστα στο ΜΕΓΑΛΕΙΟ του συνανθρωπου μας
    αντε στη κουζινα σου
    να μετρησεις τα τροφιμα σου που αγορασες με τα 500 σου ευρουδακια

    αμυαλε

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 7 Απρ 2012 4:37:00 μ.μ.


    Σκέτο ζώο είσαι μαλάκα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΕΡΜΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΩΝ ΥΠΗΡΕΤΡΙΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΥΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.. ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕΛΙΔΑ.. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΝΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 4.37 πουτσοκεφαλακια πες κι αλλα..μια ερωτηξη.. οταν γαμιεσαι κουνιεσαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Αφου δεν ΤΑΡΑΖΕΣΑΙ μπροστα στο ΜΕΓΑΛΕΙΟ του συνανθρωπου μας
    αντε στη κουζινα σου..."

    7 Απρ 2012 4:48:00 μ.μ.


    Κούνα το κεφάλι σου λίγο και σταμάτα να βρίζεις τον κόσμο που πήρε χαμπάρι τι έγινε... Τζίφος το ίνδαμα μεγάλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ποσα εκατομυρια Συριζιτων παρακολουθησαν την κηδεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ!!!!
    Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ. ΣΟΒΑΡΑ. ΑΥΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ. ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΨΕΥΤΟΗΡΩΕΣ. ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΨΗΦΟΥΣ. ΜΗΝ ΕΚΠΛΑΓΕΊΤΕ ΑΝ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ. ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΣΟ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ, ΗΜΙΜΑΘΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΝΕΟΙ!! ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΟΥΝ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τι να την κάνεις τη ζωή
    με φτώχεια ή με πλούτη,
    χωρίς αξιοπρέπεια
    ζωή δεν είναι τούτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στον Δημήτρη Χριστούλα

    Ζούσε κι' αυτός μία φορά
    με όνειρα κι' ελπίδες,
    μα του τις στραγγαλίσανε
    δεξιά και παπατζήδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΕΙΞΤΕ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΣΗ
    ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΛΟΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ
    ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΑΝΟΙΞΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟ ΔΙΑΔΥΚΤΥΟ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΧΤΕ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
    ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ-ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η αυτοκτονία δεν υπήρξε ποτέ εργο ενός γενναίου ατόμου, αλλά η μόνιμη λύση εκδίκησης του κάθε προβληματικού δειλού σε ένα προσωρινό πρόβλημα.
    Μνόπανα, ο Ανδρούτσος, ο Νικηταράς, ο Διάκος και τόσοι άλλοι δεν έγιναν ήρωες επειδή ακριβώς αυτοκτόνησαν κάποιο μεσημέρι στην πλατεία της αγίας Λαύρας.
    Αν δεν είστε πρώτα απ' όλα Ελληνες, σκοτωθείτε, κρεμαστείτε και φουντάρετε μόνοι σας να καθαρίζει ο τόπος.


    ---ο Βόγλης

    υ.γ.
    αποφεύγετε γραμμές / τρένα
    δημιουργούν καθυστερήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ..... ΑΥΤΟΙ ΟΙ
    ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ..... Ο ΓΕΡΟΣ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΚΟΜΑΝΤΟ
    ΝΑ ΒΟΥΤΗΞΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ ... ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΒΙΕΤΝΑΜ
    ΕΙΧΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΟΗΜΑ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ .... ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ... ΤΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΖΩΑ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΙΑ ΣΠΙΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΒΗΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ,,ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ 3 ΓΕΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ,,ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ-ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ - ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ..ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΑΜΕΣΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ρε "λεβέντες" γιατί βρίζετε;
    Εάν έχετε επιχειρήματα, παραθέστε τα για να πείσετε.
    Οι βρισιές ΔΕΝ πείθουν....
    Και βέβαια, με τέτοιο επίπεδο, δεν χρειάζεται να σας πω ότι πρέπει να ανέχεστε (όχι αποδέχεστε) την αντίθετη άποψη.
    Προφανώς σας είναι άγνωστη η λέξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 7 Απρ 2012 10:10:00 μ.μ.

    Μην τους μαλώνεις. Επαγγελματίες ΘΕοδωρακικοί "επαναστάτες" είναι. Τα βρισίδια τα κάνουν για να τεκμηριώσουν την "αγανάκτησή" τους οι νεοέλληνες. ΌΣο για τον "αξιοπρεπή" παππού δεν τον είδα να διδάσκει αξιοπρέπεια όταν ανά την επικράτεια οι συμπατριώτες του πη΄δούσαν "ανήξεροι" ρωσίδες, βουλγάρες και μολδαβές. Καλή η ΕΕ που έδινε επιδοτήσεις για να είναι βασιλιάδες στον κάμπο οι χωριατλεμέδες και να πηδάνε αβέρτα κουβέρτα τα εξ ανατολών θύματα. Ο τότε 60χρονος φαρμακοποιός ούτε σύνταξη είχε πάρει και σίγουρα χασκογελούσε από τις "ηρωικές" ιστορίες των συνομήλικών του. Αν δεν συμμετείχε κιόλας με την ... ισχύ του ευρώ. Μόνο που τα μεταξωτά βρακιά θέλουν κι επιδέξιους κώλους. Ο Θοδωράκης ο Λαζόπουλος κι ο ΠΑπαδάκης το πρώί έχουν επιδέξιους κώλους και το έλυσαν το πρόβλημά τους και παριστάνουν τους μπροστάρηδες του ... αγώνα. Αλλά τέτοιος σκατολαός είμαστε, στην ευκολία πάντα κολλάμε σαν να έχει μέλι, στα δύσκολα ακούμε Θεοδωράκη και είμαστε σίγουροι για το ... δίκιο μας. Ο ΓΛέζος που ήταν; Πώς δεν τον έφεραν να μας πει που κατέβασε τη σημαία άρα έχει δίκιο ότι κι αν πει;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αν περιμένετε να σας απαλλάξουν από τη μιζέρια της πασοκονδ οι ομοιδεάτες του αυτόχειρα καληνύχτα. Θα έλεγα και χειρότερα αλλά σταματώ γιατί έχουμε να κάνουμε με θάνατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η αυτοκτονία δεν υπήρξε ποτέ εργο ενός γενναίου ατόμου

    Bόγλη, για πες μου τα μαλακοσχόλια για νεκρούς ρε τσόφλι είναι ένδειξη γενναιότητας;
    Τσόκαρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η αυτοκτονία δεν υπήρξε ποτέ εργο ενός γενναίου ατόμου

    Bόγλη, για πες μου τα μαλακοσχόλια για νεκρούς ρε τσόφλι είναι ένδειξη γενναιότητας;
    Τσόκαρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η αυτοκτονία δεν υπήρξε ποτέ εργο ενός γενναίου ατόμου

    Bόγλη, για πες μου τα μαλακοσχόλια για νεκρούς ρε τσόφλι είναι ένδειξη γενναιότητας;
    Τσόκαρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Είναι Κυριακή πρωί, 8-4-2012 και κάνω ζάπινγκ σε όλα τα κανάλια, που έχουν αυτήν την ώρα ενημερωτικές εκπομπές, δηλαδή ΝΕΤ, Μέγα και Σκάϊ.
    Και στα 3 αυτά κανάλια υπάρχουν εκπρόσωποι ΜΟΝΟΝ της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, με ολίγη γαρνιτούρα από… την αριστερά "του σαλονιού", του Κουβέλη!!!

    Ούτε ίχνος από Ανεξάρτητους Έλληνες, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και λοιπές δυνάμεις, που στέκονται απέναντι στην αθλιότητα του Μνημονίου!!!!
    Θαυμάστε "δημοκρατία", θαυμάστε "έγκυρη" και "απρόσκοπτη" ενημέρωση ενόψει των εκλογών!!

    Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι το άθλιο πολιτικο-οικονομικό σύστημα σε συνεργασία με τους νταβατζήδες του- διαπλεκόμενους μεγαλο-καναλάρχες, ΕΧΕΙ ΘΟΡΥΒΗΘΕΙ και δεν κοιμάται τα βράδια... από την προοπτική να εισπράξει ένα ηχηρό χαστούκι στις επικείμενες εκλογές!!

    Μη φοβάστε όμως συμπολίτες μου...

    Όσο και να προσπαθούν, θα φάνε καλά στις εκλογές ΟΛΟΙ οι δοσίλογοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΜΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΤΕ ... ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΕΙΝΑΙ... ΑΝΑΝΔΡΟΙ ... ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΩΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ .... ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΣΑΝ ΑΚΟΜΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΑ
    ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.. ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ
    ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ... ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ ... ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΗΛΙΘΙΟ ΜΟΤΙΒΟ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση