GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιβεβαιώθηκε το Press-gr (και) για τον Συμπιλίδη που αποσύρεται...

H άποψη που εκφράστηκε μέσα από το Press-gr πριν από μερικές ώρες επιβεβαιώθηκε. Ο Γ. Συμπιλίδης έκανε γνωστό ότι αποσύρεται από τη λίστα ...

H άποψη που εκφράστηκε μέσα από το Press-gr πριν από μερικές ώρες επιβεβαιώθηκε. Ο Γ. Συμπιλίδης έκανε γνωστό ότι αποσύρεται από τη λίστα του ψηφοδελτίου του νομού Κιλκίς ύστερα από τις αντιδράσεις που εκδηλώθηκαν.
Στη σκιά των έντονων διαμαρτυριών από ψηφοφόρους, στελέχη και μέλη του κόμματος, ο κ. Συμπιλίδης ανακοίνωσε ότι...
παραιτείται από την υποψηφιότητά του και με δήλωσή του τονίζει ότι παραμένει στο πλευρό του Αντ. Σαμαρά.
Πολλοί μιλάνε πάντως για  προσωπική απόφαση του κ. Σαμαρά να τον «αποσύρει»  και όχι για προσωπική απόφαση του ίδιου του κ. Συμπιλίδη.
«Σημασία έχει μόνον η νίκη της Παράταξης. Που μας χρειάζεται όλους. Πολύ περισσότερο που δίνουμε τη μάχη για το μέλλον. Το παρελθόν δεν μπορεί πια να μας χωρίζει…Πρόθεσή μου είναι να προσθέσω, όχι να αφαιρέσω. Άλλωστε και στο παρελθόν, προσπάθειες σπίλωσής μου έπεσαν στο κενό και με δικαστικές αποφάσεις» αναφέρει ο κ. Συμπιλίδης.
Στη συνέχεια δηλώνει τη στήριξή του στον κ. Σαμαρά και στην προσπάθειά του, τονίζοντας: «Όμως, για να μπει ένα οριστικό τέλος σε όσα κακόβουλα λέγονται και γράφονται, παραιτούμαι από την υποψηφιότητά μου στο Κιλκίς, παραμένοντας στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά».
Από την πλευρά του ο ίδιος ο κ. Σαμαράς σε δήλωση του τονίζει: «Τιμώ την κίνηση του Γιώργου Συμπιλίδη, που δείχνει πνεύμα ενότητας και αποφασιστικότητας για τη νίκη. Συνεχίζουμε όλοι μαζί τον αγώνα».

11 σχόλια

  1. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΦΕΡΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΑΝΩΤΑΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ.ΕΙΔΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΥ ΄93 ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΜΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΥΡΕΙ.ΜΑΥΡΟ ΔΑΓΚΩΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρυση Αυγη για να ξεβρομήσει ο τόπος.Για ενα πειθαρχημένο κοινοβουλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σαμαρά διέλυσες την παράταξη και έγινε 10 κομματια.Το βράδυ των εκλογών από το ζάπειο που τοχεις συνηθήσει να λες παπαριές κολοτούμπα , θα κάνεις και ένα σωστό.Θα παραιτηθείς ησύχως για να μη σε πετάξουν οι αγωνιστές της παράταξης εξω με τις κλωτσιές από το μπουρδέλο σου στην συγγρού.Η Ν.Δ θα επιστρέψει στην φυσική της έδρα στη Ρηγίλλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ελλάς-Ελλάς κολοτουμπας Παπαράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ
    και «ΧΡΗΖΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ» ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ, ΤΩΝ... 500 ΕΥΡΩ...!!!

    Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ «ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ» ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΑΣΤΥ ΣΤΟ... ΛΑΟΣ...!!!

    «Καλώς ήλθατε» από την μιά...πόρτα στη άλλη, λέει ο Καρατζαφέρης στούς υπαλλήλους του, πού χρησιμοποιεί ως δημοσιογράφους στο Τηλεαστυ και στον εκλογικό επιθανάτιο σπασμό του, τούς υποχρεώνει με το ζόρι, να μπούν στα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ γιά να συμπληρώσουν τα κενά, αφού γενική είναι η απροθυμία συμμετοχής σε αυτά...!!!

    Παιδιά πού δεν έχουν σχέση -και δεν θέλουν να έχουν- με την πολιτική, υποχρεώνονται να συμμετάσχουν στην γλοιώδη καρατζαφέρεια αθλιότητα.
    Μαθαίνουμε ότι ακόμη και ηλεκτρολόγοι όπως και υδραυλικοί πού εργάζονται στο τηλεάστυ θα μπούν στα ψηφοδέλτια σε... ακριτικές περιοχές για να καταρτισθούν ή συμπληρωθούν τα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ...!!!

    Άλλωστε αυτό προκύπτει και από το γεγονός ότι ενώ όλα τα κόμματα ανακοινώνουν τα ψηφοδελτιά τους ό Καρατζαφέρης δεν ανακοινώνει και περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον οποιοδήποτε «κομμένο», από τα άλλα κόμματα να... καλωσορίσει στο δικό του, μαζεύοντας όλα τα πολιτικά βυθοκορήματα και σκουπίδια των άλλων...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΚΤΑΚΤΟΝ ...........

    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟΝ.


    ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ
    ΤΑ ..ΤΙΜΗΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΗΡΩΙΚΟΥ ΚΥΣΕΑ
    ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ
    ΤΟΥ ΠΑ$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ΟΚ.

    1. ΓΙΑΝΝΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
    2. ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Υ.ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
    3. ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΥΠΕΧΩΔΕ.
    4. ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΩΜΑΙΟΣ ΥΠ.ΔΗΜ.ΤΑΞΗΣ
    5. Α.ΤΖΟΑΝΟΣ Α΄ΓΓΕΘΑ
    6. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΥΠ.ΑΝ.ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
    7. ΑΚΗΣ (ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ) ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠ.ΑΜΥΝΗΝΗ$
    8. ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΠΡ.ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.


    ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ

    ΣΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ
    ΠΑ$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ρε μαλάκα 20 Απρ 2012 2:27:00 μ.μ. βούλωσε το ενισχύεις τον πασοκισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΡΧΙΔΙ ΣΑΜΑΡΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤO 1993; EΣΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟ ΑΠΟ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΡΙΞΕΣ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ; ΓΙΑΤΙ ΔΙΩΧΝΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ; ΠΑΡΤΟΝ ΡΕ ΚΟΤΑ ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση