GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτοκτόνησε μπροστά στην κάμερα του Skype

 Έντρομη μία γυναίκα από τη Βρετανία κάλεσε τις Αρχές δηλώνοντας πως ο φίλος της, ο οποίος βρισκόταν στο Νέο Δελχί της Ινδίας για επαγγελμα...

 Έντρομη μία γυναίκα από τη Βρετανία κάλεσε τις Αρχές δηλώνοντας πως ο φίλος της, ο οποίος βρισκόταν στο Νέο Δελχί της Ινδίας για επαγγελματικό ταξίδι, αυτοκτόνησε την ώρα που μιλούσε μαζί στο Skype.

Για την ακρίβεια η Julie Zalinski, είπε ότι ο 53χρονος Adrian Rowland έσπασε μπροστά στα μάτια της ένα ποτήρι και έκοψε τις φλέβες του και τραυμάτισε το λαιμό του. «Κρατούσε το χέρι του ματωμένο μπροστά στην οθόνη. Δε νομίζω ότι είχε συναίσθηση ότι αιμορραγούσε. Ήταν σε κακή κατάσταση, ίδρωνε έντονα και τα μάτια του κοιτούσαν ευθεία μπροστά ενώ μονολογούσε «θα με πιάσουν, θα με πιάσουν».

Μετά τον τραυματισμό του, η Zalinski, μη ξέροντας πως να αντιδράσει κάλεσε τις βρετανικές Αρχές με την ελπίδα ότι θα επικοινωνήσουν με τις Αρχές στην Ινδία. Δυστυχώς η αστυνομία στο Νέο Δελχί δεν πρόλαβε να φτάσει έγκαιρα στο ξενοδοχείο και ο Adrian Rowland πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία.

Πηγη

4 σχόλια

  1. το..ΑΡΧΙΔΙ πουυυυυ τέτοια ευαισθησία


    Τον αποδοκίμαζαν ακόμα και την ώρα της Ανάστασης -
    ''Ντροπή σου, που έχεις το θράσος να κυκλοφορείς'' -

    Σε πραγματικό Γολγοθά εξελίχθηκε η τριήμερη απόδραση του Γιώργου Παπανδρέου στην Γορτυνία της Αρκαδίας για τον εορτασμό του Πάσχα.
    Ο τέως πρωθυπουργός δεν γνώρισε μόνο την απόλυτη περιφρόνηση των κατοίκων της περιοχής, αλλά δέχτηκε και φραστικές επιθέσεις ακόμη και τη νύχτα της Ανάστασης εντός του Ιερού Ναού του Αγίου Τρύφωνα στην Βυτίνα.

    Εξοργισμένοι πιστοί που τον είδαν να φτάνει συνοδευόμενος από την σύζυγό του Άντα και φρουρούμενος από δέκα περίπου άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας άρχισαν να του φωνάζουν «ντροπή σου, έχεις το θράσος και...κυκλοφορείς».

    Αν και ο ίδιος δεν συνηθίζει να απαντά αντέδρασε μόνο την στιγμή που κάποιος πιστός του φώναξε:
    «Τι δουλειά έχει ένας άθεος μέσα στην εκκλησία.». Ο Γ. Παπανδρέου εμφανώς ενοχλημένος με την κουβέντα που του είπε αισθάνθηκε την ανάγκη να απολογηθεί: «Δεν είμαι άθεος είμαι χριστιανός ορθόδοξος, όπως και εσύ».
    ΦΩΤΟ από parapolitika.gr

    Τα χειρότερα όμως ειπώθηκαν πίσω από την πλάτη του και τα άκουγαν οι άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας, που τον είχαν περικυκλώσει για να μην υπάρξει κανένα άλλο απρόοπτο.

    Την Μεγάλη Παρασκευή που παρακολούθησε την περιφορά του Επιταφίου όσοι τον έβλεπαν να παριστάνει ότι ψέλνει σχολίαζαν δηκτικά: «Είναι προκλητικό να ψάλλει την ζωή εν τάφω ο άνθρωπος που ενταφίασε την Ελλάδα...».

    Σύμφωνα με το dete.gr, o Γιώργος Παπανδρέου έφτασε στην Βυτίνα την Μεγάλη Παρασκευή το απόγευμα και έμεινε στο πιο ακριβό ξενοδοχείο που υπάρχει στην περιοχή και είναι ιδιοκτησίας συγγενικού προσώπου του Προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως από το ξενοδοχείο πέρασε το Μεγάλο Σάββατο και ο Γ. Καρατζαφέρης και φέρεται να είχε φιλική συζήτηση με τον διαμένοντα εκεί τέως πρωθυπουργό.

    Μόνο το Μεγάλο Σάββατο μάνα και κόρη Παπανδρέου βγήκαν για ένα καφέ στο κέντρο της Βυτίνας.
    ΦΩΤΟ από dete.gr


    Ωστόσο ο κόσμος δεν έδειξε να ενθουσιάζεται από την παρουσία του στην περιοχή. Χαρακτηριστικό είναι πως την πρώτη ημέρα της επίσκεψης του αφού ολοκλήρωσε το δείπνο με τα νηστίσιμα ζήτησε ο ίδιος από τους ιδιοκτήτες της ταβέρνας να φωτογραφηθούν μαζί του.
    «Δεν θέλετε να βγάλουμε καμιά φωτογραφία» τους είπε φεύγοντας.

    Πάντως με κάποιους που τον πλησίασαν και προσπάθησαν να συζητήσουν μαζί του τις πολιτικές εξελίξεις ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνιζε πως έπεσε θύμα συμφερόντων που δεν τον ήθελαν. «Δεν έφταιγα εγώ.
    Με πολέμησαν τα συμφέροντα» φέρεται να είπε..... Ο ΜΑΛΑΚΑΣ
    ο ΕΚ ΓΕΝΝΕΤΗΣ.
    Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν τα γεροντια θα πεθαινουν σωρηδον απο την ασιτια το κρυο και απο την ελλειψη φαρμακων-νοσοκομειων ..και οταν τα παλληκαρια δεν θαχουν τα γεροντια να τρωνε τις πενιχρες τους συνταξεις τοτε ισως ..κατι να καταλαβουν...ακομα υπαρχει λιπος για καψιμο.. ΣΤΗΝ ΜΕΓΓΕΝΗ ΡΕ..εκει ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΑ-ΚΑΤΣΕΛΗ-ΜΑΝΟ ΚΟΥΒΕΛΗ ΔΕΚΑΝΙΚΙ... ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ..ΟΣΟΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Συμπιλίδης...!!! Ουαχαχαχαχαχαχα

    Ο Συμπιλίδης!!! Xαχαχαχα...χαχαχα

    Με τον Συμπιλίδη, τον Μπουμπούκο, τον "δημοκράτη" Τσεκουροβγάλτη και... "με το Βλέμμα στραμμένο στο Μέλλον"!!! Χαχαχαχαχαχα...

    Γελοίοι κακομοίρηδες της ΠΟΛ.ΑΝ.!!!

    Ουαχαχαχαχα....χαχαχαχαχα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ.
    ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΝΔ...ΑΣΥΣΤΟΛΑ.
    χωρίς να είναι ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΑ εξουσία του 47%.

    ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ...και ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ κωλόπαιδα μισθωμένα του κερατά
    το βουλώνετε καλά $$$$$$$$$$$....
    ---------------------------------

    ΤΟ " Μ Ε Γ Α Λ Ε Ι Ο " ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.
    Και η παραγωγή Παπανδρελλήνων συνεχίζεται …

    H Φωφάρα εχει γίνει… μπουχός
    απο το Υπουργείο Εσωτερικών, αλλά καθημερινά ξεφυτρώνουν τα “ελληνόπουλα” της…

    Είπαμε το παιχνίδι είναι βρώμικο και οι επαγγελματίες στην καπηλεία και νοθεία πασόκοι έχουν δώσει τα ρέστα τους… Αφού χάνουν ψηφοφόρους πρέπει να εφεύρουν νέους…

    Τι σημασία έχει αν είναι Έλληνες, πακιστανοί ή Μπαγκλαντεσιανοί…
    Η ψήφος μετράει…

    Στο σημερινό δελτίο ελληνοποιήσεων πάντως οι “κοπρίτες” της Φωφάρας τήρησαν τα προσχήματα και δεν δημοσιοποίησαν..μιξ “Ελληνες”…
    Σήμερα το δελτίο των … νέων “πρασινων” INTERNATIONAL ψηφοφόρων είναι τίγκα στα Αλμπάνια…
    Ο Ευρικλέντ του Ουρλ, ο Κρίστο του Κώτσο, η Μαίντ του Πίλο ο Ιλιρ του Λουκάν και ο Φρέντερικ του Λακο είναι “αδερφια” μας και με την ψήφο τουσ αποφασίζουν για τις τύχες μας …
    Εχει και συνέχεια ο κατάλογος με τα πράσινα Αλμπάνια..

    Η Φωφάρα πραγματικά πρέπει να πάρει μια θέση στο βιβλίο γκίνες για τις περισσότερες ελληνοποιήσεις αλλά και για τις περισσότερες εθνικότητες…

    Κουραστήκατε- κι όμως η λίστα με τους “Ελληνες”, Αλβανούς έχει και συνέχεια!!!

    Το θέμα είναι αφού η Φωφάρα με τους κολαούζους της έχουν κάνει τέτοια αίσχη εκεί στο εσωτερικών γιατί δεν τα δημοσιοποιούν μια και έξω και αφήνουν το ΜΠΑΤΣΟΚ να διασσύρεται κάθε μέρα-τόσο ΑΙΣΧΡα!


    ΑΜΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ......ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΑΣ ΛΕΩ
    ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ...Σ Ο Κ ~~~~~~~~~~~~~~~~
    απο το ποσο πολλοί .....είναι.



    ---------------------------------
    αλήτες - μισθωμένες πουτάνες αρσενικές και θηλυκιές τραβεστί Όλων των αποχρώσεων ΠΑ$$ΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση