GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Tα παιδιά στο Μαπούτο Μοζαμβίκης εκπαιδεύ- ονται σε σταυροαναστάσιμους Ύμνους…

Από " Ορθόδοξη Μοζαμβίκη " Το οπτικοακουστικό υλικό προέρχεται από το σύντομο ταξίδι μου στο Maputo, από τα μέσα Ιανουαρίου έως τ...

Από "Ορθόδοξη Μοζαμβίκη"
Το οπτικοακουστικό υλικό προέρχεται από το σύντομο ταξίδι μου στο Maputo, από τα μέσα Ιανουαρίου έως τα μέσα Φεβρουαρίου τρέχοντος έτους. Τα παιδιά παρακολουθούν μαθήματα Υμνολογίας και το καλό είναι ότι...
δείχνουν ιδιαίτερη επιμέλεια!
Στα σημερινά βιντεάκια, εκπαιδεύονται αφενός μεν στο κατανυκτικό εξαποστειλάριο "Τον νυμφώνα σου βλέπω...", αφετέρου δε στον θριαμβικό παιάνα της Ανάστασης "Χριστός Ανέστη...". Προς το παρόν (εννοείται, τότε που μαγνητοσκοπούνται τα ανωτέρω μαθήματα) έχουν τις σχετικές ατέλειές τους, όμως τώρα πια -θέλω να πιστεύω- θα έχουν γίνει άψογα ως προς την απόδοσή τους. Προς τούτο φροντίζει ανελλιπώς ο οικείος Επίσκοπος Μοζαμβίκης κ. Ιωάννης και η υπεύθυνη του Σχολείου και αγαπητή φίλη μας κ. Μάρω Σπανούδη, την οποία βοήθησα -εν τω μέτρω του δυνατού- στο μεγαλεπήβολο έργο της εκεί κάτω.
Από την θέση αυτήν, αναθυμούμενος όλους -μικρούς, μεγάλους- με νοσταλγία και αγάπη, τούς εύχομαι να εορτάσουν με υγεία και ψυχική ανάταση "τα πάθη τα σεπτά" και "Πάσχα, Κυρίου Πάσχα"!
π. Π. Καποδίστριας



7 σχόλια

  1. "ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ - ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ"

    "ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΝΔ ΝΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ"

    "Πανικοβλήθηκε ΚΑΙ η γνωστή, γριά, Σα(χλα)μαρική πουτάνα της Συγγρού, το ανεκδιήγητο γνωστό τραβέλι- Τζων (η γνωστή σε όλους πουτάνα με τα πολλά $$$$$$)."

    "Έγκυρες πηγές αναφέρουν, ότι ΕΣΚΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΟΥ, από τη "σούπερ μεταγραφή" Κύρτσου στον ΛΑΟΣ, που όπως ομολογούν πολλοί αναλυτές, ήταν μια κίνηση ματ από την πλευρά του κ. Καρατζαφέρη, στον άεργο (σύμφωνα με πηγές του ΙΚΑ, ο κ. Σαμαράς δεν κατέχει ούτε ένα ένσημο…) βουτηρομπεμπέ της Βοστώνης, τον γυαλάκια Σαχλαμαρά "

    "Είναι σαν να παίρνει ο Πανιώνιος τον Μέσι!", δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης.

    Χαχαχαχαχα....Θα σκάσετε από το κακό σας, πανικόβλητα τραβέλια της Συγγρού!!

    Όχι 18%, στα ποσοστά του κόμματός του - της ΠΟΛΑΝ, θα σας οδηγήσει ο μοιάζων το Βασιλάκη Λεβέντη, Αντωνάκης-Κομανέτσι-Σαχλαμαράς!!!

    Χαχαχαχα...αει στα τσακίδια, κωλόγερε $$$$ Τζων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα μολύνουν κι' άλλα παιδάκια οι θεομπαίχτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάτω τα χέρια σας από τα παιδάκια ανώμαλοι παπάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τσακίστε τους αλήτες από τη Μοζαμβίκη. Ελάτε εδώ να δείτε τι μας έχουν κάνει οι βρομεροί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να βλεπει ο φορολογουμενος κοσμακης μεσα στην κριση που πανε τα λεφτακια του...και κατι ακομα! οι παπαδες δεν μας πρηζανε τοσα χρονια για τη ΄΄Ελληνοχριστιανοσυνη΄΄??? Τωρα γιατι την κανουν ολοενα και περισσοτερο σε Αφρικη και Ν. Κορεα??? Τους πηρε χαμπαρι ο κοσμος, επιτελους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι παπάδες τα γουρούνια και οι μπάτσοι μία μούρη έχουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση