GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν απηχούν οι απόψεις Βορίδη, στο απαιτητικό κοινό του twitter...

15 σχόλια

  1. Τρικυμία στο Συνασπισμό λόγω κολοτούμπα Καμμένου!
    -----------------------------------------

    [2.04.2012... έτσι για να θυμάται ο Τέρενς
    πότε έκανε τη δήλωση συνεργασίας με τον Τσίπρα ο κολοτούμπας...]

    Φίλια πυρά που θυμίζουν καταστάσεις εσωτερικού "διχασμού" προκάλεσε η αναφορά του Αλέξη Τσίπρα ότι μετεκλογικά δεν θα δίσταζε να συνεργαστεί ακόμη και με τον Πάνο Καμμένο!

    "Εάν εμείς, ως αριστερά, καταθέσουμε την πρότασή μας και χρειαζόμαστε πέντε ψήφους του Καμμένου και έρθει να μας τις δώσει ως ανοχή ή ως στήριξη δεν θα τον πετάξουμε . Δεν θα του πούμε δεν τις θέλουμε. Συνεχίστε με το Μνημόνιο όλοι οι υπόλοιποι", ήταν η δήλωση του προέδρου του Συνασπισμού στην ιστοσελίδα tvxs.

    Στο εσωτερικό του Συνασπισμού οι αντιδράσεις είναι σφοδρές στο ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
    Το χορό των αντδράσεων άνοιξε ο βουλευτής Β' Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, ένας από τους παραδοσιακούς υποστηρικτές του κ. Τσίπρα ο οποίος αποστασιοποιείται και επικρίνει τον πρόεδρο του κόμματος με αφορμή την τοποθέτηση του κ. Τσίπρα περί του ενδεχομένου σύμπραξης με τον κ. Καμμένο.

    "Η διαδρομή και οι θέσεις του Πάνου Καμμένου τον τοποθετούν δεξιότερα της ΝΔ", 'έγραψε ο κ. Παπαδημούλης πριν λίγο στο twitter και συνέχισε ξεκαθαρίζοντας ότι "δεν υπάρχει καμία δυνατότητα κυβερνητικής σύμπραξης με τον Πάνο Καμμένο. Ανήκει στη πολυκατοικία της δεξιάς".

    Κλιμακώνοντας την κριτική του στον κ. Τσίπρα, ο κ. Παπαδημούλης αποφάνθηκε ότι "μια αριστερή-αντιμνημονιακή κυβέρνηση που θα εξαρτάται από την ψήφο του Πάνου Καμμένου είναι αδύνατο να σταθεί".

    Πριν λίγη ώρα ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό ξεκαθάρισε πως δεν θα αρνηθεί την ψήφο κανενός σε μιά κυβέρνηση όμως της Αριστεράς λέγοντας χαρακτηριστικά:

    «Οι ιδεολογικές μας διαφορές δεν βοηθούν να έχουμε προγραμματική σύγκληση. Είπα το αυτονόητο, όταν ο Πρόεδρος τη Δημοκρατίας δώσει διερευνητική εντολή στον ΣΥΡΙΖΑ, θα απευθυνθούμε στα κόμματα της Αριστεράς για το σχηματισμό κυβέρνησης και ακόμα κι αν δεν συγκεντρώνουμε τη δεδηλωμένη, θα ασκήσουμε το συνταγματικό μας δικαίωμα να απευθυνθούμε στη Βουλή για να λάβουμε ψήφο εμπιστοσύνης. Και εκεί δεν θα αρνηθούμε την ψήφο κανενός, την ψήφο όμως σε μια κυβέρνηση της Αριστεράς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας.

    Συνεργάτες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν από την αναφορά του κ. Τσίπρα και επιχειρηματολογούν ότι ο πρόεδρος του κόμματος αναφερόταν στην θεωρητική πιθανότητα να χρειαστεί το κόμμα "ψήφο ανοχής" από τον κ. Καμμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 25/4/2012
     

     

    Απόσπασμα από την ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, στην 14η Σύνοδο του Εθνικού Συμβούλιου του Κινήματος

    Η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για αυτοδύναμη κυβέρνηση συνοδευόμενη μάλιστα από την μικροκομματική και αλαζονική πρόταση για επανάληψη των εκλογών και μάλιστα για αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις αν δεν ικανοποιηθούν οι προσωπικές φιλοδοξίες του κ. Σαμαρά, είναι μια πρόκληση για την ελληνική κοινωνία. Δείχνει έλλειψη σεβασμού στις θυσίες και τις αγωνίες των Ελλήνων πολιτών. Πρόκειται για μια προκλητική ψευτοαπειλή, για έναν αδιανόητο πολιτικό μικρομεγαλισμό που βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου.

    Η δική  μας πρόταση είναι η αυτοδύναμη Ελλάδα. Τι σημαίνει, φίλες και φίλοι, αυτοδύναμη Ελλάδα;

    -          Σημαίνει επάνοδος στη δημοσιονομική σταθερότητα και κυριαρχία.

    -          Σημαίνει αποκατάσταση των απωλειών και άρση των αδικιών.

    -          Σημαίνει να επαναφέρουμε στο προσκήνιο άλλες κρίσιμες παραμέτρους της πολιτικής, την εξωτερική πολιτική και τον εθνικό αμυντικό σχεδιασμό, το σεβασμό και την προστασία των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων.

    -          Αυτοδύναμη Ελλάδα σημαίνει Ελλάδα θεσμικά ισότιμη μέσα στην Ευρώπη και  την Ευρωζώνη, συμμετοχή της Ελλάδας στις νέες προσπάθειες που γίνονται σε πανευρωπαϊκό επίπεδο για την αλλαγή των συσχετισμών. Από την αλλαγή αυτή, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό η πορεία της χώρας. Οι Έλληνες διεκδικούμε και θα πετύχομε μένοντας σ' αυτό  το δύσκολο, σκληρό γήπεδο των ευρωπαϊκών συσχετισμών, αλλά αυτό είναι το καλύτερο γήπεδο που μπορούμε να επιλέξουμε.

    -          Αυτοδύναμη Ελλάδα σημαίνει και κάτι πολύ συγκεκριμένο, προσωπικά για κάθε Ελληνίδα και για κάθε Έλληνα. Σημαίνει πως ο Έλληνας πολίτης γίνεται υπερήφανος, ασφαλής, αξιοπρεπής. (Ευάγγελος Βενιζέλος 6/04/2012)

    Διαβάστε ολόκληρη την ομιλία

     

    «Εμείς, απέναντι στη στρατηγική της αυτοδύναμης κυβέρνησης της Ν.Δ. αντιτάσσουμε τη στρατηγική της αυτοδύναμης Ελλάδας. Αυτοδύναμη Ελλάδα είναι η Ελλάδα που απεξαρτάται από το μνημόνιο, η Ελλάδα που στέκεται όρθια, η Ελλάδα που ξανακερδίζει τη δημοσιονομική της κυριαρχία, η Ελλάδα που αποκαθιστά τη μεσαία τάξη, που είναι ο κορμός της ελληνικής κοινωνίας, η Ελλάδα που δίνει ξανά ζωή, προσδοκία, ορμή και όνειρο στα παιδιά μας, στη νέα γενιά. Αυτή την Ελλάδα μπορούμε να τη φτιάξουμε και θα τη φτιάξουμε με την δική μας στρατηγική». (Ευάγγελος Βενιζέλος 22/04/2012)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Re... noymero... Voridi-tsekoyrakh.., poios allos se 8elei esena to fasistaki sth Boylh ektos apo toys kwlotarifes, ta skatontalikeria kai toys xlydofarmakopoioys, wste na krazeis... gia pshfalakia... yper twn 8eokleistwn... epaggelmatwn toys me plh8ysmiaka-gewgrafika krithria, mayro... emporio... kratikwn adeiwn leitoyrgias kai klhronomikothta ayths ths kratikhs perioysias?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. erxetai apo to parel8on giau\to aytos xerei apo tsekouria sougiades tetoia pragmata!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στις 6 Μαϊου, έρχεται η απελευθέρωση!!

    Στις 6 Μαϊου κατεβάζουμε τη σβάστικα του μνημονίου από την Ακρόπολη!

    Πετάμε με την ψήφο μας στα τσακίδια τους υποτελείς, δοσίλογους, υπηρέτες και τσουτσέκια της Μέρκελ και του Σόϊμπλε - Σαχλαμαρά και Μπενιζέλο!

    Ψηφίζουμε ΑΝΑΤΡΟΠΗ και ΣΩΤΗΡΙΑ της πατρίδας και αλλάζουμε πορεία, από αυτήν της οικονομικής και κοινωνικής καταστροφής, που μας οδηγούν τα κατοχικά κόμματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, στο ξέφωτο της ανάπτυξης και της εθνικής αξιοπρέπειας!

    Ψηφίζουμε ενάντια στην εξαθλίωση, τους μισθούς και συντάξεις πείνας, που μαθηματικά μας οδηγούν οι πολιτικές των δοσίλογων Σαχλαμαρά και Μπενιζέλου!

    Και το σημαντικότερο – ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΣΚΥΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΖΥΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ!

    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ,

    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΥΡΙΖΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣΟΧΗ.

    Αυτή τη στιγμή έχουμε

    5 ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΟ 15%!!!

    ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ.

    5 ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΟ 15%!!!!

    ΣΥΡΙΖΑ 15%

    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 15%

    ΚΚΕ 15%

    ΝΔ 15%

    ΠΑΣΟΚ 15%

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΝΤΡΟΙ.
    ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ.
    ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ 6 ΤΟΥ ΜΑΗ.
    ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΟΝΤΡΩΝ.
    ΤΑ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝΕ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΗ.
    ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.
    ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΚΚΕ.
    ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ!!!
    ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 15+15=30% ΝΔ-ΠΑΣΟΚ...ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΔΗΛ 2100000 ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ......!!!!!!!!!.Ασχετο.. οσα δεν λενε τα φερεφωνα οι εγκαθετοι οι ραγιαδες..ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2030 προβλεπει τη σαρωτικη αλλαγη στην ασφαλιση ωστε να μειωθουν στο ελαχιστο οι δαπανες για την υγεια,να μειωθουν οι ασφαλιστικες δαπανες των εργοδοτων και να αυξηθουν οι εισφορες των αυτοαπασχολουμενων θα καταργηθουν σταδιακα θεραπειες ,ιατρικες εξετασεις και φαρμακα που μεχρι τωρα καλυπταν τα ασφλ.ταμεια. Αυτο θα φερει σαφη επειδεινωση στους ορους ζωης ολοκληρης της κοινωνιας..στελεχη του ΔΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και συμφωνησε Ο ΑΝΤΩΝΟΒΑΓΓΕΛΗΣ και ολοι εμεις οι ραγιαδες..ασχετο..στην ΡΟΥΜΑΝΙΑ με το ΔΝΤ ΑΥΞΗΘΗΚΕ Η ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑ 25% ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΤΑ 5,6 ΧΡΟΝΙΑ..ολε...ετσι στο ασχετο ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ-ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΕΦΟΠ-ΛΗΣΤΕΣ ... ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ-ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΟΚΑΤΣΕΛΟ-ΚΟΥΒΕΛΗ(ΔΕΚΑΝΙΚΙ) ΚΑΙ ΑΣ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ....ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 10.27 Σωστός,είναι ακόμα πολλοί,
    αλλά σκέψου ότι πριν 2 χρόνια ήταν συνολικά 5 εκατομμύρια και τώρα μετά βίας 2 εκατομμύρια (15+15%).
    Θέλει κι άλλη προσπάθεια βέβαια.
    ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑ.
    ΕΙΤΕ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΕΙΤΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ.
    ΕΙΤΕ ΤΟ ΚΚΕ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΠΡΩΤΙΑ ΕΝΑΣ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΤΟΥΣ (ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ).
    ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 50 ΕΔΡΕΣ ΜΠΟΝΟΥΣ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ.
    Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ.
    ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΣΚΟΡΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΑ.
    ΠΑΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ 50 ΕΔΡΕΣ.
    ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΑΓΑΝΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παραλος


    προηγειται το Πασοκ με 2% επι της ΝΔ.

    Στην Δηλο εχει καταφυγει ο ηγετης των εντιμων πρασινοφρουρων
    δρ κουτσουκος\

    να ζητησει τους χρησμους του Δηλιου Απόλλωνα\για τις εκλογες

    ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ....

    λενε οι χρησμοι

    και ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ

    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ
    Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ


    Δηλ. Ολα παιζονται ολα μπορει να συμβουν και οποιος τολμα νιακει

    Αυτα ειπε η ιερεια ....

    αρα το ΠΑΣΟΚ μπορει να κερδισει!
    tO pASOK PROHGEITAI...ME 2% !!!

    η συνεχεια στο πρεσσ....


    Κωπηλατης Παραλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στις 6 Μαϊου, έρχεται η απελευθέρωση!!

    Στις 6 Μαϊου κατεβάζουμε τη σβάστικα του μνημονίου από την Ακρόπολη!

    Πετάμε με την ψήφο μας στα τσακίδια τους υποτελείς, δοσίλογους, υπηρέτες και τσουτσέκια της Μέρκελ και του Σόϊμπλε - Σαχλαμαρά και Μπενιζέλο!

    Ψηφίζουμε ΑΝΑΤΡΟΠΗ και ΣΩΤΗΡΙΑ της πατρίδας και αλλάζουμε πορεία, από αυτήν της οικονομικής και κοινωνικής καταστροφής, που μας οδηγούν τα κατοχικά κόμματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, στο ξέφωτο της ανάπτυξης και της εθνικής αξιοπρέπειας!

    Ψηφίζουμε ενάντια στην εξαθλίωση, τους μισθούς και συντάξεις πείνας, που μαθηματικά μας οδηγούν οι πολιτικές των δοσίλογων Σαχλαμαρά και Μπενιζέλου!

    Και το σημαντικότερο – ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΣΚΥΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΖΥΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ!

    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ,

    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΥΡΙΖΑ!!

    ΥΓ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛ ΤΟΥ ΔΟΛ.ΙΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΨΗ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ?????

    ΒΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ????

    ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΔΕΗ ΚΑΙ ΕΦΟΡΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ????

    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ,

    ΖΩΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΤΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣΟΧΗ!!

    Αυτή τη στιγμή έχουμε

    5 ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΟ 15%!!!

    ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ!

    5 ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΟ 15%!!!!

    ΣΥΡΙΖΑ 15%!!

    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 15%!!

    ΚΚΕ 15%!!

    ΝΔ 15%!!

    ΠΑΣΟΚ 15%!!

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΝΤΡΟΙ.
    ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ.
    ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ 6 ΤΟΥ ΜΑΗ.
    ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΟΝΤΡΩΝ.
    ΤΑ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝΕ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΗ.

    ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!

    ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!!

    ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΚΚΕ!!

    ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ!!!

    ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!

    Η ΔΝΤ-ΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΤΣΟΚ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ 2009,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 2009,ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ @@#&#&&# ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση