GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μικτή εικόνα στη Wall Street...

 Μικτή εικόνα παρουσίασαν οι δείκτες του αμερικανικού χρηματιστηρίου. Με κέρδη έκλεισε ο δείκτης Dow Jones, μετά από δύο ημέρες απωλειών, ...

 Μικτή εικόνα παρουσίασαν οι δείκτες του αμερικανικού χρηματιστηρίου.
Με κέρδη έκλεισε ο δείκτης Dow Jones, μετά από δύο ημέρες απωλειών, κλείνοντας την πρώτη θετική εβδομάδα του μήνα, μετά την ανακοίνωση των εταιρικών αποτελεσμάτων, ενώ ενισχύθηκαν οι τιμές του πετρελαίου και του ευρώ, καθώς περιορίστηκαν οι ανησυχίες για το ισπανικό χρέος.
Ο δείκτης Dow Jones έκλεισε ενισχυμένος κατά 0,50%, στις 13.029 μονάδες, ενώ απώλειες 0,24% κατέγραψε ο δείκτης NASDAQ, ο οποίος διαμορφώθηκε στις 3.000 μονάδες. Με κέρδη 0,12% έκλεισε ο δείκτης S%26P 500, στις 1.379 μονάδες.

3 σχόλια

  1. Ειμαστε κρατος υπο κατοχη .Αν οι αφενταδες μας αποφασισουν να γινει η Θρακη Τουρκικη Επαρχια ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΚΑΤΩ..Ε ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ -ΔΝΤ-ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΦΕΝΤΗ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΑΣΑ-ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ..ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ? ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ(ΚΡΕΜΑΛΑ) ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ -ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ? ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΑ-ΚΑΤΣΕΛΗ...ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ? ..ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ-Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ..ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΕΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΗΔΗ 2,6 ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ......ΟΛΗ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ..ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ..(ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ) ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ Π.Χ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ..ΕΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛ.ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΘΑ ΚΑΘΗΛΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ Η ΟΧΙ..ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΠΕΡΙ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ..ΤΟΥΡΚΙΑΣ.ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ!.ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΡΙΣΤΙΚΑΝ.. ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ...ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ!!! ΑΓΟΡΩΝ!!!ΤΩΝ-ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ..ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ.. ΔΝΤ.. ΕΕ.. ΗΠΑ ..ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ..ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ -ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ -ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ-ΚΑΙ Η ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΕΦΟΠ-ΛΗΣΤΩΝ..ΑΣ ΣΙΩΠΟΥΝ..ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΥΤΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΜΜΕ
    Συνεχίζονται οι απεργίες πείνας των πολιτικών κρατουμένων για την ζωή και την αξιοπρέπεια
    Tα μέλη της Αναρχικής Επαναστατικής Οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς Γεράσιμος Τσάκαλος και Παναγιώτης Αργυρού ξεκίνησαν στις 8/4 απεργία πείνας απαιτώντας την οριστική μεταγωγή τους στις Φυλακές του Κορυδαλλού έχοντας έρθει σε ρήξη με τους ανθρωποφύλακες της Δομοκού και συγκεκριμένα τον επικεφαλής αρχιφύλακα της Δομοκού, τον θρασύδειλο Χρήστο Κλιάρη λόγω της αξιοπρεπούς στάσης τους
    να μην δέχονται σωματικό έλεγχο. Από 8/4 ξεκίνησε απεργία πείνας αλληλεγγύης στους συντρόφους του και ο Χρήστος Τσάκαλος μέλος της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οργάνωσης θα ξεκινήσουν σταδιακά μαζί με τον αναρχικό Θεόφιλο Μαυρόπουλο, την απεργία αν δεν ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των συντρόφων τους. Από την Τρίτη 17/4 ξεκίνησαν απεργία πείνας και τα μέλη της Αναρχικής Επαναστατικής Οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, Χάρης Χατζημιχελάκης, Δαμιανός Μπολάνο, Γιώργος Πολύδωρος.
    ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ
    ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ.
    ΜΑΖΙ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΖΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1.
    ΜΑΖΙ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ.
    ΜΑΖΙ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟ.
    ΜΑΖΙ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2.
    ΜΑΖΙ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ 2.
    ΜΑΖΙ ΚΟΨΑΝΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ,ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ,ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ.
    ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΝΔ,ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ.
    ΣΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ.
    ΕΙΤΕ ΝΔ ΨΗΦΙΖΕΙΕΣ ΕΙΤΕ ΠΑΣΟΚ,ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΖΙ.
    ΛΑΘΟΣ.ΟΧΙ ''ΣΑΝ''.
    ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΖΙ!
    ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΠΑΣΟΚ;ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΝΔ;
    ΤΟΤΕ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΜΙΣΘΟ 150 ΕΥΡΩ.
    ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ;
    ΤΟΤΕ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ,ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ,ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΠΑΝΤΟΥ,ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ 500 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΠΕΡΑ ΑΠ'ΤΟ 1 ΕΚΑΤ. ΤΩΝ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση