GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καρατζαφέρης: Θα πρέπει να χαριστούν τα δάνεια μέχρι του ποσού των 100.000 ευρώ...

Παραθέτω ένα απόσπασμα από σημερινή ραδιοφωνική συνέντευξη του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη: Θα διατεθούν σε αυτούς, μέρος των...

Παραθέτω ένα απόσπασμα από σημερινή ραδιοφωνική συνέντευξη του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη:
Θα διατεθούν σε αυτούς, μέρος των μετοχών που θα λάβουμε από την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Το πρόγραμμα αυτό κοστολογείται περίπου 2,5 δισεκατομμύρια ευρώ. Οι τραπεζίτες δεν βάζουν δικά τους λεφτά για την ανακεφαλαιοποίηση και διοικούν τις τράπεζές τους, κατέχοντας μόνο πολύ μικρά ποσοστά τους. Πιστεύω ότι θα πρέπει να υπάρχουν δύο τραπεζικοί πυλώνες: Ένας κρατικός και ένας ιδιωτικός.
Προτείνω να θεσπισθεί η Σεισάχθεια. Θεωρώ ότι θα πρέπει να χαριστούν τα δάνεια μέχρι του ποσού των 100.000 ευρώ. Εάν δεν προβούμε σε κάτι τέτοιο, δεν θα ξαναπάρει πάλι μπρος η μηχανή της οικονομίας.
Να παρέχουμε άτοκα δάνεια για δύο χρόνια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Θα ανασάνουν με αυτό τον τρόπο και θα τις βοηθήσουμε να σταθούν πάλι στα πόδια τους και να μην κλείσουν. Αυτό το πρόγραμμα θα εφαρμοστεί σταδιακά και σε άλλες επιχειρήσεις. Να δώσουμε βοήθεια άμεσης δράσης και ανακούφισης στους μικροεπιχειρηματίες.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Η πρόταση του ΛΑΟΣ θα υλοποιηθεί με την αξιοποίηση ειδικών οχημάτων που θα περνούν από γειτονιά σε γειτονιά και θα προσφέρουν τσουβάλια με δραχμές στους πολίτες.

11 σχόλια

  1. πόσο ποσοστο μίζα

    μεγάλε


    θές ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΩΡΑ ΛΕΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ .ΘΕΩΡΟΥΣΕΣ ΚΑΥΧΗΜΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΙΟ .ΠΟΙΟΝ ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΗΣ ΣΑΥΡΑΣ.ΕΤΡΕΞΕΣ ΤΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΧΩΡΟΥΣΕΣ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΕΒΑΛΕΣ ΤΟΝ ΤΣΕΚΟΥΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΤΡΕΧΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΥΛΗΣΑΝ.ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΑΡΙΛΑ
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ [ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ ] ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΕΣΤΡΟΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ.Ο ΤΣΕΚΟΥΡΑΚΙΑΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΔΙΟΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ.ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. mbravo
    nea seisax8eia
    dr koutsoukos
    pasokoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ , ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ 1,3% ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ;

    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΠΕΒΑΛΛΕΣ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ; ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΒΑΖΕΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ; ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΟΥ ΑΥΡΙΟ ; ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΡΑΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΠΟΥ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΚΕ Ο Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.

    ΠΕΡΣΙ ΟΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 2.000 ΕΩΣ 3000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΦΕΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΠΤΩΣΗ ΑΛΛΕΣ 3.000 ΕΩΣ 5000 ΕΥΡΩ ( ΕΤΗΣΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΠΑΝΤΑ ).

    ΑΛΛΑ, ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΩΣΗ 40%, ΕΡΧΕΤΑΙ Ο Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ; ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ, ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΦΟΡΟΥ, ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΙ ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΙΩΣΗ ΣΕ ΜΙΣΘΟ Ή ΣΥΝΤΑΞΗ, ΤΡΙΠΛΑΣΙΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ.

    ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΤΑΚ ΤΟΥ 2009, ΑΡΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ, ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ, ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΤΩΝ ΜΕΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΛΑΙΚΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ, ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΧΘΕΙΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΕΦΑΠΑΞ, ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ; ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΑΚΙΝΗΤΑ Ή ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΟΠΑΣΟΚ !

    ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΑΓΡΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΩΝ ΚΑΙ ΑΠΛΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΑΜΑ ΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ! ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ Ο ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ - ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΗ- ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ... ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ρε ψωνιο καρατζαμπερη..
    με τα λεφτα που πηρες για να στηριξεις παπαδημο,
    ανοιξε πραχτορειο με βιζιτουδες..
    την παλια σου δουλεια δηλαδη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τραγικό.
    Και στη Γλυφάδα μαζεύτηκαν λιγότερο από 100 άτομα σε μια αίθουσα συνεδριάσεων για να ακούσουν τον Βενιζέλο. Όλες οι συνοικίες της Αττικής γυρνάνε τη πλάτη τους στον άνθρωπο που φέσωσε με χαράτσια και φορολογικές δηλώσεις τους Έλληνες.
    Είναι άξιο απορίας, βέβαια, ότι υπάρχουν και 70-80 άτομα, κυρίως μεγάλης ηλικίας, που τρέχουν να ακούσουν τον κ. Βενιζέλο !!! Με τέτοιες συγκεντρώσεις, παντού όλες ήταν κάτω 100 ατόμων, Ίλιον, Καλλιθέα, Κόρινθος, Ναύπλιο.

    Πλήρης αποτυχία. Βάζουν και καμιά δεκαριά νέους, μαϊντανούς, για να δείχνουν ότι έχουν και κάποιο κόσμο νέο. Στις ηλικίες κάτω των 55 ετών,το πασοκ είναι 7ο ή 8ο κόμμα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΡΕΣΚΟ

    Προβάδισμα στο ΣΥΡΙΖΑ με παράσταση νίκης στη ΝΔ και επτακομματική Βουλή δείχνει το βαριόμετρο της Public Issue για την Καθημερινή και τον ΣΚΑΪ.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 31,5%, η ΝΔ συγκεντρώνει 25,5%, το ΠΑΣΟΚ υποχωρεί στο 13,5% και ακολουθεί η ΔΗΜΑΡ με 7,5%. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν 5,5% , το ίδιο ποσοστό με το ΚΚΕ. Υποχωρεί η Χρυσή Αυγή στο 4,5%.Η Δημιουργία Ξανά – Δράση χάνοντας μισή μονάδα συγκεντρώνει 2,5% και μένει εκτός βουλής (όπως δείχνουν άλλωστε όλες οι δημοσκοπήσεις).

    Με βάση τα ποσοστά αυτά, ο ΣΥΡΙΖΑ θα λάβει 134 έδρες, η ΝΔ 68, το ΠΑΣΟΚ 36, η ΔΗΜΑΡ 20 το ΚΚΕ 15 οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 15 και η Χρυσή Αυγή 12.

    Διαφορετική εικόνα εμφανίζει η παράσταση νίκης. Οι πολίτες θεωρούν σε ποσοστό 58%, ανεξάρτητα από το τι θα ψηφίσουν οι ίδιοι ότι η ΝΔ θα κερδίσει τις εκλογές ενώ μόλις 34% θεωρεί πιθανή την εκλογική επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ

    Ο Αλέξης Τσίπρας θεωρείται καταλληλότερος για πρωθυπουργός, με 22% και ακολουθούν Αντώνης Σαμαράς με 20%, Ευάγγελος Βενιζέλος με 16% και Φώτης Κουβέλης με 14%.

    Δημοφιλέστερος αρχηγός κόμματος είναι ο Φώτης Κουβέλης με 67% και ακολουθούν Αλέξης Τσίπρας με 49%, Πάνος Καμμένος με 39%, Αντώνης Σαμαράς με 36% και Ευάγγελος Βενιζέλος με 34%.
    I-Reporter

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΡΕ ΑΧΡΕΙΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΨΗΦΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΕ, ΧΑΡΙΖΕ ΔΑΝΕΙΑ, ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΟΙ "ΠΕΛΑΤΕΣ" ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΟΥΝ ΟΣΕΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ. 'Η ΣΥΡΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΠΟΥ ΣΕ ΑΦΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΠ'ΕΞΩ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ, 'Η ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΕ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ Ο,ΤΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ
    ΠΕΡΑΣΕ Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    ΤΩΡΑ ΟΙ ΣΑΧΛΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.
    ΟΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΨΩΝΙΖΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση