GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ oι 11 γυναίκες που σκορπούσαν AIDS...

Σε συνέχεια του από 30-04-2012 Δελτίου Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, σχετικά με ειδική αστυνομική δράση από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυ...



Σε συνέχεια του από 30-04-2012 Δελτίου Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, σχετικά με ειδική αστυνομική δράση από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, στο κέντρο της Αθήνας για τον εντοπισμό εκδιδόμενων γυναικών σε υπαίθριους χώρους, κατά την οποία προσήχθησαν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών ενενήντα έξι (96) εκδιδόμενες γυναίκες (αλλοδαπές και ημεδαπές) και βεβαιώθηκαν ισάριθμες παραβάσεις της νομοθεσίας που αφορά τα εκδιδόμενα πρόσωπα, ανακοινώνεται ότι:
Από τον υγειονομικό έλεγχο του κλιμακίου ΚΕΕΛΠΝΟ διαπιστώθηκε ότι έντεκα (11) από αυτές ήταν HIV οροθετικές (φορείς του AIDS)
Για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις ασκήθηκε ποινική δίωξη επιπλέον από τις Εισαγγελικές Αρχές, για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βάρος αγνώστου αριθμού προσώπων.
Η δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών, καθώς και της ποινικής δίωξης που ασκήθηκε σε βάρος των παραπάνω έντεκα γυναικών αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Επίσης, για την αποκάλυψη της τυχόν τέλεσης από μέρους τους παρόμοιων πράξεων, της προτροπής όσων έχουν ήδη συνευρεθεί μαζί τους να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις, καθώς και της αποτροπής του πανικού που θα μπορούσε να προκληθεί σε όσους έχουν συνευρεθεί με εκδιδόμενο πρόσωπο με όμοια χαρακτηριστικά.
Οποιοσδήποτε επιθυμεί να εξεταστεί ή και να λάβει κατευθύνσεις και οδηγίες από τον αρμόδιο φορέα για τη συγκεκριμένη λοίμωξη (ΗIV λοίμωξη – AIDS) μπορεί να καλέσει στις υπηρεσίες του ΚΕΕΛΠΝΟ στα εξής τηλέφωνα:
Τηλεφωνική Γραμμή για το AIDS: 210 72 22 222Κέντρο Επιχειρήσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ: 210 52 12 054. Δείτε τις φωτογραφίες στο radar.gr

13 σχόλια

  1. ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΚΚΕ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε απύθμενα πανηλίθιε, τι σχέση έχει το σχόλιό αου με το θέμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν , όντως αυτά τα πλάσματα είχαν τόσους "πελάτες" , τότε όντως ως λαός είμαστε πολύ ΣΑΒΟΥΡΟΓΑΜΗΔΕΣ !

    Είμαι πενηντάρης αλλά έχω ακόμα κάποια ...κριτίρια .
    Λοιπόν παίδες , δεν θα "επαιρνα" καμιά από αυτές τις δύστυχες ...

    ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΟΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΔΩ.ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΤΑ ΚΩΛΟΚΑΝΑΛΑ Μ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΘΑΡΡΕΙΣ ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΝΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΟ ΚΩΛΟΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙναι πράγματι δράμα.
    Δυστυχώς εδώ και πολλά χρόνια αυτούς που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα η κάποιο σοβαρό πρόβλημα τους στελναμε σε τετοια μέρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1 Μαϊ 2012 8:40:00 μ.μ.

    ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ
    ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΥΤΑ ΖΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ. Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΛΟΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελείωσα Γυμνάσιο και Λύκειο σε μια κωμόπολη πριν πολλά χρόνια. Το σχολείο ήταν μικτό και τις ημέρες που είχε άσχημο καιρός , κατά τις ώρες της γυμναστικής , ο γυμναστής έβαζε τα αγόρια στη τάξη και η γυμνάστρια τα κορίτσια στο υπόστεγο και μας ''δίδασκαν'' τις αναγκαίες προφυλάξεις που πρέπει να παίρνουμε όταν πάμε με γυναίκα , για να μη κολήσουμε αφροδίσια νοσήματα και να μην αφήσουμε καμμιά συμαθήτριά μας έγγυο κ.λ.π(τότε δεν υπήρχε και AIDS) . Τα αντίστοιχα δίδασκε και η γυμνάστρια στα κορίτσια .
    Επιτρέπεται την σημερινή εποχή είτε άνδρας , είτε γυναίκα να μην γνωρίζει τα επιβαλόμενα μέτρα προφύλαξης , σε μια ερωτική συνεύρεση;
    Τώρα που δόθηκαν οι φωτογραφίες αυτών των γυναικών στη δημοσιότητα , φταίει κανένας σε αυτούς που πήγαν με αυτές και τα αποτελέσματα δείξουν ότι είναι οροθετικοί ??????
    Μήπως θα έπρεπε να δοθούν στη δημοσιότητα και οι φωτογραφίες αυτών που πήγαν με αυτές και είναι οροθετικοί , για να προφυλαχθεί η δημόσια υγεία από κρούσματα εκδίκησης αυτών προς τους άλλους???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τούς ελένχους στους οίκους ανοχής συμφωνα με τους νόμους τους κάνει η Αστυνομία.

    Το γιατί δεν τους εκανε κανένας δεν απαντά.

    Χρησιμοποιούν την αστυνομία για τους φυλάει και τα άλλα στον αυτόματο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΕ Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΛΥΣΗ ..ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ ΦΟΒΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ...οσα δεν λενε τα φερεφωνα οι εγκαθετοι οι ραγιαδες..ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2030 προβλεπει τη σαρωτικη αλλαγη στην ασφαλιση ωστε να μειωθουν στο ελαχιστο οι δαπανες για την υγεια,να μειωθουν οι ασφαλιστικες δαπανες των εργοδοτων και να αυξηθουν οι εισφορες των αυτοαπασχολουμενων θα καταργηθουν σταδιακα θεραπειες ,ιατρικες εξετασεις και φαρμακα που μεχρι τωρα καλυπταν τα ασφλ.ταμεια. Αυτο θα φερει σαφη επειδεινωση στους ορους ζωης ολοκληρης της κοινωνιας..στελεχη του ΔΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και συμφωνησε Ο ΑΝΤΩΝΟΒΑΓΓΕΛΗΣ και ολοι εμεις οι ραγιαδες..ασχετο..στην ΡΟΥΜΑΝΙΑ με το ΔΝΤ ΑΥΞΗΘΗΚΕ Η ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑ 25% ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΤΑ 5,6 ΧΡΟΝΙΑ..ολε...ετσι στο ασχετο ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ-ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΕΦΟΠ-ΛΗΣΤΕΣ ... ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ-ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΟΚΑΤΣΕΛΟ-ΚΟΥΒΕΛΗ(ΔΕΚΑΝΙΚΙ) ΚΑΙ ΑΣ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ....ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΄Εργο Καραμανλή και Νέας Δημοκρατίας, του κόμματος του κ. Σαμαρά, είναι η απίστευτη τραγωδία που ζει η Ελλάδα, με τον εκτροχιασμό της οικονομίας το 2009, που για να διορθωθεί θα περάσουν πολλά χρόνια και έρχεται τώρα η Ν.Δ. και πουλάει... τρέλλα ότι η ίδια είναι η λύση στο πρόβλημα! Η Ν.Δ. δημιούργησε το πρόβλημα! Είναι το πρόβλημα! Και το γεγονός ότι υποτιμάει τη νοημοσύνη όλων μας δείχνει και την γιαλαντζί αξιοπιστία της! Πως τολμά αλήθεια και ζητά να την ξαναψηφίσουμε? Τι θράσσος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση