GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι 13 πιο άβολες στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης (Videos)...

Με αφορμή τον άκυρο, έξαλλο πανηγυρισμό του Στράτου Σεφτελή στην κούρσα του Παναγιώτη Σαμιλίδη στα 200μ. πρόσθιο, το Cosmo.gr θυμ...


Με αφορμή τον άκυρο, έξαλλο πανηγυρισμό του Στράτου Σεφτελή στην κούρσα του Παναγιώτη Σαμιλίδη στα 200μ. πρόσθιο, το Cosmo.gr θυμάται άλλες 12 ιδιαίτερα άβολες στιγμές εντός μικρής οθόνης.
Το άβολο δεν είναι πάντα αστείο και αντιστρόφως. Πριν λίγες μέρες, ο Στράτος Σεφτελής μπέρδεψε έναν τελικό 200 μέτρων πρόσθιο με έναν τελικό 100 μέτρων πρόσθιο και μετά το δεύτερο 50άρι, πανηγύρισε έντονα για το "χρυσό" του Παναγιώτη Σαμιλίδη, ενώ οι αθλητές συνέχισαν να κολυμπούν.
Μπορεί να γελάσαμε όντως πολύ (με αυτήν την ανακάλυψη-αποκάλυψη του Φρέντου), αλλά κατά βάθος νιώσαμε αμηχανία. Κυρίως για λογαριασμό του δημοσιογράφου. Άλλωστε η θέση του σπορτκάστερ μοιάζει με αυτήν του τερματοφύλακα. Τα λάθη κάνουν μπαμ, φαίνονται, σε "στιγματίζουν".
Με άλλα λόγια, έγινε αυτό...


... και το Cosmo.gr ανέτρεξε σε άλλες εξίσου (και περισσότερο) άβολες τηλεοπτικές στιγμές.
Ο Βασίλης Λεβέντης στον Πάνο Παναγιωτόπουλο
Το 1994, ο Πάνος Παναγιωτόπουλος είχε καλεσμένο στην εκπομπή του "Προφίλ", τον Πρόεδρο της σχετικά νεοσύστατης τότε Ένωσης Κεντρώων. Η προσπάθεια του δημοσιογράφου να γελοιοποιήσειτον πολιτικό ήταν τόσο ξεκάθαρη που την επομένη της εκπομπής τιμωρήθηκε από το πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ και έφυγε από τον ΑΝΤ1.
Είναι φανερό ποιος γελοιοποιήθηκε τελικά.
Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος είναι σήμερα υπεύθυνος του τομέα Εξωτερικής Πολιτικής της Ν.Δ.
Ο άτυχος εφευρέτης και το κολλημένο γκάζι
Έχεις φτιάξει ένα μηχανάκι που γεμίζει με νερό που στη συνέχεια μετατρέπεται σε ηλεκτρικό ρεύμα, όλα ωραία και καλά, η "Κοινωνία Ώρα MEGA" κάνει το σχετικό ρεπορτάζ για να σε παρουσιάσει στο πανελλήνιο, γενικώς αυτή είναι η καλύτερη μέρα της ζωής σου.
Αν δεν είχε κολλήσει και το γκάζι, μπορεί και ο άτυχος εφευρέτης να μιλούσε στα εγγόνια του για την ημέρα εκείνη.


Ο Γιώργος Αυτιάς μιλάει με τον ΙΔΙΟ Παναγιώτη Ψωμιάδη 3 μέρες συνεχόμενες
Αν αυτό δεν έχει προβαριστεί επισταμένα, τότε τίποτα στην ιστορία της τηλεόρασης δεν έχει προβαριστεί.


Η Έλλη Στάη θέλει να μάθει αν η Λαίδη διαβάζει
Η ίδια ιστορία όπου ο δημοσιογράφος προσπαθεί να γελοιοποιήσει τον συνεντευξιαζόμενο.


Εδώ, τουλάχιστον έκανε τον Νίκο Αλέφαντο να κλάψει
Νιώθοντας κατάφωρα αδικημένος από τον διαιτητή Δούρο μετά το ντέρμπι των αιωνίων στη Λεωφόρο που χάρισε το πρωτάθλημα στον Παναθηναϊκό, ο κόουτς Αλέφαντος λύγισε δίπλα στην Έλλη Στάη.


Αυτό συμβαίνει όταν πολιτεύεται ο Γιώργος Ανατολάκης
Γι' αυτό, φαντάζομαι, έσπευσε ο Αντώνης Σαμαράς να κάνει την μεγάλη μεταγραφή από τον ΛΑΟΣ.
Το ξέσπασμα του Βασίλη Λεβέντη λίγο πριν το κλείσιμο του Καναλιού 67
Για το συγκεκριμένο, πολύ φορτισμένο του μονόλογο (sic), ο Πρόεδρος είχε μιλήσει και στο Cosmo.gr.


Η Μάρω Λεονάρδου ανυπομονεί για πιο ζεστές ημέρες. Με λάθος τρόπο.
Αυτό.
Ο Χατζηστεφάνου και η "βλάχα, βλαχάρα"
Μοναδικές στιγμές wtf-ισμού στα πλατό του Fame Story 3. Μπροστά από την εποχή του ο Παναγιώτης Χατζηστεφάνου, άβολη στιγμή ο Πάνος Μεταξόπουλος που τρέμει από τα νεύρα.
Ο Θέμης Γεωργαντάς και οι ρακές του Φουκάκη
Κανείς δεν θα ήθελε να βρίσκεται στη θέση του Θέμη. Μετά το hangover φυσικά.
Η τούμπα της Φάνης. Not funny
Δεν γίνεται να μην γελάσεις. Όπως δεν γίνεται να μην νιώσεις και λίγες ενοχές που γελάς. Και αμηχανία.
Ο Κατέλης Σωκράτης
Σκηνές που πραγματικά παγώνουν το αίμα. Στα πόσα κιλά trash επιτρέπεται να νιώσεις άβολα είπαμε;
Αν θες να γελάσεις και λίγο ακόμα, δες τα 10 κορυφαία σαρδάμ της ελληνικής τηλεόρασης.
Για περισσότερες άβολες στιγμές, στο @illanastasiadis
Πηγή - Cosmo.gr

2 σχόλια

  1. Το πασοκ των Παπανδρέου- Παπακωνσταντίνου- Βενιζέλου εφάρμοσε μια εγκληματική πολιτική από τον Οκτώβριο του 2009 : με συνεχείς δηλώσεις υπονόμευσαν τη πιστοληπτική ικανότητα της χώρας με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε στο μνημόνιο και στο ΔΝΤ, δεν διαπραγματεύτηκαν ΠΟΤΕ, αλλά δουλικά εφάρμοσαν ένα πρόγραμμα μαζικής εξόντωσης των Ελλήνων, με οριζόντιες περικοπές, διπλές και τριπλές φορολογήσεις εισοδημάτων, ακινήτων και αυτοκινήτων, με αποτέλεσμα να βουλιάξουν τη χώρα στην ύφεση,καθημερινά βούλιαζαν την ελληνική οικονομία και την οικονομία των Ελλήνων και σήμερα η κατάσταση είναι σε οριακό σημείο. Αν χρεωκοπούσαμε το 2010, οι Έλληνες είχαν οικονομικά αποθέματα για να αντέξουν, είχαν αποταμιεύσεις και τότε οι ξένοι, επειδή είχαν ελληνικά ομόλογα,θα βοηθούσαν χωρίς επαχθείς όρους. Το Πασοκ τους έδωσε το χρόνο να τα ξεφορτωθούν, να αποδυναμώσουν οικονομικά το 80% των Ελλήνων και να τους φτάσουν σε αυτό το σημείο σήμερα, όπου η ανεργία έχει φτάσει το 1,5 εκατομμύριο, οι απλήρωτοι λογαριασμοί στη ΔΕΗ το 1,5 εκατομμύριο, οι σιτιζόμενοι στα συσσίτια της Εκκλησίας στις 200.000 ! Σήμερα, αν γίνει πτώχευση, οι Έλληνες δεν θα μπορέσουν να αντέξουν, εξαιτίας της εγκληματικής πολιτικής ανικανότητας του ΠΑΣΟΚ.
    Από την άλλη ο Σύριζα, έχει ένα νεφελώδες οικονομικό πρόγραμμα, που "σπάει" τις σχέσεις με την Ε.Ε. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι οι Ευρωπαίοι έχουν προετοιμαστεί για σενάρια χρεοκοπίας της Ελλάδας,όσο και το γεγονός ότι μπορεί να σταματήσουν αναπτυξιακά προγράμματα, όπως το ΕΣΠΑ, πέραν της διακοπής της δανειοδότησης. Το άσχημο με τον Σύριζα δεν είναι στο εξωτερικό, αλλά στο εσωτερικό της Ελλάδας. Καλώς ή κακώς, πέραν του 25 ή 30% που τον υποστηρίζουν, υπάρχει μια φοβία στους υπόλοιπους Έλληνες, σχετικά με την οικονομική του πολιτική. Πως θα φορολογήσει τα υψηλά εισοδήματα, αν η μια μετά την άλλη οι επιχειρήσεις κλείσουν και φύγουν από την Ελλάδα ; Πως θα φορολογήσει τα υψηλά εισοδήματα, εάν οι εφοπλιστές, την άλλη μέρα, σηκώσουν ξένη σημαία ; Πως θα φορολογήσει υψηλά εισοδήματα, εάν οι ξένοι επενδυτές αποσυρθούν από το ισχνό - έτσι κι αλλιώς- Χρηματιστήριο ή οι Έλληνες επιχειρηματίες κλείσουν τις εδώ επιχειρήσεις τους και τις μεταφέρουν σε γειτονικά κράτη, φοβούμενοι τη πολιτική του Σύριζα ; Το άσχημο για το Σύριζα είναι το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στους περισσότερους πολίτες, οι οποίοι- βλέποντας το προβάδισμά του- θα πανικοβληθούν και θα κάνουν κινήσεις που θα οδηγήσουν σε χρεοκοπία,όπως μαζικές αναλήψεις από τράπεζες,αγορά τροφίμων για να έχουν σε περίπτωση χρεοκοπίας κλπ. Ο Σύριζα, πράγματι, παίρνει ένα υψηλό ρίσκο κινδύνου,όχι τόσο από τις δηλώσεις των ξένων που μπορεί να μπλοφάρουν, όσο από το κλίμα πανικού που δημιουργείται καθημερινά από το ασαφές και υψηλού ρίσκου πρόγραμμά του. Αν πανικοβληθεί η ιδιωτική πρωτοβουλία και αρχίζει να φεύγει η ανεργία θα εκτοξευθεί στα ύψη μέσα σε 1-2 μήνες ακόμα περισσότερο,τα ασφαλιστικά ταμεία και ο ΟΑΕΔ θα καταρρεύσουν,λόγω έλλειψης εσόδων.
    Σε αυτή τη συγκυρία, λοιπόν, που μας οδήγησε η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ, ΑΝΙΚΑΝΗ πολιτική του πασοκ, δηλαδή, στο χείλος του γκρεμού χρειάζεται μια μέση λύση, σε σχέση με τα δύο άκρα που περιγράφονται παραπάνω. Χρειάζεται μια πολιτική επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου ΑΛΛΑ και μεγάλα κίνητρα για ανάπτυξη και επενδύσεις από την ΕΕ, τη ναυτιλία και τον τουρισμό,μείωση φορολογίας, ώστε να ενισχυθεί η κατανάλωση ( αλλά με δρακόντεια μέτρα για τη πάταξη της φοροδιαφυγής ), αναδιοργάνωση του Δημοσίου ( χωρίς μαζικές απολύσεις ). Αυτή την ενδιάμεση πολιτική, καλώς ή κακώς, ίσως μπορέσει να την εφαρμόσει η Νέα Δημοκρατία και ο Σαμαράς, που μπορεί να οδηγήθηκε σε ένα συμβιβασμό ανεπίτρεπτο, αλλά τώρα είναι και ο μόνος που μπορεί να ανατρέψει αφενός αυτή την ΗΛΙΘΙΑ, ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΗ πολιτική του Πασοκ και αφετέρου να προστατεύσει την Ελλάδα από μια άτακτη χρεοκοπία, λόγω Σύριζα, με την μαζική απόσυρση καταθέσεων από Τράπεζες την παραμονή των εκλογών μέχρι και αποχώρηση ξένων και Ελλήνων επιχειρηματιών πριν ή και αμέσως μετά τις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προβάδισμα στο ΣΥΡΙΖΑ με παράσταση νίκης στη ΝΔ και επτακομματική Βουλή δείχνει το βαριόμετρο της Public Issue για την Καθημερινή και τον ΣΚΑΪ.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 31,5%, η ΝΔ συγκεντρώνει 25,5%, το ΠΑΣΟΚ υποχωρεί στο 13,5% και ακολουθεί η ΔΗΜΑΡ με 7,5%. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν 5,5% , το ίδιο ποσοστό με το ΚΚΕ. Υποχωρεί η Χρυσή Αυγή στο 4,5%.Η Δημιουργία Ξανά – Δράση χάνοντας μισή μονάδα συγκεντρώνει 2,5% και μένει εκτός βουλής (όπως δείχνουν άλλωστε όλες οι δημοσκοπήσεις).

    Με βάση τα ποσοστά αυτά, ο ΣΥΡΙΖΑ θα λάβει 134 έδρες, η ΝΔ 68, το ΠΑΣΟΚ 36, η ΔΗΜΑΡ 20 το ΚΚΕ 15 οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 15 και η Χρυσή Αυγή 12.

    Διαφορετική εικόνα εμφανίζει η παράσταση νίκης. Οι πολίτες θεωρούν σε ποσοστό 58%, ανεξάρτητα από το τι θα ψηφίσουν οι ίδιοι ότι η ΝΔ θα κερδίσει τις εκλογές ενώ μόλις 34% θεωρεί πιθανή την εκλογική επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ

    Ο Αλέξης Τσίπρας θεωρείται καταλληλότερος για πρωθυπουργός, με 22% και ακολουθούν Αντώνης Σαμαράς με 20%, Ευάγγελος Βενιζέλος με 16% και Φώτης Κουβέλης με 14%.

    Δημοφιλέστερος αρχηγός κόμματος είναι ο Φώτης Κουβέλης με 67% και ακολουθούν Αλέξης Τσίπρας με 49%, Πάνος Καμμένος με 39%, Αντώνης Σαμαράς με 36% και Ευάγγελος Βενιζέλος με 34%.
    I-Reporter

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση