GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζημιές 2 δισ. δολλάρια για την JP Morgan...

H JP Morgan η οποία από την οικονομική κρίση και ύστερα θεωρείται η μεγαλύτερη Αμερικάνικη τράπεζα αποκάλυψε ότι οι ζημίες της έχουν ξε...

H JP Morgan η οποία από την οικονομική κρίση και ύστερα θεωρείται η μεγαλύτερη Αμερικάνικη τράπεζα αποκάλυψε ότι οι ζημίες της έχουν ξεπεράσει τα 2 δισεκατομμύρια δολλάρια.
 Ο Διευθύνων Σύμβουλος Tζέιμι Ντίμον δήλωσε πως τα λάθη, η χαλαρότητα και οι κακές επιλογές οδήγησαν σε αυτές τις ζημιές.
 Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς έχει ήδη αρχίσει έρευνα για τις δραστηριότητες της JP Morgan. Μάρτυρες έχουν ήδη...
 καταθέσει υπό καθεστώς ανωνυμίας, καθώς η υπόθεση δεν είναι δημόσιου ενδιαφέροντος. 
Παράλληλα, έρευνες έχουν ξεκινήσει για το αν υπάρχουν αστικές ευθύνες για τις ζημίες των 2 δισ.  Στο παρελθόν, ο Ντίμον είχε χαρακτηριστεί από το περιοδικό των New York Times ως ο λιγότερο μισητός τραπεζίτης στην Αμερική
.H JP Morgan αρνείται προς το παρόν να κάνει κάποιο σχόλιο.

9 σχόλια

  1. Μπενύτο μαναράκι μου, έμαθα πως τα βάζεις με αδύνατους. Κακό παιδί. Δεν κάνει. Σου φταίει λες ο Ανδρέας. Αυτός κοιλάρα μου, είναι μακαρίτης εδώ και χρόνια. Ας τον ήσυχο. Σε αποτέλειωσε πιστεύεις η ιστορία με τον Άκη. Παρεμπιπτόντως, να πω στον Άκη, "ατυχία μεγάλε". Αν ήταν το ΠΑΣΟΚ συγκυβέρνηση με τη ΝΔ, τώρα θα ήσουν έξω. Αλλά βλέπεις λογάριαζες χωρίς το λαό.
    Γλυκιά μου, η ιστορία με τον Άκη, ναι σου κόστισε λιγάκι. Ήταν, γιατί βλέπεις, όταν τον υπερασπιζόσουν, δεν κρατούσες μια πισινή. Αθώος έλεγες. Βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Εμ, μην το βάζεις, κάηκες.
    Τα ρίχνεις στο χαζό. Εντάξει φταίει, όσο και ο διάολος με το μήλο. Αλλά, ομορφάντρα μου, η σκέψη να φταίει και κάποιος υπουργός του, που όταν έβαζε χαράτσι μέσω ΔΕΗ, γυάλιζε το μάτι του, σου περνά από το κενό ανάμεσα στα αυτιά σου; Μπάαα. Βενιζέλο, ο πιο έξυπνος να είσαι, που δεν είσαι, αν κάνεις τέτοια, ο λαός σε στέλνει σπίτι σου κι ακόμα παραπέρα.

    Ζουμερέ μου, έχασες γιατί έγδαρες τον κοσμάκη. Έχασες, γιατί καταντήσατε από κόμμα, διεφθαρμένη συμμορία. Έχασες γιατί είσαι αλαζόνας. Στο είπα, μην κατέβεις εκλογές. Όχι δεν διαβάζω χαρτιά. Ούτε πατούσες, ούτε μουστάκια. Σου μετέφερα, τι έλεγαν πρώην οπαδοί και στελέχη σου. Ξέρεις πιο ήταν το μοιραίο λάθος σου; Η ΔΕΘ, που εξήγγειλες το χαράτσι. Από κει και μετά, ήσουν τελειωμένος. Όπως ο Σαμαράς με την στήριξη στο ΓΑΠ. Το ΠΑΣΟΚ θα έχανε ούτως ή άλλως, εξ αιτίας του μνημόσυνου.
    Και ένα μικρότερο λάθος τακτικής. "Ο Σαμαράς πρωθυπουργός" που έλεγες προεκλογικά. Σε άφησα, είχες πλάκα που αυτοκτονούσες. Ρε Βαγγέλη, σκέψου, αν ο πράσινος ήθελε Σαμαρά πρωθυπουργό, εσένα θα ψήφιζε; Πήγαινε κατευθείαν ΝΔ.
    Ωραία στην έσκασε ο Γιωργάκης. Κι είναι και χαζός. Αλλά είναι και μισός καουμπόι, έχει που να πάει. Γιατί νομίζεις έκανε ποδήλατο, κανό, μαραθώνιο; Να βρει με ποιο τρόπο θα φύγει πιο γρήγορα, όταν ο λαός θα τον κυνηγάει, να του ζητήσει τα λεφτά που υπήρχανε. Εσένα δε σε κόβω να τη γλυτώνεις. Ένεκα τα σπληνάντερα…
    Τι να κάνεις τώρα με ρωτάς. Όταν ένα μαγαζί είναι σε τέτοια χάλια, το κλείνουν. Λένε: κλειστό λόγω πένθους. Και βγάζουν εισιτήριο για έξω. Ζήτησες παραιτήσεις, σωστό. Λείπει όμως μια, η δική σου. Βαγγελιώ μου, πήραμε σα λαός μια απόφαση. Να σας κάνουμε ότι μας κάνατε. Δείξαμε ψυχραιμία, υπομονή, κατανόηση, συγχωρέσαμε πολλά, υπερβολικά πολλά.
    Έπρεπε να σας παλουκώσουμε πολύ πιο πριν. Αλλά έρχεται κάποτε η ώρα. Καλώς φοβάστε. Οι αποτυχίες σπίτια τους. Οι κλέφτες φυλακή. Αυτά που ξέρατε τέλος. Και μη νομίζετε ότι θα αλλάξουμε γνώμη. Μπενύτο μου, ήταν να μην το αποφασίσουμε.
    Άδειασε μας τη γωνία λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΧΑΡΑΤΣΑΣ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΔΙΚΟΛΑΒΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΩΝΟΜΟΥΣ ΠΑΣΑΛΕΙΦΤΗΚΕ Ο ΙΔΙΟΣ .ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΥΡΙΕ 1/40
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΩΝ ΜΕΔΙΚΩΝ ,ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΗ ΤΟΥ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ.Η ΚΑΤΑΡΑ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΣΟΥΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΦΕΡΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΣΗ ΤΑΡΑΧΗ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟ ΑΠΛΗΣΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ
    ΣΤΝΟΔΟΙΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥ.ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΝΟΜΟ ΣΕ ΦΕΚ 96Δ 2004ΟΤΙ ΑΠΑΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΠΟ ΧΑΡΑΤΣΙΑ. ΨΕΥΤΗΣ ,ΚΛΕΦΤΗΣ ΕΠΙΟΡΚΟΣ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΔΕΗ ,ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΗΞΕΡΟ.ΠΡΟΣΤΥΧΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΕΔΟΥΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΕΣ.ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΠΛΟΚ ΛΕΣ ΚΑΙ
    ΠΕΡΝΑΣ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
    ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΣ .ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΤΟ ΝΟΙΩΘΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εκλογες εδω και τωρα.
    Τελεια και παυλα..

    Και να δεσμευτουν ολοι σε τουτο:
    Οποιο κομμα/αποκομμα/συνιστωσα και λοιπα κακοποια στοιχεια πλειοψηφησει να κανει κυβερνηση..

    Ας ειναι και το συριζα των πουστηδων και των φτωχων μεταναστων.

    Ακομα και αυτο νουμερο των καταληψεων των σχολειων τσιπρα .

    Και καθε ψηφοφορος ας σκεφτει δυο φορες τι θα ψηφισει.
    Και ουτε μια αποχη.
    Και ουτε μια ακυρο.

    Υ.Γ
    Εγω πιστευω πρωτο κομμα θα ειναι η "Χρυση Αυγη".
    Παμε στοιχημα?

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. MHN ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ
    ΞΕΝΟΥΣ ΛΕΧΡΙΤΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΛΕΦΤΕΣ.ΤΡΕΜΟΥΝ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙ Η ΤΣΙΜΠΙΔΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΚΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΣΦΑΖΟΝΤΕ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ.ΤΑ ΣΚΑΤΩΧΑΡΤΑ ΕΥΡΩ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΤΥΠΩΝΟΥΝ ΟΣΑ ΘΕΛΟΥΝ .ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΓΗ.ΠΟΣΑ ΦΥΤΑ ΕΡΧΟΝΤΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ Ν ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΗΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ.ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΗ.ΕΝΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ,ΧΩΡΙΑ Η ΜΑΣΤΙΧΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΧΙΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΧΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΔΕΙΑΣΑΝΕ ΟΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΝΑΝΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ
    ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΙΛΩΤΕΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ.ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΛΑΚΩΝΙΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΟΝ ΤΑΥΓΕΤΟ ΠΕΡΝΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΟΠΩΣ Η ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ .ΔΑΣΟΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΧΑ 10 ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ ΝΑ ΤΗΝ ΧΟΡΤΑΣΩ.ΧΩΡΙΑ ΤΑ ΓΑΡΓΑΡΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΛΩΡΙΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΕΥΡΩΤΑ ΜΙΛΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΝ ΜΟΝΟ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΔΩΣ ΤΟΥ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΜΗΔΕΝ.ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τζων $$$$$$$,
    Πουστράκι του ελέους της Συγγρού, κωλόγερε υμνητή του άεργου τζακιού και ανίκανου Σαχλαμαρά, πεινασμένος ψηφοφόρος και χειροκροτητής κρετίνος, όλων των πολιτικών τζακιών που έχουν εκατομμύρια στην Ελβετία, π.χ. Όλγα Κεφαλογιάννη και λοιπούς βουτηρομπεμπέδες της βρωμερής εγχώριας οικογενειοκρατίας...

    Αυτή είναι η γριά παλιοαδερφή, ο πούστης Τζων.

    Επίσης είναι και ψυχασθενής, το ταγματασφαλίτικο τραβέλι...

    Τζωωωωωωωων, ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΦΑΗΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ!!!

    Ήθελες αυτοδυναμία για τον άεργο, χωρίς ένα ένσημο, κωλοτούμπα σου??

    ΠΑΡ' ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ, ΔΕΞΙΟ ΤΡΑΒΕΛΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!

    Τζωωωωων $$$$$$$, φτωχομπινέ κωλόγερε, υμνητή-χειροκροτητή των μεγάλων τζακιών, μην κάνεις κωλοτούμπες βρωμοαδερφή του ελέους, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΕΣ ΚΑΜΜΕΝΟ!!

    ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΕΡΓΟΥ ΜΕ ΤΑ ΓΥΑΛΑΚΙΑ, ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ!!!!!!

    ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΑΧΡΕΙΑ, ΔΕΞΙΑ, ΒΡΩΜΟΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν γίνουν εκλογές, θα επικρατήσει γενικευμένη πόλωση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.
    Πιο συγκεκριμένα, ψηφοφόροι ( κεντροδεξιοί και δεξιοί ) που επέλεξαν να ψηφίσουν Ανεξάρτητους Έλληνες, Χ.Α, ΛΑΟΣ, ΔΗΣΥ, Δράση, Δημιουργία Ξανά, Κοινωνία, άλλοι για λόγους ιδεολογικούς, άλλοι για λόγους οικονομικούς ( φόβος για ευρώ ή 'χρεοκοπία') θα στραφούν προς τη ΝΔ, η οποία θα προσελκύσει και ένα μέρος των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ και κεντρώων ψηφοφόρων που έχουν εκπαιδευτεί,δύο χρόνια τώρα, στο φόβο της 'χρεοκοπίας-μισθών- συντάξεων'. Μπροστά στο ιδεολογικό- οικονομικό δίλημμα της κάλπης τα κόμματα ( πέριξ της ΝΔ ) και το ΠΑΣΟΚ θα συρρικνωθούν ακόμα περισσότερο σε ψήφους, ποσοστά και έδρες στη Βουλή.
    Από την άλλη, ήδη ο ΣΥΡΙΖΑ λεηλατεί το αριστερό πασοκ και τη Δημ. αριστερά και μικρό μέρος του ΚΚΕ και εκτινάσσεται δημοσκοπικά. Είναι, επίσης, πιθανόν, ο ΣΥΡΙΖΑ να κερδίζει από αριστερά ( με ψήφους από Οικολόγους, Κοινωνική Συμφωνία, Ανταρσυα ), αλλά μπορεί να χάσει κεντροδεξιούς και κεντρώους ψήφους διαμαρτυρίας που μπορεί να επιστρέψουν προς τη ΝΔ. Οπότε, αν γίνουν εκλογές, θα δούμε ένα πραγματικό ντέρμπι μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ ( γι' αυτό θέλει εκλογές, γιατί μπορεί να βγει πρώτο κόμμα και να έχει 110-120 βουλευτές )και της ΝΔ ( η οποία, όμως, φοβάται τις εκλογές, γιατί δεν ξέρει πόσους ψηφοφόρους από δεξιά, κεντροδεξιά και κέντρο θα επαναπατρήσει και πόσους κεντρώους ψηφοφόρους θα κερδίσει από το χώρο του ΠΑΣΟΚ )!
    Με βάση αυτά τα δεδομένα, να δούμε πως θα κινηθούν τα κόμματα αυτά στο Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Θα "αυτοκτονήσουν" ή θα κάνουν κυβέρνηση εθνικής ενότητας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση