GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι 5 όροι που θέτει ο Τσίπρας...

Να στείλουν επιστολή στους ηγέτες της ΕΕ, με την οποία θα δηλώνουν ότι δεν ισχύουν οι δεσμεύσεις τους που απορρέουν από τις εγγυητικές επισ...

Να στείλουν επιστολή στους ηγέτες της ΕΕ, με την οποία θα δηλώνουν ότι δεν ισχύουν οι δεσμεύσεις τους που απορρέουν από τις εγγυητικές επιστολές τους για το μνημόνιο, κάλεσε τον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο ο Αλέξης Τσίπρας, σε περίπτωση που θέλουν πραγματικά να υπάρξει μια κυβέρνηση συνεργασίας.
Σε δηλώσεις του από τη Βουλή, μετά την ανάθεση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της διερευνητικής εντολής, ο κ. Τσίπρας παρουσίασε πέντε σημεία διαλόγου που θέτει ο ΣΥΡΙΖΑ ως ελάχιστη προϋπόθεση στον διάλογο για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας.
Οι πέντε άξονες διαλόγου είναι:
1. Η αναγνώριση της ανάγκης ακύρωσης των μέτρων του μνημονίου και των επαίσχυντων νόμων που περικόπτουν περαιτέρω τους μισθούς και τις συντάξεις.
2. Η κατάργηση νόμων που καταλύουν στοιχειώδη εργασιακά δικαιώματα, όπως ο νόμος που ορίζει ότι λήγει η μετενέργεια στις 15 Μαΐου και καταργεί τις συλλογικές συμβάσεις.
3. Η προώθηση αλλαγών στο πολιτικό σύστημα για εμβάθυνση της δημοκρατίας, όπως η αλλαγή του εκλογικού νόμου και η καθιέρωση της απλής αναλογικής, καθώς και η κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών.
4. Να τεθεί σε δημόσιο έλεγχο το τραπεζικό σύστημα και να δοθεί στη δημοσιότητα η έκθεση της Black Rock.
5. Να δημιουργηθεί μια διεθνής επιτροπή που θα ελέγξει το επαχθές δημόσιο χρέους και να τεθεί ένα μορατόριουμ στην αποπληρωμή του.

13 σχόλια

  1. κ Τσίπρα

    Τα καθαρματα της ΝΔΠΑΣΟΚΟΚΡΑΤΙΑΣ στην εχουνε στημένη.
    Στο παιχνίδι τους μπηκε συσσωμο το χαφιεδότσουρμο των ξεφτιλισμενων δημοσιογράφων των βοθροκαναλων μαζί με τις κιτρινισμένες φυλλάδες τους.
    Σε προκαλουν λοιδωρώντας την σταση αναμονής σου ως ανεπάρκεια και ανικανότητα να διαχειριστείς την εξουσία που σου παρεχουν με όλη τους την "καρδιά" για να σε κατασπαραξουν.

    Δώστους λοιπόν το τελειωτικό χτύπημα.

    ΚΑΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ με την ψηφο "ανοχής" τους και το πρώτο νομοσχεδιο που θα φερεις στην βουλή να είναι η καταργηση του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης σε συνδυασμό με την διαγραφή του χρέους ως επαχθούς ΜΕ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!!! Εκεί να δείς πανηγυρι που θαγίνει με τα κοπρόσκυλα και ας τολμήσουν να σε ρίξουν. Το δευτερο νομοσχέδιο αλλαγή εκλογικού νόμου σε απλή αναλογική και καπακι όλοι οι φακελλοι στην δικαιοσυνη με ταυτοχρονη καταργηση του νόμου περι ευθυνης υπουργων.
    Σύλληψη των καθικιών που φερανε την χώρα στην καταστροφή και προφυλάκιση.
    Δώσε απεριοριστη ελευθερία στον κ Πεπόνη να τους γαμησει την πουστικια φαρα τους.
    Πεταξε τον Προβόπουλο από την τράπεζα Ελλαδος και φερε νομοσχέδιο στην βουλή άμεσα για την επαναφορά της στο Ελληνικό κράτος. Όποιος φακελλος εκκρεμεί που εχει ενδείξεις και πολυ περισσότερο αποδείξεις στειλτον στον κ. Πεπόνη.
    Αμεσα αναθεώρηση του συνταγματος και επαναφορά της θανατικής ποινής για δοσίλογους και εθνικούς μειοδότες να τους ερθουν τα αρχιδια στο στόμα.
    Δημεύσεις περιουσιών κρατικων λειτουργών και σφετεριστων της εξουσίας.
    ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ ΣΤΟΥΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΙΑ.
    Βαλτους να πληρώσουν τα δανεια που πηρανε τα μπουρδελοκομματα τους απο τις τραπεζες και κοψε καθε επιχορήγηση από τον κρατικό προυπολογισμό.

    Αντε να δούμε πόσο μάγκες είναι τα πουστόπαιδα.
    Οι δανειστές ας πανε να παρουνε το χρέος απο τον ΓΑΠ τον Παπακωνσταντινου ΤΟΝ βενιζέλο και τον Σαμαρά.
    Θελουν να παίξουν το παιχνιδι παιξτο και γαμησε τους τα τσογλανια.

    ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΕΞΗ ΚΑΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΙΜΠΛΕ.

    ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΑΝΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΔΝΤ ΝΑ ΠΑΡΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ.

    ΞΕΥΤΙΛΙΣΕ ΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπραβο τσιπρα ξεμπροστιασε τους,10% θα παρουν μαζι σε επαναλειπτηκες και οι δυο(μπατσοκ,νδ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. EISAI MAGKAS RE TSIPRA

    MAKARI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΜΜΕ ΕΠΑΙΞΑΝ ΑΣΧΗΜΟ ΡΟΛΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ,ΞΕΝΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΠΩΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ Η ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΚΦΡΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΟΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΕΛΟΥΝ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΑΕ ΜΗ ΜΑΣΑΣ.ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΕΣ.ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ.ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κινήσεις "Φορσέ"


    Αλέξη, άκουσα τις δηλώσεις σου. Μπράβο.
    Παρουσιάζονται 2 πιθανότητες: Πρώτον εκλογές. Οι εναπομείναντες του μνημονίου, να δοκιμάσουν με εκβιασμούς (ευρώ ή δραχμή), ψέματα, υποσχέσεις, συμμαχίες κλπ, ή την γνωστή παλιά νοθεία (ο Παπαδήμος έφυγε, οι υπουργοί;), να αλλοιώσουν την λαϊκή ετυμηγορία. Η τουλάχιστο, να δοκιμάσουν.
    Θα αποτύχουν οικτρά. Ο Σαμαράς δεν προσφέρει παρά το μνημόνιο, που ήδη καταδικάστηκε. Είναι ένοχος εξαπάτησης και ξεπουλήματος. Αν χάσει, δεν θα βρεθεί μόνο εκτός Βουλής, αλλά και εντός φυλακής. Το ίδιο και χειρότερα ο Βενιζέλος. Ο ΣΥΡΙΖΑ με το σύνθημα ΟΧΙ στο Μνημόνιο, Επιστροφή των Κλεμμένων, θα βγει αυτοδύναμος.
    Επιπλέον, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ είναι το παλιό, το σάπιο. Ότι κακό ήταν να κάνουν το έκαναν. Τα πρόσωπα είναι οι ίδιοι αλαζόνες και δοσίλογοι, που κατάστρεψαν τη χώρα. Θα συντριβούν ξανά. Νέος άνεμος πνέει. Ο ΣΥΡΙΖΑ με μόλις 2% διαφορά τώρα, αύριο θα αναδειχθεί θριαμβευτής, αφού οι ψηφοφόροι που λένε ΝΑΙ σε ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, θα τον στηρίξουν.

    Στο δίλημμα Σαμαράς ή Αλέξης, κατ εξοχήν ερώτημα νέων εκλογών, ο δεύτερος είναι μέχρι στιγμής, έντιμος και φερέγγυος. Δεν έκανε καμία τούμπα. Και λέει ότι θα αλλάξει την πολιτική. Ο Σαμαράς αμφισβητείται ήδη. Ο Βορίδης κρατά τσεκούρι. Η φωνή του Βούδα, ο Αντώναρος, τον «κάρφωσε» για την ήττα. Η προοπτική εξουσίας, ο ομφάλιος λώρος οπαδών - κομμάτων εξουσίας, έσπασε. Η αποσυσπείρωση, ειδικά στο ΠΑΣΟΚ, θα είναι ραγδαία και με γεωμετρική πρόοδο.

    Το ηθικό των Αριστερών είναι υψηλό. Ο κόσμος ελπίζει ξανά. Τα κανάλια ηττήθηκαν. Είχα πει πριν τις εκλογές για νίκη. Τώρα το ξαναλέω.
    Επιλογή 2η : Κυβέρνηση Αριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ) με στήριξη ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΔΗΜΑΡ κλπ. Προκειμένου να γλυτώσει νέα ήττα μεγαλύτερη, περνώντας δεύτερη ή ίσως τρίτη πίσω από τον Καμμένο, η ΠΟΛΑ θα στηρίξει.

    Η αυτοδυναμία της έγινε ανέκδοτο. Αν ο κόσμος ήθελε Σαμαρά, θα του έδινε πάνω από 20%. Ο Βαγγέλης, πιθανόν θα βγει εκτός βουλής. Και δεν έχει άλλο πρόσωπο το ΠΑΣΟΚ. Αυτός, ο Λοβέρδος και ο Αδιάβαστος. Χάλια. Και οι δύο λοιπόν θέλουν να κερδίσουν χρόνο.

    Και να γλυτώσουν πιθανή παραπομπή σε δικαστήριο. Τέλος πάντων, με ενδιαφέρει τώρα το Μνημόνιο. Ας γλυτώσουμε απ αυτό και τα ξαναλέμε.
    Η επιλογή αυτή είναι πολύπλοκη. Ο Τσίπρας, έκανε μια έξυπνη κίνηση. Τους είπε, να πουν σε όλα τα αφεντικά, ότι διαφωνούν με το μνημόνιο το οποίο υπόγραψαν. Ματ.
    Η συγκυβέρνηση πάντως θα έχει ρίσκα. Η πλειοψηφία θα στηρίζεται σε ετερόκλητα κόμματα. Νόμοι πιθανόν να έχουν πρόβλημα. Ο μεγάλος κίνδυνος είναι συμβιβασμός και υποχωρήσεις, που θα πλήξουν το κύρος του νέου ηγέτη και θα εξαγριώσουν το λαό.
    Εν τούτοις υπάρχει και ο αντίλογος: Η ψήφιση πραγματικά Αριστερών νόμων, θα δώσει χτύπημα στο σύστημα (όχι ισχυρό και οριστικό όπως η επανάσταση, αλλά καλό). Αν μάλιστα ψηφιστούν, λόγω πανικού και από το Σαμαρά, η θέση του θα είναι πιο δυσχερής από όταν στήριξε το Γιωργάκη. Θα τον δείρουν. Θυμηθείτε το.
    Το μαχαίρι το έχει ο Αλέξης. Αν το χρησιμοποιήσει να δώσει μαχαιριά στο σύστημα, αν το χρησιμοποιήσει να κόψει ψωμί για το φτωχό, αν το χρησιμοποιήσει να αυτοκτονήσει, εξαρτάται από τον ίδιο.

    Είναι το αποκρουστικό πρόσωπο των βαρόνων των ΜΜΕ, τραπεζιτών, πλουτοκρατών. Αυτοί είναι τα ντόπια αφεντικά. Έχουν όνομα και διεύθυνση. Αναλαμβάνουν όλες τις μεγάλες δουλειές. Έχουν τσιράκια παντού.

    Αλέξη, οι βουλευτές των σάπιων κομμάτων υπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα. Κάποιοι έχουν και βλαστάρια μέσα στις αγέλες. Πρόσεχε μη σε τουμπάρουν. Θα κάνουν τα πάντα γι αυτό, να είσαι σίγουρος.

    Καμιά υποχώρηση σε βάρος του λαού.
    Προσωπικά πιστεύω, χωρίς να θέλω να θέλω να γίνω Κασσάνδρα, ότι Αριστερή κυβέρνηση με καπιταλιστικό σύστημα, είναι μάλλον αδύνατη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΓΥΝΑΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΗ ΝΑ ΖΗΜΩΣΗ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΟΣΚΙΝΙΖΕΙ .ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΥΒΕΡΝΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΣ ΤΗΝ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΛΕΞΑΚΗ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ,
    ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΝΑ ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΘΟΥΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πασοκ

    Ηρεμα παιδια ειπε ο δρ Κουτσουκος

    ας κανουμε μια Κυβερνηση

    πριν αληλοτσακωθουμε!
    Ηρεμια η δεξια και οι νεοφασιστες παραμονευυν

    και εστειλε αρθρο στο πρεσσσ - που ειναι ο μοναδικος αξιος φορεας αντικειμενικης ενημερωσης -

    Συγχαρητηρια φιλοι του πρεσσσ

    Βαγγελης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πασοκ

    Ηρεμα παιδια ειπε ο δρ Κουτσουκος

    ας κανουμε μια Κυβερνηση

    πριν αλληλοτσακωθουμε!
    Ηρεμια η δεξια και οι νεοφασιστες παραμονευυν

    και εστειλε αρθρο στο πρεσσσ - που ειναι ο μοναδικος αξιος φορεας αντικειμενικης ενημερωσης -

    Συγχαρητηρια φιλοι του πρεσσσ

    Βαγγελης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΚΤΑΚΤΟ!!!
    Τσίπρα άσε τις μαλακί@@ και ετοιμάσου να πάς 23 Μαΐου στις Βρυξέλλες.
    Μόλις πριν λίγο ανακοινώθηκε ότι θα γίνει έκτακτη σύνοδος των ηγετών της ΕΕ στις Βρυξέλλες στις 23 Μαΐου...

    Υπάρχει κάτι πιο σωστό από το να μας εκπροσωπήσει...ο Τσίπρας σαν ο αρχηγός του πρώτου κόμματος από το μπλοκ που κέρδισε τις εκλογές και είναι υπερ της καταγγελίας του μνημονίου;
    Επί τη ευκαιρία μπορεί να θέσει και το θέμα της καταγγελίας του μνημονίου...Όποιος άλλος δεχθεί να πάει στη θέση του θα κινηθεί ενάντια στη θέληση του λαού... και εννοείται ότι τον περιμένουν κρεμάλες ;)
    ________________________________
    Αλλά..Ο Τσίπρας αντί να κυβερνήσει παίζει τις κουμπάρες!!
    Καταλαβαίνουμε ότι το παιδί θαύμα της ελληνικής πολιτικής,
    πάει στις 2μμ στον Παπούλια για να πάρει τη διερευνητική εντολή γιατί σαν ΠΑΣΟΚοθρεμένος νέος ξυπνάει αργά, αλλά δεν μπορουν να παραβλεφθούν τα όσα διαρρέουν δεξιά και αριστερά. Αντί να δει πως θα κάνει κυβέρνηση μια ώρα αρχύτερα θα παίζει με την εντολή επί 3 μέρες... Σήμερα θα συναντηθεί, αφού κάνει δηλώσεις μιας και γράφει πολύ στην κάμερα, στις...
    3.30μμ με τον Κουβέλη, στις 5.00μμ με τον εκπρόσωπο των Οικολόγων και στις 7.30μμ με την κυρία "λεφτά υπάρχουν" μετά απ' όλα αυτά θα είναι κουρασμένος και θα πάει σπίτι στην Εκάλη να χαλαρώσει με ουισκάκι... αύριο έχει ο θεος... εξάλλου υπάρχουν πολλοί που πρέπει να συζητήσει όπως είπε χθες ο Στρατούλης, στη σειρά περιμένουν Ανταρσυα, ΙΝΚΑ, Κίνημα δεν πληρώνω, Κίνημα "Πολίτες κατά του χρέους" κ.λπ

    Ρε γάμησέ τους όλους και κάνε αυτό που σου είπε ο λαός... άντε να κυβερνήσεις μπας και δούμε,... άσπρη μέρα



    Ο ελληνικος λαος εμπιστευεται για πρωθυπουργο εναν που συναντιεται για να κανει κυβερνηση με κομματα εκτος βουλης !!.....ΟΛΕ !!
    ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ.
    Ιερόδουλες Κουμνουνδούρου και Λάθρο..
    υπογραφή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΕ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ!!

    ΤΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΨΗΦΟ ΑΝΟΧΗΣ.

    ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΟΤΙ
    ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,ΑΡΑ
    ΑΜΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΨΗΦΟ ΑΝΟΧΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ!!!

    ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕΣ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ!!!

    ΒΓΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕΣ ''ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΣΩ,ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΓΟΝΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ!!!

    Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!!!

    ΜΟΛΙΣ ΠΕΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΔΛΗΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ!!!

    ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ
    ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Nίκος Ρίζος+:
    "Κρατάτε με ρε,κρατάτε με ρε να
    μή τους δείρω..."
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση