GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σενάριο 5 βημάτων εξοδου απο ευρώ...

Από το http://mikromesea.blogspot.com . Σεναριο (bankingnews.gr) 5 βηματων για εξοδο απο Ευρω! 1) Η νέα κυβέρνηση που συγκροτείται απορρ...

Από το http://mikromesea.blogspot.com.

Σεναριο (bankingnews.gr) 5 βηματων για εξοδο απο Ευρω!
1) Η νέα κυβέρνηση που συγκροτείται απορρίπτει το Μνημόνιο, το καταγγέλλει και δεν προχωρά σε αυξήσεις φόρων και περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, παρά τις επιταγές της τρόικα.
2) Η τρόικα οργισμένη δεν επιτρέπει την καταβολή της νέας δόσης ύψους 31 δισ. ευρώ στην Ελλάδα έως τα τέλη Ιουνίου.
3) Χωρίς την καταβολή της δόσης τον Ιούνιο, τον Ιούλιο η Αθήνα δεν έχει ταμειακά διαθέσιμα. Δεν καταβάλλονται μισθοί και συντάξεις. Οι πολίτες πληρώνονται με προσωρινό νόμισμα, για το οποίο η κυβέρνηση δηλώνει πως θα είναι εξαγοράσιμο σε μελλοντικό χρόνο.
4) Τον Αύγουστο η Ελλάδα κηρύσσει στάση πληρωμών, αφού δεν έχει χρήματα, ώστε να πληρώσει το ομόλογο των 3,7 δισ. ευρώ που λήγει. Οι ελληνικές τράπεζες οδηγούνται άμεσα στην κατάρρευση.
5) Η Ελλάδα βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Η κυβέρνηση ανακοινώνει την άμεση μετατροπή των καταθέσεων σε δραχμές. Οι πολίτες επιχειρούν να βγάλουν τα χρήματα τους σε ευρώ στο εξωτερικό και στρατιώτες στα σύνορα τους εμποδίζουν. Η Τράπεζα της Ελλάδος τυπώνει χρήμα. Η αξία της δραχμής καταποντίζεται. 

9 σχόλια

  1. Καμμένο, άκουσε τη φωνή του Αλαβάνου, πάρε την ευθύνη της εξουσίας με βάση το οικονομικό πρόγραμμα των Ανεξάρτητων και οδήγησε την Ελλάδα σε ανάπτυξη και μερική αλλαγή των όρων μνημονίου και δανειακών συμβάσεων. Σχημάτισε κυβέρνηση ειδικού σκοπού με ΝΔ και Δημ. Αριστερά και σώστε τους Έλληνες. Τώρα η Ευρώπη ακούνε και δέχονται κάποιες αλλαγές. Τώρα, πριν είναι αργά για όλους μας.

    Μήνυμα Αλαβάνου σε Τσίπρα πως ''η Αριστερά οφείλει να πει στην κοινωνία πως έξοδος της Ελλάδας από το Μνημόνιο οδηγεί στην έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ με μια επώδυνη διαδικασία''.

    Σε σημερινό του άρθρο ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προειδοποιεί πως ''Σε μια χώρα εξαρτημένη η σωστή ή λαθεμένη εκτίμηση για τις κατευθύνσεις και τα όρια των Μεγάλων Δυνάμεων (από τη δεξιά για να ευθυγραμμιστεί, την αριστερά για να εναντιωθεί) οδηγεί από τον θρίαμβο μέχρι την πανωλεθρία''.

    Ο Αλαβάνος τονίζει :'' Και με τον Ολάντ και τις προθέσεις του για ανάπτυξη και με ένα «όχι» των Ιρλανδών στο ευρωσύμφωνο, τα όρια τροποποίησης των όρων των δανείων είναι ελάχιστα και σε δευτερεύοντα σημεία, που δεν μπορούν να απαντήσουν στις άμεσες ανάγκες και στην κλιμακούμενη οργή του λαού. Δυνατότητα κατάργησης του μνημονίου δεν υπάρχει παρά μόνο εκτός Ευρωζώνης. Μια λάθος εκτίμηση εδώ για τα περιθώρια ευλυγισίας της Γαλλίας ή της Γερμανίας μπορεί να αποβεί μοιραία''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜ.ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    Η ΕΥΡΩΠΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. ΔΩΣΤΕ ΕΛΠΙΔΑ, ΚΑΝΤΕ ΣΑΡΩΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΟΥΝ, ΜΕ ΤΟ 10,6% ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ. ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ, ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το θέμα δεν είναι
    τάχα
    Μνημουνιακοί
    ή
    τάχα αντιΜνημουνάκηδες

    το ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΓΙΟΥΦΤΟΙ
    ΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ μαζί ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΛΑΟΥΣ
    ΕΕΛΑΔΑ στην ΕΥΡΩΠΗ

    Ή αν θα είμαστε
    με τα πεινασμένα μαυράκια των Αφικαν
    τους ετοιμοθάνατους σκλάβους της Ασίας
    και τους Γιούφτους στυλ Συρίας-Ιράκ
    Σκοπίων

    ΓΙΟΥΦΤΟΙ του Σύριζα, απάτρηδες
    Απάτριδες Λαθρο-λάγνα αχόρταγα απο πίσω, τομάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τζωωωων, που είσαι λούγκρα μου???

    Γλείφεις καλά τα χρυσά αρχίδια του άεργου μεγαλοτζακιού από τη Μεσσηνία???

    Κωλόγερε, δεν έχεις να φας και χειροκροτείς τα "τζάκια"???

    Να ρωτήσω κάτι??

    Το Πολιτικό Πτώμα, ο κωλοτούμπας Σαχλαμαράς, γιατί έχει αυτήν την χεσμένη φάτσα, αυτό το θλιμμένο ύφος, σαν να τον πάτησε ελέφαντας???

    ΠΡΟΣΟΧΗ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΖΟΜΠΙ!

    ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΝ ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!

    Το Πολιτικό Πτώμα - ο κωλοτούμπας διαρκείας, κ. Σαμαράς, καλεί σε... Κεντροδεξιό μέτωπο (!?!)

    Μα πόσο ανεγκέφαλοι κωλοτούμπες είναι επιτέλους εκεί στη Συγγρού???

    Δεν πήραν το μήνυμα??? Δεν κατάλαβαν ότι είναι τελειωμένοι, οι καταστροφείς της χώρας!!!

    Μπένυ "σάπιε" και "Κομανέτσι" Σαμαρά... ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΕΚΡΟΙ!!!!

    Στις επόμενες εκλογές θα καταβαραθρωθείτε, θα εξαφανιστείτε από τον πολιτικό χάρτη!!!

    Στις επόμενες εκλογές ο Τσίπρας θα σας πάρει ΚΑΙ τα σώβρακα!!!

    Τζων $$$$$$$$$, πουτάνας γιέ, δεξιό αρχίδι της Συγγρού, τώρα που τα σκάτωσε ο κωλοτούμπας σου, ερωτοτροπείς με τη Χ.Α., έέέ?

    Και μην λες ψέματα παλιοαρχίδι, ότι ψήφισες Καμμένο, γιατί θα σε πάρουν με τις πέτρες...

    Τζων $$$$$$, ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ, ΔΕΞΙΑ ΒΡΩΜΟΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ!

    Τζωωων, ΕΓΕΡΘΗΤΩ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΗΤΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1) Η νέα κυβέρνηση που συγκροτείται απορρίπτει το Μνημόνιο, το καταγγέλλει και δεν προχωρά σε αυξήσεις φόρων και περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, παρά τις επιταγές της τρόικα.
    ==============================

    Έτσι, επιτυγχάνεται το πρώτο χτύπημα στην Κατοχή του Δ' Ράιχ και του μητροπολιτικού Ευρωπαϊκού χρηματοπιστωτικού Κεφαλαίου .


    ==============================
    2) Η τρόικα οργισμένη δεν επιτρέπει την καταβολή της νέας δόσης ύψους 31 δισ. ευρώ στην Ελλάδα έως τα τέλη Ιουνίου.
    ===============================

    Η τρόικα των τοκογλύφων , κάνει μια ύστατη προσπάθεια απειλής για τη μη καταβολής της νέας ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ - ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΗΣ δόσης .


    ===============================
    3) Χωρίς την καταβολή της δόσης τον Ιούνιο, τον Ιούλιο η Αθήνα δεν έχει ταμειακά διαθέσιμα. Δεν καταβάλλονται μισθοί και συντάξεις. Οι πολίτες πληρώνονται με προσωρινό νόμισμα, για το οποίο η κυβέρνηση δηλώνει πως θα είναι εξαγοράσιμο σε μελλοντικό χρόνο.
    ===============================

    Και από το πρώτο Μνημόνιο και από το PSI , τα ΔΑΝΕΙΑ των Μνημονίων απαγορεύεται να χρησιμοποιηθούν για "μισθούς και συντάξεις" ή πρωτογενείς δαπάνες , όπως έλεγε στον ανενημέρωτο ελλ. λαό η κρατική προπαγάνδα και τα ΜΜΕ.
    Τα ταμειακά διαθέσιμα μπορούν να φθάσουν για 2- 2,5 μήνες , ίσως και παραπάνω , ουδείς γνωρίζει πραγματικά , πράγμα που φάνηκε και την περίοδο Σεπ. του 2011 με Δεκ. του 2011 όταν απειλούσαν τον λαό πως δεν θα πληρωθούν "μισθοί και συντάξεις".

    ===============================
    4) Τον Αύγουστο η Ελλάδα κηρύσσει στάση πληρωμών, αφού δεν έχει χρήματα, ώστε να πληρώσει το ομόλογο των 3,7 δισ. ευρώ που λήγει. Οι ελληνικές τράπεζες οδηγούνται άμεσα στην κατάρρευση.
    ===============================

    Αν η Ελλάδα κηρύξει στάση πληρωμών και δεν την στηρίξει ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ με έλεγχο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ συνόρων και καταγγελία των συνθηκών Μάαστριχτ και Λισσαβόνας , ώστε να ελέγξει την εκροή κεφαλαίων σε υλική και λογιστική μορφή , μπαίνει σε περιπέτειες . Αν το πράξει , αναλαμβάνει το έλεγχο της οικονομίας της και πετά τις Κατοχικές δυνάμεις από το παράθυρο. Οι 8 μεγαλύτερες τράπεζες , με πρώτη την ιδιωτική τράπεζα της "Ελλάδος" , εθνικοποιούνται . Η επιστροφή σε εθνική οικονομία και εθνικό νόμισμα είναι γεγονός . Η αντίστροφη μέτρηση ανάταξης της οικονομίας και το φρένο στην καταστροφή της χώρας και του λαού της , από τα Μνημόνια και το Δ' Ράιχ ,έχει πλέον αρχίσει .

    ===============================
    5) Η Ελλάδα βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Η κυβέρνηση ανακοινώνει την άμεση μετατροπή των καταθέσεων σε δραχμές. Οι πολίτες επιχειρούν να βγάλουν τα χρήματα τους σε ευρώ στο εξωτερικό και στρατιώτες στα σύνορα τους εμποδίζουν.
    ===============================

    Οι έχοντες "πουγγί" προσπαθούν να βγάλουν τα ευρώπουλά τους στο εξωτερικό , μόνο που οι εξαγωγές κεφαλαίων δεν γίνονται με βαλίτσες στα σύνορα , αλλά με εγγραφές μέσω Η/Υ τραπεζών σε ξένους λογαριασμούς . Τα οικονομικά σύνορα είναι κλειστά και ελεγχόμενα , οι τράπεζες εθνικοποιημένες με Επιτρόπους , η απόπειρα εξαγωγής κεφαλαίων αποτυγχάνει , τα 23 δις (περίπου) ευρώπουλα που κυκλοφορούν εντός της Ελλάδος (στοιχεία της τραπέζης "Ελλάδος") εγκλωβίζονται στη χώρα και σταδιακά χρησιμοποιούνται ως συναλλαγματικό απόθεμα και χρησιμοποιούνται (πάλι σταδιακά) για να βοηθήσουν στην κάλυψη του εμπορικού ελλείμματος (19 δις).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. =================================
    Η Τράπεζα της Ελλάδος τυπώνει χρήμα. Η αξία της δραχμής καταποντίζεται.
    =================================

    Η εθνικοποιημένη ΠΛΕΟΝ τράπεζα της Ελλάδος (χωρίς εισαγωγικά) , τυπώνει χρήμα με ισοτιμία που καθορίζεται εκείνη τη στιγμή επιδιώκοντας το 1 προς 1 . Η ποσότητα του χρήματος, η ταχύτητα κυκλοφορίας και άλλες παράμετροι που καθορίζουν την ισοτιμία με άλλα νομίσματα καθορίζονται από το περίφημο Μ3 και όχι από τις μπούρδες των δημοσιογράφων και των παπαγαλακίων του συστήματος με τη σώνει και καλά υποτιμημένη -και μάλιστα δραματικά- δραχμή . Πιθανή υποτίμηση 10-15% , μπορεί να καλυφθεί με υποστηρικτικές πολιτικές στους μισθούς-συντάξεις και στους φόρους στις ΜΜ επιχειρήσεις . Το εθνικό νόμισμα χρησιμοποιείται στην εσωτερική αγορά ΜΟΝΟ , απαγορεύεται η εξαγωγή του σε υλική ή λογιστική μορφή και είναι προστατευμένο έναντι των Διεθνών αγορών έτσι ώστε να μην μπορούν να του επιτεθούν και να το ξεφτιλίσουν .

    Η Ευρώπη (των τοκογλύφων και των χρηματοπιστωτών ) παθαίνει αμοκ , καταλαβαίνει πως και άλλοι λαοί που τους έχουν βάλει στο project ταιλανδοποίησης μέσω των χρεών , γλυκοκοιτάζουν την περίπτωση της Ελλάδας .
    Ο εφιάλτης ΤΟΥΣ παίρνει σάρκα και οστά. Οι "οίκοι αξιολόγησης" υποβαθμίζουν και την ΕΚΤ, και τις μεγάλες τράπεζες του μητροπολιτικού Κεφαλαίου , οι Αμερικάνοι πρέπει να στηρίξουν με επιπλέον τρις δολαριακών swaps το τερατούργημά τους που ονομάζεται Ε.Ε και Ο.Ν.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πρέπει να γίνει ψύχραιμη επιστημονικη και απροκατάλυπτη συζήτηση για τη δραχμή και να προετοιμαστούμε κατάλληλα γι αυτό το ενδεχόμενο.Οι εκβιασμοί,η παραπληροφόρηση και ο πανικός δεν ωφελούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τζωωωων, που είσαι λούγκρα μου???

    Γλείφεις καλά τα χρυσά αρχίδια του άεργου μεγαλοτζακιού από τη Μεσσηνία???

    Κωλόγερε, δεν έχεις να φας και χειροκροτείς τα "τζάκια"???

    Να ρωτήσω κάτι??

    Το Πολιτικό Πτώμα, ο κωλοτούμπας Σαχλαμαράς, γιατί έχει αυτήν την χεσμένη φάτσα, αυτό το θλιμμένο ύφος, σαν να τον πάτησε ελέφαντας???

    ΠΡΟΣΟΧΗ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΖΟΜΠΙ!

    ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΝ ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!

    Το Πολιτικό Πτώμα - ο κωλοτούμπας διαρκείας, κ. Σαμαράς, καλεί σε... Κεντροδεξιό μέτωπο (!?!)

    Μα πόσο ανεγκέφαλοι κωλοτούμπες είναι επιτέλους εκεί στη Συγγρού???

    Δεν πήραν το μήνυμα??? Δεν κατάλαβαν ότι είναι τελειωμένοι, οι καταστροφείς της χώρας!!!

    Μπένυ "σάπιε" και "Κομανέτσι" Σαμαρά... ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΕΚΡΟΙ!!!!

    Στις επόμενες εκλογές θα καταβαραθρωθείτε, θα εξαφανιστείτε από τον πολιτικό χάρτη!!!

    Στις επόμενες εκλογές ο Τσίπρας θα σας πάρει ΚΑΙ τα σώβρακα!!!

    Τζων $$$$$$$$$, πουτάνας γιέ, δεξιό αρχίδι της Συγγρού, τώρα που τα σκάτωσε ο κωλοτούμπας σου, ερωτοτροπείς με τη Χ.Α., έέέ?

    Και μην λες ψέματα παλιοαρχίδι, ότι ψήφισες Καμμένο, γιατί θα σε πάρουν με τις πέτρες...

    Τζων $$$$$$ και Kourdistiri, ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗθΕΙΤΕ, ΔΕΞΙΕΣ ΒΡΩΜΟΑΔΕΡΦΕΣ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!

    ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ,
    ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!!!!

    Τζωωων, Kourdistiiiiiri,
    ΕΓΕΡΘΗΤΩ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΗΤΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Tα πασης φυσεως λαμογια τα καταφεραν και πετυχαν, οπως το ειχανε δρομπλογησει, την εξοδο της χωρας απο το Ευρω και την ΕΕ. Να δουμε που θα πατε να κρυγτειτε μαγκες. Πραγματι τα ελικοπτερα θα πηγαινο-ερχοντε απο τις στεγες τον σπιτιων τους να τους μεταφερουν στο εξωτερικο. δεν αντιλαμββανονται πως πραγματικα θα ειναι οταν θυμωσει ο λαος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση