GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Κυριακή (6 Μαΐου) της ευρω-καταιγίδας: Αν σου έκοψαν μερικά ευρώ, θα προδώσεις το ΠΑΣΟΚ, για τα 30 αργύρια;...

Από τον Δρ Αναστάσιο Κουτσούκο. Πολιτευτή Πασοκ. www.koutsoukos-anastasios.gr . Κυριακή 6 Μαΐου 2012 Η Κυριακή της ευρω-καταιγίδας (BB...

Από τον Δρ Αναστάσιο Κουτσούκο.
Πολιτευτή Πασοκ.
www.koutsoukos-anastasios.gr.

Κυριακή 6 Μαΐου 2012 Η Κυριακή της ευρω-καταιγίδας (BBC).
Ψηφίζουν οι Έλληνες, Οι Γάλλοι και οι Σέρβοι.
Χρέος του δημοκράτη πολίτη, όμως, είναι να ψηφίσει τους έντιμους υποψήφιους ΠΑΣΟΚ.
«Αν δεν ήταν το ΠΑΣΟΚ, θα έβγαζα ακόμα «βίκο» στο χωριό μου! Τώρα στα δύσκολα, για 30 αργύρια θα προδώσω το ΠΑΣΟΚ; ΟΧΙ»! : Ανωνύμου Δημοσίου Υπαλλήλου!
Οι αναποφάσιστοι, οι υπερδανεισμένοι, που θα ψηφίσουν την Κυριακή μετά τις 2 μμ, θα δώσουν την νίκη στο ΠΑΣΟΚ.! Δημοκράτη Πολίτη, θυμήσου, πού ήσουν πριν το 1981 και πού είσαι τώρα, στο ΠΑΣΟΚ, οφείλεις τα πάντα! Αν σου έκοψαν μερικά ευρώ, θα προδώσεις το ΠΑΣΟΚ, για τα 30 αργύρια; ΟΧΙ, δεν θα το κάνεις! Σήκωσε τώρα το τηλέφωνο και τηλεφώνησε στους φίλους σου να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ!
Το ΠΑΣΟΚ, μετά την σαρωτική νίκη Ολάντ και την μεγαλειώδη συγκέντρωση στο Σύνταγμα, που είχε πάνω από 35.000 χιλιάδες πολίτες, επανέρχεται στο προσκήνιο με ραγδαία αυξητική τάση και δύναται να κερδίσει με 3%, έως 7% την Ν.Δ.
Ο «εν αναμονή Πρωθυπουργός» κ. Βενιζέλος, κερδίζει τις εκλογές, μετά την σαρωτική νίκη κ. Ολάντ στην Γαλλία! «Ρύθμιση» όλων των δανείων υποσχέθηκε ο κ. Βενιζέλος. Νέα Σεισάχθεια. Καμία κατάσχεση, κανένας πλειστηριασμός!
«Αν κερδίσει ο Σαμαράς 250.000 σπίτια θα βγουν στο σφυρί»! Οι μισοί δημόσιοι υπάλληλοι θα απολυθούν και ανάμεσά τους και εσύ, πρώην σύντροφε! Οι δεξιοί Σαρκοζί – Μέρκελ, οι φίλοι του Σαμαρά και «Χρυσής Αυγής» , επέβαλαν τα «Μνημόνια» στην Ελλάδα! Η πολιτική Πασοκ, καμιά σχέση δεν είχε με «Μνημόνια»!
Το ΠΑΣΟΚ έχει υποχωρήσει εκλογικά, λόγω των διαβρωμένων από την δεξιά πολιτικών του γραφείων, του χρηματισμού τους από την δεξιά και της αλαζονείας των υπουργών του και στελεχών του! Η οικονομική κρίση έδωσε την χαριστική βολή.
Η Ν.Δ. ούτε στα όνειρά της δεν μπορούσε να φανταστεί μια τόσο αδέξια και ανίκανη κυβέρνηση του λάιτ ΠΑΣΟΚ, η οποία ευτυχώς για την Ελλάδα έφυγε. Την ανικανότητα του λάιτ ΠΑΣΟΚ θέλει τώρα να συνεχίσει ο κ. Σαμαράς, ο υποτακτικός της κ. Μέρκελ!
Ελλάδα : ...."Οι Έλληνες πολίτες ψηφίζουν την Κυριακή με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις να μην μπορούν να προβλέψουν τον νικητή", αναφέρεται στο ρεπορτάζ του BBC. Το βρετανικό δίκτυο σημειώνει χαρακτηριστικά ότι "η χώρα που γέννησε τη δημοκρατία, έρχεται τώρα αντιμέτωπη με το δικό της τεστ σε ότι αφορά το πολιτικό σύστημα της χώρας". Οι δύο παράγοντες που θα διαδραματίσουν τον καθοριστικό ρόλο στις ελληνικές εκλογές είναι η οικονομική κρίση και το μεταναστευτικό.
Γαλλία: Ο Φρανσουά Ολάντ αναμένεται να κερδίσει με 54% στις γαλλικές προεδρικές εκλογές! Ο κ. Ολάντ, υποσχέθηκε ότι θα θέσει ως προτεραιότητά του την αλλαγή του δημοσιονομικού συμφώνου, δίνοντας έμφαση στην ανάπτυξη και όχι στη λιτότητα. Ο Ολάντ θα θέσει φρένο στον παγγερμανισμό της Ευρώπης από την σταλινο-φασίστρια κ. Μέρκελ. Καθησυχαστικό μήνυμα έστειλε προς την Γερμανία συνεργάτης του Φρανσουά Ολάντ, τονίζοντας πως ο σοσιαλιστής υποψήφιος δεν επιθυμεί να προκαλέσει μια γαλλογερμανική κρίση με αφορμή το δημοσιονομικό ...
Σερβία: Προεδρικές και βουλευτικές εκλογές έχει την Κυριακή η Σερβία και καθώς ψηφίζουν και οι περίπου 110.000 Σέρβοι του Κοσόβου το ΝΑΤΟ έχει αυξήσει την επιφυλακή του εκεί όπως και τις δυνάμεις του- με 650 γερμανούς και αυστριακούς! Το ίδιο έχει κάνει και Ουάσιγκτον στέλνοντας ένα πλοίο με πεζοναύτες κλπ στην ευρύτερη περιοχή!
Ας δούμε όμως, πιο αναλυτικά τις ελληνικές εκλογές. Το ΠΑΣΟΚ μόνο του χάνει τις εκλογές! Οι αναποφάσιστοι παραμένουν 30% του εκλογικού σώματος και όσοι δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν μικρό κόμμα δεν σημαίνει ότι πράγματι θα το πράξουν. Οι Έλληνες είναι εκ φύσεως απρόβλεπτοι και «παίζουν» ταυτόχρονα σε «πολλά ταμπλό» λένε σοβαροί αναλυτές.
Καταγγέλλονται ότι για την οπισθοχώρηση του ΠΑΣΟΚ στην εκλογική του δύναμη ευθύνονται και οι αλαζονικές συμπεριφορές υπουργών και στελεχών του, όπως του κ. Ραγκούση Γιάννη, της Άννας Νταλάρα, κλπ... Επίσης καταγγέλλονται σειρά πολιτικών γραφείων προωθούσαν «έναντι αμοιβής ή ανταλλαγής», δεξιούς ή Συριζαίους σε διευθυντικές θέσεις παρακάμπτοντας προκλητικά τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ!
Επίσης, καταγγέλλονται ότι πολιτικά γραφεία ΠΑΣΟΚ, συμμετείχαν σε συγκάλυψη σκανδάλων στης δεξιάς στηρίζοντας προκλητικά τους δεξιούς! Οι δεξιοί αφού είχαν την στήριξη «μέσα από το ΠΑΣΟΚ» αντεπιτίθεντο και διέλυαν τους ψηφοφόρους ΠΑΣΟΚ και εγκαθιστούσαν σύστημα δεξιό μέσα στην διοίκηση, την παιδεία, την υγεία κλπ.. . Έτσι σιγά σιγά όλο το κράτος περιήλθε στην δεξιά γιατί τα πολιτικά γραφεία ΠΑΣΟΚ τα «πιάνανε»!
Χρέος του δημοκράτη πολίτη, όμως, είναι να ψηφίσει τους έντιμους υποψήφιους ΠΑΣΟΚ. Την Κυριακή 6 Μαΐου κρίνονται όλα: η ζωή, η ασφάλεια, η προοπτική κάθε ελληνικής οικογένειας και της πατρίδας συνολικά. Την Κυριακή κρίνεται το αν θα μείνουμε στην Ευρώπη και στο Ευρώ, αν θα προχωρήσουμε σε ένα δρόμο δύσκολο, αλλά ασφαλή, που έχουμε διανύσει το μεγαλύτερο μέρος του, σε ένα δρόμο που οδηγεί στην οριστική έξοδο από το Μνημόνιο και την κρίση. Ή, αν θα μπούμε σε περιπέτειες, γυρίζοντας πολλές δεκαετίες πίσω, πηγαίνοντας σε πτώχευση τη πατρίδα και σε μαζική φτώχεια τους Έλληνες.
Είναι σημαντικότερες οι ελληνικές από τις γαλλικές εκλογές!. Σε δημοσίευμα των New York Times αναφέρθηκε ότι οι εκλογές σε Ελλάδα και Γαλλία θα αποτελέσουν πιθανότητα «ένα ακόμη πλήγμα» στο γερμανικό σχέδιο λιτότητας για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους της ευρωζώνης. Αναφορικά με την Ελλάδα, επισημάνθηκε ότι τα προβλήματα της χώρας έχουν μόνο εν μέρει αντιμετωπιστεί από την απερχόμενη τεχνοκρατική κυβέρνηση, ενώ προβάλλεται η άποψη του Ντανιέλ Γκρος, διευθυντή του Center for European Policy Studies, στις Βρυξέλλες, ότι «οι εν λόγω εκλογές μπορεί να εξελιχθούν σε σημαντικότερες συγκριτικά με τις αντίστοιχες στη Γαλλία, δεδομένου ότι οι Έλληνες έχουν να κάνουν μια καθοριστική επιλογή που αφορά την παραμονή τους ή μη στο ευρώ».
Ιστορικό πλαίσιο. Η πτώση του λεγόμενου κομουνισμού, έφερε σταδιακά την πτώση του Νέο-Φιλελευθερισμού και την κατάρρευση των τραπεζών. Η μη γρήγορη αντίδραση των σοσιαλιστικών κομμάτων έδωσε χρόνο στους καπιταλιστές να ονομάσουν την κρίση χρηματοπιστωτική και την μετάθεση των ευθυνών σε μικρότερες αδύναμες χώρες, όπως η Ελλάδα, αφού οι ντόπιοι ήταν από πριν έτοιμοι να «σκύψουν» με την ανάλογη «μίζα»! Όμως το σύστημα μετατράπηκε αμέσως σε Φεουδαρχικό με κύριους εκπροσώπους τους τραπεζίτες. Στην αντίθετη όχθη βρίσκονται οι νέο-σκλάβοι δανειολήπτες, που αναμένονται να «εξεγερθούν» σύντομα!Είναι πασιφανές ότι ζούμε σε εποχή παγκόσμιας πολιτικής αφύπνισης των μαζών. ...
Οι δανειολήπτες ασφυκτιούν και έχουν μετατραπεί σε σκλάβους των τραπεζιτών με ανεξέλεγκτες μελλοντικές εξελίξεις (τύπου Τυνησίας, Αιγύπτου). Υπάρχει λύση: 1.Χρονική επιμήκυνση της αποπλήρωσης όλων των δανείων, με χαμηλό επιτόκιο, 2. μείωση του συνόλου των δόσεων στο 1/3 του μηνιαίου μισθού τους και 3. επιμήκυνση του χρόνου καταγγελίας της σύμβασης δανείων και ρυθμίσεων από 3 μήνες σε 1 χρόνο, (η οποία περιπλέκει την πίεση στους δανειολήπτες) είναι το πιο σημαντικό. Η νέα Σεισάχθεια μπορεί να πραγματοποιηθεί… και οι πολίτες να σωθούν από την αυτοκτονία! Είναι Εθνική Ανάγκη για να αποφευχθεί το «μακελειό» που έρχεται, να ψηφιστεί νέο νομοσχέδιο «διακανονισμού οφειλών».
Σύντροφοι, η απάντηση για τις εκλογές είναι απλή: Μόνο μια προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας όλων των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων, των δυνάμεων της ευθύνης, της αλληλεγγύης, της ανάπτυξης. Μια κυβέρνηση που ενώνει και κινητοποιεί τις δυνάμεις που θέλουν να μείνουμε στην Ευρώπη και το ευρώ. Να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος, να ξαναγίνει η Ελλάδα ισότιμη. Να γίνει η Ελλάδα αυτοδύναμη.
Χρέος του δημοκράτη πολίτη, είναι να αγωνιστεί τώρα, για την νέα νίκη του νέου ΠΑΣΟΚ. Σύντροφε σήκωσε, έστω και μόνος σου ψηλά, την σημαία της Δημοκρατικής παράταξης! Τα "Μνημόνια" τα επέβαλαν οι φίλοι του Σαμαρά, οι Μέρκελ – Σαρκοζί! Δεν έχεις να ντραπείς τίποτα!
Αντισταθείτε! Υπάρχει Ελπίδα. Υπάρχει περήφανη Ελλάδα…. αρκεί να το πιστέψετε!

158 σχόλια

  1. ΠΑΣΟΚ και πάλι πρώτο κόμμα. Όσοι δεν απαντούν στις δημοσκοπήσεις ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ. Ο εκφοβισμός και η τρομοκρατία δεν θα περάσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TO NOUMERO!!!!!!!!!!!!!!! i fatsa ethnikou star!!!!!!re sy pate sti selida tou tha deite ton ethniko star os doktora!!!!!an mas kivernisei kai autos feugo gia botsuana.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσοι πρόκειται να ψηφίσουν πασοκ και Βενιζέλο, ας διαβάσουν σήμερα
    την REAL NEWS, όπου έχει αναλυτικά όλα τα μέτρα που έχουν προαποφασίσει , σχετικά με μισθούς,συντάξεις, απολύσεις, φορολογία, επιδόματα κλπ. Το θέμα είναι πόσοι Έλληνες θα αντέξουν να πληρώσουν άλλα 5000 ευρώ σε φόρους, με περικομμένους μισθούς, συντάξεις και επιδόματα ; Τα μέτρα που περιγράφει σε πολλές σελίδες η REAL NEWS είναι τα ακόλουθα ( πολλά τα δέχεται και η Νδ, όχι όλα ). Σκέψου αν πραγματικά μπορείς να βγάλεις το καλοκαίρι και τον επόμενο χειμώνα με πετρέλαιο θέρμανσης στο 1,5 ευρώ. Σκέψου τα παιδιά σου :

    1) Φόρο ΕΤΑΚ και ΦΑΠ
    2) Φόρο για τα αγροτεμάχια ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΠ.
    3) ΕΕΤΗΔΕ ( χαράτσι στη ΔΕΗ ) ΤΟ2012, ενώ οι 100.000 αιτήσεις εξαίρεσης
    εκκρεμούν στις εφορίες της Ελλάδας και απειλούνται με δήμευση καταθέσεων
    και σπιτιών !
    4) αύξηση αντικειμενικών αξιών ( άρα διπλάσιους φόρους ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ, ΓΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ και χαράτσια )ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΚΡΗΤΗ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ,ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΑΤΤΙΚΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ,ΑΧΑΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.
    5) Φόρο 20% στα ενοίκια και στις καταθέσεις
    6) νέες έκτακτες εισφορές στα εισοδήματα, μισθούς, συντάξεις, εφάπαξ, αυτοκίνητα, ελεύθερους επαγγελματίες
    7)κατάργηση φοροαπαλλαγών, οικογενειακών και πολυτεκνικών επιδομάτων,
    και των κοινωνικών επιδομάτων ΣΕ 200.000 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, αφού θα μπουν πολύ χαμηλά εισοδηματικά κριτήρια.
    8)ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ , άρα διπλασιασμός φόρων και ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΟΡΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΠΕΡΣΙ 1000 Ή 2000 ΕΥΡΩ.
    9) νέες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις,εφάπαξ
    10) πετρέλαιο θέρμανσης στο 1,5 ευρώ και ανάλογα το φυσικό αέριο 1,3 ευρώ
    11) ΒΕΝΖΙΝΗ στα 2 ευρώ.
    12) Μείωση επιδομάτων ανεργίας και βύθιση της χώρας σε μεγαλύτερη ύφεση,
    άρα και μείωση του εσωτερικού τουρισμού, καταποντισμός των τουριστικών περιοχών, των ναυτιλιακών και αεροπορικών εταιρίων.
    13) Απολύσεις και ανεργία άλλων 200.000 ατόμων τουλάχιστον σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
    14) ΦΟΡΟ ΙΔΙΟΚΑΤΟΙΚΗΣΗΣ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ !
    15 )Όχι αποζημιώσεις σε ομολογιούχους που έχασαν τις αποταμιεύσεις τους από το κούρεμα και σε ταμεία ασφαλισμένων και δημόσια ιδρύματα που έχασαν τα αποθεματικά τους.
    16) μηδενισμός αφορολόγητου, ακόμα και για τα παιδιά, οπότε θα αυξηθούν οι
    φόροι κατά 100%
    17 ) νέες αυξήσεις στη ΔΕΗ, στις συγκοινωνίες και στις εταιρίες κοινής οφέλειας.
    18 ) ηλεκτρονικό φακέλλωμα όλων των Ελλήνων.
    19 ) ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΒΕΒΑΙΗ ΠΕΡΙΚΟΠΗ 13OY KAI 14ΟΥ ΜΙΣΘΟΥ.
    20 ) Άρση της απαγόρευσης της κατάσχεσης της πρώτης κατοικίας λόγω χρεών
    21) Σταδιακή κατάργηση του ΕΦΑΠΑΞ στο δημόσιο τομέα – Άμεση περικοπή 30% αναδρομικά
    22)Σταδιακή κατάργηση της αποζημίωσης στον ιδιωτικό τομέα είτε απο απόλυση είτε απο σύνταξη.
    -23)Πλήρης κατάργηση των φοροαπαλλαγών και των ειδικών καθεστώτων φορολόγησης. Προβλέπεται κατάργηση των εκπτώσεων φόρου όπως για τόκους στεγαστικών δανείων α΄κατοικίας, ενοίκια, δίδακτρα, ασφάλιστρα, ιατρικές επισκέψεις, εξετάσεις, νοσήλια ή και ασφαλιστικές εισφορές.
    24)Αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ από 6,5% σε 13%
    25) Κατάργηση μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ που ισχύει στα νησιά
    26) Υπαγωγή των αγροτών σε ΦΠΑ
    27) Νέος ειδικός φόρος κατανάλωσης σε ποτά/τσιγάρα
    28) Νέα αύξηση τέλους ταξινόμησης σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα
    29)Νέα αύξηση τελών κυκλοφορίας

    Αυτά όλα στα έκρυψαν τα διαπλεκόμενα κανάλια, εφημερίδες ( όπως το Έθνος ) και ορισμένα στρατευμένα μπλογκς, και τα δημοσιεύει αναλυτικά η εφημερίδα REAL. Αντέχεις ; Έχεις τόσες καταθέσεις, ώστε μέσα στη τετραετία να πληρώσεις φόρους 20.000 ευρώ ανά οικογένεια ; Δες το μισθό σου, τη σύνταξή σου, τα επιδόματά σου, τα παιδιά σου. Μπορείς ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ...ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΟ ΒΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΙΣΤΕΨΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ....ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΚΕΛΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ5 Μαΐ 2012, 8:16:00 μ.μ.

    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑ

    ΜΟΛΙΣ ΕΠΕΣΑΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ Ο ΙΣΟΛΟΓΙΜΟΣ ΤΗΣ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΔΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ Ε.Ε ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΩΣ ΜΗ ΩΦΕΙΛΕ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΣΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ,ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΛΛΕΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΣΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΝΕΥΘΥΝΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΞΕΝΩΝ.ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΟΠΟΥ Ο Κ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ Ν ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΕΝΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ Γ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΕΖΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ.ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΓΛΥΤΩΣΕ.ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΗΓΕΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΙ ΑΦΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΡΟΩΡΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ 200 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΣ ΧΡΕΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΣΕΙ ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΓΡΑΦΕΣ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΟΕΒΑΙΝΕ ΣΕ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙ ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ,ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ ΚΛΠ ΕΝΩ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΤΡΕΦΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ,ΕΝΩ ΟΦΕΙΛΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΑΚΤΥΛΟΔΕΙΝΤΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΕ ΔΥΣΧΕΡΕΣΤΑΤΗ ΘΕΣΗ.ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΕΜΠΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ Σ ΕΝΑ ΑΕΝΑΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΕ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΥΡΙΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ,ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ.ΕΤΣΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΚΑΛΥΠΤΟΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΛΠ.ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΛΥΣΗ ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΕΝ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΣΟΔΟ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥΣ ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΩΓΜΟΥ.ΣΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ.ΕΤΣΙ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΣΟΚ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΖΗΤΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΑΥΡΙΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΝΕΩΝ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΛΛΕΙΜΑ 11,5 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΝΤΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΣΘΩΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΘΙΞΟΥΝ ΣΩΡΕΥΜΕΝΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΕΧΕΙ ΝΑ ΜΗ ΡΙΞΕΙ ΑΚΥΡΟ ,ΝΑ ΜΗ ΡΙΞΕΙ ΛΕΥΚΟ, ΝΑ ΜΗ ΡΙΞΕΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ,ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΝΤΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΠΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ.ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ .ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ

    5 Μαΐου 2012 6:19 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τώρα μας έπεισες ............

    Και να ήταν να ψηφίσω-καλλίτερα να μου κοπούν και τα δυό τα χέρια-
    τώρα δεν ψηφίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ θα φτάσει στο 23%-24%. Αν νομίζετε πως θα μας τρομοκρατήσετε με τους τραμπουκισμούς και τους προπηλακισμούς γελιέστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το πασοκ μας προδωσε
    μας συκοφαντησε
    μας εβριζε συνεχεια τρια χρονια

    ΣΙΧΤΙΡ ΑΛΗΤΕΣ!

    ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η πλάκα είναι ότι δίνει και γραμμή να καταψηφιστούν οι ανέντιμοι του πασοκ !!! Δηλαδή, γίνεται άγριο μαχαίρωμα για τις λίγες έδρες που θα πάρει το μεταλλαγμένο πασοκ των παπανδρέου- βενιζέλου- παπακωνσταντίνου.

    Οι ψηφοφόροι του, μετά τα σκηνικά του συντάγματος, με τους πακιστανούς, τη ξεφτίλα της επίθεσης λιντζαρίσματος κατά ποδηλάτη και τις "παρακρατικές" συλλήψεις έχουν αρχίσει- αηδιασμένοι - να πηγαίνουν προς κοινωνική συμφωνία Κατσέλη- Καστανίδη ( ο νόμος του οποίου έκλεισε μέσα τον Άκη ), Δημ. Αριστερά, Οικολόγους Πράσινους, Ανεξάρτητους Έλληνες και συριζα. Έτσι θα δώσουν ένα μάθημα στην αλαζονεία του κόμματος που τους πρόδωσε και ετοιμάζει Αρμαγεδώνα μέτρων εναντίον τους το καλοκαίρι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ
    θα ψηφισουμε αριστερα
    χωρις καμμια αυταπατη.
    ερχεται αγρια φτωχεια.
    μπορει και να βγουμε απο το ευρω,θελουμε δεν θελουμε.
    ΑΛΛΑ
    1.κανενας συμπολιτης μας δεν θα αφεθει να χασει τα παντα,ουτε θα στοχοποιηθει για να απαλλαγουν οι πραγματικοι υπευθυνοι της χρεωκοπιας.
    2.ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ,που ακομα και σημερα ζουν πολυ ανετα με τα δανεικα που εμεις πληρωνουμε..και οταν λεμε ανετα,εννοουμε ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΑ,οχι με μισθους ψιχουλα που παιρνει το 95% των ελληνων..
    3.θα υπαρχει ελπιδα για το μελλον,γιατι δεν θα κυβερνουν τα γνωστα λαμογια ουτε η ανοητη "ιδεολογια"τους(να παρουμε τα φραγκα ρε κοροιδο..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΜΕ ΣΤΟ ΑΝΤΡΟ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ, ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΨΑΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΖΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΠΑΥΛΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΤΕΡΑ, ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΚΙΝΗΤΑ !

    ΜΑΥΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΚΑΛΠΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΑΤΕ ΤΟ 2009 ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΕΡΑΤΕ ΤΟ ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κοιτάξτε σκατόφατσα. Μπροστά του η Βασιλειάδου η μακαρίτισσα ήταν κούκλα ! ΟΥΣΤ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΚΑΙ ΧΟΛΕΡΑ. Μόνο για τριήμερα στη Μύκονο είσαι, σούργελο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΝΑΛΙΑ,ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΜΑΚΑΚΙΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΟΥ.ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.ΔΕΚΑ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΦΙΕΡΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ Η REAL NEWS,που έχουν υπογράψει Βενιζέλος, Σαχινίδης, Κουτρουμάνης ( λιγότερα δέχεται και η νδ )

    1) Φόρο ΕΤΑΚ και ΦΑΠ
    2) Φόρο για τα αγροτεμάχια ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΠ.
    3) ΕΕΤΗΔΕ ( χαράτσι στη ΔΕΗ ) ΤΟ2012, ενώ οι 100.000 αιτήσεις εξαίρεσης
    εκκρεμούν στις εφορίες της Ελλάδας και απειλούνται με δήμευση καταθέσεων
    και σπιτιών !
    4) αύξηση αντικειμενικών αξιών ( άρα διπλάσιους φόρους ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ, ΓΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ και χαράτσια )ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΚΡΗΤΗ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ,ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΑΤΤΙΚΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ,ΑΧΑΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.
    5) Φόρο 20% στα ενοίκια και στις καταθέσεις
    6) νέες έκτακτες εισφορές στα εισοδήματα, μισθούς, συντάξεις, εφάπαξ, αυτοκίνητα, ελεύθερους επαγγελματίες
    7)κατάργηση φοροαπαλλαγών, οικογενειακών και πολυτεκνικών επιδομάτων,
    και των κοινωνικών επιδομάτων ΣΕ 200.000 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, αφού θα μπουν πολύ χαμηλά εισοδηματικά κριτήρια.
    8)ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ , άρα διπλασιασμός φόρων και ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΟΡΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΠΕΡΣΙ 1000 Ή 2000 ΕΥΡΩ.
    9) νέες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις,εφάπαξ
    10) πετρέλαιο θέρμανσης στο 1,5 ευρώ και ανάλογα το φυσικό αέριο 1,3 ευρώ
    11) ΒΕΝΖΙΝΗ στα 2 ευρώ.
    12) Μείωση επιδομάτων ανεργίας και βύθιση της χώρας σε μεγαλύτερη ύφεση,
    άρα και μείωση του εσωτερικού τουρισμού, καταποντισμός των τουριστικών περιοχών, των ναυτιλιακών και αεροπορικών εταιρίων.
    13) Απολύσεις και ανεργία άλλων 200.000 ατόμων τουλάχιστον σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
    14) ΦΟΡΟ ΙΔΙΟΚΑΤΟΙΚΗΣΗΣ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ !
    15 )Όχι αποζημιώσεις σε ομολογιούχους που έχασαν τις αποταμιεύσεις τους από το κούρεμα και σε ταμεία ασφαλισμένων και δημόσια ιδρύματα που έχασαν τα αποθεματικά τους.
    16) μηδενισμός αφορολόγητου, ακόμα και για τα παιδιά, οπότε θα αυξηθούν οι
    φόροι κατά 100%
    17 ) νέες αυξήσεις στη ΔΕΗ, στις συγκοινωνίες και στις εταιρίες κοινής οφέλειας.
    18 ) ηλεκτρονικό φακέλλωμα όλων των Ελλήνων.
    19 ) ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΒΕΒΑΙΗ ΠΕΡΙΚΟΠΗ 13OY KAI 14ΟΥ ΜΙΣΘΟΥ.
    20 ) Άρση της απαγόρευσης της κατάσχεσης της πρώτης κατοικίας λόγω χρεών
    21) Σταδιακή κατάργηση του ΕΦΑΠΑΞ στο δημόσιο τομέα – Άμεση περικοπή 30% αναδρομικά
    22)Σταδιακή κατάργηση της αποζημίωσης στον ιδιωτικό τομέα είτε απο απόλυση είτε απο σύνταξη.
    -23)Πλήρης κατάργηση των φοροαπαλλαγών και των ειδικών καθεστώτων φορολόγησης. Προβλέπεται κατάργηση των εκπτώσεων φόρου όπως για τόκους στεγαστικών δανείων α΄κατοικίας, ενοίκια, δίδακτρα, ασφάλιστρα, ιατρικές επισκέψεις, εξετάσεις, νοσήλια ή και ασφαλιστικές εισφορές.
    24)Αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ από 6,5% σε 13%
    25) Κατάργηση μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ που ισχύει στα νησιά
    26) Υπαγωγή των αγροτών σε ΦΠΑ
    27) Νέος ειδικός φόρος κατανάλωσης σε ποτά/τσιγάρα
    28) Νέα αύξηση τέλους ταξινόμησης σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα
    29)Νέα αύξηση τελών κυκλοφορίας
    Σκέψου. Έχεις μόνο μια μέρα καιρό, για να σκεφτείς αν θα εγκρίνεις τον ααργό "θανάτο" σου, μαζί με τα παιδιά σου και εκατομμύρια μη βολεμένους Έλληνες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. δηλαδη κυριοι του πασοκ
    μας λετε να ξαναψηφισουμε
    λοβερδο,ραγκουση,διαμαντοπουλου,παπακωνσταντινου,
    να δικαιωσουμε τις επιλογες που μας βουλιαξαν.
    οι γονεις μου εχουν γερασει δεκα χρονια απο το 2009 που σας ψηφισαν.
    τους βλεπω και θελω να σας σκοτωσω.
    δουλευαν μια ζωη,μια ζωη μετρημενη εκαναν,και τωρα θελετε να τους πεταξετε στο δρομο.
    δεν θα σας ξαναπιστεψω,
    και βεβαια δεν θα σας ξαναψηφισω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. paSSok : αλβανοί-οθομανοί-αυστριακοί-βαυαροί-γερμανοί


    BRELL ( Berellis )
    Benizeler ( Bodi von Bayern )
    Lombardi ( di Venezzia )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΦΩΤΟ
    ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΜΟΣΧΑΡΟΓΟΥΡΟΥΝΟ ΣΕ ΕΞΕΔΡΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑ 4000 ΖΩΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΑΜΗΣΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. εγω ουτε εκλεψα,ουτε με μεσο διοριστηκα,ουτε φακελακι πηρα ποτε,σε τριαρι 65 τετραγωνικα μενω..

    θα το κανω σκοπο της ζωης μου
    να σας ΓΑΜΗΣΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ
    ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΣΟΓΛΑΝΟΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ποια 30 αργύρια ρε σούργελο ;
    Εγώ ξέρω τα εκατομμύρια ευρώ μίζες
    από ΣΙΕΜΕΝΣ και υποβρύχια.
    Δώστε πίσω τα κλεμμένα στο λαό που σας εμπιστεύτηκε,ρεεεεεεεε.

    Φάγατε τα λεφτά των ανθρώπων στο Χρηματιστήριο του 1999 και τα λεφτά των ταμείων,φάγατε τις συντάξεις των πατεράδων μας που δεν μπορούν να βρουν γιατρούς και φάρμακα !

    30 αργύρια πήρατε εσείς και προδώσατε το λαό και τον εξαθλιώσατε και τον στείλατε στις ουρές για πατάτες. Δεν έχουν πολλοί να έχουν αγοράσουν πετρέλαιο θέρμανσης να ξεπαγιάσουν, κι άλλοι έχουν κότερα και επαύλεις και θερμαινόμενες πισίνες ! Ντροπή σας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τι λες ρε νούμερο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. λαμογια βολεμενοι μονο μερικα εκοψε το γουρουνι και οχαζος αβερελ; ξεπουλησαν την χωρα με τον αντωνακη ,ετοιμαζονται για νεο γυρο μετρων οσο και να παρετε οι καταρες του λαου και το φτυσιμο θα σας ακολουθει τσογλανια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΚΤΗΝΗ ΜΑΥΡΟ.ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΧΙΛΙΟΠΡΟΔΟΜΕΝΕ ΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΟΥ .ΔΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δεν πρόκειται για το Πασοκ της 3ης του Σεπτέμβρη, σύντροφε.
    Συνεπώς, ενώ εμείς καιγόμαστε εσύ το αναγάγεις σε ανα΄γνωσμα της καινής διαθήκης.
    Δεν γνωρίζω, αν το ΔΡιλίκι σου αξίζει περισσότερο από 30 γρόσια, αλλά αύριο ο λαός έχει αποφασίσει να σας στείλει στον αγύριστο.
    Κατάλαβες σύντροφε, της πάλαι ποτέ κραταιάς κλαδικής και πάσης Ελλάδος να 'ούμ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Σφαξιμο και παλουκωμα στον κουτσικο και στους βρωμερους πασοκονουδουλιδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΓΑΛΕ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ ΒΙΚΟ.ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΒΓΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ.ΚΑΝΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΚΑΝΑ ΑΛΒΑΝΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΡΟΚΟΨΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΥΡΙΟ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Σ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠEIΛΟΥΣE ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ.

    ΑΥΡΙΟ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Σ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΈΣΤΕΛΝΕ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ .


    ΑΥΡΙΟ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Σ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ,ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΦΟΡΙΑ .

    ΑΥΡΙΟ ΔΙΑΛΎΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. «Αν δεν ήταν το ΠΑΣΟΚ, θα έβγαζα ακόμα «βίκο» στο χωριό μου! Τώρα στα δύσκολα, για 30 αργύρια θα προδώσω το ΠΑΣΟΚ; ΟΧΙ»! : Ανωνύμου Δημοσίου Υπαλλήλου!


    pesta doktora

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ποιος εκφοβισμός και ποια τρομοκρατία, βρε σούργελο κουτσούκε, στο πρώτο σχόλιο ;

    Εσείς δεν τρομοκρατείτε 2 χρόνια 10 εκ. Έλληνες ; Εσείς δεν τους εκφοβίζετε και τους εκβιάζετε ; Εσείς δεν ψεκάσατε με χημικά εκατομμύρια Έλληνες,με τους παρακρατικούς σας ;Εσείς δεν οδηγήσατε στο θάνατο χιλιάδες ανθρώπους με αυτοκτονίες, καρδιακά, εγκεφαλικά, και μάλιστα σε περίοδο πολέμου ; Εσείς δεν απειλουσατε με διακοπές ρεύματος και τώρα μας απειλείτε με κατασχέσεις μισθών, καταθέσεων και ακινήτων, αν δεν μπορούμε να πληρώσουμε τους αβάσταχτους φόρους του αρχηγού σας, ανίκανου στα οικονομικά σύμφωνα με τον Ν. Παπανδρέου ; Ο λαός ας κρίνει το υφος σας και το ήθος σας. Το αίμα των αθώων Ελλήνων βεβηλώσατε το Σύνταγμα των χημικών, του ξύλου, κάνατε φιέστες πάνω στα αίματα των αδικοχαμένων Ελλήνων. Και αναίσχυντα πανηγυρίζετε ! Ντροπή σας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Πες μας τι πίνεις και δεν μας δίνεις?

    Γαμημένε κουτσούκο έτσι και σε πετύχω στο κέντρο , στον έχωσα. Και τον έχω χοντρό και μακρύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Επίσης, καταγγέλλονται ότι πολιτικά γραφεία ΠΑΣΟΚ, συμμετείχαν σε συγκάλυψη σκανδάλων στης δεξιάς στηρίζοντας προκλητικά τους δεξιούς! Οι δεξιοί αφού είχαν την στήριξη «μέσα από το ΠΑΣΟΚ» αντεπιτίθεντο και διέλυαν τους ψηφοφόρους ΠΑΣΟΚ και εγκαθιστούσαν σύστημα δεξιό μέσα στην διοίκηση, την παιδεία, την υγεία κλπ.. . Έτσι σιγά σιγά όλο


    doctora esodses to pasok

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΟΠΡΙΑ ΣΑΠΙΕ ΔΟΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΌ.

    ΑΝΤΕ ΧΑΘΕΙΣ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΤΙΣ ΠΙΑΣΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΕ ΑΙΤΖ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΜΕΙΝΕ ΓΙΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΡΕ ΤΡΑΧΑΝΑ.

    ΠΛΥΣΟΥ Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΧΩΣΕΤΕ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΣΙΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. EXEI DIKIO O DR KOUTSOUKOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. δΟΞΤΩΡΑ ΕΣΩΣΕς ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΝΙΚΟς ΤΡΙΚΟΡΦΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΜΙΛΗΣΕ ΠΑΛΙ Ο ΔΟΚΤΩΡΑΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ.

    ΡΕ ΚΛΟΥΒΙΕ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΡΕ ΛΙΓΔΑ;

    ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΥΦΑΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΑΥΡΙΟ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΦΙΝΙΣΤΡΙΝΙ. ΟΣΟ ΝΥΧΤΩΝΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΘΑ ΣΟΥ ΦΤΑΣΕΙ ΠΑΛΙΟΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. bRAVO

    LES THN ALI8EIA

    GIANNIS

    FLORINA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. hgeth doktvrq

    to pqsok se eygv,onei

    qllqjes tq dedo,enq

    dg,htrhs kvs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Απο την Κρητη

    χαιρετισμους

    σαρωνει το πασοκ

    Μανωλης Σφακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ε Ε ΕΧΡΕΤΑΙ

    Η ΝΕΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΕΡΧΕΤΑ


    ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. 8a psifoso pasok
    kostas aigaleo

    dr eisai hgeths

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. pasok

    Eyuy,ioy
    prvtopqpqz Diq,qntopoyloy
    Xristofilopoyloy

    tq piqnqne qpo dejiq

    ,qyro

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. νικη πασοκ

    κερδιζουμε με 3% την νδ
    δικιο εχει ο δοκτωρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΠΑΣΟΚ

    ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΥΟ ΚΑΙ ΣΠΑΕΙ ΤΑΜΕΙΑ!


    ΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΣΟΚ "ΔΟΥΛΕΥΑΝ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ?
    ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

    Τα πολιτικά γραφεία είναι, λένε, της Άννας Διαμαντοπούλου, της Εύης Χρισοφιλοπούλου, του Χρήστου Πρωτόπαπα, της Μαρίας Δαμανάκη, του Πέτρου Ευθυμίου, του Τηλέμαχου Χυτήρη κλπ, που αντί να στηρίζουν τους ψηφοφόρους τους, στήριζαν την «τσέπη τους»!

    Παράδειγμα είναι η υπόθεση ΑΣΠΑΙΤΕ, Ευανθία Μακρή Μπότσαρη, Ευρωπαϊκά Προγράμματα, Πρότυπα Πειραματικά σχολεία, επιλογές διευθυντών Δανίλη Ελένη, Παπατσίμπα Λαμπρινή Ελμε Προτύπων κλπ…, που όλοι τους ήταν δεξιοί ή Συριζαίοι, αλλά προωθήθηκαν μέσα από πολιτικά γραφεία ΠΑΣΟΚ!.

    Βέβαια όλοι αυτοί /ές σήμερα θα ψηφίσουν Σαμαρά, ενώ τα πολιτικά γραφεία ΠΑΣΟΚ θα τα μαυρίσει ο κόσμος!

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΣΟΚ

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΠΑΣΟΚ

    ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΥΟ ΚΑΙ ΣΠΑΕΙ ΤΑΜΕΙΑ!


    ΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΣΟΚ "ΔΟΥΛΕΥΑΝ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ?
    ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

    Τα πολιτικά γραφεία είναι, λένε, της Άννας Διαμαντοπούλου, της Εύης Χρισοφιλοπούλου, του Χρήστου Πρωτόπαπα, της Μαρίας Δαμανάκη, του Πέτρου Ευθυμίου, του Τηλέμαχου Χυτήρη κλπ, που αντί να στηρίζουν τους ψηφοφόρους τους, στήριζαν την «τσέπη τους»!

    Παράδειγμα είναι η υπόθεση ΑΣΠΑΙΤΕ, Ευανθία Μακρή Μπότσαρη, Ευρωπαϊκά Προγράμματα, Πρότυπα Πειραματικά σχολεία, επιλογές διευθυντών Δανίλη Ελένη, Παπατσίμπα Λαμπρινή Ελμε Προτύπων κλπ…, που όλοι τους ήταν δεξιοί ή Συριζαίοι, αλλά προωθήθηκαν μέσα από πολιτικά γραφεία ΠΑΣΟΚ!.

    Βέβαια όλοι αυτοί /ές σήμερα θα ψηφίσουν Σαμαρά, ενώ τα πολιτικά γραφεία ΠΑΣΟΚ θα τα μαυρίσει ο κόσμος!

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΣΟΚ

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ηγετη δρ κουτσουκο
    οδηγησε μας στην αυτοδυναμια.
    αν κανετε ΑΚΡΙΒΩΣ οτι λεει ο δρ κουτσουκος
    δηλαδη να μην σκεφτειτε ποτε,απο σημερα μεχρι αυριο κυριακη βραδυ,την φραση
    "ΠΑΣΟΚ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΟΜΜΑ"
    τοτε το πασοκ θα παρει 48.56% και θα παρουμε και τους ολυμπιακους του 2020,κσι θα κερδισει ο πυρρος δημας πολλα μεταλια,και θα αλλαξει φυλο η θανου σε γυναικα..

    αρχιστε.....ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. x κανενας καθηγητης

    δασκαλος
    μην ψηφισει διαμαντοπουλου
    Χριστοφιλοπουλου

    μαυρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Πάντως πολύ θα ήθελα να δω τι θα γινόταν αν κάποιος έκραζε σε ανάλογη περίπτωση το Σαμαρά ή την Παπαρήγα, ακόμα και το Τσιπρόπαιδο. Ακόμα θα αναρωτιόμαστε ποια βάσκανος μοίρα τον συνάντησε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Mpabo doktvra

    ua chfisoyme oloi pasok

    Lena Korin8os

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΑΥΡΙΟ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΤΖΕΛΗ ΤΟ ΒΕΝΙΤΖΕΛΟ

    ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΕΝΤΟ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ, ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ, ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ, ΤΑ ΝΤΑΝ ΠΑΡΑΝΤΕΙΣΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. pqsok

    Παλι σωζει το πασοκ ο δρ κουτσουκος

    ο ανθρωπος που δεν πηρε ποτε ουτε μια θεση επι πασοκ


    ενω οσοι ωφεληθηκαν τωρα ειναι με Σαμαρα

    Βαγγελη?


    Ζεττα Πατρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΠΑΣΟΚ

    ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΥΟ ΚΑΙ ΣΠΑΕΙ ΤΑΜΕΙΑ!


    ΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΣΟΚ "ΔΟΥΛΕΥΑΝ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ?
    ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

    Τα πολιτικά γραφεία είναι, λένε, της Άννας Διαμαντοπούλου, της Εύης Χρισοφιλοπούλου, του Χρήστου Πρωτόπαπα, της Μαρίας Δαμανάκη, του Πέτρου Ευθυμίου, του Τηλέμαχου Χυτήρη κλπ, που αντί να στηρίζουν τους ψηφοφόρους τους, στήριζαν την «τσέπη τους»!

    Παράδειγμα είναι η υπόθεση ΑΣΠΑΙΤΕ, Ευανθία Μακρή Μπότσαρη, Ευρωπαϊκά Προγράμματα, Πρότυπα Πειραματικά σχολεία, επιλογές διευθυντών Δανίλη Ελένη, Παπατσίμπα Λαμπρινή Ελμε Προτύπων κλπ…, που όλοι τους ήταν δεξιοί ή Συριζαίοι, αλλά προωθήθηκαν μέσα από πολιτικά γραφεία ΠΑΣΟΚ!.

    Βέβαια όλοι αυτοί /ές σήμερα θα ψηφίσουν Σαμαρά, ενώ τα πολιτικά γραφεία ΠΑΣΟΚ θα τα μαυρίσει ο κόσμος!

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΣΟΚ

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΝΤΙΜΟΥΣ

    ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ας δούμε όμως, πιο αναλυτικά τις ελληνικές εκλογές. Το ΠΑΣΟΚ μόνο του χάνει τις εκλογές! Οι αναποφάσιστοι παραμένουν 30% του εκλογικού σώματος και όσοι δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν μικρό κόμμα δεν σημαίνει ότι πράγματι θα το πράξουν. Οι Έλληνες είναι εκ φύσεως απρόβλεπτοι και «παίζουν» ταυτόχρονα σε «πολλά ταμπλό» λένε σοβαροί αναλυτές.


    nai dr kouutsoukos

    oi anapofasisoi einai pasok


    Takis Trikala

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ο υποψηφιος του πασοκ απαντα στο ερωτηματολογιο του ΟΥΣΤ


    Η απόλυτη ευτυχία για σένα είναι;
    Να μετραω τα κλεμμενα.
    Τι σε κάνει να σηκώνεσαι το πρωί;
    η μυρωδια του χρηματος
    Η τελευταία φορά που ξέσπασες σε γέλια;
    οταν ακουσα το βενιζελο να υποσχεται αξιοκρατια
    Το βασικό γνώρισμα του χαρακτήρα σου είναι;
    Η πουστια.
    Το βασικό ελάττωμά σου;
    Ειμαι στοκος.
    Σε ποια λάθη δείχνεις τη μεγαλύτερη επιείκεια;
    στα επικερδη για μενα λαθη των αλλων.
    Η τελευταία φορά που έκλαψες;
    εκλαψα απο τα γελια, οταν ακουσα το βενιζελο να υποσχεται αναπτυξη.
    Ποιοι είναι οι ήρωές σου σήμερα;
    Τα γατονια που τσιμπανε τα ευρωπουλα των επιδοτησεων
    Ποια είναι η ταινία που σε σημάδεψε;
    The color of money
    Το αγαπημένο σου ταξίδι;
    Στην ελβετια
    Οι αγαπημένοι σου συγγραφείς;
    Ο αντρεας.Απιαστος στη μυθοπλασια.
    Ποια αρετή προτιμάς σε έναν άντρα;
    Την ανεργια.Μας δουλευει για ψιχουλα.. Αν ειναι και αστεγος ακομα καλυτερα,γιατι φτιαχνω κοινωνικο προφιλ με εξοδα του κρατους.
    Και σε μια γυναίκα;
    Την ανεργια.Μας καθεται για ψιχουλα.Αν ειναι και φορεας ακομα καλυτερα,γιατι φτιαχνω κοινωνικο προφιλ με εξοδα του κρατους.
    Ο αγαπημένος σου συνθέτης;
    Ο νταλαρας.Ναι ναι,συνθετης..
    Το τραγούδι που σφυρίζεις κάνοντας ντους;
    Money money money..
    Το βιβλίο που σε σημάδεψε;
    How to Cheat at Everything: A Con Man Reveals the Secrets of the Esoteric Trade of Cheating, Scams, and Hustles
    Ο αγαπημένος σου ζωγράφος;
    Ο μπιρσιμ.
    Το αγαπημένο σου χρώμα;
    Το πράσινο του δολλαριου.Αρεσει και στη βαση μας,αλλα με τη λιγουρα θα μεινουν.
    Ποια θεωρείς ως τη μεγαλύτερη επιτυχία σου;
    Οτι σας εχω εξαπατησει ολους
    Το αγαπημένο σου ποτό;
    αυτο που πινω στην υγεια των κοροιδων.
    Για ποιο πράγμα μετανιώνεις περισσότερο;
    γιατι δεν πηρα περισσοτερα
    Τι απεχθάνεσαι περισσότερο απ’ όλα;
    την εφορια.
    Ποια είναι η αγαπημένη σου ασχολία;
    Να σας τα παιρνω
    Ο μεγαλύτερος φόβος σου;
    η εφορια
    Σε ποια περίπτωση επιλέγεις να πεις ψέματα;
    στην εφορια
    Ποιο είναι το μότο σου;
    ολα τα λεφτα,κρυφα και μετρητα.
    Πώς θα επιθυμούσες να πεθάνεις;
    πινοντας το αγαπημενο μου ποτο στην υγεια των κοροιδων
    Εάν συνέβαινε να συναντήσεις το Θεό, τι θα ήθελες να σου πει;
    υπηρχαν ευκαιριες να κονομησω που δεν τις ειδα?
    Σε ποια πνευματική κατάσταση βρίσκεσαι αυτόν τον καιρό;
    αποριας.Λες να ξυπνησουν τα κοροιδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Nea

    xete dei royfiqno ,pqtso pornh tyodivkth nqi einqi ,e toys xq,enoyz§
    Qytoi uq peri,enoyn vz telleytqiq stig,h kqi uq chfisoyn pqsok
    eipe o dr se kqnqli tvn Skopivn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Apoklypch

    Kαταγγέλλονται ότι πολιτικά γραφεία ΠΑΣΟΚ, συμμετείχαν σε συγκάλυψη σκανδάλων στης δεξιάς στηρίζοντας προκλητικά τους δεξιούς!

    Οι δεξιοί αφού είχαν την στήριξη «μέσα από το ΠΑΣΟΚ» αντεπιτίθεντο και διέλυαν τους ψηφοφόρους ΠΑΣΟΚ και εγκαθιστούσαν σύστημα δεξιό μέσα στην διοίκηση, την παιδεία, την υγεία κλπ.. .

    Έτσι σιγά σιγά όλο το κράτος περιήλθε στην δεξιά γιατί τα πολιτικά γραφεία ΠΑΣΟΚ τα «πιάνανε»!


    pasokoi @

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ

    30 ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ

    ΕΙΜΑΣΤΕ
    Π
    Ο
    Υ
    Σ
    Τ
    Η
    Δ
    Ε
    Σ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

    ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑ$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ΟΚ


    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Analysh

    Οι αναποφάσιστοι, οι υπερδανεισμένοι, που θα ψηφίσουν την Κυριακή μετά τις 2 μμ, θα δώσουν την νίκη στο ΠΑΣΟΚ.! Δημοκράτη Πολίτη, θυμήσου, πού ήσουν πριν το 1981 και πού είσαι τώρα, στο ΠΑΣΟΚ, οφείλεις τα πάντα! Αν σου έκοψαν μερικά ευρώ, θα προδώσεις το ΠΑΣΟΚ, για τα 30 αργύρια; ΟΧΙ, δεν θα το κάνεις! Σήκωσε τώρα το τηλέφωνο και τηλεφώνησε στους φίλους σου να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ!


    Και εφω α τηλαφωνησω σε φιλους να ψηφισουν πασοκ

    Στελιος Πορταρια Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΗΓΕΤΗ ΔΟΚΤΩΡΑ
    ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ
    ΣΩΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΣΩΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ
    ΣΩΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ
    ΣΩΣΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ
    ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    88,98 % ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝ ΒΓΕΙ

    ΑΝΑΞΙΜΕΝΗΣ ΠΑΣΟΚ
    ΚΑΤΩ ΠΑΝΩΚΑΤΩΑΝΩΡΑΧΟΥΛΑ ΔΙΔΥΜΟΤΟΙΧΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΜΕΡΙΚΑ ΕΥΡΩ ΧΑΣΑΜΕ ΜΟΝΟ!!!ΤΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΑ ΕΥΡΩ ΕΧΑΣΑΝ;ΜΟΝΟ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΑΣΟΚ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΠΕΣ ΤΑ ΗΓΕΤΗ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ

    «Αν δεν ήταν το ΠΑΣΟΚ, θα έβγαζα ακόμα «βίκο» στο χωριό μου! Τώρα στα δύσκολα, για 30 αργύρια θα προδώσω το ΠΑΣΟΚ; ΟΧΙ»! : Ανωνύμου Δημοσίου Υπαλλήλου!


    ΡΕ ΣΤΕΙΛΤΟΥΣ ΓΙΑ ΒΡΟΥΒΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΡΦΥ

    ΦΩΤΗΣ ΚΥΜΗ ΠΑΣΟΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΑ

    απο τους φινανσιαλ ταιμς,3 μαιου

    1.ΝΔ-ΠΑΣΟΚ μαζι παιρνουν 30-35%
    2.πολυ μεγαλη ανοδος της αριστερας
    3.ευρυ αντιμνημονιακο μετωπο δεξιας-αριστερας,μαλλον τσιπρα-καμμενο εννοει
    4.μικρη η πιθανοτητα εξοδου απο το ευρω
    5.πανικος στις αγορες για σταση πληρωμων
    6.πιο ευκολη η αναδιαπραγματευση του χρεους παρα η εφαρμογη των μετρων.
    7.θα γινει κοινωνικος πολεμος

    σας βαζω σχεδον ολοκληρο το αρθρο
    μπας και σκασουν οι παπαγαλοι νδ-πασοκ

    Greek elections: Be afraid, be very afraid
    Posted by Masa Serdarevic on May 03 17:37.
    Greece goes to the polls this weekend. And it looks like it’s going to be messy. The potential for the “wrong” result to wreak
    havoc in the markets on Monday morning is real.
    The outcome is very difficult to predict due to the incredible fragmentation of political support within the country and the rise
    of marginal parties. Many of these are deeply opposed to the austerity measures, the euro and the EU/IMF programme. As a
    result, mainstream parties have been dragged away from the centre.
    The most recent indications are that the two major parties that form the bulk of the current ruling coalition, New Democracy
    and Pasok, can together scrape in about 30-35 per cent of the vote.

    Clearly support for the left is much stronger than for the right, but support for the bailout
    programme is low on both sides of the political spectrum. Moreover, the communists (KKE) and Golden Dawn on the far right
    are in agreement that Greece should leave the euro.

    However, the risks of trying to renegotiate the Memorandum of Understanding with the IMF pale into insignificance compared
    with the challenges the new government, whoever it is, will have in implementing austerity measures. Some €3bn-worth of
    spending cuts must be made immediately, and another €12bn are slated for 2013-2014.
    As a result, argues the global economics research team at UBS, the biggest risk is for a temporary suspension of official
    sector financing, with worrying social consequences:
    If Greece does not fulfil its commitments, we think it is entirely possible that the IMF, and in turn the EU, will
    simply refuse to make the next payment. However, it is unlikely in our view that payments would stop altogether
    – rather, they might be postponed until Greece fulfilled its obligations. This could generate considerable tension,
    with the Greek government quickly running out of cash and being forced to stop paying salaries and pensions.
    Social turmoil would almost certainly follow.
    The markets, they argue, are unprepared for such a scenario (our emphasis):
    The restructuring of Greek debt earlier this year appeared to many people to mark the end of Greece’s ability to
    upset other European markets. Even a temporary suspension of official sector financing could therefore
    be very damaging to European markets – as they consider Greece’s alternatives in the event that official
    funding were cut off permanently.
    The likelihood of Greece leaving the euro is relatively small, the UBS team argues, as voters are generally in favour of
    keeping the single currency, but the taboo of discussing an exit is gone. Such talk, and the implications for a euro-exit for
    Spain and Italy, could send the markets into a spin.
    Underlying all these concerns are more fundamental issues of social turmoil in Greece. As austerity drags on, support for
    both Communists and the far right is rising, making it more difficult for moderates to hold on to power and make the
    necessary compromises. If the new government after is unable to pay wages its employees and pensions to the retired,
    voters may plump for increasingly extreme options. Earlier this week Venizelos’ was reduced to appealing to voters not to
    allow “neo-Nazis goose-step into parliament”, but there’s a good chance they might.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΝΕΑ

    «Αν κερδίσει ο Σαμαράς 250.000 σπίτια θα βγουν στο σφυρί»!

    Οι μισοί δημόσιοι υπάλληλοι θα απολυθούν και ανάμεσά τους και εσύ, πρώην σύντροφε!

    Οι δεξιοί Σαρκοζί – Μέρκελ, οι φίλοι του Σαμαρά και «Χρυσής Αυγής» , επέβαλαν τα «Μνημόνια» στην ΕΛΛΣΑΔΑ


    ΞΥΠΝΑ ΣΥΝΤΡΟΦΕ


    ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΠΑΣΟΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΖΑΚΥΝΘΟΣ

    ΣΑΡΩΝΕΙ Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΠΟΤΩΝΗΣ ΣΤΝ ΜΟΝΟΕΔΡΙΚΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

    ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ


    ΝΕΑ ΖΑΝΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΞΥΠΝΑ ΠΑΣΟΚΕ


    «Αν κερδίσει ο Σαμαράς 250.000 σπίτια θα βγουν στο σφυρί»!

    Οι μισοί δημόσιοι υπάλληλοι θα απολυθούν και ανάμεσά τους και εσύ, πρώην σύντροφε!



    ΞΥΠΝΑ ΗΛΙΘΙΕ ΠΑΣΟΚΕ

    ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ


    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΣΟΚΑΝΤΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΕΙΔΗΣΗ

    Ο «εν αναμονή Πρωθυπουργός» κ. Βενιζέλος, κερδίζει τις εκλογές, μετά την σαρωτική νίκη κ. Ολάντ στην Γαλλία!

    «Ρύθμιση» όλων των δανείων υποσχέθηκε ο κ. Βενιζέλος.

    Νέα Σεισάχθεια. Καμία κατάσχεση, κανένας πλειστηριασμός!


    ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΕΙΔΗΣΗ

    ΜΑΚΕΛΙΟ ΣΤΗ ΝΔ
    ΠΗΔΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΞΩ!

    ΛΑΚΙΣΑΝ ΟΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ


    ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΤΑ "ΠΙΑΝΑΝΕ" ΑΠΟ ΔΕΞΙΟΥΣ

    ΓΙΑΤΟ ΧΑΝΕΙΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    καταγγέλλονται ότι πολιτικά γραφεία ΠΑΣΟΚ, συμμετείχαν σε συγκάλυψη σκανδάλων στης δεξιάς στηρίζοντας προκλητικά τους δεξιούς! Οι δεξιοί αφού είχαν την στήριξη «μέσα από το ΠΑΣΟΚ» αντεπιτίθεντο και διέλυαν τους ψηφοφόρους ΠΑΣΟΚ και εγκαθιστούσαν σύστημα δεξιό μέσα στην διοίκηση, την παιδεία, την υγεία κλπ.. . Έτσι σιγά σιγά όλο το κράτος περιήλθε στην δεξιά γιατί τα πολιτικά γραφεία ΠΑΣΟΚ τα «πιάνανε»!


    ΠΕΤΣ ΔΟΚΤΩΡΑ

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ


    ΡΙΤΤΑ πΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΤΑ "ΠΙΑΝΑΝΕ" ΑΠΟ ΔΕΞΙΟΥΣ!

    ΓΙΑYΤΟ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    καταγγέλλονται ότι πολιτικά γραφεία ΠΑΣΟΚ, ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΠΡΩΤΟΠΑΤΑ ΧΥΤΗΡΗ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

    συμμετείχαν σε συγκάλυψη σκανδάλων στης δεξιάς στηρίζοντας προκλητικά τους δεξιούς!
    Οι δεξιοί αφού είχαν την στήριξη «μέσα από το ΠΑΣΟΚ» αντεπιτίθεντο και διέλυαν τους ψηφοφόρους ΠΑΣΟΚ και εγκαθιστούσαν σύστημα δεξιό μέσα στην διοίκηση, την παιδεία, την υγεία κλπ.. .
    Έτσι σιγά σιγά όλο το κράτος περιήλθε στην δεξιά γιατί τα πολιτικά γραφεία ΠΑΣΟΚ τα «πιάνανε»!


    ΠΕΣΤΑ ΔΟΚΤΩΡΑ

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ

    30 ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ

    ΕΙΜΑΣΤΕ
    Π
    Ο
    Υ
    Σ
    Τ
    Η
    Δ
    Ε
    Σ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

    ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑ$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ΟΚ


    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ

    ΑΣΠΑΙΤΕ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΛΕΓΜΕΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
    ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΜΑΤΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ...

    ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ

    ΧΥΤΗΡΗ
    ΕΥΙΥΜΙΟΥ


    ΚΑΙ

    Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
    ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΗΨΗ

    ΠΑΣΟΚΟΙ@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ

    30 ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ

    ΕΙΜΑΣΤΕ
    Π
    Ο
    Υ
    Σ
    Τ
    Η
    Δ
    Ε
    Σ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

    ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑ$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ΟΚ


    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ

    30 ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ

    ΕΙΜΑΣΤΕ
    Π
    Ο
    Υ
    Σ
    Τ
    Η
    Δ
    Ε
    Σ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

    ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑ$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ΟΚ


    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    ΠΟΥΛΑΓΑΝΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΗΣΟΥΝ!

    Ας δούμε όμως, πιο αναλυτικά τις ελληνικές εκλογές.

    Το ΠΑΣΟΚ μόνο του χάνει τις εκλογές!

    Οι ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΡΩΤΟΠΠΑΠΑΣ ΧΥΤΗΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ!

    ΠΑΣΟΚΟΚ ΔΣ# ΣΕΛΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Χρέος του δημοκράτη πολίτη, όμως, είναι να ψηφίσει τους έντιμους υποψήφιους ΠΑΣΟΚ. Την Κυριακή 6 Μαΐου κρίνονται όλα: η ζωή, η ασφάλεια, η προοπτική κάθε ελληνικής οικογένειας και της πατρίδας συνολικά.

    ΣΩΣΤΑ


    ΚΑΤΕΡΙΝΑ Κ. ΝΑΞΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΑΠ'ΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΗΣ ΝΔ!!!

    ΤΟ ΣΑΜΑΡΙΚΟ SITE ΑΝΤΙΝΕWS
    ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΕΧΘΡΟΠΡΑΞΙΕΣ ΚΑΤΑ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ...

    ΑΝΕΒΑΣΑΝΕ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΓΕ ΤΟΝ
    ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ
    ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝΕ...

    ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΑΣ ΛΕΩ...

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ!!!

    ΤΙ ΕΙΝ'ΤΟΥΤΟΙ;

    Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ!!!

    ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ Η ΝΔ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΣΤΑ 4

    ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΑΝ

    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ:

    ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΡΙΔΗΔΕΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΗΓΕΤΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ (ΕΛΕΟΣ!!!),

    ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥ

    ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ MANIA ΤΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ ΤΗ ΝΔ ΣΤΟΝ
    ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΧΩΡΟ!!!

    ΤΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΧΑΡΑΚΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗΣ

    ΘΑ ΤΗ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ!!!

    ΗΔΗ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΚΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ.

    ΚΙ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΔΗΛΩΣΗ
    ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ!

    ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΤΟ 2007 ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΝΕΑ

    ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

    ΜΑΖΙΚΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΔΙΟΝΥΣΗ ΜΠΟΤΒΝΗ

    ΤΟΝ ΕΝΤΙΜΟ ΝΕΟ

    ΑΞΙΟΣ!

    ΜΑΡΙΑ ΠΑΣΟΚΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΕΙΔΗΣΗ

    ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΖΑΝ ΜΟΝΟ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ

    ΓΙΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΧΑΝΟΥΝ!

    ΤΑ "ΠΙΑΝΑΝΕ" ΑΠΟ ΔΕΞΙΟΥΣ!

    ΓΙΑYΤΟ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    καταγγέλλονται ότι πολιτικά γραφεία ΠΑΣΟΚ, ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΠΡΩΤΟΠΑΤΑ ΧΥΤΗΡΗ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

    συμμετείχαν σε συγκάλυψη σκανδάλων στης δεξιάς στηρίζοντας προκλητικά τους δεξιούς!
    Οι δεξιοί αφού είχαν την στήριξη «μέσα από το ΠΑΣΟΚ» αντεπιτίθεντο και διέλυαν τους ψηφοφόρους ΠΑΣΟΚ και εγκαθιστούσαν σύστημα δεξιό μέσα στην διοίκηση, την παιδεία, την υγεία κλπ.. .
    Έτσι σιγά σιγά όλο το κράτος περιήλθε στην δεξιά γιατί τα πολιτικά γραφεία ΠΑΣΟΚ τα «πιάνανε»!


    ΠΕΣΤΑ ΗΓΕΤΗ ΔΟΚΤΩΡΑ

    ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΡΕΝΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ

    ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ

    ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΙΩΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
    ΣΟΥΠΕΡ


    ΠΟΥΛΑΓΑΝΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΗΣΟΥΝ!

    Ας δούμε όμως, πιο αναλυτικά τις ελληνικές εκλογές.

    Το ΠΑΣΟΚ μόνο του χάνει τις εκλογές!

    Οι ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΡΩΤΟΠΠΑΠΑΣ ΧΥΤΗΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ

    ΤΟΠΙΚΗ ΠΑΣΟΚ ΔΑΦΝΗΣ Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    ΠΟΥΛΑΓΑΝΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ


    ΒΑΖΑΝΕ ΜΟΝΟ ΔΕΞΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΗΣΟΥΝ!

    Ας δούμε όμως, πιο αναλυτικά τις ελληνικές εκλογές.

    Το ΠΑΣΟΚ μόνο του χάνει τις εκλογές!

    Οι ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΡΩΤΟΠΠΑΠΑΣ ΧΥΤΗΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ


    ΚΑΙ ΑΠΠΟ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. APOKALYCH

    KAI ME THLEFONO MESON

    EGINE ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΣΤΟ ΠΣΠΑ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΜΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ Η ΣΥΡΙΖΟΥ ΤΡΕΛΛΗ ΔΑΝΙΛΗ ΕΛΕΝΗ ΓΙΑ ΤΑΨΥΧΙΑΤΡΕΙΑ...

    ΠΑΣΟΚ

    ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΥΟ ΚΑΙ ΣΠΑΕΙ ΤΑΜΕΙΑ!


    ΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΣΟΚ "ΔΟΥΛΕΥΑΝ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ?
    ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

    Τα πολιτικά γραφεία είναι, λένε, της Άννας Διαμαντοπούλου, της Εύης Χρισοφιλοπούλου, του Χρήστου Πρωτόπαπα, της Μαρίας Δαμανάκη, του Πέτρου Ευθυμίου, του Τηλέμαχου Χυτήρη κλπ, που αντί να στηρίζουν τους ψηφοφόρους τους, στήριζαν την «τσέπη τους»!

    Παράδειγμα είναι η υπόθεση ΑΣΠΑΙΤΕ, Ευανθία Μακρή Μπότσαρη, Ευρωπαϊκά Προγράμματα, Πρότυπα Πειραματικά σχολεία, επιλογές διευθυντών Δανίλη Ελένη, Παπατσίμπα Λαμπρινή Ελμε Προτύπων κλπ…, που όλοι τους ήταν δεξιοί ή Συριζαίοι, αλλά προωθήθηκαν μέσα από πολιτικά γραφεία ΠΑΣΟΚ!.

    Βέβαια όλοι αυτοί /ές σήμερα θα ψηφίσουν Σαμαρά, ενώ τα πολιτικά γραφεία ΠΑΣΟΚ θα τα μαυρίσει ο κόσμος!

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΣΟΚ

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΝΤΙΜΟΥΣ

    ΠΑΣΟΚ $

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Θα σας μιλήσω όπως μπορείτε να καταλάβετε: "ΟΥΓΚ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΜΟΥ Κ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕ ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΝΑΛΙΑ,ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΜΑΚΑΚΙΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΟΥ.ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.ΔΕΚΑ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΦΙΕΡΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ Η REAL NEWS,που έχουν υπογράψει Βενιζέλος, Σαχινίδης, Κουτρουμάνης ( λιγότερα δέχεται και η νδ )

    1) Φόρο ΕΤΑΚ και ΦΑΠ
    2) Φόρο για τα αγροτεμάχια ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΠ.
    3) ΕΕΤΗΔΕ ( χαράτσι στη ΔΕΗ ) ΤΟ2012, ενώ οι 100.000 αιτήσεις εξαίρεσης
    εκκρεμούν στις εφορίες της Ελλάδας και απειλούνται με δήμευση καταθέσεων
    και σπιτιών !
    4) αύξηση αντικειμενικών αξιών ( άρα διπλάσιους φόρους ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ, ΓΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ και χαράτσια )ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΚΡΗΤΗ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ,ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΑΤΤΙΚΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ,ΑΧΑΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.
    5) Φόρο 20% στα ενοίκια και στις καταθέσεις
    6) νέες έκτακτες εισφορές στα εισοδήματα, μισθούς, συντάξεις, εφάπαξ, αυτοκίνητα, ελεύθερους επαγγελματίες
    7)κατάργηση φοροαπαλλαγών, οικογενειακών και πολυτεκνικών επιδομάτων,
    και των κοινωνικών επιδομάτων ΣΕ 200.000 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, αφού θα μπουν πολύ χαμηλά εισοδηματικά κριτήρια.
    8)ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ , άρα διπλασιασμός φόρων και ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΟΡΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΠΕΡΣΙ 1000 Ή 2000 ΕΥΡΩ.
    9) νέες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις,εφάπαξ
    10) πετρέλαιο θέρμανσης στο 1,5 ευρώ και ανάλογα το φυσικό αέριο 1,3 ευρώ
    11) ΒΕΝΖΙΝΗ στα 2 ευρώ.
    12) Μείωση επιδομάτων ανεργίας και βύθιση της χώρας σε μεγαλύτερη ύφεση,
    άρα και μείωση του εσωτερικού τουρισμού, καταποντισμός των τουριστικών περιοχών, των ναυτιλιακών και αεροπορικών εταιρίων.
    13) Απολύσεις και ανεργία άλλων 200.000 ατόμων τουλάχιστον σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
    14) ΦΟΡΟ ΙΔΙΟΚΑΤΟΙΚΗΣΗΣ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ !
    15 )Όχι αποζημιώσεις σε ομολογιούχους που έχασαν τις αποταμιεύσεις τους από το κούρεμα και σε ταμεία ασφαλισμένων και δημόσια ιδρύματα που έχασαν τα αποθεματικά τους.
    16) μηδενισμός αφορολόγητου, ακόμα και για τα παιδιά, οπότε θα αυξηθούν οι
    φόροι κατά 100%
    17 ) νέες αυξήσεις στη ΔΕΗ, στις συγκοινωνίες και στις εταιρίες κοινής οφέλειας.
    18 ) ηλεκτρονικό φακέλλωμα όλων των Ελλήνων.
    19 ) ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΒΕΒΑΙΗ ΠΕΡΙΚΟΠΗ 13OY KAI 14ΟΥ ΜΙΣΘΟΥ.
    20 ) Άρση της απαγόρευσης της κατάσχεσης της πρώτης κατοικίας λόγω χρεών
    21) Σταδιακή κατάργηση του ΕΦΑΠΑΞ στο δημόσιο τομέα – Άμεση περικοπή 30% αναδρομικά
    22)Σταδιακή κατάργηση της αποζημίωσης στον ιδιωτικό τομέα είτε απο απόλυση είτε απο σύνταξη.
    -23)Πλήρης κατάργηση των φοροαπαλλαγών και των ειδικών καθεστώτων φορολόγησης. Προβλέπεται κατάργηση των εκπτώσεων φόρου όπως για τόκους στεγαστικών δανείων α΄κατοικίας, ενοίκια, δίδακτρα, ασφάλιστρα, ιατρικές επισκέψεις, εξετάσεις, νοσήλια ή και ασφαλιστικές εισφορές.
    24)Αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ από 6,5% σε 13%
    25) Κατάργηση μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ που ισχύει στα νησιά
    26) Υπαγωγή των αγροτών σε ΦΠΑ
    27) Νέος ειδικός φόρος κατανάλωσης σε ποτά/τσιγάρα
    28) Νέα αύξηση τέλους ταξινόμησης σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα
    29)Νέα αύξηση τελών κυκλοφορίας
    Σκέψου. Έχεις μόνο μια μέρα καιρό, για να σκεφτείς αν θα εγκρίνεις τον ααργό "θανάτο" σου, μαζί με τα παιδιά σου και εκατομμύρια μη βολεμένους Έλληνες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Είμαι ο Γιάννης από Φλώρινα
    και λέω ότι ο μακάκας οπαδός
    του δρ. κουτσούκου δεν με εκφράζει.

    εγώ μαυρίζω το μεταλλαγμένο πασοκ

    γιάννης φλώρινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΔΟΚΤΟΡΑ ΕΚΑΨΕΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΝΙΚΟΣ ΤΡΙΚΟΡΦΟ

    Ο ΑΛΛΟΣ ΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ
    ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΙΛΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ
    ΚΑΙ ΑΠΠΟ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ Κ

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ,
    ΣΑΝ ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ
    ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΚΑΛΑ.

    ΤΟ ΑΠΟ, ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ Π,
    ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟ
    ΟΠΑΔΟ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ.

    ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΑΧΥΣΙΑ Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ΕΙΜΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ, Ο ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ.

    ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΠΑΣΟΚ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ, ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΩ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΖΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Πασοκ'

    Επιβεβαιωνεται πανηγυρικα ο δρ Κουτσουκος παλι και μεσω CNN αμερικης

    το 30% ειναι αναποφασιστοι κατι που το ελεγε καιρο πριν

    Το Πασοκ ειναι μπροστα αυτη την στιγμη + 3%

    αρκει αυριο το πρωι μην χυσουν μονοι τους την καρδαρα με το γαλα

    ή μην πληρωθούν πολλοί μεσα απο τον μηχανισμο πασοκ να δουλεψουν για την δεξια, οπως τα γνωστα πολιτικα γραφεια!

    Και βεαια οι ανικανοι μετριοι - από όλλα τα κόμματα - στην Ελλαδα βγαζουν τους ικανους τρελλους και ετσι επιβιώνουν μονο οι "μέτριοι"!

    Αυτα

    και να θυμαστε οτι μονο ο δρ Κουτσουκος μεσω του πρεσσσ μιλησε για πρωτια του
    πασοκ


    επαναλαμβανουμε οι ελληνικες δημοσκοπίσεις δεν ειναι επιστημονικές αρα "γιαλσαντζί" δηλ. οποιος πληρωνει...προηγειται

    φιλικα

    Μανος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ

    ΛΕΕΙ Η ΡΙΤΤΑ ΠΑΣΟΚ.

    ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΦΟΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΔΡΕΣ. Η ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ. ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗ ΠΟΡΤΑ.

    Κοιτάξτε,είναι μέσα και για να τους λέει διεφθαρμένους κάτι θα ξέρει. Ακολουθούμε τη συμβουλή του δόκτορα και τους μαυρίζουμε ΟΛΟΥΣ.Τι άλλη απόδειξη θέλετε ; Αφού γράφει και ονόματα που πρέπει να μαυριστούν. Σφαγή γιατί πέφτει κατακόρυφα η συσπείρωση του πασοκ, λόγω των νέων μέτρων που θα εφαρμόσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. ΚΑΤΕΡΙΝΑ Κ. ΝΑΞΟΣ είναι η ίδια με το μάνος πασοκ, είναι δηλαδή ο ένας σούργελος οπαδός του κουτσούκου ( που τους ονομάζει διεφθαρμένους και ζητεί να τους μαυρίσουμε )!
    Ολα τα ψευδώνυμα είναι ο ίδιος σούργελος που κάθεται και αλλάζει για να φαίνονται πολλοί... γιατί ρε βλάκα δεν βάζεις τους πακιστανούς να γράφουν ; μόνο σημαίες να κρατούν στη συγκέντρωση ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. δοκωρ


    [πες την αληθεια
    μιλα για την διαφθορα που συρικνωσε το Πασοκ

    πες μας πως μας δουλευαν τα δηθεν πρασινα πολιτικα γραφεια

    να γινει ερευνα για την οικονομικη κατασταση των υπαλληλων αυτων των γραφειοων που ητανμ πριν τις εκλογες και που ειναι οκονιμκα τωρα

    το Σδοε ακουει?

    Σηφης Πασοκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. μανος πρώην πασοκ

    μην ακούτε τι γράφει ο μαϊμού μάνος.
    Εγώ δεν τους ξαναψηφίζω τους αλήτες που μου έβαλαν χαράτσι ! καλύτερα να μου κοπεί το χέρι.

    Είναι διεφθαρμένοι και τα πολιτικά τους γραφεία ψηφίζουν ( οι περισσότεροι ) Σαμαρά ή Τσίπρα ! Εσείς γιατί δεν κάνετε το ίδιο ;

    Εγώ πάντως ρίχνω στη κάλπη Ανεξάρτητους Έλληνες, για να τους την σπάσω άγρια ! Θέλω να τους κάψω με Καμμένο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Πασοκ'

    Επιβεβαιωνεται πανηγυρικα ο δρ Κουτσουκος παλι και μεσω CNN αμερικης

    το 30% ειναι αναποφασιστοι κατι που το ελεγε καιρο πριν

    Το Πασοκ ειναι μπροστα αυτη την στιγμη + 3%

    αρκει αυριο το πρωι μην χυσουν μονοι τους την καρδαρα με το γαλα

    ή μην πληρωθούν πολλοί μεσα απο τον μηχανισμο πασοκ να δουλεψουν για την δεξια, οπως τα γνωστα πολιτικα γραφεια!

    Και βεαια οι ανικανοι μετριοι - από όλλα τα κόμματα - στην Ελλαδα βγαζουν τους ικανους τρελλους και ετσι επιβιώνουν μονο οι "μέτριοι"!

    Αυτα

    και να θυμαστε οτι μονο ο δρ Κουτσουκος μεσω του πρεσσσ μιλησε για πρωτια του
    πασοκ


    επαναλαμβανουμε οι ελληνικες δημοσκοπίσεις δεν ειναι επιστημονικές αρα "γιαλσαντζί" δηλ. οποιος πληρωνει...προηγειται

    φιλικα

    Μανος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. σήφης πρώην πασόκος

    διαφθορά, οικονομικά σκάνδαλα, μπόχα και βρώμα. Βγήκαν τα μαχαίρια και ο οπαδός κουτσουκου κάνει αποκαλύψεις για το ποιόν των συντρόφων.

    Δεν έχουμε κανένα λόγο να τον αμφισβητήσουμε και τους μαυρίζουμε όλους. Ψηφίζουμε οτιδήποτε άλλο,εκτός από το διεφθαρμένο ( κατά τον συνονώματο Σήφη ) πασοκ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ΕΙΣΑΙ ΗΓΕΤΗΣ

    ΕΒΛΕΠΑ ΤΩΡΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΤΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ "ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΥΣ"

    ΡΕ ΒΛΑΚΕΣ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ

    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ

    ΚΑΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΣ ΤΗΝ ΠΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ "ΜΕ ΠΟΙΑ ΜΕΘΟΔΟ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ"

    ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΒΛΑΚΕΣ

    ΠΑΣΟΚΟΙ %

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. μάνος πρώην πασοκ

    τώρα διαβάζω και μια ανάλυση στο αφρικα νιους, που δείχνει το πασοκ να προηγείται στην Ουγκάντα κατά 95%, αφού ο πατέρας κάποιου ήταν σε συγκέντρωση του βενιζέλου στη πλατεία συντάγματος !

    Από χθες αγνοείται, γιατι τους μπέρδεψαν και πήγαν τα ΚΑΠΗ στην Αμυγδαλέζα και τους αφρικανοπακιστανούς στο ΚΑΠΗ και τρέχουν πανικόβλητες οι γριες από τη χαρά τους !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. ΧΑΧΑ!

    ναι και εγω ειδα τους "δημοσκοπους"

    ελατε ρε παιδια

    ανεργοι ειναι οι ανθρωποι

    δηλωσαν δημοσκοποι

    και λενε και καμια μαλακια

    ιδεα δεν εχουν απο δημοσκοπησεις και θα φανουν αυριο!

    Καληνυχτα

    Φιλικα Ασημινα Πασοκαρα οριντιναλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Πασοκ'

    Επιβεβαιωνεται πανηγυρικα ο δρ Κουτσουκος παλι και μεσω CNN αμερικης

    το 30% ειναι αναποφασιστοι κατι που το ελεγε καιρο πριν

    Το Πασοκ ειναι μπροστα αυτη την στιγμη + 3%

    αρκει αυριο το πρωι μην χυσουν μονοι τους την καρδαρα με το γαλα

    ή μην πληρωθούν πολλοί μεσα απο τον μηχανισμο πασοκ να δουλεψουν για την δεξια, οπως τα γνωστα πολιτικα γραφεια!

    Και βεαια οι ανικανοι μετριοι - από όλλα τα κόμματα - στην Ελλαδα βγαζουν τους ικανους τρελλους και ετσι επιβιώνουν μονο οι "μέτριοι"!

    Αυτα

    και να θυμαστε οτι μονο

    ο δρ Κουτσουκος μεσω του πρεσσσ μιλησε για πρωτια του
    πασοκ


    επαναλαμβανουμε οι ελληνικες δημοσκοπίσεις δεν ειναι επιστημονικές αρα "γιαλαντζί" δηλ. οποιος πληρωνει...προηγειται

    φιλικα

    Μανος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. CNN

    ''ΝΔ:ΜΕΤΑΞΥ 18% ΚΑΙ 22%

    ΠΑΣΟΚ:ΜΕΤΑΞΥ 13% ΚΑΙ 18%''

    ΑΥΤΑ ΒΓΑΛΑΝΕ ΠΡΟΧΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ FINANCIAL TIMES

    ''ΝΔ+ΠΑΣΟΚ: ΜΕΤΑΞΥ 30 ΚΑΙ 35%''

    ΚΑΙ ΤΟ REUTERS ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3 ΜΕΡΕΣ

    ''ΝΔ+ΠΑΣΟΚ:ΤΑΒΑΝΙ 38,ΜΕ ΠΤΩΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ''

    ΑΜΑ ΑΥΡΙΟ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΚΑΛΑ ΡΕ ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΡΩΤΑΤΕ 1000 ΑΤΟΜΑ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΕΝΑ ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ;

    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗ ΡΩΤΑΤΕ ΤΟ ΣΗΦΑΛΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ, ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΑΛΩΛΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΦΑΚΙΑ,ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΜΑΝΟΣ ΠΑΣΟΚ, ΝΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚ, ΜΑΡΙΑ ΠΑΣΟΚ,ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΚΛΠ ;

    ΕΤΣΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ! ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΣΩΣΤΑ. ΡΩΤΩΝΤΑΣ ΠΑΣ ΣΤΗ ΠΟΛΗ! ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΓΚΥΡΟ ΓΚΑΛΟΠ ΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ( ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ) ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΛΑΜΒΑΝΕΙ 99% ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ... ΜΑΜΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΛΟΠ ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΨΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΒΙΚΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΤΕΡΑΚΙ ΤΟΥΣ...

    ΑΥΤΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΔΙΠΛΑΣΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ, ΑΥΡΙΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΧΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΑ. ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ, ΤΕΛΟΣ ! ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΒΙΛΕΣ, ΤΑ ΚΟΤΕΡΑ, ΟΙ ΜΑΣΕΣ, ΟΙ ΜΙΖΕΣ, ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ, ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ! ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑΨΑΤΕ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ! ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΚΛΕΨΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΡΗΝΗΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. ΕΙΣΑΙ ΗΓΕΤΗΣ

    δρ Κουτσουκο

    ΕΒΛΕΠΑ ΤΩΡΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΤΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ "ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΥΣ"

    ΡΕ ΒΛΑΚΕΣ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ

    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ

    ΚΑΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΣ ΤΗΝ ΠΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ "ΜΕ ΠΟΙΑ ΜΕΘΟΔΟ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ"

    ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΒΛΑΚΕΣ

    ΠΑΣΟΚΟΙ %

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Πασοκ'

    Επιβεβαιωνεται πανηγυρικα ο δρ Κουτσουκος παλι και μεσω CNN αμερικης

    το 30% ειναι αναποφασιστοι κατι που το ελεγε καιρο πριν

    Το Πασοκ ειναι μπροστα αυτη την στιγμη + 3%

    αρκει αυριο το πρωι μην χυσουν μονοι τους την καρδαρα με το γαλα

    ή μην πληρωθούν πολλοί μεσα απο τον μηχανισμο πασοκ να δουλεψουν για την δεξια, οπως τα γνωστα πολιτικα γραφεια!

    Και βεαια οι ανικανοι μετριοι - από όλλα τα κόμματα - στην Ελλαδα βγαζουν τους ικανους τρελλους και ετσι επιβιώνουν μονο οι "μέτριοι"!

    Αυτα

    και να θυμαστε οτι μονο

    ο δρ Κουτσουκος μεσω του πρεσσσ μιλησε για πρωτια του
    πασοκ


    επαναλαμβανουμε οι ελληνικες δημοσκοπίσεις δεν ειναι επιστημονικές αρα "γιαλαντζί" δηλ. οποιος πληρωνει...προηγειται

    φιλικα

    Μανος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Ασημινα Πασοκαρα οριντιναλ

    ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΡΙΝΤΙΝΑΛ, ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΣΗΜΙΝΑ; ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΑΔΙΚΕ ΟΠΑΔΕ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΥΛΟ ΣΕ ΚΛΑΣΜΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ ;

    ΟΡΙΝΤΙΝΑΛ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΟΣ

    ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΙΚΟ, ΒΡΗΚΕΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΒΑΡΔΙΑ ; ΑΝΤΕ ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ, ΑΥΡΙΟ ΕΧΕΙΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΚΟΥΤΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ. ΘΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ; ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ. ΑΛΙΜΟΝΟ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ.
    ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ, ΘΑ ΦΑΝΕ ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΚΑΛΠΗ, ΜΕ ΠΑΘΟΣ,ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΤΙΜΩΣΑΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. XAXAXAXA. EXEI PLAKA TO SOYRGELO TOY DOKTORA KOYTSOYKOY. ANTI NA BREI MIA GO.ME.NA NA KSEXARMANIASEI LEEI MAKAKIES BRADIATIKA... EINAI KI AYTO MIA DIASKEDASH ! O KATHENAS ME TO VITSIO TOY KAI O PA.PA.RAS ME THN TEXNH TOY !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ

    ΛΕΕΙ Η ΡΙΤΤΑ ΠΑΣΟΚ.

    ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΦΟΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΔΡΕΣ. Η ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ. ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗ ΠΟΡΤΑ.

    Κοιτάξτε,είναι μέσα και για να τους λέει διεφθαρμένους κάτι θα ξέρει. Ακολουθούμε τη συμβουλή του δόκτορα και τους μαυρίζουμε ΟΛΟΥΣ.Τι άλλη απόδειξη θέλετε ; Αφού γράφει και ονόματα που πρέπει να μαυριστούν. Σφαγή γιατί πέφτει κατακόρυφα η συσπείρωση του πασοκ, λόγω των νέων μέτρων που θα εφαρμόσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Νεα

    το πιο συντομο ανεκδοτο
    "δημοσκοποι"

    χα χα

    γελαει ο κοσμος!

    ναι και εγω ειδα τους δηθεν "δημοσκοπους"

    ελατε ρε παιδια

    ανεργοι ειναι οι ανθρωποι

    δηλωσαν δηθεν δημοσκοποι

    και λενε και καμια σωστη μαλακια

    ιδεα δεν εχουν απο επιστημονικες δημοσκοπησεις και θα φανουν αυριο!

    Αλλα σας αξιζει το "δουλεμα"

    φιλικα

    Ξενωφων Μαγνησια καραπασοκος@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Είμαι ο Γιάννης από Φλώρινα
    και λέω ότι ο μακάκας οπαδός
    του δρ. κουτσούκου δεν με εκφράζει.

    εγώ μαυρίζω το μεταλλαγμένο πασοκ

    γιάννης φλώρινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. ΔΟΚΤΟΡΑ ΕΚΑΨΕΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΝΙΚΟΣ ΤΡΙΚΟΡΦΟ

    Ο ΑΛΛΟΣ ΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ
    ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΙΛΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ.

    Ξενωφων Μαγνησια καραπασοκος@

    ευτυχώς παπάρα που έκανες σωστά
    το καραπασοκος. πέτυχες την ορθογραφία. Αυριο σε ζητά το CNN και το Harvard !

    άκου ξενωφών ! χαχαχα ! κάθε δύο λέξεις τρία ορθογραφικά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ

    ΛΕΕΙ Η ΡΙΤΤΑ ΠΑΣΟΚ.

    ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΦΟΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΔΡΕΣ. Η ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ. ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗ ΠΟΡΤΑ.

    Κοιτάξτε,είναι μέσα και για να τους λέει διεφθαρμένους κάτι θα ξέρει. Ακολουθούμε τη συμβουλή του δόκτορα και τους μαυρίζουμε ΟΛΟΥΣ.Τι άλλη απόδειξη θέλετε ; Αφού γράφει και ονόματα που πρέπει να μαυριστούν. Σφαγή γιατί πέφτει κατακόρυφα η συσπείρωση του πασοκ, λόγω των νέων μέτρων που θα εφαρμόσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Πασοκ

    'η ωρα ηρθε


    Μαυριστε τους ανικανους τους διεφθαρμενους τις πολιτικες πορνες του Πασοκ

    ψηφιστε τους ικανους εντιμους σωστους σοβαρους μορφωμενους του Πασοκ

    το γνησιο Πασοκ θα νικησει

    Ολοι στις καλπες ειπε ο δρ Κουτσουκος στους πρασινοφρουρους της Μηλιωνη

    Αυριο το βραδυ ανοιγουμε σαμπανιες με πρωτο το Πασοκ 3% της ΝΔ

    Νικη

    Λευτερης Πασοκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΝΑΛΙΑ,ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΜΑΚΑΚΙΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΟΥ.ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.ΔΕΚΑ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΦΙΕΡΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ Η REAL NEWS,που έχουν υπογράψει Βενιζέλος, Σαχινίδης, Κουτρουμάνης ( λιγότερα δέχεται και η νδ )

    1) Φόρο ΕΤΑΚ και ΦΑΠ
    2) Φόρο για τα αγροτεμάχια ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΠ.
    3) ΕΕΤΗΔΕ ( χαράτσι στη ΔΕΗ ) ΤΟ2012, ενώ οι 100.000 αιτήσεις εξαίρεσης
    εκκρεμούν στις εφορίες της Ελλάδας και απειλούνται με δήμευση καταθέσεων
    και σπιτιών !
    4) αύξηση αντικειμενικών αξιών ( άρα διπλάσιους φόρους ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ, ΓΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ και χαράτσια )ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΚΡΗΤΗ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ,ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΑΤΤΙΚΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ,ΑΧΑΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.
    5) Φόρο 20% στα ενοίκια και στις καταθέσεις
    6) νέες έκτακτες εισφορές στα εισοδήματα, μισθούς, συντάξεις, εφάπαξ, αυτοκίνητα, ελεύθερους επαγγελματίες
    7)κατάργηση φοροαπαλλαγών, οικογενειακών και πολυτεκνικών επιδομάτων,
    και των κοινωνικών επιδομάτων ΣΕ 200.000 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, αφού θα μπουν πολύ χαμηλά εισοδηματικά κριτήρια.
    8)ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ , άρα διπλασιασμός φόρων και ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΟΡΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΠΕΡΣΙ 1000 Ή 2000 ΕΥΡΩ.
    9) νέες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις,εφάπαξ
    10) πετρέλαιο θέρμανσης στο 1,5 ευρώ και ανάλογα το φυσικό αέριο 1,3 ευρώ
    11) ΒΕΝΖΙΝΗ στα 2 ευρώ.
    12) Μείωση επιδομάτων ανεργίας και βύθιση της χώρας σε μεγαλύτερη ύφεση,
    άρα και μείωση του εσωτερικού τουρισμού, καταποντισμός των τουριστικών περιοχών, των ναυτιλιακών και αεροπορικών εταιρίων.
    13) Απολύσεις και ανεργία άλλων 200.000 ατόμων τουλάχιστον σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
    14) ΦΟΡΟ ΙΔΙΟΚΑΤΟΙΚΗΣΗΣ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ !
    15 )Όχι αποζημιώσεις σε ομολογιούχους που έχασαν τις αποταμιεύσεις τους από το κούρεμα και σε ταμεία ασφαλισμένων και δημόσια ιδρύματα που έχασαν τα αποθεματικά τους.
    16) μηδενισμός αφορολόγητου, ακόμα και για τα παιδιά, οπότε θα αυξηθούν οι
    φόροι κατά 100%
    17 ) νέες αυξήσεις στη ΔΕΗ, στις συγκοινωνίες και στις εταιρίες κοινής οφέλειας.
    18 ) ηλεκτρονικό φακέλλωμα όλων των Ελλήνων.
    19 ) ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΒΕΒΑΙΗ ΠΕΡΙΚΟΠΗ 13OY KAI 14ΟΥ ΜΙΣΘΟΥ.
    20 ) Άρση της απαγόρευσης της κατάσχεσης της πρώτης κατοικίας λόγω χρεών
    21) Σταδιακή κατάργηση του ΕΦΑΠΑΞ στο δημόσιο τομέα – Άμεση περικοπή 30% αναδρομικά
    22)Σταδιακή κατάργηση της αποζημίωσης στον ιδιωτικό τομέα είτε απο απόλυση είτε απο σύνταξη.
    -23)Πλήρης κατάργηση των φοροαπαλλαγών και των ειδικών καθεστώτων φορολόγησης. Προβλέπεται κατάργηση των εκπτώσεων φόρου όπως για τόκους στεγαστικών δανείων α΄κατοικίας, ενοίκια, δίδακτρα, ασφάλιστρα, ιατρικές επισκέψεις, εξετάσεις, νοσήλια ή και ασφαλιστικές εισφορές.
    24)Αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ από 6,5% σε 13%
    25) Κατάργηση μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ που ισχύει στα νησιά
    26) Υπαγωγή των αγροτών σε ΦΠΑ
    27) Νέος ειδικός φόρος κατανάλωσης σε ποτά/τσιγάρα
    28) Νέα αύξηση τέλους ταξινόμησης σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα
    29)Νέα αύξηση τελών κυκλοφορίας

    Σκέψου. Έχεις μόνο μια μέρα καιρό, για να σκεφτείς αν θα εγκρίνεις τον αργό "θανάτο" σου, μαζί με τα παιδιά σου και εκατομμύρια μη βολεμένους Έλληνες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Ε Ε ΕΡΧΕΤΑΙ

    Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΡΧΕΤΑΙ

    ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. αι στο διαολο ρε μαλακα, κρατικοδιαιτε μπινε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ? ΑΞΙΟΣ ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΜΥΝΗΣΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. ΕΙΣΑΙ ΗΓΕΤΗΣ

    δρ Κουτσουκο

    ΕΒΛΕΠΑ ΤΩΡΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΤΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ "ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΥΣ"

    ΡΕ ΒΛΑΚΕΣ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ

    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ

    ΚΑΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΣ ΤΗΝ ΠΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ "ΜΕ ΠΟΙΑ ΜΕΘΟΔΟ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ"

    ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΒΛΑΚΕΣ

    ΠΑΣΟΚΟΙ %

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. λευτέρης πασοκ= σωτήρης νίκαια,ίσον σούργελο του διαδικτύου, ο μόνος
    ορίντιναλ οπαδός κουτσούκου !

    Ο υπεράνθρωπος που καταπίνει χιλιόμετρα και από τα σφακιά βρίσκεται στη νίκαια ( στο κρατικό ; ) και σε κλάσματα δευτερολέπτου μπορεί να γίνει από σήφης μαρία
    και από μανώλης τιτίκα ! Ο άνθρωπος λάστιχο ! Ο φαντομάς ! ο σύγχρονος τιραμόλα ! Η απόλαυση του διαδικτύου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΜΥΝΗΣΟΥΝ?

    6 Μαϊ 2012 1:09:00 π.μ.


    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΗΝΥΣΟΥΝ ΦΙΛΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΕΜΜΑ?

    ΔΕΝ ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟ ΔΕΞΙΟΥΣ?
    ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ

    Η ΚΥΡΑ ΜΑΜΗ?
    ΕΛΕ ΦΙΛΕ ΠΑΡΕ ΣΥΡΟΦΕΣ
    ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΥΡΙΟ ΚΛΑΨΕ

    ΠΩς ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ 45% ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΧΑΛΙ?

    ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΓΑΝΕ?

    ΦΙΛΙΚΑ

    ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΣΟΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Ελα dr. του κωλου, παραδεξου το... οι συναναστροφες της Σολωνος σε εχουν χαλασει.. Ξερεις εσυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. πασοκοι ; ποιοι πασοκοι; ο ένας και μοναδικός οπαδός δρ. κουτσούκου είναι ! Καλό βράδυ, τιραμόλα που τα κάνεις όλα !
    Οι έντιμοι ψηφοφόροι του πασοκ, ακολουθώντας τις συμβουλές του, μαυρίζουν τους διεφθαρμένους και ψηφίζουν Κοινωνική Συμφωνία, τον σοβαρό Κουβέλη, τον έντιμο Δημαρά των Ανεξάρτητων Ελλήνων, τους Οικολόγους Πράσινους,για να καθαρίσει η δημοκρατική παράταξη ! Στέλνουν το μεταλλαγμένο πασοκ κάτω από 10% ! Μαύρο για το χαράτσι και τις έκτακτες εισφορές ! Μαύρο για τους φόρους που έρχονται από εβδομάδα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Πασοκ'

    Επιβεβαιωνεται πανηγυρικα ο δρ Κουτσουκος παλι και μεσω CNN αμερικης

    το 30% ειναι αναποφασιστοι κατι που το ελεγε καιρο πριν

    Το Πασοκ ειναι μπροστα αυτη την στιγμη + 3%

    αρκει αυριο το πρωι μην χυσουν μονοι τους την καρδαρα με το γαλα

    ή μην πληρωθούν πολλοί μεσα απο τον μηχανισμο πασοκ να δουλεψουν για την δεξια, οπως τα γνωστα πολιτικα γραφεια!

    Και βεαια οι ανικανοι μετριοι - από όλλα τα κόμματα - στην Ελλαδα βγαζουν τους ικανους τρελλους και ετσι επιβιώνουν μονο οι "μέτριοι"!

    Αυτα

    και να θυμαστε οτι μονο

    ο δρ Κουτσουκος μεσω του πρεσσσ μιλησε για πρωτια του
    πασοκ


    επαναλαμβανουμε οι ελληνικες δημοσκοπίσεις δεν ειναι επιστημονικές αρα "γιαλαντζί" δηλ. οποιος πληρωνει...προηγειται

    φιλικα

    Μανος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. 6 Μαϊ 2012 1:33:00 π.μ.


    ΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ

    ΚΑΛΩΣ ΤΥΣΚΑΙ ΛΕΓΑΜΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?

    ΤΗ ΜΙΣΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΝΥΠΟΛΟΙΠΗ ΣΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΣΥΡΙΖΑ Ή ΔΗΜΑΡ... ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΤΣΕΙ

    ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ

    ΓΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

    ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΥΦΙΑΝΙΆ Ή ΤΖΑΜΠΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΙΣΤΕ?

    ΦΙΛΑΚΙΑ

    ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΟΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Μαύρο χάλι το μεταλλαγμένο πασοκ, αποκάλυψε πριν λίγο ο βαγγέλης πασοκ, διαψεύδοντας τον δρ. κουτσούκο που λέει ότι προηγείται !

    Πράγματι προηγείται κατά 7 μονάδες, αλλά από το κόμμα Βεργή- Αλεξανδράτου !

    Τρελές κονόμες στο μεταλλαγμενο πασοκ, σκάνδαλα, μπόχα, βρώμα, δυσωδία !

    να παρέμβει αμέσως ο σωτήρης από νίκαια και η τιτίκα από κάτω πετράλωνα ! Τι συμβαίνει στη σόλωνος ; μήπως μάζευε πακιστανούς για τη συγκέντρωση βενιζέλου τη παρασκευή ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Πασοκ

    'η ωρα ηρθε


    Μαυριστε τους ανικανους τους διεφθαρμενους τις πολιτικες πορνες του Πασοκ

    ψηφιστε τους ικανους εντιμους σωστους σοβαρους μορφωμενους του Πασοκ

    το γνησιο Πασοκ θα νικησει

    Ολοι στις καλπες ειπε ο δρ Κουτσουκος στους πρασινοφρουρους της Μηλιωνη

    Αυριο το βραδυ ανοιγουμε σαμπανιες με πρωτο το Πασοκ 3% της ΝΔ

    Νικη

    Λευτερης Πασοκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Τώρα επίθεση σε αυτούς που επιτίθενται στο δρ. κουτσούκο.

    τους ονομάζει ρουφιάνους ο ιωάννης πασοκ( που μπορεί , όμως, να είναι και η βαγγελιώ από περιστέρι )

    Ρουφιανιά, σκάνδαλα, διαφθορά. Φοβερές αποκαλύψεις. από που είσαι ιωάννη ; από τον άγιο ιωάννη ρέντη ή από αλλού ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Μαυριστε τους ανικανους τους διεφθαρμενους τις πολιτικες πορνες του Πασοκ

    λέει ο λευτέρης που μπορεί να είναι ο ιωάννης, δηλαδή ο μόνος οπαδός του δρ. κουτσούκου στο διαδίκτυο, που σας κρατά συντροφιά όλο το βράδυ.

    Έχει δίκιο. Καμία ψήφος σε αυτό το μεταλλαγμένο πασοκ. ψηφίστε οτιδήποτε άλλο. Βγήκαν τα μαχαίρια !

    καραβλαχάρα πασοκ κορυδαλλός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. 6 Μαϊ 2012 1:37:00 π.μ.


    ΙΩΑΝΝΗ'

    ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΜΗΛΙΩΝΗ ΚΑΝΑΡΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΟΛΩΝΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

    ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ

    ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΔΡ ΤΟΥΣ ΚΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΜΙΑ ΠΑΣΤΑ!

    ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ

    ΞΕΠΕΣΑΕ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΥΦΙΑΝΙΛΙΚΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΣΟΔΑ!

    ΠΑΣΟΚΟΙ@@@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. ΤΥΣΚΑΙ

    Νέα άγνωστη λέξη του γνωστού ιωάννη, μοναδικού οπαδού κουτσούκου στο διαδίκτυο. Αναζητείται ο Μπαμπινιώτης για να δώσει εξηγήσεις για τη λέξη αυτή! Τι θέλει να πει ο ποιητής ; Αυτό το τέρας μορφώσεως, σε ποια δημόσια υπηρεσία δουλεύει ; ιωάννη από που είσαι ; σε ξέρουν οι ρουφιάνοι ή έτσι τα λένε ; άντε πέσε για ύπνο, για να σηκωθεί
    η σμαρούλα από γαλάτσι και ο μήτσος από Βριλήσια.χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Ε ΕΡΧΕΧΕΤΑΙ...

    Η ΝΙΚΗ ΠΑΣΟΚ ΕΡΧΕΤΑΙ

    ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!

    ΝΙΤΣΑ ΠΑΣΟΚΤΖΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. ΝΑΙ

    ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ Ο ΔΡ

    ΑΥΡΙΟ ΚΛΑΨΕ

    ΠΩς ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ 45% ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ?

    ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΓΑΝΕ?

    ΠΑΛΚΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΜΠΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΕΙΤΕ!

    ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΡΟΧΩΡΑ!

    ΠΑΣΟΚΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. ΚΑΝΜΙΑ

    ΞΕΠΕΣΑΕ

    νέες λέξεις από τον ταραγμένο οπαδό του κουτσίκου.
    Αποκαλύπτει τι κρύβει η οδός σόλωνος !Ζαχαροπλαστείο η ωραία πίπιζα !

    ΚΕΡΝΑ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΚΑΜΙΑ ΠΑΣΤΑ
    ΡΕ ΜΠΑΑΓΑΑΑΣΑΑΑ, ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ !

    σπαθάρης μενίδι

    Πάντως είναι καταπληκτικό πως οι πασοκοι, δηλαδή ο μοναδικός οπαδός του κουτσούκου, συνομιλεί με τον ιωάννη, δηλαδή με τον εαυτό του ! Χάρμα διάλογος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. ΝΙΤΣΑ, ΠΟΙΑ ΝΙΤΣΑ ΒΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ...

    ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΝΟΥΝΕΧΕΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ :

    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ-ΔΗΜΑΡΑ
    ΔΗΜ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ
    ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ
    ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ
    ΣΥΡΙΖΑ
    ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΜΑΥΡΙΣΑΝ ΤΗ ΨΥΧΗ ΟΣΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΑ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ!!!

    ΞΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΥΦΙΑΝΙΛΙΚΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΣΟΔΑ!


    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,,,, ΠΟΥ ΜΑΣ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ!

    ΑΠΟ ΛΥΠΗΣΗ

    ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ//// ΣΑΝ ΞΕΠΕΣΜΕΝΗ ΠΟΥΤΑΝΑ!

    Α ΡΕ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕΣ

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΔΟΞΕΣ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ

    Ο ΧΑΦΙΕΣ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ, ΤΩΡΑ ΠΕΙΝΑ,,,

    ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. ΝΕΑ

    το Πασοκ σαρωνει με 3%
    διαφορα από την ΝΔ
    με ηγετη τον /Βαγγελη

    Νικη Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. χαχαχα Μελέτης και νίκη το ίδιο πρόσωπο, ο μοναδικός οπαδος του κουτσούκου. Κρύβεται, όμως, καλά και κανένας δεν το καταλαβαίνει. Γάτα ο οπαδός. Σαν τον δρ. κουτσούκο και σαν το μεταλλαγμένο πασοκ που μας πρόδωσε !

    Φοβάται ότι κάποιοι θα τον ρουφιανέψουν στην Ιπποκράτους ; Ή κάπου αλλού ; Τα γραπτά μένουν ! Μην τους ψηφίζετε, μην τους αφήσετε με τα χέρια στη κουτάλα και την καρέκλα. στείλτε τους σπίτια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. ΝΟΘΕΙΑ.... Εκεί στηρίζονται πλέων , κάποιοι τύποι έχουν κάνει πολλά που αν τους βλέπεις λες αυτός δεν βγαίνει με ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ και τσουπ τον βλέπεις και σε περίοπτη θέσει!!!!!!!! ....

    Πως γίνετε ΕΕΕ!!! Οι λέσχες, οι σύλλογοι,οι όμιλοι, οι Στοές, είναι ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ...

    Πως γίνετε το μαγείρεμα , τελειώνει η ψηφοφορία και αρχίζει η καταμετρήσει, εκεί θέλει όλη η εφορευτική επιτροπή ΝΑ ΜΈΤΡΗΣΗ ΕΠΊ ΤΌΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ που παίρνει ο κάθε υποψήφιος, να υπογράψουν όλοι από την εφορευτική επιτροπή και ο δικαστικός αντιπρόσωπος ώστε να ξέρουνε ΌΛΟΙ ποιος και πόσους σταυρούς πήρε και να ζητήσει και την κατάσταση αυτή να την πάρουν όλοι υπογεγραμμένη και σφαγισμένη από τον δικαστικό αντιπρόσωπο, όμως το μαγείρεμα δεν σταματά ΕΔΏ τελειώνει η διαδικασία αυτή σφραγίζετε το σάκος και φεύγει, αμάν!!!! που πάει; ποιοι μπορούνε να τον ξεσφραγεισουν και να τον μαγειρέψουν ΥΠΈΡ του-της ΧΧΧ υποψηφίου; Οι σκοτεινοί ΤΎΠΟΙ, βάζουν και βγάζουν ψηφοδέλτια από το ίδιο κόμμα με άλλο υποψήφιο!!! Μην πέσετε κάτω έτσι βγαίνουν τα κοπρόσκυλα..

    Όμως οπού δεν ΥΠΑΡΧΟΥΝ αντιπρόσωποι ΌΛΩΝ τον κομμάτων ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΌΜΜΑ γίνετε ΑΔΎΝΑΜΟ και ΑΥΤΟ ΤΟ γνωρίζοντας το ΟΙ ΤΎΠΟΙ, βγάζουν και ΒΆΖΟΥΝ και ψηφοδέλτια του ΑΔΎΝΑΜΟΥ κόμματος υπέρ του ΔΥΝΑΤΟΎ κόμματος.. Αν όμως έχουν τηρηθεί κατά γραμμα η παραπάνω διαδικασία θα έχει δικαίωμα το κάθε ΚΌΜΜΑ του ελέγχου ΚΑΙ με αποδείξει, την ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΈΧΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟΊ ΑΝΤΙΠΡΌΣΩΠΟΙ...

    Κάποια Όλγα Κεφαλογιάννη την ξέρετε; Στης εκλογές του 2007 βγήκε στο νομό Ρεθύμνης Βουλευτής της Ν.Δ τον αντίπαλο της από το ίδιο κόμμα τον ξανάείδατε; τον ακούσατε; Εμμμμ οι ΤΎΠΟΙ που λέγαμε, οι Λέσχες, οι όμιλοι,οι σύλλογοι, οι στοές!!!

    {{Όταν ο κ. Σχοινάς αντέδρασε στις μεθοδεύσεις εις βάρος του, διαγράφηκε και από τη ΝΔ για "αντικομματική συμπεριφορά"}]Στις 16 Σεπτεμβρίου του 2007 εξελέγη βουλευτής Ρεθύμνου με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας με 12.520 σταυρούς, μόλις 24 σταυρούς περισσότερους από τον δεύτερο υποψήφιο του ίδιου κόμματος. 24 ,24, 24, 24, μαγικό νούμερο δεν το γνωρίζω όμως γνωρίζω ΟΤΙ Η Όλγα Κεφαλογιάννη γεννήθηκε το έτος 1975 είναι Ελληνίδα δικηγόρος και πολιτικός, κόρη του τέως βουλευτή και υπουργού Ιωάννη Κεφαλογιάννη και της Ελένης Κεφαλογιάννη ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ.

    Αυτά θα τα πούνε σήμερα τα ΜΜΕ να τα μαθαίνει ο κόσμος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. MALAKOPITOYRA KOYTSOYKO ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΑΥΣΗ ΝΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. MALAKOPITOYRA KOYTSOYKO ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΑΥΣΗ ΝΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. MALAKOPITOYRA KOYTSOYKO ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΑΥΣΗ ΝΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. MALAKOPITOYRA KOYTSOYKO ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΑΥΣΗ ΝΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. MALAKOPITOYRA KOYTSOYKO ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΑΥΣΗ ΝΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. MALAKOPITOYRA KOYTSOYKO ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΑΥΣΗ ΝΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. MALAKOPITOYRA KOYTSOYKO ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΑΥΣΗ ΝΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. MALAKOPITOYRA KOYTSOYKO ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΑΥΣΗ ΝΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

    ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

    ΑΠΟ 1,65 ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ 1,40.

    Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΝΕΒΗΚΕ ΑΠ'ΤΟ 1,55
    ΣΤΟ 1,80.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. Θα σας γαμήσει πάλι ο Κουτσούκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!!

    ΤΟ ΣΑΜΑΡΙΚΟ SITE ΑΝΤΙΝΕWS
    ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΕΧΘΡΟΠΡΑΞΙΕΣ ΚΑΤΑ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ...

    ΑΝΕΒΑΣΑΝΕ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΓΕ ΤΟΝ
    ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ
    ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝΕ...

    ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΑΣ ΛΕΩ...

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΛΑ-ΚΑΛΑ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ!!!

    ΤΙ ΕΙΝ'ΤΟΥΤΟΙ;

    Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ!!!

    ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ Η ΝΔ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΣΤΑ 4

    ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΑΝ

    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ:

    ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΡΙΔΗΔΕΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΗΓΕΤΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ (ΕΛΕΟΣ!!!),

    ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥ

    ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ MANIA ΤΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ ΤΗ ΝΔ ΣΤΟΝ
    ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΧΩΡΟ!!!

    ΤΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΧΑΡΑΚΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗΣ

    ΘΑ ΤΗ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!!

    ΗΔΗ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΚΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ.

    ΚΙ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΔΗΛΩΣΗ
    ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ!

    ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΤΟ 2007 ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. Πασοκ'

    Μολις ψηφισε ο κ.Βενιζελος ο εν αναμονη Πρωθυπουργός!

    Οι πολίτες θα κρινουν το μελλον της Ελλαδας!

    Συντροφε, παρε τους φιλους σου και ψηφισε Πασοκ!

    To Πασοκ σαρωνει σε ολη την Ελλαδα, σπερνοντας τρομο σε ΝΔ και μικρα κομματα!

    Τα μικρα κομματα θα παραμεινουν "μικρα" και ηδη οι ψευτο-δημοσκοποι μιλανε για κομματα που θα ξεπρνουν λιγο ή όχι το 3% !



    Επιβεβαιωνεται πανηγυρικα ο δρ Κουτσουκος παλι και μεσω CNN αμερικης

    το 30% ειναι αναποφασιστοι κατι που το ελεγε καιρο πριν

    Το Πασοκ ειναι μπροστα από την ΝΔ αυτη την στιγμη + 3% με δυνατοτητα ανοδου...

    αρκει μην χυσουν μονοι τους την καρδαρα με το γαλα αυτες τις ωρες..

    ή μην πληρωθούν πολλοί μεσα απο τον μηχανισμο πασοκ να δουλεψουν για την δεξια, οπως τα γνωστα πολιτικα γραφεια!

    Αυτα

    και να θυμαστε οτι μονο ο
    δρ Κουτσουκος μεσω του πρεσσσ μιλησε για πρωτια του
    Πασοκ με +3% της ΝΔ



    επαναλαμβανουμε οι ελληνικες δημοσκοπίσεις δεν ειναι επιστημονικές αρα "γιαλαντζί" δηλ. οποιος πληρωνει...προηγειται

    Οι αναποφασιστοι θα ψηφισουν μετα το μεσημερι... δινοντας την πρωτια στο Πασοκ!

    Ο Ολαντ φερνει την νικη!

    φιλικα
    καλη ψηφο

    Κωστας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. Πασοκ'

    Μολις ψηφισε ο κ.Βενιζελος ο εν αναμονη Πρωθυπουργός!

    Οι πολίτες θα κρινουν το μελλον της Ελλαδας!

    Συντροφε, παρε τους φιλους σου και ψηφισε Πασοκ!

    To Πασοκ σαρωνει σε ολη την Ελλαδα, σπερνοντας τρομο σε ΝΔ και μικρα κομματα!

    Τα μικρα κομματα θα παραμεινουν "μικρα" και ηδη οι ψευτο-δημοσκοποι μιλανε για κομματα που θα ξεπρνουν λιγο ή όχι το 3% !



    Επιβεβαιωνεται πανηγυρικα ο δρ Κουτσουκος παλι και μεσω CNN αμερικης

    το 30% ειναι αναποφασιστοι κατι που το ελεγε καιρο πριν

    Το Πασοκ ειναι μπροστα από την ΝΔ αυτη την στιγμη + 3% με δυνατοτητα ανοδου...

    αρκει μην χυσουν μονοι τους την καρδαρα με το γαλα αυτες τις ωρες..

    ή μην πληρωθούν πολλοί μεσα απο τον μηχανισμο πασοκ να δουλεψουν για την δεξια, οπως τα γνωστα πολιτικα γραφεια!

    Αυτα

    και να θυμαστε οτι μονο ο
    δρ Κουτσουκος μεσω του πρεσσσ μιλησε για πρωτια του
    Πασοκ με +3% της ΝΔ



    επαναλαμβανουμε οι ελληνικες δημοσκοπίσεις δεν ειναι επιστημονικές αρα "γιαλαντζί" δηλ. οποιος πληρωνει...προηγειται

    Οι αναποφασιστοι θα ψηφισουν μετα το μεσημερι... δινοντας την πρωτια στο Πασοκ!

    Ο Ολαντ φερνει την νικη!

    φιλικα
    καλη ψηφο

    Κωστας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. Εηδηση

    το αρθρο αυτο

    εσπασε ρεκορ αναγνωσιμοτητας

    5 εκατομυρια αναγνωστες

    απο ΑμερικηΑυστραια
    Κινα Νοτιο Αφρθκη


    σπαει τσαμεια!

    Μονο ο δρ Κουτσουκος ξεσκεπζει τους ψευτο δημοσκοπους

    λεει για πρωτια Πασοκ
    ενω μερικοι μεσα απο το πασοκ πουλανε το κομματους

    Ορματε αδερφοα

    Νικη Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. ΨΗΦΙΣΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΗΓΕΤΗΣ

    ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ....
    Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

    Ε Ε ΕΡΧΕΤΑΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. Πασοκ'

    Μολις ψηφισε ο κ.Βενιζελος ο εν αναμονη Πρωθυπουργός!

    Οι πολίτες θα κρινουν το μελλον της Ελλαδας!

    Συντροφε, παρε τους φιλους σου και ψηφισε Πασοκ!

    To Πασοκ σαρωνει σε ολη την Ελλαδα, σπερνοντας τρομο σε ΝΔ και μικρα κομματα!

    Τα μικρα κομματα θα παραμεινουν "μικρα" και ηδη οι ψευτο-δημοσκοποι μιλανε για κομματα που θα ξεπρνουν λιγο ή όχι το 3% !



    Επιβεβαιωνεται πανηγυρικα ο δρ Κουτσουκος παλι και μεσω CNN αμερικης

    το 30% ειναι αναποφασιστοι κατι που το ελεγε καιρο πριν

    Το Πασοκ ειναι μπροστα από την ΝΔ αυτη την στιγμη + 3% με δυνατοτητα ανοδου...

    αρκει μην χυσουν μονοι τους την καρδαρα με το γαλα αυτες τις ωρες..

    ή μην πληρωθούν πολλοί μεσα απο τον μηχανισμο πασοκ να δουλεψουν για την δεξια, οπως τα γνωστα πολιτικα γραφεια!

    Αυτα

    και να θυμαστε οτι μονο ο
    δρ Κουτσουκος μεσω του πρεσσσ μιλησε για πρωτια του
    Πασοκ με +3% της ΝΔ



    επαναλαμβανουμε οι ελληνικες δημοσκοπίσεις δεν ειναι επιστημονικές αρα "γιαλαντζί" δηλ. οποιος πληρωνει...προηγειται

    Οι αναποφασιστοι θα ψηφισουν μετα το μεσημερι... δινοντας την πρωτια στο Πασοκ!

    Ο Ολαντ φερνει την νικη!

    φιλικα
    καλη ψηφο

    Κωστας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. πΕΘΑΝΕ Η Κ. μΑΡΙΚΑ μΗΤΣΟΤΑΚΗ

    ΚΑΛΗ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ...
    ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ

    ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. Πασοκ'

    Μολις ψηφισε ο κ.Βενιζελος ο εν αναμονη Πρωθυπουργός!

    Οι πολίτες θα κρινουν το μελλον της Ελλαδας!

    Συντροφε, παρε τους φιλους σου και ψηφισε Πασοκ!

    To Πασοκ σαρωνει σε ολη την Ελλαδα, σπερνοντας τρομο σε ΝΔ και μικρα κομματα!

    Τα μικρα κομματα θα παραμεινουν "μικρα" και ηδη οι ψευτο-δημοσκοποι μιλανε για κομματα που θα ξεπρνουν λιγο ή όχι το 3% !



    Επιβεβαιωνεται πανηγυρικα ο δρ Κουτσουκος παλι και μεσω CNN αμερικης

    το 30% ειναι αναποφασιστοι κατι που το ελεγε καιρο πριν

    Το Πασοκ ειναι μπροστα από την ΝΔ αυτη την στιγμη + 3% με δυνατοτητα ανοδου...

    αρκει μην χυσουν μονοι τους την καρδαρα με το γαλα αυτες τις ωρες..

    ή μην πληρωθούν πολλοί μεσα απο τον μηχανισμο πασοκ να δουλεψουν για την δεξια, οπως τα γνωστα πολιτικα γραφεια!

    Αυτα

    και να θυμαστε οτι μονο ο
    δρ Κουτσουκος μεσω του πρεσσσ μιλησε για πρωτια του
    Πασοκ με +3% της ΝΔ



    επαναλαμβανουμε οι ελληνικες δημοσκοπίσεις δεν ειναι επιστημονικές αρα "γιαλαντζί" δηλ. οποιος πληρωνει...προηγειται

    Οι αναποφασιστοι θα ψηφισουν μετα το μεσημερι... δινοντας την πρωτια στο Πασοκ!

    Ο Ολαντ φερνει την νικη!

    φιλικα
    καλη ψηφο

    Κωστας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. Είπα να μη σχολιάσω σήμερα,αλλά ο
    επαρμένος παντογνώστης δόκτωρ δεν
    μ΄αφήνει να αγιάσω.
    Λοιπόν Κουτσούκε πόσες ψήφους
    πήρες στο παρελθόν?
    Πόσες ψήφους θα πάρεις σήμερα?
    Θα είσαι βολευτής?
    Άν δεν μπορείς να δημοσκοπήσεις
    τη πάρτη σου,πως είναι δυνατόν
    να δημοσκοπείς τα κόμματα?
    Προφανώς η ατάκα σου "ψηφίστε
    τίμιο ΠΑΣΟΚτσή" αποτελεί το
    πολιτικό ρέκβιεμ σου.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑ 25-27000 (ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΥΖΥΓΟΥ +10-12000 ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΕ ΜΕΝΑ) ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΕΥΡΩ; ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση