GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιωάννινα: Μετέφεραν στα χέρια… 63 κιλά χασίς!

Οι τέσσερις Αλβανοί ηλικίας 29,36,22 και 27 ετών συνελήφθησαν ξημερώματα, στη θέση «Νταμάρια» κοντά στο Χάνι Δελβινακίου.Οι αστυνομικοί εντ...

Οι τέσσερις Αλβανοί ηλικίας 29,36,22 και 27 ετών συνελήφθησαν ξημερώματα, στη θέση «Νταμάρια» κοντά στο Χάνι Δελβινακίου.Οι αστυνομικοί εντόπισαν τους τέσσερις αλλοδαπούς να περπατούν, μεταφέροντας τρεις ταξιδιωτικούς σάκους που περιείχαν χασίς , βρους 63 κιλών και 635 γραμμαρίων.

Σύμφωνα με το newsit.gr, οι τέσσερις αλλοδαποί θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, κατηγορούμενοι για τις κακουργηματικού χαρακτήρα πράξεις της κατοχής και εμπορίας ναρκωτικών ουσιών καθώς και για παράνομη είσοδο στη χώρα.

Πηγη

1 σχόλιο

  1. Ο Κώστας Καραμανλής και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος είναι οι μόνοι που μπορούν να ΕΝΩΣΟΥΝ την παράταξη που έχει γίνει χίλια κομμάτια εξαιτίας της παιδικής χαράς της ΠΟΛΑΝ.
    Πρέπει να υπάρξουν ΑΜΕΣΑ εξελίξεις
    ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ.
    Η παράταξη διαλύεται.Κι άμα έχουμε εκλογές σε ένα μήνα,μην γελιέστε,
    ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠ'ΤΟ 18,8% που μόλις και μετά βίας μαζέψαμε.
    ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΑΜΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.
    ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.
    ΣΑΣ ΛΕΓΑΜΕ ΠΟΛΛΑ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΩΡΑ,
    ΣΑΣ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ 20% ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΛΛΑ ΒΓΑΙΝΑΝΕ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΑΙ ΒΡΙΖΑΝΕ.
    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση