GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σεισμική δόνηση 6 Ρίχτερ στην Ιαπωνία

Δεν εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι Στιγμιότυπο από το σεισμό της 11ης Μαρτίου 2011   Σεισμική δόνηση μεγέθους 6 βαθμών...

Δεν εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι
Στιγμιότυπο από το σεισμό της 11ης Μαρτίου 2011
 
Σεισμική δόνηση μεγέθους 6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στο βόρειο τμήμα της Ιαπωνίας. Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή του Χοκάιντο με εστιακό βάθος 60 χιλιομέτρων.

2 σχόλια

  1. ΤΙΙΙ Σεισμική δόνηση 6 Ρίχτερ στην Ιαπωνία..Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΦΤΑΙΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νέο πρόβλημα για το μεταλλαγμένο πασοκ τα θέματα των Πανελλαδικών εξετάσεων.

    Σε μια χρονιά που οι μαθητές πήραν τα βιβλία με 2 μήνες καθυστέρηση, το επιτελείο της Αννούλας φρόντισε να βάλει δύσκολα και δυσνόητα θέματα στους μαθητές της Γ' Λυκείου, εξοργίζοντας αυτούς και τις οικογένειές τους.
    Σε μια εποχή οικονομικής κρίσης, όπου πολλά παιδιά δεν μπόρεσαν να κάνουν φροντιστήρια, δεν έκαναν πολλές εβδομάδες κανονικό μάθημα από έλλειψη βιβλίων ή και καθηγητών, οι φωστήρες του Υπουργείου ( βασικά κρατήθηκε το επιτελείο της Αννούλας ) έβαλαν δύσκολα θέματα και εξόργισαν τους μαθητές, που απογοητεύτηκαν τόσο από την Έκθεση, όσο και από το μάθημα επιλογής.
    Αυτό που φοβούνται τώρα στην Ιπποκράτους είναι ότι,μετά τη φυγή εξοργισμένων από τις φορολογικές δηλώσεις και τις αναδρομικές μειώσεις στις συντάξεις πολιτών, χάνουν το μεγαλύτερο μέρος των νέων ψηφοφόρων που θα στραφούν ακόμα πιο μαζικά προς Νέα Δημοκρατία, Σύριζα και Ανεξάρτητους Έλληνες, συμπαρασύροντας μαζί τους φίλους, αδέλφια, γονείς και συγγενείς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση