GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έως τις 7 το βράδυ που κλείνουν οι κάλπες...

Από τον Δρ Κουτσούκο Αναστάσιο. www.koutsoukos-anastasios.gr Το ΠΑΣΟΚ φορτσάρει σε όλη την Ελλάδα, σε κατάπληξη όλων και δύναται να κερ...

Από τον Δρ Κουτσούκο Αναστάσιο.
www.koutsoukos-anastasios.gr
Το ΠΑΣΟΚ φορτσάρει σε όλη την Ελλάδα, σε κατάπληξη όλων και δύναται να κερδίσει με 3% έως 7% την Ν.Δ και δύναται να σπάσει το ψυχολογικό όριο του 30% και να κερδίσει «αυτοδυναμία»!
Έως τις 7 το βράδυ, που κλείνουν οι κάλπες, θα ψηφίζουν όλοι «δαγκωτό» ΠΑΣΟΚ!
Το 30 % των ψηφοφόρων είναι αναποφάσιστοι, σύμφωνα με το BBC και όλοι τους είναι από το βαθύ ΠΑΣΟΚ! Η νίκη Ολάντ επηρεάζει καταλυτικά την νίκη του ΠΑΣΟΚ!
Το ΠΑΣΟΚ θα ξεπεράσει κατά πολύ, το ψυχολογικό όριο του 30% και δύναται να χτυπήσει και αυτοδυναμία!
Το βαθύ Ανδρεο-πανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ, θα ψηφίσει μετά τις 2.30 μμ και θα δώσει την νίκη στο νέο ΠΑΣΟΚ, που θα ξεπεράσει τ ο ψυχολογικό όριο του 30%! Ίσως να γίνει και η έκπληξη της αυτοδυναμίας!
Ενθαρρυντικά, έως απρόσμενα, τα πρώτα μηνύματα έξω από τα εκλογικά τμήματα!
Ορδές πρασινοφρουρών κατακλύζουν τα εκλογικά τμήματα και δίνουν σαρωτική νίκη στο ΠΑΣΟΚ! Όπου φύγει - φύγει οι δεξιοί και η Χρυσή Αυγή!
ΠΑΣΟΚ: Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή κυριαρχία, Κοινωνική Δικαιοσύνη, Συντροφικότητα, Πατριωτισμός!
Γαλλία: Ο Φρανσουά Ολάντ αναμένεται να κερδίσει με 54% στις γαλλικές προεδρικές εκλογές! Ο Ολάντ θα θέσει φρένο στον παγγερμανισμό της Ευρώπης από την σταλινο-φασίστρια κ. Μέρκελ
Σύντροφοι, αν οι διάδοχοι του Ανδρέα Παπανδρέου δεν αποδείχτηκαν τόσο ικανοί, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ψηφίσουμε την δεξιά! Η ψήφος στα μικρά κόμματα και η αποχή, ωφελούν την δεξιά! ΟΧΙ στην δεξιά, στον «λακέ», των αμερικανών της Μέρκελ και του Σαρκοζί!
Υπερδανεισμένε, το σπίτι σου, είναι δικό σου, μην αφήσεις την δεξιά και τους τραπεζίτες να σου το κατασχέσουν. Υπερχρεωμένε, μόνο το ΠΑΣΟΚ, με την νέα Σεισάχθεια μπορεί να σε σώσει. Σύντροφε, βοήθησε τους ηλικιωμένους της γειτονιά σου να πάνε να ψηφίσουν. Σύντροφε χτύπα το κουδούνι του γείτονα και δώστε τα χέρια τώρα στην κρίσιμη μάχη!
Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά! Μερικοί ανόητοι πιστεύουν ότι δεν πειράζει να έχουμε και λίγο την δεξιά για δύο χρόνια και πάλι ΠΑΣΟΚ μετά. Αν η δεξιά κάτσει σήμερα στο σβέρκο του Ελληνικού λαού δεν θα φύγει ποτέ! Αμέσως 250.000 σπίτια θα κατασχεθούν. Θα δεκαπλασιαστούν οι αυτοκτονίες δανειοληπτών. Θα απολυθούν οι μισοί δημόσιοι υπάλληλοι και ανάμεσά τους και εσύ πρώην σύντροφε! Οι δεξιοί θα σε χρησιμοποιήσουν και μετά θα σε πετάξουν!
Αποκαλύπτονται οι αδυναμίες των ψευτοδημοσκόπων σε Ελλάδα και Γαλλία! Το Πασοκ προηγείται 3% της ΝΔ, σύμφωνα με μέτρηση σοβαρών επιστημόνων Το 30% είναι αναποφάσιστοι που θα ψηφίσουν τελευταία στιγμή Πασοκ! Στον "αέρα" και οι δημοσκοπήσεις στην Γαλλία! Δεν θα υπάρχουν exit poll όπως συνήθως γίνεται. Κατάλαβε ο κόσμος την απάτη των ψευτοδημοσκόπων... Δείτε τι γίνεται στην Ελλάδα. Στις 7 μμ η πρώτη εκτίμηση, στις 8 η δεύτερη εκτίμηση κλπ... Σύντροφοι μην ακούτε τις μπαρούφες μερικών πληρωμένων απατεώνων ψευτοδημοσκόπων, γιατί δεν ακολουθούν επιστημονική μέθοδο, δεν ξέρουν τι λένε!
Ο πρωθυπουργός εν αναμονή κ. Βενιζέλος δήλωσε: «Σήμερα είναι κρίσιμη ημέρα για τη χώρα, για την πορεία της, τη φυσιογνωμία της, μετά το 1974. Οι Έλληνες πολίτες ξέρουν ότι σήμερα αποφασίζουμε, έχουμε εκλογές σε δύο γύρους: έναν γύρο εκτόνωσης και έναν γύρο απόφασης 
Μιλήσαμε στον ελληνικό λαό με ειλικρίνεια, είπαμε όλη την αλήθεια. Οι πολίτες γνωρίζουν πλήρως τις καταστάσεις, τα προβλήματα, τους κινδύνους, τις προοπτικές. Η ψήφος του λαού προφανώς μάς αφορά και περιμένουμε την κρίση του με απόλυτο δημοκρατικό σεβασμό. Η σημερινή όμως ψήφος, η σημερινή απόφαση του λαού, αφορά τον ίδιο τον πολίτη, την οικογένειά του, τα παιδιά του, το μέλλον του.
Αυτό που θα προκύψει από την κάλπη θα μας προσδιορίσει, θα προσδιορίσει τον τρόπο που θα ζήσουμε. Άρα περιμένουμε να δούμε πού πηγαίνει η χώρα και ελπίζουμε πραγματικά πως ο λαός θα κρίνει με ιστορική συνείδηση, έχοντας υπολογίσει τα πάντα με ψυχραιμία, με κοινή λογική και με ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον», κατέληξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Το ΠΑΣΟΚ είχε υποχωρήσει εκλογικά, λόγω των διαβρωμένων από την δεξιά πολιτικών του γραφείων, του χρηματισμού τους από την δεξιά και της αλαζονείας των υπουργών του και στελεχών του! Η οικονομική κρίση έδωσε την χαριστική βολή. Τώρα όμως επανακάμπτει!
Χρέος του δημοκράτη πολίτη, όμως, είναι να ψηφίσει τους έντιμους υποψήφιους ΠΑΣΟΚ. Την Κυριακή 6 Μαΐου κρίνονται όλα: η ζωή, η ασφάλεια, η προοπτική κάθε ελληνικής οικογένειας και της πατρίδας συνολικά.
Σύντροφοι, για τον Ανδρέα Παπανδρέου και μόνο, ψηφίσετε μαζικά ΠΑΣΟΚ!
Η νίκη είναι δική σας!

121 σχόλια

  1. ΟΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ,
    ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΕΚΛΟΓΙΚΑ
    ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,
    ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ,
    ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ,
    ΤΟ ΚΚΕ,
    ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ
    ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ,
    ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ
    ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ.

    ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ. ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΑ 1,8 ΕΥΡΩ ΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟ 1 ΕΥΡΩ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ 0,80 ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΚΑΙ ΠΑΓΩΣΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΙΔΙΩΣ ΟΙ ΟΡΕΙΝΕΣ ΚΑΙ ΗΜΙΟΡΕΙΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ.
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙ ; ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι νέοι τελειώνουν τους σάπιους παλιούς, εκείνους που μάτωσαν τους Έλληνες εδώ και 2 χρόνια. Ψηφίζουν για να ελευθερώσουν την Ελλάδα από τους τυράννους μας, τους Παπανδρέου- Παπακωνσταντίνου- Βενιζέλο που μας έφεραν ως εδώ με τη πρωτοφανή πολιτική ανεργίας, περικοπών και φόρων. Καμία ελπίδα ανάπτυξης, καμία κοινωνική πολιτική για τους αδύνατους. Εκείνοι στα κότερα και στις επαύλεις, με εκατομμύρια ευρώ καταθέσεις και μετοχές, με χλιδάτη ζωή, με δεκάδες ακίνητα, και εμείς στις ουρές για ένα τσουβαλι φτηνές πατάτες ή λάδι, στις ουρές να παρακαλαμε να μην μας κόψουν το ρεύμα, γιατί δεν έχουμε να πληρώσουμε το χαράτσι.
    Μας ταπείνωσαν, μας εξευτέλισαν, μας θεωρούσαν μια ζωή δεδομένους. Είδαμε τους διπλανούς να αυτοκτονούν, τους γείτονες να δακρύζουν, νέα παιδιά να φεύγουν μετανάστες, γέρους να τρέχουν να βρουν γιατρούς και φάρμακα, οικογενειάρχες να μην μπορούν να ξεπληρώσουν τα στεγαστικά τους δάνεια, μια κόλαση η Ελλάδα μέσα σε δύο χρόνια ! Και το χειρότερο, καμία ελπίδα από τους ίδιους ανθρώπους που μας βούλιαξαν. Και δεν άλλαξαν καθόλου. Μας πούλησαν, μας πρόδωσαν, μας ταπείνωσαν. Σήμερα μαυρίζουμα παπανδρέου- παπακωνσταντίνου και χαραστοΒενιζέλο. Ας πάνε σπίτια τους, στις επαύλεις σας, λεφτά έχουν να φάνε και τα τρισέγγονά τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όσοι πρόκειται να ψηφίσουν πασοκ και Βενιζέλο, ας διαβάσουν σήμερα
    την REAL NEWS, όπου έχει αναλυτικά όλα τα μέτρα που έχουν προαποφασίσει , σχετικά με μισθούς,συντάξεις, απολύσεις, φορολογία, επιδόματα κλπ. Το θέμα είναι πόσοι Έλληνες θα αντέξουν να πληρώσουν άλλα 5000 ευρώ σε φόρους, με περικομμένους μισθούς, συντάξεις και επιδόματα ; Τα μέτρα που περιγράφει σε πολλές σελίδες η REAL NEWS είναι τα ακόλουθα ( πολλά τα δέχεται και η Νδ, όχι όλα ). Σκέψου αν πραγματικά μπορείς να βγάλεις το καλοκαίρι και τον επόμενο χειμώνα με πετρέλαιο θέρμανσης στο 1,5 ευρώ. Σκέψου τα παιδιά σου :

    1) Φόρο ΕΤΑΚ και ΦΑΠ
    2) Φόρο για τα αγροτεμάχια ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΠ.
    3) ΕΕΤΗΔΕ ( χαράτσι στη ΔΕΗ ) ΤΟ2012, ενώ οι 100.000 αιτήσεις εξαίρεσης
    εκκρεμούν στις εφορίες της Ελλάδας και απειλούνται με δήμευση καταθέσεων
    και σπιτιών !
    4) αύξηση αντικειμενικών αξιών ( άρα διπλάσιους φόρους ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ, ΓΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ και χαράτσια )ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΚΡΗΤΗ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ,ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΑΤΤΙΚΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ,ΑΧΑΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.
    5) Φόρο 20% στα ενοίκια και στις καταθέσεις
    6) νέες έκτακτες εισφορές στα εισοδήματα, μισθούς, συντάξεις, εφάπαξ, αυτοκίνητα, ελεύθερους επαγγελματίες
    7)κατάργηση φοροαπαλλαγών, οικογενειακών και πολυτεκνικών επιδομάτων,
    και των κοινωνικών επιδομάτων ΣΕ 200.000 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, αφού θα μπουν πολύ χαμηλά εισοδηματικά κριτήρια.
    8)ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ , άρα διπλασιασμός φόρων και ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΟΡΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΠΕΡΣΙ 1000 Ή 2000 ΕΥΡΩ.
    9) νέες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις,εφάπαξ
    10) πετρέλαιο θέρμανσης στο 1,5 ευρώ και ανάλογα το φυσικό αέριο 1,3 ευρώ
    11) ΒΕΝΖΙΝΗ στα 2 ευρώ.
    12) Μείωση επιδομάτων ανεργίας και βύθιση της χώρας σε μεγαλύτερη ύφεση,
    άρα και μείωση του εσωτερικού τουρισμού, καταποντισμός των τουριστικών περιοχών, των ναυτιλιακών και αεροπορικών εταιρίων.
    13) Απολύσεις και ανεργία άλλων 200.000 ατόμων τουλάχιστον σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
    14) ΦΟΡΟ ΙΔΙΟΚΑΤΟΙΚΗΣΗΣ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ !
    15 )Όχι αποζημιώσεις σε ομολογιούχους που έχασαν τις αποταμιεύσεις τους από το κούρεμα και σε ταμεία ασφαλισμένων και δημόσια ιδρύματα που έχασαν τα αποθεματικά τους.
    16) μηδενισμός αφορολόγητου, ακόμα και για τα παιδιά, οπότε θα αυξηθούν οι
    φόροι κατά 100%
    17 ) νέες αυξήσεις στη ΔΕΗ, στις συγκοινωνίες και στις εταιρίες κοινής οφέλειας.
    18 ) ηλεκτρονικό φακέλλωμα όλων των Ελλήνων.
    19 ) ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΒΕΒΑΙΗ ΠΕΡΙΚΟΠΗ 13OY KAI 14ΟΥ ΜΙΣΘΟΥ.
    20 ) Άρση της απαγόρευσης της κατάσχεσης της πρώτης κατοικίας λόγω χρεών
    21) Σταδιακή κατάργηση του ΕΦΑΠΑΞ στο δημόσιο τομέα – Άμεση περικοπή 30% αναδρομικά
    22)Σταδιακή κατάργηση της αποζημίωσης στον ιδιωτικό τομέα είτε απο απόλυση είτε απο σύνταξη.
    -23)Πλήρης κατάργηση των φοροαπαλλαγών και των ειδικών καθεστώτων φορολόγησης. Προβλέπεται κατάργηση των εκπτώσεων φόρου όπως για τόκους στεγαστικών δανείων α΄κατοικίας, ενοίκια, δίδακτρα, ασφάλιστρα, ιατρικές επισκέψεις, εξετάσεις, νοσήλια ή και ασφαλιστικές εισφορές.
    24)Αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ από 6,5% σε 13%
    25) Κατάργηση μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ που ισχύει στα νησιά
    26) Υπαγωγή των αγροτών σε ΦΠΑ
    27) Νέος ειδικός φόρος κατανάλωσης σε ποτά/τσιγάρα
    28) Νέα αύξηση τέλους ταξινόμησης σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα
    29)Νέα αύξηση τελών κυκλοφορίας

    Σκέψου. Έχεις λίγες ώρες; καιρό, για να σκεφτείς αν θα εγκρίνεις τον αργό "θανάτο" σου, μαζί με τα παιδιά σου και εκατομμύρια μη βολεμένους Έλληνες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΗ ΔΕΗ, ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΩ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΚΟΜΜΑ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑ ΑΠΟ ΤΟ 1989 ΣΤΑΘΕΡΑ, ΤΟ ΠΑΣΟΚ !

    ΤΟ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗ ΤΟΛΜΗ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑΣ.

    ΝΙΚΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΟΣ

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΝ, ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΣ ΔΟΥΝ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ. ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΨΙΧΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δόκτορα μέχρι χθες βράδυ σε πίστευα.
    τώρα όλες οι εκτιμήσεις είναι ότι είμαστε κάτω από 15% με 8-10 μονάδες διαφορά από τη νδ !

    οπότε κι εγώ δεν θα ψηφίσω τους διεφθαρμένους, όπως τόνιζες.

    θα ψηφίσω κάποιο άλλο μικρό κόμμα, χωρίς διαφθορά και μίζες

    μάνος πρώην πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και μένα με ξεγέλασε ο δόκτορας

    δεν έχω πάει να ψηφίσω και τώρα θα το ρίξω στον Κουβέλη

    μαρία νίκαια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ήθελα να ξέρα τι σου τάξανε και ακόμα λες τέτοιες μαλακίες; δείχνει πόσο σε ενδιαφέρει ο κόσμος που υποφέρει δυο χρόνια τωρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 10 μήνες απλήρωτος στην εργασία μου

    το παιδί μου άνεργο, με δύο διπλώματα

    η γυναίκα μου φοβάται την απόλυση

    σιγά μην ξαναψηφίσω πασοκ

    σήφης σφακιά κρήτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν έχει καμιά σημασία φίλε η διαφορά με το ΠΑΣΟΚ.Το ΠΑΣΟΚ είναι πεθαμένο έτσι κι αλλιώς.
    Ο δικός σου πήρε την παράταξη από το ιστορικό της χαμηλό και τη μείωσε στο μισό!!!Μέσα σε 2,5 χρόνια!Την έσπασε σε 4 κομμάτια.
    Περιχαρακώθηκε και γατζώθηκε στην ακροδεξιά και άφησε εντελώς στο κέντρο!!!
    Με τις εμμονές του έκανε μια μεγάλη παράταξη ΠΟΛΑΝ!!!
    Μόνο ο Δημήτρης Αβραμόπουλος μπορεί να ξανακάνει την παράταξη μεγάλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. κουτσούκο αρχίδι πάρε τώρα δεύτερο κόμμα ΣΥΡΙΖΑ, ΑΠΌ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΧΑΒΙΑΡΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ. ΕΙΣΤΕ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ, ΤΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΑΠΟΨΕ ΘΑ ΓΛΕΝΤΗΣΩ ΜΕ ΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΘΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. κουτσούκο αρχίδι πάρε τώρα δεύτερο κόμμα ΣΥΡΙΖΑ, ΑΠΌ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΧΑΒΙΑΡΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ. ΕΙΣΤΕ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ, ΤΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΑΠΟΨΕ ΘΑ ΓΛΕΝΤΗΣΩ ΜΕ ΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΘΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. κουτσούκο αρχίδι πάρε τώρα δεύτερο κόμμα ΣΥΡΙΖΑ, ΑΠΌ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΧΑΒΙΑΡΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ. ΕΙΣΤΕ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ, ΤΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΑΠΟΨΕ ΘΑ ΓΛΕΝΤΗΣΩ ΜΕ ΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΘΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. κουτσούκο αρχίδι πάρε τώρα δεύτερο κόμμα ΣΥΡΙΖΑ, ΑΠΌ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΧΑΒΙΑΡΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ. ΕΙΣΤΕ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ, ΤΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΑΠΟΨΕ ΘΑ ΓΛΕΝΤΗΣΩ ΜΕ ΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΘΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ? ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΑΤΕ ΡΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΟΥΜΕΡΑ? ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Να πάνε να γαμηθούν ΠΑΣΟΚ κ ΝΔ. Αλλά πρώτος απ όλους ας πάει να γαμηθεί ο τζων ρε παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΑ ΔΩ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΔΗΛΑΤΗ ΚΑΙ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΩ ΔΑΓΚΩΤΩ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. δεν ξαναψηφίζω πασοκ με τους τόσους κλέφτες άκη μαντέλη τσουκάτο με τους δυσβάστακτους φόρους και τα μνημόνια την σαπίλα και την διαφθορά.

    ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ ΚΑΜΕΝΟ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

    δήμητρα πρωην πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΑΙΔΙΑ ΗΜΟΥΝ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΛΗ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΦΕΥΓΩ ΑΠ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΝΑ ΡΙΞΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΝΩ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΑΙΔΙΑ ΗΜΟΥΝ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΛΗ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΦΕΥΓΩ ΑΠ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΝΑ ΡΙΞΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΝΩ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΡΕ ΑΝΩΜΑΛΕ ΕΔΩ Ο ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΟΙ ΧΑΡΑΤΣΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΩΜΕΝΟΙ; ΑΝΤΕ ΚΡΥΨΟΥ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΕ ΤΕΝΕΚΕΔΟΤΡΑΜΠΟΥΚΟ.
    ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ,ΠΑΓΚΑΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Άσε δόκτωρα μην κουράζεσαι δεν μασάμε.

    Μαύρο στην πασοκική βρώμα.

    Α και πούσαι δόκτωρα και οι ένας-δυό που γεμίζουν το πρεςς με διαφορετικά ονόματα,το βράδυ μην χαθούμε έ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προσοχή. τα στημένα σχόλια για τον Σαμαρά και τον Αβραμόπουλο τα γράφει ο γραφικός οπαδός που βλέπει τη πρόβλεψή του να πηγαίνει στον αγύριστο.
    Αυτός γράφει όλα τα σχόλια.
    Δεν έβαλε μυαλό και προσπαθεί να αποπροσανατολίσει. Δεν βλέπει το σούργελο τι ετοίμαζε το κόμμα του, το χαρατσοβενιζελικό, για τους Έλληνες ; Τα βλέπει, αλλά αυτός έχει λεφτά, κουτάλα, καρέκλα. Να τα μέτρα που ετοιμάζει στους Έλληνες. Αν εφαρμοστούν αυτά οι θάνατοι θα τριπλασιαστούν.

    1) Φόρο ΕΤΑΚ και ΦΑΠ
    2) Φόρο για τα αγροτεμάχια ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΠ.
    3) ΕΕΤΗΔΕ ( χαράτσι στη ΔΕΗ ) ΤΟ2012, ενώ οι 100.000 αιτήσεις εξαίρεσης
    εκκρεμούν στις εφορίες της Ελλάδας και απειλούνται με δήμευση καταθέσεων
    και σπιτιών !
    4) αύξηση αντικειμενικών αξιών ( άρα διπλάσιους φόρους ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ, ΓΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ και χαράτσια )ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΚΡΗΤΗ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ,ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΑΤΤΙΚΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ,ΑΧΑΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.
    5) Φόρο 20% στα ενοίκια και στις καταθέσεις
    6) νέες έκτακτες εισφορές στα εισοδήματα, μισθούς, συντάξεις, εφάπαξ, αυτοκίνητα, ελεύθερους επαγγελματίες
    7)κατάργηση φοροαπαλλαγών, οικογενειακών και πολυτεκνικών επιδομάτων,
    και των κοινωνικών επιδομάτων ΣΕ 200.000 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, αφού θα μπουν πολύ χαμηλά εισοδηματικά κριτήρια.
    8)ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ , άρα διπλασιασμός φόρων και ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΟΡΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΠΕΡΣΙ 1000 Ή 2000 ΕΥΡΩ.
    9) νέες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις,εφάπαξ
    10) πετρέλαιο θέρμανσης στο 1,5 ευρώ και ανάλογα το φυσικό αέριο 1,3 ευρώ
    11) ΒΕΝΖΙΝΗ στα 2 ευρώ.
    12) Μείωση επιδομάτων ανεργίας και βύθιση της χώρας σε μεγαλύτερη ύφεση,
    άρα και μείωση του εσωτερικού τουρισμού, καταποντισμός των τουριστικών περιοχών, των ναυτιλιακών και αεροπορικών εταιρίων.
    13) Απολύσεις και ανεργία άλλων 200.000 ατόμων τουλάχιστον σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
    14) ΦΟΡΟ ΙΔΙΟΚΑΤΟΙΚΗΣΗΣ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ !
    15 )Όχι αποζημιώσεις σε ομολογιούχους που έχασαν τις αποταμιεύσεις τους από το κούρεμα και σε ταμεία ασφαλισμένων και δημόσια ιδρύματα που έχασαν τα αποθεματικά τους.
    16) μηδενισμός αφορολόγητου, ακόμα και για τα παιδιά, οπότε θα αυξηθούν οι
    φόροι κατά 100%
    17 ) νέες αυξήσεις στη ΔΕΗ, στις συγκοινωνίες και στις εταιρίες κοινής οφέλειας.
    18 ) ηλεκτρονικό φακέλλωμα όλων των Ελλήνων.
    19 ) ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΒΕΒΑΙΗ ΠΕΡΙΚΟΠΗ 13OY KAI 14ΟΥ ΜΙΣΘΟΥ.
    20 ) Άρση της απαγόρευσης της κατάσχεσης της πρώτης κατοικίας λόγω χρεών
    21) Σταδιακή κατάργηση του ΕΦΑΠΑΞ στο δημόσιο τομέα – Άμεση περικοπή 30% αναδρομικά
    22)Σταδιακή κατάργηση της αποζημίωσης στον ιδιωτικό τομέα είτε απο απόλυση είτε απο σύνταξη.
    -23)Πλήρης κατάργηση των φοροαπαλλαγών και των ειδικών καθεστώτων φορολόγησης. Προβλέπεται κατάργηση των εκπτώσεων φόρου όπως για τόκους στεγαστικών δανείων α΄κατοικίας, ενοίκια, δίδακτρα, ασφάλιστρα, ιατρικές επισκέψεις, εξετάσεις, νοσήλια ή και ασφαλιστικές εισφορές.
    24)Αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ από 6,5% σε 13%
    25) Κατάργηση μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ που ισχύει στα νησιά
    26) Υπαγωγή των αγροτών σε ΦΠΑ
    27) Νέος ειδικός φόρος κατανάλωσης σε ποτά/τσιγάρα
    28) Νέα αύξηση τέλους ταξινόμησης σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα
    29)Νέα αύξηση τελών κυκλοφορίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΜΑ Σ'ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΦΙΚΙ-ΦΙΚΙ ΑΠΟ ΓΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΡΥΑ ΣΤΟΥΡΝΕ ΔΡ.ΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΤΟ ΑΠΟΓΕΜΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ

    ΟΠΟΤΕ ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΝΕΤΑ

    ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΠΟΥ ΗΠΙΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ. ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΙΜΙΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καταρρέι το μεταλλαγμένο πασοκ.

    Οι ψηφοφόροι του φεύγουν προς όλες τις κατευθύνσεις.

    μετατρέψετε το κόμμα μας, σε άντρο σκανδάλων και χλιδής

    μας πουλήσατε.

    τώρα δρόμο, ακόμα πιο κάτω.

    καμία ψήφος στο μεταλλαγμένο πασοκ.

    νίκος πρωην πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ένα όργιο φημών κατακλύζει μέσα ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες ώρες. Πρόκειται για ένα σίριαλ ψιθύρων, το οποίο θέλει τον ΣΥΡΙΖΑ να αναδεικνύεται σε δεύτερο κόμμα από τα exit polls που βρίσκονται σε εξέλιξη...
    καθώς και να γίνεται μία μάχη στήθος με στήθος με το ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ένα όργιο φημών κατακλύζει μέσα ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες ώρες. Πρόκειται για ένα σίριαλ ψιθύρων, το οποίο θέλει τον ΣΥΡΙΖΑ να αναδεικνύεται σε δεύτερο κόμμα από τα exit polls που βρίσκονται σε εξέλιξη καθώς και να γίνεται μία μάχη στήθος με στήθος με το ΠΑΣΟΚ.

    ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΕΡΟ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Η Χ.Α , ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΑΦΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 3 ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΧΑΡΑΤΣΟΠΑΣΟΚ,
    ΑΛΛΑ ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΚΕ, ΔΗΜ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ, Χ.Α , ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΚΛΠ ΚΟΜΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ 4.52 ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.ΤΟ ΜΠΑΤΣΟΚ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟ.ΣΙΓΑ ΤΟ ΝΕΟ.
    ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΝΑΛΙΑ,ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΜΑΚΑΚΙΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΟΥ.ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.ΔΕΚΑ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΦΙΕΡΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ Η REAL NEWS,που έχουν υπογράψει Βενιζέλος, Σαχινίδης, Κουτρουμάνης ( λιγότερα δέχεται και η νδ )

    1) Φόρο ΕΤΑΚ και ΦΑΠ
    2) Φόρο για τα αγροτεμάχια ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΠ.
    3) ΕΕΤΗΔΕ ( χαράτσι στη ΔΕΗ ) ΤΟ2012, ενώ οι 100.000 αιτήσεις εξαίρεσης
    εκκρεμούν στις εφορίες της Ελλάδας και απειλούνται με δήμευση καταθέσεων
    και σπιτιών !
    4) αύξηση αντικειμενικών αξιών ( άρα διπλάσιους φόρους ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ, ΓΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ και χαράτσια )ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΚΡΗΤΗ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ,ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΑΤΤΙΚΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ,ΑΧΑΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.
    5) Φόρο 20% στα ενοίκια και στις καταθέσεις
    6) νέες έκτακτες εισφορές στα εισοδήματα, μισθούς, συντάξεις, εφάπαξ, αυτοκίνητα, ελεύθερους επαγγελματίες
    7)κατάργηση φοροαπαλλαγών, οικογενειακών και πολυτεκνικών επιδομάτων,
    και των κοινωνικών επιδομάτων ΣΕ 200.000 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, αφού θα μπουν πολύ χαμηλά εισοδηματικά κριτήρια.
    8)ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ , άρα διπλασιασμός φόρων και ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΟΡΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΠΕΡΣΙ 1000 Ή 2000 ΕΥΡΩ.
    9) νέες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις,εφάπαξ
    10) πετρέλαιο θέρμανσης στο 1,5 ευρώ και ανάλογα το φυσικό αέριο 1,3 ευρώ
    11) ΒΕΝΖΙΝΗ στα 2 ευρώ.
    12) Μείωση επιδομάτων ανεργίας και βύθιση της χώρας σε μεγαλύτερη ύφεση,
    άρα και μείωση του εσωτερικού τουρισμού, καταποντισμός των τουριστικών περιοχών, των ναυτιλιακών και αεροπορικών εταιρίων.
    13) Απολύσεις και ανεργία άλλων 200.000 ατόμων τουλάχιστον σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
    14) ΦΟΡΟ ΙΔΙΟΚΑΤΟΙΚΗΣΗΣ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ !
    15 )Όχι αποζημιώσεις σε ομολογιούχους που έχασαν τις αποταμιεύσεις τους από το κούρεμα και σε ταμεία ασφαλισμένων και δημόσια ιδρύματα που έχασαν τα αποθεματικά τους.
    16) μηδενισμός αφορολόγητου, ακόμα και για τα παιδιά, οπότε θα αυξηθούν οι
    φόροι κατά 100%
    17 ) νέες αυξήσεις στη ΔΕΗ, στις συγκοινωνίες και στις εταιρίες κοινής οφέλειας.
    18 ) ηλεκτρονικό φακέλλωμα όλων των Ελλήνων.
    19 ) ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΒΕΒΑΙΗ ΠΕΡΙΚΟΠΗ 13OY KAI 14ΟΥ ΜΙΣΘΟΥ.
    20 ) Άρση της απαγόρευσης της κατάσχεσης της πρώτης κατοικίας λόγω χρεών
    21) Σταδιακή κατάργηση του ΕΦΑΠΑΞ στο δημόσιο τομέα – Άμεση περικοπή 30% αναδρομικά
    22)Σταδιακή κατάργηση της αποζημίωσης στον ιδιωτικό τομέα είτε απο απόλυση είτε απο σύνταξη.
    -23)Πλήρης κατάργηση των φοροαπαλλαγών και των ειδικών καθεστώτων φορολόγησης. Προβλέπεται κατάργηση των εκπτώσεων φόρου όπως για τόκους στεγαστικών δανείων α΄κατοικίας, ενοίκια, δίδακτρα, ασφάλιστρα, ιατρικές επισκέψεις, εξετάσεις, νοσήλια ή και ασφαλιστικές εισφορές.
    24)Αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ από 6,5% σε 13%
    25) Κατάργηση μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ που ισχύει στα νησιά
    26) Υπαγωγή των αγροτών σε ΦΠΑ
    27) Νέος ειδικός φόρος κατανάλωσης σε ποτά/τσιγάρα
    28) Νέα αύξηση τέλους ταξινόμησης σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα
    29)Νέα αύξηση τελών κυκλοφορίας
    Σκέψου. Έχεις μόνο μια μέρα καιρό, για να σκεφτείς αν θα εγκρίνεις τον ααργό "θανάτο" σου, μαζί με τα παιδιά σου και εκατομμύρια μη βολεμένους Έλληνες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ...ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΑΣΟΚ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ!
    ΠΑΣΟΚ 49%
    ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

    ΕΧΩ ΕΞΟΔΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΕΛΙΑ!
    ΠΑΣΟΚ ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΣΑΣ!
    ΠΑΣΟΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ακόμα άλλη μια προσπάθεια πειρατείας της Ελληνικής Δημοκρατίας, αυτή τη φορά από το Πα.Σο.Κ.. Δε τους φτάνει που θέλουν να κλέψουν τις έδρες και τις ψήφους των μικρών κομμάτων, θέλουν να πείσουν και εμάς τους υπόλοιπους να μπούμε στο "κοπάδι", με επιχειρήματα χωρίς κανένα νόημα και λογική!

    Καπετάν Μακρύς. Τράτζικ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Πες μας τι πίνεις και δεν μας δίνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΕΦΤΑΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΊΤΕ.

    ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΡΉΣΑΝΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα
    οι ψηφοφόροι που θα ψήφιζαν μικρά φιλομνημονιακά κόμματα που δεν μπαίνουν στη Βουλή, λογικά θα στρέφονται από το μεσημέρι προς τη ΝΔ του Σαμαρά.

    Επίσης, πολλοί φιλομνημονιακοί ψηφορόροι του πασοκ, για να υπάρξει σταθερότητα ,μπορεί, στη τελική ευθεία, να επιλέξουν τον Σαμαρά απευθείας.

    Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει, την ώρα που άλλο ψηφοφόροι του πασοκ διαρρέουν προς σύριζα, ανεξάρτητους ελληνες, κκε, δημοκρατική αριστερά, οικολόγους πράσινους και κοινωνική συμφωνία !

    Ένα είναι σίγουρο, ότι τα ΜΜΕ ( κανάλια, εφημερίδες, μπλογκς ) φαίνεται να μην μπόρεσαν να κατευθύνουν τους ψηφοφόρους προς μια κομματική κατεύθυνση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΕ ΑΝΕΛΑΒΕ ΔΡΑΣΗ Ο ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΡΙΜΑΞΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΙΣΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΑΣ..ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΓΕΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ..ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΙΣΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Κουτσούκο, τ' αρχίδια μου θα πιάσει το ΠΑΣΟΚ.

    Νίκος ΑΜΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Κουτσούκο, τ' αρχίδια μου θα πιάσει το ΠΑΣΟΚ.

    Νίκος ΑΜΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Κουτσούκο, τ' αρχίδια μου θα πιάσει το ΠΑΣΟΚ.

    Νίκος ΑΜΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Κουτσούκο, τ' αρχίδια μου θα πιάσει το ΠΑΣΟΚ.

    Νίκος ΑΜΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΔΡΑΣ ΣΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Δοκτορα πες στο πασοκ να σε διαγραψει ρεζιλι τους εκανες


    Μαρια Μηλιωνη πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. δόκτορα, για πολύ μαλάκα σε κόβω τελικά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΜΟΥΓΓΑΜΑΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΜΠΛΟΓΚ, ΕΝΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΗΤΑΝ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΑ, ΤΩΡΑ ΠΑΓΩΜΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ...ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩ ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟΨΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ....ΒΡΩΜΙΣΕ ΣΚΑΤΙΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑΣ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΝΤΩΝΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα
    οι ψηφοφόροι που θα ψήφιζαν μικρά φιλομνημονιακά κόμματα που δεν μπαίνουν στη Βουλή, λογικά θα στρέφονται από το μεσημέρι προς τη ΝΔ του Σαμαρά.

    Επίσης, πολλοί φιλομνημονιακοί ψηφορόροι του πασοκ, για να υπάρξει σταθερότητα ,μπορεί, στη τελική ευθεία, να επιλέξουν τον Σαμαρά απευθείας.

    Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει, την ώρα που άλλο ψηφοφόροι του πασοκ διαρρέουν προς σύριζα, ανεξάρτητους ελληνες, κκε, δημοκρατική αριστερά, οικολόγους πράσινους και κοινωνική συμφωνία !

    Ένα είναι σίγουρο, ότι τα ΜΜΕ ( κανάλια, εφημερίδες, μπλογκς ) φαίνεται να μην μπόρεσαν να κατευθύνουν τους ψηφοφόρους προς μια κομματική κατεύθυνση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. θά πάρετε τα αρχίδια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. θά πάρετε τα αρχίδια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Πές μας ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΙΝΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΥΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΟ EXIT POLL
    Αρχίζουν και ακυρώνουν τις εμφανίσεις τους, όπως ενημερωθήκαμε πριν από λίγο, κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ που είχαν κανονίσει να βγουν το βράδυ στις τηλεοράσεις. Οι πληροφορίες αναφέρουν για τους Παπουτσή, Λοβέρδο, Διαμαντοπούλου και...
    άλλους. Ο φόβος ορισμένα exit polls να εμφανίσουν τρίτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ κυριαρχεί παντού στην Ιπποκράτους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. πασοκοι ψηφιζουν σαμαρα για να μην βγει ο τσιπρας!

    πεσανε οι μασκες των σοσιαλιστων,και φανηκαν τα αποκρουστικα τους φασιστομουτρα

    αντε και χρυση αυγη συντροφια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΣΗΚΩ ΑΝΔΡΕΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ,ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΣΑΜΑΡΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ
    ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΦΥΛΑΓΕΣΤΕ.ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΠ΄ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΤΟΝ ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΛΟΥΣΤΟΥΝ
    ΚΑΙ ΟΙ ΗΔΗ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΜΠΑΤΣΟΚΟΙ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Κουτσομαλακίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ.ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΕΛΟΣ.
    ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.
    ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΝΔ.
    Η ΕΜΜΟΝΗ ΤΟΥ ΝΑ ΓΑΤΖΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΑΦΗΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.ΤΗΝ ΣΥΡΡΙΚΩΝΣΕ.ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΑΝ.
    ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Άνθρωπος είπε ότι θα ψηφίσει Βενιζέλο, γιατί τον βόλεψε.
    Ψήφισε ρε ηλίθιε και αύριο θα σε κρεμάσει το άνεργο παιδί σου.
    Ου να μου χαθείτε, άχρηστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Χα χα χα χα χα χα

    Κουτσούκο πόσο έλεγες θα πάρει το πασοκ?

    ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΒΛΗΤΟ.

    ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?

    ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

    ΤΕΛΟΣ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΦΟΡΤΣΑΡΕΙ ΟΛΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΔΑΓΚΩΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΝΔ ΜΕ 3-7 %.

    ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΑΥΤΑ?

    ΓΕΛΟΙΕΕΕΕΕΕ ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙΣ?

    ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΟΡΓΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΕΛΟΣ.
    ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 1926!
    ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΡΕΚΟΡ ΑΙΩΝΑ!
    ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΝΔ ΑΠ'ΤΟ 1974.
    ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΙΩΣΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟ ΜΙΣΟ.
    ΕΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΑ 4.
    ΓΑΤΖΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.
    ΑΜΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΠΑΣΟΚΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΧΟΥΝΤΟΦΑΣΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Πασοκ

    Για το αποτελεσμα

    υπαρχει ηδη μια παραγραφος που μιλαει

    για διεφθαρμενα πολιτικα φραφεα που πληρωνοντουσαν απο την δεξια
    Διαμαντοπουλου Χριστοφιλοπουλου διορισαν μονο Συριζα να η πρωτια του Συριζα η Δανικη Ελενη η Παπατσιμπα ηταν της Διαμαντοπουλου - Συριζα

    τα γραφεια Πρωτοπαπα Ευθυμιου πληρωνοντουσαν απο την δεξια παραδειγμα Ευη Μποτσαρη Ασπιτε ευρωπαικα προγραμματα

    η Μπορσαρη Μακρη υτους λαδωνε καιι τωρα ειναι με την ΝΔ

    Αρα το Πασοκ εβγαλε τα ματια του μοο του

    Ειχε δικιο ο δρ Κουτσουκος
    πληρωθηκαν

    ενω επρεπε να κερδισουν απο 3 - 7& την ΝΔ!

    Τα λαμογια πολιτικα γραφεια Πασοκ προτιμησαν τα χρηματα απο την εξουσια

    Μενελάος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Πασοκ

    Για το αποτελεσμα

    υπαρχει ηδη μια παραγραφος που μιλαει

    για διεφθαρμενα πολιτικα φραφεα που πληρωνοντουσαν απο την δεξια
    Διαμαντοπουλου Χριστοφιλοπουλου διορισαν μονο Συριζα να η πρωτια του Συριζα η Δανικη Ελενη η Παπατσιμπα ηταν της Διαμαντοπουλου - Συριζα

    τα γραφεια Πρωτοπαπα Ευθυμιου πληρωνοντουσαν απο την δεξια παραδειγμα Ευη Μποτσαρη Ασπιτε ευρωπαικα προγραμματα

    η Μπορσαρη Μακρη υτους λαδωνε καιι τωρα ειναι με την ΝΔ

    Αρα το Πασοκ εβγαλε τα ματια του μοο του

    Ειχε δικιο ο δρ Κουτσουκος
    πληρωθηκαν

    ενω επρεπε να κερδισουν απο 3 - 7& την ΝΔ!

    Τα λαμογια πολιτικα γραφεια Πασοκ προτιμησαν τα χρηματα απο την εξουσια

    Μενελάος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Πασοιοκ

    Να η αποπδειξη

    Ενω μπορουσαν να κερδισουν πληρωνοντουσαν στηριζαν δεξιους και Συριζα και χασανε μονοι τους

    Επιβεβαιωνεται ο δρ Κουτσουκος

    μπορουσαν να κερδισουν αλλα τα χρηματα ειναι πιο γλυκα

    Το ΠΑΣΟΚ είχε υποχωρήσει εκλογικά, λόγω των διαβρωμένων από την δεξιά πολιτικών του γραφείων, του χρηματισμού τους από την δεξιά και της αλαζονείας των υπουργών του και στελεχών του! Η οικονομική κρίση έδωσε την χαριστική βολή. Τώρα όμως επανακάμπτει!


    Κωστας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Πασοκ

    Το ΠΑΣΟΚ είχε υποχωρήσει εκλογικά, λόγω των διαβρωμένων από την δεξιά πολιτικών του γραφείων, του χρηματισμού τους από την δεξιά και της αλαζονείας των υπουργών του και στελεχών του! Η οικονομική κρίση έδωσε την χαριστική βολή. Τώρα όμως επανακάμπτει!

    Να ο δοκτωρ τα ελεγε
    ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΕ 3% ΕΩΣ 7%

    ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΑ 30 ΑΡΓΥΡΙΑ
    ΓΕΜΑΤΑ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΜΙΖΑ ΣΕ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΥΠΟΥΤΓΟΥΣ

    ΤΩΡΑ ΠΑΡΤΕ ΣΤΙς ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΑ @@@ ΜΑΣ!

    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    ΤΡΙΑΝΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

    ΚΑΙ Η ΑΝΝΑ ΤΑ "ΕΠΙΑΝΕ" ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΕ ΤΗΝ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗΗ

    ΟΜΩΣ Η ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΔΕΞΙΑ!

    ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Η ΕΥΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

    ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΔΕΞΙΟ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΣΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΟΥΣ ΣΕ ΠΑΝΕ ΠΙΣΤΗΜΙΑ

    ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΑΣΟΚ!

    ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΤΩΡΑ ΑΝΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΥΒΟΥΛΑ

    ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ

    ΠΑΝΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΞΙΟΙ!

    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΙΑΒΡΩΣΑΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΔΕΙΑ ΠΑΣΟΚ

    ΠΑΣΟΚΟΙ@@@


    πΑΣΟΚΟΙ@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΕΡΩΤΗΣΗ

    ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΠΗΡΕ ΕΝΤΟΛΗ Ή ΠΟΣΑ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΚΟΥΜΕΝΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΠΑΣΟΚΟΣ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ?

    ΚΟΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΤΑ ΠΗΡΕΣ?

    ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΥΝΤΟΜΑ

    ΠΑΣΟΚΑΝΤΖΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΑΝΑΛΥΣΗ

    ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΓΙΝΑΝ

    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ!

    Η ΝΔ ΕΙΧΕ ΗΔΗ 114 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΡΑ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ!

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ

    ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΕ ΚΑΝΑΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ!

    ΟΥΣΤ ΡΕ

    ΠΑΟΚΟΙ ΝΕΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Πασοκ

    Ειχε δικιο ο δρ Κουτσουκος ο πιο αξιος αναλυτης

    ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ!! ΑΠΟ 3% ΕΩΣ 7%

    ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΒΟΥΛΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!

    ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ!

    ΤΟ ΠΑΣ Φορτσάρει σε όλη την Ελλάδα, σε κατάπληξη όλων και δύναται να κερδίσει με 3% έως 7% την Ν.Δ και δύναται να σπάσει το ψυχολογικό όριο του 30% και να κερδίσει «αυτοδυναμία»!

    ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΖΩΑ

    ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ

    ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΝ ΜΕ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ"

    ΧΑ ΧΑ!

    ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΨΑΡΑΔΕΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΔΕΣ ΚΑΙ

    Η ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

    ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΓΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ!

    ΠΑΣΟΚΑΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Πασοκ

    Ειχε δικιο ο δρ Κουτσουκος ο πιο αξιος αναλυτης

    ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ!! ΑΠΟ 3% ΕΩΣ 7%

    ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΒΟΥΛΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!

    ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ!

    ΤΟ ΠΑΣ Φορτσάρει σε όλη την Ελλάδα, σε κατάπληξη όλων και δύναται να κερδίσει με 3% έως 7% την Ν.Δ και δύναται να σπάσει το ψυχολογικό όριο του 30% και να κερδίσει «αυτοδυναμία»!

    ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΖΩΑ

    ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ

    ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΝ ΜΕ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ"

    ΧΑ ΧΑ!

    ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΨΑΡΑΔΕΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΔΕΣ ΚΑΙ

    Η ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

    ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΓΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ!

    ΠΑΣΟΚΑΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΧΑΧΑ Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ Ο ΨΑΡΑΣ

    ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β ΑΘΗΝΑΣ!

    ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ

    ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΣΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝΚΩΛΟ

    ΑΜΟΛΑ ΛΑΜΙΓΙΟ ΓΙΑ ΠΑΡΟ

    ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΟ

    ΣΕ ΓΑΜΟΥΜΕ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΠΑΣΟΚΟΙ %%%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΑΝΑΛΥΣΗ

    ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΓΙΝΑΝ

    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ!

    Η ΝΔ ΕΙΧΕ ΗΔΗ 114 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΡΑ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ!

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ

    ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΕ ΚΑΝΑΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ!

    ΟΥΣΤ ΡΕ

    ΠΑΣΟΚΟΙ ΝΕΟΙ

    6 Μαϊ 2012 8:30:00 μ.μ.
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Πασοκ

    Ειχε δικιο ο δρ Κουτσουκος ο πιο αξιος αναλυτης

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ!! ΑΠΟ 3% ΕΩΣ 7%

    ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΒΟΥΛΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!

    ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

    ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΔΕΞΙΟΣ!

    ΠΑΝΤΟΥ ΔΙΟΡΙΖΑΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ!

    ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ!

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ Φορτσάρει σε όλη την Ελλάδα, σε κατάπληξη όλων και δύναται να κερδίσει με 3% έως 7% την Ν.Δ και δύναται να σπάσει το ψυχολογικό όριο του 30% και να κερδίσει «αυτοδυναμία»!

    ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΖΩΑ

    ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ

    ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΝ ΜΕ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ"

    ΧΑ ΧΑ!

    ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΨΑΡΑΔΕΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΔΕΣ ΚΑΙ

    Η ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

    ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΓΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ!

    ΠΑΣΟΚΑΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΑΝΑΛΥΣΗ

    ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΓΙΝΑΝ

    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ!

    Η ΝΔ ΕΙΧΕ ΗΔΗ 114 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΡΑ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ!

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ

    ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΕ ΚΑΝΑΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ!

    ΟΥΣΤ ΡΕ

    ΠΑΣΟΚΟΙ ΝΕΟΙ

    6 Μαϊ 2012 8:30:00 μ.μ.
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Πασοκ

    Ειχε δικιο ο δρ Κουτσουκος ο πιο αξιος αναλυτης

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ!! ΑΠΟ 3% ΕΩΣ 7%

    ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΒΟΥΛΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!

    ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

    ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΔΕΞΙΟΣ!

    ΠΑΝΤΟΥ ΔΙΟΡΙΖΑΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ!

    ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ!

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ Φορτσάρει σε όλη την Ελλάδα, σε κατάπληξη όλων και δύναται να κερδίσει με 3% έως 7% την Ν.Δ και δύναται να σπάσει το ψυχολογικό όριο του 30% και να κερδίσει «αυτοδυναμία»!

    ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΖΩΑ

    ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ

    ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΝ ΜΕ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ"

    ΧΑ ΧΑ!

    ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΨΑΡΑΔΕΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΔΕΣ ΚΑΙ

    Η ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

    ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΓΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ!

    ΠΑΣΟΚΑΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΕΙΧΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ.

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΕΡΔΙΖΕΙ 3-7 % ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ με πανω απο 35%.

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΔΟΚΤΩΡΑ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ 13-14% ΕΧΕΙΣ.

    ΜΕΣΑ ΕΠΕΣΕΣ ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΟΥΦΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΞ

    ΤΟ "ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ" ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ

    ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ\

    ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ!

    ΠΟΙΟΙ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ?


    ΠΑΣΟΚΟΙ ΜΕ @

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΞ

    ΤΟ "ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ" ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ

    ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ\

    ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ!

    ΠΟΙΟΙ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ?


    ΠΑΣΟΚΟΙ ΜΕ @

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΧΑ ΧΑ

    Μην ειδατε την κ. Δαμασνακη Μαρια να κανει αγωνα για το Πασοκ?

    Αντε ρε μαλακες σας οπιασν ολοι

    μεχρι την Φωνσου βαλατε στην Α Αηνας

    τονπεζετε και τον περνετε

    τον πουλο τωρα

    αντε αχρηστοι σας εκανε ο δρ Κουτσουκος με 45 %

    και σε 2 χρονια χασατε τα παντα

    ανικανοι, αχρηστοι
    οξω ρε

    ?Νικος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΠΑΣΟΚΟΙ 13-14 % ΕΧΕΤΕ.

    ΠΡΑΣΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΕΛΟΣ.

    ΜΕ ΓΕΙΑ ΤΟΝ Π...ΤΣΟ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ.

    ΧΕ ΧΕ ΧΕ ΧΕ ΧΕ ΧΕ ΧΕ

    ΧΙ ΧΙ ΧΙ ΧΙ ΧΙ ΧΙ

    ΧΟ ΧΟ ΧΟ ΧΟ ΧΟ ΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ο ΜΠΕΝΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?

    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΜΠΕΝΥ,ΓΟΥΣΤΑΡΩ,ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΟΥΦΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    6 Μαϊ 2012 8:51:00 μ.μ.


    πραποιεις φλωρε δεξιε τα γραπτα

    το "δυναται να κερδισει"

    σημαινει δυνατοτητα

    δεν γραφει "θα κερδισει"

    τοσο βαα ειχες τον δρ Κουτσουκο?


    και οχι αναγκαστικα θα κερδισει!

    φιλικα

    Πανος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Απόλυτα μέσα είχε πέσει ο δρ Κουτσούκος.

    13-14 % εδινε στο πασοκ που θα ήταν τρίτο κόμμα.

    Πρόβλεψε σωστά στην Μηλιώνη ο δόκτωρας.

    Ηγέτη Κουτσούκο σώσε το πασόκ.

    Ανδρόνικος πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Πασοκ
    να η αληθεια στο αρθρο του δρ Κουτσουκου

    "
    Σύντροφοι, αν οι διάδοχοι του Ανδρέα Παπανδρέου δεν αποδείχτηκαν τόσο ικανοί, ....


    ηδη ανακοινωσε το οτι δεν ειναι ικανοι να κερδισουν

    διαβαστε σωστα τον δοκτωρα

    τον αυριανο αρχηγο του Πασοκ

    Βαγγελς Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. τοσο βαα ειχες τον δρ Κουτσουκο?

    Πανος Πασοκ

    6 Μαϊ 2012 8:58:00 μ.μ.

    ΤΟΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΑ
    ....ΑΝΤΡΑΚΛΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΒΛΗΤΟ ΠΑΝΟ ΠΑΣΟΚΕ

    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Γαλλια

    Κερδισε ο Ολαντ

    με 51,9%


    νικη σοσιαλιστικη!

    Ο Ολαντ θα καθαρισει για Ελλαδα ειπε ο δρ κουτσουκος!


    Σωτηρης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Γαλλια

    Κερδισε ο Ολαντ

    με 51,9%


    νικη σοσιαλιστικη!

    Ο Ολαντ θα καθαρισει για Ελλαδα ειπε ο δρ κουτσουκος!


    Σωτηρης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Πάνο-Βαγγέλς-Νίκο-Μαρία-Μανώλη
    πασόκ (το π με μικρό χεχεχε)
    που είσαι το ίδιο πρόσωπο και μας τα έχεις ζαλίσει με τον μ@λ@κ@ σου,
    περαστικά σου χιχιχιχιχιχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. παρηγορηθείτε με τον ολαντ της γαλλίας πασόκοι γιατί στην ελλάδα τον φάγατε τον π....τσο χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

    ΤΟ "ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ" ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ

    ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ\

    ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ!

    ΠΟΙΟΙ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ?
    ψαξτε ραγκουσηδεσ δαμανακηδεσ ευθυμιου πρωτοπαπα νταλαρα διαμαντοπουλου χριστοφιλοπουλου

    πληρωνοντουσαν αποτους δεξιους

    Κααιτη Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Το ΠΑΣΟΚ φορτσάρει σε όλη την Ελλάδα, σε κατάπληξη όλων και δύναται να κερδίσει με 3% έως 7% την Ν.Δ και δύναται να σπάσει το ψυχολογικό όριο του 30% και να κερδίσει «αυτοδυναμία»!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΩΣΤΑ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ

    ΠΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Πουτσούκο λούγκρα η πουτσα που εφαγες στο λαιμό σου εφτασε παλιοαρχιδι πεταμενε παλιοπατσαβουρα βρωμιάρη. Το μπουρδέλο σου κατεδαφιζεται σήμερα με όλες τις πουτανες που εχει μέσα οι υπόλοιπες που εχουν ειτζ θα συλληφθούν ξεφτιλισμενε τρεχα να τους αλλάζεις τα νερά μπουγελοχύστη.
    Πιλοκοπρόσκυλο λιγδιάρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Οι πασόκοι ...υπερυπουργάρες που είναι κρυμμένοι ρε παιδια?

    Δεν ξεμύτισε στα πάνελς ούτε ένας, ένας έστω γιά δείγμα.

    Πόσο πρέπει να τσούζει το 13% ρε πασόκοι.

    Πόσο θα τσούζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ΠΑΣΟΚΙΑ ΤΙ ΠΑΘΑΤΕ ;


    ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ ΤΙ ΕΙΠΕΣ ;

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    ΠΑΣΟΚ ΤΕΛΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Γιά να διαβάσουμε σωστά ρε πασόκοι τον Κουτσούκο :

    "Το ΠΑΣΟΚ φορτσάρει σε όλη την Ελλάδα.

    Έως τις 7 το βράδυ, που κλείνουν οι κάλπες, θα ψηφίζουν όλοι «δαγκωτό» ΠΑΣΟΚ!
    Το 30 % των ψηφοφόρων είναι αναποφάσιστοι, σύμφωνα με το BBC και όλοι τους είναι από το βαθύ ΠΑΣΟΚ! Η νίκη Ολάντ επηρεάζει καταλυτικά την νίκη του ΠΑΣΟΚ!
    Το ΠΑΣΟΚ θα ξεπεράσει κατά πολύ, το ψυχολογικό όριο του 30%.
    Το βαθύ Ανδρεο-πανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ, θα ψηφίσει μετά τις 2.30 μμ και θα δώσει την νίκη στο νέο ΠΑΣΟΚ, που θα ξεπεράσει τ ο ψυχολογικό όριο του 30%!
    Ορδές πρασινοφρουρών κατακλύζουν τα εκλογικά τμήματα και δίνουν σαρωτική νίκη στο ΠΑΣΟΚ!"

    ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΡΕ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ?

    ΤΙ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ?

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΠΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΣΟΚΙΚΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΒΛΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ...ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ....ΗΓΕΤΗ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ.

    ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΡΑΖΑΛΙΣΕΙ
    ΜΕ ΤΟΝ ....ΗΓΕΤΗ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Μούγκα πασόκοι?
    Δεν ζητήσετε ένα αξιοπρεπές συγγνώμη γιά τις μ@λ@κίες που έγραψε ο ...ηγέτης Κουτσούκος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Μάκη-Σάκη-Λάκη-Τάκη πασοκ
    Νίκη-Ελπινίκη-Ανδρονίκη-Μαρωνίκη πασοκ

    τι έγινε ρε παιδιά
    κατάπιατε την γλώσσα σας?

    Ελάτε μην το παίρνετε και πολύ σοβαρά,μην στεναχωριέστε και τόσο δεν πειράζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Μάκη-Σάκη-Λάκη-Τάκη πασοκ
    Νίκη-Ελπινίκη-Ανδρονίκη-Μαρωνίκη πασοκ,
    που τελικά είσαι ένα και μοναδικό πρόσωπο, μην κρύβεσαι άντε βγες απ' το υπόγειο δεν σε ξανακουρδίζω,μην μας πάθεις και κανα εγκεφαλικο βραδυάτικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΑΝΑΛΥΣΗ

    ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΓΙΝΑΝ

    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ!

    Η ΝΔ ΕΙΧΕ ΗΔΗ 114 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΡΑ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ!

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ

    ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΕ ΚΑΝΑΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ!

    ΟΥΣΤ ΡΕ

    ΠΑΣΟΚΟΙ ΝΕΟΙ

    6 Μαϊ 2012 8:30:00 μ.μ.
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Πασοκ

    Ειχε δικιο ο δρ Κουτσουκος ο πιο αξιος αναλυτης

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ!! ΑΠΟ 3% ΕΩΣ 7%

    ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΒΟΥΛΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!

    ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

    ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΔΕΞΙΟΣ!

    ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ!

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ Φορτσάρει σε όλη την Ελλάδα, σε κατάπληξη όλων και δύναται να κερδίσει με 3% έως 7% την Ν.Δ και δύναται να σπάσει το ψυχολογικό όριο του 30% και να κερδίσει «αυτοδυναμία»!

    ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΖΩΑ

    ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ

    ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΝ ΜΕ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ"

    ΧΑ ΧΑ!

    ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΨΑΡΑΔΕΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΔΕΣ ΚΑΙ

    Η ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

    ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΓΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ!

    ΠΑΣΟΚΑΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Πασοκ

    Το ΠΑΣΟΚ φορτσάρει σε όλη την Ελλάδα, σε κατάπληξη όλων και δύναται να κερδίσει με 3% έως 7% την Ν.Δ και δύναται να σπάσει το ψυχολογικό όριο του 30% και να κερδίσει «αυτοδυναμία»!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΩΣΤΑ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ

    ΠΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ?

    Ρανια Πασοκ Τριπολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Πασοκ

    Το ΠΑΣΟΚ φορτσάρει σε όλη την Ελλάδα, σε κατάπληξη όλων και δύναται να κερδίσει με 3% έως 7% την Ν.Δ και δύναται να σπάσει το ψυχολογικό όριο του 30% και να κερδίσει «αυτοδυναμία»!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΩΣΤΑ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ

    ΠΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ?

    Ρανια Πασοκ Τριπολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. 6 Μαϊ 2012 9:24:00 μ.μ.

    ποσες εδρες πηρε ο Σαμαρας?
    114 !

    τΟ πΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ.....

    χΡΙΣΤΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Πασοκ
    να η αληθεια στο αρθρο του δρ Κουτσουκου

    "
    Σύντροφοι, αν οι διάδοχοι του Ανδρέα Παπανδρέου δεν αποδείχτηκαν τόσο ικανοί, ....


    ηδη ανακοινωσε το οτι δεν ειναι ικανοι να κερδισουν

    διαβαστε σωστα τον δοκτωρα

    τον αυριανο αρχηγο του Πασοκ

    ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΡΑΜΑ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Πασοκ
    να η αληθεια στο αρθρο του δρ Κουτσουκου

    "
    Σύντροφοι, αν οι διάδοχοι του Ανδρέα Παπανδρέου δεν αποδείχτηκαν τόσο ικανοί, ....


    ηδη ανακοινωσε το οτι δεν ειναι ικανοι να κερδισουν

    διαβαστε σωστα τον δοκτωρα

    τον αυριανο αρχηγο του Πασοκ

    ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΡΑΜΑ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Πασοκ
    να η αληθεια στο αρθρο του δρ Κουτσουκου

    "
    Σύντροφοι, αν οι διάδοχοι του Ανδρέα Παπανδρέου δεν αποδείχτηκαν τόσο ικανοί, ....


    ηδη ανακοινωσε το οτι δεν ειναι ικανοι να κερδισουν

    διαβαστε σωστα τον δοκτωρα

    τον αυριανο αρχηγο του Πασοκ

    ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΡΑΜΑ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Βουλευτικές εκλογές 2009

    – Τα τελικά αποτελέσματα και οι 300 βουλευτές


    Κατά τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου - σύμφωνα με την τελική καταμέτρηση όλων των εκλογικών κέντρων της επικράτειας - τα κόμματα έλαβαν:
    ΠΑΣΟΚ: 43,92% καταλαμβάνοντας 160 έδρες στο κοινοβούλιο,

    Ν.Δ. 33,48% και 91 έδρες,

    ΚΚΕ 7,54% και 21 έδρες,

    ΛΑΟΣ 5,63% και 15 έδρες,

    ΣΥΡΙΖΑ 4,60% και 13 έδρες.

    Το ΠΑΣΟΚ ψηφίστηκε από 3.012.373 πολίτες.

    Η Ν.Δ. από 2.295.967.

    Ο ΛΑΟΣ από 386.152.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ 315.627

    Τέλος, τους Οικολόγους Πράσινους ψήφισαν 173.449 πολίτες, δίνοντας τους ποσοστό 2,53%.

    ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Πασοκ
    να η αληθεια στο αρθρο του δρ Κουτσουκου

    "
    Σύντροφοι, αν οι διάδοχοι του Ανδρέα Παπανδρέου δεν αποδείχτηκαν τόσο ικανοί, ....


    ηδη ανακοινωσε το οτι δεν ειναι ικανοι να κερδισουν

    ΕΓΡΑΦΕ ΟΤΙ "ΔΥΝΑΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ... ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕς ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟς ΤΟΥ Ο ΔΟΚΤΩΡΑς? τΟ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟ πΑΣΟΚ ΑΠΟ ΜΕΣΑ!

    διαβαστε σωστα τον δοκτωρα

    τον αυριανο αρχηγο του Πασοκ

    Φωτης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Πασοκ

    Το ΠΑΣΟΚ φορτσάρει σε όλη την Ελλάδα, σε κατάπληξη όλων και δύναται να κερδίσει με 3% έως 7% την Ν.Δ και δύναται να σπάσει το ψυχολογικό όριο του 30% και να κερδίσει «αυτοδυναμία»!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΩΣΤΑ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ

    ΠΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ?

    καλα να παθουν!

    πληρωνοντουσαν απο Συριζα και δεξιους οι υπουργοι του Πασοκ

    Λευτερης Μεσσολογγι Πασοκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Πασοκ
    '
    Μην ειδατε την κ. Δαμασνακη Μαρια να κανει αγωνα για το Πασοκ?

    Αντε ρε μαλακες σας πιασνε ολους

    Που ειναι οι δηθεν γκομενες του Νικου Παπανδρου που δηθεν της πηδηξε ολες?
    Αρχιδια πηδηξε ο φλωρος!

    μεχρι την Φωνσου βαλατε στην Α Αηνας

    τον Ραγκουση τον ψαρα που σας αγαπουσε καλα!

    ξεφτυλστικατε

    τριζουν τα κοκκαλα του Ανδρεα!

    τον πεζετε και τον περνετε

    τον πουλο τωρα

    αντε αχρηστοι σας εκανε ο δρ Κουτσουκος με 45 %

    και σε 2 χρονια χασατε τα παντα

    ανικανοι, αχρηστοι
    οξω ρε απο το Πασοκ

    τοπο στους νεους

    Κωστας Κατω Πατησια Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Γιά να διαβάσουμε σωστά ρε πασόκοι τον Κουτσούκο :

    "Το ΠΑΣΟΚ φορτσάρει σε όλη την Ελλάδα.

    Έως τις 7 το βράδυ, που κλείνουν οι κάλπες, θα ψηφίζουν όλοι «δαγκωτό» ΠΑΣΟΚ!
    Το 30 % των ψηφοφόρων είναι αναποφάσιστοι, σύμφωνα με το BBC και όλοι τους είναι από το βαθύ ΠΑΣΟΚ! Η νίκη Ολάντ επηρεάζει καταλυτικά την νίκη του ΠΑΣΟΚ!
    Το ΠΑΣΟΚ θα ξεπεράσει κατά πολύ, το ψυχολογικό όριο του 30%.
    Το βαθύ Ανδρεο-πανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ, θα ψηφίσει μετά τις 2.30 μμ και θα δώσει την νίκη στο νέο ΠΑΣΟΚ, που θα ξεπεράσει τ ο ψυχολογικό όριο του 30%!
    Ορδές πρασινοφρουρών κατακλύζουν τα εκλογικά τμήματα και δίνουν σαρωτική νίκη στο ΠΑΣΟΚ!"

    ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΡΕ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ?

    ΤΙ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ?

    ΤΟΣΟ ΖΑΛΙΣΤΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΕΦΤΥΛΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟΝ ...ΗΓΕΤΗ ΣΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. χα χα!

    Μην ειδατε την κ. Δαμασνακη Μαρια να κανει αγωνα για το Πασοκ?

    Αντε ρε μαλακες σας πιασανε ολους

    μεχρι την Φωνσου βαλατε στην Α Αηνας

    τονπεζετε και τον περνετε

    τον πουλο τωρα

    αντε αχρηστοι σας εκανε ο δρ Κουτσουκος με 45 %

    και σε 2 χρονια χασατε τα παντα

    ανικανοι, αχρηστοι
    οξω ρε

    ουστ φλωρια


    Γιαννης Πασοκος Πατρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. χα χα!

    Μην ειδατε την κ. Δαμασνακη Μαρια να κανει αγωνα για το Πασοκ?

    Αντε ρε μαλακες σας πιασανε ολους

    μεχρι την Φωνσου βαλατε στην Α Αηνας

    τονπεζετε και τον περνετε

    τον πουλο τωρα

    αντε αχρηστοι σας εκανε ο δρ Κουτσουκος με 45 %

    και σε 2 χρονια χασατε τα παντα

    ανικανοι, αχρηστοι
    οξω ρε

    ουστ φλωρια


    Γιαννης Πασοκος Πατρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Πασοκ

    Τελειωσε το παπανδρεικο για το πασοκ

    δεν μπορουν οι διαδοχοι


    Που ειναι οι δηθεν γκομενες του Νικου Παπανδρου που δηθεν της πηδηξε ολες?
    Αρχιδια πηδηξε ο φλωρος!

    τον επερνε τον μισθο του

    σκατα γιος Ανρεα

    Ηλιας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. ειιδηση

    η Τεμη εβγαλε κυβερνηση και φευγει

    στο καλο

    πουλοπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. 6 Μαϊ 2012 10:33:00 μ.μ.

    πριν υπαρχει η φραση "δυναται" να κερδισει....

    υπο προυποθεσεις..... διαβαστε σωστα

    και αν "δυναται" θα συμβουν μετα τις 2.30 τα υπολοιπα

    αλλα οι βουλευτες του Πασοκ
    το ειχαν πουλησει ηδη στο Συριζα!

    γκε κε?

    Ξενοφων Πασοκος Κυμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. ΑΝΑΛΥΣΗ

    κανανε τον Τσιπρα μαγκα!

    Τα ιδια κανανε οι Υπουργοί Πασοκ πουλουσαν τα παντα στους συριζαιους, θεσεις διευθυντων προισταμενων, σχολικων συβουλων

    τα πουλησε η Διαμαντοπουλου Αννα με την Χριστοφιλοπουλου Ευη

    και τωρα δεν βγηκαν ουτε βουλευτινες

    καλα να παθουν!

    ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΓΙΝΑΝ

    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ!

    Η ΝΔ ΕΙΧΕ ΗΔΗ 113 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΡΑ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ!

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ

    ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΕ ΚΑΝΑΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ!

    ΟΥΣΤ ΡΕ

    ΠΑΣΟΚΟΙ ΝΕΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. ΑΝΑΛΥΣΗ

    ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΓΙΝΑΝ

    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ!

    Η ΝΔ ΕΙΧΕ ΗΔΗ 113 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΡΑ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ!

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ

    ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΕ ΚΑΝΑΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ!

    ΟΥΣΤ ΡΕ

    ΠΑΣΟΚΟΙ ΝΕΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Ρε ζαλισμένε πασόκε γιά διάβασε πιό προσεκτικά :

    "Το ΠΑΣΟΚ φορτσάρει σε όλη την Ελλάδα.

    Έως τις 7 το βράδυ, που κλείνουν οι κάλπες, θα ψηφίζουν όλοι «δαγκωτό» ΠΑΣΟΚ!
    Το 30 % των ψηφοφόρων είναι αναποφάσιστοι, σύμφωνα με το BBC και όλοι τους είναι από το βαθύ ΠΑΣΟΚ! Η νίκη Ολάντ επηρεάζει καταλυτικά την νίκη του ΠΑΣΟΚ!
    Το ΠΑΣΟΚ θα ξεπεράσει κατά πολύ, το ψυχολογικό όριο του 30%.
    Το βαθύ Ανδρεο-πανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ, θα ψηφίσει μετά τις 2.30 μμ και θα δώσει την νίκη στο νέο ΠΑΣΟΚ, που θα ξεπεράσει τ ο ψυχολογικό όριο του 30%!
    Ορδές πρασινοφρουρών κατακλύζουν τα εκλογικά τμήματα και δίνουν σαρωτική νίκη στο ΠΑΣΟΚ!"

    ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ?

    ΤΟΣΟ ΖΑΛΙΣΤΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΕΦΤΥΛΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Γαλλια

    νικησε ο Ολαντ με 51,56%

    François Hollande à 51,56%

    des voix selon des résultats sur 91% des inscrits


    Ηταν λαθος του Βαγγελη να μην συναντηθει προεκλογικα με τον Ολαντ

    Γενικα ολο το επιτελειο Βαγγελη πρεπει να φυγει τωρα, δεν ηταν αποτελεσμα αυτο

    Το Πασοκ αξιζε καλυτερης τυχης ειπε ο δρ Κουτσουκος, θα μπορουσε να νικησει, αλλά

    τις πταιει?

    Αυτο θαειναι το επομενο αρθρο του δοκτωρα
    "
    τις πταιει"?

    Ηλιας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Γαλλια

    νικησε ο Ολαντ με 51,56%

    François Hollande à 51,56%

    des voix selon des résultats sur 91% des inscrits


    Ηταν λαθος του Βαγγελη να μην συναντηθει προεκλογικα με τον Ολαντ

    Γενικα ολο το επιτελειο Βαγγελη πρεπει να φυγει τωρα, δεν ηταν αποτελεσμα αυτο

    Το Πασοκ αξιζε καλυτερης τυχης ειπε ο δρ Κουτσουκος, θα μπορουσε να νικησει, αλλά

    τις πταιει?

    Αυτο θαειναι το επομενο αρθρο του δοκτωρα
    "
    τις πταιει"?

    Ηλιας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Γαλλια

    νικησε ο Ολαντ με 51,56%

    François Hollande à 51,56%

    des voix selon des résultats sur 91% des inscrits


    Ηταν λαθος του Βαγγελη να μην συναντηθει προεκλογικα με τον Ολαντ

    Γενικα ολο το επιτελειο Βαγγελη πρεπει να φυγει τωρα, δεν ηταν αποτελεσμα αυτο

    Το Πασοκ αξιζε καλυτερης τυχης ειπε ο δρ Κουτσουκος, θα μπορουσε να νικησει, αλλά

    τις πταιει?

    Αυτο θαειναι το επομενο αρθρο του δοκτωρα
    "
    τις πταιει"?

    Ηλιας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ....ΝΟΥΜΕΡΟΥ ...ΗΓΕΤΗ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ.

    "Έως τις 7 το βράδυ, που κλείνουν οι κάλπες, θα ψηφίζουν όλοι «δαγκωτό» ΠΑΣΟΚ!
    Το 30 % των ψηφοφόρων είναι αναποφάσιστοι, σύμφωνα με το BBC και όλοι τους είναι από το βαθύ ΠΑΣΟΚ! Η νίκη Ολάντ επηρεάζει καταλυτικά την νίκη του ΠΑΣΟΚ!
    Το ΠΑΣΟΚ θα ξεπεράσει κατά πολύ, το ψυχολογικό όριο του 30% και δύναται να χτυπήσει και αυτοδυναμία!
    Το βαθύ Ανδρεο-πανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ, θα ψηφίσει μετά τις 2.30 μμ και θα δώσει την νίκη στο νέο ΠΑΣΟΚ, που θα ξεπεράσει τ ο ψυχολογικό όριο του 30%! Ίσως να γίνει και η έκπληξη της αυτοδυναμίας!
    Ορδές πρασινοφρουρών κατακλύζουν τα εκλογικά τμήματα και δίνουν σαρωτική νίκη στο ΠΑΣΟΚ! Όπου φύγει - φύγει οι δεξιοί και η Χρυσή Αυγή!"

    ΜΕΣΑ ΕΠΕΣΕ Ο...ΔΟΚΤΩΡΑΣ.

    ....ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

    ΟΡΓΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΟΥΦΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΒΛΗΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση