GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διευρύνεται το συνεργαζόμενο δίκτυο συνεργασίας του "ALPHA 9,89"...

ΤΟ "ΡΑΔΙΟ 9" μετονομάστηκε σε "ALPHA 9 89": Το ραδιόφωνο της τηλεόρασης του Alpha - ΔΕΙΤΕ το νέο πρόγραμμα του "...

ΤΟ "ΡΑΔΙΟ 9" μετονομάστηκε σε "ALPHA 9 89": Το ραδιόφωνο της τηλεόρασης του Alpha - ΔΕΙΤΕ το νέο πρόγραμμα του "Marconi Radio 96,1 F.M."
Η συνεργασία του επί σειρά ετών πρώτου σε ακροαματικότητα ραδιοφώνου του Βόλου, του "Marconi Radio 96,1 F.M." με το "Ράδιο 9", από το φθινόπωρο του 2011 και έπειτα, ήρθε να επισφραγίσει την πολυετή πρωτιά του καπετάνιου των ερτζιανών της πόλης. Η είδηση είναι ότι από σήμερα, Τρίτη 29 Μαΐου, αυτή η συνεργασία μετονομάστηκε, αφού το "Ράδιο 9" μετονομάστηκε σε "Alpha 9 89", το ραδιόφωνο δηλαδή της τηλεόρασης του Alpha.
Για να δείτε το νέο πρόγραμμα του "Marconi Radio 96,1 F.M.", πατήστε ...ΕΔΩ
Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το "Alpha 98 9":
Alpha 98 9: Το ραδιόφωνο του Alpha
Από την Τρίτη 29 Μαΐου, το "Ράδιο 9" μετονομάζεται σε "Alpha 98 9", αντανακλώντας μία νέα εποχή σύγκλισης των μέσων ενημέρωσης του Ομίλου Demco.
Σε αυτό το πλαίσιο, ο "Alpha 98 9", διατηρώντας τον άμεσο, αμερόληπτο και πολυφωνικό χαρακτήρα του, θα αξιοποιήσει τις δυνατότητες συνέργιας που δημιουργούνται με τον Alpha, τόσο σε διοικητικό επίπεδο όσο και σε δημοσιογραφικό.
Η σύγκλιση των δύο μέσων αφορά στη διαχείριση των αναγκών του ραδιοφωνικού σταθμού από την Οικονομική Διεύθυνση, την Εμπορική Διεύθυνση, τη Διεύθυνση Marketing και Εταιρικής Επικοινωνίας, την Τεχνική Διεύθυνση και τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού του Alpha, ενώ πολλοί συντελεστές του Alpha απέκτησαν ήδη ή πρόκειται σύντομα να αποκτήσουν και ραδιοφωνική παρουσία.
Η συνέργεια αυτή, διευρύνει το ενημερωτικό, ψυχαγωγικό και εμπορικό αποτύπωμα του Alpha στον χώρο των μέσων ενημέρωσης και ενισχύει τη δέσμευσή του για ουσιαστική, έγκυρη και άμεση ενημέρωση και εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο του Alpha για την ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών των Ελλήνων για ενημέρωση και ψυχαγωγία.
Η ανανεωμένη ιστοσελίδα του Alpha 98 9 θα είναι σύντομα κοντά σας.

9 σχόλια

  1. Τραγικό...
    Μετά τα 100 άτομα στη Καλλιθέα και στο Ίλιον ( μαζί με τους δημοσιογράφους, φωτογράφους,τεχνικούς ), 50 άτομα στη Ν. Ιωνία ( μετά τα 50 άτομα σε Κόρινθο και σε Ναύπλιο )ακούνε το Βενιζέλο σε αίθουσα 30 ατόμων !!!

    Ούτε 5ο κόμμα !!!

    Ο κόσμος στρέφεται στη Νέα Δημοκρατία και στο Σύριζα, ανάλογα με τις φοβίες ή τις ελπίδες του !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "...Ο κόσμος στρέφεται στη Νέα Δημοκρατία και στο Σύριζα, ανάλογα με τις φοβίες ή τις ελπίδες του !..." και επειδη ο φοβος (δηθεν δραχμη) καποια στιγμη ξεπερνιεται ενω η ελπιδα (κοινωνικη δικαιοσυνη) παθαινει τελευταια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ30 Μαΐ 2012, 9:05:00 μ.μ.

    οι Γερμανοι ζητανε χρυσο!

    Σχέδιο σωτηρίας, ύψους 2,3 τρισ.ευρώ, για την δημιουργία ενός «λάιτ ευρωομολόγου» επεξεργάζεται η Γερμανία.
    Για να γίνει αυτό όμως, το σχέδιο προβλέπει ότι οι χώρες του ευρωπαϊκού Νότου θα πρέπει να διαθέσουν τα αποθέματα χρυσού τους.

    Το γερμανικής έμπνευσης σχέδιο σταθεροποίησης, που λέγεται European Redemption Pact (σε ελεύθερη μετάφραση Ευρωπαική Συνθήκη Σωτηρίας) προσφέρει στα υπερχρεωμένα PIGS, δηλαδή την Πορτογαλία, την Ιταλία, την Ελλάδα και την Ισπανία αυτό που ζητούν όλο και περισσότεροι οικονομολόγοι από την Ευρώπη, αν και σε πιο ελαφρά εκδοχή ώστε να είναι συμβατή με το γερμανικό Σύνταγμα: Μια μορφής ευρωομολόγου.

    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με άρθρο στην βρετανική Telegraph, οι Γερμανοί «σοφοί» που επεξεργάζονται την προτεινόμενη «Συνθήκη Σωτηρίας» βασίζουν την πρότασή τους στο Sinking Fund που δημιουργήθηκε το 1790 στις ΗΠΑ, για να αντιμετωπιστούν τότε τα τεράστια χρέη που άφησε η Αμερικάνικη Επανάσταση.

    Τι ακριβώς προβλέπει αυτό το σχέδι; Με απλά λόγια, στόχος του είναι να μειώσει το χρέος των κρατών μελών της Ευρωζώνης ώστε να μην υπερβαίνει το 60% του ΑΕΠ τους. Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, το Χρέος κάθε χώρας που υπερβαίνει το 60% του ΑΕΠ της μεταφέρεται σε ένα κοινό αλλά προσωρινό Ταμείο Σωτηρίας, ενώ το υπόλοιπο χρέος (έως το 60% του ΑΕΠ) παραμένει κρατικό, όπως επιτάσσει η Συνθήκη του Μάαστριχτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πήξαμε στη μαλακ@@: Το Βερολίνο εισβάλλει οσνούπω στην Ελλάδα.

    Ο κάθε βλάκας αναπαράγει ότι μαλακ@@ δει χωρίς να ξέρει ποιος το λέει και γιατί το λέει.
    Μας ζάλισαν οι πατριώτες του κώλου τις προηγούμενες μέρες με ένα γερμανικό άρθρο που λέει ότι το Βερολίνο ετοιμάζει πραξικόπημα στην Ελλάδα προκειμένου να επιβάλλει την ηγεμονία του ή μια τέτοια παπαριά τέλος πάντων.
    Φυσικά κανείς δεν λέει ότι το άρθρο προέρχεται από παρακλάδι της γερμανικής ΑΝΤΑΡΣΥΑ...

    Το συγκεκριμένο ίδρυμα που τα λέει αυτά και κατά καιρούς λέει ένα κάρο παπαριές δημιουργήθηκε και διοικείται από μέλη του πρώην PDS και νυν Die Linke που είναι τα απομεινάρια του ΚΚ της Ανατολικής Γερμανίας. Όσοι ξέρουν γερμανικά μπορούν να δουν εδώ τι ιδεολογίας είναι οι ιδρυτές και οι συντάκτες... από κει και πέρα ότι και να σχολιάσει κανείς θα χάσει το χρόνο του...

    Απλά διαβάστε τι λένε για να γελάσετε:
    "Η γερμανική ελίτ συζητά ακόμα και για πραξικόπημα, για να επιβάλλει τον έλεγχο στην Ελλάδα"

    "Η δημοκρατία είναι σχετική''...Αυτό υποστηρίζει ήδη από τον τίτλο η ιστοσελίδα german-foreign-policy.com και αναφέρεται στις πυρετώδεις επεξεργασίες σχεδιών επιβολής ελέγχου στην Ελλάδα από γερμανικά think tanks.

    ''Η γερμανική ελίτ συζητά πολλά σενάρια, συμπεριλαμβανομένης της άσκησης επιβολής προκειμένου να διασφαλιστεί ο έλεγχος στην Αθήνα, με την εγκαθίδρυση προτεκτοράτου ή την ανάπτυξη στρατιωτικών δυνάμεων σε αυτή τη χώρα του ευρωπαϊκού νότου'', γράφει χαρακτηριστικά.
    'Οπως σημειώνει, μπορεί το Βερολίνο να χρειαστεί να καταφύγει σε πιο σκληρά μέσα καθώς οι απειλές για εκδίωξη από το ευρώ φαίνεται να μην σωφρονίζουν τους 'Ελληνες.
    ''Υπάρχει η απειλή η Ελλάδα να βυθιστεί ολοκληρωτικά στο χάος'' εξηγεί, ενώ γίνεται αναφορά και σε σχετικές προειδοποιήσεις του πρώην υπουργού Εξωτερικών, Joseph Fischer.
    ''Το σενάριο γίνεται όλο και πιο πιθανό όσο η κατάσταση αποσταθεροποιείται'', προειδοποιεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. απο: http://nataliakalou.blogspot.com/

    Ειναι αληθεια οτι ζουμε το σχεδιο Φαιδωρα;!

    δες τε εδω: http://1greek.wordpress.com/2012/05/26/σχεδιο-φαιδωρα-εχει-ηδη-ξεκινησει/#more-19461


    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με τον Τσίπρα ο Φωτόπουλος.
    Όλα τα μπάζα του ΠΑ$$ΟΚ μαζεύει
    ο ΣΥΡΙΖΑ

    Ήταν επόμενο!

    Που θα πήγαινε δηλαδή ο Φωτόπουλος;
    Ο κύριος εκφραστής του βαθέως ΠΑΣΟΚ, ο μαχητής των κεκτημένων και βολεμένων.

    Μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ μπορούσε να βρει καταφύγιο και ένα απάνεμο κομματικό χώρο που εγγυάται την διατήρηση του αμαρτωλού και κρατικοδίαιτου παρελθόντος.

    Μαζί με τους παχυλούς φυσικά μισθούς που πληρώνει τώρα πολύ ακριβά ολόκληρος ο ελληνικός λαός! ...


    Σχόλιο: Aπό τη στιγμή που μίλησε ο ΣΥΡΙΖΑ για εξουσία και κυβέρνηση, γέμισε από Πασόκους. Αποτελεσματική πολιτική 100%..ΟΛΑ τα διαχρονικά
    Λαμόγιο του 10%-100% ΜΙΖΑ.......εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η κατάθεση ενός νεκρού

    Το σημειωμα του τραγικού αυτόχειρα της Νίκαιας, έχει αποδέκτες


    «Η Αστυνομία δεν με ξέρει. Δεν έχω πιεί ποτέ. Γυναίκες και ναρκωτικά ούτε στα όνειρα. Καφενείο δεν έχω πάει ποτέ, δουλειά όλη μέρα! Αλλά έκανα ένα μεγάλο έγκλημα: έγινα επαγγελματίας στα 40 με αποτέλεσμα να φεσωθώ. Τώρα ο μαλάκας των 61 ετων πρέπει να πληρώσω. Εύχομαι τα εγγόνια μου να μην γεννηθούν στην Ελλάδα μιας δεν θα αποτελείται απο έλληνες εδω και στο εξής. Τουλάχιστον να ξέρουν μια άλλη γλώσσα μιας και θα την έχουν καταργήσει εντελώς! Εκτός αν υπήρχε πολιτικός με αρχίδια»
    Αλέξανδρος 29/05/12

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το πασοκ των Παπανδρέου- Παπακωνσταντίνου- Βενιζέλου εφάρμοσε μια εγκληματική πολιτική από τον Οκτώβριο του 2009 : με συνεχείς δηλώσεις υπονόμευσαν τη πιστοληπτική ικανότητα της χώρας με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε στο μνημόνιο και στο ΔΝΤ, δεν διαπραγματεύτηκαν ΠΟΤΕ, αλλά δουλικά εφάρμοσαν ένα πρόγραμμα μαζικής εξόντωσης των Ελλήνων, με οριζόντιες περικοπές, διπλές και τριπλές φορολογήσεις εισοδημάτων, ακινήτων και αυτοκινήτων, με αποτέλεσμα να βουλιάξουν τη χώρα στην ύφεση,καθημερινά βούλιαζαν την ελληνική οικονομία και την οικονομία των Ελλήνων και σήμερα η κατάσταση είναι σε οριακό σημείο. Αν χρεωκοπούσαμε το 2010, οι Έλληνες είχαν οικονομικά αποθέματα για να αντέξουν, είχαν αποταμιεύσεις και τότε οι ξένοι, επειδή είχαν ελληνικά ομόλογα,θα βοηθούσαν χωρίς επαχθείς όρους. Το Πασοκ τους έδωσε το χρόνο να τα ξεφορτωθούν, να αποδυναμώσουν οικονομικά το 80% των Ελλήνων και να τους φτάσουν σε αυτό το σημείο σήμερα, όπου η ανεργία έχει φτάσει το 1,5 εκατομμύριο, οι απλήρωτοι λογαριασμοί στη ΔΕΗ το 1,5 εκατομμύριο, οι σιτιζόμενοι στα συσσίτια της Εκκλησίας στις 200.000 ! Σήμερα, αν γίνει πτώχευση, οι Έλληνες δεν θα μπορέσουν να αντέξουν, εξαιτίας της εγκληματικής πολιτικής ανικανότητας του ΠΑΣΟΚ.
    Από την άλλη ο Σύριζα, έχει ένα νεφελώδες οικονομικό πρόγραμμα, που "σπάει" τις σχέσεις με την Ε.Ε. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι οι Ευρωπαίοι έχουν προετοιμαστεί για σενάρια χρεοκοπίας της Ελλάδας,όσο και το γεγονός ότι μπορεί να σταματήσουν αναπτυξιακά προγράμματα, όπως το ΕΣΠΑ, πέραν της διακοπής της δανειοδότησης. Το άσχημο με τον Σύριζα δεν είναι στο εξωτερικό, αλλά στο εσωτερικό της Ελλάδας. Καλώς ή κακώς, πέραν του 25 ή 30% που τον υποστηρίζουν, υπάρχει μια φοβία στους υπόλοιπους Έλληνες, σχετικά με την οικονομική του πολιτική. Πως θα φορολογήσει τα υψηλά εισοδήματα, αν η μια μετά την άλλη οι επιχειρήσεις κλείσουν και φύγουν από την Ελλάδα ; Πως θα φορολογήσει τα υψηλά εισοδήματα, εάν οι εφοπλιστές, την άλλη μέρα, σηκώσουν ξένη σημαία ; Πως θα φορολογήσει υψηλά εισοδήματα, εάν οι ξένοι επενδυτές αποσυρθούν από το ισχνό - έτσι κι αλλιώς- Χρηματιστήριο ή οι Έλληνες επιχειρηματίες κλείσουν τις εδώ επιχειρήσεις τους και τις μεταφέρουν σε γειτονικά κράτη, φοβούμενοι τη πολιτική του Σύριζα ; Το άσχημο για το Σύριζα είναι το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στους περισσότερους πολίτες, οι οποίοι- βλέποντας το προβάδισμά του- θα πανικοβληθούν και θα κάνουν κινήσεις που θα οδηγήσουν σε χρεοκοπία,όπως μαζικές αναλήψεις από τράπεζες,αγορά τροφίμων για να έχουν σε περίπτωση χρεοκοπίας κλπ. Ο Σύριζα, πράγματι, παίρνει ένα υψηλό ρίσκο κινδύνου,όχι τόσο από τις δηλώσεις των ξένων που μπορεί να μπλοφάρουν, όσο από το κλίμα πανικού που δημιουργείται καθημερινά από το ασαφές και υψηλού ρίσκου πρόγραμμά του. Αν πανικοβληθεί η ιδιωτική πρωτοβουλία και αρχίζει να φεύγει η ανεργία θα εκτοξευθεί στα ύψη μέσα σε 1-2 μήνες ακόμα περισσότερο,τα ασφαλιστικά ταμεία και ο ΟΑΕΔ θα καταρρεύσουν,λόγω έλλειψης εσόδων.
    Σε αυτή τη συγκυρία, λοιπόν, που μας οδήγησε η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ, ΑΝΙΚΑΝΗ πολιτική του πασοκ, δηλαδή, στο χείλος του γκρεμού χρειάζεται μια μέση λύση, σε σχέση με τα δύο άκρα που περιγράφονται παραπάνω. Χρειάζεται μια πολιτική επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου ΑΛΛΑ και μεγάλα κίνητρα για ανάπτυξη και επενδύσεις από την ΕΕ, τη ναυτιλία και τον τουρισμό,μείωση φορολογίας, ώστε να ενισχυθεί η κατανάλωση ( αλλά με δρακόντεια μέτρα για τη πάταξη της φοροδιαφυγής ), αναδιοργάνωση του Δημοσίου ( χωρίς μαζικές απολύσεις ). Αυτή την ενδιάμεση πολιτική, καλώς ή κακώς, ίσως μπορέσει να την εφαρμόσει η Νέα Δημοκρατία και ο Σαμαράς, που μπορεί να οδηγήθηκε σε ένα συμβιβασμό ανεπίτρεπτο, αλλά τώρα είναι και ο μόνος που μπορεί να ανατρέψει αφενός αυτή την ΗΛΙΘΙΑ, ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΗ πολιτική του Πασοκ και αφετέρου να προστατεύσει την Ελλάδα από μια άτακτη χρεοκοπία, λόγω Σύριζα, με την μαζική απόσυρση καταθέσεων από Τράπεζες την παραμονή των εκλογών μέχρι και αποχώρηση ξένων και Ελλήνων επιχειρηματιών πριν ή και αμέσως μετά τις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑΙ...
    ΕΝΑ-ΕΝΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΒΡΗΚΑΝ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.
    _______________________________________________
    ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΡΕ ΣΥ ΑΛΕΞΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ;

    Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η συνέχεια του πιο αντιδραστικού ΠΑΣΟΚ.
    Για αυτό έχει μαζέψει όλα τα καλόπαιδα του.
    Έχει μαζέψει:
    1)Αντώνης Κοτσακας. Στενός συνεργάτης του Άκη Τσοχατζόπουλου, διετέλεσε υφυπουργός Εργασίας και Υπουργός Αιγαίου από το 1989 έως και το 2000 στις κυβερνήσεις του Ανδρέα Παπανδρέου. Παραιτήθηκε από το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ πριν από ένα χρόνο.
    2)Ευάγγελος Χωραφάς. Πρώην στενός συνεργάτης και σύμβουλος του Άκη Τσοχατζόπουλου.
    3)Γιώργος Ραφτόπουλος.Από τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ και του συνδικαλιστικού κινήματος. Πρώην Πρόεδρος της ΓΣΕΕ, προσχώρησε στο ΣΥΡΙΖΑ.
    4)Αγραφιώτης Γιώργος. Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, πρώην συνεργάτης του Τσοχατζόπουλου.
    5)Σταθάς Ιωάννης. Πρώην στέλεχος ΠΑΣΚΕ, Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς.
    6)Βαμβακάς. Πρώην στέλεχος ΠΑΣΚΕ, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Θυρωρών
    7)Τσουκαλάς Δημήτρης. Πρώην Πρόεδρος της ΟΤΟΕ με την ΠΑΣΚΕ
    8)Κουρουπλής Παναγιώτης. Πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Υπερψήφισε το Μνημόνιο I και όλους τους νόμους που το ακολούθησαν μέχρι το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα δημοσιονομικής στρατηγικής.
    Και αυτοί είναι μόνο ένα μικρό μέρος της κατάταστασης.
    Μην τσιμπας λαέ. Αυτούς τους ΑΛΗΤΕΣ πληρώνεις με την ΖΩΗ σου +

    Με τον Τσίπρα ο Φωτόπουλος.
    Όλα τα μπάζα του ΠΑΣΟΚ μαζεύει ο ΣΥΡΙΖΑ
    Ήταν επόμενο!
    Που θα πήγαινε δηλαδή ο Φωτόπουλος;
    Ο κύριος εκφραστής του βαθέως ΠΑΣΟΚ, ο μαχητής των κεκτημένων και βολεμένων. Μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ μπορούσε να βρει καταφύγιο και ένα απάνεμο κομματικό χώρο που εγγυάται την διατήρηση του αμαρτωλού και κρατικοδίαιτου παρελθόντος. Μαζί με τους παχυλούς φυσικά μισθούς που πληρώνει τώρα πολύ ακριβά ολόκληρος ο ελληνικός λαός!

    Aπό τη στιγμή που μίλησε ο ΣΥΡΙΖΑ για εξουσία και κυβέρνηση, γέμισε από Πασόκους. Αποτελεσματική πολιτική 100%.
    Όλα τα διαχρονικά λαμόγια πα$$οκ ΕΚΕΙ.

    Οι νεολαίοι του Άκη στο ΠΑΣΟΚ πήγαν ΣΥΡΙΖΑ!!!
    αφού εκεί είναι ΤΩΡΑ..το μέλι $$$$$$$$$$$$
    127 στελέχη του ΠΑΣΟΚ εξέφρασαν την υποστήριξή τους στον ΣΥΡΙΖΑ. Στην πλειοψηφία τους είναι μέλη του Ρεύματος Νέων Σοσιαλιστών, με διαδρομή στο εθνικό συμβούλιο της νεολαίας του Κινήματος, αλλά και στο εθνικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ. Το ανώτερο καθοδηγητικό όργανο μεταξύ δύο συνεδρίων. Χαρακτηριστικές περιπτώσεις είναι οι...Ελευθεριάδης Αντώνιος πολιτικό συμβούλιο νεολαίας ΠΑΣΟΚ (δείτε στο τέλος), Ζερβάκη Μαρία μέλος εθνικού συμβουλίου ΠΑΣΟΚ, Θέμης Τζήμας μέλος εθνικού συμβουλίου ΠΑΣΟΚ, Ρέντζου Πετρούλα εθνικό συμβούλιο νεολαίας ΠΑΣΟΚ, Σκουλάς Μανώλης στέλεχος της ΠΑΣΠ, Στεφάνου Νίκος εθνικό συμβούλιο νεολαίας ΠΑΣΟΚ, Τσουκαλάς Κώστας εθνικό συμβούλιο νεολαίας ΠΑΣΟΚ και άλλοι.
    Σύριζαπασοκ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ..ΕΧΕΤΕ.
    ΣσοσιαΛΗΣΤΕΣ.


    _______________________________
    Aϊντε να ..σπρώξουμε λίγο ακόμα
    σύντροφοι πρώην πρασινοΣυριζοΦΡΟΥΡΟΙ
    και νύν πρασινοΣυριζοΡΟΥΦΙΑΝΟΙ..μια θέση
    και ΤΕΡΜΑΤΙΖΟΥΜΕ !!!

    Αυτή είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ που αποσιωπούν τα κόμματα και τα ΜΜΕ..

    Προτελευταία είναι η Ελλάδα στην Παγκόσμια Επετηρίδα Ανταγωνιστικότητας για το 2012 του Διεθνούς Ινστιτούτου Ανάπτυξης του Μάνατζμεντ (IMD).
    Συγκεκριμένα, η Ελλάδα κατατάσσεται στην 58η θέση της Παγκόσμιας Κατάταξης Ανταγωνιστικότητας μεταξύ των 59 χωρών οι οποίες μελετώνται από το διεθνές ινστιτούτο, σημειώνοντας πτώση κατά δυο θέσεις σε σχέση με την περσινή κατάταξη.
    Η χώρα μας ξεπερνά μόνο τη Βενεζουέλα...

    (ναι αυτή που θέλει να μας κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ)

    η οποία βρίσκεται σταθερά στην 59η θέση της διεθνούς κατάταξης από το 2004.

    ____________________________
    Ομπρός αδέλφια του Δημοσίου..
    Ομπρός τώρα που έδυσε ο Πράσινος ήλιος..
    Να ανατείλει ο Ήλιος της Μουσούλμ Ανατολής.

    Υπογραφή
    Η 14η Συνιστώσα Σύριζα-Λαμογιων-ΠΑ$$ΟΚ Δημοσίου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση