GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Μια αγάπη που νίκησε το μίσος των ανθρώπων..."


11 σχόλια

  1. ki omos oi perissoteroi psifoforoi strefontai anagkastika se aytous.
    kai polloi kentroi toy pasok skeftontai na psifisoyn nd giati foboyntai tin oikonomiki katarreysi tin epomeni ton eklogon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή πού το βλέπετε το τόσο παράξενο; Αυτοί οι δύο ήταν μαζί όταν ήταν πρωθυπουργός ο Καραμανλής και ήταν και οι δύο υπουργοί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΟΝΙΑΣΑΝΕ.ΑΝΑΓΚΑ ΚΑΙ ΘΕΟΙ ΠΕΙΘΟΝΤΑΙ ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΑΓΩΘΟΥΝ .ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ.ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απορώ μεχρι που θα φθάσει η γελοιοτητα του Σαμαρα.
    Ολη του η ομιλια ηταν ενα παραληρημα εναντιον του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα.

    Μιλησε για δημαγωγια, ποιός; αυτός που υπεγραψε την θανατική καταδίκη της Ελλαδας με το μνημόνιο 2 που προβλέπει την πλήρη εξαθλίωση και καταστροφή στην Ελλαδα.
    Μιλησε για λαικισμό, ποιος; αυτος που με τα τσιρακια του γραφουν ακόμα και τι ωρα κατουρησε ο Τσίπρας και αν κατουρησε στραβα.
    Μιλησε για επικινδυνες πολιτικες, ποιός; αυτός που συνεπραξε εμπρακτως μαζι με τα κοπρόσκυλα του ΠΑΣΟΚ στην οριστική χρεοκοπία της Ελλαδας.
    Απεθυνομενος στο ακροατηριο του το οποίο χαρακτηρισε ευρωπαικο μετωπο και ειναι ενα συνοθυλλευμα καραδεξιών και φασιστικών φραξιών καθως και καποιων αρπακτικων που κοιτουν την καρεκλα του τυπου Μπακογιαννη είπε ο τι ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι ερμαιο των συνιστωσων του του αυτός ο γελοίος έχει μετρήσει τις δικες του συνιστωσες στο τσίρκο που ηγείται;

    Μιλησε για αναξιοπιστια, ποιός, αυτός που υπεγραψε καταδικασε και τωρα θα παει να επαναδιαπραγματευτεί αυτα που υπέγραψε!!!πέστε μου με την στοιχειώδη λογική πως λεγεται αυτό;

    Το mega του αφιερωσε περίπου 15 λεπτά από την ομιλία του παρουσιαζοντας όλο τον θίασο μαζι με ενα παραληρημα δημοσκοπησεων του σαπιου κατεστημενου, το ιδιο κανανε και πριν απο της 6 Μαιου τα ιδια κανουν και τωρα.

    Εκτός από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ολα τα αλλα κομματα επιτιθενται με λύσσα εναντιον του ΣΥΡΙΖΑ λες και ηταν αυτοι που κυβερνησαν αυτοι που οδηγησαν την χωρα στην ξεφτιλα και την καταστροφή, λες και ηταν αυτοι που υπεγραφαν τα μνημονια, λες και ηταν αυτοι που διαχειριστικαν τα οικονομικα της χωρας εδω και 36 χρονια,λες και αυτοι πηρανε τις μιζες ,λες και αυτοι φυγαδευσαν τον ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ, ΛΕς ΚΑΙ ΑΥΤΟΥς ΛΑΔΩΝΕ Η SIEMENS, λες και αυτοι οδηγησαν 2500 λαο στην αυτοκτονία,λες και αυτοι ειναι οι υπαιτιοι που οι ανεργοι ειναι 1,5 εκατ. λες και αυτοι ειναι υπαιτιοι που ερημωσε η αγορα απο το κλείσιμο των καταστηματων, λες και ηταν αυτοι που ψηφιζαν ναι σε ολα στην βουλη και απεξω ο κοσμος φωναζε προδοτες και τους εβριζε και τους μουντζωνε.

    Η υποκρισία και η γελοιότητα έχει όρια.

    Στις 17 Ιουνη θα παρετε την απαντηση σας κ Σαμαρα και δυστυχώς θα φυγετε κλωτσηδον απο την αρχηγία μια και φροντισατε να φερετε πισω την κορη του δρακουλα διψασμενη για αιμα, την βγαλατε ξανα απο το φερετρο που την έβαλε ο λαός και τωρα θα φας την δαγκωνια σου ήδη προεξεχουν οι κυνοδοντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπούτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης...

    Δεν πιάνουν ούτε 17% Η ΝΔ. και ας λένε τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ ... θα κάνουν συγκεντρώσει ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ σε κλειστά γήπεδα , ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ!!! και θα έχουν προβλήματα με τους γέρους μασόνους ψηφοφόρους τους..

    Από εβδομάδα θα δείτε ΓΡΊΝΙΑ που θα πρέπει ο κολοτουμπας Αντωνάκης να βγάλει κάποιους από τα ψηφοδέλτια {λόγο λίστας} της πολιτικής άνοιξης για να βάλει της Ντόρας!!! άρε γλέντια ...

    ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΦΤΑΊΕΙ...ΑΝΤΕ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ..ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπούτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης..

    Μααααα ..ο ΤραλΑντωνης και ο μεπνιτο δεν μας έλεγαν οτι ΤΟ ΚΛΉΜΑ ΑΛΛΆΖΕΙ ΚΑΙ ΕΊΔΑΝ ΤΟ ΟΛΑΝΤΡΕΟΥ ΚΑΙ ΠΙΠΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ;

    Ρε πλακώστε τους στα γιαουρτάκια που θέλουν και ψήφους ..ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΆΝΕ ΈΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΆΨΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΊΞΕΙ του πουλήματος .. είναι πουλημένοι πως το λένε!!!!!

    Δεν βαρεθήκατε να σας εκβιάζουν... ΜΑΣΌΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕΕΕΕ ΜΑΣΟΝΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ... και ακτιβιστης της ΔΕΞΙΑΣ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ..ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ !!!! ΝΟΜΊΖΟΥΝ ΟΤΙ ΈΧΟΜΕ ΜΝΉΜΗ ΧΡΥΣΌΨΑΡΟΥ.!!!!..

    {ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΘΆΝΑΤΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΞΕΒΡΟΜΊΣΟΥΜΕ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ..ΓΙΑ ΝΑ ΒΆΛΕΙ ΜΥΑΛΌ ΚΑΙ Ο ΕΠΩΜΕΝΟΣ} ...ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΊΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ντρέπομαι, γιατί την Πατρίδα μου, την κυβερνούν εδώ και δεκαετίες τα γνωστά «τζάκια», τα οποία εναλλάσσονται στην εξουσία.

    Ντρέπομαι για την κατάντια τού πολιτικού μας συστήματος, γιατί απέκρυψε, και συνεχίζει να αποκρύπτει, την αλήθεια από τον λαό μας.

    Όλα γίνονται στο ημίφως η στο σκοτάδι.

    Όλοι τους συνειδητά έφεραν την Νέα Δημοκρατία σε τέτοιο χάλι.

    Ναι, συνειδητά!

    Ντρέπομαι, γιατί το κόμμα κατάντησε «μαγαζάκι» διορισμένων «ανθύπατων»!

    Ντρέπομαι, γιατί από κόμμα των νοικοκυραίων η Ν.Δ. μετεξελίχθηκε σε συνονθύλευμα …αχρείων ,άπληστων και μιζαρισμένων ….

    Nτρέπομαι για την “Ανοιξιάτικη” Νου-τόσο Δούλα , την τόσο περίεργα μεταλλαγμένη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ,σε Ντορό-Ντιντιδό-Φουστοκρατία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κραχ στις ελληνικές οικογένειες από τις νέες φορολογικές δηλώσεις, εφεύρεση του Βενιζέλου με τα "τεκμήρια" ! Σύμφωνα με ακροατές του real fm που τηλεφώνησαν για να διαμαρτυρηθούν :
    Πολύτεκνος με 5 παιδιά και εισόδημα 25.000 ευρώ ενώ πέρσι είχε επιστροφή φόρου, φέτος υποχρεώνεται να πληρώσει ( λόγω τεκμηρίων και μείωσης του αφορολογήτου ) 4.500 φόρο !
    Άνεργος με 8.000 εισόδημα, υποχρεώνεται να πληρώσει φόρο σαν να είχε εισόδημα 17.000 ευρώ( λόγω τεκμηρίων )!!!
    Προβλέπω άγριες καταστάσεις. Βλέπω τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ να πολιορκούν τα γραφεία των υπουργών και βουλευτών τους , με τα εκκαθαριστικά στο χέρι, και να γίνεται η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου. Και η οργή εξαπλώνεται κάθε μέρα σε όλα τα στρώματα της κοινωνίας και θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τις επόμενες εκλογές, αφού μέχρι τις 15 Ιουνίου, όλοι θα έχουν μάθει το νέο χαράτσι που τους φόρεσε ο Βενιζέλος και το επιτελείο του, ενώ ακόμα δεν έχει έρθει το χαράτσι στη ΔΕΗ του 2012, το ΕΤΑΚ του 2009 και όσους άλλους φόρους ετοίμασε για τους Έλληνες το πασοκ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑ... ΑΝΤΙ ΠΡΕΤΕΝΤΈΡΗ ΒΆΛΕΤΕ ΟΠΟΊΟ ΆΛΛΟ ΜΑΛΑΚΑ ΘΈΛΕΤΕ Η ΣΟΎΠΑ ΘΑ ΔΈΝΕΙ

    Χάρρυ Κλυνν σε Γιάννη Πρετεντέρη -> Δεν είσαι δημοσιογράφος ρε Γιάννη, για γέλια είσαι και σου το ‘πα κι άλλη φορά και πίστεψέ με, στεναχωριέμαι

    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ..

    Πως φαίνεται ρε Γιαννάκη, μπαμ κάνει, ότι δεν έχεις σχέση με τη δημοσιογραφία αυτή καθεαυτή, αλλά γράφεις, γιατί απλώς σου επέτρεψαν να γράφεις.

    Ποιες είναι ρε Γιαννάκο, οι «ανυπολόγιστες πολιτικές συνέπειες εάν ο λαϊκισμός καταστεί εκ των πραγμάτων καταφύγιο των ταλαιπωρημένων», αν δηλαδή έλθει η αριστερά στην εξουσία; Αυτό δεν εννοείς Γιαννάκη τρελιάρη;

    Και τι χειρότερο από αυτό που ζούμε θα κάνει ο λαϊκισμός ρε Γιάννη, σεργιάνι της δημοσιογραφίας;
    Θα μας πάρει τα σπίτια; Τα πήραν ήδη οι τράπεζες...

    Θα μας κλείσει τα μαγαζιά; Τα κλείσαμε μόνοι μας...

    Θα μας ταράξει στη φορολογία; Το σώβρακο μας απόμεινε, ας το πάρει...

    Θα πάρει τη μπουκιά από το στόμα των παιδιών μας; Ποια μπουκιά, δεν υπάρχει μπουκιά, αφού...
    λιποθυμάνε από την ασιτία...

    Θα μας αφήσει χωρίς δουλειά; Χωρίς δουλειά είμαστε ρε Γιάννη...

    Θα ωθήσει το παραγωγικό δυναμικό της χώρας να μεταναστεύσει; Οι μισοί νέοι μας είναι φευγάτοι, απληροφόρητε τηλεοπτικέ αστέρα και οι άλλοι μισοί ετοιμάζουν τα μπογαλιάκια τους...

    Θα ωθήσει τους απελπισμένους στου τεχνητούς παραδείσους; Τα παιδιά με τις τρύπιες φλέβες δεν τα έχεις δει ποτέ, αόμματε Γιαννη; Από δίπλα τους περνάς όταν τρυπιούνται...

    Θα διαλύσει την Ελληνική οικογένεια; Ο πατέρας με κατάθλιψη, η μάνα στο συσσίτιο της εκκλησίας και η κόρη στο πεζοδρόμιο, ξύπνα Γιάνηηη...
    Θα βυθίσει τον κόσμο στην απελπισία; Πόσες θηλιές μπορεί να περάσει στο λαιμό του ένας απελπισμένος ρε Γιάννη; Έχεις μετρήσει πόσοι αυτοκτονούν κάθε μήνα;
    Θα αυξήσει την εγκληματικότητα; Για δε κάνει καμιά βόλτα βράδυ στο ιστορικό κέντρο ρε Γιάννη; Έχεις την ψυχή να κοιμηθείς με το παράθυρο ανοιχτό Γιάννη λαϊκιστομάχε; (αριστερομάχε για την ακρίβεια)

    Ή φοβάσαι για τη δουλίτσα σου και για το μέλλον των αφεντικών σου;

    Και γιατί να φοβάσαι; Άδεια τα κανάλια τους έχουν, φράγκο δε χρωστάνε σε κανένα, ύποπτα πάρε δώσε ούτε που ακούστηκαν ποτέ...

    Μετά από όλα αυτά μια απορία μονάχα μου μένει ρε Γιάννη, εσύ τελικά με την κοινωνία είσαι ή με την ελίτι; Γιατί κάπου με έχεις μπερδέψει κι εμένα.

    Δεν είσαι δημοσιογράφος ρε Γιάννη, για γέλια είσαι και σου το ‘πα κι άλλη φορά και πίστεψέ με, στεναχωριέμαι.
    Άντε γεια...

    Βασίλης Ν. Τριανταφυλλίδης
    (Χάρρυ Κλυνν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν σας άκουσε, δεν άκουσε την έκκληση του Νίκου (Ευαγγελάτου) μία ώρα πριν κλείσουν οι κάλπες, το απόγευμα της Κυριακής 6 Μαΐου.

    {Έχουμε εντυπωσιακό αποτέλεσμα, προλαβαίνετε να το αλλάξετε}, ήταν το νόημα της έκκλησής του προς τους ψηφοφόρους, υποψιάζοντας τον κόσμο για το δραματικό για το κυρίαρχο πολιτικό σύστημα exit poll (φυσικά ήταν παράνομο να το ανακοινώσει) και καλώντας τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. να το αλλάξουν.

    Και νά τα αποτελέσματα.
    Μια χώρα ελεύθερη μέχρι το ξημέρωμα της 6ης Μαΐου, με περήφανους πολίτες, που δούλευαν και χαίρονταν τη ζωή, που δημιουργούσαν, που απολάμβαναν τη Δημοκρατία και την εθνική κυριαρχία, που πανηγύριζαν με τη νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνησή τους, που έβλεπαν όλα να δουλεύουν ρολόι στον τόπο τους, οι ευτυχείς πολίτες της την έκαναν εκείνη την Κυριακή μια χώρα μπροστά σε κίνδυνο!

    Αχ, ακριβοί και λαμπεροί μου συνάδελφοι, δεν σας άκουσαν προεκλογικά οι Έλληνες, αυτή η αχάριστη ράτσα.

    Και νά οι συνέπειες τώρα! Από τις 6 Μαΐου ο κίνδυνος είναι πλέον υπαρκτός:

    - Να αυτοκτονήσουν από την ανέχεια και την απόγνωση 2.200 Έλληνες!

    - Να μείνουν χωρίς δουλειά 1,2 εκατομμύρια άνθρωποι, κυρίως νέοι!

    - Να κινδυνεύουν άμεσα να μείνουν χωρίς δουλειά άλλες εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι!

    - Να περάσουν το όριο της φτωχοποίησης 2.000.000 συνάνθρωποί μας!

    - Να διπλασιαστούν μέσα σε λίγους μήνες οι άστεγοι και οι άνθρωποι που προσφεύγουν στα συσσίτια!

    - Να καταργηθούν οι συλλογικές συμβάσεις και να μειωθούν οι μισθοί κατά 40%!

    - Να μείνουν απλήρωτοι ή ανασφάλιστοι όσοι έχουν ακόμη δουλειά!

    - Να μειωθούν οι συντάξεις στα 500 ευρώ!

    - Να κλείσουν 500.000 επιχειρήσεις κι άλλες τόσες να μην κάνουν ούτε σεφτέ!

    - Να γεμίσει η αγορά ακάλυπτες επιταγές και να αποσυρθούν καταθέσεις!

    - Να μπουν νέοι φόροι αλλά και χαράτσι μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ!

    - Να μεταναστεύουν από τη χώρα χιλιάδες νέοι!

    - Να παίρνουν μισθό 360 ευρώ οι νέοι μέχρι 25 χρόνων. Το 40% απ’ αυτούς, δηλαδή, γιατί το υπόλοιπο 60% ούτως ή άλλως δεν θα βρει δουλειά, ούτε θα πάρει ποτέ επίδομα ανεργίας!-Να μειωθεί το επίδομα ανεργίας στα 300 ευρώ!

    - Να παίρνει δώρο Πάσχα 44 ευρώ ο νέος που έχασε τον πατέρα του και το κράτος αποφάσισε να τον ενισχύει, καθώς είναι σπουδαστής και φυσικά άνεργος!

    - Να κλείσουν σχολεία, νοσοκομεία, βιβλιοθήκες!

    - Να υποθηκευτεί ο δημόσιος πλούτος υπέρ των δανειστών!

    - Να κάνουν κουμάντο στην Ελλάδα οι εκπρόσωποι της τρόικας και να οριστεί πραγματικός πρωθυπουργός ο Ράιχενμπαχ!

    - Κι εκτός αυτών, να μην πάρουν τα λεφτά τους οι δανειστές μας και να γυρίσουμε στη δραχμή. (Αν και διαδικασία εξόδου από την Ευρωζώνη ούτε υπάρχει ούτε κανείς την έθεσε, ενώ ο πρόεδρος του Eurogroup Γιούνκερ τα έβαλε με όσους ψευδώς απειλούν τους Έλληνες με συνέπειες!)

    Α, και το βασικότερο, να κινδυνεύει η χώρα να μην κυβερνάται πλέον από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ! Με όλα τα παραπάνω μπορούμε να ζήσουμε, με αυτό το τελευταίο, χωρίς γαλάζιους και πράσινους στην κυβέρνηση, πώς θα ζήσουμε, μου λέτε;

    Έχετε δίκιο, ακριβοί και λαμπεροί μου συνάδελφοι. Καλά κάνετε και μας δείχνετε τη σκληρή πραγματικότητα που προκαλέσαμε με την ψήφο μας τις τελευταίες ημέρες.

    Ακυρώνονται τα όνειρά μας με αυτό που συμβαίνει από τις 6 Μαΐου! Εσείς μας προειδοποιήσατε, μας προειδοποιείτε νύχτα μέρα, αλλά εμείς δεν το καταλαβαίνουμε.

    Τόσο χάσαμε την τσίπα μας, τελικά; Τόσο γαϊδούρι έγινε ο Έλληνας;
    Μου επιτρέπετε, ελπίζω, να σας αποκαλώ συναδέλφους, εσάς τους μεγάλους, ακριβούς και λαμπερούς…
    Δοξάζω το όνομά σας που μας ανοίγετε τα μάτια!

    Εγώ, ένας φοβισμένος, επισφαλώς εργαζόμενος και υποψήφιος άνεργος, επαρχιώτης συνάδελφός σας… (Φαντάζομαι ο δικός σας μεγάλος μισθός είναι διασφαλισμένος, ούτως ή άλλως…

    Αν σας άγγιζε η κρίση, όπως το 90% των Ελλήνων, οι αναλύσεις σας θα ήταν διαφορετικές…
    {ΚΩΛΟ ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΕΣΥ ΦΤΑΙΕΣ..ΑΝΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αν το συριζα ειχε διαφορετικη αποψη για του μεταναστες θα εφτανε το 60%.αυτη η τοποθετηση κραταει το συριζα χαμηλα.ενταξει μπορει να μην θελουν κιολας οι ανθρωποι.αλλος τσιπρας το βραδυ των εκλογων αλλος τωρα γιατι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση