GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ‏...

Από τον Αντώνη Οικονόμου. Απ ό,τι φαίνεται πάμε για νέες εκλογές πιθανότατα στις 17 Ιουνίου. Ένα πιθανό σενάριο είναι να βρεθεί στη πρώτη ...

Από τον Αντώνη Οικονόμου.
Απ ό,τι φαίνεται πάμε για νέες εκλογές πιθανότατα στις 17 Ιουνίου. Ένα πιθανό σενάριο είναι να βρεθεί στη πρώτη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ με ένα ποσοστό περίπου στο 20% και επειδή δεν υπάρχει καμμιά πιθανότητα για άλλες εκλογές θα έχουμε κυβέρνηση συνεργασίας με επικεφαλής το ΣΥΡΙΖΑ. Οπότε λοιπόν έχουμε επιτέλους Πρωθυπουργό της Ελλάδας τον Αλέξη Τσίπρα, Υπουργό Οικονομικών τον Γ. Δραγασάκη, Υπουργό Προστασίας του Πολίτη τον Δ. Στρατούλη και Υπουργό Εργασίας τον Π. Λαφαζάνη. Ελληνικέ λαέ ετοιμάσου να λυτρωθείς!
 

10 σχόλια

  1. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα παραμείνουν σταθεροί στα ποσοστά τους ή και θα τα αυξήσουν, παίρνοντας ψήφους από τους κεντρώους του ΠΑΣΟΚ, από το ΟΧΙ, τη Κοινωνία και άλλα μικρότερα κόμματα, καθώς και από την Χ.Α.

    Πιθανόν να χάσουν ψήφους προς τη ΝΔ, όμως,τις ψήφους όσων έχουν "ιδεολογικές φοβίες" απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ. Ανάλογες απώλειες ( ή και μεγαλύτερες ) θα έχουν προς ΝΔ και το πασοκΒενιζέλου και όλα τα μικρά κεντροδεξιά ή δεξιά κόμματα, των οποίων τα ποσοστά μπορεί να συρρικνωθούν κάτω από 1%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για το σχόλιο που έκανε η Φ. Πιπιλή για τον Τσίπρα στις 11/5 στο twitter της.
    Καλά θα κάνει η Πιπιλιώ να γράψει επιτέλους στο twittr της όταν πήδηξε ο Ζαχόπουλος στο κενό έγινε ΕΔΕ και αποκαλύφθηκε από στοιχεία του Υπουργείου το παρουσίασε ο κ. Χαρδαβέλας. Από το 2004 που πήρε ο Καραμανλέγκος το Υπουργείο Πολιτισμού σε 3,5 χρόνια έβγαλαν φτερά 2,4 δις ευρώ – ΠΙΠΙΛΙΩ 2,4 ΔΙΣ ΕΥΡΩ – και μάλιστα παρουσίασε και ένα από τα αμέτρητα παραστατικά που φτερούγησαν τα ευρώπουλα σε διάφορες εκδηλώσεις και χορηγήσεις σε ΜΚΟ. Έλεγε Πιπιλιώ ότι δόθηκαν σε Νοσοκομείο 75.000 ευρώ για αιμοληψία των υπαλλήλων του Υ. Π. Ρωτήθηκε το συγκεκριμένο Νοσοκομείο εάν πληρώθηκε και απάντησε στον κ. Χαρδαβέλα ότι δεν πήρε 1 ευρώ. Αυτά τα τίμια χέρια διακίνησαν και τα 2,4 δις ευρώπουλα ΠΙΠΙΛΙΩ. Γράψε αγαπητή και γι΄αυτό κάτι γιατί είπε ο κ. Χαρδαβέλας δεν μας ακούει ένας, ένας εισαγγελέας να αρχίσει να ξετυλίγετε αυτή η αμαρτία. Γράψε κάτι κ. κ. ΠΙΠΙΛΙΩ γι΄αυτό !!!!!!!!!!!!!
    Χέσου λοιπόν πρώην δημοσιογραφήνα γλάστρα και νυν πολιτικός που κάνεις γαργάρα τα ουσιώδη , ο Τσίπρας σε απασχολεί μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν γίνουν εκλογές, θα επικρατήσει γενικευμένη πόλωση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.
    Πιο συγκεκριμένα, ψηφοφόροι ( κεντροδεξιοί και δεξιοί ) που επέλεξαν να ψηφίσουν Ανεξάρτητους Έλληνες, Χ.Α, ΛΑΟΣ, ΔΗΣΥ, Δράση, Δημιουργία Ξανά, Κοινωνία, άλλοι για λόγους ιδεολογικούς, άλλοι για λόγους οικονομικούς ( φόβος για ευρώ ή 'χρεοκοπία') θα στραφούν προς τη ΝΔ, η οποία θα προσελκύσει και ένα μέρος των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ και κεντρώων ψηφοφόρων που έχουν εκπαιδευτεί,δύο χρόνια τώρα, στο φόβο της 'χρεοκοπίας-μισθών- συντάξεων'. Μπροστά στο ιδεολογικό- οικονομικό δίλημμα της κάλπης τα κόμματα ( πέριξ της ΝΔ ) και το ΠΑΣΟΚ θα συρρικνωθούν ακόμα περισσότερο σε ψήφους, ποσοστά και έδρες στη Βουλή.
    Από την άλλη, ήδη ο ΣΥΡΙΖΑ λεηλατεί το αριστερό πασοκ και τη Δημ. αριστερά και μικρό μέρος του ΚΚΕ και εκτινάσσεται δημοσκοπικά. Είναι, επίσης, πιθανόν, ο ΣΥΡΙΖΑ να κερδίζει από αριστερά ( με ψήφους από Οικολόγους, Κοινωνική Συμφωνία, Ανταρσυα ), αλλά μπορεί να χάσει κεντροδεξιούς και κεντρώους ψήφους διαμαρτυρίας που μπορεί να επιστρέψουν προς τη ΝΔ. Οπότε, αν γίνουν εκλογές, θα δούμε ένα πραγματικό ντέρμπι μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ ( γι' αυτό θέλει εκλογές, γιατί μπορεί να βγει πρώτο κόμμα και να έχει 110-120 βουλευτές )και της ΝΔ ( η οποία, όμως, φοβάται τις εκλογές, γιατί δεν ξέρει πόσους ψηφοφόρους από δεξιά, κεντροδεξιά και κέντρο θα επαναπατρήσει και πόσους κεντρώους ψηφοφόρους θα κερδίσει από το χώρο του ΠΑΣΟΚ )!

    Με βάση αυτά τα δεδομένα, να δούμε πως θα κινηθούν τα κόμματα αυτά στο Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Θα "αυτοκτονήσουν" ή θα κάνουν κυβέρνηση εθνικής ενότητας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι κεντρώοι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ φεύγουν μαζικά προς Ανεξάρτητους Έλληνες και ΝΔ.
    Οι αριστεροί φεύγουν προς ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και Δημ. Αριστερά.

    Άνοιξαν οι ασκοί του αιόλου με τη δήλωση του Βενιζέλου ότι είναι ένα διεφθαρμένο και σάπιο κόμμα. Ποιοι βουλευτές θα καθίσουν εκεί μέσα να "αυτοκτονήσουν" πολιτικά, έχοντας υποστεί φθορά από το χαράτσι στη ΔΕΗ του Βενιζέλου ; Ποια στελέχη θα παραμείνουν να κάνουν εκστρατεία δίπλα του, όταν την άλλη μέρα θα τους ρίξει την ευθύνη της νέας ήττας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. να κυβερνησουν για να δουμε ποσα απιδια βανει ο σακος
    στις φωνες, τις γκρινιες και τα παραμυθια ολοι ειναι πρωτοι,
    επι τω εργω τσιπρα ή θα σε δουμε να υην κοπανας παλι;
    καποιοι λένε πως αν ο συριζα παρει αυτοδυναμια θα καταγγειλει νοθεια...
    μετα θα γευθουμε ευημερίαααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν δεν πάρουν απόφαση το αποτέλεσμα των εκλογών ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. -Παππού, γιατί τόσο ζόρι έχεις να γίνει ο Τσιπρας Πρωθυπουργός;;; Εσύ δεν είσαι μαζί του.

    -Άκου πιδάκι μ΄, έχω πουλλά μα πάρα πουλλά χρουνάκια να γ#$@σω. ΈΤσι πιριμίνω να γεν ου Τσίπρας ηγέτς κι προυθυπουργός, και να ΜΗΝ κάνει αυτά που λέει ότι γίνονται αλλά δεν γίνονται. Και μιτά θα ... αναλάβουμε ιμείς.

    -Ρε παππού, εσύ θα προλάβεις; Θα τον γ$#63ήσουν άλλοι, πιο γρήγοροι.

    -ε, δεν πραζ πιδάκι μ΄, υπάρχει κι ου Γλέζους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τζων $$$$$$$,

    Πουστόγερε του ελέους της Συγγρού, κωλόγερε υμνητή του άεργου τζακιού και ανίκανου Σαχλαμαρά, πεινασμένος ψηφοφόρος και χειροκροτητής κρετίνος, όλων των πολιτικών τζακιών που έχουν εκατομμύρια στην Ελβετία, π.χ. Όλγα Κεφαλογιάννη και λοιπούς βουτηρομπεμπέδες της βρωμερής εγχώριας οικογενειοκρατίας...

    Αυτή είναι η γριά παλιοαδερφή, ο πούστης Τζων.

    Επίσης είναι και ψυχασθενής, το ταγματασφαλίτικο τραβέλι...

    Τζωωωωωωωων, ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΦΑΗΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ!!!

    Ήθελες αυτοδυναμία για τον άεργο, χωρίς ένα ένσημο, κωλοτούμπα σου??

    ΠΑΡ' ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ, ΔΕΞΙΟ ΤΡΑΒΕΛΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!

    Τζωωωωων $$$$$$$, φτωχομπινέ κωλόγερε, υμνητή-χειροκροτητή των μεγάλων τζακιών, μην κάνεις κωλοτούμπες βρωμοαδερφή του ελέους, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΕΣ ΚΑΜΜΕΝΟ!!

    ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΕΡΓΟΥ ΜΕ ΤΑ ΓΥΑΛΑΚΙΑ, ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ!!!!!!

    ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΑΧΡΕΙΑ, ΔΕΞΙΑ, ΒΡΩΜΟΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εδώ και τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ να ξεκαθαρίσει με τον πιο επίσημο λόγο και τρόπο την θέση του σχετικά με τους λαθρομετανάστες, καθώς προεκλογικά ο Πρόεδρος του σε τηλεοπτική συνέντευξη είπε ότι πρέπει να τους δούμε σαν κοινωνικές οντότητες και να τους εντάξουμε στην κοινωνία μας, αυτό το είπε σχεδόν ψιθυριστά για να μην το καταλάβουν όσοι τον παρακολουθούσαν προφανώς γιατί δεν ήθελε να χάσει ψήφους!
    Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ παίζετε το παιχνίδι της ΤΟΥΡΚΙΑΣ ;
    Έχετε βάλει σε εφαρμογή το ΔΟΓΜΑ ΟΖΑΛ που λέει ότι στέλνοντας δυο τρία εκατομμύρια μουσουλμάνους μετανάστες στην Ελλάδα μέσα σε δυο δεκαετίες θα την καταλάβει χωρίς να πέσει μια τουφεκιά ;
    Υπάρχουν μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ ΕΛΛΗΝΕΣ που συνειδητά ή ασυνείδητα δουλεύουν για την Τουρκία σε βάρος της ΕΛΛΑΔΑΣ ;
    Στον Σύριζα δεν ξέρουν ότι η Τουρκία μας στέλνει εκατοντάδες χιλιάδες από αυτούς και όταν της λένε να τους πάρει πίσω δέχεται μόνο δυο τρεις χιλιάδες ; Με κάνουν να πιστεύω ότι ξέρουν αλλά…!
    Κυρίες και κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ το σημαντικότερο που διαφάνηκε και βεβαιώθηκε στην διερευνητική επαφή σας με το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων για σχηματισμό κυβέρνησης ήταν ότι ο Καμμένος έθεσε το θέμα της απομάκρυνσης των λαθρομεταναστών και εσείς μουλαρώσατε αρνούμενοι να δεχτείτε κάτι τέτοιο!
    Ποιο είναι το κόλλημα σας με τους λαθρομετανάστες που στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ;
    Στην ίδια συνέντευξη ο Μπούλης Τσίπρας ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο αν αφήνει τα παιδιά του μόνα τους στο δρόμο εκεί στην Κυψέλη που είπε ότι μένει και απάντησε ΟΧΙ γιατί φοβάται και μάλλον όχι από τους Έλληνες που προφανώς λόγω της ιδιότητας του τον γνωρίζουν, αλλά από τους ξένους, τους λαθρομετανάστες μην και τα αρπάξουν για οτιδήποτε….
    Αυτός λοιπόν που φοβάται για τα παιδιά του γιατί γράφει στα ΑΡΧΙΔΙΑ του τα παιδιά των άλλων; ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΣ!
    Σε ποιους έχει δώσει γη και ύδωρ και είναι δεσμευμένος χειροπόδαρα να φορτώσει στην Ελλάδα σε εμάς τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών να καταστήσει την Ελλάδα Μουσουλμανική χώρα εξαρτώμενη ( ΜΟΝΟ ;) από την Τουρκία;
    Και αν είναι να μας πει ότι τους έχει ψυχοπονέσει και από την άλλη δεν αφήνει τα παιδιά του στο δρόμο γιατί φοβάται για την τύχη τους, εξ αιτίας αυτών των λαθρομεταναστών μάλλον κάτι δεν πάει καλά με τον Μπούλη μας, δεν μας τα λέει όλα και προφανώς δεν μας λέει για αυτά που έχει αναλάβει εργολαβικά ως υποχρεώσεις του.
    Και το ξαναλέω ο μόνος ΩΦΕΛΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΠΟΙΚΟΥΣ!
    ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ!
    Μπούλη μην καταστρέψεις τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!
    Μην τον αφήσετε να καταστρέψει τον Ελληνισμό!
    ΠΡΟΤΑΣΗ
    Κάθε οπαδός του Σύριζα να αναλάβει να ταΐζει και να φιλοξενεί και ένα λαθρομετανάστη έτσι για να δούνε πόσα απίδια βάνει ο σάκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όσο βλέπω στα κανάλια τις κατσουφιασμένες, γεμάτες θλίψη, φάτσες της Τρέμη, του Πρετεντεράκου, του Καψή, του Μπάμπη Παπαδημητρίου, του Παπαχελά, της Στάη και λοιπών, λόγω της μεγάλης νίκης του ΣΥΡΙΖΑ...

    ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΩ,

    ΠΟΣΟ ΣΟΦΑ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!!!!

    Τζωωων, ΕΓΕΡΘΗΤΩ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΗΤΩ,
    ΔΕΞΙΑ ΒΡΩΜΟΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση