GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περιοδεία Π. Καμμένου στη Λέσβο...

Με στόχο την εκλογή βουλευτή στην περιφέρεια Λέσβου περιοδεύει σήμερα από το πρωί στο νησί ο Πάνος Καμμένος. Λίγο μετά την επίσκεψη στον...

Με στόχο την εκλογή βουλευτή στην περιφέρεια Λέσβου περιοδεύει σήμερα από το πρωί στο νησί ο Πάνος Καμμένος.
Λίγο μετά την επίσκεψη στον δήμαρχο Λέσβου, ο Πάνος Καμμένος παραχώρησε συνέντευξη τύπου, πλαισιωμένος, απ’ τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας Τέρενς Κουίκ και τους υποψήφιους της Λέσβου Σπύρο Γαληνό, Μανώλη Αρμενάκα, Γιώργο Κατζανό και Αντώνη Καταχανά, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
Ο κ. Καμμένος παρουσίασε τις βασικές αρχές του κόμματός του για τον τουρισμό, τη ναυτιλία και την ενέργεια, μίλησε για τις ιδιαιτερότητες των νησιών, ενώ ευχαρίστησε ιδιαίτερα τη νησιωτική χώρα που τον τίμησε ανακηρύσσοντας σε πολλά μικρονήσια πρώτο κόμμα τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
«Κρατώντας ζωντανά τα νησιά, όλη η Ελλάδα μπορεί να μείνει ζωντανή», τόνισε ο κ. Καμμένος, καταθέτοντας στη συνέχεια την πρότασή του για την κυβέρνηση εθνικής ενότητας που πρέπει να συγκροτηθεί μετά τις εκλογές και η οποία θα βασίζεται στον όρο της κατάργησης του μνημονίου.
Στη διάρκεια της συνέντευξής του ο κ. Καμμένος παρουσίασε και τον προσχωρήσαντα από σήμερα στους «Ανεξάρτητους Έλληνες» πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Γιαννέλλη ο οποίος, όπως σημείωσε, δεν δέχτηκε θέση ούτε στο ψηφοδέλτιο της Λέσβου ούτε στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.
Ο κ. Γιαννέλλης αναλαμβάνει επικεφαλής της επιτροπής προεκλογικού αγώνα, η οποία θα επιμεληθεί και τις αλλαγές που θα γίνουν σε ψηφοδέλτια – λίστες άλλων περιοχών.
«Ευχαριστώ γιατί με δέχθηκαν με τιμή, με πρότειναν για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας», είπε ο Γιάννης Γιαννέλλης στη σύντομη παρέμβασή του. «Θα είμαι και στους Ανεξάρτητους Έλληνες στρατιώτης, όπως ήμουν 30 χρόνια στη Νέα Δημοκρατία» τόνισε ο κ. Γιαννέλλης.

10 σχόλια

  1. Φωτιά και λαύρα ορισμένοι "Ελληναράδες"!!!

    Εμείς (ρε...) δεν είμαστε το ίδιο (εδώ και κάμποσο διάστημα...) με τους άλλους , τους... κακούς.

    Εμείς (ρε...) θα σας σώσουμε (χρεοκοπήσουμε εννοεί...) αληθινά και όχι ψεύτικα και συντεταγμένα ...

    Εμείς (ρε...) όταν λέμε για πάντα (περίπου...) εννοούμε μέχρι να αλλάξουμε γνώμη ...

    Εμείς (ρε...) θα είμαστε οι "ρυθμιστές" είτε αρέσει είτε δεν αρέσει στους ξένους σατράπηδες...

    Εμείς (ρε...) θα ξυπνήσουμε τον λαό ώστε να διαπιστώσει ότι μόνο εμείς είμαστε Αληθινοί Επαγγελματίες της πολιτικής και όχι οι υπόλοιποι από τα (παλιά...) τζάκια...

    Εμείς (ρε...) που κηρύσσουμε την "επανάσταση" έχουμε κάνει ήδη τις μελέτες μας για τις ενδιαφέρουσες εταιρείες που θα πουλιούνται (σε λίγο) τζάμπα ...

    Εμείς (ρε...) όπως βγάζαμε λεφτά στο ΧΑΑ ,
    έτσι θα βγάλουμε λεφτά και στα ΕυρΑΑ...

    Εμείς (ρε...) όταν πουλάμε πατριωτισμό το κάνουμε καλύτερα από τον άλλον...
    (Ναι , αυτόν που δεν ψηφίσατε...) και θα συνεχίσουμε (πάντα με την βοήθεια συγκεκριμένων blogs) να πουλάμε πατρίδα για ψηφαλάκια...

    Εντάξει ΡΕ ;;;
    Αν δεν συμφωνείτε είστε : προδότες , πουλημένοι δωσίλογοι , κομανέντσι , κολωτούμπες , τραπεζίτες , CDS , Goldman sachs , Εβραίοι , κλπ κλπ...

    Αναλύσεις για μυαλά ζυμάρια...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Τσίπρες, οι Γερμανοί, οι Άγγλοι και άλλοι ανθέλληνες θέλουν την επιστροφή στην δραχμή για να μας αγοράσουν μισοτιμής! Αντισταθείτε! - Γράφει ο Δρ.Αναστάσιος Κουτσούκος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι Τσίπρες, οι Γερμανοί, οι Άγγλοι και άλλοι ανθέλληνες θέλουν την επιστροφή στην δραχμή για να μας αγοράσουν μισοτιμής! Αντισταθείτε! - Γράφει ο Δρ.Αναστάσιος Κουτσούκος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι Τσίπρες, οι Γερμανοί, οι Άγγλοι και άλλοι ανθέλληνες θέλουν την επιστροφή στην δραχμή για να μας αγοράσουν μισοτιμής! Αντισταθείτε! - Γράφει ο Δρ.Αναστάσιος Κουτσούκος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κραχ στις ελληνικές οικογένειες από τις νέες φορολογικές δηλώσεις, εφεύρεση του Βενιζέλου με τα "τεκμήρια" ! Σύμφωνα με ακροατές του real fm που τηλεφώνησαν για να διαμαρτυρηθούν :
    Πολύτεκνος με 5 παιδιά και εισόδημα 25.000 ευρώ ενώ πέρσι είχε επιστροφή φόρου, φέτος υποχρεώνεται να πληρώσει ( λόγω τεκμηρίων και μείωσης του αφορολογήτου ) 4.500 φόρο !
    Άνεργος με 8.000 εισόδημα, υποχρεώνεται να πληρώσει φόρο σαν να είχε εισόδημα 17.000 ευρώ( λόγω τεκμηρίων )!!!
    Προβλέπω άγριες καταστάσεις. Βλέπω τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ να πολιορκούν τα γραφεία των υπουργών και βουλευτών τους , με τα εκκαθαριστικά στο χέρι, και να γίνεται η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου. Και η οργή εξαπλώνεται κάθε μέρα σε όλα τα στρώματα της κοινωνίας και θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τις επόμενες εκλογές, αφού μέχρι τις 15 Ιουνίου, όλοι θα έχουν μάθει το νέο χαράτσι που τους φόρεσε ο Βενιζέλος και το επιτελείο του, ενώ ακόμα δεν έχει έρθει το χαράτσι στη ΔΕΗ του 2012, το ΕΤΑΚ του 2009 και όσους άλλους φόρους ετοίμασε για τους Έλληνες το πασοκ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑΙ ΗΛΘΕ ΝΑ ΤΑΞΕΙ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανδρεοπαπανδρεισμος συγχρονης
    κοπης ειναι ο ΤσιπροΚΑμμενισμος.

    Οταν αναλαβει περιμενουμε και αστερισκους στα ανακοινωθεντα του ΝΑΤΟ.
    Οσο για τους Ευρωπαιους θα επρεπε να το ηξεραν οτι η Ελλαδα ειναι αλλη κατηγορια πολιτικα.
    Πουθενα αλλου δεν υπαρχουν αριστερες τρομοκρατικες οργανωσεις,πουθενα αλλου δεν υπαρχει κομμα ιδεολογιας του ΚΚΕ και σε καμμια αλλη χωρα δεν καταψηφισθηκε το ψηφισμα για τα εγκληματα του κομμουνισμου απο ολα τα κομματα.
    Ο εισηγητης του ψηφισματος Σουηδος Λιμπλαντ δηλωσε οτι ελαβε 4000 επιστολες διαμαρτυριας,μερικες και απειλητικες και ολες αποκλειστικα απο Ελληνες.
    ----------------------------------
    Καιρος να διορθωσουν το λαθος τους.

    Μεχρι και η Σερβια που βομβαρδισθηκε απο αυτους θελει να μπει στην ΕΕ.

    Ας πεταξουν εξω την Ελλαδα και ας βαλουν τα υπολοιπα Βαλκανια που δεν υπαρχουν αριστεροι λογω ...εμπειριων.


    αρκετά με τις παπαριές

    ΚΛΟΟΥΝ ...ΡΟΥΖ-ΠΡΑΣΙΝΟΜΑΥΡΟΙ καφροι
    και Τουρκοκαραγκιόζηδες _____________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΝΗΣΙΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ,ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΕ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ,ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ!ΚΑΚΟ ΣΗΜΑΔΙ .....ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νέο πρόβλημα για το μεταλλαγμένο πασοκ τα θέματα των Πανελλαδικών εξετάσεων.

    Σε μια χρονιά που οι μαθητές πήραν τα βιβλία με 2 μήνες καθυστέρηση, το επιτελείο της Αννούλας φρόντισε να βάλει δύσκολα και δυσνόητα θέματα στους μαθητές της Γ' Λυκείου, εξοργίζοντας αυτούς και τις οικογένειές τους.
    Σε μια εποχή οικονομικής κρίσης, όπου πολλά παιδιά δεν μπόρεσαν να κάνουν φροντιστήρια, δεν έκαναν πολλές εβδομάδες κανονικό μάθημα από έλλειψη βιβλίων ή και καθηγητών, οι φωστήρες του Υπουργείου ( βασικά κρατήθηκε το επιτελείο της Αννούλας ) έβαλαν δύσκολα θέματα και εξόργισαν τους μαθητές, που απογοητεύτηκαν τόσο από την Έκθεση, όσο και από το μάθημα επιλογής.
    Αυτό που φοβούνται τώρα στην Ιπποκράτους είναι ότι,μετά τη φυγή εξοργισμένων από τις φορολογικές δηλώσεις και τις αναδρομικές μειώσεις στις συντάξεις πολιτών, χάνουν το μεγαλύτερο μέρος των νέων ψηφοφόρων που θα στραφούν ακόμα πιο μαζικά προς Νέα Δημοκρατία, Σύριζα και Ανεξάρτητους Έλληνες, συμπαρασύροντας μαζί τους φίλους, αδέλφια, γονείς και συγγενείς !

    Αυτό καθιστά ανέφικτο το να πιάσει το πασοκ πάνω από 10% και οδηγείται πλέον σε ξεκάθαρα μονοψήφια νούμερα του 7 και 8% !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπούτζουκας Θ,Τ Ηράκλειο Κρήτης

    Καμμένο... Θέλω να σε πιστέψω, ΑΛΛΑ δεν κίνησε στο ΦΩΣ απορρόφησες- πείρες άλλον έναν Ν. Δημοκράτη!!!

    Έχεις ένα μότο {Ο λαθρομετανάστης φταίει για όλα } το οικονομικό σου επιτελείο, μου μιαζει παιδική χαρά..

    Σου έγραψα σε προκάλεσα στο σαιτ των ΑΝ.ΕΛ ,,Πιο είναι το πλάνο -σχέδιο Β! ΕΙΣΈΠΡΑΞΑ από τους οπαδούς σου - ΠΡΟΒΑΤΑ , ότι γράφω τα ίδια και τα ίδια !!!!

    Εύχομαι να πέφτω έξω , ΜΗΝ ΣΕ ΔΩ ΜΕΤΆ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ Ν.Δ, γιατί ο Τσιπρας, ναι μπορεί να είναι άπυρος να κάνει χίλια λάθει θα πάθει για να μάθει , αλλά ο Σαμαράς είναι αδίστακτος και ένας αδίστακτος κάνει τα πάντα ώστε να εξυπηρέτηση ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΆ {αυτά δεν έχουν σχέσει με τους απλούς ψηφοφόρους σας} ..

    Έχω γράψει 1.000 φορές ΆΛΛΟ ΤΟ ΜΝΗΜΌΝΙΟ --ΆΛΛΟ Η ΔΑΝΕΙΑΚΉ ΣΎΜΒΑΣΗ, εσείς εκεί ΖΥ.ΡΙΖ.Α ΚΑΙ ΑΝ.ΕΛ τα βάζετε μαζί ..εεεε δεν πάνε μαζί πως να το κάνουμε, το μνημόνιο το σκίζεις το πετάς και ξανάγραφης άλλο { ΑΠΛΆ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, δεν θα παίζουν όλοι οι ΞΕΝΟΙ σε μια ποδοσφαιρική ομάδα, θα πάρομε αποφασει σαν Ε.Ε να παίζουν 6 ΞΈΝΟΙ ΚΑΙ 5 ΕΛΛΗΝΕΣ = Μνημόνιο...Θα πλερώνονται όμως όλοι με τα συμβόλαια που έχεις υπογραφή ως έχει = ΔΑΝΕΙΑΚΉ ΣΎΜΒΑΣΗ , εκεί θα μπορείς να πεις φίλε δεν βγαίνω κάνει να παίρνεις 200 ευρώ θα σου δώσω 100 σε τρία χρονιά λεγαιμε {ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΆΣΕΙ} !!!

    Και αν σου πουν ΟΧΙ εμείς θέλομε τα 200 ευρώ του οικονομικού συμβολαίου ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΤΕ; ΠΩΣ ΘΑ κατεβάσεις ομάδα-εντεκάδα να παίξεις το ματς ;

    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΑΝΤΆ ΚΑΝΈΝΑ ΚΌΜΜΑ, ΜΑ ΚΑΝΈΝΑ .. Παίζουν ΌΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ κόμματα σήμερα με το μνημόνιο, για τη δανειακή συμβάσει; κανένας και καμιά κουβέντα, για τον ιδικό λογαριασμό τίποτα, για εθνική κυριαρχία= νερό,γης, υδρογονάνθρακες, ελευθερία, σύνορα, χρυσός κ.τ.λ κ.τ.λ ΤΊΠΟΤΑ...Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α ακούω να μιλάνε οι οικονομολόγοι τους και δεν ξέρουν που έχουν μπλέξει...ΟΙ ΆΛΛΟΙ ΞΈΡΟΥΝ...Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΟΠΥΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΗΝΟΣ. {ο άνθρωπος δεν αλλάζει, ΑΠΟΚΑΛΎΠΤΕΤΕ } Τον βλέπετε κάνει τα πάντα καλή μέχρι Ντόρα, Γεωργιαδη, Βοριδη, Πλευρη, Βελοπουλο Κ.Τ.Λ .. αυτά δεν είναι ΔΩΡΕΆΝ !!!

    Ο Καμμένος έχει ΣΙΝΤΙ ΕΣ και για οικογένεια τον ΣΑΜΑΡΑ ,δεν ξέρω γιατί δεν τα βγάζει ίσως τα φύλλα για ώρα ανάγκης Η για να τους τα κουνα αύριο ..ΑΝ ΜΑΣ ΒΆΛΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΟΧΙΚΌ ΝΌΜΙΣΜΆ ΤΗΝ ΕΥΡΩΔΡΑΧΜΗ που θα την ελέγχουν αυτοί ώστε να επανέλθομε μετά από 5-6 χρόνια στο ΕΥΡΩ ... ΘΈΛΟΥΝ ΣΚΌΤΩΜΑ ΌΣΟΙ ΤΟ ΚΆΝΟΥΝ ΠΑΡΑΔΊΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΎΧΗ ΜΑΣ , ΜΕΤΆ ΟΙ ΠΟΛΊΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΌΓΟ ΥΠΑΡΞΕΙΣ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΕΝΟ--ΖΥΡΙΖΑ--Κ.Κ.Ε--ΔΗΜΑΡ--ΠΑΣΟΚ ...ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΝΆΡΙΌ ΘΑ ΠΑΊΞΕΙ.. ΕΚΕΊ ΘΈΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΖΥΡΙΖΑ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση