GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ για την Ελλάδα...

Μεταξύ των πρώτων ειδήσεων του διεθνούς Τύπου παραμένει και σήμερα η Ελλάδα, καθώς συνεχίζονται οι προσπάθειες σχηματισμού κυβέρνησης. Για ...

Μεταξύ των πρώτων ειδήσεων του διεθνούς Τύπου παραμένει και σήμερα η Ελλάδα, καθώς συνεχίζονται οι προσπάθειες σχηματισμού κυβέρνησης. Για νέες εκλογές που θα βυθίσουν τη χώρα σε ακόμη μεγαλύτερη πολιτική αβεβαιότητα, μιλούν τα ξένα μέσα ενημέρωσης.
Στη Βρετανία, μικρές πιθανότητες σχηματισμού κυβέρνησης δίνει το BBC, εν αναμονή της σημερινής σύσκεψης των αρχηγών της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Εάν ο Φώτης Κουβέλης δώσει τελικά το «πράσινο φως», θα προκύψει κάποιας μορφής κυβέρνηση, η οποία ωστόσο θα είναι ιδιαίτερα εύθραυστη, επισημαίνει το βρετανικό δίκτυο. «Εάν απαντήσει αρνητικά, η χώρα θα κάνει βουτιά στο σκοτάδι» και θα προκηρύξει εκλογές σε τέσσερις εβδομάδες, σημειώνει.
Σε περίπτωση διενέργειας νέων εκλογών, ο Economist θεωρεί πιθανό το ενδεχόμενο να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με το πώς η χώρα θα διαχειριστεί την μη τήρηση του μνημονίου. Οι νέες κάλπες, παρότι ενδέχεται να βγάλουν τη χώρα από το αδιέξοδο, μπορεί να τη φέρουν και πιο κοντά στην έξοδό της από την ευρωζώνη, προειδοποιεί το περιοδικό.
Αυξανόμενες βαίνουν οι πιθανότητες εξόδου της Αθήνας από τη νομισματική ένωση, καθώς οι πολιτικοί αρχηγοί αδυνατούν να βρουν κοινό τόπο και να σχηματίσουν μια κυβέρνηση που θα βγάλει τη χώρα από τη δύσκολη θέση, είναι η εκτίμηση του Guardian.
Η βρετανική εφημερίδα αναφέρεται στο κλίμα που έχει διαμορφωθεί στην Ευρώπη, εν μέσω πολιτικής αβεβαιότητας στην Ελλάδα και εντεινόμενων αντιδράσεων από τον ισπανικό λαό.
Όλα τα βλέμματα των Ευρωπαίων είναι στραμμένα στον νέο Γάλλο πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ, και τη συνάντησή του με τη Γερμανίδα καγκελάριο. Ωστόσο, εν μέσω ισχυρών πιέσεων από τους Γερμανούς ψηφοφόρους, οι οποίοι ζητούν ολοένα πιο επιτακτικά την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη, η Αγκελα Μέρκελ δεν αναμένεται να διαφοροποιήσει τη στάση της, εκτιμά η εφημερίδα.
Η εφημερίδα The Independent παραθέτει τα σχόλια του καθηγητή Θεόδωρου Πελαγίδη από το Πανεπιστήμιο Πειραιά. «Οι Έλληνες βρίσκονται με ένα υπέρογκο χρέος πίσω τους και τον γκρεμό της εξόδου από το ευρώ μπροστά τους. Δεν έχουν τα όπλα να αντιληφθούν την πραγματικότητα, το μόνο που θέλουν είναι να γυρίσουν τον χρόνο πίσω», υποστηρίζει ο καθηγητής Οικονομικών.
Εν τω μεταξύ, τα μηνύματα από την ΕΚΤ, τη γερμανική κυβέρνηση και τους άλλους εταίρους της Ελλάδας από την ΕΕ γίνονται ολοένα πιο επιτακτικά, υπό την απειλή ότι δεν θα εκταμιευθεί η τελευταία δόση των 130 δισ. ευρώ. «Στέλνουν μηνύματα στις αγορές ότι η ευρωζώνη μπορεί να αντέξει μια πιθανή έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ», καταλήγει η εφημερίδα.
Στη Γερμανία, η έγκριτη επιθεώρηση der Spiegel κυκλοφορεί  με τίτλο «Akropolis adieu» και στο εξώφυλλό της απεικονίζεται η Ακρόπολη διαλυμένη σε ερείπια και οι δύο μεγαλύτεροι κίονές της, πάνω στους οποίους έχει προσκρούσει και έχει θρυμματιστεί το ευρώ.
Το αφιέρωμα του περιοδικού στη νέα όξυνση της ελληνικής οικονομικής κρίσης αποτελείται από 12σέλιδο ένθετο με κύριο τίτλο «Αποχαιρετισμός στο ευρώ» και υπότιτλο «Μετά τις πρόσφατες εκλογές της οργής, η Ευρώπη αναζητά ένα σχέδιο Β για την Ελλάδα. Η μέχρι τώρα πολιτική διάσωσης απέτυχε. Όλο και περισσότερο συνειδητοποιείται ότι η Αθήνα θα έπρεπε να εγκαταλείψει τη νομισματική ένωση», σύμφωνα με την ελληνόφωνη έκδοση του Deutsche Welle.
Στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, το δίκτυο Bloomberg αναφέρει σε σημερινό του δημοσίευμα ότι το ενδεχόμενο της εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη έχει έρθει στο προσκήνιο της συζήτησης για την ευρωπαϊκή κρίση χρέους, καθώς οι αξιωματούχοι αρχίζουν να σταθμίζουν τις επιπτώσεις που θα υπήρχαν από την υλοποίηση ενός τέτοιου ενδεχομένου.
Το δημοσίευμα παραθέτει δηλώσεις κεντρικών τραπεζιτών της ΕΕ, σχετικά με το ενδεχόμενο αυτό. Ο αναπληρωτής διοικητής της Σουηδικής Κεντρικής Τράπεζας Περ Γιάνσον δήλωσε, σε συνέντευξη που έδωσε την περασμένη Παρασκευή, ότι οι κεντρικοί τραπεζίτες της Ευρώπης συζητούν το ενδεχόμενο αποχώρησης της Ελλάδας από το ευρώ και το πώς θα αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις από αυτό.

17 σχόλια

  1. Στάσιμος ο συριζα,
    καταρρέουν πασοκ, ανεξάρτητοι έλληνες, χ.α, δημ.αριστερά, κκε, λόγω ακυβερνησίας.
    Δεν θα έχουν ούτε τους μισούς βουλευτές από σήμερα.
    εξαφανίζονται λαος, δησυ, μάνος, δημιουργία ξανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ.ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΛΥΠΗΤΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ ΟΙ ΚΟΥΤΟΦΡΑΓΚΟΙ.ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΝ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ.ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥςΣ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΜΕ.ΕΙΜΑΤΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ 70% ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΣΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΝΟΘΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ 78% ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ. Ε ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΕΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΤΕΤΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ Ο Κ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΑΝ ΔΕ ΒΡΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙ ΠΑΛΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ.ΤΟΥ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΤΟΣΟ ΑΓΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΙ.Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ.ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΙ ΟΧΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΝΕΛΕΗΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.ΑΣ ΜΗ ΒΓΑΖΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΣΙΡΙΜΟΝΙΕΣ ΟΤΑΝ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΗ ΘΗΛΕΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ.ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΘΥΣΙΕΣ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά ποιός θα λύσει το...Τσιπριακό ;
    ------------------------------
    "Μετά το Κυπριακό, βρήκαμε το Τσιπριακό",
    "Αν το Τσιπριακό κρατήσει όσο το Κυπριακό, τότε άστα να πάνε!"
    Τέτοια και πολλά άλλα σχόλια γράφονται σε Twitter και Facebook.

    Η νεα λέξη Τσιπριακό, έμπνευση των τουιτερόπληκτων και facebookόπληκτων της χώρας σε κάνει να γελάς με την εξυπνάδα, αλλά και να θλίβεσαι για το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις.
    Και πολλές φορές μια λέξη είναι πιο δυνατή από άλλες χιλιάδες λέξεις..

    Ομοβροντία οι απειλές, αλλά ο λαός δεν ..χαμπαριάζει !
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Τσίπρας: δεν πάω στη σύσκεψη.
    Καμμένος: δεν μιλάμε με τη ΝΔ, διαψεύδουμε τις φήμες...

    Οι απειλές για έξοδο από το Ευρώ, την Ευρωζώνη και την Ε.Ε. δίνουν και παίρνουν.
    Δεν υπάρχει Ευρωπαίος αξιωματούχος, που να μην προετοιμάζει για "Αλβανοποίηση".
    "Προειδοποίηση και από το Eurogroup", "Κίνδυνος για την οικονομία", "Ακρόπολη Αντίο" κλπ, είναι συνηθισμένοι τίτλοι.
    Κι όμως!
    Ο Ελληνικός λαός, δείχνει να αγνοεί πλήρως όλες τις προειδοποιήσεις, από όπου κι αν προέρχονται και επιζητά την... καταγγελία των συμβάσεων και την άμεση κατάργησή τους.
    Το κακό είναι, ότι οι πολιτικές δυνάμεις που υπόσχονται την καταγγελία, λεονταρίζουν.
    Κάνουν σαν τα σκυλιά που γαβγίζουν από μακριά κι όταν πλησιάζουν βάζουν την ουρά στα σκέλια.

    Ας το δοκιμάσουμε.
    Και γαία πυρί μιχθήτω !

    1.500 ΔΡΧ = 1 ΕΥΡΩ ή σχεδόν 1 ΔΟΛΛΑΡΙΟ
    ζωή σε λόγου σας
    αμήν +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ SIΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ 12 ΣΥΝΙΣΤΩΣΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

    ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΗΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ
    Ζ Ω Η ΣΑΣ...
    ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.
    ΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
    ΓΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΘΡΑΚΗΣ.
    ΓΙΑ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΛΠ.

    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ
    ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ
    σε μία χρεοκοπημένη και
    πτωχευμένη χώρα
    ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΟΙ 9 ΑΠΌ ΤΙΣ 12 ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΩΝ..ΞΕΝΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ
    ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ

    + θυμήσου τον Δεκέμβρη και τις φωτιές παντου στην Ελλάδα και τους νεκρούς Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στάσιμος ο συριζα,

    Σκύψε λίγο και θα δεις πόσο στάσιμος είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στάσιμος ο συριζα,

    Σκύψε λίγο και θα δεις πόσο στάσιμος είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στάσιμος ο συριζα,

    Σκύψε λίγο και θα δεις πόσο στάσιμος είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΞΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, ΟΔΗΓΕΙ
    ΣΕ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟΥ ΚΚΕ, ΤΗΣ Χ.Α ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΞΙΩΝ, ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ, ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ, ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ Η ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΟΔΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ, ΤΕΛΙΚΑ, ΝΑ ΜΗ ΠΙΑΣΕΙ ΤΗ 1Η ΘΕΣΗ, ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΕΝΤΡΩΟΙ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ.

    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΚΛΟΓΙΚΑ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στις 18 Ιουνίου δεν θα έχει το πασοκ ούτε τους μισούς βουλευτές εκεί, γιατί
    1) έρχεται το χαράτσι στη ΔΕΗ του 2012 στους λογαριασμούς, ενώ
    ξέρεις ότι δεν μπορούν να το πληρώσουν 1, 5 εκατομμύρια άνθρωποι, αυτό
    του 2011
    2) Άρχισαν οι φορολογικές δηλώσεις, ΚΑΝΕΙΣ δεν παίρνει επιστροφή με τα νέα τεκμήρια και τα μειωμένα αφορολόγητα, αλλά τους έρχεται να πληρώσουν και φόρους 500 , 1000 και άνω ευρώ, εκεί που πέρσι δεν πλήρωναν, αλλά έπαιρναν επιστροφή !
    3) Έρχονται οι αναδρομικές μειώσεις σε συνταξιούχους τον Ιούνιο, ενώ όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι με το ενιαίο φτωχολόγιο, έχουν χάσει από 500 έως 1.500 ευρώ το μήνα.
    4) Αυξάνεται ραγδαία η ανεργία, ενώ σε λίγες μέρες καταρρέουν οι κλαδικές συμβάσεις και έρχονται νέες μειώσεις παντού.
    5) Η αγορά δεν κινείται, ο τουρισμός δεν κινείται, λόγω της πολιτικής που εφάρμοσε ο κ. Βενιζέλος και όλα τα σπίτια δεν έχουν ρευστό, αλλά αντιθέτως ξοδεύουν τις καταθέσεις για να πληρώνουν φόρους, έκτακτες εισφορές και χαράτσια
    6) Έρχονται και οι παλιοί φόροι στα ακίνητα, οπότε η πλειοψηφία του 13, 1 % που ψήφισε πασοκ θα αλλάξει κόμμα, μη αντέχοντας αυτή τη φορολαίλαπα. Σάπισε την Ελλάδα, σάπισε το κόμμα, σάπισαν οι Έλληνες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πανικός σττους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δημ. Αριστεράς και στη Χ.Α λόγω μεγάλης πτώσης των ποσοστών, αφού υπάρχει πόλωση μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στο μυαλό των ψηφοφόρων.
    Υπολογίζεται ότι θα μείνουν οι μισοί από τους σημερινούς βουλευτές των παραπάνω κομμάτων, αν γίνουν εκλογές.
    Επίσης, ακόμα κι αν κάνουν ένα κόμμα Ντόρα και Μάνος, δεν είναι σίγουρο ότι θα περάσουν το 3%, αφού οι κεντρώοι και κεντροδεξιοί ψηφοφόροι θα στραφούν μαζικά στη ΝΔ, για να μην πάρει το μπόνους των εδρών ο ΣΥΡΙΖΑ και καταρρεύσει η οικονομία της χώρας.
    Τα έσοδα τον Απρίλιο πάνε χάλια, έχουν πέσει στο μισό, το Χρηματιστήριο λόγω αστάθειας καταρρέει, οπότε άλλοι δύο μήνες προεκλογική, θα οδηγήσουν σε οικονομική κατάρρευση, αλλά και σε εκλογική εξαφάνιση των κομμάτων πασοκ, ανεξ.ελληνων, κκε, δημ.αριστερά, χ.α. και φυσικά όσων έμειναν εκτός βουλής ( λαος, δησυ, δράση, δημιουργία ξανά ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΜΕΓΚΑΛΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ.

    ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΦΤΙΑΞΟΥΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ 168 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ,ΑΝΕΤΗ ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ,

    ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ

    ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ

    ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΜΟΝΗ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΚΟΡΜΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ,

    ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΜΠΟΝΟΥΣ 50 ΕΔΡΩΝ,

    ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΔΗΜΑΡ

    ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠ'ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΗΝ ΑΟΖ,ΣΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΔΟΥΒΛΙΝΟΥ 2,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!!

    ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 170 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΟΡΑΤΗ ΚΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΛΥΣΗ!!!

    ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΟΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ.

    ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΕΤΑ.

    ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΤΟΠΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΘΑ'ΘΕΛΕ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ Η ΝΔ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ,ΑΛΛΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ 7 ΜΟΝΑΔΕΣ!!!

    Η ΝΔ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ 2Η ΘΕΣΗ.

    ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΥΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

    ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ.

    ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 6 ΜΑΗ ΟΤΙ ΤΟ 20% ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΒΡΙΖΑΤΕ

    ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ

    ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ,ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ,
    ΘΑ ΠΑΛΕΨΕΤΕ ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΤΟ 15%.

    ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 6ΗΣ ΜΑΪΟΥ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΞΕΠΑΤΩΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

    Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!!!!!

    ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ!!!

    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΛΕΨΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ 15% ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Pasok
    Η ΝΔ και ο Καμμενος εχουν 108 και 33 = 141

    Βαγγελη οσο αχολεισε με Τσιπρα χανεις
    Οι δεξιοι θαστησουν κυβερνηση με ανοχη χρυσης αυγης

    και θα τριβεια τα ματια σου!

    Βαγγελη ξυπνα

    Βαγγελη πηγαινε στον Ολαντ

    Μενελαος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Pasok
    Η ΝΔ και ο Καμμενος εχουν 108 και 33 = 141

    Βαγγελη οσο αχολεισε με Τσιπρα χανεις
    Οι δεξιοι θαστησουν κυβερνηση με ανοχη χρυσης αυγης

    και θα τριβεια τα ματια σου!

    Βαγγελη ξυπνα

    Βαγγελη πηγαινε στον Ολαντ

    Μενελαος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Pasok
    Η ΝΔ και ο Καμμενος εχουν 108 και 33 = 141

    Βαγγελη οσο αχολεισε με Τσιπρα χανεις
    Οι δεξιοι θαστησουν κυβερνηση με ανοχη χρυσης αυγης

    και θα τριβεια τα ματια σου!

    Βαγγελη ξυπνα

    Βαγγελη πηγαινε στον Ολαντ

    Μενελαος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ

    ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΚΑΔΡΟ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

    ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ

    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ

    ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ

    ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ

    ΟΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ

    ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΛΩ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ
    ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΝΔ,ΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ

    ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ

    Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΤΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΟΥΜΕ

    ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ

    ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

    ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

    ΗΤΑΝ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ

    ΤΟΥΤΟΙ ΕΔΩ ΤΗΣ ΠΟΛΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ

    ΟΥΤΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ Σ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση