GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καθιστοί δημοσιογράφοι απέναντι στο “Εγέρθητι”...

Οι δημοσιογράφοι που κάλυπταν το ρεπορτάζ με τις εξελίξεις στο πολιτικό μέγαρο, “απάντησαν” στο “Εγέρθητι” της “Χρυσής Αυγής” και υποδέχτηκ...

Οι δημοσιογράφοι που κάλυπταν το ρεπορτάζ με τις εξελίξεις στο πολιτικό μέγαρο, “απάντησαν” στο “Εγέρθητι” της “Χρυσής Αυγής” και υποδέχτηκαν καθιστοί στο πάτωμα και χωρίς ερωτήσεις τον κ. Μιχαλογιάκο!
Για πρώτη φορά μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο οι δημοσιογράφοι παρέμειναν καθισμένοι στις θέσεις τους μετά την άφιξη κάποιου πολιτικού αρχηγού!
Ήταν τη στιγμή που ο γ.γ της “Χρυσής Αυγής” κ. Μιχαλολιάκος πήγε για να εισέλθει στο γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας. Κάποιοι δημοσιογράφοι κάθισαν ακόμα και στο πάτωμα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα όσα τραγελαφικά είχαν συμβεί στα γραφεία του φασιστικού κόμματος το βράδυ των εκλογών και το περίφημο πια “Εγέρθητι”.
Ο κ. Μιχαλολιάκος δεν αντέδρασε αυτή τη φορά, όπως δεν αντέδρασε όταν δεν δέχτηκε καμία ερώτηση μετά το τέλος της συνάντησης, δεχόμενος για άλλη μια φορά το... εμπάργκο των συναδέλφων που είχε τη μορφή διαμαρτυρίας.
Αρχικά πέρασε για να φύγει και γύρισε ρωτώντας τους δημοσιογράφους αν ήθελαν δηλώσεις. Πήρε θετική απάντηση και επέστρεψε. Πάντως ερωτήσεις δεν δέχθηκε μετά...
http://www.soccerplus.gr/article/kathistoi-dimosiografoi-apenanti-sto-egerthiti

30 σχόλια

  1. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ Η ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΗΤΑΝ ΓΕΛΟΊΑ.
    ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. STON MIXALIOLAKO KA8ISTOI ALLA ALOU OXI MONO EINAI OR8IOI ALAA GLYFOUN KAI POUTSES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα ειδατε τα χρυσα αυγα σημερα γραβατουλα και σεβασμο στους θεσμους της δημοκρατιας!Ετσι για να μη νομιζετε οτι θα τα κανουν ολα ανακατα μεσα στη βουλη.ΤΙΠΟΤΑ!Θα καθονται στη θεσουλα τους και μολις ερχεται η ωρα τους θα μιλανε.Στο τελος θα σηκωνουν το κουλο τους και θα ψηφιζουν σα καλα παιδακια, οπως και υπολοιποι δηλαδη.Αλλο λοιπον στο δρομο και οι μαγκιες στους ταλαιπωρους τους μεταναστες και αλλο η βουλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γελοιότητες δημοσιογραφικές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 22:00 π.μ. αμα γουσταρεις τοσο τους μεταναστες παρτους σπιτι σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όταν οι άτιμοι μιλάνε για τιμή.

    Μας κατηγορούν επίσης, ότι εμείς επιβουλευόμαστε την τιμή.

    Βλέπετε, όλοι αυτοί οι «ηθικοί», που όταν περπατάνε μπερδεύουνται τα κεφάλια τους στα σύρματα, μιλάνε για τιμή!

    Αυτοί που πούλησαν τις γυναίκες και τις αδελφές στον κατακτητή, για να κάνουν τα νταραβέρια μαζί του και μας σκλάβωσαν διπλά, αυτοί πάνε τώρα να μας πείσουν ότι είναι οι κέρβεροι της τιμής και της ηθικής.

    Με αυτά τα μέσα προσπαθούν να εξαπατήσουν το λαό για να συνεχίσουν το ξεζούμισμα και την εκμετάλλευση του. Και πολλές φορές το καταφέρνουν αυτό και μας πείθουν μάλιστα ότι έτσι είναι όπως τα λένε.
    Πάρτε ένα παράδειγμα, απ' αυτό που γίνεται στα χωριά:

    Ο χωριάτης καπνίζει τον καπνό που παράγει ο ίδιος. Μα τον πείσανε ότι αυτός είναι λαθραίος. Κι ο ίδιος ο χωρικός σου λέει ότι καπνίζει λαθραίο καπνό. Λες και δεν τον έσπειρε αυτός στον τόπο μας, αλλά τον έφερε από την Αμερική. Όπως βλέπετε λοιπόν κι ο ίδιος ο χωριάτης το πίστεψε, πως ο καπνός του είναι «λαθραίος».

    Η αντίδραση δεν σταματά σε τίποτα μπροστά προκειμένου να εξαπατήσει το λαό, χρησιμοποιώντας γι αυτό όλα τα μέσα, όλη τη συκοφαντία και το ψέμα. Μα αυτές οι συκοφαντίες στην ύπαιθρο, όπου μας είδανε και μας νιώσανε, έγιναν συντρίμμια.

    Στις πόλεις θα γίνει κι αυτού το ίδιο.

    Σε λίγες μέρες θα δείτε κι εσείς μόνοι σας την πραγματικότητα.
    Γιατί ο δικός μας σκοπός είναι ένας:

    Πώς θα ζήσει καλύτερα ο λαός μας!


    ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σχετικά με το «φασιστικό κόμμα» του συγγραφέα της ανάρτησης, ίσως θα έπρεπε ο ανιστόρητος να γνωρίζει ότι ο φασισμός είναι αδελφός του σοσιαλισμού! Η λέξη επίσης Ναζί, (Nazis στα Γερμανικά), είναι αρκτικόλεξο των λέξεων National Sozialisten, δηλαδή Εθνικο-ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ!!! Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι και ο Μουσολίνι που ίδρυσε το κίνημα του φασισμού, αλλά και ο ομογάλακτός του Χίτλερ ήταν μέλη των κομμουνιστικών κομμάτων των χωρών τους. Αυτός είναι και ο λόγος που αν αφαιρέσεις από τον φασισμό τον αντικομμουνισμό και τον εθνικισμό, αυτό που απομένει είναι καθαρός ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ! Πρεσβεύουν και οι δύο ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια πράγματα όσο αναφορά την οργάνωση της κοινωνίας, της οικονομίας και της πολιτικής. Πολλοί μάλιστα διανοητές χαρακτηρίζουν τον φασισμό, ως καφετί σοσιαλισμό. Φυσικά οι αριστερούληδες αυτής της δύσμοιρης χώρας δεν τα έμαθαν ποτέ αυτά όταν διάβαζαν Μαρξ και Λένιν. Και οι ψοφοδεείς δεξιοί ουδέποτε τα επισήμαναν, μήπως και στεναχωρήσουν το αριστερομαρξιστικό σκυλολόϊ. Αλλά από εδω και πέρα οι αριστερούληδες θα παίρνουν τις απαντήσεις που τους αξίζουν. Τέλος η ανοχή. Και σε αυτό τον ιδεολογικό πόλεμο, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. οι αριστερούληδες θα παίρνουν τις απαντήσεις που τους αξίζουν.

    Καλού κακού πλύνε τον κώλο σου.
    Φιλικά,
    ένας "αριστερούλης".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. οι αριστερούληδες θα παίρνουν τις απαντήσεις που τους αξίζουν.

    Καλού κακού πλύνε τον κώλο σου.
    Φιλικά,
    ένας "αριστερούλης".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. οι αριστερούληδες θα παίρνουν τις απαντήσεις που τους αξίζουν.

    Καλού κακού πλύνε τον κώλο σου.
    Φιλικά,
    ένας "αριστερούλης".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 2:57 πμ
    Ειδικά για σένα, σου φυλάμε μια θέση ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟΥ σε εργαστήρια πειραμάτων πολυεθνικής εταιρίας (ξέρεις... από αυτές που «ρουφάνε το αίμα των λαών»). Το ενδιαφέρον τους είναι καθαρά επιστημονικό, διότι η ιδεολογία σας είναι αποτέλεσμα λανθασμένων διεργασιών στον ατροφικό εγκέφαλό σας, λόγω γεννετικής ανωμαλίας. Πρέπει λοιπόν να εξεταστεί για να το προλαμβάνουμε θεραπευτικά κατά τη διάρκεια της κύησης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύς κόσμος θυμωμένος ψήφισε Χρύση Αύγη , ψήφιζε αλλά τα άλλων..

    Πολλοί νέοι άνθρωποι ψηφίζαν Χρύση Αυγή νομίζοντας ότι ψηφίζουν ΚΆΤΙ σπουδαίο ,χωρίς να ξέρουν ότι ΕΙΝΑΙ καθαρά Σατανιστήκη οργάνωση..

    Ότι περνούν εντολές ΑΠΟ ΤΗΣ ΗΠΑ..

    Κατά αρχήν δεν είναι Εθνικιστές ΟΎΤΕ πατριώτες..

    Τα ΜΜΕ έκαναν μεγάλο λάθος που δεν τους έδωσαν βήμα ώστε να δει ο κόσμος το τι ΕΙΝΑΙ και τι πρεσβεύουν , και όσοι μίλησαν με αυτούς Ευαγγελάτος,Κουλογλου, καθηγητές δεν ήξεραν ΤΊΠΟΤΑ...

    Είναι ΝΆΖΙ με ένα οικουμενικό ιδεολόγημα του κοσμοπολιτισμού, Εθνικιστής μπορεί να είναι και ένας Πακιστανός, πιστεύει στο έθνος του.

    Αυτοί δεν μιλάνε για έθνος αλλά για ΑΝΏΤΕΡΗ ΦΥΛΉ , έχουν ΣΤΕΝΕΣ σχέσει με την ΚΟΝΛΤΕ ΝΤΟΝ ΣΤΗΣ ΗΠΑ θεωρούν ΕΥΑΤΟΥΣ ως ανωτέρους ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ανθρώπους ..

    Ο Μιχαλολιακος κάνει πολλές τριπλές σε όσους δεν ξέρουν τι είναι εθνικισμός, πατριωτισμός, ενώ αυτός αυτός έχει σχέσει με το σατανιστικο κίνημα που ίδρυσε ο αρχισατανιστη Κρουιλι ΣΤΗΝ ΗΠΑ ..

    Ο Μιχαλοκιακος έχει πολλές επαφές μαζί τους , προσπαθούν τώρα να τα κρύψουν αλλά κάποιοι που ΤΑ ξέρομε μπορούμε και να τα αποδείξουμε..

    ΕΙΝΑΙ μέλη του κοσμοπολιτισμού και πιστεύουν στο ιμπεριουμ..

    Πολλοί παπαγάλοι του κομμουνισμού το ΛΕΝΕ ιμπεριαλισμό αλλά δεν ξέρουν τι ΕΙΝΑΙ τι είναι το ΙΜΠΕΡΙΟΥΝ!!! Είναι καθαρά φασιστικό ναζιστικό σατανιστικο καθεστώς..

    Πρέπει να είσαι πολύ ψαγμένος ώστε να τους ξεμπροστιάζεις ,οι ΧΡΥΣΑΥΓΗ σου δίνει τάχα μια εσθισει ασφάλειας ώστε να σε κερδίσουν..

    ΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΉ ΠΟΥ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΡΑΤΟΣ = εθνικιστής ... ΟΧΙ ο κοσμοπολίτης , ότι το Κ.Κ.Ε είναι η χρυσή αυγή της αριστεράς είναι γνωστό πράγματα Ο Λελιν χρυσαυγητης πίστευε στο οικουμενισμό στην διεθνή εντόπιση με φασισμό όπλα και φόνους την επέβαλε τι δηλαδή επειδή κρατούσε κόκκινη σημαία; Όποιος δεν ήταν μαζί τους ΉΤΑΝ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥΣ ,Η ΜΟΝΗ ΔΎΝΑΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΎΣΕ ΉΤΑΝ Η ΑΛΗΘΙΝΉ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ..{{ΟΧΙ ΑΥΤΉ ΤΗΣ Ν.Δ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΈΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ !!! ΤΑ ΔΙΚΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ---ΑΑΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ,50 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΠΟΥΝΟΥΣ Κ.Τ.Λ Κ.Τ.Λ}}

    Μιχαλολιακος έχει βγάλει ύμνο στον εωσφορο με την κολτε ντον ας το αρνηθεί!! Ο εθνικιστής το έθνος ΤΟΥ όπως και ο εθνικιστής Πακιστανός

    Αυτοί ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΊ ΦΑΣΙΣΤΕΣ αγαπούν το ανώτερο ανθρωπινό είδος ΤΟΥΣ, είναι ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΑΤΑΝΗΣΤΕΣ..... ΚΑΙ ΛΊΓΑ ΕΊΠΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΝΗΛΙΚΙ ΤΟΥ ΑΣΧΕΤΟΥ ΒΛΑΧΟΥ, ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ.
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΜΕ ΠΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙ ΠΙΣΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τζωωωων, που είσαι λούγκρα μου???

    Γλείφεις καλά τα χρυσά αρχίδια του άεργου μεγαλοτζακιού από τη Μεσσηνία???

    Κωλόγερε, δεν έχεις να φας και χειροκροτείς τα "τζάκια"???
    Να ρωτήσω κάτι??

    Το Πολιτικό Πτώμα, ο κωλοτούμπας Σαχλαμαράς, γιατί έχει αυτήν την χεσμένη φάτσα, αυτό το θλιμμένο ύφος, σαν να τον πάτησε ελέφαντας???

    ΠΡΟΣΟΧΗ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΖΟΜΠΙ!

    ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΝ ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!

    Το Πολιτικό Πτώμα - ο κωλοτούμπας διαρκείας, κ. Σαμαράς, καλεί σε... Κεντροδεξιό μέτωπο (!?!)

    Μα πόσο ανεγκέφαλοι κωλοτούμπες είναι επιτέλους εκεί στη Συγγρού???

    Δεν πήραν το μήνυμα??? Δεν κατάλαβαν ότι είναι τελειωμένοι, οι καταστροφείς της χώρας!!!

    Μπένυ "σάπιε" και "Κομανέτσι" Σαμαρά... ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΕΚΡΟΙ!!!!

    Στις επόμενες εκλογές θα καταβαραθρωθείτε, θα εξαφανιστείτε από τον πολιτικό χάρτη!!!

    Στις επόμενες εκλογές ο Τσίπρας θα σας πάρει ΚΑΙ τα σώβρακα!!!

    Τζων $$$$$$$$$, πουτάνας γιέ, δεξιό αρχίδι της Συγγρού, τώρα που τα σκάτωσε ο κωλοτούμπας σου, ερωτοτροπείς με τη Χ.Α., έέέ?

    Και μην λες ψέματα παλιοαρχίδι, ότι ψήφισες Καμμένο, γιατί θα σε πάρουν με τις πέτρες...

    Τζων $$$$$$, ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ, ΔΕΞΙΑ ΒΡΩΜΟΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ!

    Τζωωων, ΕΓΕΡΘΗΤΩ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΗΤΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
    ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΞΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, ΟΔΗΓΕΙ
    ΣΕ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟΥ ΚΚΕ, ΤΗΣ Χ.Α ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΞΙΩΝ, ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ, ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ, ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ Η ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΟΔΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ, ΤΕΛΙΚΑ, ΝΑ ΜΗ ΠΙΑΣΕΙ ΤΗ 1Η ΘΕΣΗ, ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΕΝΤΡΩΟΙ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ.

    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΚΛΟΓΙΚΑ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ.

    Αναλυτικά η πρόθεση ψήφου:
    ΝΔ 19,4%
    ΣΥΡΙΖΑ 20,5%
    ΠΑΣΟΚ 11,8%
    ΑΝΕΞ. ΕΛΛΗΝΕΣ 7,8%
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ 6,2%
    ΚΚΕ 4,8%
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 3,8%
    ΔΗΣΥ 2,%
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ 2,3%
    ΛΑΟΣ 2%
    ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ 2,0%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Στις 18 Ιουνίου δεν θα έχει το πασοκ ούτε τους μισούς βουλευτές εκεί, γιατί
    1) έρχεται το χαράτσι στη ΔΕΗ του 2012 στους λογαριασμούς, ενώ
    ξέρεις ότι δεν μπορούν να το πληρώσουν 1, 5 εκατομμύρια άνθρωποι, αυτό
    του 2011
    2) Άρχισαν οι φορολογικές δηλώσεις, ΚΑΝΕΙΣ δεν παίρνει επιστροφή με τα νέα τεκμήρια και τα μειωμένα αφορολόγητα, αλλά τους έρχεται να πληρώσουν και φόρους 500 , 1000 και άνω ευρώ, εκεί που πέρσι δεν πλήρωναν, αλλά έπαιρναν επιστροφή !
    3) Έρχονται οι αναδρομικές μειώσεις σε συνταξιούχους τον Ιούνιο, ενώ όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι με το ενιαίο φτωχολόγιο, έχουν χάσει από 500 έως 1.500 ευρώ το μήνα.
    4) Αυξάνεται ραγδαία η ανεργία, ενώ σε λίγες μέρες καταρρέουν οι κλαδικές συμβάσεις και έρχονται νέες μειώσεις παντού.
    5) Η αγορά δεν κινείται, ο τουρισμός δεν κινείται, λόγω της πολιτικής που εφάρμοσε ο κ. Βενιζέλος και όλα τα σπίτια δεν έχουν ρευστό, αλλά αντιθέτως ξοδεύουν τις καταθέσεις για να πληρώνουν φόρους, έκτακτες εισφορές και χαράτσια
    6) Έρχονται και οι παλιοί φόροι στα ακίνητα, οπότε η πλειοψηφία του 13, 1 % που ψήφισε πασοκ θα αλλάξει κόμμα, μη αντέχοντας αυτή τη φορολαίλαπα. Σάπισε την Ελλάδα, σάπισε το κόμμα, σάπισαν οι Έλληνες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΑΝΚΣ, ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΓΙΑΡΟ Ο ΚΑΘΕ ΒΛΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 14 Μαϊ 2012 8:12:00 π.μ.

    ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τζωωωων, που είσαι λούγκρα μου???

    Γλείφεις καλά τα χρυσά αρχίδια του άεργου μεγαλοτζακιού από τη Μεσσηνία???

    Κωλόγερε, δεν έχεις να φας και χειροκροτείς τα "τζάκια"???

    Να ρωτήσω κάτι??

    Το Πολιτικό Πτώμα, ο κωλοτούμπας Σαχλαμαράς, γιατί έχει αυτήν την χεσμένη φάτσα, αυτό το θλιμμένο ύφος, σαν να τον πάτησε ελέφαντας???

    ΠΡΟΣΟΧΗ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΖΟΜΠΙ!

    ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΝ ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!

    Το Πολιτικό Πτώμα - ο κωλοτούμπας διαρκείας, κ. Σαμαράς, καλεί σε... Κεντροδεξιό μέτωπο (!?!)

    Μα πόσο ανεγκέφαλοι κωλοτούμπες είναι επιτέλους εκεί στη Συγγρού???

    Δεν πήραν το μήνυμα??? Δεν κατάλαβαν ότι είναι τελειωμένοι, οι καταστροφείς της χώρας!!!

    Μπένυ "σάπιε" και "Κομανέτσι" Σαμαρά... ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΕΚΡΟΙ!!!!

    Στις επόμενες εκλογές θα καταβαραθρωθείτε, θα εξαφανιστείτε από τον πολιτικό χάρτη!!!

    Στις επόμενες εκλογές ο Τσίπρας θα σας πάρει ΚΑΙ τα σώβρακα!!!

    Τζων $$$$$$$$$, πουτάνας γιέ, δεξιό αρχίδι της Συγγρού, τώρα που τα σκάτωσε ο κωλοτούμπας σου, ερωτοτροπείς με τη Χ.Α., έέέ?

    Και μην λες ψέματα παλιοαρχίδι, ότι ψήφισες Καμμένο, γιατί θα σε πάρουν με τις πέτρες...

    Τζων $$$$$$ και Kourdistiri, ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗθΕΙΤΕ, ΔΕΞΙΕΣ ΒΡΩΜΟΑΔΕΡΦΕΣ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!

    ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ,
    ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!!!!

    Τζωωων, Kourdistiiiiiri,
    ΕΓΕΡΘΗΤΩ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΗΤΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αλήτες ρουφιανοι δημοσιογράφοι συνυπεύθυνοι όλοι για τα χαλια της ελλάδας σημερα. Αντι να κάνουν τη δουλειά τους προσπαθούσαν απεγνωσμένα να σωσουν το δικοματισμό και ακόμα προσπαθούν. Βγαζουν σκανδαλα τυπου Βατοπαιδίου το οποίο από ότι φαίνεται ηθελε να εμποδίσει κάποια στρατηγική συμφωνία με τη Ρωσία που καποιους ενόχλησε. Αλήτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σύντροφοι & συντρόφισες
    και Νέα υπηρεσία από τον ΣΥΡΙΖΑ!
    ____________________________________________________
    Μια νέα υπηρεσία πρόσθεσε στο πρόγραμμά του ο ΣΥΡΙΖΑ
    προκειμένου να βγάλει τη χώρα από την κρίση.

    Δείτε την:
    Για το ποσό που θέλεις να σου κατάσχουν στείλε GLEZOS (κενό) τον αριθμό λογαριασμού σου και αποστολή στο 1945.


    Πληροφορίες ότι η νέα αυτή υπηρεσία θα γυρίσει ακόμα και όσους εργάζονται
    στο 1945... ελέγχονται ως κακόβουλες και διακινούνται από τους γνωστούς φασιστικούς κύκλους...


    σοβαρα τώρα:
    ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΚΑΡΑΓΚΙOΖΗΣ Ο ΓΛΕΖΟΣ
    ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΙΜΙΩΣΕΙΣ.

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ;
    ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΑ ;
    ΤΟ ΞΕΧΑΣΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τσιπρας Χρυση Αυγη θα τα κλασουν σε λιγο. Αυτο που ανεβαινει αποτομα πεφτει με τον ιδιο τροπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Στάσιμος ο συριζα,
    καταρρέουν πασοκ, ανεξάρτητοι έλληνες, χ.α, δημ.αριστερά, κκε, λόγω ακυβερνησίας.
    Δεν θα έχουν ούτε τους μισούς βουλευτές από σήμερα.
    εξαφανίζονται λαος, δησυ, μάνος, δημιουργία ξανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Στάσιμος ο συριζα,

    Σκύψε λίγο και θα δεις πόσο στάσιμος είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Στάσιμος ο συριζα,

    Σκύψε λίγο και θα δεις πόσο στάσιμος είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Στάσιμος ο συριζα,

    Σκύψε λίγο και θα δεις πόσο στάσιμος είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ..

    Α.Ε. τυχοδιωκτική
    ΑΕροψεκασμένων.

    + ομαδικαί ψήφοι..Δώρο μία πετρελαιοπηγή

    + κατά μόνας..Ένα τάνκερ


    τριεεεέχτιιεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. μια ζωη νουμερο ηταν ο βλαχος, ενα γελοιο υποκειμενο που τον ειχαν στα χαρτζιλικια τα πολιτικα γραφεια για να τους περναει "δουλιτσες" με το αζημιωτο βεβαια....
    ενα αποβρασμα που οσοι ειναι μεσα στα πραγματα ξερουν τι εννοω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Den psipfisa xrysi augi alla tora tha to rikso dagkoto mono kai mono pou eida ton bromiari karavlaxo okladonn

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση