GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ποιο είναι το σωστό κόμμα»;

  Γράφει ο Αλέξανδρος Πιστοφίδης Καταμεσήμερο, μπροστά στο Υπουργείο Εργασίας, Πειραιώς 40, πάνω από δέκα εξαρτημένα άτομα και των δύ...

 Γράφει ο Αλέξανδρος Πιστοφίδης
Καταμεσήμερο, μπροστά στο Υπουργείο Εργασίας, Πειραιώς 40, πάνω από δέκα εξαρτημένα άτομα και των δύο φύλων αγοράζουν σκληρά ναρκωτικά από αφρικανούς μπροστά στα μάτια δυο νεαρών αστυνομικών που βρίσκονται στην είσοδο του υπουργείου. Στην ερώτησή μου «γιατί τους παρατηρείτε παθητικά και …..
δεν κάνετε κάτι», η απάντηση του ενός αστυνομικού εκ των δύο είναι άμεση, λες και την είχε ήδη στο μυαλό του έτοιμη : «Τι ψηφίζεις»;
Στην απάντησή μου: «τι σχέση έχει η ψήφος μου με την υποχρέωσή σου να κάνεις σωστά τη δουλειά σου», έρχεται η επόμενη ατάκα: «αν ψήφιζες το σωστό κόμμα τώρα δε θα ‘βλεπες αυτές τις εικόνες».
Δεν είχα το χρόνο ούτε την όρεξη για τη συνέχιση του διαλόγου και έφυγα με την απορία «ποιο να είναι άραγε το σωστό κόμμα».

2 σχόλια

  1. ______________________________
    Αυτούς υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ!!!

    Indymedia: Συνέλαβαν τον Αφγανό ταξικό αδερφό μας για το φόνο του φασιστάκου Λαζανά!!!

    Δείτε τι γράφει το indymedia για τη σφαγή του Λαζανά στην Πάτρα από τα λαθροζώα!!!

    Αυτούς υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ:

    (κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση)
    ---------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νέο πρόβλημα για το μεταλλαγμένο πασοκ τα θέματα των Πανελλαδικών εξετάσεων.

    Σε μια χρονιά που οι μαθητές πήραν τα βιβλία με 2 μήνες καθυστέρηση, το επιτελείο της Αννούλας φρόντισε να βάλει δύσκολα και δυσνόητα θέματα στους μαθητές της Γ' Λυκείου, εξοργίζοντας αυτούς και τις οικογένειές τους.
    Σε μια εποχή οικονομικής κρίσης, όπου πολλά παιδιά δεν μπόρεσαν να κάνουν φροντιστήρια, δεν έκαναν πολλές εβδομάδες κανονικό μάθημα από έλλειψη βιβλίων ή και καθηγητών, οι φωστήρες του Υπουργείου ( βασικά κρατήθηκε το επιτελείο της Αννούλας ) έβαλαν δύσκολα θέματα και εξόργισαν τους μαθητές, που απογοητεύτηκαν τόσο από την Έκθεση, όσο και από το μάθημα επιλογής.
    Αυτό που φοβούνται τώρα στην Ιπποκράτους είναι ότι,μετά τη φυγή εξοργισμένων από τις φορολογικές δηλώσεις και τις αναδρομικές μειώσεις στις συντάξεις πολιτών, χάνουν το μεγαλύτερο μέρος των νέων ψηφοφόρων που θα στραφούν ακόμα πιο μαζικά προς Νέα Δημοκρατία, Σύριζα και Ανεξάρτητους Έλληνες, συμπαρασύροντας μαζί τους φίλους, αδέλφια, γονείς και συγγενείς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση