GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γ. Μπουτάρης: Να κηρυχτεί παράνομη η Χρυσή Αυγή...

Να κηρυχθεί παράνομη η Χρυσή Αυγή, ζήτησε στη διάρκεια των εκδηλώσεων μνήμης για τη λήξη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στο Γ' Σώμα Στρατ...

Να κηρυχθεί παράνομη η Χρυσή Αυγή, ζήτησε στη διάρκεια των εκδηλώσεων μνήμης για τη λήξη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στο Γ' Σώμα Στρατού, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.
Ο κ. Μπουτάρης τόνισε ότι πρέπει να γίνει και στην Έλλάδα ότι έχει γίνει στη Γερμανία με «το ναζιστικό κόμμα». Είναι σημεία των καιρών μας, ισχυρίστηκε ο κ. Μπουτάρης.

37 σχόλια

  1. Σωστός ο Μπουτάρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρανομη να κηρυχτει εκλογη σου αθλιε μεθυστακα αλκοολικε..

    Και να απαγορευτει δια παντος το δικαιωμα ψηφου σε αυτους που σε ψηφισαν σκατο..

    Μαλακες Θεσσαλονικεις ρε παιδια.

    Εχουν ενα νεο δικηγορο/δημοσιογραφο επιτυχημενο
    και ευπαρουσιαστο τον Γκιουλεκα και αντ αυτου ψηφιζουν αυτο το αλκοολικο σιαψαλο..

    Ημαρτον!
    Η επιστημη σηκωνει ψηλα τα χερια..

    Ισως ο Φρουντ ο πατερας της ψυχιατρικης να μπορουσε να εξηγησει το φαινομενο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ,ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ. ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΜΕΝΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΟΡΚΟ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΟ ΣΕ ΝΕΕΣ ΝΙΚΗΦΟΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΑΤΣΑ .....
    ΚΑΛΑ, ΑΥΤΟΝ ΤΙ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΕΚΕΙ ΡΕ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε Μπουτάρη πόσα ηπιες πάλι;
    Τί πίνεις ρε και δεν μας δίνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πασοκ

    Ο Ολαντ στηριζει Πασοκ!
    ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΣΤΕΙ ΤΩΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ...

    Να αλλαξει τους συμβουλους του ο Βενιζελος ειπε ο δρ Κουτσουκος

    και οχι ονομα και συμβολα!

    Ο Ολαντ νικησε μενοντας πιστος στην γραμμη Μιτεραν, το ιδιο να κανει και ο Βαγγελης, πιστος στην γραμμη Ανδρα Παπανδρεου!

    Τωρα που καλυτερευουν οι συνθηκες το πασοκ πρεπει να διορθωσει τα λαθη του!

    Αρνητική απάντηση στο αίτημα του Α. Τσίπρα


    Αρνητική ήταν η απάντηση της γαλλικής προεδρίας στο αίτημα του Αλέξη Τσίπρα για συνάντηση με τον Φρανσουά Ολάντ, με την ευκαιρία επικείμενης επίσκεψης του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στο Παρίσι.



    Βαγγελη

    πηγαινε στο Παρισι στην ορκωμοσια Ολαντ

    Νικος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ________________________________
    ΠΑΠΑΡΙΕΣ..

    Αερολογίες, αερολογίες και μια ζωή αερολογίες.

    Βαρέθηκα να τους ακούω.

    Με πορδες δεν βάφονται αυγά.
    Αν έχει την λύση ο Τσιπρας ας πάει να την πει στην Ευρώπη.
    Η αριστερά έμαθε μια ζωή να καταγγέλλει και να κάνει αντιπολίτευση.

    Τώρα που ήρθε η ώρα να κυβέρνηση στρίβει δια του αρραβώνος.

    Καλή η διαμαρτυρία και εγώ μαζί σας αλλά ποιος θα πλήρωση την γιαγιά και τον πάππου και τους μισθούς των ΠασοκοΣυριζαιοΚουβέληδων ΚΗΦΗΝΩΝ!

    Οι πρωτεργάτες της διάλυσης της κοινωνίας μας δεν μπορεί να ταυτόχρονα και σωτήρες της.

    Όσο νωρίτερο το συνειδητοποιήσει ο ελληνικός λαός τόσο μικρότερες θα είναι οι επιπτώσεις στη ζωή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΗΡΥΧΘΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΣΦΑΓΕΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ Μ. ΑΣΙΑ,ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΦΥΛΩΝ ΣΤΗΝ ΤΥΟΡΚΙΑ, ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ!ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΣΦΑΓΕΑ ΕΓΛΗΜΑΤΙΑ Κ.ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΟΠΩΣ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ,Η ΡΕΠΟΥΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ;ΤΙ ΣΥΜΒΕΝΕΙ;ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΛΟΝΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μπουταρη ο κοσμος ψηφισε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. το ζήτω η ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ αυτοκρατορία
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ....το ξέχασε...ο ΜΑΣΤΟΥΡΗΣ......εεεεεε ΑΛΕΞΗ !


    Αυτά τα διαβάσατε στο πρόγραμμα του Τσίπρα;

    ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ
    Ενίσχυση της μειονοτικής παιδείας, με έμφαση στην υπέρβαση των γλωσσικών φραγμών και επαρκή διδασκαλία τόσο της τουρκικής όσο και της ελληνικής γλώσσας.

    Κατάργηση της αρμοδιότητας του ΥΠΕΞ και της ΕΥΠ για τα θέματα που αφορούν τη μειονότητα. Μεταφορά των σχετικών αρμοδιοτήτων στο υπουργείο Εσωτερικών.

    Κατάργηση των δύο υπερνομαρχιών (Ροδόπης-Έβρου, Δράμας-Ξάνθης-Καβάλας) που δημιουργήθηκαν για να φαλκιδεύσουν την πολιτική βούληση των μειονοτικών Ελλήνων.

    Επίλυση των ανοιχτών θεμάτων «ανιθαγενών» πολιτών με γνώμονα τη δική τους βούληση και όχι άλλες πολιτικές(;;;!!!) σκοπιμότητες από την πλευρά του κράτους.

    Και τώρα η …έκπληξη για τους μεταλλαγμένους Έλληνες που αποφάσισαν να αποκτήσουν μεταλλαγμένη Βουλγαροσκοπιανή ταυτότητα μετά την ήττα του ΚΚΕ στον εμφύλιο πόλεμο:

    Επίλυση του θέματος των ανιθαγενών και των πολιτικών προσφύγων του εμφυλίου που βρίσκονται στην ΠΓΔΜ και ενίσχυση των πολιτιστικών ανταλλαγών στις δύο πλευρές των συνόρων.

    ΕΡΩΤΗΣΗ:
    Για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει ΠΟΜΑΚΙΚΗ γλώσσα;
    Για τον ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν αποδεκτή η ανεξάρτητη Θράκη;
    Για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει θέμα προπαγάνδας του ναζιστικού καθεστώτος Γκρουέφσκι και τα δίνει ΟΛΑ στους μεταλλαγμένους Βούλγαρους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 9 Μαϊ 2012 8:08:00 μ.μ.

    Μεγάλε αυτά που γράφεις εγώ δεν τα γνώριζα όπως και πολλοί άλλοι νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα διέλυσαν όλα οι πατριώτες του κώλου: 50% πτώση στις κρατήσεις τις τελευταίες μέρες...
    ______________________________
    [Το έχουμε γράψει πολλές φορές
    αλλά οι ηλίθιοι δεν παλεύονται, πόσο μάλλον όταν οι πιο ηλίθιοι είναι οι αρχηγοί τους.
    _____________________________
    Το έχουμε ξαναπεί ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΕΣ..
    ________________________________
    Ο ηλίθιος όμως λέει τι με νοιάζει εμένα αν δεν πάνε τουρίστες στη Ρόδο...

    Όταν τον Οκτώβριο κάνουμε ταμείο και δούμε ότι λόγω μειωμένων εσόδων στον τουρισμό λείπουν πχ. 500 εκ ευρώ...
    Να δούμε τι θα πούνε αν μπει πάλι κανένα χαράτσι...Θα λένε ότι φταίει ο Σαμαράς ή το μνημόνιο και όχι
    η μαλακ@@ τους... γνωστά πράματα! ]
    ________________________________
    Σε πολύ κρίσιμη καμπή εισέρχεται ο ελληνικός τουρισμός μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο της πολιτικής, με τους φορείς του τουρισμού να κρούουν των κώδωνα του κινδύνου για το μέλλον του πλέον παραγωγικού πυλώνα της ελληνικής οικονομίας. Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, Ανδρέας Ανδρεάδης, στο πλαίσιο παρουσίασης νέου κρουαζιερόπλοιου στη Μαρίνα Ζέας, επεσήμανε ότι τις δυο τελευταίες ημέρες παρατηρείται πτώση 50% στο ρυθμό των κρατήσεων στις αγορές του εξωτερικού.
    Αυτό, όπως γίνεται κατανοητό, αποτελεί έναν πολύ μεγάλο σκόπελο για να αναστραφεί η ήδη αρνητική εικόνα από τις αγορές της Γερμανίας περισσότερο αλλά και από τις άλλες χώρες (Αγγλία, Γαλλία κ.λπ.).

    Μάλιστα οποιαδήποτε άλλη αύξηση από την αγορά της Ρωσίας δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να ισοσκελίσει τις απώλειες για την Ελλάδα, όπως χαρακτηριστικά τονίζεται.

    Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, μέλος του ΣΕΤΕ και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας, υπογράμμισε ότι η παρούσα πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα λειτουργεί ως δαμόκλειος σπάθη για το ελληνικό τουριστικό προϊόν.
    Σε κάθε περίπτωση οι προβλέψεις για το σύνολο της χρονιάς, κάθε άλλο παρά αισιόδοξες είναι, καθώς εκτιμάται πτώση τουλάχιστον 10% στα έσοδα αλλά και 7% έως 10% στις αφίξεις.

    Πλέον, όπως αναφέρουν οι ξενοδόχοι, οι υποψήφιοι πελάτες τους, ρωτάνε εάν η Ελλάδα θα έχει
    **** ευρώ ή δραχμή *****
    γεγονός που αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για την κράτησή τους.

    Εστιάζοντας στην πολιτική ατζέντα των ημερών, ο κ. Ανδρεάδης μετέφερε την απογοήτευση του τουριστικού κόσμου για το επίπεδο του δημόσιου διαλόγου υπογραμμίζοντας ότι ο τουριστικός κόσμος της χώρας περιμένει από τις πολιτικές ηγεσίες να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.
    Όσον αφορά στο μέτωπο του θαλάσσιου τουρισμού και εκεί τα νέα δεν είναι καθόλου ευχάριστα, με τον πρόεδρο των επαγγελματικών σκαφών Αντώνη Στελιάτο να δηλώνει ότι τα επαγγελματικά σκάφη οδηγούνται σε κατάρρευση κάνοντας λόγο για παντελή έλλειψη πολιτικής και διαφήμισης σε αυτό τον κλάδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗΣ ΕΠΟΧΗΣ...

    ΚΑΝΑ ΚΑΛΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΜΕ ΤΜΗΜΑ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αρλούμπες λεει ο Μπουτάρης, με την ιδια λογική πρεπει να κυρηχτει παρανομο το ΚΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "Ο Αλέξης που ΔΕΝ κρύβεται πίσω από τις λέξεις…".....ΛΟΥΛΟΥ βασιλάκη ?


    Ο φαντάρος Αλέξης Τσίπρας!!!!!!!!!

    Την άνοιξη του 2003 (υπουργός Αμυνας ήταν ο Γιάννος Παπαντωνίου), ο 29χρονος τότε Αλέξης Τσίπρας αποφασίζει πως ήρθε η ώρα να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία. Γνωρίζοντας προφανώς ότι τα πράγματα είναι δύσκολα στο Στρατό Ξηράς όπου και είχε επιλεγεί για να υπηρετήσει την πατρίδα, βρήκε μέσο και στήριξη στην τότε κυβέρνηση.


    Ετσι, ζήτησε και πέτυχε να κάνει μετάταξη στο Πολεμικό Ναυτικό. Εκανε, δηλαδή, αυτό που όταν απολύθηκε άρχισε μετά να κατηγορεί. Σε άρθρο του στην «Ελευθεροτυπία», τον Μάρτιο του 2007, αναφέρει:
    «Ο στρατός παραμένει ένας χώρος όπου βουλευτές και πολιτευτές, κυβερνητικοί ή μη, μπορούν να κάνουν τα ρουσφετάκια τους και τις εξυπηρετήσεις τους...» και «...τα αστικά στρατόπεδα υπάρχουν μόνο για να εξυπηρετούνται τα λεγόμενα "βύσματα"».

    Ετσι, ο 29χρονος τότε Αλέξης Τσίπρας, τον Ιούλιο του 2003, αφού κατάφερε αυτό που για τους περισσότερους (χωρίς μπάρμπα στην Κορώνη) παραμένει όνειρο θερινής νυκτός, να μεταταχθούν, δηλαδή, στο Πολεμικό Ναυτικό, ξεκίνησε τη στρατιωτική του θητεία.

    Ο κ. Τσίπρας παρουσιάστηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Παλάσκα (ΚΕΠΑΛ) του Πολεμικού Ναυτικού, που εδρεύει στον Σκαραμαγκά. Εκεί, αφού πέρασε τη βασική εκπαίδευση διάρκειας 50 ημερών, πήρε μετάθεση για τη μονάδα του.
    Ο ναύτης Τσίπρας τοποθετήθηκε στη διοίκηση του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, στη λεωφόρο Μεσογείων, στο Πεντάγωνο. Δηλαδή, μέσα στην καρδιά του υπουργείου Εθνικής Αμυνας. Για να υπηρετήσεις εκεί τη θητεία σου θα πρέπει να διαθέτεις τεράστιο βύσμα. Γεγονός που σημαίνει ότι ή ο κ. Τσίπρας έκανε χρήση δεύτερου βύσματος ή χρησιμοποίησε το αρχικό του.

    Ο ίδιος δηλώνει στη συνέντευξή του:
    «Δεν μπορώ να πω ότι κακοπέρασα, αλλά εκείνη την εποχή αισθανόμουν ότι αν μ' έπιανες από τη μύτη θα έσκαγα».
    Ετσι έψαξε και βρήκε ένα νόμο του Ακη Τσοχατζόπουλου, που έλεγε ότι αν είσαι στο στρατό και κατέβεις υποψήφιος βουλευτής παίρνεις προσωρινή απόλυση κι επανέρχεσαι μετά.. Αυτό ήταν!
    Ο ναύτης Αλέξης, για να αποφύγει προσωρινά το γραφείο του στο Πεντάγωνο, κατέβηκε υποψήφιος, απολύθηκε προσωρινά (κάνοντας ένα time out) και στη συνέχεια επανήλθε στις τάξεις του Ναυτικού.

    Στο μεταξύ, η στρατιωτική θητεία είχε μειωθεί κατά τρεις μήνες κι έτσι, σύμφωνα πάντα με τον ίδιον, εκεί που χρωστούσε έξι μήνες, υπηρέτησε τρεις και... καλός πολίτης.
    Μάλιστα, τους τελευταίους μήνες ο trendy Αλέξης πέρασε «ζωή και κότα». Το ομολόγησε ο ίδιος: «Ασε που είχε πέσει τρελό σύρμα στη μονάδα ότι ήμουν υποψήφιος βουλευτής και από κει που με στέλνανε για αγγαρείες, μόνο προσοχές δεν μου βαράγανε!» Ο ναύτης Αλέξης Τσίπρας απολύθηκε στις 28 Ιουλίου 2004. Πάνω στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΑΛΕΞΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παράνομα πρέπει να κηρυχθούν τα πρόσωπα και οι πολιτικές που οδήγησαν μεγάλο αριθμό πολιτών να ψηφίσουν τα άκρα.

    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Παράνομα πρέπει να κηρυχθούν τα πρόσωπα και οι πολιτικές που οδήγησαν μεγάλο αριθμό πολιτών να ψηφίσουν τα άκρα.

    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Παράνομα πρέπει να κηρυχθούν τα πρόσωπα και οι πολιτικές που οδήγησαν μεγάλο αριθμό πολιτών να ψηφίσουν τα άκρα.

    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΝ ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!

    Το Πολιτικό Πτώμα - ο κωλοτούμπας διαρκείας, κ. Σαμαράς, καλεί σε... Κεντοδεξιό μέτωπο

    Ουαχαχαχαχαχα.....ουαχαχαχαχαχα!!!!

    Μα πόσο ανεγκέφαλοι κωλοτούμπες είσαστε επιτέλους εκεί στη Συγγρού???

    Δεν πήρατε το μήνυμα??? Δεν καταλάβατε ότι είστε τελειωμένοι, εσείς οι καταστροφείς της χώρας!!!

    Μπένυ και "Κομανέτσι" Σαμαρά... ΕΙΣΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ!!!!

    Στις επόμενες εκλογές θα καταβαραθρωθείτε, θα εξαφανιστείτε από τον πολιτικό χάρτη!!!

    Ο Τσίπρας και ο Καμμένος θα σας πάρουν και τα σώβρακα!!!

    Τζων, πουτάνας γιέ, δεξιό αρχίδι της Συγγρού... ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ, ΠΑΛΙΟΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Κ Ρ Ε Τ Ι Ν Ε
    στα p.c των ηλιθίων αίναι ΑΥΤΗ.


    Τα διέλυσαν όλα οι πατριώτες του κώλου:
    50% πτώση στις κρατήσεις τις τελευταίες μέρες...
    ______________________________
    [Το έχουμε γράψει πολλές φορές
    αλλά οι ηλίθιοι δεν παλεύονται,
    πόσο μάλλον όταν οι πιο ηλίθιοι είναι οι αρχηγοί τους.
    ________________________________________
    Το έχουμε ξαναπεί ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ
    ΠΟΛΥ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΕΣ..
    ________________________________
    Ο ηλίθιος όμως λέει τι με νοιάζει εμένα
    αν δεν πάνε τουρίστες στη Ρόδο...
    Όταν τον Οκτώβριο κάνουμε ταμείο και δούμε ότι λόγω μειωμένων εσόδων στον τουρισμό λείπουν πχ. 500 εκ ευρώ...

    Να δούμε τι θα πούνε αν μπει πάλι κανένα χαράτσι...
    ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑΜΕΙΑ ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ....
    Θα λένε ότι φταίει ο Σαμαράς ή το μνημόνιο
    και όχι η μαλακ@@ τους... γνωστά πράματα! ]
    ________________________________
    Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, Ανδρέας Ανδρεάδης, στο πλαίσιο παρουσίασης νέου κρουαζιερόπλοιου στη Μαρίνα Ζέας, επεσήμανε ότι τις δυο τελευταίες ημέρες παρατηρείται πτώση 50% στο ρυθμό των κρατήσεων στις αγορές του εξωτερικού.
    - Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, μέλος του ΣΕΤΕ και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας, υπογράμμισε ότι η παρούσα πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα λειτουργεί ως δαμόκλειος σπάθη για το ελληνικό τουριστικό προϊόν.
    - Σε κάθε περίπτωση οι προβλέψεις για το σύνολο της χρονιάς, κάθε άλλο παρά αισιόδοξες είναι, καθώς εκτιμάται πτώση τουλάχιστον 10% στα έσοδα αλλά και 7% έως 10% στις αφίξεις.
    -Πλέον, όπως αναφέρουν οι ξενοδόχοι, οι υποψήφιοι πελάτες τους, ρωτάνε εάν η Ελλάδα θα έχει
    **** ευρώ ή δραχμή *****
    γεγονός που αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για την κράτησή τους.
    - Εστιάζοντας στην πολιτική ατζέντα των ημερών, ο κ. Ανδρεάδης μετέφερε την απογοήτευση του τουριστικού κόσμου για το επίπεδο του δημόσιου διαλόγου υπογραμμίζοντας ότι ο τουριστικός κόσμος της χώρας περιμένει από τις πολιτικές ηγεσίες να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.
    - Όσον αφορά στο μέτωπο του θαλάσσιου τουρισμού και εκεί τα νέα δεν είναι καθόλου ευχάριστα, με τον πρόεδρο των επαγγελματικών σκαφών Αντώνη Στελιάτο να δηλώνει ότι τα επαγγελματικά σκάφη οδηγούνται σε κατάρρευση κάνοντας λόγο για παντελή έλλειψη πολιτικής και διαφήμισης σε αυτό τον κλάδο.
    _______________________________
    ΟΛΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...
    θα μας πληρώνουν οι ΤριπροΚαμένοι
    .....
    και εμείς θα απολαμβάνουμε τα Α@χι@ια μας, τα αγωνιστικά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΝ ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!

    Το Πολιτικό Πτώμα - ο κωλοτούμπας διαρκείας, κ. Σαμαράς, καλεί σε... Κεντοδεξιό μέτωπο

    Ουαχαχαχαχαχα.....ουαχαχαχαχαχα!!!!

    Μα πόσο ανεγκέφαλοι κωλοτούμπες είσαστε επιτέλους εκεί στη Συγγρού???

    Δεν πήρατε το μήνυμα??? Δεν καταλάβατε ότι είστε τελειωμένοι, εσείς οι καταστροφείς της χώρας!!!

    Μπένυ και "Κομανέτσι" Σαμαρά... ΕΙΣΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ!!!!

    Στις επόμενες εκλογές θα καταβαραθρωθείτε, θα εξαφανιστείτε από τον πολιτικό χάρτη!!!

    Ο Τσίπρας και ο Καμμένος θα σας πάρουν και τα σώβρακα!!!

    Τζων, πουτάνας γιέ, δεξιό αρχίδι της Συγγρού... ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ, ΠΑΛΙΟΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΠΙΑ ΤΗΝ ΣΤΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΤΥΧΑΙΟΙ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΤΗΚΑΝ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ..ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΞΟΡΚΙΖΟΥΝ!!!ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ!!!!!!! ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΑΣ ΕΛΙΤ!!!!!! ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΟΛΕΓΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!!!!!Η ΚΟΛΗΤΗ ΤΟΥ ΚΟΖΑΝΙΤΙΣΣΑ ΒΛΑΧΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΩ .ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΥΡΙΣΤΗΚΕΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ !!!ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΤΑΧΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ...!!!!!ΤΙΜΗΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ !!!ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΟΜΕΝΩΝ ΕΧΕΙ ΓΝΩΜΗ!!!!ΔΕΝ ΤΟ ΚΛΙΝΕΙ!!!!ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΙΓΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΟΥ!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΗ ΞΕΝΟΔΟΧΟ ΑΝΡΕΑΔΗ ΑΣ ΠΑΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ..Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ ΝΕΟΤΟΥΡΚΩΝ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΤΑ ΔΙΔΑΞΑΝ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ......ΕΤΣΙ ΚΛΕΙΝΕΙ Ο ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΑΤΩΝ.....ΔΗΛ...ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ ΛΕΕΙ

    ''ΑΚΡΟΤΗΤΑ Ο ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ''!!!!

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΑ!!!!

    ΜΙΛΑΜΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ!!!!

    ΚΑΙ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΚΡΙΣΗ!!!

    ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΑΚΡΟΤΗΤΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ,ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΑΜΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ!!!!!

    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΙ ΤΟΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ!!!

    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο GAP!!!

    ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ!!!

    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΠΡΩΧΝΑΝΕ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΟΙ ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΜΜΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ!!!

    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝE ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ!!

    ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΑΡΧΗΓΟ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ (!!!!) ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟΣΟ ΑΠΑΛΑ ΑΠ'ΤΑ ΜΜΕ;

    ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΟΥΓΚΑ;

    ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ;
    ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ;

    ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ.

    Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!

    ΠΗΡΕ ΤΗ ΣΚΥΤΑΛΗ ΑΠ'ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΙ.

    ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΙΝΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!

    ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ.

    ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ : ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΕ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΜΑΝΟ!!!

    ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ,ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο Αδολφος Χιτλερ εστειλε αραγε επιστολη στα παληκαρια της χρυσης αυγης που με την αξια τους καταφεραν να μπουνε στο Ελληνικο κοινοβουλιο?
    Για τον Ες δεν το συζηταω...αυτος θα ηταν απ τους πρωτους!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΑΛΑΙΚΟ ΠΑΝΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ....!!!!!ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ....!!!ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΝΤΡΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΛΟΦΕΣ!!!ΔΩΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΛΑΟ ΜΕ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Με πορδες δεν βάφονται αυγά.

    Mε τη μαλακία που σε δέρνει, βάφονται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Με πορδες δεν βάφονται αυγά.

    Mε τη μαλακία που σε δέρνει, βάφονται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Με πορδες δεν βάφονται αυγά.

    Mε τη μαλακία που σε δέρνει, βάφονται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Με πορδες δεν βάφονται αυγά.

    Mε τη μαλακία που σε δέρνει, βάφονται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΤΖΑΜΠΑ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑ....ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανήθηκε Βρωμώγερε μεθύστακα σκουλαρικάκια θα 'ερθει και η σειρά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΑΜΝΕΣ


    ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΑΜΝΕΣ

    ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΝΤΟΥΜΑΝΙΑ

    ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΣΟΥΟΥΟΥΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΠΡΟΣΟΧΗ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΖΟΜΠΙ!

    ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΝ ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!

    Το Πολιτικό Πτώμα - ο κωλοτούμπας διαρκείας, κ. Σαμαράς, καλεί σε... Κεντοδεξιό μέτωπο

    Ουαχαχαχαχαχα.....ουαχαχαχαχαχα!!!!

    Μα πόσο ανεγκέφαλοι κωλοτούμπες είσαστε επιτέλους εκεί στη Συγγρού???

    Δεν πήρατε το μήνυμα??? Δεν καταλάβατε ότι είστε τελειωμένοι, εσείς οι καταστροφείς της χώρας!!!

    Μπένυ και "Κομανέτσι" Σαμαρά... ΕΙΣΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ!!!!

    Στις επόμενες εκλογές θα καταβαραθρωθείτε, θα εξαφανιστείτε από τον πολιτικό χάρτη!!!

    Ο Τσίπρας και ο Καμμένος θα σας πάρουν και τα σώβρακα!!!

    Τζων $$$$$$$$$, πουτάνας γιέ, δεξιό αρχίδι της Συγγρού, τώρα που τα σκάτωσε ο κωλοτούμπας σου, ερωτοτροπείς με τη Χ.Α., έέέ?

    Τζων $$$$$$, ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ, ΠΑΛΙΟΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΒΑΛΑΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΡΕΠΛΑΙΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ!!ΚΑΙ ΑΥΥΤΟΣ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΩΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. *__________________________________________________
    Διέρρευσε στο Facebook η επιστολή Τσίπρα στην τρόικα.

    Μια παρωδία της επιστολής που αναμένεται να στείλει ο Αλέξης Τσίπρας στους Μπαρόζο, Βαν Ρομπάι και Πρόντι κάνει τον γύρο του facebook εδώ και λίγες ώρες, στα αγγλικά.
    Το διαδίκτυο είναι γνωστό για το χιούμορ του, το οποίο βεβαίως δεν είναι και πάντα επιτυχημένο!

    Τί θα μπορούσε να λέει προς την Τρόικα ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ;
    Η "επιστολή" διακινείται στα αγγλικά, την παραθέτουμε μεταφρασμένη.

    "Αγαπητή Τρόικα,
    Ο Σαμαράς και ο Μπένι υπέγραψαν το Μνημόνιο και δεν παίρνουν την υπογραφή τους πίσω. Τώρα που έχετε το Μνημόνιο με υπογραφές όλα ΟΚ, κανένα πρόβλημα.
    Παρακαλώ όπως αποστείλετε 18 δισεκατομμύρια σε ελληνική τράπεζα για να τα «εγγυηθούμε», να τα κουρέψουμε και να τα κάνουμε ντουζάκι, για να σταματήσουμε να θυμίζουμε χίπηδες.

    Τον επόμενο μήνα χρειάζομαι 10 δισεκατομμύρια για τους μισθούς.
    Καλό θα ήταν τα χρήματα να τα στείλετε σε βαλίτσα.

    Η χρήση της τράπεζας δεν είναι ασφαλής.


    ____
    Υ.Γ. Αντιγράψτε αυτό το μήνυμα σε 10 αντίτυπα και στείλτε το σε 10 διεθνείς οργανισμούς (ΔΝΤ, ΕΚΤ κ.α.) και θα δείτε μεγάλη τύχη στη ζωή σας με πολλή ευτυχία.

    Ο ΓΑΠ το έκανε και κέρδισε δισεκατομμύρια στα CDR.
    Η οικογένειά του ήταν εκατομμυριούχοι και τώρα είναι δισεκατομμυριούχοι.

    Εάν δεν στείλετε τα 10 αντίγραφα θα έχετε κακή τύχη για τα επόμενη 5 οικονομικά τρίμηνα.
    Ο Άκης Τσοχ. δεν το έστειλε και κατέληξε στη φυλακή.
    Η σύζυγός του σταμάτησε το φαγητό και πάγωσαν οι καταθέσεις του.


    Φιλούδια"

    Αλ. Τσίπρας
    *__________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Τι να μας πεις κι εσυ ρε Μπουταρη αρχιλαμογιο!!Τουρκολαγνε μαλακα!!ΕΣΥ πρεπει να κυρηχτιες παρανομος και να παρεις το μπουλο απ την πολιτικη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση