GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η πολιτική "αμνησία" του Κιλτίδη και η επιστροφή του στην πολυκατοικία της ΝΔ...

Από το http://www.briefingnews.gr .  Καλά λένε ότι πρόκειται για πολυκατοικία . Μεταγραφή του Κώστα Κιλκίδη από τον... υποβιβασμένο ΛΑ.Ο.Σ ...


 Καλά λένε ότι πρόκειται για πολυκατοικία. Μεταγραφή του Κώστα Κιλκίδη από τον... υποβιβασμένο ΛΑ.Ο.Σ στη Νέα Δημοκρατία.
Ό πρώην υπουργός, όταν έφυγε από τη Νέα Δημοκρατία, είχε στείλει σαφές μήνυμα στον Σαμαρά. Στην επιστολή του έριχνε ευθύες βολές στο πρόεδρο, αναφερόμενος για εκκαθαρίσεις. Στην επιστολή του τότε έγραφε "Ο κ. Σαμαράς και οι περί αυτόν στη ΝΔ επιδίδονται σε εσωτερικές αναδιατάξεις και εκκαθαρίσεις, στο πλαίσιο εμφύλιου πολέμου που μαίνεται μεταξύ προσώπων, ούτε καν ομάδων", τονίζει στη δήλωσή του και ταυτόχρονα υπογραμμίζει ότι ως προς την κίνησή του αυτή "δεν χωρούν περαιτέρω ερμηνείες, καθώς η ουσία αυτής είναι αυτονόητη. Πρέπει να διαφυλάξω την προσωπική μου τιμή και αξιοπρέπεια σε αυτές τις δύσκολες στιγμές ανασύνταξης του πολιτικού συστήματος".
Ο βουλευτής παράλληλα σημειώνει ότι δύο φορές τους τελευταίους έξι μήνες εκχώρησε τη συνείδησή του στις επιλογές της ηγεσίας της ΝΔ "επιδεικνύοντας ανοχή και καρτερικότητα εν ονόματι της ιστορίας της παρατάξεως" και αφήνει να εννοηθεί ότι η μία περίπτωση που υποχώρησε ήταν το δασικό νομοσχέδιο και η δεύτερη η καταψήφιση των οικονομικών μέτρων της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, όπως αυτά περιγράφονταν στο μνημόνιο της τρόικας.
"Ιδιαιτέρως δεν ήθελα επ’ ουδενί η παράταξή μου και ο ίδιος να αρνηθούμε να δούμε κατάματα την αλήθεια για την οικονομική διάσωση της χώρας", τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Κιλτίδης, και καταλήγοντας τονίζει: "Είμαι υποχρεωμένος, καταλήγει, να δεχθώ την απόφαση-απαίτηση των πολιτικών μου φίλων και συναγωνιστών και να διαχωρίσω τη θέση μου από την ΝΔ του κ. Σαμαρά, αποχωρώντας από την κοινοβουλευτική της ομάδα και τα κομματικά όργανα".
Τι λέει τώρα ο Κιλτίδης «Η ΝΔ είναι το σπίτι μου», ανέφερε, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega και παραδέχθηκε ότι συζητάει με τη ΝΔ. Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος βουλευτής στο Κιλκίς, όπου εκλεγόταν στο παρελθόν με τη ΝΔ (στις εκλογές της 6ης Μαΐου ήταν υποψήφιος με τον ΛΑ.Ο.Σ. στην Α΄Θεσσαλονίκης).
Παράλληλα, ο κ. Κιλτίδης υποστήριξε ότι έπρεπε να επιτευχθεί μια προγραμματική σύγκλιση του ΛΑΟΣ με τη ΝΔ και όλοι οι πρώην βουλευτές του ΛΑΟΣ να ενταχθούν στα ψηφοδέλτια της ΝΔ σε εκλόγιμες θέσεις.
Τι να σχολιάσεις.....

19 σχόλια

  1. «Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, επικοινώνησε με τον υπηρεσιακό Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρη Οικονόμου, από τον οποίο ζήτησε, στο πλαίσιο του νόμου, να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια διακριτικής ευχέρειας που διαθέτει, ώστε να μην απελαθεί ο γνωστός δημοσιογράφος, Νίκο Άγκο»

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, ΕΛΛΗΝΑ ;
    ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΕ ΕΧΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΜΠΕΝΥ, ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ !

    ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΦΟΡΤΩΣΕ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ. ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΕΛΕΟΣ ΚΑΝΕΝΑ, ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΩΜΟΣ, ΑΦΗΣΕ 1,5 ΕΚ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΑΦΗΣΕ 1,5 ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΟΥ Ή ΜΕ ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ.
    ΑΦΗΣΕ 200.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ, ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΙ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΑΚΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ.
    ΑΦΗΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΟΡΦΑΝΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.
    ΕΦΑΓΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΤΑ ΕΦΑΠΑΞ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ, ΜΕ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΕΝΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ Ή ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ. ΕΤΣΙ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΡΣΙ 1000 ΕΥΡΩ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ 2000 ΦΟΡΟ, ΧΩΡΙΑ ΤΟ ΕΤΑΚ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΠ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΤΟΣ, ΧΩΡΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΟΥ 2012.

    ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ. ΑΣ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ Ή ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ. ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ. ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙΚΤΟΣ, ΕΛΕΟΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΡΦΑΚΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ. ΜΟΝΟ ΤΗ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΣΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΑΝΤΕ, ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ, ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ- ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ- ΣΑΧΙΝΙΔΗ- Π.ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ- ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

    ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΚΑΡΔΙΑΚΑ, ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ.

    ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2010, ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΑΦΟΥ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΓΑΜΟΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΤΕΚΝΟΠΟΙΟΥΝ, ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ "ΕΓΚΛΗΜΑ" ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ ; ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΑΜΝΗΣΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μέσα στις επόμενες μέρες μια δυσάρεστη έκπληξη έρχεται σε όλους τους Έλληνες, και στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ.

    Οι φορολογικές δηλώσεις ( έργο των Βενιζέλου- Σαχινίδη ) έρχονται και τσακίζουν τα ήδη εξαντλημένα ( από το χαράτσι στη ΔΕΗ και τις έκτακτες εισφορές ) ελληνικά νοικοκυριά. 8 στα 10 εκκαθαριστικά φέρνουν φόρους απίστευτους, εκεί που πέρσι είχαν επιστροφές 1000, 2000 και άνω ευρώ ! Πραγματικός Αρμαγεδώνας που θα εξουθενώσει τους Έλληνες !
    Τι έκαναν ; Μείωσαν τους μισθούς και τις συντάξεις, άφησαν 1,5 εκ. άνεργους, και τριπλασίασαν τα τεκμήρια, ώστε ΟΛΟΙ να πληρώνουν ΤΡΙΠΛΑΣΙΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ενώ έχουν τα μισά εισοδήματα ! Μείωσαν και το αφορολόγητο, κατάργησαν τις επιστροφές λόγω αποδείξεων και ετοίμασαν έναν φρικτό καλοκαίρι για τους Έλληνες. Τέτοια νοσηρότητα δεν έχει ξαναζήσει η Ελλάδα, μέσα σε ένα χρόνο !

    Επιπλέον, έχουν σταματήσει όλες τις επιστροφές του δημοσίου προς τους πολίτες εδώ και 3 χρόνια, για να παραγραφούν, από 23/05 σταματούν τα φάρμακα και έρχονται και οι περιορισμοί στις ιατρικές εξετάσεις ! Πογκρόμ σε βάρος των Ελλήνων, καλά μελετημένο από το δίδυμο Βενιζέλου- Σαχινίδη- πασοκ, ακόμα και προς τους έρμους τους ψηφοφόρους τους !

    Τέλος, από το Μάιο και Ιούνιο έρχονται οι αναδρομικές κρατήσεις σε συντάξεις, και οι συνταξιούχοι παίρνουν συντάξεις με ακόμα μεγαλύτερες μειώσεις. Επίσης, μαζί με τον Κουτρουμάνη, έχουν συμφωνήσει τη περικοπή σε 200.000 κοινωνικά,τριτεκνικά, πολυτεκνικά επιδόματα, φόρο ιδιοκατοίκησης, φόρο σε οικόπεδα, αγροτεμάχια, ενοίκια, φόρους καταθέσεων και ότι άλλο, χωρίς να διαπραγματευτούν ποτέ ! Εδώ και 2 χρόνια οδήγησαν τη χώρα στο ΔΝΤ και στα μνημόνια και στην εξαθλίωση των Ελλήνων.

    Συμπέρασμα : αν υπάρχει λογικός άνθρωπος στην Ελλάδα, θα ψηφίσει οτιδήποτε άλλο, εκτός από το μεταλλαγμένο πασοκ του κ. Βενιζέλου και των συνεργατών του. Οι κεντρώοι θα στραφούν προς τη Νέα Δημοκρατία και τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Οι αριστεροί θα στραφούν προς Δημ. Αριστερά και ΣΥΡΙΖΑ. Για να μπορέσει να ανασυγκροτηθεί η κεντρώα παράταξη, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι της σημερινής ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ των Ελλήνων, που δεν είναι άλλοι από Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλο, Σαχινίδη, Κουτρουμάνη και όλους όσους βάζουν πλάτη στο μεταλλαγμένο πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και φυσικα τοπαμε!
    Χρυση Αυγη δαγκωτο....

    Ψοφος στο συριζα (των πουστηδων και των φτωχων μεταναστων)..ειναι μια μαλακια και μιση..

    Ψοφος στην αλητοσυμμορια πασοκ..
    ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ!!!!

    Ψηφιστε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ εκτος απο αυτες τις συμμοριες,αγαπητοι μου..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά, αυτό το υποκείμενο μόλις έφυγε απο τη ΝΔ, πήγε στη Ντόρα, μετά στο ΛΑΟΣ και τώρα θέλει να γυρίσει???
    Ντίπ τσίπα, ρε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτή ήταν και είναι
    η δεξιά φίλε μια ζωή
    ζωντοχήρα και για τα
    μπάζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΗΓΗΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ……………….ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΤΟ.
    ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΑΙΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ………………………………….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι ρε φίλε, αν ψηφίσουμε Χρυσά Αυγά σωθήκαμε. Θα έχουμε κι εγχώριους Γερμαράδες, σηλαδή η Τσίπρα ή Σαμαρά ή χάος, δηλ. χαος παντού,κοινως την κάτσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έχει και την τύχη ο Τσίπρας να έχει απεναντί του ότι χειρότερο είχε ποτέ η Ν.Δ στο τιμόνι της. Συνεπώς ότι και να κάνει του "βγαίνει".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΤΣΙ ΠΑΛΙΟΑΡΧΙΔΙ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ. ΤΖΩΝ ΔΕΝ ΨΟΦΗΣΕΣ ΑΚΟΜΑ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εδώ είναι εκείνη η γριά λούγκρα ο βρομόπουστας το τ-Ζώον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εδώ είναι εκείνη η γριά λούγκρα ο βρομόπουστας το τ-Ζώον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τζωωωωωωωων, ρε μουλόσπερνα πάλι δεν γαμηθηκες κι εχεις νεύρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ 6 ΜΑΗ ΗΤΑΝΕ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.Ο ΣΥΡΙΖΑ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΑΡ ΑΝΑΤΡΕΨΑΝΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.ΜΕ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ.ΤΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΚΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΜΕΡΚΕΛ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ Ν ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΟΥΤΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΗΣ.ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΠΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟ ΜΑΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΟΠΛΟ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ ΜΗ ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΗ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ.ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ.ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    20 Μαΐου 2012 6:34 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλά και Άγια όλα, αλλά πρέπει κι ο Τσίπρας με τον Καμμένο να βάλουν νερό στο κρσί τους, με το απόλυτο δεν κερδήθηκε καμία μάχη. Ειδικά δε οι συνιστώσες του Σύριζα πρέπει επιτέλου να ΤΑ ΒΡΟΥΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εγκο τελι κσεκολιασει μαυραγκορίτι τζων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΟΨΤΕ ΦΑΤΣΑ ΡΕ!

    ΣΑΝ ΚΩΛΟΣ ΜΕ ΜΑΤΙΑ..

    ΑΥΤΟΣ ΣΕ 10 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΑΣΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑ[ΝΔ-ΝΤΟΡΑ-ΛΑΟΣ]

    ΣΤΗΡΙΧΘΕΙΤΕ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ.

    ΣΩΘΗΚΑΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μαύρο στο ΣΑΠΙΟ ΠΑΣΟΚ!!!! Μαύρο στους μεγαλύτερους φορομπήχτες από καταβολής κράτους Βενιζέλο - Σαχινίδη . Αυτούς που κούρεψαν τα ομόλογα των ιδιωτών και κατέστρεψαν οικογένειες. Μαύρο στις σκρόφες της εκπαίδευσης Διαμαντοπούλου - Χριστοφιλοπούλου , που κατέστρεψαν τη Δημόσια Παιδεία. Μαύρο στον τεμπέλη Γερουλάνο, επί υπουργείας του οποίου μας κατάκλεψαν τα Μουσεία. Μαύρο στους ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΑΠ και ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ που παρέδωσαν την Ελλάδα στο ΔΝΤ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τα ΄παμε, μη τα ξαναλέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση