GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πολίτες προς Παπανδρέου: "Καλώς τον μεσίτη!"

O πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με απόλυτη μυστικότητα, και χωρίς να έχουν ενημερωθεί τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη επιβιβάστηκε σε πρωινή ...

O πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με απόλυτη μυστικότητα, και χωρίς να έχουν ενημερωθεί τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη επιβιβάστηκε σε πρωινή πτήση με προορισμό το Ηράκλειο, σύμφωνα με το flashnews.gr.
Ο κ. Παπανδρέου συνοδευόμενος από δύο άντρες της ασφάλειάς του, κάθισε στις οικονομικές θέσεις μαζί με τους άλλους επιβάτες οι οποίοι δεν έκρυψαν την ενόχλησή τους με σχόλια του τύπου «ήρθε ο μεσίτης» ή «καλώς τον κύριο λεφτά υπάρχουν».
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, καθόλη την διάρκεια της πτήσης το κλίμα ήταν ιδιαίτερα "ψυχρό" για τον πρώην ηγέτη του ΠΑΣΟΚ, ενώ όταν το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο Ηράκλειο οι εργαζόμενοι της εταιρίας επίγειας εξυπηρέτησης δεν φώναξαν κάποιο όχημα και ο ίδιος επιβιβάστηκε με σκυμμένο κεφάλι στο λεωφορείο με το σύνολο τον επιβατών, να τον κοιτά με... άγριες διαθέσεις και χωρίς όρεξη για ..."πολλά πολλά".
Αντίστοιχο κλίμα συνάντησε ο κ.Παπανδρέου και στην αίθουσα αφίξεων όπου όλοι όσοι βρέθηκαν εκεί περιμένοντας τους δικούς τους ανθρώπους, τον περιφρόνησαν και τον κοιτούσαν απαξιωτικά.
Μάλιστα κάποιος ακούστηκε να λέει "που είναι οι παλιές εποχές που ο κόσμος συνωστιζόταν για μια χαιρετούρα και να επευφημήσει το όποιο μέλος της οικογένειας Παπανδρέου".
Όπως γράφει το Flashnews.gr, ο Γιώργος Παπανδρέου επιβιβάστηκε άρον-άρον σε ΙΧ αυτοκίνητο και κατευθύνθηκε σε πολυτελές ξενοδοχείο της Κρήτης για ένα ήσυχο Σαββατοκύριακο

19 σχόλια

  1. Έχει εδώ κάτι κλέφτες!!!! η φωλιά του κούκου στην κλεψιά είναι εδώ όλοι οι ΠΑΣΟΚΟΙ ...ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΜΕ ΒΙΛΕΣ , ΔΉΜΑΡΧΟΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΊ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, ΝΟΜΑΡΧΕΣ, ΝΟΜΑΡΙΑΚΟΙ ΣΎΜΒΟΥΛΟΙ ..ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΟΛΟΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΈΝΟΙ ...

    ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΆΡΧΙΣΕ ΜΕΙΛΑ Ο ΑΚΗΣ!!!!ΝΑ Ο ΣΠΩΚΟΣ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ,,ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ Η ΦΑΜΗΛΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Αν αυτό το ζώον δεν είχε εκ προμελέτης εκστομίσει την ιστορική πλέον
    εκείνη φράση "Λεφτά Υπάρχουν" (και για την οποία θα έπρεπε να διώκεται)
    η Ελλάδα σήμερα θα ηταν απολύτως δυνατή και υπερήφανη.

    "Καλύτερα να χάσεις με τιμή
    παρα να κερδίσεις με απάτη ! "


    --Βόγλης ο Κηφισεύς

    υ.γ
    ας όψονται όλοι οι ανεγκέφαλοι
    που τότε έτρεξαν στις "κάλτσες"
    και που τώρα ετοιμάζονται να το
    επαναλάβουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παπαντρέου, έχεις ρεζιλέψει όλη τη Γερμανία μας.


    Voegler, der Kifisian

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟ "ΔΙΔΑΚΤΟΡΑ" ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.
    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΟΠΟΥ ΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΨΑΝ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ.
    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΑΣ ΘΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ, ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ.
    ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ, ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. me tis atyxeis,alla oxi tyxaies diloseis tou eferan to DNT.
    tora i fili toy lagarnt thelei na kanei tin ellada san afriki, opos tin katintisan oi apikiokrates tis dysis.
    me papakonstantinoy kai benizelo tha eprepe na dikastoun gia eglimata kata ton ellinon.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. MA OI FOROFYGADES EBGALAN TA LEFTA TOUS STO EKSOTERIKO.
    OYTE EPIASE TH FORODIAFYGH STA 2 XRONIA POY KYBERNHSE.
    KAI KALYPTE KAI TON AKH KAI OLOYS OSOYS PLOYTISAN PARANOMA.
    GI AYTO TO PASOK THA PESEI STO 5%
    THN ORA POY EINAI SE KANO KAI KOTERA ME EKATOMMYRIA EYRO, O APLOS POLITHS STIBETAI NA PLIROSEI XARATSIA KAI ABASTAXTOYS FOROYS BENIZELOY SAXINIDI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. alles dyo aytoktonies mia stin ileia kai mia sti kriti, se palies prasines perioxes ...
    to pasok skotonei tous ellines, skotonei tous psifoforous tou.
    poioi epitelos theloun na to psifisoun?
    arga i grigora i apelpisia tha xtypisei kai ti diki tous porta.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. SE POLYTELY KSENODOXEIO O GIORGAKHS.
    STO KORYDAllO O AKHS
    KAI O BENNY ME EKATOMMYRIA EYRO KATATHESEIS KAI VILES KAI KOTERA.
    KAI ESY MAKAKA ELLHNA TREXA NA PLIROSEIS XARATSIA KAI FOROYS , TREXA STHN EFORIA KAI STIS OYRES KAI GIA ENA PIATO FAI STA SYSSITIA.
    GRAMMENO SE EXOYN MONO GIA PSHFO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μην το επαναλάβουμε:

    Οι βρωμεροί αλλοδαποί πασόκοι θα παραδώσουν τα ελληνικά τους διαβατήρια και θα έχουν μόνο τα γερμανικά.

    Στην πολιτική σκηνή οι πασόκοι έπαψαν να ανήκουν εδώ και καιρό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτα τα εξοδα ακομα εμεις τα πληρώνουμε για αυτο το καθαρμα; αυτο τον ατελειωτο τεμπελχανα, αυτον τον πανηλιθιο τουριστα.

    ΑΡΕ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΤΙΜΕ ΚΑΙ ΑΘΛΙΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. $
    $
    $
    $
    $
    $
    $
    $

    Πολίτες προς Παπανδρέου: "Καλώς τον μεσίτη!".
    

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. O MOΝΟΣ ΑΞΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ .ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΤΟΡΒΑ ΓΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΧΕΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καμια εκπληξη απο την συμπεριφορα των συμπατριωτων μας των Κρητηκων και γενικα των Ελληνων, ετσι παντα γινεται στην Ελλαδα τα τελευταια 500 χρονια. Θα ηταν καλος πατριωτης εαν δεν ελεγε τιποτα και ακολουθουσε την πολιτικη του προηγουμενου ή ακομη καλλιτερα να μην ειχε αναλαβει ποτε τηνδιακυβερνηση και ολα θα ητανε μια χαρα οπως λεει και ενας φιλος εδω. Ασφαλως θα ητανε καλλιτερα αφου το λεει αλλα δεν ξερει ποτε θα ερχοτανε ο ξαφνικος θανατος της Χωρας. Τωρα ειναι αργα οτι και να πει κανεις δεν μετραει επρεπε να ειχε συμβει η αλλη εκδοχη για να υπαρχει μετρο συγκρισης, ειναι αργα και δικαιουται ο κοσμος να λεει αυτα που λεει, τα κερδισε με το σπαθι του. Δεν ρωρησε ποτε κανεις εαν το μνημονιο το εφτιαξε ο ''Μεσιτης'' ή αν το ειχαν ετοιμο οι Ευρωπαιοι εδω και πολυ καιρο και αφου το εδειξαν στον Καταλληλοτερο, εξυπνος οντως, ειπε κυριοι δεν θα παρω ευχαριστω. Και ηλθε οντως ο ''Βλακας'' και το φορτωθηκε πιστευοντας οτι εχει κομμα και ανθρωπους που θα μπορουσαν να το εφαρμωσουν με επιτυχια και να μην χρειαζεται η μη εφαρμωγη να φερνει νεα και αντε απο την αρχη. Τα ηθελε και τα επαθε. Και το αστειο ξερετε ποιο ειναι!! οποιος και αν ελθει, με μικρα μερεμετια του μνημονιου (αστους να λενε βλακειες προεκλογικες) ή και χωρις μνημονιο την ιδια πολιτικη θα συνεχισουν και μαλλον χειροτερη. Ειναι μια αλλη αποψη και κρατηστε την θα με θυμηθειται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σιγά που ενοχλήθηκαν οι Κρητικοί.
    Αν το 2007 τους έλεγες να μη τον ψηφίσουν για πρόεδρο θα σε πυροβολούσαν.Ας τους έλεγες ότι είναι βλάκας και ανικανος.Αυτοί τον χαβά ρους,Τώρα τους ξύνισε γιατί είναι εβραίοι στη λογική της μάσας.Τη μια μέρα ωσανά και την άλλη σταύρωσον αυτόν.Είναι η ράτσα τους αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κραχ στις ελληνικές οικογένειες από τις νέες φορολογικές δηλώσεις, εφεύρεση του Βενιζέλου με τα "τεκμήρια" ! Σύμφωνα με ακροατές του real fm που τηλεφώνησαν για να διαμαρτυρηθούν :
    Πολύτεκνος με 5 παιδιά και εισόδημα 25.000 ευρώ ενώ πέρσι είχε επιστροφή φόρου, φέτος υποχρεώνεται να πληρώσει ( λόγω τεκμηρίων και μείωσης του αφορολογήτου ) 4.500 φόρο !
    Άνεργος με 8.000 εισόδημα, υποχρεώνεται να πληρώσει φόρο σαν να είχε εισόδημα 17.000 ευρώ( λόγω τεκμηρίων )!!!
    Προβλέπω άγριες καταστάσεις. Βλέπω τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ να πολιορκούν τα γραφεία των υπουργών και βουλευτών τους , με τα εκκαθαριστικά στο χέρι, και να γίνεται η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου. Και η οργή εξαπλώνεται κάθε μέρα σε όλα τα στρώματα της κοινωνίας και θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τις επόμενες εκλογές, αφού μέχρι τις 15 Ιουνίου, όλοι θα έχουν μάθει το νέο χαράτσι που τους φόρεσε ο Βενιζέλος και το επιτελείο του, ενώ ακόμα δεν έχει έρθει το χαράτσι στη ΔΕΗ του 2012, το ΕΤΑΚ του 2009 και όσους άλλους φόρους ετοίμασε για τους Έλληνες το πασοκ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑ... ΑΝΤΙ ΠΡΕΤΕΝΤΈΡΗ ΒΆΛΕΤΕ ΟΠΟΊΟ ΆΛΛΟ ΜΑΛΑΚΑ ΘΈΛΕΤΕ Η ΣΟΎΠΑ ΘΑ ΔΈΝΕΙ

    Χάρρυ Κλυνν σε Γιάννη Πρετεντέρη -> Δεν είσαι δημοσιογράφος ρε Γιάννη, για γέλια είσαι και σου το ‘πα κι άλλη φορά και πίστεψέ με, στεναχωριέμαι

    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ..

    Πως φαίνεται ρε Γιαννάκη, μπαμ κάνει, ότι δεν έχεις σχέση με τη δημοσιογραφία αυτή καθεαυτή, αλλά γράφεις, γιατί απλώς σου επέτρεψαν να γράφεις.

    Ποιες είναι ρε Γιαννάκο, οι «ανυπολόγιστες πολιτικές συνέπειες εάν ο λαϊκισμός καταστεί εκ των πραγμάτων καταφύγιο των ταλαιπωρημένων», αν δηλαδή έλθει η αριστερά στην εξουσία; Αυτό δεν εννοείς Γιαννάκη τρελιάρη;

    Και τι χειρότερο από αυτό που ζούμε θα κάνει ο λαϊκισμός ρε Γιάννη, σεργιάνι της δημοσιογραφίας;
    Θα μας πάρει τα σπίτια; Τα πήραν ήδη οι τράπεζες...

    Θα μας κλείσει τα μαγαζιά; Τα κλείσαμε μόνοι μας...

    Θα μας ταράξει στη φορολογία; Το σώβρακο μας απόμεινε, ας το πάρει...

    Θα πάρει τη μπουκιά από το στόμα των παιδιών μας; Ποια μπουκιά, δεν υπάρχει μπουκιά, αφού...
    λιποθυμάνε από την ασιτία...

    Θα μας αφήσει χωρίς δουλειά; Χωρίς δουλειά είμαστε ρε Γιάννη...

    Θα ωθήσει το παραγωγικό δυναμικό της χώρας να μεταναστεύσει; Οι μισοί νέοι μας είναι φευγάτοι, απληροφόρητε τηλεοπτικέ αστέρα και οι άλλοι μισοί ετοιμάζουν τα μπογαλιάκια τους...

    Θα ωθήσει τους απελπισμένους στου τεχνητούς παραδείσους; Τα παιδιά με τις τρύπιες φλέβες δεν τα έχεις δει ποτέ, αόμματε Γιαννη; Από δίπλα τους περνάς όταν τρυπιούνται...

    Θα διαλύσει την Ελληνική οικογένεια; Ο πατέρας με κατάθλιψη, η μάνα στο συσσίτιο της εκκλησίας και η κόρη στο πεζοδρόμιο, ξύπνα Γιάνηηη...
    Θα βυθίσει τον κόσμο στην απελπισία; Πόσες θηλιές μπορεί να περάσει στο λαιμό του ένας απελπισμένος ρε Γιάννη; Έχεις μετρήσει πόσοι αυτοκτονούν κάθε μήνα;
    Θα αυξήσει την εγκληματικότητα; Για δε κάνει καμιά βόλτα βράδυ στο ιστορικό κέντρο ρε Γιάννη; Έχεις την ψυχή να κοιμηθείς με το παράθυρο ανοιχτό Γιάννη λαϊκιστομάχε; (αριστερομάχε για την ακρίβεια)

    Ή φοβάσαι για τη δουλίτσα σου και για το μέλλον των αφεντικών σου;

    Και γιατί να φοβάσαι; Άδεια τα κανάλια τους έχουν, φράγκο δε χρωστάνε σε κανένα, ύποπτα πάρε δώσε ούτε που ακούστηκαν ποτέ...

    Μετά από όλα αυτά μια απορία μονάχα μου μένει ρε Γιάννη, εσύ τελικά με την κοινωνία είσαι ή με την ελίτι; Γιατί κάπου με έχεις μπερδέψει κι εμένα.

    Δεν είσαι δημοσιογράφος ρε Γιάννη, για γέλια είσαι και σου το ‘πα κι άλλη φορά και πίστεψέ με, στεναχωριέμαι.
    Άντε γεια...

    Βασίλης Ν. Τριανταφυλλίδης
    (Χάρρυ Κλυνν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μπούτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης
    ..................................
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Σιγά που ενοχλήθηκαν οι Κρητικοί.
    Αν το 2007 τους έλεγες να μη τον ψηφίσουν για πρόεδρο θα σε πυροβολούσαν.Ας τους έλεγες ότι είναι βλάκας και ανικανος.Αυτοί τον χαβά ρους,Τώρα τους ξύνισε γιατί είναι εβραίοι στη λογική της μάσας.Τη μια μέρα ωσανά και την άλλη σταύρωσον αυτόν.Είναι η ράτσα τους αυτή. 26 Μαϊ 2012 11:16:00 μ.μ.

    ''''''''''''''''''''''''''''''''''
    μη γενικεύεις η γενικεύσει είναι η αρχή του ναζισμού και φασισμού..και σου το γράφει ένας που τον κυνηγάνε όλα τα σκατό κόμματα, όλα τα αρχι@@@@@@ από παντού...

    { ΕΓΩ που λέει και ο ΦΥΡΕΡ} δεν θέλω να σου δείξω τι έχω κάνει στην ζωή μου ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΘΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ..μην γενικεύεις όμως θέλει @@@@@ εδώ να τα βάλεις με την μαφιοκρατια... ΜΙΑ ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ ΈΦΑΓΕ ΤΟΝ ΣΤΡΟΣ ΣΚΑΝ!!!! Ο ΚΑΡΑΜ-ΑΛΗΣ ΦΟΒΉΘΗΚΕ ΛΕΝΕ, Ο Ο Ο Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΚΆΤΙ ΦΩΒΑΤΕ ... ΕΜΜΜ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝΏΝΥΜΑ ΓΡΑΦΕΙΣ .. ΑΣΤΌ ,ΕΙΝΑΙ ΒΆΡΙΑ Η ΚΑΛΟΓΕΡΙΚΉ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. γεια σας ρε κρητικοι καρπαζοεισπρακτορες αφηστε τον να κανει διακοπες και εσεις πατε για το χαρατσι τη δευτερα.ηθελα να ξερα που ειναι η λεβεντια σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση