GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε Κόρινθο, Άργος και Ναύπλιο το Σάββατο ο Ευ. Βενιζέλος...

Περιοδεία σε Κόρινθο, Άργος και Ναύπλιο θα πραγματοποιήσει το Σάββατο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος. Στις 12.00, θα μιλήσει σ...

Περιοδεία σε Κόρινθο, Άργος και Ναύπλιο θα πραγματοποιήσει το Σάββατο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.
Στις 12.00, θα μιλήσει σε πολιτική εκδήλωση, στο Επιμελητήριο της Κορίνθου, στις 2.00 μ.μ., θα επισκεφθεί το Φράγμα Ασωπού.

20 σχόλια

  1. kalà den ntrepetai na kykloforei?
    alloi 2 aytoktonisan simera!
    den ntrepetai me tis forologikes diloseis poy stelnei?gia to xaratsi? gia tis syntakseis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τσιπρα ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α θα πάρει ΠΑΝΩ από 35% μην σε μεθύσει η εξουσία, αλλά ,μην ξεχάσεις τους προδότες..τους υποταγμένους....τους Βρομιάρηδες ΝΔΠΑΣΟΚΟΥΣ..και προσέχεσαι αυτό το αρ@@@@@ του ΣΕΒ..

    ψηφίστε ΒενιζέλοΠΑΣΟΚ ,ΕΙΝΑΙ , ΉΤΑΝ ΥΠΑΚΟΎΩ ΠΑΐΔΙ ...Ο ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ Ο ΔΥΠΛΟΣΑΚΟΥΛΟΣ


    Ο ΣΕΒ ανταποδίδει στον Βενιζέλο τα περί "κουκουλοφόρων" της τρόικας.

    Με τσακωμό των "κουκουλοφόρων" του Μνημονίου συνοδεύεται η πρωτοβουλία του Αντ. Ρουπακιώτη για "πάγωμα" της μετενέργειας μέχρι τό τέλος του επομενου μήνα, καθώς ΠΑΣΟΚ και ΣΕΒ ανταλλάσσουν δηλητηριώδεις δηλώσεις επισήμως και ανεπισήμως για το ποιος υπαγόρευσε στην τρόικα τα αντεργατικά μέτρα κατάργησης των συμβάσων και δραματικής μείωσης των μισθών.

    Είχε προηγηθεί δήλωση του προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ που κάλεσε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να κατονομάσει τα εργοδοτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα που ζήτησαν τα συγκεκριμένα μέτρα, όπως ο ίδιος είχε υπαινιχθεί προχθές.

    Η απάντηση του ΣΕΒ, αν και ανεπίσημη, κάρφωσε τον αντιπρόεδρο της κυβένησης Παπαδήμου και υπουργό Οικονομικών Ευ. Βενιζέλο: "Δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιές εργοδοτικές οργανώσεις εννοούσε ο κ. Βενιζέλος όταν μιλούσε για διγλωσσία σε σχέση με τα εργασιακά.

    Μπορούμε όμως να του θυμίσουμε ότι πίσω από την πλάτη των "κοινωνικών εταίρων" συμφώνησε, την τελευταία στιγμή, ως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, με την τρόικα τη μείωση κατά 22% του κατώτατου μισθού, κάτι που κανείς κοινωνικός εταίρος δεν είχε διανοηθεί".

    Μεσολάβησε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που υπενθύμιζε στο ΠΑΣΟΚ του κ. Βενιζέλου "ότι τις μειώσεις μισθών και συντάξεων τις έχει νομοθετήσει ο ίδιος ως υπουργός Οικονομικών και έχει δεσμευτεί με την επιστολή του στην τρόικα να εφαρμόσει το Μνημόνιο της ύφεσης και της καταστροφής στο ακέραιο. Δεν αποτελεί υπεράσπιση των συμφερόντων του ελληνικού λαού η υποταγή στους δανειστές και την τρόικα, αλλά η σύγκρουση με την πολιτική που υπονομεύει το μέλλον του συνόλου των ευρωπαϊκών λαών".

    Η Φ. Γεννηματά απάντησε εκ νέου στον ΣΕΒ, λέγοντας ότι "το ΠΑΣΟΚ, ως υπεύθυνο κόμμα, δεν απαντά σε κύκλους του ΣΕΒ. Απαντά μόνο σε δημόσιες τοποθετήσεις, τις οποίες η κρατική τηλεόραση έχει υποχρέωση να ζητήσει. Σε αυτή την περίπτωση, είναι προφανές ότι το ΠΑΣΟΚ θα απαντήσει".

    Αρχικά η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, με δήλωσή της είχε τονίσει ότι "το ζήτημα της προστασίας των εργασιακών σχέσεων, το έθεσε το ΠΑΣΟΚ και ο Ευάγγελος Βενιζέλος πριν από τρεις ημέρες, με επιστολή που έστειλε προς όλους τους παραγωγικούς φορείς και αποτελεί ένα από τα έξι σημεία της πρότασής μας για την αναθεώρηση της δανειακής σύμβασης. Τα έξι αυτά σημεία, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τα έθεσε χθες (σ.σ.: προχθές) υπ' όψιν του κ. Ολάντ και, σήμερα, στη συνεδρίαση των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών.

    Είναι σημαντικό ότι ήδη ανταποκρίνονται σε αυτή την πρωτοβουλία εργοδοτικές οργανώσεις. Χαιρόμαστε που και άλλες πολιτικές δυνάμεις ακολουθούν τον δρόμο που ανοίξαμε".
    Α.ΠΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ
    ΒΟΙΔΟΒΟΥΒΑΛΟ ... ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ
    ΜΕ ΤΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΧΟΡΟΠΗΔΟΥΝ
    ΟΤΑΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ...ΠΙΣΤΕΥΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΛΕΓΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΣΤΕΛΝΕΣ ΕΚ ΤΟΥ
    ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΡΑΒΑΣΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ .... ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΤΡΕΧΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΠΑΡΑΓΚΑ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ
    ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΡΙΟΛΗΓΕΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝΝΝΝΝΝ ....ΛΟΒΕΡΔΟ ΓΑΜΙΈΣΤΕ ΡΕ..ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ ΣΑΜΑΡΑ,ΝΤΟΡΑ, ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ ,ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΤΗΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥς ΠΡΟΓΟΓΩΝΟΥΣ ΣΑΣ

    Απίστευτα είναι τα αποτελέσματα μιας νέας έρευνας, η οποία μελετά τις ώρες που εργάζεται κατά μέσο όρο κάθε λαός σε όλο τον κόσμο...

    Παρά την επικρατούσα άποψη που προβάλλεται για τους Έλληνες αποδεικνύεται ότι οι Έλληνες δουλεύουν τις περισσότερες ώρες απ' όλους στην Ευρώπη, ενώ είναι οι τρίτοι εργατικότεροι παγκοσμίως με 2.017 ώρες εργασίες τον χρόνο.
    Την ίδια στιγμή, οι πρώτοι κατήγοροι των «τεμπέληδων Ελλήνων», οι Γερμανοί, είναι προτελευταίοι στη λίστα παγκοσμίως με μόλις 1.408 ώρες εργασίας το χρόνο. Τα σκήπτρα των... πραγματικά τεμπέληδων κρατούν οι Ολλανδοί, με τους Γερμανούς να παίρνουν το ασημένιο μετάλλιο της... τεμπελιάς και οι Βρετανοί το χάλκινο με 1.647 ώρες!
    Ο πιο εργατικός λαός παγκοσμίως είναι οι Νοτιοκορεάτες με 2.193 ώρες εργασίας, και δεύτεροι οι Χιλιανοί με 2.068. Τρίτοι είναι οι Έλληνες.
    Τα στοιχεία προέρχονται από τον Οργανισμό για την Οικονομική Συνεργασία και Ανάπτυξη (OECD) και στην έρευνα συμπεριλήφθηκαν τόσο οι εργαζόμενοι πλήρους και μερικής απασχόλησης, οι αυτοαπασχολούμενοι, ενώ μετρήθηκαν και οι ώρες υπερωρίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΥΞΕΡΕΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!! ΕΕΕ ΑΘΩΟ ΤΟ ΒΓΑΛΑΤΕ ΑΛΗΤΕΣ ..

    Εντάξει, όταν μάθαμε κι επίσημα ότι ο Άκης έβαλε το δάχτυλο στο μέλι ως Υπ.Εθνικής Άμυνας, δεν έπεσα κι από τα σύννεφα. Ο κόσμος το είχε τούμπανο και ο ίδιος -ίσως- κρυφό καμάρι.

    Ομολογώ όμως ότι χαζεύοντας τις πρώτες προσωπικές του σημειώσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αρχίζω και σοκάρομαι. Φαίνεται ότι...


    ...τα λεφτά ήταν πολλά, πάρα πολλά.

    Μου κάνει φοβερή εντύπωση ότι ο Άκης περίμενε να εισπράξει χρήματα από διάφορους συνεργάτες του μέχρι και μέσα στο 2010, με εντυπωσιάζει εξίσου κι ο φοβερός κυνισμός καταγραφής των δρομολογίων του μαύρου χρήματος. Το πρωί υπουργός, το βράδυ Κορλεόνε.

    Μακάρι να μάθουμε κι άλλα. Μακάρι να τα ξέραμε και νωρίτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αν ειναι αληθεια οτι η ΤΖΑΚΡΗ αναλαμβανει να βγαινει σαν εκπροσωπος του ΠΑΣΟΚ στα καναλια ο βενιζελος θλει πραγματι το ΠΑΣΟΚ να παει στο 5%.Ρε πλακα μας κανουν και κατι αλλο ρε τωρα θυμηθηκαν τους συνδικαλιστες και τους παρακαλανε να γυρισουν και να καννουν περιοδιες οταν πριν της 6 Μαιου ουτε καν δεν μας ακουγαν και δεν ηθελαν να μας δουνε?Ειναι αργα για δακρυα στελλα!εγω το πασοκ θα επανελθω 3 σεπτεμβρη με την επανιδρυση.Τωρα θα ψηφισω ΣΥΡΙΖΑ η ΔΗΜΑΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν είναι αληθινό το γκάλοπ, προφανώς θα δημιουργήσει έναν "πανικό" στις τάξεις των ψηφοφόρων και θα υπάρξει μεγάλη μετακίνησή τους από το ΠΑΣΟΚ, τους Ανεξάρτητους Έλληνες, από το ΛΑΟΣ, την Χ.Α και τη σύμπραξη Δημιουργίας-Μάνου, το Σύνδ. Εθνικής Ενότητας και τη Κοινωνία προς τη Νέα Δημοκρατία, είτε για λόγους οικονομικούς ( κεντρώοι και φιλελεύθεροι ), είτε για λόγους εθνικούς- ιδεολογικούς.

    Και τα επιχειρήματά τους θα είναι :
    α) η νέα μεγάλη κατάρρευση του Χρηματιστηρίου που θα οδηγήσει σε νέα λουκέτα πολλών εταιρειών ή και σε κατάρρευση της οικονομίας, αν διαφανεί πρωτιά του Σύριζα
    β)Στις ακυρώσεις τουριστικών πακέτων, αν δουν μια πιθανή ακυβερνησία ή στάση δανείων από την ΕΕ
    γ) Στη μεγάλη μείωση των εσόδων του προϋπολογισμού, λόγω της αποτυχίας του οικονομικού προγράμματος Βενιζέλου.
    δ)Σε ένα πιθανό "θερμό" επεισόδιο εις βάρος της Ελλάδας, σε περίπτωση ακυβερνησίας ή αδυναμίας του σύριζα να τηρήσει τις προεκλογικές του υποσχέσεις.

    Φαίνεται, πάντως, ότι θα επικρατήσει μεγάλη πόλωση, με μεγάλους χαμένους το πασοκ και όλα τα άλλα κόμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νέο πρόβλημα για το μεταλλαγμένο πασοκ τα θέματα των Πανελλαδικών εξετάσεων.

    Σε μια χρονιά που οι μαθητές πήραν τα βιβλία με 2 μήνες καθυστέρηση, το επιτελείο της Αννούλας φρόντισε να βάλει δύσκολα και δυσνόητα θέματα στους μαθητές της Γ' Λυκείου, εξοργίζοντας αυτούς και τις οικογένειές τους.
    Σε μια εποχή οικονομικής κρίσης, όπου πολλά παιδιά δεν μπόρεσαν να κάνουν φροντιστήρια, δεν έκαναν πολλές εβδομάδες κανονικό μάθημα από έλλειψη βιβλίων ή και καθηγητών, οι φωστήρες του Υπουργείου ( βασικά κρατήθηκε το επιτελείο της Αννούλας ) έβαλαν δύσκολα θέματα και εξόργισαν τους μαθητές, που απογοητεύτηκαν τόσο από την Έκθεση, όσο και από το μάθημα επιλογής.
    Αυτό που φοβούνται τώρα στην Ιπποκράτους είναι ότι,μετά τη φυγή εξοργισμένων από τις φορολογικές δηλώσεις και τις αναδρομικές μειώσεις στις συντάξεις πολιτών, χάνουν το μεγαλύτερο μέρος των νέων ψηφοφόρων που θα στραφούν ακόμα πιο μαζικά προς Νέα Δημοκρατία, Σύριζα και Ανεξάρτητους Έλληνες, συμπαρασύροντας μαζί τους φίλους, αδέλφια, γονείς και συγγενείς !

    Αυτό καθιστά ανέφικτο το να πιάσει το πασοκ πάνω από 10% και οδηγείται πλέον σε ξεκάθαρα μονοψήφια νούμερα του 7 και 8% !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Ελλάδα έχει τον Πρόεδρο Βιομηχάνων που της αξίζει!

    Τόσο καιρό υποστήριζε το μνημόνιο και τώρα ζητά κατάργηση των μειώσεων στους μισθούς!

    Τόσο καιρό στήριξε στο σταλινικό μνημόνιο και τώρα ζητά την κατάργηση των μειώσεων στον κατώτατο μισθό που είναι βασικός όρος του νέου μνημονίου!

    Όπως φαίνεται η Ελλάδα έχει τον Πρόεδρο Βιομηχάνων που της αξίζει, αφού στα παγκόσμια χρονικά δεν έχει υπάρχει άλλος πρόεδρος που δεν έχει δική του... βιομηχανία και την ίδια ώρα να είναι Πρόεδρος του Συνδέσμου!


    Δέστε το και αλλιώς. Έχετε δει παγκοσμίως, άλλο πρόεδρο βιομηχάνων να του ανεβάζουν το κόστος παραγωγής εκτινάσσοντας τις τιμές των καυσίμων και αυτός να χειροκρατά; = Λαθρεμπόριο

    Τώρα ο ΣΕΒ βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων και του δοκιμαζόμενου ελληνικού λαού και με επιστολή του στους κοινωνικούς εταίρους, ζητά:

    1. Την κατάργηση της πρόσφατης νομοθτικής διάταξης που προβλέπει μείωση του κατώτατου μισθού κατά 22% για τους μόνιμα απασχολούμενους

    2. Την επαναφορά της παράτασης ισχύος της ΣΣΕ (θέμα μετενέργειας) από τους 3 στους 6 μήνες από τη λήξη τους, όπως ίσχυε προηγουμένως.

    Τώρα που και ο ΣΕΒ ζητά αλλαγή στο μνημόνιο, αυτό θεωρείται ως επαναδιαπραγμάτευση, αλλαγή όρων, καταγγελία Η ΦΩΒΟΥΝΤΕ ΌΛΟΙ, ΟΤΙ ΞΥΠΝΟΎΝ ΟΙ ΔΟΎΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΧΆΣΟΥΝ ΤΗΣ ΞΑΠΛΕΣ ΜΕ ΤΗΣ ΜΑΣΕΣ; ΛΕΓΕ ΡΕ ΙΠΠΟΠΌΤΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΑ ΧΑΤΊΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μετά τον Ολάντ, στο φράγμα ασωπού ;

    Αυτές οι μεταλλάξεις του Μπένυ Χιλλ είναι που κάνουν ενδιαφέρουσα τη προεκλογική περιοδεία του χαρατσοτσίρκου.

    Θα τους υποδεχθούν ενθουσιωδώς δεκάδες πολίτες, με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ στα χέρια και τα εκκαθαριστικά των φορολογικών δηλώσεων !

    Αλλά τι θα κάνει στο φράγμα ασωπού ; Θα δει τη στάθμη του νερού ;

    Πάντως η πιο επιτυχημένη επιλογή θα είναι η Τζάκρη, που έχει ακριβό γούστο. Άσχετο που δεν την συμπαθεί ο οπαδός του δόκτορα, επειδή εκείνη είναι στα ψηφοδέλτια, ενώ εκείνος είναι στην απέξω, στο φτύσιμο, από το χονδροΜπένυ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. THN ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΣ ΔΙΚΟΛΑΒΕ
    ΧΑΡΑΤΣΑ ΤΑΤΑΡΕ ΓΕΝΝΗΜΑ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥ .ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ.ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΩΝ ΜΕΔΙΚΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΛΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΔΝΤ
    ΓΙΑΤΙΚΑΘΙΚΙΑ ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ.ΕΣΥ ΞΙΦΙΕ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΠΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΠΑΡΑ ΓΑΥΓΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙΣ.ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΤΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΥΓΝΩΜΩΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ποιος άλλος, εκτός ίσως από την Φώφη, μπορεί να πιστέψει έστω μια λέξη απ’ όσες σωρηδόν εκστομίζει ο Μπενύτο;

    Το δημόσιο ξεκατίνιασμα του Βενιζέλου με το φιλαράκι του τον Δασκαλόπουλο, για τους Εφιάλτες, που οδήγησαν στην κατεδάφιση των εργασιακών δικαιωμάτων και τη φτωχοποίηση των εργαζομένων αποκαλύπτει τον βρόμικο, πολιτικά, ρόλο του συνδιαμορφωτή, αρχικά και πρωταγωνιστή κατόπιν της στρατηγικής του μνημονιακού ολέθρου.
    Διαψεύδεται οικτρά ο αυτοαναγορευθής σε «εκπρόσωπο του ελληνικού λαού», επικεφαλής του σάπιου, κατά δήλωσή του, ΠΑΣΟΚ. Όχι μόνο δεν διαπραγματεύθηκε με τους Τροικανούς, αλλά τους έδωσε λευκή επιταγή. Μάλιστα, κατά πολλούς, λειτούργησε και ως ντίλερ για την εξυπηρέτηση συμφερόντων συγκεκριμένων επιχειρηματιών, των επονομαζόμενων «κουκουλοφόρων».
    Τι να πρωτοθυμηθούμε… Τον περασμένο Οκτώβρη, που στην πρεμούρα του να ψηφιστεί το διαβόητο άρθρο 37, απειλούσε «θεούς και δαίμονες», κραδαίνοντας την δαμόκλειο σπάθη της χρεοκοπίας;
    Ήταν τότε που η Κατσέλη, προτάσσοντας την πολιτική της αξιοπρέπεια, αρνήθηκε να υποκύψει στις απειλές και τους εκβιασμούς του.
    Ο Βενιζέλος, που εμφάνιζε το Μνημόνιο ως ιερό τοτέμ αδιαπραγμάτευτο, τώρα προτείνει «6 θέσεις» επαναδιαπραγμάτευσης και σπεύδει στον Ολάντ για να διασφαλίσει το χρίσμα του χρήσιμου διαπραγματευτή!... Αλήθεια, τι άλλαξε; Έκανε …ασκήσεις θάρρους και ..μαθήματα διαπραγμάτευσης;…
    Αλίμονο, ο Μπενύτο έχει πολύ λερωμένα τα χέρια του και ό,τι και να λέει τώρα ο κόσμος τα ακούει βερεσέ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπούτζουκας Θ,Τ Ηράκλειο Κρήτης

    Πουλημένοι πουλημένοι
    Άλλη στράτα δεν σας μένει
    Μνήμα σας προσμένει
    Κάσα καρφωμένη

    Για τους πουλημένους
    Βόλι δεν χαλάμε
    Με πέτρες και κοτρόνια
    Τους πετροβολάμε

    Πουλημένοι πουλημένοι
    Άλλη ώρα δε σας μένει
    Μνήμα σας προσμένει
    Κάσα αφορισμένη

    Και για όλους ίδια
    Θα ’χετε κονάκι
    Λακούβες με σκουπίδια
    Κι απάνω τους κοράκι

    Όλοι οι πουλημένοι
    Είστε καταραμένοι
    Απ’ την δική μας τη γενιά
    Από εργάτη ποιητή
    Κι από γραφιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΘΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΥΤΟΔΙΔΑΚΤΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΣ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΝΕΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΣΟ ΝΑ ΞΟΔΕΥΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΝΕΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΡΑΙΝΑ....
    ΠΡΩΤΑΓΟΝΙΣΤΕΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥΣ....ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΛΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΧΟΝΤΡΕ

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΙΓΑΚΙ

    ΑΛΛΑ Η ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΛΙΠΟΣ ΣΟΥ.

    ΒΑΖΕΙΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΟΥΛΕΣ ΜΕ 500 € ΣΥΝΤΑΞΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΦΟΡΟ .

    ΟΥΣΤ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 17 iouniou

    thavoume
    to prasino komma ton lamogion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αρχησαν οι απειλες απο τους Ταλιμπαν του Συριζα. Τα κονσερβοκουτα ποτε θα τα βγαλετε συντροφοι?? την κυριακη των εκλογων ή το πρωϊ της Δευτερας??
    Εχετε σκεγτει ποτε σας αν με τις πραξεις σας βαρεσει κανονι η Χωρα στα χερια σας και επικρατισει Χαος (λεω αν) που θα πατε να κρυφτειτε??? Νομιζετε οτι θα υπαρξει χρονος να παρετε τα ελικοπτερα ή για εξηγησεις ή θα σας ακουει εκεινη την στιγμη ο εξαγριωμενος κοσμος για το ποιος φταει?? Απλα ερωτηματα απο καποιον που ειλικρινα θελω να κυβερνησει ο Συριζα γιατι ειναι ο μονος τροπος να ξεκαθαρισει η χωρα σε λιγες βδομαδες απο κατι πολυ επικινδυνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. θα πεσει πολυ γιούχα..... θα λεγα και ντοματες αλλά σε λιγο δεν θαχουμε να τις φαμε.....

    χοντρά απαίσια κτήνη....

    μαζί τα φάγαμε , όμως μονοι τον ήπιαμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση