GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΡΟΣ κ. ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟ – Με ποιο δικαίωμα πληρώσατε το ομόλογο;...

Γράφει ο Δρ Κυριάκος Τόμπρας Κ.ε Πρωθυπουργέ, Δια της παρούσης μου σας ζητώ να δημοσιοποιήσετε τα πλήρη στοιχεία ταυτοποίησης του κομμ...

Κ.ε Πρωθυπουργέ,
Δια της παρούσης μου σας ζητώ να δημοσιοποιήσετε τα πλήρη στοιχεία ταυτοποίησης του κομμιστή του ομολόγου των 435 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο πληρώσατε σήμερα κατά παράβαση των όρων του PSI.
Είναι αδιανόητο και αποτελεί πρωτοφανή πολιτική και οικονομική απάτη, με ζημία των Ελλήνων ομολογιούχων, το PSI να εφαρμόζεται επιλεκτικά, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα αγνώστων αλλοδαπών ομολογιούχων του Ελληνικού Δημοσίου.
Μετά τα ανωτέρω, σας ζητώ να μας ενημερώσετε :
ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ?

ΥΓ. 1
Μήπως ο πανικός που δημιουργήθηκε σήμερα με το έγγραφο μαϊμού που συγκεκριμένοι κύκλοι επιχείρησαν να χρεώσουν στον κ.ο Πάνο Καμμένο, αποσκοπούσε στη μονοπώληση της δημοσιότητας με το συγκεκριμένο ζήτημα, προκειμένου να περάσει στα ψιλά γράμματα η καταχρηστική πληρωμή του ανωτέρω ομολόγου ?
ΥΓ. 2
Παρά τις τηλεφωνικές κλήσεις που πραγματοποιήσατε σήμερα, προσωπικά ο ίδιος, στους Βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων, προκειμένου να αναζητήσετε συνενόχους στο έγκλημα που διαπράξατε με την πληρωμή του ανωτέρω ομολόγου, οι ποινικές σας ευθύνες παραμένουν ακαίρεες και θα κριθούν από την Ελληνική Δικαιοσύνη, μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατικής Ομαλότητας στην Πατρίδα μας.

Τέλος σας υπενθυμίζω ότι, σύμφωνα με το Πρόγραμμα Διακυβέρνησης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, η επόμενη Ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης δεν θα είναι Πολιτική.

11 σχόλια

  1. ΘΡΑΚΗ - ΡΟΔΟΠΗ - ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ
    ; Τι θα κάνουν τα κόμματα;
    Με αφορμή τη νέα προσφυγή στις κάλπες, επαναφέρουμε το κείμενο που δημοσιεύσαμε πριν λίγες ημέρες... Πιστεύουμε ότι με αφορμή τις νέες δύσκολες αποφάσεις που έρχονται και για τα Εθνικά θέματα, τα κόμματα πρέπει να πράξουν το σωστό... Γράφαμε λοιπόν!



    Όπως δείχνουν τα πράματα, σε λίγες ημέρες η χώρα θα οδηγηθεί εκ νέου σε εκλογές, μετά τη διαφαινόμενη αδυναμία του πολιτικού κόσμου, να συγκροτήσει Κυβέρνηση.
    Αν συμβεί αυτό, τότε οι εκλογές δεν θα γίνουν με σταυρούς προτίμησης σε υποψηφίους βουλευτές, αλλά με λίστα.
    Τα κόμματα, θα εκλέξουν δηλαδή ως βουλευτές, τους υποψήφιους που θα είναι πρώτοι στα ψηφοδέλτια που θα κατατεθούν από τα κόμματα.
    Η εξέλιξη αυτή, θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για τις Περιφερειακές Ενότητες Ροδόπης και Ξάνθης, όπου είναι γνωστό ότι η κατευθυνόμενη μειονοτική ψήφος είναι κάτι παραπάνω από κοινό μυστικό.
    Στις εκλογές της 6ης Μαΐου, ήταν τόσο καλά κατευθυνόμενη, που αν έμπαινε στη Βουλή η Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη, η Ροδόπη θα είχε τρεις μειονοτικούς βουλευτές καθώς αυτός που θα έχανε την έδρα θα ήταν ο Ευρίπίδης Στυλιανίδης της ΝΔ, αποτέλεσμα του παράδοξου του εκλογικού νόμου.
    Το προξενείο, μοίρασε για μία ακόμη φορά,
    την πίτα της μειονοτικής ψήφου όπως έπρεπε και τα κόμματα της πλειονότητας, έμεναν με το στόμα ανοιχτό, παρακολουθώντας τον ... αλληλοκανιβαλισμό των υποψηφίων τους που επιδίωκαν να εξασφαλίσουν μία, άνευ αντικειμένου, πρωτιά μεταξύ των χριστιανών υποψηφίων!

    Έτσι, αυτοί που θα την πλήρωναν θα ήταν οι κάτοικοι της πλειονότητας της περιοχής, που ουσιαστικά θα έμεναν χωρίς εκπροσώπηση, ανεξάρτητα από το κόμμα. Το ξαναγράψαμε, η εκλογή Στυλιανίδη την Κυριακή, ήταν συγκυριακή, λόγω της μη εισόδου της Δημοκρατικής Συμμαχίας στη Βουλή.
    Η επιστροφή της λίστας λοιπόν στις επόμενες εκλογές, αν γίνουν σύντομα, είναι μίας πρώτης τάξης ευκαιρία να απαντήσουν ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ στην πρόκληση της κατευθυνόμενης μειονοτικής ψήφου.
    Η λύση είναι απλή:
    Σε ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑ, στην πρώτη θέση να οριστεί υποψήφιος από την πλειονότητα και στη δευτερη από τη μειονότητα.
    Η μειονότητα, μπορεί να βγάλει έτσι βουλευτή στην περιοχή, ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ και η πληθυσμιακή σύνθεση αλλά και το αίσθημα δικαιοσύνης στην πλειονότητα θα αποκατασταθεί, καθώς αλλιώς δεν μπορεί να ελεγχθεί μία κατάσταση όπου το Προξενείο θα λύνει και θα δένει στις εκλογικές αναμετρήσεις.
    Ας μη ξεχνάμε, ότι όπως διαδίδεται, έκανε το παν ώστε στο ΠΑΣΟΚ να μην υπάρξει δεύτερος ισχυρός μειονοτικός υποψήφιος που θα μπορούσε να κόψει ψήφους από τον κ. Χατζηοσμάν.

    Από την άλλη, αυτό είναι τμήμα του προεκλογικού φυλλαδίου του κ. Χατζηοσμάν!!!
    Αν τους αρέσει αυτό που βλέπουν στο ΠΑΣΟΚ ας κάνουν διαφορετικά από την πρότασή μας...
    Αναρτήθηκε από Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στις 7:32 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού είναι και αυτός στην σπείρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περιμέμεις αυτό το νεοταξίτικο μασονικό γουρούνι να σου πεί σε ποιο "αδελφό" πλήρωσε το ομόλογο;

    Ρε παρτε το χαμπάρι όλοι, η Ελλαδα σαπισε απο τα καρκινωματα του μασονισμού και του σιωνισμού. Χρόνια τώρα αυτα τα βρωμερα σκουλήκια τρωνε τα σωθικα της καιΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ.

    Ξυπνάτε ρε βόδια μας σκοτώνουν τα κτηνη και εσεις ψωλαεαρμενιζετε.

    Η λυκοφωλιά της ευρώπης φοβαται μην τυχον και μαζεψει η πουτάνα (Ελλαδα) τα βρακιά της και φύγει και μεινουν με τον πουτσο το χερι γιατι κανείς τους μετα από εμας δεν θελει να μπει στο βαρέλι που μας εβαλε ο καριολης η παλιοαδερφή με το μουστακι η ξεφτιλισμενη λουγκρα και να κραταεί το φαναρι η πουστρα απο την καλαματα που να ψοφανε και μην τους παιρνει ο διαολος την ζωή τους τις παλιοχαμουρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KAI Η ΔΟΥΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΛΕΙ...
    «ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ» ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ...!!!

    «ΑΝΤΕΘΝΙΚΕΣ» ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΙΣΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΣΤΗΝ... ΤΟΥΡΚΙΚΗ Zaman...!!

    «Η υφαλοκρηπίδα να γίνει αιτία συνεργασίας και όχι έντασης»,
    δήλωσε η Ρένα Δούρου Βουλευτής
    τού «κουραδόμαγκα» Τσίπρα του ΣΥΡΙΖΑ στην Τουρκικη εφημερίδα Zaman
    και αναφέρθηκε στο πως βλέπει το κόμμα της τις σχέσεις... Τουρκίας –Ελλάδας...!!!

    Το κόμμα της δραχμής και της πτώχευσης σύμφωνα με τα συμφέροντα των ξένων και ντόπιων μαζί με την πτώχευση και την εκτός Ευρωζώνης αδύναμη Ελλάδα, επιδιώκουν
    ως τελικό σκοπό την παραχώρηση του Αιγαίου--Θράκης- τού ονόματος Μακεδονία στους Σκοπιανούς και
    ποιός ξέρει και την «Τζαμουριά» στους Αλβανούς...

    ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Τάξη πού είναι υπέρ της πολυτισμικότητος, του διεθνισμού και της Οικουμενικότητας είναι και κατά της καθαρότητας των Εθνών.

    Ή μήπως δεν ήσαν οι Συριζαίοι υπερ της εισβολής των Αμερικανών στην Γιουγκοσλαβία και του διαμελισμού της;;;

    - Δεν ειχαμε καμια αμφιβολια για την προδοτικη συμπεριφορα της ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
    ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ.
    ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ......
    Λαθρο γομάρια & τομάρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είδα την εκπομπή του Χασαπόπουδο και Αναγνωστάκη την Κυριακή στο ΜΕΚΑ ο κ. Γλέζο και έλεγε κάτι μπαρούφες για τα οικονομικά..
    Και τον Μπουμπούκο ΑΔΩΝΙ Γεωργιάδης να κάνει πλακά , ποιος ο Γεωργιάδης!!!!

    Κάπως έτσι βγαίνουν μερικοί βουλευτές , ΈΛΕΓΕ ο κ. Γλέζος πράγματα που δεν τα γνωρίζει, ότι θα κάνουν εσωτερικό δάνειο 100 ευρώ τον μήνα σε όσους έχουν εισόδημα άνω τον 20--30 χιλιάδες ευρώ όμως ήθελα και να ήξερα γιατί αφήνουν αυτόν κατά αλλά σεβαστό άνθρωπο να λέει πράγματα που δεν γνωρίζει Για να βγει ο Μπουμπούκας Βουλευτής;..

    Το ίδιο λάθος έκανε και ο κ. Στρατούλης, είπε θα πάρουν χρήματα από της καταθέσεις των Ελλήνων ώστε να γίνονται επένδυσης σωστό έτσι Μπουμπουκο; με αυτό τον τρόπο δουλεύει το τραπεζικό σύστημα ΠΑΝΤΟΥ.. Εδώ όμως αλλά γενάτε ένα τεράστιο θέμα, υπάρχουν καταθέσεις; ε Μπουμπουκο;

    Αυτά γίνονται μόνο όταν λειτουργούν υγιής τράπεζες και σε υγιής οικονομίες , τα παπαγαλάκια τον ΜΜΕ ΕΛΕΓΑΝ ΜΑΛΑΚΙΕΣ μαζί με τον ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ , έχουν αφήσει ΚΑΝΕΝΑ σέντσι από καταθέσεις τον Ελλήνων;

    Άπλα είναι τα πράγματα να το μάθουμε Μπουμπουκο δεν χρειάζεται καμιά έκθεση της ΜΠΛΑΚ ΡΟΚ και μπούρδες ..

    Η Τράπεζα της Ελλάδος δήλωσε στης 3 ΜΑΪΟΎ ότι πήραν στης αρχές του 2012 οι Τράπεζες 73 δις ευρω.

    Οι τράπεζες δηλαδή δανείστηκαν 73 δις ευρώ από την Ε.Κ.Τ μέσω του ΙΕΛΕΪ ,προεκλογικά ΤΩΡΑ δηλαδή, τους έδωσε ο Παπαδημος αλλά 25 δις ευρώ, από αυτά ΟΛΑ ΑΥΤΑ έδωσαν 13 δις ευρώ σε χορήγησης ΚΑΙ ΤΊΠΟΤΑ ΆΛΛΟ ..ρε κλεφτές για κάνετε μια ερεύνα γι’ αυτό και πάρουν και αλλά 18 δις ευρώ τον άλλο μήνα για να σωθούμε έτσι πάμε στα 53 δις ευρώ στην περιβόητη ανακεφαλαιοποίηση...

    Αν Πιστεύει λοιπών κανείς καταθέτης ότι έχει λεφτά στης τράπεζες κάνει ΛΑΘΟΣ .. Οι καταθέτες σήμερα του Ελληνικού ΛΑΟΥ είναι 73.2 δις ευρώ στοιχεία της τράπεζας της Ελλάδος , αυτό το ποσό το κατέχει περίπου το 16% του Ελληνικού λαού …

    Οι καταθέσεις που υπάρχουν ΣΗΜΕΡΑ είναι μόνο σαν νούμερα στους υπολογιστές τους..

    Αν βάλετε λοιπόν 73 δις δάνειο και 25 δις έχουν πάρει μας κάνουν 98 δις ευρω ,θα πάρουν και αλλά 18 δις πάμε 116 δις ευρώ σύνολο, όλα με εγγύηση του κράτους ,,και ΑΥΤΆ μόνο εφέτος , βγάλετε τώρα τα 13 δις που έδωσαν για χορηγίες πόσα μένουν; 103 δις θα πρέπει να έχουν στα θησαυροφυλάκια τους . ΑΛΛΑ δεν είναι μόνο αυτά Βάλετε και τα 73 δις ευρω τον Ελλήνων καταθετών σύνολο 176 δις ευρω, να βγάλουμε και όλα τα τοκοχρεολύσια του 2012 που είναι 12.8 δις ευρώ ,μένουν περίπου 163.2 δις ευρω .

    ΑΡΑ θα πρέπει να έχουν οι τράπεζες 163 .2 δις ευρώ μαζί με της καταθέσεις των Ελλήνων..

    Υπάρχουν; η τα έχουν τσεπώσει οι τραπεζίτες και είναι στο εξωτερικό; ; Αν υπάρχουν γιατί δεν τα κείνουν για ανάπτυξη στην αγορά οι μπινέδες;

    Εγώ υποθέτω ότι δεν υπάρχει ΤΊΠΟΤΑ τα έχουν βγάλει έξω για να κάνουν τα παιγνίδια τους εδώ, και μας λένε ότι έχουμε λεφτά μόνο μέχρι στης 15 Ιουνίου!!!!! ΨΕΜΑ …..

    Αυτό φοβούνται και τρομοκρατούν τον κόσμο ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ, ώστε να τα ξεπουλάνε όσο όσο πλούτο, νερό ήλιο υδρογονάνθρακες κ.τ.λ έτσι θα ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ όλη την η δημόσια και ιδιωτική περιούσια...


    Ποιοι θα πρέπει να πάνε φυλακή να τελειώνει το παραμύθι ; λέτε ποίος; ΤΟ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άσε τις εξυπνάδες κ. Τόμπρα.
    Ο Καμμένος το έδωσε το έγγραφο και δεν ήταν μαϊμού, γιατί αμέσως μετά μισή ώρα ο Παπούλιας το έδωσε στην Παπαρήγα.
    Άρα ο Καμμένος κάηκε από μόνος του.
    Αυτοπυρπολήθηκε! Ότι και να λέει τώρα δεν γίνεται πιστευτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τσίπρας: ο Γ. Αρσένης εκφράζει το εκλογικό αποτέλεσμα (!!!)
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Θα μας τρελάνουν τελικά οι ΣΥΡΙΖΑιοι.

    Διαβάστε τι είπε ο Αλέξης Τσίπρας για την πρότασή του στην σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να αναλάβει πρωθυπουργός ο … Γεράσιμος Αρσένης, τσάρος κάποτε της οικονομίας επί Ανδρέα και παντοδυναμίας ΠΑΣΟΚ, υπεύθυνος των κρατικοποιήσεων και άλλων δεινών για την χώρα.

    Όπως είπε λοιπόν ο κ. Τσίπρας, πρότεινε τον Γεράσιμο Αρσένη για τη θέση του υπηρεσιακού Πρωθυπουργού, με το σκεπτικό ότι έπρεπε στο πρόσωπο αυτό να αντανακλώνται και οι νέοι εκλογικοί συσχετισμοί (!!!) ενώ ανέφερε ακόμη πως διαθέτει εμπειρία για την εκπροσώπηση της χώρας σε Ε.Ε. και ΝΑΤΟ.

    Όλοι βεβαίως κατάλαβαν ότι η υπόδειξη Αρσένη αποσκοπεί στην σύζυγό του Λούκα Κατσέλη που θα καταλάβει όπως λένε οι πληροφορίες εκλόγιμη θέση στο νέο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

    «Η πρόταση του κ. Τσίπρα να ορισθεί ως υπηρεσιακός πρωθυπουργός ο κ. Γεράσιμος Αρσένης, δεν σημαίνει ότι η Κοινωνική Συμφωνία είναι παράρτημα οποιουδήποτε κόμματος ή ιδιοκτησία οποιουδήποτε στελέχους της», δήλωσε σχετικά ο Χάρης Καστανίδης, ιδρυτικό στέλεχος του κόμματος και συναρχηγός με την κ. Κατσέλη.

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Στο μεταξύ χαμός γίνεται στα κοινωνικά
    δίκτυα με αρνητικά σχόλια και επικριτικά μηνύματα στον Αλέξη Τσίπρας από φίλους και συντρόφους του που του υπενθυμίζουν την εποχή των μαθητικών κινητοποιήσεων και καταλήψεων επί θητείας του Γεράσιμου Αρσένη στο υπουργείο Παιδείας, την δεκαετία του 90.

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Την εποχή εκείνη ως μαθητής ο κ. Τσίπρας πρωτοστατούσε στους μαθητικούς αγώνες που είχαν ως σύνθημα το ” Κάτσε καλά Γεράσιμε”.

    ____________________________________
    Αντιγράφουμε από δημοσίευμα των ΝΕΩΝ
    της εποχής....
    Ο υπουργός Παιδείας Γεράσιμος Αρσένης προαναγγέλλει την ελεύθερη πρόσβαση στα Πανεπιστήμια -η οποία ακόμη αναζητείται. Θεσμοθετεί Πανελλαδικές Εξετάσεις σε Β’ και Γ’ Λυκείου σε όλα τα διδασκόμενα μαθήματα, ενώ καταργεί τον θεσμό των μετεξεταστέων, προκαλώντας έτσι ασφυκτική εξεταστική πίεση στους μαθητές που ξεσπούν εξεγειρόμενοι. Τα Πανεπιστήμια χωρίζονται σε πέντε Επιστημονικά Πεδία ενώ δημιουργείται το Ανοικτό Πανεπιστήμιο και τα περίφημα ΠΣΕ (Προγράμματα Σπουδών Επιλογής) στα ΑΕΙ.

    Οι γενικευμένες καταλήψεις της εποχής, με το σύνθημα «Κάτσε καλά, Γεράσιμε», οδηγούν σε σταδιακό ξήλωμα της μεταρρύθμισης Αρσένη
    από τον επόμενο υπουργό Π. Ευθυμίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Fund από τα νησιά keyman πήραν τα 324 εκατομμύρια Ευρώ του ομολόγου που πληρώθηλε...

    Συγκεκριμένο fund με την ονομασία dart (βέλος) που αγοράζει ομόλογα χρεοκοπημένων χωρών, είναι αυτό που πλήρωσε ο Παπαδήμος εχτές τα 325 εκατομμύρια Ευρώ!

    Στα νησιά keyman βρίσκεται παρακαλώ το συγκεκριμένο fund και παλαιά αγόραζε και ομόλογα της Αργεντινής (πριν χρεοκοπήσει!)

    Αυτό για μερικούς κυρίους που δεν έχουν τι να πουν βάζουν στα κείμενα τους .. Μετανάστες, Σκόπια και ΌΛΗ ΤΗΝ ΜΑΎΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ...

    Για να τελειώνουμε λοιπών .. Ποιοι παίζουν με την Ελλαδα; ΤΑ ΜΜΕ και και 106 οικογένειες ...ΣΕ λίγο θα σας δώσω επίσημα έγραφα να ΤΑ ΔΕΊΤΕ και πόσα έδωσε το ΔΝΤ στα κανάλια του Μπομπολα , Βαρδινογιάννη, Κοντομηνα, Αλαφούζου .. και παλιά ήταν οι Ελληνες φτωχοί αλλά είχαν το γέλιο στα χείλη ΣΗΜΕΡΑ σας το πήραν και ΑΥΤΟ ...ΑΝ ΤΟΥΣ ΘΈΛΕΤΕ ΨΗΦΊΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ..ΕΙΝΑΙ ΔΊΚΑΙΟΜΑΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σαχλαμαρά, Μάνο, Ντόρα, Βενιζέλο, Καρατζαφέρη,

    ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ...

    ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΧΤΕΣ!!!!

    Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΖΟΜΠΙ, ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ 40-ΧΡΟΝΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ...

    ΑΠΟΣΥΡΘΕΙΤΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ,ΤΗΣ SIEMENS ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ...

    ΑΠΟΣΥΡΘΕΙΤΕ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΖΩΑ, ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ!!!

    ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ "ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ", ΔΙΧΑΣΤΙΚΟ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!!!!

    ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!!!!!!

    ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ, ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΑΧΡΕΙΟΙ,

    ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΦΘΑΡΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ,

    ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Fund από τα νησιά keyman πήραν τα 324 εκατομμύρια Ευρώ του ομολόγου που πληρώθηλε..

    anti-ntp.net
    Συγκεκριμένο fund με την ονομασία dart (βέλος) που αγοράζει ομόλογα χρεοκοπημένων χωρών, είναι αυτό που πλήρωσε ο Παπαδήμος εχτές τα 325 εκατομμύρια Ευρώ!

    Στα νησιά keyman βρίσκεται παρακαλώ το συγκεκριμένο fund και παλαιά αγόραζε και ομόλογα της Αργεντινής (πριν χρεοκοπήσει!)

    Λάθος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α και του ΤΣΙΠΡΑ και όλων τον αντίμνημονικών .. Αρχίζω να ΠΕΙΣΤΕΥΩ ότι ΚΆΠΟΙΟΙ ΤΑ ΚΟΝΟΜΆΝΕ ΧΟΝΤΡΑ ...

    ΕΞΗΓΏ ..Πείσω από αυτό φανς που είχε το ομόλογο είμαι σίγουρος ότι κρύβονται πολιτικοί..

    κ. Τσίπρα επειδή κάποιοι διαβάσουν τα πρακτικά θα σου πω ο ιπποπόταμος Βενιζέλος σου έδωσε την ευκαιρία να δείξεις τα @@@@@ σου, σου είπε να μην πληρωθεί ξέρεις γιατί; ρε γαμώτο; ΓΙΑΤΙ!!..

    1}Η χώρα βρίσκετε σε αναγκαστικό PSI; ΝΑΙ Η ΟΧΙ;...ΝΑΙ, ωραία άρα δεν υπάρχει κατάσταση χρεωκοπίας της ΧΩΡΑΣ αν δεν ΠΛΗΡΩΝΌΤΑΝ ..

    Αυτό το ΦΑΝΣ τι θα έπρεπε να κάνει; να πάει σε δικαστήριο, ας είναι και Αγγλικό αφού δεν δέχτηκε να μπει στο υποχρεωτικό PSI, όπως λένε οτι θα κάνουν και οι νόμιμοι Ελληνες ομολογιούχοι ..

    Θα περάσουν κάποια χρονιά και εκεί θα μαθαίναμε ποιοι το διαχειρίστηκαν ΑΛΛΑ και ποιοι είναι οι πραγματικοί δικαιούχοι, ΤΙ εξυπηρέτησε στην χωρά; με λίγα λόγια από που ξεκίνησε ποσά χέρια άλλαξε και έτσι ξετινάζουμε ολο το μίτο της ΑΡΙΑΔΝΗΣ ..

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΣΑΝ ΝΑ ΠΆΝΕ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΑ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ...Και τι κάνουν οι μέγα οικονομολόγοι του ΣΥ.ΡΙΖ.Α; ΤΑ ΞΎΝΟΥΝ ; ΈΤΣΙ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΠΕΣ..

    Να γιατί ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΤΟ ΠΛΉΡΩΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΞ ΟΛΟΚΛΉΡΟΥ , ΌΛΟ ΚΑΙ ΚΆΤΙ ΘΑ ΠΉΡΕ... Όσα ομόλογα πληρώνονται στο ακέραιο ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΈΧΟΥΜΕ PSI είναι βρωμιά ΑΠΟ πείσω ...

    ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΌΓΟΙ; ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α; η και των άλλων πατριωτικών κομμάτων; έχω δίκιο;;

    ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΕΚΑ; ΤΟΥ ΣΚΑΪ; στον κύριο Μπαμπη , ΣΤΟΝ ΑΛΦΑ; ... θέσετε τους το ερώτημα να γελασωμαι ΑΥΡΙΟ ..

    Μπούτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτη

    για αυτό φιλέ που έγραψε το κείμενο .. απλά ΕΙΝΑΙ ..ρωτατε τους ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΝΑ ΓΕΛΟΣΟΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "ΔΟΛ"-ιε ΨΥΧΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗ???

    "ΣΚΑΪ"- ΑΛΑΦΟΥΖΕΕΕΕΕΕΕΕ???

    "ΠΗΓΑΣΕ"- ΜΠΟΜΠΟΛΑΑΑΑΑΑΑ???

    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ,

    ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΗΗΗΣ!!!

    ΒΑΡΩΝΟΙ???

    ΒΡΩΜΕΡΑ ΤΖΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑ???

    ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ???

    ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ?????

    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ...

    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΒΑΡΑΤΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ...

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΟ 40%!!!!!

    ΟΣΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΕΣ,

    ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, (ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ),

    ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΥΜΕΜΑ...

    ΟΣΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟΣΑΚΟΥΛΟ ΜΠΕΝΙΖΕΛΟ,

    ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΕΡΚΕΛ, ΣΟΪΜΠΛΕ, ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!!!!

    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ... ΖΩΑ!!!!!

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση