GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ήταν ένας από αυτούς...

...ο βουλευτής της «Χρυσής Αυγής» Αντώνης Γρέγος , ο οποίος επισκέφθηκε το πρωί τους εργαζομένους που βρίσκονταν έξω από το δημαρχείο ...


...ο βουλευτής της «Χρυσής Αυγής» Αντώνης Γρέγος, ο οποίος επισκέφθηκε το πρωί τους εργαζομένους που βρίσκονταν έξω από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης, σε μια προσπάθεια να αποτρέψουν το διαγωνισμό για τους ιδιώτες στην καθαριότητα.
Ποιος είδε, όμως, το Μανουσαρίδη (ΚΚΕ) και δεν το φοβήθηκε όταν άκουσε τη φράση Γρέγου «είμαι ένας από εσάς!»
Δεν πρόλαβε όμως να του απαντήσει στα... γαλλικά, γιατί η απάντηση ήρθε από τους συναδέλφους του τέως συναδέλφου: «Φασίστα, φύγε τώρα!»
Λεπτομέρεια: Ο βουλευτής ήταν έως την εκλογή του εργαζόμενος του... Μπουτάρχη. Εξ ου και το «είμαι ένας από εσάς!». Για την ακρίβεια, ήταν...

9 σχόλια

  1. Ο εκπρόσωπος κόμματος του κοινοβουλίου που ψηφίστηκε από μισό εκατομμύριο Έλληνες είναι φασίστας.

    Ενώ οι Κουκουέδες που αρνούνται την αστική δημοκρατία και ονειρεύονται επαναστάσεις,εξεγέρσεις και δικτατορία του προλεταριάτου,είναι δημοκράτες.

    Να γελάσω ή να κλάψω,ειλικρινά δεν ξέρω.

    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν εισαι κουκουε δεν εχεις δικαίωμα να συμμετεχεις σε διαμαρτυρίες. Ειναι πολυ καλά στημένο το σκηνικό από τους κουκουέδες για να δίνουν αλλοθι στους "πλουτοκρατές" να περνάνε πανευκολα όλα τα αντιλαικά μέτρα με το αιτιολογικό ότι μόνο το κουκουε (5%) διαμαρτυρεται (οι άλλοι που δεν ειναι κουκουε ειναι φασιστες, πουλημενοι κτλ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πασοκ των Παπανδρέου- Παπακωνσταντίνου- Βενιζέλου εφάρμοσε μια εγκληματική πολιτική από τον Οκτώβριο του 2009 : με συνεχείς δηλώσεις υπονόμευσαν τη πιστοληπτική ικανότητα της χώρας με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε στο μνημόνιο και στο ΔΝΤ, δεν διαπραγματεύτηκαν ΠΟΤΕ, αλλά δουλικά εφάρμοσαν ένα πρόγραμμα μαζικής εξόντωσης των Ελλήνων, με οριζόντιες περικοπές, διπλές και τριπλές φορολογήσεις εισοδημάτων, ακινήτων και αυτοκινήτων, με αποτέλεσμα να βουλιάξουν τη χώρα στην ύφεση,καθημερινά βούλιαζαν την ελληνική οικονομία και την οικονομία των Ελλήνων και σήμερα η κατάσταση είναι σε οριακό σημείο. Αν χρεωκοπούσαμε το 2010, οι Έλληνες είχαν οικονομικά αποθέματα για να αντέξουν, είχαν αποταμιεύσεις και τότε οι ξένοι, επειδή είχαν ελληνικά ομόλογα,θα βοηθούσαν χωρίς επαχθείς όρους. Το Πασοκ τους έδωσε το χρόνο να τα ξεφορτωθούν, να αποδυναμώσουν οικονομικά το 80% των Ελλήνων και να τους φτάσουν σε αυτό το σημείο σήμερα, όπου η ανεργία έχει φτάσει το 1,5 εκατομμύριο, οι απλήρωτοι λογαριασμοί στη ΔΕΗ το 1,5 εκατομμύριο, οι σιτιζόμενοι στα συσσίτια της Εκκλησίας στις 200.000 ! Σήμερα, αν γίνει πτώχευση, οι Έλληνες δεν θα μπορέσουν να αντέξουν, εξαιτίας της εγκληματικής πολιτικής ανικανότητας του ΠΑΣΟΚ.
    Από την άλλη ο Σύριζα, έχει ένα νεφελώδες οικονομικό πρόγραμμα, που "σπάει" τις σχέσεις με την Ε.Ε. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι οι Ευρωπαίοι έχουν προετοιμαστεί για σενάρια χρεοκοπίας της Ελλάδας,όσο και το γεγονός ότι μπορεί να σταματήσουν αναπτυξιακά προγράμματα, όπως το ΕΣΠΑ, πέραν της διακοπής της δανειοδότησης. Το άσχημο με τον Σύριζα δεν είναι στο εξωτερικό, αλλά στο εσωτερικό της Ελλάδας. Καλώς ή κακώς, πέραν του 25 ή 30% που τον υποστηρίζουν, υπάρχει μια φοβία στους υπόλοιπους Έλληνες, σχετικά με την οικονομική του πολιτική. Πως θα φορολογήσει τα υψηλά εισοδήματα, αν η μια μετά την άλλη οι επιχειρήσεις κλείσουν και φύγουν από την Ελλάδα ; Πως θα φορολογήσει τα υψηλά εισοδήματα, εάν οι εφοπλιστές, την άλλη μέρα, σηκώσουν ξένη σημαία ; Πως θα φορολογήσει υψηλά εισοδήματα, εάν οι ξένοι επενδυτές αποσυρθούν από το ισχνό - έτσι κι αλλιώς- Χρηματιστήριο ή οι Έλληνες επιχειρηματίες κλείσουν τις εδώ επιχειρήσεις τους και τις μεταφέρουν σε γειτονικά κράτη, φοβούμενοι τη πολιτική του Σύριζα ; Το άσχημο για το Σύριζα είναι το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στους περισσότερους πολίτες, οι οποίοι- βλέποντας το προβάδισμά του- θα πανικοβληθούν και θα κάνουν κινήσεις που θα οδηγήσουν σε χρεοκοπία,όπως μαζικές αναλήψεις από τράπεζες,αγορά τροφίμων για να έχουν σε περίπτωση χρεοκοπίας κλπ. Ο Σύριζα, πράγματι, παίρνει ένα υψηλό ρίσκο κινδύνου,όχι τόσο από τις δηλώσεις των ξένων που μπορεί να μπλοφάρουν, όσο από το κλίμα πανικού που δημιουργείται καθημερινά από το ασαφές και υψηλού ρίσκου πρόγραμμά του. Αν πανικοβληθεί η ιδιωτική πρωτοβουλία και αρχίζει να φεύγει η ανεργία θα εκτοξευθεί στα ύψη μέσα σε 1-2 μήνες ακόμα περισσότερο,τα ασφαλιστικά ταμεία και ο ΟΑΕΔ θα καταρρεύσουν,λόγω έλλειψης εσόδων.
    Σε αυτή τη συγκυρία, λοιπόν, που μας οδήγησε η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ, ΑΝΙΚΑΝΗ πολιτική του πασοκ, δηλαδή, στο χείλος του γκρεμού χρειάζεται μια μέση λύση, σε σχέση με τα δύο άκρα που περιγράφονται παραπάνω. Χρειάζεται μια πολιτική επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου ΑΛΛΑ και μεγάλα κίνητρα για ανάπτυξη και επενδύσεις από την ΕΕ, τη ναυτιλία και τον τουρισμό,μείωση φορολογίας, ώστε να ενισχυθεί η κατανάλωση ( αλλά με δρακόντεια μέτρα για τη πάταξη της φοροδιαφυγής ), αναδιοργάνωση του Δημοσίου ( χωρίς μαζικές απολύσεις ). Αυτή την ενδιάμεση πολιτική, καλώς ή κακώς, ίσως μπορέσει να την εφαρμόσει η Νέα Δημοκρατία και ο Σαμαράς, που μπορεί να οδηγήθηκε σε ένα συμβιβασμό ανεπίτρεπτο, αλλά τώρα είναι και ο μόνος που μπορεί να ανατρέψει αφενός αυτή την ΗΛΙΘΙΑ, ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΗ πολιτική του Πασοκ και αφετέρου να προστατεύσει την Ελλάδα από μια άτακτη χρεοκοπία, λόγω Σύριζα, με την μαζική απόσυρση καταθέσεων από Τράπεζες την παραμονή των εκλογών μέχρι και αποχώρηση ξένων και Ελλήνων επιχειρηματιών πριν ή και αμέσως μετά τις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τραγικό.
    Και στη Γλυφάδα μαζεύτηκαν λιγότερο από 100 άτομα σε μια αίθουσα συνεδριάσεων για να ακούσουν τον Βενιζέλο. Όλες οι συνοικίες της Αττικής γυρνάνε τη πλάτη τους στον άνθρωπο που φέσωσε με χαράτσια και φορολογικές δηλώσεις τους Έλληνες.
    Είναι άξιο απορίας, βέβαια, ότι υπάρχουν και 70-80 άτομα, κυρίως μεγάλης ηλικίας, που τρέχουν να ακούσουν τον κ. Βενιζέλο !!! Με τέτοιες συγκεντρώσεις, παντού όλες ήταν κάτω 100 ατόμων, Ίλιον, Καλλιθέα, Κόρινθος, Ναύπλιο.

    Πλήρης αποτυχία. Βάζουν και καμιά δεκαριά νέους, μαϊντανούς, για να δείχνουν ότι έχουν και κάποιο κόσμο νέο. Στις ηλικίες κάτω των 55 ετών,το πασοκ είναι 7ο ή 8ο κόμμα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από όσα είχα ακούσει η χρυσή αυγή , πρεσβεύει τον ναζισμό . Ναζισμός και φασισμός = μαύρη δικτατορία. Στη τηλεόραση άκουσα ότι είναι εθνικιστικό κίνημα .
    Κομουνισμός = δικτατορία του προλεταριάτου , κόκκινη δικτατορία , εκπρόσωπος της, το ΚΚΕ. Είδαμε πως κατέρρευσε το ανατολικό μπλοκ , όπου εφαρμόστηκε , όταν ο κόσμος δεν είχε να φάει. Το ΚΚΕ μετά την μεταπολίτευση αναγνωρίστηκε σαν νόμιμο κόμμα και το ίδιο έχει αναγνωρισθεί και η χρυσή αυγή , τώρα. Τόσα χρόνια το ΚΚΕ έκανε αντιπολίτευση εκ του ασφαλούς και τώρα στο υποθετικό ερώτημα αν πάρει την πλειοψηφία και ποσοστό να μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση λέει ότι θα φωνάξει τον λαό να αναλάβει την εξουσία . Εφόσον και η χρυσή αυγή και οποιοδήποτε άλλο κόμμα είναι νόμιμο και κατεβαίνει στις εκλογές , εφόσον συγκεντρώσει το απαιτούμενο ποσοστό και μπει στη βουλή ή σε παρατραβηγμένο σενάριο να μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση , δεν θα πρέπει να αποδεχτούμε την βούληση του Ελληνικού λαού , ασχέτως αν διαφωνούμε ; Δημοκρατία δεν έχουμε; Και η χρυσή αυγή , τώρα που ήλθε στο προσκήνιο με τις τελευταίες εκλογές ,αρχίσαμε να μαθαίνουμε μερικά πράγματα για αυτούς . Αν σχηματισθεί κυβέρνηση από τις ερχόμενες εκλογές και μπουν και αυτοί στη βουλή , θα τους γνωρίσουμε καλύτερα.
    Το ότι κατέβηκαν περίπου 30 και πλέον κόμματα στις προηγούμενες εκλογές , αποδεικνύει ότι η Δημοκρατία μας , δεν κινδυνεύει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ :


    ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΚ,
    ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΛΑΚΑ !!!!

    ΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΚΕ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προβάδισμα στο ΣΥΡΙΖΑ με παράσταση νίκης στη ΝΔ και επτακομματική Βουλή δείχνει το βαριόμετρο της Public Issue για την Καθημερινή και τον ΣΚΑΪ.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 31,5%, η ΝΔ συγκεντρώνει 25,5%, το ΠΑΣΟΚ υποχωρεί στο 13,5% και ακολουθεί η ΔΗΜΑΡ με 7,5%. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν 5,5% , το ίδιο ποσοστό με το ΚΚΕ. Υποχωρεί η Χρυσή Αυγή στο 4,5%.Η Δημιουργία Ξανά – Δράση χάνοντας μισή μονάδα συγκεντρώνει 2,5% και μένει εκτός βουλής (όπως δείχνουν άλλωστε όλες οι δημοσκοπήσεις).

    Με βάση τα ποσοστά αυτά, ο ΣΥΡΙΖΑ θα λάβει 134 έδρες, η ΝΔ 68, το ΠΑΣΟΚ 36, η ΔΗΜΑΡ 20 το ΚΚΕ 15 οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 15 και η Χρυσή Αυγή 12.

    Διαφορετική εικόνα εμφανίζει η παράσταση νίκης. Οι πολίτες θεωρούν σε ποσοστό 58%, ανεξάρτητα από το τι θα ψηφίσουν οι ίδιοι ότι η ΝΔ θα κερδίσει τις εκλογές ενώ μόλις 34% θεωρεί πιθανή την εκλογική επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ

    Ο Αλέξης Τσίπρας θεωρείται καταλληλότερος για πρωθυπουργός, με 22% και ακολουθούν Αντώνης Σαμαράς με 20%, Ευάγγελος Βενιζέλος με 16% και Φώτης Κουβέλης με 14%.

    Δημοφιλέστερος αρχηγός κόμματος είναι ο Φώτης Κουβέλης με 67% και ακολουθούν Αλέξης Τσίπρας με 49%, Πάνος Καμμένος με 39%, Αντώνης Σαμαράς με 36% και Ευάγγελος Βενιζέλος με 34%.
    I-Reporter

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ... ΑΛΛΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ!!!

    Ο Σαμαράς διέγραψε την Ντόρα επειδή ψήφισε ΝΑΙ στο Μνημόνιο, ενώ η γραμμή του κόμματος ήταν ΟΧΙ…

    Μετά, στο 2ο Μνημόνιο, διέγραψε 21 βουλευτές του, επειδή ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ η γραμμή της Ν.Δ. ήταν ΝΑΙ(!?!)

    ΝΑΙ όμως στο Μνημόνιο, είχαν ψηφίσει και ο Γεωργιάδης με τον Βορίδη, που τους προσέλαβε ο Σαμαράς, ενώ είχε διαγράψει την Ντόρα!!

    Στη συνέχεια, κάποιοι από τους διαγραφέντες είχαν επαφές με την Ντόρα, για να ενταχθούν στην Δημοκρατική Συμμαχία, που έλεγε ΝΑΙ στο Μνημόνιο, ενώ αυτοί είχαν διαγραφεί επειδή είπαν ΟΧΙ (!?!)

    Η Ντόρα, που συζητούσε το ενδεχόμενο ένταξης στο κόμμα της αυτών πού ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ η ίδια έλεγε ΝΑΙ, κατηγόρησε τον Σαμαρά για πολιτική σχιζοφρένεια.

    Ο Σαμαράς τώρα μαζεύει πίσω αυτούς που ψήφισαν ΟΧΙ (ΛΑΟΣ και λοιποί), ενώ έπρεπε να ψηφίσουν ΝΑΙ (!?!?!)

    Και μετά το 18%... πήρε και τη Ντόρα (με την καταδικασμένη από το εκλογικό σώμα, αποτυχημένη νέο-φιλελεύθερη συνταγή), που ψήφισε και στα 2 Μνημόνια ΝΑΙ (!?!)

    ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ...

    Όταν έχεις απέναντί σου τέτοια πολιτικά πρόσωπα, ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ, που η μοναδική σταθερή αξία τους, είναι ο καιροσκοπισμός, η πολιτική σκοπιμότητα, η αναξιοπρέπεια, η πλειοδοσία σε υποταγή και δηλώσεις κατοχικής νομιμοφροσύνης ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, τότε τι αξία μπορεί να έχει ο πολιτικός τους λόγος και για ποιό λόγο θα επέλεγες αυτά τα πρόσωπα προκειμένου να ηγηθούν στην πορεία για την ανάκτηση της εθνικής και της προσωπικής σου αξιοπρέπειας; ; ; ;

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

    ΧΕΣΕ ΨΗΛΑ ΚΙ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απάντηση.

    η
    λ
    ι
    θ
    ι
    ε

    ληγμένε ΠΑ+στόκε

    Αντε .......ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ να ηρεμήσεις στην αγκαλιά του
    Κακουνάκη_____________________ στο διαβόλου σου
    την σκύλα, για μάνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση