GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σύντροφοι, ευτυχώς ηττηθήκανε...

Από το Pasaporti.blogspot.com   Οι πάλαι ποτέ μεγάλοι θέλησαν να βρούνε στον Τσίπρα τον νέο Καρατζαφέρη άλλα δυστυχώς για αυτούς απέτυχαν....

Από το Pasaporti.blogspot.com

  Οι πάλαι ποτέ μεγάλοι θέλησαν να βρούνε στον Τσίπρα τον νέο Καρατζαφέρη άλλα δυστυχώς για αυτούς απέτυχαν.
Ο Τσίπρας τήρησε την προεκλογική του δέσμευση πως δεν θα συνεργαστεί με κανέναν μνημονιακό και μπράβο του που το τήρησε.
Άκουσα όμως πολλές αρνητικές σκέψεις για το ότι ο κακός Αλέξης αντί να σώσει την χώρα μέσα από μια συγκυβέρνηση προτιμά να σύρει την χώρα σε νέες εκλογές και να έρθει ο κατακλυσμός του Νώε που μας παρουσιάζουν τα ΜΜΕ
Θα προσπαθήσω όσο μπορώ να μπω στο μυαλό του Αλέξη Τσίπρα για να δούμε τι τον συμφέρει πολιτικά αλλά και τι συμφέρει την χώρα στην παρούσα φάση.
Ας υποθέσουμε πως ο Τσίπρας λάμβανε ψήφο ανοχής από τους φιλεύσπλαχνους ΠΑΣΟΚ και Νέα δημοκρατία και μαζί με την Δημοκρατική αριστερά αλλά και τον Πάνο Καμμένο δημιουργούσαν την κυβέρνηση
Ο Τσίπρας έχει δηλώσει πως θα κάνει λογιστικό έλεγχο για να δει πιο μέρος του χρέους έχει πάει όντως στα δημόσια ταμεία και πιο μέρος του χρέους έχει πάει σε ''κρυφά'' ταμεία και τόκους αλλά και πως θα καταργήσει το μνημόνιο.
Ο Τσίπρας σε λίγες μέρες φέρνει το νομοσχέδιο και οι μιζαδόροι του ΠΑΣΟΚ και της Νέας δημοκρατίας το καταψηφίζουν γιατί είναι γνωστοί προσκυνημένοι στους τραπεζίτες αλλά μαζί τους το καταψηφίζει και ο Κουβέλης που θέλει να τα έχει καλά με την Μέρκελ.
Η κυβέρνηση πέφτει και ο Αλέξης βγαίνει αποτυχημένος και διαγράφεται από τον πολιτικό χάρτη.
Ας υποθέσουμε τώρα πως δεν γίνετε κυβέρνηση και πάμε σε νέες εκλογές.
Ο Τσίπρας ενώ έχει ξεβρακώσει στην κυριολεξία Σαμαρά και Βενιζέλο που θέλουν να συνεχίσουν τα βάρβαρα μέτρα πάει σε εκλογές και με τις πρώτες δημοσκοπήσεις δείχνει σήμερα να έχει ποσοστό κοντά στο 30% δηλαδή του λείπει ένα ποσοστό 7-10% για να έχει αυτοδυναμία αλλά και σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας ότι οικονομικό μέτρο και αν φέρει το οποίο είναι υπέρ του λαού θα έχει τις θετικές ψήφους του ΚΚΕ αλλά των Ανεξάρτητων Ελλήνων με αποτέλεσμα να περνάνε τα νομοσχέδια του ΣΥΡΙΖΑ πανηγυρικά.
Αλλά ας δούμε τώρα και τι συμφέρει την χώρα στην παρούσα φάση.
Το ενδεχόμενο να πάμε σε νέες εκλογές και να καθυστερήσουμε ένα μήνα να κάνουμε κυβέρνηση σίγουρα δεν είναι καταστροφικό όπως δείχνουν τα ΜΜΕ, μην ξεχνάτε άλλωστε πως μας πήγαιναν από μήνα σε μήνα για την ημερομηνία των εκλογών πριν από λίγο καιρό.
Όσο αργούμε να κάνουμε κυβέρνηση όλο και περισσότερο βγαίνουν οι δανειστές και λένε πως δεν σκεφτήκαμε ποτέ να βγάλουμε την χώρα από το ευρώ, πως είμαστε έτοιμοι να επαναδιαπραγματευτούμε, πως θα δώσουμε κίνητρα για ανάπτυξη ενώ λίγους μήνες πριν μας έλεγαν ή παίρνετε αυτά τα μέτρα που οδηγούν την κοινωνία σε πλήρη αποσύνθεση ή χρεοκοπείτε.
Σε περίπτωση νέων εκλογών ο ΣΥΡΙΖΑ όχι απλά θα βγει 1ος αλλά ο 2ος δεν θα τον βλέπει ούτε με κιάλια και θα σας εξηγήσω παρακάτω γιατί.
*Πολλοί μη κομμουνιστές που ψήφισαν το ΚΚΕ είναι δυσαρεστημένοι λόγω της συνεχούς άρνησης σε κάθε πρόταση και θα στραφούν αλλού.
*Ψηφοφόροι της Δημοκρατικής αριστεράς δυσαρεστημένοι από την κωλοτούμπα του Φώτη Κουβέλη θα στραφούν αλλού.
*Ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ το οποίο σύμφωνα με τον Βενιζέλο αλλάζει σήματα και πρόσωπα θα στραφούν αλλού.
* Ψηφοφόροι της Νέας δημοκρατίας που έχουν εξαγριωθεί πλέον από τον ακατάλληλο Σαμαρά θα στραφούν αλλού και λογικά προς τον Καμμένο.
Αλλά εκτός από την αποδυναμώσει των άλλων λόγω της πολιτικής του κόμματος τους υπάρχουν και κάποια συμβάντα τα οποία θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις επερχόμενες εκλογές.
*Σε λίγες μέρες μπαίνουν σε ισχύει οι νέες περικοπές στις συντάξεις.
*Δεν καταβλήθηκαν τα επιδόματα πρόνοιας.
Ακόμα και οι δεινόσαυροι του ΠΑΣΟΚ και της Νέας δημοκρατίας είναι σχεδόν βέβαιο πως θα το σκεφτούν διπλά και τριπλά για να τους ξαναψηφίσουν.
Με την στρατηγική του ο Αλέξης Τσίπρας φάνηκε τρομερά έξυπνος και μέσω τις αποδυνάμωσης των άλλων κατάφερε να αυξήσει τα ποσοστά του.

33 σχόλια

  1. Εδώ και τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ να ξεκαθαρίσει με τον πιο επίσημο λόγο και τρόπο την θέση του σχετικά με τους λαθρομετανάστες, καθώς προεκλογικά ο Πρόεδρος του σε τηλεοπτική συνέντευξη είπε ότι πρέπει να τους δούμε σαν κοινωνικές οντότητες και να τους εντάξουμε στην κοινωνία μας, αυτό το είπε σχεδόν ψιθυριστά για να μην το καταλάβουν όσοι τον παρακολουθούσαν προφανώς γιατί δεν ήθελε να χάσει ψήφους!
    Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ παίζετε το παιχνίδι της ΤΟΥΡΚΙΑΣ ;
    Έχετε βάλει σε εφαρμογή το ΔΟΓΜΑ ΟΖΑΛ που λέει ότι στέλνοντας δυο τρία εκατομμύρια μουσουλμάνους μετανάστες στην Ελλάδα μέσα σε δυο δεκαετίες θα την καταλάβει χωρίς να πέσει μια τουφεκιά ;
    Υπάρχουν μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ ΕΛΛΗΝΕΣ που συνειδητά ή ασυνείδητα δουλεύουν για την Τουρκία σε βάρος της ΕΛΛΑΔΑΣ ;
    Στον Σύριζα δεν ξέρουν ότι η Τουρκία μας στέλνει εκατοντάδες χιλιάδες από αυτούς και όταν της λένε να τους πάρει πίσω δέχεται μόνο δυο τρεις χιλιάδες ; Με κάνουν να πιστεύω ότι ξέρουν αλλά…!
    Κυρίες και κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ το σημαντικότερο που διαφάνηκε και βεβαιώθηκε στην διερευνητική επαφή σας με το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων για σχηματισμό κυβέρνησης ήταν ότι ο Καμμένος έθεσε το θέμα της απομάκρυνσης των λαθρομεταναστών και εσείς μουλαρώσατε αρνούμενοι να δεχτείτε κάτι τέτοιο!
    Ποιο είναι το κόλλημα σας με τους λαθρομετανάστες που στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ;
    Στην ίδια συνέντευξη ο Μπούλης Τσίπρας ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο αν αφήνει τα παιδιά του μόνα τους στο δρόμο εκεί στην Κυψέλη που είπε ότι μένει και απάντησε ΟΧΙ γιατί φοβάται και μάλλον όχι από τους Έλληνες που προφανώς λόγω της ιδιότητας του τον γνωρίζουν, αλλά από τους ξένους, τους λαθρομετανάστες μην και τα αρπάξουν για οτιδήποτε….
    Αυτός λοιπόν που φοβάται για τα παιδιά του γιατί γράφει στα ΑΡΧΙΔΙΑ του τα παιδιά των άλλων; ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΣ!
    Σε ποιους έχει δώσει γη και ύδωρ και είναι δεσμευμένος χειροπόδαρα να φορτώσει στην Ελλάδα σε εμάς τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών να καταστήσει την Ελλάδα Μουσουλμανική χώρα εξαρτώμενη ( ΜΟΝΟ ;) από την Τουρκία;
    Και αν είναι να μας πει ότι τους έχει ψυχοπονέσει και από την άλλη δεν αφήνει τα παιδιά του στο δρόμο γιατί φοβάται για την τύχη τους, εξ αιτίας αυτών των λαθρομεταναστών μάλλον κάτι δεν πάει καλά με τον Μπούλη μας, δεν μας τα λέει όλα και προφανώς δεν μας λέει για αυτά που έχει αναλάβει εργολαβικά ως υποχρεώσεις του.
    Και το ξαναλέω ο μόνος ΩΦΕΛΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΠΟΙΚΟΥΣ!
    ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ!
    Μπούλη μην καταστρέψεις τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!
    Μην τον αφήσετε να καταστρέψει τον Ελληνισμό!
    ΠΡΟΤΑΣΗ
    Κάθε οπαδός του Σύριζα να αναλάβει να ταΐζει και να φιλοξενεί και ένα λαθρομετανάστη έτσι για να δούνε πόσα απίδια βάνει ο σάκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΑ οσα λενε μεγκα-σκαι ειναι ψεμματα.
    οι συριζαιοι μπορουν,με την καταληλη πλειοψηφια,να κυβερνησουν και να κανουν δεκα πραγματα που οι νουδουπασοκοι αρνουνται γιατι χανουν λεφτα..
    απο ολα οσα ελεγε και εκανε το γιοργακι,δεν ηλθε καμμια βελτιωση..
    η φοροδιαφυγη και η γραφειοκρατια ειναι χειροτερες αποτι ηταν..
    το κρατος συκοφαντηθηκε,δυσφημιστηκε,μειωθηκε
    και τωρα διαλυεται..
    γιατι αυτος ηταν ο στοχος..
    να κυβερνουν οι εκατομυριουχοι χωρις καμια ενοχληση απο το κρατος,φορολογικη κυριως..
    πολλοι αφελεις ψηφισαν πασοκ το 2009 και ΝΔ το 2004,με την ελπιδα οτι θα μειωθει η τερατωδης γραφειοκρατια..
    αλλα η γραφειοκρατια ειναι ο καλυτερος φιλος του εκατομυριουχου και του βολεμενου επιχειρηματια,
    γιατι αυτος ευκολα την εξαγοραζει,
    εχει φτιαξει το κυκλωμα του,
    και στραγγαλιζει τους νεους που θελουν να μπουν στην αγορα..
    οποιος ζει θεσαλονικη ξερει οτι ο ψωμιαδης ειχε τα δαχτυλα χωμενα παντου,και για να κουνηθεις στην αγορα επρεπε να τα σκασεις στα καταληλα προσωπα..
    ο ραγκουσης,μεγας υποκριτης,ταχα προσπαθησε τρια χρονια,για να κοροιδεψει την τροικα,και δεν εβγαλε ΟΥΤΕ ΜΙΑ νεα αδεια,ενω μπορεσε να κοψει τους μισθους εκατομυριων ελληνων..

    συριζαιους σταθερα σε οσες εκλογες γινουν,για να φυγει η παρασιτικη ταξη του εμφυλιου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σκοπιανολάγνος Γλέζος:
    Θα βάλει μηνιαίο χαράτσι σε όποιους παίρνουν πάνω από 20.000!!!

    - [Του απάντησε ο Άδωνις και τον έκανε ρόμπα τον παππού που αντί να τον κρύψουν τον έχουν αφήσει ελεύθερο α κάνει το λαγό]
    Μ. Γλέζος στην εκπομπή "Πρωϊνό MEGA":«Υποχρεωτικό "δάνειο" όσων έχουν εισόδημα πάνω από 20.000€ με 100€/μηνα για τους φτωχότερους...»

    Ε ρε γλέντια όταν θα πρέπει να συντηρήσουμε απ' το υστέρημά μας τα ρεμπελόσκυλα σαν το Γλέζο που δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του... τον προδότη (εδώ και εδώ) που προσκύναγε τον Χότζα και ζητάει αυτόνομη Μακεδονία από το 1963.
    - Αυτό που ουσιαστικά λέει είναι ότι πρέπει να αυξηθεί και άλλο η φορολογία σε ΚΑΠΟΙΟΥΣ πολίτες ματσωμέςνους. Ούτε ποιό το όριο του εισιδήματος που θα φορολογήσει ξέρει ποιό είναι ούτε και πόσο θα φορολογηθεί. Ας του πει κάποιος ότι αυτό είναι συνέχιση της μνημονιακής πολιτηκής.
    _________________________________________
    Άμεση ήταν η απάντηση του βουλευτή της ΝΔ.
    «Άρα αυτό που λέτε είναι να πάμε στην πτώχευση … αναγκαστικό δάνειο, άρα δήμευση».
    Δείτε το βίντεο:Real gr ΓΛΕΖΟΣ ΑΔΩΝΙΣΔημοσιεύτηκε στις 12 Μάι 2012 από Realgrportal

    - Όλο μαλακίες λένε οι αριστεροί, όπως πάντα..και ο Γλέζος δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν Ιερή αγελάδα...
    Θα έλεγα πως πρέπει πλέον να αποσυρθεί και να βγει στην σύνταξη ή να πάει να βρεί το άσπονδο σύντροφό του Φλωράκη...
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΓΛΕΖΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΤΗΘΕΤΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΗΣΥΧΟΥΣ.
    ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ...ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ !

    Αφήστε που υπάρχει μια σκοτεινή ιστορία γύρω από τη σημαία που - μερικοί λένε υποτίθεται- κατέβασε από την Ακρόπολη. Είναι υπό αμφισβήτηση, αλλά ποιός τολμάει να τα βάλει με την Αριστερά και τους μύθους της, στην Ελλάδα ?
    Τη Σημαία την κατλεβασε με κάποιον άλλο, αλλά αυτός ο άλλος φαίνεται δεν ήτανε τόσο δικτυομένος στο κόμμα και τον έχει φάει η μαρμάγκα.


    Ο κύκλος έκλεισε……
    Με ένα 10% υπερ-πολύ και ΛΑΘΡΟφουσκομένο να είστε ευχαριστημένοι σύντροφοι ..
    απο το Μπαγκλαντές-συντρόφισες
    απο τις Φιλιππίνες
    την Μουσουλμανική Θράκη
    και την πρώην ΕΛΛΗΝΙΚΗ Μακεδονία 5.000 χρόνων.

    Τώρα ΚΑΙ εξαιτίας σας των Σκοπίων με έδρα την Θεσσαλονίκη και εξοχικό στην Βεργίνα, στο παλατι του Μ.Αλέξανδου και τους Βασιλικούς τάφους του Φιλίππου
    -ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ Μ Ν Η Μ Ε Ι Ο ΟΥΝΕΣΚΟ-

    - Γελοίοι μπαχαλάκηδες λεσβίες κουρεμένες Σύριζα με 19 συνιστώσες του άπλυτου αχόρταγου κώλου.
    σκουπίδια του διαδικτύου
    που γεννηθήκατε για να σας τρέφει και να σας πληρώνει το σύμπαν !

    Τέλος οι ΠΑΠΑΡΙΕΣ σας.ΔΕΝ τρώγονται με τίποτα....
    OFF..η μαλακία σας, τραβήξτε την αλλού..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τσιπρα με τα χιλια.
    γιατι αναγκαζει τους ψυχοπαθεις να εκδηλωθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάθε οπαδός του Σύριζα να αναλάβει να ταΐζει και να φιλοξενεί και ένα λαθρομετανάστη


    Και κάθε μαλάκας ελληναράς του είδους σου να φιλοξενεί και να ταΐζει ένα Έλληνα άστεγο και έναν άνεργο!
    Α πηδήσου ρε μπάμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάθε οπαδός του Σύριζα να αναλάβει να ταΐζει και να φιλοξενεί και ένα λαθρομετανάστη


    Και κάθε μαλάκας ελληναράς του είδους σου να φιλοξενεί και να ταΐζει ένα Έλληνα άστεγο και έναν άνεργο!
    Α πηδήσου ρε μπάμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάθε οπαδός του Σύριζα να αναλάβει να ταΐζει και να φιλοξενεί και ένα λαθρομετανάστη


    Και κάθε μαλάκας ελληναράς του είδους σου να φιλοξενεί και να ταΐζει ένα Έλληνα άστεγο και έναν άνεργο!
    Α πηδήσου ρε μπάμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. είσαι πέρα απο τα όρια
    ..
    Α
    Ν
    Ο
    Η
    Τ
    Ο
    Σ
    ...
    όταν μπήκαμε η ισοτιμία ήταν 340,75 δραμές = 1 ευρω

    άν βγούμε έτσι άτσαλα και χρεοκoπημένα
    στην καλύτερη 1.500 δραχμές = 1 ευρω.

    Β
    Λ
    Α
    Κ
    Α
    Σ...ή βαριά άρρωσοτος ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ ΕΙΣΑΙ ..καραγκιόζη ;



    Τόσα χρόνια στην Ευρώπη,
    κερδίσαμε μόνο φτώχεια πείνα και δυστυχία ;!!!
    Τι φτώχεια και τη δυστυχία που αναφέρεις, ετοιμάσου να τη ζήσεις τώρα.

    Αν τόσα χρόνια νομίζεις ότι ζούσαμε στη φτώχεια και στη δυστυχία, πήγαινε να ρωτήσεις τους λατρεμένους μας Βαλκάνιους γείτονες λαούς και όλους αυτούς που εισέρρευσαν κατά κύματα,
    ιδίως μετά τη πτώση του ανατολικού μπλογκ, να σου πούνε καλύτερα.

    Επίσης για τα πιο χειρότερα τους ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΑΘΛΟΙΩΜΕΝΟΥΣ Αφρικανούς και τους Ασιάτες που μας ήρθαν, με τα πόδια απο την άκρη της γής..

    Το θέμα ειναι ότι εμείς βαδίζουμε ολοταχώς, και με τις ευλογίες του λαού, στο δρόμο από τον οποίον αυτοί ήρθαν και ΕΚΕΙ απο όπου ΗΡΘΑΝ (κόλαση).
    και ετοιμαζόμαστε να ζήσουμε ετεροχρονισμένα τα "καλά" τους.

    και ΟΥΤΕ ο Θεός +-ΟΥΤΕ ο Αλλαχ
    θα μας λυπηθεί..

    ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΝΕΚΡΑ ..ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.
    Αποκομένοι πλήρως απο την πραγματικότητα, χάρη στα λεφτά του ματσό του κερατα μπαμπά, και της "γνωστής πολυτελείας" μαμάς,
    με τους Νταβραντισμένους Λάθρο εραστές .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟ ΟΧΙ ΣΟΥ.ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΣΑΝΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑΤΑ,ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ .ΠΟΙΟΙ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΜΥΘΩΔΗ ΠΟΣΑ ΠΟΙΟΙ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ,ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ
    ΤΣΑΛΙΚΙΔΗ ,ΤΟ ΞΕΚΛΗΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΕΓΗ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΠΟΙΟΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ .ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τσιπρα τρελανε τους,τους ηδη τρελους.
    δειξε ποιοι αρρωστοι αγραμματοι μας κυβερνουν..
    να ξεμπροστιαστουν τελειως τα κοπροσκυλα του μεγκα-σκαι,οι στρατιες των συμβουλων,τα λαμογια επιχειρηματιες που τους πληρωνουν..
    το γιοργακι πριν κανει οτιδηποτε,
    συναντιοταν με τραπεζιτες και εκδοτες
    τρελαθηκαν τα βοθροκαναλα γιατι ο τσιπρας τους αγνοει..
    ΑΝ ΔΕΝ ΛΥΓΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ,που συνηθως λυγιζει,θα αλλαξουν πολλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έχει σκεφθεί ο Τσίπρας (αν μπορεί να σκεφθεί), ότι του δίνεται μοναδική ευκαιρία να πάει, ως πρωθυπουργός, στη Μέρκελ και να ζητήσει τροποποίηση, ή ότι άλλο θέλει του μνημονίου;
    Και αν επιτύχει, θα είναι ισόβιος πρωθυπουργός.
    Αν αποτύχει και μας καταστρέψει, τότε θα αντιμετωπίσει τους αγανακτισμένους της πλατείας Συντάγματος που τόσο στοργικά κανάκευε.
    Και θα καταλάβει τη... γλύκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΣΟ ΑΝΤΕΧΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΨΕΥΤΗ ΔΙΚΟΛΑΒΕ ΧΑΡΑΤΣΑ ΑΝΑΛΓΗΤΕ ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΣΕΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΦΟΡΤΙΑ ΒΑΡΗ ΑΣΗΚΩΤΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ.ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΩΝ ΜΕΔΙΚΩΝ ΣΕΡΝΕΙΣ ΓΛΥΤΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΔΙΚΙΑ.ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ.ΟΙ ΚΑΤΑΒΟΘΡΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΤΑ ΚΟΠΡΠΣΚΥΛΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΜ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ
    ΘΕΛΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΚΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ Η ΕΛΛΑΔΑ

    ΟΙ ΜΑΚΑΚΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΜΑΚΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΜΑΚΟΥΣ , ΕΛΛΗΝΕΣ , ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ .ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ .ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΜΑΣΟΝΟΙ , ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ ΣΑΙΕΝΤΟΛΟΓΟΙ , ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ , ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ,ΤΙ ΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤ΄΄ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΠΡΙΟΝΙΖΕΤΕ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.Η ΑΛΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΙΑ ΣΤΟ ΠΗΓΟΥΝΙ ΣΚΕΤΗ ΜΑΓΙΣΣΑ ΤΟ ΤΑΓΑΡΙ ΤΙ ΣΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΙΝΑΙ .Ο ΜΕΝ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗΣ ΗΘΕΛΕ ΩΣ ΓΛΩΣΣΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΛΕΣΧΕΣ...ΤΩΡΑ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΜΟΝΟΚΟΝΤΥΛΙΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ 30 ΤΟΥ, ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. λες ψεμματα 12.15..
    οι συριζαιοι ηταν μπροστα σε
    ανεργους
    ιδιωτικους υπαληλους
    δημοσιους υπαληλους

    αντε μαθε γραμματα κοπροσκυλο λεχριτη..
    προς το παρον,η τακτικη διαιρει και βασιλευε απετυχε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ13 Μαΐ 2012, 12:40:00 μ.μ.

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΦΙΛΟΙ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ Η ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ Η ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΟΙΑ ΤΗΣ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ ΕΙΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΚΡΑΤΗ, ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΚΑΘΕ ΕΘΝΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ.ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΟΓΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ ΟΡΙΑ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΡΙΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ,ΔΗΛ ΕΛΛΑΔΟΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΟΣΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΚΔΙΔΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ Η ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΔΑΝΕΙΑΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ.ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΙΣΤΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γαμημένοι Δεξιοί, φτωχομπινέδες ΠΙΑ (ελέω μνημονίου), Νοικοκυραίοι της πούτσας,

    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΙΑ,

    ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!!

    ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ, Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΔΕΞΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!!!

    ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ, ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΣΑΣ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ, ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΕΔΕΣ Ή ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ (ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ), ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ,

    ΗΤΑΝ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ, ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ, ΧΙΤΕΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΝΑΖΙ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡ!!!!!

    Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΗ ΑΠΟ ΤΟ 1993, ΟΤΑΝ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ, ΩΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ!!!!

    Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ, ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ – ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ, ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΠΛΕΥΡΕΣ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΗΕ!!!

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΔΕΞΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ???

    ΠΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, ΠΟΛΕΜΗΣΕ, ΔΙΩΧΘΗΚΕ, ΕΞΟΡΙΣΤΗΚΕ… ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ, ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ???????

    Τζωωωων, κουρδιστήρι και λοιπές βρωμοαδερφές της Συγγρού…

    ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΩΡΑ!!!!

    ΣΥΡΙΖΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αν γίνουν εκλογές, θα επικρατήσει γενικευμένη πόλωση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.
    Πιο συγκεκριμένα, ψηφοφόροι ( κεντροδεξιοί και δεξιοί ) που επέλεξαν να ψηφίσουν Ανεξάρτητους Έλληνες, Χ.Α, ΛΑΟΣ, ΔΗΣΥ, Δράση, Δημιουργία Ξανά, Κοινωνία, άλλοι για λόγους ιδεολογικούς, άλλοι για λόγους οικονομικούς ( φόβος για ευρώ ή 'χρεοκοπία') θα στραφούν προς τη ΝΔ, η οποία θα προσελκύσει και ένα μέρος των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ και κεντρώων ψηφοφόρων που έχουν εκπαιδευτεί,δύο χρόνια τώρα, στο φόβο της 'χρεοκοπίας-μισθών- συντάξεων'. Μπροστά στο ιδεολογικό- οικονομικό δίλημμα της κάλπης τα κόμματα ( πέριξ της ΝΔ ) και το ΠΑΣΟΚ θα συρρικνωθούν ακόμα περισσότερο σε ψήφους, ποσοστά και έδρες στη Βουλή.
    Από την άλλη, ήδη ο ΣΥΡΙΖΑ λεηλατεί το αριστερό πασοκ και τη Δημ. αριστερά και μικρό μέρος του ΚΚΕ και εκτινάσσεται δημοσκοπικά. Είναι, επίσης, πιθανόν, ο ΣΥΡΙΖΑ να κερδίζει από αριστερά ( με ψήφους από Οικολόγους, Κοινωνική Συμφωνία, Ανταρσυα ), αλλά μπορεί να χάσει κεντροδεξιούς και κεντρώους ψήφους διαμαρτυρίας που μπορεί να επιστρέψουν προς τη ΝΔ. Οπότε, αν γίνουν εκλογές, θα δούμε ένα πραγματικό ντέρμπι μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ ( γι' αυτό θέλει εκλογές, γιατί μπορεί να βγει πρώτο κόμμα και να έχει 110-120 βουλευτές )και της ΝΔ ( η οποία, όμως, φοβάται τις εκλογές, γιατί δεν ξέρει πόσους ψηφοφόρους από δεξιά, κεντροδεξιά και κέντρο θα επαναπατρήσει και πόσους κεντρώους ψηφοφόρους θα κερδίσει από το χώρο του ΠΑΣΟΚ )!

    Με βάση αυτά τα δεδομένα, να δούμε πως θα κινηθούν τα κόμματα αυτά στο Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Θα "αυτοκτονήσουν" ή θα κάνουν κυβέρνηση εθνικής ενότητας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Όσο βλέπω στα κανάλια τις κατσουφιασμένες, γεμάτες θλίψη, φάτσες της Τρέμη, του Πρετεντεράκου, του Καψή, του Μπάμπη Παπαδημητρίου, του Παπαχελά, της Στάη και λοιπών, όσο βλέπω το σκύλιασμα του φασίστα γιαουρτοφάγου Άδωνι Μπουμπούκου, από την μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ...

    ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΩ,

    ΠΟΣΟ ΣΟΦΑ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!!!!

    Τζων και κουρδιστήρι,

    ΕΓΕΡΘΗΤΩ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΗΤΩ,

    ΔΕΞΙΕΣ ΒΡΩΜΟΑΔΕΡΦΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αποκάλυψη

    Ο μοναδικός οπαδός του κουτσούκου, που αλλάζει χίλια ονόματα, τώρα πήρε το όνομα Χριστός ! Είναι ο "μεσσίας" που έστειλε το πασοκ στο 13,1 % και τώρα αυτή την εβδομάδα έπεσε στο 11-12% !

    Κάθε μέρα που περνά αποδεικνύεται ότι ο χαρατσάκιας Βενιζέλος δεν είναι ικανός,όχι μόνο για υπουργός οικονομικών, ούτε για πρωθυπουργός, αλλά ούτε για κηπουρός στο προεδρικό μέγαρο.

    Καλούμε τον κ. Βενιζέλο να παραιτηθεί,γιατί θα καταντήσει το πασοκ ΚΟΔΗΣΟ σε μερικές εβδομάδες.

    Οι οπαδοί του πασοκ, από το φόβο της χρεοκοπίας και της εξόδου από το ευρώ, θα πάνε στη ΝΔ , ενώ άλλοι θα πάνε στους Ανεξαρτητους ΈΛληνες και στο ΣΥΡΙΖΑ, τώρα που δεν είναι ούτε 3ο κόμμα σήμερα !
    Άσε που σε ένα μήνα θα έχουν "πεθάνει" τόσοι ψηφοφόροι του, μεγάλης ηλικίας, οπότε θα παλέψει για την 5η θέση. Η μόνη λύση για να αναγεννηθεί η κεντρώα παράταξη είναι να πάει σπίτι του ο κ. Βενιζέλος και το αποτυχημένο επιτελείο του.

    σήφης σφακιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. τσιπρα σταθερα,γιατι μας εχουνε για σφαξιμο,και μας περνανεωκαι για μαλακες.
    αμα μενεις εκαλη,που λεει και ο 12.48,ψηφιζεις δεξιους για να παρεις εκατομυρια απο το κρατος..

    εγω πετραλονα μενω,και θελω να ζησω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Να ρωτήσω κάτι??

    Το Πολιτικό Πτώμα, ο κωλοτούμπας Σαχλαμαράς, γιατί έχει αυτήν την χεσμένη φάτσα, αυτό το θλιμμένο ύφος, σαν να του έκατσε στο πρόσωπο ελέφαντας???

    Όσο βλέπω στα κανάλια τις κατσουφιασμένες, γεμάτες θλίψη, φάτσες της Τρέμη, του Πρετεντεράκου, του Καψή, του Μπάμπη Παπαδημητρίου, του Παπαχελά, της Στάη και λοιπών, όσο βλέπω το σκύλιασμα του φασίστα γιαουρτοφάγου Άδωνι Μπουμπούκου, από την μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ...

    ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΩ,

    ΠΟΣΟ ΣΟΦΑ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!!!!

    Τζων και κουρδιστήρι,

    ΕΓΕΡΘΗΤΩ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΗΤΩ,

    ΔΕΞΙΕΣ ΒΡΩΜΟΑΔΕΡΦΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πασοκ

    Μπορουν να κανουν κυβερνηση

    αλλα θελουν να ψοφησει το γαιδουρι του Τσιπρα

    "να εκτεθει ο Τσιπρας"

    που ειναι δημιουργημα της ασυνενοησιας των μεγαλων κομματων..

    ειπε ο δρ κουτσουκος
    στην προβλητα της Μυκονου

    επιστρεφοντας απο την Δηλο

    το οποιο γαιδουρι του Τσιπρα μονοι τους το θρεφουν με τον να κανουν νεες εκλογες!

    Ο τοπος θελει κυβερνηση και ο καθε Σαμαρας θελει εκλογες, χανει ανεβαζει ακροδεξια και Συριζα

    και μετα παλι νεες εκλογες

    ειπε ο δρ..

    ρε θα τους παρουν με τις ντοματες αν αδεν κανουν Κυβερνηση ειπε ενας μουτσος!

    Γιανης τουριστας

    13 Μαϊ 2012 1:06:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΝΙΣΗ ΕΔΕΙΞΕ ΑΝΔΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΔΙΜΟΥΣ ΓΕΝΝΕΤΙΚΟΥΣ ΑΔΕΝΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΗ .ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΒΓΕΣ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΝΕΑ ΠΤΩΣΗ.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑ, ΕΝΩ ΟΙ ΚΕΝΤΡΩΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΝΔ.

    ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΔΡΕΣ, ΕΝΩ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ.

    ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΔΟΣΗ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΛΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΟΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΠΟΛΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΗΤΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΚΕ, ΔΗΜ.ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ Χ.Α.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ, ΔΗΣΥ, ΜΑΝΟ ΣΕ ΝΔ, ΕΝΩ Η ΝΔ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥΣ.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΨΗΦΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΑΣΟΚ, ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ο ξενος τυπος το λεει χρονια οτι θα βγουμε απο το ευρω..
    το λενε και οι χρηματιστες..
    οι μονοι που δεν το λενε ειναι το μεγκα-σκαι και οι ελληνες τραπεζιτες
    που προσπαθουν να πουλησουν και να φυγουν πριν αναλαβει ο λαος..
    ειναι μεγαλο το εγκλημα του πασοκ
    που τους εδωσε πολιτικη ομπρελα
    το 2009,και ακομα τους δινει..
    τα δανεια που μας φορτωσε το πασοκ δημιουργησαν αμοιβες(fees) ενος δις ευρω,που τα πηραν τραπεζες,δικηγορικα γραφεια,εταιρειες συμβουλων..
    ετσι βγαζει λεφτα το χρηματιστικο κεφαλαιο..
    ΑΝ ΕΠΙΜΕΙΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ,
    θα τους κοπουνε ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. οχι 1.21..
    πασοκος εισαι,προφανης και πικραμενος.
    τον καρατζαφερη εσεις τον φτιαξατε.
    τον βγαζατε στα βοθροκαναλα,
    εναν αγραμματο νταβατζη,
    να εχει γνωμη για ολους και για ολα,
    να λεει μαλακιες με υφος παντογνωστη,
    και η τρεμη να τον γλυφει "κυριε προεδρε"
    γιαυτα σας σιχαθηκε ο κοσμος που καποτε σας ψηφιζε..

    πες στο λαλιωτη οτι ξερουμε που τα εχει,και δεν θα γλυτωσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Να ρωτήσω κάτι??

    Το Πολιτικό Πτώμα, ο κωλοτούμπας Σαχλαμαράς, γιατί έχει αυτήν την χεσμένη φάτσα, αυτό το θλιμμένο ύφος, σαν να του έκατσε στο πρόσωπο ελέφαντας???

    Όσο βλέπω στα κανάλια τις κατσουφιασμένες, γεμάτες θλίψη, φάτσες της Τρέμη, του Πρετεντεράκου, του Καψή, του Μπάμπη Παπαδημητρίου, του Παπαχελά, της Στάη και λοιπών, όσο βλέπω το σκύλιασμα του φασίστα γιαουρτοφάγου Άδωνι Μπουμπούκου, από την μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ...

    ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΩ,

    ΠΟΣΟ ΣΟΦΑ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!!!!

    Τζων και κουρδιστήρι,

    ΕΓΕΡΘΗΤΩ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΗΤΩ,

    ΔΕΞΙΕΣ ΒΡΩΜΟΑΔΕΡΦΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!

    ΤΟ ΚΥΜΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ, ΠΟΥ ΣΑΡΩΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Φίλε συμφωνώ με την άποψή σου, ο μήνας μέχρι τις εκλογές δεν έχει καμμία σπουδαιότητα μπρός στις αποφασάρες/λαιμητόμους που μπορεί να ληφθούν μέσα σ' αυτόν. Ανεξάρτητα τι ψήφισε/θα ψηφίσει ο καθένας από μας, στον Τσίπρα δίνεται μοναδική ευκαιρία να αποτινάξει από τον σβέρκο του λαού την γλίτσα της ξένης ακρίδας και τους γνωστούς πρακτορες της.
    Σημειώστε ότι ουδείς κίνδυνος επιστροφής στην δραχμή υπάρχει, ευτυχώς ή δυστυχώς, και ας ωρύεται αυτήν στην στιγμή στον ΡΕΑΛ ο χαρδαβελάκος (ο γνωστός φαναροκράτης της Μιμης) για την επερχόμενη καταστροφή. Ο χαρδαβέλας, ο αδιαφθορος.....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Τα Πολιτικά Πτώματα του Δικομματισμού έχουν σκυλιάσει...

    Να αναλάβει "ευθύνες" διακυβέρνησης ο Τσίπρας, δηλαδή να εφαρμόσει το μνημόνιο και να "κατακρεουργήσει" τη βούληση 1.060.000 ψηφοφόρων που τον ψήφισαν!!!!

    ΔΕΝ ΣΦΑΞΑΝΕ ΡΕ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΤΩΜΑΤΑ...

    Έχετε 168 βουλευτές με τον Κουβέλη - κάντε κυβέρνηση, αφού είστε τόσο υπέυθυνοι (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ!!!) και εφαρμόστε το μνημόνιο, γελοία λαμόγια, που καταστρέψατε την Ελλάδα!!!

    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση