GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αλλάζει τη σειρά εκλογής των βουλευτών του. Θα "έπονται" τα νέα πρόσωπα...

Από τον Χρήστο Μπουκάτη. Με λίστα θα γίνουν οι εκλογές του Ιουνίου και στον ΣΥΡΙΖΑ τους απασχολεί τι θα κάνουν σε περίπτωση νέων συνεργασι...

Από τον Χρήστο Μπουκάτη.

Με λίστα θα γίνουν οι εκλογές του Ιουνίου και στον ΣΥΡΙΖΑ τους απασχολεί τι θα κάνουν σε περίπτωση νέων συνεργασιών, όπως η Λούκα Κατσέλη. Χτες λοιπόν πήραν μια ομόφωνη απόφαση που προβλέπει ότι δεν πρόκειται να αλλάξει η σειρά των εκλεγμένων βουλευτών. Και ότι αν συνεργαστεί οποιοσδήποτε άλλος μαζί τους, θα μπει στις επόμενες θέσεις των ψηφοδελτίων.
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα πρέπει να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα και να πάρει το μπόνους των 50 εδρών για να έχουν τη σιγουριά ότι θα εκλεγούν οι τυχόν νέοι συνεργαζόμενοι. Αλλιώς θα πρέπει να το ρισκάρουν.

20 σχόλια

  1. Ο ΖΥΡΙΖΑ είναι επικίνδυνος. Φάνηκαν πως χειρίστηκαν τους λαθρομετανάστες και όταν κατάλαβαν την αμυαλοσύνη τους που τους πήγα στην Νομική έκαναν τάχα πως δεν ξέρουνε τίποτα. Ο κόσμος του ΠΑ….σοκ που πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ δεν χαμπαριάζει, φάνηκαν οι ντενεκέδες που στην αναμέτρηση το 2007 ανάμεσα στον Παπανδρέου και στον Βενιζέλο στήριξαν τον ποδηλάτη παρότι χωρις τα χαρτιά του δεν ακούγονταν. Ντενεκέδες πρώην λάτρες του ποδηλάτη, βλάκες ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πρόγραμμα και αυτό φάνηκε περίτρανα που λέει ο κάθε βουλευτής του τα δικά του.
    Μαλάκιδες πρώην ΠΑ…σοκοι κάνατε την μαλακία σας και στηρίξατε τον ποδηλάτη τότε, ξανακάνατε και δεύτερη και από την όλοι αριστερά πήγατε βλάκες τον Συριζα που ενώ ο τόπος μας δεν έχει ούτε ψηλό ένας του Συριζα εκπρόσωπος του τότε, γιατί τον άλλαξαν έλεγε μαλάκες να φτιάξουμε κοιτώνες και όχι να στοιβάζονται οι λαθρομετανάστες.
    Ντενεκέδες πρών ΠΑ …σόκοι μην κάνετε βλάκες και Τρίτη μαλακία και στης επόμενες εκλογές ξανά ψηφίσετε βλάκες τον ΣΥΡΙΖΑ πάλι. Θα μας χρεοκοπήσουν οι άμυαλοι που όλο μαλακίες κάνουν. Έβαλαν τον αγωνιστή Γλέζο στο επικρατείας και τον ρεζίλεψαν, μα μπορεί στα 80 και + να σταθεί για βουλευτής ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχω την εντυπωση οτι το συριζα(των πουστηδων και των φτωχων μεταναστων) ΚΑΚΩΣ (ξανα)κατεβαινει σε "εκλογας"!!

    Τους στοχους του τους πετυχε!
    1.Ξεφυγε απο το "αγχος" μπαινω δεν μπαινω στο κυνοβουλιο..
    (τωρα του "μπηκε").. Βλεπω .."βουλευτες του" κατι απιθανες φατσες...(που συγχωρεστε με ΟΥΤΕ για σκατατζηδες δεν κανουν,αν ισχυσει η αξιοκρατια)..

    2.Ξεπερασε κατα πολυ το παραδοσιακό όσο και δογματικό ΚΚΕ, το οποίο δεν εννοεί να του αναγνωρίσει ούτε καν το δικαίωμα συνύπαρξης..

    Ο στοχος επετευχθη..
    Λοιπον δρομο τωρα πουστηδες και φτωχοι μεταναστες..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΣΗΜΙΤΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.

    ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙ ΗΜΕΡΩΝ ΣΗΜΙΤΗ ΑΔΕΙΑΣΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ 20 ΤΟΝΝΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΌ ΠΟΙΟΥ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ. ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ SWAPS ΤΗΣ GOLDMAN SACHS ΟΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΡΟΙΚΟΘΗΡΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΕ Ο ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΤΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΑΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΒΑΡΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΙΔΕΧΘΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΔΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ.

    ΔΡΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

    ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 2500 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΟΣΧΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ 60% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΑΣΘΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΠΩΡΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΟΙΝΕΣ ΜΕ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΛΟΠΙΜΑΙΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.
    Η ΠΤΕΡΥΓΑ V.I.P. ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΑ "ΕΠΙΛΕΚΤΑ" ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.
    ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΙΝ ΣΤΕΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ.
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΡΙΓΕ ΠΑΡΤΥ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΕΣ ΦΟΡΜΙΤΣΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το έργο του Βενιζέλου συνεχίζεται :
    - Μεγάλες επιβαρύνσεις από τις φορολογικές δηλώσεις, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΟΡΟΥ
    - Μεγάλες αναδρομικές μειώσεις στις συντάξεις ( ετοιμάστε υπογλώσσια για παππούδες και γιαγιάδες, σε 2-3 μέρες έρχονται )
    - Έλλειψη φαρμάκων και ιατρών,αφού από 23/05 θα πληρώνουμε όλοι τα φάρμακα !
    - Εκατοντάδες χιλιάδες λογαριασμοί της ΔΕΗ μένουν απλήρωτοι λόγω χαρατσιού, ενώ οι εφορίες αδυνατουν να εκκαθαρίσουν το χαράτσι σε όσους δεν μπορούν να πληρώσουν.
    - ο κόσμος συνεχώς ψάχνει για φτηνά προϊόντα, ενώ κανείς δεν κλείνει για διακοπές στα νησιά και σε τουριστικά μέρη, επειδή κάθε οικογένεια τρώει ότι έχει απομείνει για τα καθημερινά έξοδα. Και σε λίγο θα τρώει και από τα έτοιμα, για να πληρώνει τους φόρους του οικονομικού επιτελείου Βενιζέλου- Σαχινίδη-Π. Οικονόμου.
    Μέσα σε αυτό το χάος, στελέχη και ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ κινούνται προς όλες τις κατευθύνσεις εγκαταλείποντας το σάπιο κόμμα : κυρίως προς ΝΔ, Δημ. Αριστερά, Σύριζα και Ανεξάρτητους Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΥΤΕΞΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ.ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙ.ΕΝΩ ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΡΑΒΑΝΕΣ,ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ,ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ,ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΛΕΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ.
    ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΕΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΑΣ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ERIC HOFFER Ο ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΥΡΟ ΣΤΟ 1974.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "ΔΟΛ"-ιε ΨΥΧΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗ???

    "ΣΚΑΪ"- ΑΛΑΦΟΥΖΕΕΕΕΕΕΕΕ???

    "ΠΗΓΑΣΕ"- ΜΠΟΜΠΟΛΑΑΑΑΑΑΑ???

    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ,

    ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΗΗΗΣ!!!

    ΒΑΡΩΝΟΙ???

    ΒΡΩΜΕΡΑ ΤΖΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑ???

    ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ???

    ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ?????

    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ...

    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΒΑΡΑΤΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ...

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΟ 40%!!!!!

    ΟΣΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΕΣ,

    ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ,(ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ),

    ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΥΜΕΜΑ...

    ΟΣΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟΣΑΚΟΥΛΟ ΜΠΕΝΙΖΕΛΟ,

    ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΕΡΚΕΛ, ΣΟΪΜΠΛΕ, ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!!!!

    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ... ΖΩΑ!!!!!

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βλέπω τώρα τον Σαμαρά στην τηλεόραση να μιλάει στην Κ.Ο. της ΝΔ και αναρωτιέμαι...
    Βρε παιδιά, μ' αυτόν θα πάμε πάλι σε εκλογές;
    Με αυτόν τον παλαιοκομματισμό, με αυτόν τον ξύλινο λόγο;
    Ο άνθρωπος είναι η προσωποποίηση του παλαιοκομματισμού και των πελατειακών σχέσεων...
    Είναι αχώνευτος από τον λαό... πώς να το κάνουμε...
    Ακόμη κι αν έρθει στη ΝΔ η Ντόρα ή ο Καρατζαφέρης, αυτό δεν αλλάζει την εικόνα για το κόμμα στα μάτια του κόσμου.
    Να μην ξεχνάμε ότι προσέρχονται οι "χαμένοι". Αυτοί που δεν έπιασαν ούτε καν το 3%.
    Ένας ολοφάνερος καιροσκοπισμός και από τις δυό πλευρές...
    Αυτό το βλέπει ο κόσμος και δεν μπορεί να τον συγκινήσει...
    Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. α εγκλήματα του οικονομικού επιτελείου των κ. Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλου, Σαχινίδη, Π. Οικονόμου, Κουτρουμάνη, συνεχίζονται αυτές τις μέρες.

    1 ) Τα πρώτα εκκαθαριστικά δείχνουν ότι 6 στα 10 πληρώνουν μεγάλους φόρους ( ενώ μειώθηκαν τα εισοδήματά τους ) λόγω μείωσης του αφορολόγητου και του τριπλασιασμού των τεκμηρίων ! Μόνο 1 στα 10 παίρνει ψίχουλα επιστροφής φόρου !
    2) Έρχονται σιγά σιγά οι αναδρομικές μειώσεις στα 2 εκ. συνταξιούχους από αρχές Γενάρη και επικρατεί πανικός για το αν θα έχουν να αγοράσουν τα φαρμακα, τα οποία κόβονται από 23 Μαίου, γιατί η κυβέρνηση Παπαδήμου- Βενιζέλου έχει κηρύξει στάση πληρωμών στα οφειλόμενα του κράτους προς γιατρούς, φαρμακοποιούς και Έλληνες πολίτες.
    3) Οι απλήρωτοι λογαριασμοί στη ΔΕΗ, ελέω χαρατσιού, ξεπερνούν το 1.000.000 και αυξάνονται καθημερινά, αφού οι εφορίες δεν μπορούν να ελέγξουν τις χιλιάδες αιτήσεις. Αλλά και εκεί, το ΑΝΗΘΙΚΟ επιτελείο Βενιζέλου- Σαχινίδη έχει βάλει εξοντωτικούς όρους, ώστε να πληρώνουν χαράτσι για τη ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑ όλοι σχεδόν οι Έλληνες, και μάλιστα αβάσταχτο, λόγω ανεργίας και μεγάλης μείωσης των μισθών και των συντάξεων.
    4) Ταυτόχρονα ο κόσμος αποσύρει τις καταθέσεις του για να πληρώνει λογαριασμούς, χαράτσια, φόρους, έκτακτες εισφορές, ενώ θα στείλει το επιτελείο του Βενιζέλου και το ΕΤΑΚ και το ΦΑΠ προηγούμενων χρόνων, βυθίζοντας σε τέλμα την αγορά ακινήτων, και σε απελπισία όλους τους Έλληνες.
    5) Με το πρόγραμμα του Βενιζέλου- Σαχινίδη προβλέπεται νέοι φόροι σε αγροτεμάχια, οικόπεδα, ενοίκια και τόκους καταθέσεων, διπλασιασμός των αντικειμενικών αξιών, νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις και εφάπαξ, πράγματα που θα εξαθλιώσουν τους Έλληνες ακόμα περισσότερο.

    Είναι γεγονός, ότι η πολιτική Παπακωνσταντίνου- Βενιζέλου- Σαχινίδη περνάει "θηλιά" στο λαιμό των Ελλήνων, ακόμα και των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ. Αν συνεχιστεί η ίδια πολιτική, τους επόμενους μήνες θα έχουμε άλλους 500.000 άνεργους,ο κόσμος θα αρχίσει να ξεπουλάει τα σπίτια του και τα αυτοκίνητά του, και δεν θα μπορεί να πληρώνει τους βασικούς λογαριασμούς, θα πατώσει ο εσωτερικος τουρισμός, θα πτωχεύσουν ναυτιλιακές, αεροπορικές εταιρίες, θα πέσει κι άλλο η κατανάλωση πετρελαίου- βενζίνης και θα νεκρώσει η αγορά. Από την άλλη υπάρχει ένα νεφελώδες οικονομικό πρόγραμμα του σύριζα.
    Με βάση αυτά τα δεδομένα όλες οι φιλοευρωπαϊκές ψήφοι ( από δεξιά μέχρι αριστερά ) θα κινηθούν μαζικά προς τη Νέα Δημοκρατία, ενώ οι σώφρονες αντιμνημονιακοί θα κινηθούν προς τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τη Δημ. Αριστερά.

    Οι ειδήσεις σε τίτλους από διάφορα μπλογκ :

    - Σε σκοτσέζικο ντους αποδεικνύεται για τους Έλληνες φορολογουμένους η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων φέτος. Το μειωμένο αφορολόγητο, τα κατά πολύ υψηλότερα τεκμήρια...η δυσανάλογα μικρότερη παρακράτηση φόρου μέσα στο 2011, οι αλλαγές στις αποδείξεις και οι μειώσεις στις φοροαπαλλαγές έκαναν τα πρώτα 40.000 εκκαθαριστικά, που ήδη εκδόθηκαν από το ΚΕΠΥΟ προς όσους τόλμησαν ήδη να υποβάλουν τη φορολογική τους δήλωση ηλεκτρονικά, κάτι παραπάνω από τσουχτερά:6 στα 10 είναι χρεωστικά, με μέσο φόρο κοντά στα 1.350 ευρώ, ενώ
    μόλις 1 στα 10 είναι πιστωτικό, με μέση επιστροφή φόρου περί τα 800 ευρώ.Είναι χαρακτηριστικό ότι ο λόγος του καταβλητέου φόρου προς τις επιστροφές είναι στο 9 προς 1 (32 εκατομμύρια ευρώ προς 3,5 εκατομμύρια).

    -Πέταξαν από τις ελληνικές τράπεζες 2 δις ευρώ, από καταθετικούς λογαριασμούς από την προηγούμενη εβδομάδα μέχρι προχθές.

    -Πτωτικές τάσεις επικρατούν και σήμερα στο Χρηματιστήριο Αθηνών, καθώς παραμένει η πολιτική αβεβαιότητα στη χώρα έναν μήνα πριν από τη νέα εκλογική αναμέτρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ :
    ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΝΔ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ Ή ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, Η ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗ Ν.Δ.

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ, ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ, ΟΤΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΟΡΟΥ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΑ ! ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ 1.000.000 ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΤΟ ΕΠΑΡΑΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΤΟΥ Κ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΕΝΩ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΘΑ ΕΚΤΙΝΑΧΘΕΙ ΣΤΑ ΥΨΗ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ ΥΦΕΣΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ, ΠΛΕΟΝ, ΜΕ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΠΟΣΟΣΤΩΝ.

    ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΤΩΣΗ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΛΟΓΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΠΙΒΟΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΕ 3-4 ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ,ΕΝΩ ΟΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΨΗΦΟΙ, ΥΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗ Ν.Δ.

    Η ΔΗΜ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΑ ΚΑΡΠΩΘΕΙ 2-3% ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΛΑΦΡΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ.

    Η Χ.Α, ΤΟ ΛΑΟΣ, Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ 8/10 ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΛΟΓΩ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΚΡΑΙΩΝ ΙΔΕΩΝ ΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

    ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Ή ΆΛΛΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

    ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΤΟΥ ΔΗΣΥ, ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΑΝ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ 11- ΕΩΣ 120 ΕΔΡΕΣ, ΑΡΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΛΗΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΦΙΛΟΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΑΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΗ ΨΗΦΟΣ. ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ "ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ" ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΟΛ-ιε ΨΥΧΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗ???

    ΣΚΑΪ- ΑΛΑΦΟΥΖΕΕΕΕΕΕΕΕ???

    ΠΗΓΑΣΕ- ΜΠΟΜΠΟΛΑΑΑΑΑΑΑ???

    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ,

    ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΗΗΗΣ!!!

    ΜΕΓΑΛΟΒΑΡΩΝΟΙ???

    ΒΡΩΜΕΡΑ ΤΖΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑ???

    ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ???

    ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ?????

    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ...

    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΒΑΡΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ...

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΟ 40%!!!!!

    ΟΣΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΕΣ,

    ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, (ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ),

    ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ...

    ΟΣΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟΣΑΚΟΥΛΟ ΜΠΕΝΙΖΕΛΟ,

    ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΕΡΚΕΛ, ΣΟΪΜΠΛΕ, ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!!!!

    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΖΩΑ!!!!!

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕΕΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άλλη μια νίκη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στους σοβαρούς και μορφωμένους νέους

    -Ανύπαρκτος ο Τσίπρας.

    Για 26η-27η χρονιά, έχουμε χάσει το μέτρημα, η ΔΑΠ ΝΔΦΚ αναδεικνύεται πρώτη δύναμη στους μορφωμένους νέους ανθρώπους με περιπου τα ίδια ποσοστά με πέρσι, δηλ. 40% στα ΑΕΙ και 50+% στα ΤΕΙ.

    Για άλλη μια χρονιά είναι ουσιαστικά ανύπαρκτη η φοιτητική παράταξη του Τσίπρα που η ΔΑΠ, μέχρι τώρα, τη δίνει στο 4,78% όπως και πέρσι και τα ΕΑΑΚ (αναρχοκομμούνια) τη δίνουν σε πολύ λίγα τμήματα που επιλέγουν "ειδικά" για πάρτη τους, στο 8% από το 5,3% πέρσι..

    Τα αποτελέσματα που ακολουθούν είναι αυτά που δίνει η ΔΑΠ.

    Αποτελέσματα δίνουν και οι αναρχοαυτόνομοι αλλά αυτοί την επομένη των εκλογών όπου πολλοί μπαίνουν στη σελίδα τους για να δούνε αναλυτικά αποτελέσματα, βάζουν ένα προσωρινό, από καμιά 20αριά σχολές που τους βολεύουν και την επόμενη ή μεθεπόμενη μέρα, που δεν μπαίνει κανείς πια, βάζουν τα πλήρη.
    Έτσι σήμερα έχουν βάλει 23 σχολές (από χθες τη νύχτα) και δίνουν στον εαυτόν τους 23% από 13% πέρσι.
    Άυριο ή μεθαύριο που θα βάλουν και τα υπόλοιπα θα πέσουν πάλι στο 13%.

    Με αυτό το κολπάκι όμως τσιμπάνε οι ηλίθιοι που γράφουν στον τίτλο: ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. Ο άσχετος το βλέπει και το συνδιάζει με τον Τσίπρα, άσχετα αν στο κείμενο της είδηση λέει ότι η αύξηση αφορά την εξωκοινοβουλευτική αριστερά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτά παθαίνεις όταν βάζεις για υπουργό οικονομικών έναν δικηγόρο ( Βενιζέλο ) που δεν ξέρει από ανάπτυξη, αλλά μόνο από λόγια του αέρα.
    Κατέστρεψε την Ελλάδα, κατέστρεψε τους Έλληνες, που , ακόμα και τώρα, πληρώνουν με αίμα τις αλλοπρόσαλλες οικονομικές του πρακτικές.

    Σας τα λέγαμε ότι θα μειώσει κι άλλο μισθούς και συντάξεις, ότι θα μεγαλώσει η ύφεση και η ανεργία, και το χειρότερο ολο το καλοκαίρι, αντί για μπάνια, θα κάνετε μπάνιο στους φόρους.

    Και σκοπεύει να πάει στα ύψη και το πετρέλαιο θέρμανσης και το φυσικό αέριο ! Και να βάλει κι άλλους φόρους στα οικόπεδα, αγροτεμάχια, ενοίκια και τόκους καταθέσεων.
    Οι άνθρωποι ( Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλος, Σαχινίδης ) είναι ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ, γι' αυτό και σήμερα, ακόμα και το 13,1% που τους ψήφισε, τους εγκαταλείπει άρον άρον, προς Νέα Δημοκρατία και Δημ. Αριστερά και Ανεξάρτητους Έλληνες. Παίρνουν τα εκκαθαριστικά και παθαίνουν σοκ, βλέπουν τις συντάξεις και τους πάνε στα νοσοκομεία με λιποθυμικές τάσεις, τα σχολεία και τα πανεπιστήμια και οι δήμοι δεν έχουν λεφτά, κομμένα και τα φάρμακα από 23/05. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ- ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ- ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ. ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΟΛ-ιε ΨΥΧΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗ???

    ΣΚΑΪ- ΑΛΑΦΟΥΖΕΕΕΕΕΕΕΕ???

    ΠΗΓΑΣΕ- ΜΠΟΜΠΟΛΑΑΑΑΑΑΑ???

    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ,

    ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΗΗΗΣ!!!

    ΜΕΓΑΛΟΒΑΡΩΝΟΙ???

    ΒΡΩΜΕΡΑ ΤΖΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑ???

    ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ???

    ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ?????

    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ...

    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΒΑΡΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ...

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΟ 40%!!!!!

    ΟΣΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΕΣ,

    ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, (ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ),

    ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ...

    ΟΣΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟΣΑΚΟΥΛΟ ΜΠΕΝΙΖΕΛΟ,

    ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΕΡΚΕΛ, ΣΟΪΜΠΛΕ, ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!!!!

    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΖΩΑ!!!!!

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕΕΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. η

    Ψ
    Ω
    Λ
    Ο

    β
    α
    ρ
    ι
    ο
    π
    ο
    υ
    λ
    ο

    σε χτύπησε ΕΣΕΝΑ

    μ
    υ
    α
    λ
    ο
    χ
    υ
    μ
    ε
    ν
    ε ...!!!!

    Μ
    Α
    Σ
    Τ
    Ο
    Υ
    Ρ
    Ω
    γ
    α
    μ
    η
    μ
    έ
    ν
    ε......ΝΕΚΡΟΦΙΛΕ

    ΤΟΥ

    Π
    Α
    Σ+
    Ο
    Κ
    ....ληγμένε !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΟΛ-ιε ΨΥΧΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗ???

    ΣΚΑΪ- ΑΛΑΦΟΥΖΕΕΕΕΕΕΕΕ???

    ΠΗΓΑΣΕ- ΜΠΟΜΠΟΛΑΑΑΑΑΑΑ???

    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ,

    ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΗΗΗΣ!!!

    ΜΕΓΑΛΟΒΑΡΩΝΟΙ???

    ΒΡΩΜΕΡΑ ΤΖΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑ???

    ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ???

    ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ?????

    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ...

    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΒΑΡΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ...

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΟ 40%!!!!!

    ΟΣΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΕΣ,

    ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, (ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ),

    ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ...

    ΟΣΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟΣΑΚΟΥΛΟ ΜΠΕΝΙΖΕΛΟ,

    ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΕΡΚΕΛ, ΣΟΪΜΠΛΕ, ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!!!!

    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΖΩΑ!!!!!

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕΕΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. η

    Ψ
    Ω
    Λ
    Ο

    β
    α
    ρ
    ι
    ο
    π
    ο
    υ
    λ
    ο

    σε χτύπησε ΕΣΕΝΑ

    μ
    υ
    α
    λ
    ο
    χ
    υ
    μ
    ε
    ν
    ε ...!!!!

    Μ
    Α
    Σ
    Τ
    Ο
    Υ
    Ρ
    Ω
    γ
    α
    μ
    η
    μ
    έ
    ν
    ε......ΝΕΚΡΟΦΙΛΕ

    ΤΟΥ

    Π
    Α
    Σ+
    Ο
    Κ
    ....ληγμένε !!!!!!!!!!!

    των
    Λαθρο
    Κ
    Ω
    Λ
    Ω
    Ν ...του Τσίπρα

    ξ
    ε
    χ
    ε
    ι
    λ
    ω
    μ
    ε
    ν
    ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η μεγάλη πτώση του Χρηματιστηρίου και η πανικόβλητη απόσυρση καταθέσεων, όπως αναγράφουν όλα τα ειδησεογραφικά σαιτ, που θα οδηγήσουν ;
    Μήπως η Ελλάδα θα φτάσει σε κραχ, πριν τις εκλογές, με ευθύνη όσων δεν βοήθησαν τη δημιουργία οικουμενικής κυβέρνησης για την επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου, δηλαδή του κ. Τσίπρα ;

    Φυσικά, τεράστιες ευθύνες για την κατάσταση αυτή έχει οι πρώην υπουργός Οικονομικών Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλος και Σαχινίδης, που μαζεύουν όλα τα λεφτά των Ελλήνων σε χαράτσια, φόρους, με ταυτόχρονες οριζόντιες μειώσεις μισθών και συντάξεων, και με την σφαγή των ατομικών συντάξεων ! Αυτοί όλοι πρέπει να τιμωρηθούν στις επόμενες εκλογές και η νέα κυβέρνηση ( αν δεν έχει καταρρεύσει ως τότε η χώρα ) να πάει σε άμεση αναδιαπραγμάτευση των στόχων του μνημονίου και των δανειακών συμβάσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κάτσε καλά....κάτσε καλά Γεράσιμεεεεεε....

    (ο Κωλοτούμπας εεεεε Τσίπρας, το φώναζε σίγουρα από τη πρώτη γραμμή τότε).

    Και κάτι ακόμα είναι σοβαροί;

    Τη Λούκα θέλουνε;

    πάνε καλά;


    Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΩΣ ΧΑΒΑΛΕΣ

    Προχώρα Αλέξη, ο λαός σε ακολουθεί...

    τρα λα λα
    τρα λα λα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αλέξης Τσίπρας στο BBC:

    Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

    «Η ευρωπαϊκή ηγεσία και ιδίως η κυρία Μέρκελ πρέπει να σταματήσουν να παίζουν πόκερ με τις ζωές των ανθρώπων» δηλώνει ο Αλέξης Τσίπρας στο BBC, τονίζοντας ότι εάν «η ασθένεια της λιτότητας καταστρέψει την Ελλάδα, θα εξαπλωθεί στην υπόλοιπη Ευρώπη».

    Το βρετανικό ειδησεογραφικό δίκτυο αναφέρει στην ηλεκτρονική του έκδοση ότι ο ηγέτης του αριστερού ΣΥΡΙΖΑ -που μπορεί να έλθει στην πρώτη θέση στις εκλογές της 17ης Ιουνίου- επιτίθεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τη Γερμανία, την ώρα που γίνονται αναλήψεις εκατομμυρίων ευρώ από τις ελληνικές τράπεζες.

    Μιλώντας στο βρετανικό δίκτυο ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρει ότι οι τράπεζες -στην Ισπανία, την Ιταλία, καθώς και την Ελλάδα- κερδίζουν σε βάρος χιλιάδων Ευρωπαίων που έχουν εγκαταλειφθεί στη φτώχεια και τις δυστυχίες.

    «Συνεπώς, η ευρωπαϊκή ηγεσία και ειδικά η κυρία Μέρκελ πρέπει να σταματήσουν να παίζουν πόκερ με τις ζωές των ανθρώπων» λέει ο κ. Τσίπρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. «ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑ»
    τού... ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ...!!!

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Ο Υπ. Πρωθυπουργός της Ελλάδος
    - ο Αλέξης καλέ του Συριζα -,
    πού στο εσωτερικό και γιά εσωτερική κατανάλωση ωρύεται γιά την κατάργηση τού Μνημονίου στέλνει στα αφεντικά της Ε.Ε. επιστολή υποταγής στούς όρους του Μνημονίου...

    Στην επιστολή του δεν υπάρχει καν η λέξη «κατάργηση» του Μνημονίου την οποίαν έχει αντικαταστήσει με την «αναθεώρηση».

    Τό κείμενο της επιστολής:
    ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΖΟΖΕ ΜΑΝΟΥΕΛ ΜΠΑΡΟΖΟ
    ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΒΑΝ ΡΟΜΠΑΙ
    ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΜΑΡΤΙΝ ΣΟΥΛΤΣ
    Κοινοποίηση: ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΑΡΙΟ ΝΤΡΑΓΚΙ
    ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ EUROGROUP ΖΑΝ ΚΛΟΝΤ ΓΙΟΥΝΚΕΡ
    Αθήνα, Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

    Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε,
    Σας στέλνω αυτή την επιστολή μετά την παράδοση της διερευνητικής εντολής που ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας έδωσε σε μένα, ώστε να διακριβώσω τη δυνατότητα σχηματισμού Κυβέρνησης που να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του Κοινοβουλίου, σύμφωνα με το Σύνταγμά μας.
    Η επιστολή αυτή ακολουθεί προηγούμενη, που είχα αποστείλει στις 21 Φεβρουάριου.
    Η ψήφος του ελληνικού λαού την Κυριακή 6 του Μαΐου απονομιμοποιεί πολιτικά το Μνημόνιο Συνεννόησης/Μνημόνιο Οικονομικής και Χρηματοπιστωτικής Πολιτικής το οποίο συνυπέγραψαν η προηγούμενη κυβέρνηση Παπαδήμου και οι αρχηγοί των δύο πολιτικών κομμάτων που είχαν εγγυηθεί την κοινοβουλευτική πλειοψηφία της κυβέρνησης εκείνης. Και τα δύο αυτά κόμματα κατέγραψαν απώλεια, περίπου, 3,5 εκατομμύριων ψήφων, αθροίζοντας ποσοστό 33,5% των συνολικών ψήφων.
    Παρακαλούμε σημειώστε ότι, πριν από αυτό, το Μνημόνιο Συνεννόησης / ΜΟΧΠ είχε ήδη απονομιμοποιηθεί όσον αφορά την οικονομική αποτελεσματικότητά του. Αλλά δεν είναι μόνο ότι το Μνημόνιο Συνεννόησης / ΜΟΧΠ απέτυχε στην επίτευξη των ίδιων του των στόχων.
    Είναι, επίσης, ότι έχει αποτύχει να αντιμετωπίσει τις δομικές ανισορροπίες και ανισότητες της ελληνικής οικονομίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ επεσήμαινε όλα τα τελευταία χρόνια τις ενδογενείς αδυναμίες της οικονομίας.
    Όλες οι κυβερνήσεις, που συνεργάζονται στενά με την Ευρωπαϊκή Ένωση, αγνόησαν τις προτάσεις μας για συγκεκριμένες μεταρρυθμίσεις.
    Παρακαλούμε σημειώστε επίσης ότι, εξαιτίας των πολιτικών του Μνημονίου Συνεννόησης/ ΜΟΧΠ, η Ελλάδα είναι η μόνη ευρωπαϊκή χώρα σε καιρό ειρήνης η οποία το 2012 διανύει το πέμπτο διαδοχικό έτος βαθιάς ύφεσης. Επιπλέον, το πρόγραμμα Ανταλλαγής Ομολόγων (PSI) έχει αποτύχει να διασφαλίσει με αξιόπιστο τρόπο τη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα του αυξανόμενου δημόσιου χρέους ως ποσοστού του ΑΕΠ της Ελλάδας. Η λιτότητα δε μπορεί με κανένα τρόπο να είναι η θεραπεία στην ύφεση. Είναι λοιπόν επιτακτική η άμεση, κοινωνικά δίκαιη, αντιστροφή της καθοδικής τάσης της οικονομίας μας.
    Πρέπει επειγόντως να διασφαλίσουμε την οικονομική και κοινωνική σταθερότητα στη χώρα μας. Για το σκοπό αυτό, οφείλουμε να αναλάβουμε κάθε δυνατή πολιτική πρωτοβουλία προκειμένου να αντιστρέψουμε τη λιτότητα και την ύφεση. Γιατί πέραν της έλλειψης δημοκρατικής νομιμοποίησης, η συνέχεια της εφαρμογής του προγράμματος εσωτερικής υποτίμησης οδηγεί την οικονομία στην καταστροφή, χωρίς να δημιουργεί προϋποθέσεις ανάκαμψης. Η εσωτερική υποτίμηση τείνει να οδηγήσει σε κρίση ανθρωπιστική.
    Συνεπώς οφείλουμε να επανεξετάσουμε ολόκληρο το πλαίσιο της υπάρχουσας στρατηγικής, δεδομένου ότι δεν απειλεί μόνο την κοινωνική συνοχή και τη σταθερότητα στην Ελλάδα, αλλά αποτελεί και πηγή αστάθειας για την ίδια την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωζώνη.
    Το κοινό μέλλον των ευρωπαϊκών λαών βρίσκεται υπό την απειλή αυτών των καταστροφικών επιλογών. Είναι βαθιά η πίστη μας ότι το πρόβλημα της κρίσης είναι ευρωπαϊκό, και άρα σε ευρωπαϊκό επίπεδο πρέπει να βρεθεί η λύση.
    Με τιμή,
    Αλέξης Τσίπρας
    Πρόεδρος της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ
    Αντιπρόεδρος του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς


    Ο «ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑΣ» ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ.

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
    ΣΤΗΝ.........ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση