GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΙΜΑ...

Χθες είχαμε την χαρά της πέμπτης γέννας στον Ξενώνα μας και μάλιστα δίδυμης (ένα αγόρι και ένα κορίτσι). Να μας ζήσουν!! Δυστυχώς, σήμερα...

Χθες είχαμε την χαρά της πέμπτης γέννας στον Ξενώνα μας και μάλιστα δίδυμης (ένα αγόρι και ένα κορίτσι). Να μας ζήσουν!!
Δυστυχώς, σήμερα είχαμε την ενημέρωση ότι η μητέρα παρουσίασε μια επιπλοκή και θα χρειαστεί αρκετές μονάδες αίμα.
Παρακαλούμε πολύ όσους και όσες από εσάς θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν να απευθυνθούν στο πλησιέστερο σε αυτούς νοσοκομείο για να δώσουν αίμα.
Για το όνομα και το νοσοκομείο που θα χρεωθούν οι μονάδες αίματος, επικοινωνήστε με το γραφείο της ΑΡΣΙΣ στο 210 8259880.
Ευχαριστούμε πολύ.
Η ομάδα προσωπικού της ΑΡΣΙΣ

4 σχόλια

  1. περαστικά στην κυρία ΚΑΙ ΜΑΝΑ..
    ----------------------------------
    ΔΈΣΤΕ ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ....

    http://www.guardian.co.uk/world/2012/may/25/payback-time-lagarde-greeks

    ΠΙΑ ΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΆΤΕΥΣΗ:::ΠΙΑ ΡΕ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΜΕ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΑΣ ΠΑΙΖΕΙ Η ΚΑΡΓΙΑ.ΚΑΙ ΖΗΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΨΥΦΗΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ...ΜΟΝΟ ΕΞΩΔΟ ΠΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ Δ@@@@@@Ο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαι αιμοδοτρια και μαλιστα μετα τη δευτερη γεννα μου παρουσιασα χαμηλο αιματοκριτη. Με καταλληλη διατροφη επι ενα χρονο το εφερα πλεον στα φυσιολογικα και πριν μια εβδομαδα εδωσα παλι αιμα.

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩΣΩ ΣΗΜΕΡΑ!!!
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ Η ΜΑΝΑ!!!

    ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΠΕΥΣΟΥΝ
    ειναι ανωδυνο και σου προσφερει αυτο που ΠΟΥΘΕΝΑ δεν βρισκεις.
    ΤΗΝ ΑΓΑΛΙΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γαμιεται ο Σαμαρας κι ο πουτάνας γιος ο τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση