GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι βοές της αβύσσου...

Από τον Β. Μπαλάφα. Σε άρθρο μου στις 12 Νοεμβρίου 2011 έγραφα τα εξής : «Τον Ιούνιο του 1991, η Ελλάδα συμπλήρωνε 10 χρόνια από την έντα...

Από τον Β. Μπαλάφα.

Σε άρθρο μου στις 12 Νοεμβρίου 2011 έγραφα τα εξής :
«Τον Ιούνιο του 1991, η Ελλάδα συμπλήρωνε 10 χρόνια από την ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα (Ε.Ο.Κ.). Σε ομιλία του προς τους πρέσβεις των χωρών – μελών της ΕΟΚ, κατά τη διάρκεια επίσημου γεύματος προς τιμήν τους, ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής, έλεγε : "Aν η Kοινότης μεταβληθεί σε λέσχη πλουσίων το οξύ πρόβλημα Bορρά-Nότου, που υπάρχει σε παγκόσμια κλίμακα, θα γίνει και πρόβλημα στους κόλπους της ίδιας της Kοινότητας, με αποτέλεσμα να αμβλυνθεί, όπως είπα, η πολιτική και ψυχική συνοχή της.".
Σήμερα, 20 χρόνια μετά, η Ευρώπη βρίσκεται σε ακριβώς αυτό το κρίσιμο σταυροδρόμι. Καλείται να δώσει πολιτικές και ουσιαστικές απαντήσεις, χωρίς εκβιασμούς, χωρίς πρόχειρες κορώνες, χωρίς ύφος ιερατείου, σε ένα πρόβλημα που τη διαπερνά και τη φέρνει αντιμέτωπη με τη μεγαλύτερη κρίση στο οικοδόμημά της.»
Είναι αλήθεια και πλέον αποδεδειγμένο ότι πολύ λίγος κόσμος διαβάζει πια άρθρα και προβληματίζεται από αυτά. Υπάρχουν δύο μαζικές, πλειοψηφικές κατηγορίες αναγνωστών. Στην πρώτη ανήκουν εκείνοι που διαβάζουν τον τίτλο, κοιτάζουν το όνομα του αρθρογράφου, τον «σφραγιδώνουν» με την ταμπέλα που του έχουν φορέσει τα κάθε λογής, τοπικά και μη, «παπαγαλάκια» και λένε «που να διαβάζω τώρα, τις ίδιες μαλακίες θα γράφει ο κομματικός κολλημένος». Υπάρχει και η δεύτερη μαζική κατηγορία, που θεωρεί ορθή αρθρογραφία και μπαίνει στη διαδικασία να τη διαβάσει, μόνο εκείνη που παράγεται από «αριστεριστές», από δήθεν ανένταχτους που παίζουν όμως συγκεκριμένα κομματικά παιχνίδια ή από διάφορους τύπους που συνήθως αφορίζουν το οτιδήποτε δε συμφωνεί με αυτούς, «εξυπνακίζουν» με δικανικό λόγο, πάνε με το ρεύμα του εκάστοτε λαϊκού θυμικού, αναζητώντας γόνιμη πελατεία είτε για τις ματαιοδοξίες τους, είτε για τα επαγγελματικά τους. Θα είναι τυχερός κανείς αν κάποιο από τα άρθρα του πέσει στη ματιά κάποιου που έχει τη διάθεση να διαβάσει ένα κείμενο χωρίς πρώτα να του βάλει «κοστούμι».
Στο πέρασμα των ετών, στην κεντροδεξιά συνείδηση γενικά, και λόγω των γνωστών συμπλεγματικών αντιλήψεων μιας βλακωδώς θεωρούμενης ιδεολογικής κατωτερότητας που κατά καιρούς αγγίζει τα όρια της ενοχής, κυριάρχησαν νοοτροπίες που θέλουν το οτιδήποτε γράφεται από κάποιον που ανήκει δεδηλωμένα στην ευρύτερη παράταξη να θεωρείται μη «αποδοτικό», ότι δεν μπορεί να έχει απήχηση, ή ότι δεν μπορεί να αποτελεί κάτι το σχετικά «αντικειμενικό». Αλήθεια, υπάρχει πλήρως αντικειμενική αρθρογραφία ; Ο καθένας μπροστά στο λευκό new document του Word, είναι μόνος, αυτός, οι ιδέες του, οι αντιλήψεις του, η δική του οπτική για τα πράγματα. Θέτει τους προβληματισμούς του, αναλύει τις απόψεις του και το κάνει γραπτώς έτσι ώστε να υπάρχει και η δυνατότητα αναδρομικότητας σε παλαιότερα άρθρα του και αναλαμβάνει αυτό το ρίσκο σε ένα πολιτικό σκηνικό που οι «επαγγελματίες» της πολιτικής αποφεύγουν τα πολλά γραπτά γιατί ξέρουν ότι ο δρόμος είναι γεμάτος με «στροφές» και λακκούβες. Οι περισσότεροι κορυφαίοι, αν προσέξετε, όταν δημοσιεύουν άρθρα, είτε αυτά είναι πολύ στρογγυλά, είτε γενικόλογα, είτε αφορούν σε θέματα αυτού που αποκαλούμε «καθολικώς αποδεκτό». Θέλουν να είναι σε όλα μέσα, βρέξει – χιονίσει. Βρε αδελφέ όμως, άνθρωποι είμαστε, επιτρέπεται και το λάθος !
Κατά τη δική μου άποψη, ένα άρθρο πρέπει να δημιουργεί συζήτηση και σκέψη και όχι απλώς να αναφέρεται στεγνά σε μια ρητορική ή έναν δικανικό λόγο που δεν επιδέχεται, λογικής και όχι άτακτης, πλαστικότητας. Τι νόημα έχει δηλαδή ένα άρθρο που δεν έχει σκοπό να αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης, να ανατροφοδοτηθεί από δημιουργική αντιπαράθεση και διαφωνία, να προσφέρει ενδεχομένως την επόμενη ημέρα μια εμπλουτισμένη μορφή που θα περιέχει την αντίδραση του αναγνώστη ; Αυτό λειτουργεί και αμφίδρομα. Και ο αναγνώστης μπορεί να προσθέσει στη δική του σκέψη και συλλογιστική κάποια στοιχεία από ένα άρθρο που διαβάζει. Αυτό είναι άλλωστε το νόημα. Αν ο αρθρογράφος για ένα θέμα αλλάξει οπτική, θα πρέπει αυτή την αλλαγή να την εξηγήσει επαρκώς και συγκεκριμένα, δεν είναι έγκλημα, αλλά δεν είναι και κάτι που μπορεί να γίνεται κατά το δοκούν, κατά «τας συνθήκας» και με σημαίες ευκαιρίας.
Επιστρέφοντας στο παράδοξο της κεντροδεξιάς, αν κοιτάξει κανείς ακόμα και τις κατά καιρούς κομματικές εκδόσεις της, θα διαπιστώσει μια έντονη ροπή προς την «αριστερίστικη» αρθρογραφία, τόσο μεγάλη που ξεπερνά τα όρια της πολιτικής «σαδομαζοχιστικής ανωμαλίας». Αυτό το παράδοξο δίνει την εικόνα ότι η κεντροδεξιά παλεύει μια ζωή με τα σωθικά της, αναζητά ατέρμονα ένας «είδος» δικαίωσης και αυτοκτονικής «επιβεβαίωσης» από ανθρώπους που πολύ απλά, ποτέ δεν πρόκειται να συνταχθούν επί του πρακτέου μαζί της. Περιμένει εναγωνίως, κάθιδρη, βουλιμική, μια γραμμή, δυο λέξεις, μια θετική παράγραφο κάποιου «αριστερόστροφου» αρθρογράφου για να πανηγυρίσει, ακόρεστη, κάποιο ίχνος ευσήμου. Αν συμβεί αυτό, τον καθιστά σχεδόν ήρωα και εκείνος στα επόμενα 10 άρθρα του την κατακεραυνώνει με λεκτικούς μονολόγους στους οποίους κανείς δεν απαντά, αλλά ήδη η παράταξη του έχει αυξήσει σημαντικά το αναγνωστικό κοινό.
Κάπως έτσι η κεντροδεξιά έχει «ξεχάσει» σημαντικές αναφορές όπως αυτή του Εθνάρχη στην πρώτη παράγραφο του άρθρου, δεν έχει δημιουργήσει τις δικές της πένες αναφοράς, εξαιρώ τεράστιους ιστορικούς αρθρογράφους του χώρου που απλώς επιβεβαιώνουν τον κανόνα που περιγράφω, όπως ο Χ. Πασαλάρης, αλλά αμφιβάλω αν τους γνωρίζουν οι νεότερες ηλικίες. Για διάφορους λόγους που δεν είναι του παρόντος, φρόντισε επίσης να εξοβελίσει σχεδόν τον πολιτικό λόγο παλαιότερων ετών και δεκαετιών μέσα στον οποίο θα μπορούσε κανείς εύκολα να βρει τα αίτια για την κατάσταση που βρισκόμαστε σήμερα και τις προσπάθειες που κατέβαλε η κεντροδεξιά για να τα αντιμετωπίσει. Το είχα πει παλαιότερα σε μια κουβέντα, μοιάζουμε σαν να χάνουμε τις αναφορές μας, τις καταστατικές αρχές και θέσεις μας, τις διαχρονικές μας ιδεολογικές κατευθύνσεις, τους πυλώνες του συγκριτικού μας πλεονεκτήματος που κατά τη γνώμη μου είναι η συνέπεια των ιδεών και η πρωτοπορία των θέσεων. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι κατά καιρούς η κεντροδεξιά και μέσα στο φοιτητικό χώρο έχει εκφράσει θέσεις που στην εποχή τους ήταν ρηξικέλευθες, ριζοσπαστικές, ανατρεπτικές και οι άλλοι απλώς ήρθαν σε αυτές μετά από δεκαετίες.
Σήμερα, ακόμα και το μεγαλύτερο μέρος της Αριστεράς ήρθε στις θέσεις της κεντροδεξιάς, ασπάστηκε το ευρωπαϊκό όραμα, συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούμε να προχωρήσουμε με προγραμματικό λόγο «Woodstock» και κατασκηνωτικής κομμούνας. Όμως όλοι αυτοί οι αρθρογράφοι που ανέφερα πριν, περιέλουσαν αυτές τις θέσεις με «αριστερίστικη» γενικολογία και σήμερα παριστάνουν τους νικητές και τους τιμητές. Ας ξαναδιαβάσουν τώρα αυτοί, όλοι τους, τα λόγια του Εθνάρχη, παραπάνω, από το μακρινό 1991, ας κοιταχτούν στον καθρέφτη και ας θυμηθούν τι έλεγαν εκείνοι τότε και πιο πριν … Λαός χωρίς μνήμη, είναι λαός χωρίς μέλλον. Οι βοές της αβύσσου που σήμερα ηχούν όλο και πιο δυνατά, πρέπει να μας κάνουν όλους, άμεσα, πιο συνειδητοποιημένους, πιο ιδεολόγους, πιο συνεπείς.

http://vbalafas.blogspot.com/2012/05/blog-post_14.html

12 σχόλια

  1. ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ
    ΚΟΥΒΕΛΗΣ
    ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
    ΣΑΜΑΡΑΣ.
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ.
    ΑΡΑ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΟΙ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ,
    ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΑ ΠΑΛΙΙΟΠΡΑΜΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΣΑΙ.
    ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ ΔΗΛΑΔΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΡΙΜΕΝΕ 8.33,ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ,ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΜΕΓΚΑΛΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ.

    ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΦΤΙΑΞΟΥΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ 168 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ,ΑΝΕΤΗ ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ,

    ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ

    ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ

    ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΜΟΝΗ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΚΟΡΜΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ,

    ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΜΠΟΝΟΥΣ 50 ΕΔΡΩΝ,

    ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΔΗΜΑΡ

    ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠ'ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΗΝ ΑΟΖ,ΣΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΔΟΥΒΛΙΝΟΥ 2,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!!

    ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 170 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΟΡΑΤΗ ΚΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΛΥΣΗ!!!

    ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΟΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ.

    ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΕΤΑ.

    ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΤΟΠΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΑ'ΘΕΛΕ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ Η ΝΔ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ,ΑΛΛΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ 7 ΜΟΝΑΔΕΣ!!!

    Η ΝΔ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ 2Η ΘΕΣΗ.

    ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΥΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

    ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ.

    ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 6 ΜΑΗ ΟΤΙ ΤΟ 20% ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΒΡΙΖΑΤΕ

    ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ

    ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ,ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ,
    ΘΑ ΠΑΛΕΨΕΤΕ ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΤΟ 15%.

    ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 6ΗΣ ΜΑΪΟΥ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΞΕΠΑΤΩΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

    Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!!!!!

    ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ!!!

    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΛΕΨΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ 15% ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. .
    ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ SIΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ 12 ΣΥΝΙΣΤΩΣΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ...
    ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΗΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ
    Ζ Ω Η ..ΣΑΣ
    ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ..!
    ΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.!
    ΓΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΘΡΑΚΗΣ..
    ΓΙΑ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ!!! ΚΛΠ.

    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ μία χρεκοπομημένη και πτωχευμένη χώρα της Ευρώπης ΔΙΟΤΙ έτσι τον διέταξαν ΟΙ 9 ΑΠΌ ΤΙΣ 12 ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΩΝ..ΞΕΝΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΟΥΣ.
    + + + + + + + + + + + + + + + +
    θυμήσου τον Δεκέμβρη και τις φωτιές παντουστην Ελλάδα και τους νεκρούς Έλληνες.

    ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ.. ΑΚΟΜΑ
    και ΑΝ μπορείτε (; ) να αναλογιστείτε ότι τότε
    επι Σημίτη "ωραία και καλά"
    μπήκαμε στο ευρω με αναλογία
    340.75 δρχ= 1 ευρω.

    Τώρα ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΙ-ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟΙ
    & ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΟΙ
    - εξαιτίας του ΔΟΣΙΛΟΓΟΥ τσογλάνογλου γεωργίου του σάπιου ανδρέ -
    Δηλαδή ...ΣΚΑΤΑ και ΑΠΟΣΚΑΤΑ
    η αναλογία θα είναι απο 1.500 δρχ και πάνω = 1 ευρω

    Ζωή σε λόγου σας, αμήν +


    ΧρυσόψαρΑ-ΣυριζολαγνοΛάθρα & ΑΕροψεκασμένοι..πληροφοριακά:
    ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΣΚΑΤΙΛΑ.

    * εμείς οι πολλοι, οι δημιουργικοί, οι Έλληνες, οι όχι λουφαδόροι κρατιμόμισθοι ρουφιάνοι-τεμεπέληδες
    λαμόγια..ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ρε ΆΧΡΗΣΤΟΙ
    ΜΚΟ Λαθρογιούφτοι.
    ΤΕΛΟΣ ____________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 9.07
    ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΟΧΘΕΣ.
    'ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΙΕΤΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΕΧΟΥΝ 168 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.ΑΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ.''
    ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ
    ΠΟΙΟΣ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΓΕΛΟΙΟΣ ΠΙΑ.
    ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ..

    ΑΣΧΟΛΗΘΗΤΕ ΜΕ ..ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ και τον ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ.
    "Σχέδιο εκφοβισμού του λαού για επιστροφή στη δραχμή"...
    ενώ η επιστροφή θα είναι παράδεισος !!

    Δήλωση για τα πανηγύρια έκανε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος παρόλο που ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε 9 βουλευτές στη Β Αθήνας απέτυχε παταγωδώς να εκλεγεί βουλευτής παρά την προβολή που είχε και ήρθε 17ος...!

    - Το περίεργο στις δηλώσεις είναι ότι ακόμα και ο ΣΥΡΙΖΑ αναγνωρίζει ότι υπάρχει πρόβλημα στις Τράπεζες και χρειάζονται ανακεφαλαιοποίηση (η οποία τώρα θα γίνει με λεφτά της δανειακής σύμβασης) γιατί αλλιώς θα καταρρεύσουν... και αν καταρρεύσουν θα καταρρεύσει μαζί τους και όλο το σύστημα.

    Εκτός αν ο Σκουρλέτης και ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν ότι δεν απευθύνονται σε Έλληνες αλλά σε Φινλανδούς που μόλις ακούσουν από ευρωπαϊκά χείλη "σταματάει η καταβολή χρημάτων" δεν θα τρέξουν στις Τράπεζες και τα σούπερ μάρκετ αλλά θα διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και θα παρακολουθούν τις εξελίξεις από τον καναπέ...

    - Με τη δήλωσή του αυτή, ο Πάνος Σκουρλέτης άφησε να εννοηθεί ότι τελικός στόχος του «σχεδίου» δημιουργίας πανικού από τα ΜΜΕ και τις τράπεζες είναι η ανάσχεση της ανόδου που φέρεται να έχει ο ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των νέων επαναληπτικών εκλογών, τις οποίες ο Αλέξης επιδιώκει με κάθε τρόπο
    και ....στα παπάρια του
    Αν και ΠΟΣΟ θα κοστίσουν στην Ελλάδα και το λαό +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Ο κόσμος χάνεται και το αιδοίο χτενίζεται:

    Την επανίδρυση του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ο Αλ. Τσίπρας
    Τη μετεξέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ σε μια μεγάλη δημοκρατική αριστερή παράταξη ανακοίνωσε ο Αλ. Τσίπρας.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ της 5ης Μαΐου δεν υπάρχει πια, είπε ο κ. Τσίπρας, ανακοινώνοντας την επανίδρυση του ΣΥΡΙΖΑ και τη μετεξέλιξή του σε μια μεγάλη δημοκρατική αριστερή παράταξη.
    Ο κ. Τσίπρας ανακοίνωσε ότι αυτή είναι η εντολή του λαού, δηλαδή η επανίδρυση του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε ότι αυτή η προσπάθεια άρχισε ήδη και χθες πραγματοποιήθηκαν προς αυτή την κατεύθυνση 70 ανοιχτές λαϊκές συνελεύσεις σε όλη τη χώρα.


    χαχαχαχα..χοχοχοχο..χιχιχιχι..χεχεχεχε

    Θελει να παρει τις 50 εδρες του πρωτου κομματος...
    Τωρα ειναι καλες ετσι ???

    Ρουφογκαυλέτα των Σκοπιανών
    Γιουσουφάκι στα τέσσερα των Τούρκων
    Παπανδρεόυ ΠΑΠΑΤΖΗ Νο..4 !
    ΛΑΘΡΟ-ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗ

    ΤΕΛΟΣ ΝΟΥΜΕΡΟ +___________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΞΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, ΟΔΗΓΕΙ
    ΣΕ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟΥ ΚΚΕ, ΤΗΣ Χ.Α ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΞΙΩΝ, ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ, ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ, ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ Η ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΟΔΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ, ΤΕΛΙΚΑ, ΝΑ ΜΗ ΠΙΑΣΕΙ ΤΗ 1Η ΘΕΣΗ, ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΕΝΤΡΩΟΙ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ.

    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΚΛΟΓΙΚΑ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΚΑΛΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ.

    ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΦΤΙΑΞΟΥΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ 168 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ,ΑΝΕΤΗ ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ,

    ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ

    ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ

    ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΜΟΝΗ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΚΟΡΜΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ,

    ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΜΠΟΝΟΥΣ 50 ΕΔΡΩΝ,

    ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΔΗΜΑΡ

    ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠ'ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΗΝ ΑΟΖ,ΣΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΔΟΥΒΛΙΝΟΥ 2,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!!

    ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 170 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΟΡΑΤΗ ΚΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΛΥΣΗ!!!

    ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΟΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ.

    ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΕΤΑ.

    ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΤΟΠΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ

    ΑΝΑΛΥΤΕΣ Γ.Τ.Π.Κ. ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ

    ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ

    ΚΑΙ Η ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΣΕΝ.

    Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ

    ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    ΜΕ ΚΟΡΜΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΘΑ΄ΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΤΩΝ 50 ΕΔΡΩΝ

    ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΑΡ

    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΟΙΝΟΣ ΤΟΠΟΣ ΣΤΗΝ ΑΟΖ,ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΔΟΥΒΛΙΝΟΥ 2 ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ (ΠΟΥ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ)

    ΠΑΝΩ ΑΠΟ 170 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ.

    ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ,

    ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΗΔΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΗ

    ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΘΗΛΙΑ ΤΩΝ ΤΣΑΤΣΑΔΩΝ ΤΟΥ ΤΟΜΣΕΝ

    ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΝΤ-ΔΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΚ!

    Η ΧΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ

    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ

    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠ'ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ

    ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ

    ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΙΡΗΝΗ

    ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ

    ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠ'ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

    ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΓΓΥΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ
    ΤΟ ΧΑΟΣ,ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ,ΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ

    ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΚΑΔΡΟ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

    ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ

    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ

    ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ

    ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ

    ΟΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ

    ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΛΩ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ
    ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΝΔ,ΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ

    ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ

    Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΤΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΟΥΜΕ

    ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ

    ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

    ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

    ΗΤΑΝ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ

    ΤΟΥΤΟΙ ΕΔΩ ΤΗΣ ΠΟΛΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ

    ΟΥΤΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ Σ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση