GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Η απειλή τώρα δεν είναι ο Τσίπρας. Η απειλή είναι ο Σαμαράς κι ο Βενιζέλος..."

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ. Τέρμα η κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν με ενδιαφέρει αν θα κυβερνήσει ο Τσίπρας, αν το θελήσει ο λαός ας γίν...

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ.
Τέρμα η κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν με ενδιαφέρει αν θα κυβερνήσει ο Τσίπρας, αν το θελήσει ο λαός ας γίνει. Όταν έρθει η ώρα αυτή, θα κρίνεται συνεχώς και δεν θα τον αφήσουμε σε χλωρό κλαρί. Δεν ξαναχτυπάω τον ΣΥΡΙΖΑ όσο ανθελληνικό κόμμα κι αν είναι.
Η απειλή τώρα δεν είναι ο Τσίπρας. Η ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ είναι πρώτα ο Σαμαράς, και μετά ο Βενιζέλος. Εάν βγει πρώτος ο Σαμαράς κι αν ανέβει λίγο ο Βενιζέλος, ΘΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ. Θα το έκαναν και τώρα αλλά ο σοφός λαός φρόντισε να τους δώσει μόνο 149 έδρες. Γι’αυτο χτυπιούνται σαν………..
τα χταπόδια.
Αν συγκυβερνήσουν αυτοί οι δυο μνημονιακοί δοσίλογοι, όλοι γνωρίζετε τι μας περιμένει. Όλοι γνωρίζετε πόσο θα πτωχύνει ο λαός, και μόνον αυτός, και κανείς άλλος (βιομήχανος, τραπεζίτης, εφοπλιστής ή διαπλεκόμενος). Όλοι γνωρίζετε ότι πάλι η κρίση θα φορτωθεί στις πλάτες μας και μόνο.
Γι’αυτο έχει λυσσάξει η διαπλοκή, οι βιομήχανοι, η Ε.Ε., η Μέρκελ. Δεν πρέπει να κυβερνήσει κάνεις άλλος πλην ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, απαγορεύεται. ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΤΩΧΟΣ και κανένας άλλος. Υπάρχει κίνδυνος αν κυβερνήσει κάποιος άλλος πλην ΝΔ-ΠΑΣΟΚ μετά από 38 χρόνια, ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ.
Είναι επιτακτικό στις 17 Ιουνίου ο πρώην δικομματισμός να καταστραφεί εκ βάθρων. Είναι επιτακτικό ο Σαμαράς, η Ντόρα κι ο Βενιζέλος να αποτελέσουν παρελθόν. Είναι επιτακτικό να καταστραφούν τα κόμματα που μετατράπηκαν σε εγκληματικούς οργανισμούς εξυπηρέτησης της ντόπιας διαπλοκής, των ξένων τοκογλύφων και της οικογενειοκρατίας.
Μόνο έτσι θα αναπνεύσει η Ελλάδα, η πατρίδα μας. Μόνο έτσι θα γυρίσουμε σελίδα.
Εγώ δεν μπορώ να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ, δεν είμαι αριστερός. Είμαι δεξιός και θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή γιατί πιστεύω στον εθνικισμό (ως αναγεννητική δύναμη για ένα έθνος) και για να ξεβρωμίσει ο τόπος. Ψηφίστε οτιδήποτε πλην ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
Μην τσιμπάτε την προπαγάνδα ότι »ο ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει τον κομμουνισμό» που εντέχνως περνούν στον κόσμο για να τον εκφοβίσουν. Και το ΠΑΣΟΚ το 1981 θεωρούνταν ακραίο σοσιαλιστικό κόμμα, και οι πατεράδες μας φοβόντουσαν αριστερές αντεκδικήσεις. Τελικά, το ΠΑΣΟΚ έγινε πιο νεοφιλελεύθερο και από την ΝΔ ακόμη. Έγινε το ίδιο το »σύστημα».
Σήμερα δεν υπάρχει ούτε Σοβιετική Ένωση ούτε ανατολικό μπλοκ, όπως τότε. Η Ευρωπαϊκή Ένωση μετατρέπεται μέρα με την μέρα σε ΕΣΣΔ που καταπιέζει τους λαούς. Θα μείνουμε σε αυτήν, αλλά οι θυσίες μας θα έχουν ένα όριο. Και η εθνική και λαϊκή κυριαρχία μας θα είναι αδιαπραγμάτευτη.
Η επόμενη ημέρα θα είναι δύσκολη αν κυβερνάει ο Σαμαράς. Τα χαράτσια, οι φόροι, η κατεδάφιση κοινωνικών δικαιωμάτων, τα τσεκούρια σε μισθούς και συντάξεις μας περιμένουν. Μην νομίζετε ότι έβαλε μυαλό από το 18,8% και θα »επαναδιαπραγματευθεί το μνημόνιο». Το έχει υπογράψει και η Μέρκελ θα του τρίψει την υπογραφή στα μούτρα. Όταν είσαι προδότης, σε κρατάνε από τα καρύδια, και σε κρατάνε για μια ζωή.
ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. Η ιστορία μετά θα βρει τον δρόμο της. Η Ελλάδα δεν τελειώνει με την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, ούτε περιμένει να την σώσει ένας ανίκανος Σαμαράς που γλείφει αριστερά-δεξιά μπας και γίνει πρωθυπουργός.

20 σχόλια

  1. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ για την πρόταση Αρσένη.
    __________________________________________
    [Τσαντίστηκαν οι σύντροφοι επειδή ο Αλέξης
    τους πρόδωσε και τα βρήκε με το βαθύ ΠΑΣΟΚ
    της Λούκας και του Γεράσιμου].

    Επίθεση προς τον ΣΥΡΙΖΑ για την πρόσφατη πρόταση να αναλάβει την πρωθυπουργία της χώρας ο Γεράσιμος Αρσένης ως υπηρεσιακός πρωθυπουργός, εξαπέλυσε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ κατηγορώντας τον για «συνεχή αποδυνάμωση του κινήματος που έφερε σε αδιέξοδο τα κόμματα του Μνημονίου».

    Όπως ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου του κόμματος, «Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ δείχνοντας "υπευθυνότητα" και "σύνεση", υποχωρώντας από τις "μη μονομερείς ενέργειες" και τη "διαπραγμάτευση" των όρων του Μνημονίου έως την υπόδειξη του Γ. Αρσένη ως υπηρεσιακού πρωθυπουργού, συνεχώς αδυνατίζει το κίνημα που έφερε σε αδιέξοδο τα κόμματα του Μνημονίου.

    Κι επειδή για την Αριστερά δεν υπάρχει κανένας "σκοπός" που να αγιάζει τα "μέσα", φαίνεται ότι ο σκοπός της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ είναι ταυτόσημος με τα μέσα που χρησιμοποιεί».

    Αναφορικά με τον Γεράσιμο Αρσένη, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ σχολιάζει πως «δεν ξεχνάμε ότι εδώ και δύο χρόνια δεν έχει πει ούτε λέξη ενάντια στο πρόγραμμα λιτότητας και την υπαγωγή της χώρας στις επιταγές του ΔΝΤ και της ΕΕ, την οποία σε μεγάλο βαθμό ενορχήστρωσε και υλοποίησε η σύζυγός του Λούκα Κατσέλη. [...] Δεν είναι δουλειά της Αριστεράς να ξεπλένει φθαρμένους πολιτικούς, ούτε να ανασύρει πρόσωπα τα οποία ο ίδιος ο κόσμος του κινήματος έστειλε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας» τονίζεται χαρακτηριστικά.

    Τέλος καταλήγει λέγοντας πως «η Αριστερά δεν έχει ανάγκη να δίνει «εχέγγυα» στην αστική τάξη και τα κέντρα εξουσίας, έχει υποχρέωση να δίνει εχέγγυα στον κόσμο του κινήματος, στον εργαζόμενο λαό, στη νεολαία. Έχει υποχρέωση να τιμά τους αγώνες του λαού».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. .................._____________

    ΣΥΡΙΖΑ hot line.

    - Για αύξηση μισθού,
    γράψε ALEXIS (κενό),
    το ποσό που επιθυμείς και αποστολή στο 1981.


    - Για το ποσό που θέλεις να σου κατασχέσουν,
    γράψε GLEZOS (κενό), τον αριθμό λογαριασμού σου,
    (κενό),το ποσό που διαθέτεις και αποστολή στο 1945.

    + ______________________________+

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ


    ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΥΠΟΨΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ Η ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ, ΤΑ ΔΥΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ,Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΝΙ.


    ΕΙΔΗ ΟΣΟΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΝΙ .

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΨΗΦΙΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δηλαδή θέλετε να μας πείτε ότι η ΧΑ δεν έχει σχέση με διαπλεκόμενα συμφέροντα και επίσης ότι δεν έχει σχέση με Πασοκ - ΝΔ; ΧαχαχαΧΑΧΑΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ιδού τα κατορθώματα του επιτελείου Βενιζέλου- Σαχινίδη. Μετά το χαράτσι, στέλνουν νέους φόρους για τα ακίνητα. Και το καλοκαίρι ακόμα χειρότερα.

    Αίρεται το «απαγορευτικό» εκκαθαριστικών με φόρους

    Στο «στόχαστρο» του υπουργείου Οικονομικών μπαίνουν και πάλι από την επόμενη εβδομάδα οι ιδιοκτήτες ακινήτων, καθώς αρχίζει η αποστολή από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) των εκκαθαριστικών του Ενιαίου Τέλους Ακινήτων (ΕΤΑΚ) για το 2009.!

    Τα έσοδα σε σχέση με τον Μάιο του 2011 (πρώτο 15ημερο) είναι “πεσμένα” περίπου 15% και ουσιαστικά το κράτος οριακά μπορεί να πληρώσει μισθούς και συντάξεις, καθώς εαν δεν τονωθούν αναμένεται η μείωση να φτάσει και το 50% ως τα τέλη του μήνα.

    Από 23/05 τέρμα και τα φάρμακα, από 20 Μαίου πετσοκομμένες οι συντάξεις, και όλες σχεδόν οι φορολογικές δηλώσεις έχουν να πληρώσεις φόρο, ενώ πέρσι είχες επιστροφή !!! Με μειωμένους μισθούθς, άνεργος, με μειωμένες συντάξεις, και πρέπει να πληρώνεις τις ανοησίες του Βενιζέλου !!!

    Ολα τα διέλυσαν μέσα σε 2 χρόνια οι Παπακωνσταντίνου- Βενιζέλος. Και αντί να κρύβονται, να έχουν παραιτηθεί, να πάνε σπίτια τους, ζητάνε τη ψήφο μας. Θα πάρουν κάτι άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 17ης ΙΟΥΝΙΟΥ!

    Δίλημμα Ευρώ ή Δραχμή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

    ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑ!

    ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ,

    ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ!

    Ψήφος σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σημαίνει επιδοκιμασία του Μνημονίου, ανακούφιση της Μέρκελ, Τρόϊκας και του διεθνούς τραπεζικού και παρασιτικού κεφαλαίου...

    ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, αλλά και των Ισπανών, των Πορτογάλων, των Ιταλών, των Ιρλανδών εργαζομένων και ανέργων!

    Ψήφος στα Μερκελικά κόμματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, σημαίνει
    ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ για το αύριο!

    Σήμερα όλη η Ευρώπη έχει στραμμένα τα μάτια της στην Ελλάδα.

    Ισπανοί, Ιταλοί, Γάλλοι, Πορτογάλοι βλέπουν σε μας την ελπίδα...

    ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ, ΝΕΟ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΡΟ ΤΗΣ ΜΑΝΤΑΜ ΜΕΡΚΕΛ!

    Εδώ με το 16,8% του ΣΥΡΙΖΑ, ΣΕΙΣΤΗΚΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΕΥΡΩΠΗ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ!!

    ΑΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ!

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ,

    ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟΥ ΓΛΥΦΤΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΥΡΑΝ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΝ ΛΙΓΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΣΦΟΓΚΟΚΟΛΑΡΙΟΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στρατούλη Άρχοντα

    πάρ' τους τα Υπάρχοντα!!

    κόρακας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μαλλον σωστα τα λεγανε οι αριστεροι.
    σημερα οι financial times,γνωστο οργανο των συριζαιων,γραφουν οτι αν η ελλαδα βγει απο το ευρω,η εμπιστοσυνη στην ευρωζωνη θα τσακιστει για παντα.
    Αυτο ηταν το μονο χαρτι που ειχαμε,αλλα οι πασοκοι δεν το χρησιμοποιησαν και κατεστρεψαν την ελλαδα για 100 χρονια.
    Αμοιφθηκαν βεβαια απο τα αφεντικα τους τους τραπεζιτες οι βασικοι προδοτες,
    οπως θα διαπιστωσετε βλεποντας ποιοι πηραν τα οικονομικα υπουργεια στην υπηρεσιακη κυβερνηση,
    και ποιοι πασοκοι θα πανε στη νεα δημοκρατια..

    A permanent precedent
    by Martin Wolf
    If Greece goes: An exit is likely to shatter faith in the eurozone’s
    integrity for ever.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η Ελλάδα φτάνει στα τελευταία της.Το CNN προωθεί το Σταλινικό ΣΥΡΙΖΑ ώστε να τελειώνει με μας.
    Αν διαβάσετε το πρόγραμμά του για τη λαθρομετανάστευση γίνεται αντιληπτό, τι προωθούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 6,57

    Προς το παρόν κόρακα άλλοι μας τα πηραν ολα και ειναι αυτοί που σου πετανε το κοκκαλακι και τρέχεις να το αρπαξεις κομματοσκυλο.

    Οποτε μην σε στεναχωρεί πολύ δεν εχει να μας παρει και τιποτε ο Στρατούλης εκτος και αν εχεις εσύ πονηρουλη και τα εκρυβες οπότε να φοβασαι και να χεζεσαι συγχρόνως εμας μας τα πήρατε ολα εσεις και τωρα ζητατε και ψηφο για να μας ενταφιασετε οριστικά.
    Φιλαρακο μαλλον δεν εχεις δει καλα το εργο στις 17 θα το δεις πολύ καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γραψτε μαλακες της συγγρού οσο γραφετε για τον ΣΥΡΙΖΑ τοσο το ποσοστο θα ανεβαίνει.

    Η πόρωση φερνει καβλα και η πουτσα μεγαλώνει γραψτε οτι εχετε μεχρι της 17 και στις 17 καντε μπιτε βρωμοκωλοι και στηθείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΩΡΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ..ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ
    ΤΡΥΠΙΕ.

    ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ
    ΕΙΝΑΙ ΞΥΡΙΣΜΕΝΑ ΣΤΥΛ LΑΙF STYLE ΤΣΙΠΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Με κλωτσιές πέταξαν από τα γραφεία του Συριζα δημοσιογράφο της Bild
    Καλά του έκαναν
    Πρωτοφανές επεισόδιο έγινε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ όταν στελέχη του κόμματος σύμφωνα με πληροφορίες πέταξαν έξω άρον-άρον Γερμανό δημοσιογράφο της Bild.

    Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έπιασαν στην κυριολεξία από τον σβέρκο Γερμανό......
    δημοσιογράφο της Bild ο οποίος το «έπαιζε» σύμβουλος του Σουλτς και τον πέταξαν έξω από την αίθουσα.

    Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν την συνάντηση του Προέδρου του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου με τον Αλέξη Τσίπρα. Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αναγνώρισαν αμέσως τον Γερμανό δημοσιογράφο ο οποίος του έχει «σούρει τα εξ αμάξης» τα τελευταία χρόνια και τον πέταξαν έξω από την αίθουσα.


    Αναρτήθηκε από kafeneio στις 5/18/2012 09:49:00 μμ

    Ανώνυμος είπε...

    ρέει η Δημοκρατία στυλ Στάλιν
    εκεί μέσα..
    Γλέζο ζείς εσύ με το κονσερβοκούτι τους οδηγείς..

    Ανώνυμος είπε...

    Και φτηνά τη γλίτωσε, το θράσος των γερμανών έχει εκτροχιαστεί!

    Ανώνυμος είπε...

    Ολέ να και ο Μαλάκας ο Αντάρτης του ΕSC
    και του ENTER.... !

    Γέμισε το πληκρολόγιο Αίμα....
    πω...πω...
    .κόκκινοι χμέρ στις οθόνες μας

    Ανώνυμος είπε...

    α ρε δημοκρατες του stalin to 'εγερθειτε' σας πειραξε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όπως τα λέγαμε. Υπάρχει πόλωση μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

    Η ΝΔ παίρνει διαρκώς νέους ψηφοφόρους από το ΠΑΣΟΚ, τους Ανεξάρτητους Έλληνες, την Χ. Αυγή, το ΛΑΟΣ, το ΔΗΣΥ ( ειδικά αν ευοδωθούν οι διαπραγματεύσεις ), τη Δράση, τη Δημιουργία Ξανά, το Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας, τη Κοινωνία, και άλλα μικρότερα κόμματα, κινούμενη πλέον από τις παρυφές της αριστεράς, καταλαμβάνοντας όλο το κέντρο και τη δεξιά του εκλογικού σώματος.

    Από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει ψήφους από το αριστερό Πασοκ, το ΚΚΕ, τους Οικολόγους πράσινους, τη κοινωνικη συμφωνία και άλλα αριστερότερα κόμματα.

    Αυτοί που θα έχουν μικρότερη πτώση θα είναι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και η Δημοκρατική Αριστερά, που θα εισπράξουν ψήφους σε σχέση με όσους φεύγουν από άλλα κόμματα μικρότερα.

    Το ΠΑΣΟΚ θα είναι ευχαριστημένο, αν πέσει μόνο 4-5 μονάδες και βγει τρίτο κόμμα, αλλά τις περισσότερες πιθανότητες για τη τρίτη θέση έχουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και η Δημ. Αριστερά, όταν αρχίσουν να έρχονται οι φορολογικές δηλώσεις των Βενιζέλου- Σαχινίδη και οι μεγάλες μειώσεις των συντάξεων και το ΕΤΑΚ του 2009, ενώ ήδη άρχισαν οι μειώσεις στον ιδιωτικό τομέα από 15 έως 20%. Όλοι αυτοί θα τιμωρήσουν ακόμα περισσότερο το ΠΑΣΟΚ, ενώ ήδη βρίσκεται σε ισχύ το χαράτσι που αδυνατούν να πληρώσουν 1,5 εκατομμύριο νοικοκυριά ! Το νέο γκάλοπ είναι :



    Πρώτια ΣΥ.ΡΙΖΑ. με 1,5 μονάδα διαφορά από τη ΝΔ δείχνει η νέα δημοσκόπηση της εταιρείας RASS για την εφημερίδα Μetro weekend.

    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. προηγείται με 21,7%, στη δεύτερη θέση βρίσκεται η ΝΔ με 20,2 %. Ενώ η Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ κινούνται ανοδικά σε σχέση με το εκλογικό ποσοστό που κατέγραψαν στις τελευταίες εκλογές, τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ καταγράφουν μείωση συγκεντρώνοντας 11,7%.

    Ακολουθούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 7,3% και η Δημοκρατική Αριστερά με 6,2%. Μεγάλη πτώση εμφανίζει το ΚΚΕ καταγράφοντας στην πρόθεση ψήφου 5,5%, όπως και η Χρυσή Αυγή με 3,7%.

    Το ποσοστό των αναποφάσιστων ανέρχεται στο 10.9%. Ενώ, τα κόμματα που έδιναν μάχη στις εκλογές της 6ης Μαίου να μπουν στη βουλή συγκεντρώνουν τα εξής ποσοστά: Δημοκρατική Συμμαχία 2,5%, Κοινωνική Συμφωνία 2%, ΛΑΟΣ 1,9% και Οικολόγοι Πράσινοι 1,1%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο καλλιτεροι ΧΑ διωκονται για κακουργηματα και αν διαβασει καποιος στοιχειωδη συγγραμματα θα μαθει οτι η γεννηση του φασισμου πηγαζει απο το αισθημα της φυλετικης υπεροχης και στην επιβολη του καθε αντιθετος ειναι εχθρος και δικαιολογειται καθε βιαιο μεσο γι την επιβολη αυτη.ακομα χειροτερα δηλαδη απο τη κουμουνιστικη θεωρια (θυμησου Β Παγκοσμιο πολεμοΔυστομο-Γκουερνικα-πινοσετ κλπ κλπ)- . Μπροστα σ αυτο οι πραξεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ με ολες τις λαμογιες θα φαινονται παιγνιδια νηπιαγωγειου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οδηγίες για να ξεφύγετε τις παγίδες που ετοίμασαν Βενιζέλος και Σαχινίδης. Οι άθλιοι, ενώ ο κόσμος είναι άνεργος ή έχει χάσει το 30-50% των εισοδημάτων του, τριπλασίασαν τα τεκμήρια και όσοι είχαν πέρσι επιστροφή, πληρώνουν φόρο φέτος ! Χαμός στις εφορίες, κλάμα στις οικογένειες των Ελλήνων !

    Για να μην πληρώσετε επιπλέον φόρο οι αποδείξεις που θα προσκομίσετε πρέπει να είναι βάση του τεκμαρτού εισοδήματος και όχι βάση του πραγματικού. Αναλυτικές οδηγίες από τον φοροτεχνικό Παναγιώτη Παντελή.

    Από τις πρώτες 40.000 φορολογικές δηλώσεις που έχουν εκκαθαριστεί από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων έχει παρουσιαστεί σε περίπου 24.000 δηλώσεις το φαινόμενο οι φορολογούμενοι να έχουν εισοδήματα με τεκμαρτό προσδιορισμό και όχι με το πραγματικό τους εισόδημα

    Οπως δήλωσε στο Newsit o φοροτεχνικός Παναγιώτης Παντελής "αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να έχουν προσκομίσει αρκετές λιγότερες αποδείξεις από τις οποίες προβλέπονται. Αυτό σημαίνει πως πέρα από την επιβάρυνση που θα πληρώσουν σε φόρο για το τεκμαρτό εισόδημα, να πληρώσουν προκαταβολή, αλλά να επιβαρυνθούν ακόμη περισσότερο με τις αποδείξεις οι οποίες τους λείπουν.

    Εκείνο που θα πρέπει να προσέξουν όλοι οι φορολογούμενοι είναι οτι για να ισχύσουν οι αποδείξεις πρέπει να προσδιορίσουν το 25% στο τεκμαρτό εισόδημα, σε αυτό δηλαδή που είναι το μεγαλύτερο και φορολογείται και επιπλέον αυτό θα πρεπει να γίνει με την αρχική και εμπρόθεσμη δήλωση.

    Αυτοί λοιπόν οι 24.000 φορολογούμενοι που έχει εκαθαριστεί η φορολογική τους δήλωση δεν μπορούν με συμπληρωματική δήλωση να προσκομίσουν αποδείξεις και να μην επιβαρυνθούν με επιπλέον φόρο.

    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ:
    - Μισθωτός με πραγματικό εισόδημα 5.000 ευρώ και τεκμαρτό 15.000 ευρώ.

    Δηλαδή εάν κάποιος δουλεύει part-time και παίρνει 357 ευρώ το μήνα, θα πρέπει να προσκομίσει αποδείξεις 1.250 ευρώ και δε θα πληρώσει καθόλου φόρο.

    Εάν όμως είναι έγγαμος, έχει ένα σπίτι 90τ.μ και ένα αυτοκίνητο 1.400 κυβικών έχει τεκμαρτό εισόδημα 15.000 ευρώ και οι αποδείξεις που πρέπει να προσκομίσει είναι 3.750 ευρώ και όχι 1.250 ευρώ.
    Αυτός λοιπόν θα πληρώσει φόρο 1.995 ευρώ, θα πληρώσει προκαταβολή 1.097 ευρώ, άρα θα πληρώσει συνόλο 3.092 ευρώ.

    ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ 1.250€ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ 3.750€ Ο ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 387€
    ΣΥΝΟΛΟ: 3.479€

    - Μισθωτός με πραγματικό εισόδημα 15.000 ευρώ και τεκμαρτό εισόδημα 30.000€

    Δηλαδή εάν κάποιος παίρνει μισθό 1.000 ευρώ το μήνα, θα πρέπει να προσκομίσει αποδείξεις 3.705 ευρώ και θα πληρώσει φόρο 1.240 ευρώ.

    Εάν είναι έγγαμος, έχει ένα σπίτι 100 τ.μ, ένα αυτοκίνητο 1600 κυβικά και πληρώνει δόση δανείου έχει τεκμαρτό εισόδημα 30.000 ευρώ και οι αποδείξεις που πρέπει να προσκομίσει είναι 7.500 ευρώ και όχι 3.750 ευρώ.
    Αυτός λοιπόν θα πληρώσει φόρο 5.320 ευρώ, θα πληρώσει προκαταβολή 2.926 ευρώ, άρα θα πληρώσει σύνολο 8.246 ευρώ.

    ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 7.500 ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ 3.750€ Η ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΕΊΝΑΙ 581€
    ΣΥΝΟΛΟ: 8.827€

    "Αρα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή ώστε οι φορολογούμενοι να μην πληρώσουν επιπρόσθετο φόρο λόγω των αποδείξεων" επεσήμανε τέλος ο φοροτεχνικός.

    Ακούστε τι δήλωσε στο NewsIt ο κ.Παναγιώτης Παντελής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΛΕΞΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ SEXY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μπουτζουκας Θ,Τ Ηρακελειο Κρητης...

    Η Μέρκελ παίζει με {{τον Κάρολο μας τον αγωνιστή}}

    Η Μέρκελ εκτός από κούκλα είναι κι έξυπνη. Πλάκα κάνω.

    Είναι απορίας άξιο, πως μια πολιτικός, έκανε ένα τόσο χοντροειδές λάθος, να κάνει μια τέτοια ανακοίνωση.

    Σύμφωνα με την Προεδρία ζήτησε δημοψήφισμα από την Ελλάδα! Για να παραμείνουμε στην ευρωζώνη ή όχι.
    Φυσικά οι αρχηγοί αντέδρασαν.

    Κι ο κόσμος, που το άκουσε μούντζωνε κατά Βερολίνο μεριά με τα δυο τα χέρια. Δεν είμαστε προτεκτοράτο για να μας λέει ξένος ηγέτης τι θα κάνουμε, Σωστό.

    Η κυρία Μέρκελ έχει συνηθίσει να απευθύνεται στην πολιτική ηγεσία της Ελλάδας σαν να πρόκειται για χώρα προτεκτοράτο.

    Αυτό το δικαίωμα της το έχουν δώσει ο Κος Βενιζέλος και ο Κος Σαμαράς με την στάση τους και τις επιστολές τους.

    Στις εκλογές της 17 Ιούνη ελπίζουμε , όμως, ο Ελληνικός λαός θα της δώσει οριστική απάντηση. Θα βάλει τέλος στα μνημόνια της λιτότητας, της υποτέλειας και της αναξιοπρέπειας και θα ανοίξει το δρόμο για προοδευτικές εξελίξεις σε ολόκληρη την Ευρώπη .


    Ο εκβιασμό περί διενέργειας δημοψηφίσματος που έθεσε η Α. Μέρκελ με το ερώτημα «ευρώ ή δραχμή». Πέρα από το γεγονός ότι αυτό δεν μπορεί να διενεργηθεί από υπηρεσιακή κυβέρνηση, αποτελεί ωμό εκβιασμό σε βάρος του λαού και στήριξη στα κόμματα του «ευρωμονόδρομου» και στην ελληνική πλουτοκρατία.

    Είναι επίσης μία ακόμα απόδειξη ότι η κατάργηση των μνημονίων και των βάρβαρων μέτρων απαιτεί σύγκρουση με την ΕΕ.

    Οι αρχηγοί ΟΧΙ ΌΛΟΙ ΕΕ,λένε δεν τίθεται θέμα δημοψηφίσματος και καταδικάζουν. Καλώς.

    Η καγκελαρία πάντως διαψεύδει. Μου κάνει εντύπωση το εξής:

    Ότι η Γερμανίδα καγκελάριος μας θεωρεί αποικία, το καταλάβαμε εδώ και καιρό. Επικοινώνησε όμως με τη ΓΛΑΣΤΡΑ του Προεδρικού;.

    Ο πάρεδρος, αντί να της τα χώσει, λέγοντας πως αυτό το αποφασίζει ο λαός της Ελλάδας, επικοινώνησε με τους αρχηγούς. ΓΙΑΤΙ; ρε ΠΑΠΟΥΛΙΑ;

    Α) Είναι υπηρεσία της Γερμανίδας το διακοσμητικό φυτό;

    Β) Περίμενε (βλακωδώς), να φοβηθεί ο λαός και να ψηφίσει Ν.Δ ΠΑΣΟΚ;

    Γ) Για να αντιδράσουν οι αρχηγοί της ΝΔ του ΠΑΣΟΚ, των δεκανικιών και πουν λεν ΕΕ και ξερό ψωμί σε ένα επικοινωνιακό παιχνίδι, αν ο λαός αγριέψει, ΤΙ ΘΑ γίνει;

    Δ) ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
    Σας είπα θα ακούσετε πάρα πολλά. Λένε οι παπαγάλοι διάφορα απίστευτα.

    Η κίνηση αυτή όμως δείχνει και κάτι άλλο. ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ.

    Και ο πανικός φέρνει σπασμωδικές κινήσεις. Ξέρουν τι θα γίνει. Όταν έλεγαν ακόμα και οι Γερμανικές εφημερίδες κάτω από 35% και τα δυο απο-κόμματα, οι εδώ δημοσκόποι μας έλεγαν παραμύθια.

    Ξέρουν πολύ καλά ότι θα ξαναπούμε ΟΧΙ στην πολιτική της χρεοκοπίας αλλά αλλού. Και το τρέμουν.

    Η Αγγέλα πήρε τα λεφτά των Γερμανών και μας τα δάνεισε με μεγάλο επιτόκιο. Για να βάλει μετά στο χέρι και τους φυσικούς πόρους. Πονηρή κίνηση. Τι θα γίνει όμως η ίδια, αν πούμε πως δεν δεχόμαστε αυτή την προδοτική για εμάς συμφωνία; Γι αυτό έβαλαν λυτούς και δεμένους σκύλους να αλυχτάνε.

    Αλλά ένας μήνας τους έμεινε.

    Καλή δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση