GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μακιγιάζ που εξαφανίζει την ακμή

Δεν είναι μόνο η 19χρονη Cassandra Bankson που ταλαιπωρείται από ακμή στην πλάτη, το στήθος, το λαιμό αλλά κυρίως το πρόσωπο. Η μεταμόρ...

Δεν είναι μόνο η 19χρονη Cassandra Bankson που ταλαιπωρείται από ακμή στην πλάτη, το στήθος, το λαιμό αλλά κυρίως το πρόσωπο. Η μεταμόρφωση της νεαρής, η οποία μαγνητοσκόπησε τη διαδικασία και την ανέβασε στο διαδίκτυο, έχει βρει πολύ μεγάλη ανταπόκριση στο κοινό που την επιβράβευσε με 7,5 εκατομμύρια «κλικ»!
Η Cassandra εμφανίζεται αρχικά με το πρόσωπό της χωρίς καμία κάλυψη, όπως είναι όταν ξυπνά το πρωί, με τα σημάδια της ακμής εμφανή.
«Αυτό είναι το πιο δύσκολο πράγμα που μπορώ να κάνω γιατί είναι η πιο μεγάλη μου ανασφάλεια», λέει στους χρήστες που παρακολουθούν το βίντεό της. «Θα σας δείξω πώς είμαι χωρίς μέικαπ. Είναι απαίσιο».
Στη συνέχεια εξηγεί βήμα-βήμα το μακιγιάζ που εφαρμόζει καλύπτοντας τις ατέλειές της.
Μετά το δεκάλεπτο μακιγιάζ, είναι μία αγνώριστη γυναίκα με «αλαβάστρινη» επιδερμίδα.
Η ακμή δεν χρειάζεται να γκρεμίζει τα όνειρα κανενός και είναι χαρακτηριστικό πως η Cassy εργάζεται στο χώρο του μόντελινγκ.
Παλαιότερα δεν ήθελε να βγαίνει από το σπίτι της επειδή ντρεπόταν για την ακμή. Απέφευγε ακόμα και μαθήματα στο σχολείο για να μην υφίσταται το χλευασμό των άλλων μαθητών.
 Μακιγιάζ που εξαφανίζει την ακμή
«Έκλαιγα πριν γυρίσω το βίντεο και δεν το ανέβασα παρά τέσσερις μήνες μετά επειδή αγχωνόμουν για το τι θα σκεφτόταν ο κόσμος, λέει η ίδια. «Πίστευα πως τα σχόλια θα είναι σαν αυτά που άκουγα στο σχολείο αλλά με ξάφνιασε πόσο θετικά ήταν. Το μέικ απ είναι ένας τρόπος οι γυναίκες να νιώθουν αυτοπεποίθηση μέχρι να ξεπεράσουν τις όποιες ανασφάλειες έχουν, ώστε να μπορούν να είναι όμορφες και χωρίς αυτό», καταλήγει.
Δείτε το βίντεο

2 σχόλια

  1. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 17ης ΙΟΥΝΙΟΥ!

    Δίλημμα Ευρώ ή Δραχμή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

    ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑ!

    ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ,

    ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ!

    Ψήφος σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σημαίνει επιδοκιμασία του Μνημονίου, ανακούφιση της Μέρκελ, της Τρόϊκας και του διεθνούς τραπεζικού και παρασιτικού κεφαλαίου...

    ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, αλλά και των Ισπανών, των Πορτογάλων, των Ιταλών, των Ιρλανδών εργαζομένων και ανέργων!

    Ψήφος στα Μερκελικά κόμματα- ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, σημαίνει
    ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ για το αύριο!

    Σήμερα όλη η Ευρώπη έχει στραμμένα τα μάτια της στην Ελλάδα.

    Ισπανοί, Ιταλοί, Γάλλοι, Πορτογάλοι βλέπουν σε μας την ελπίδα...

    ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ, ΝΕΟ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΡΟ ΤΗΣ ΜΑΝΤΑΜ ΜΕΡΚΕΛ!

    Εδώ με το 16,8% του ΣΥΡΙΖΑ, ΣΕΙΣΤΗΚΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΕΥΡΩΠΗ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ!!

    ΑΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ!

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ,

    ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τραγικό...
    Μετά τα 100 άτομα στη Καλλιθέα και στο Ίλιον ( μαζί με τους δημοσιογράφους, φωτογράφους,τεχνικούς ), 50 άτομα στη Ν. Ιωνία ( μετά τα 50 άτομα σε Κόρινθο και σε Ναύπλιο )ακούνε το Βενιζέλο σε αίθουσα 30 ατόμων !!!

    Ούτε 5ο κόμμα !!!

    Ο κόσμος στρέφεται στη Νέα Δημοκρατία και στο Σύριζα, ανάλογα με τις φοβίες ή τις ελπίδες του !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση