GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Γιάννης Κεφαλογιάννης, υποψήφιος βουλευτής Ρεθύμνου με τη ΝΔ...

 ...μιλά με τον Αντώνη-Μάριο Παπαγιώτη , αποκλειστικά για το PRESS-GR Κατάγεται από τα Ανώγεια Ρεθύμνου , ενώ γεννήθηκε και μεγάλωσ...

 ...μιλά με τον Αντώνη-Μάριο Παπαγιώτη,
αποκλειστικά για το PRESS-GR

Κατάγεται από τα Ανώγεια Ρεθύμνου, ενώ γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ρέθυμνο. Είναι γιος του Αχιλλέα Κεφαλογιάννη και της Ελένης Δουρουντού και έχει δύο αδέρφια, την Κατερίνα, Αρχιτέκτονα και το Νικόλα, Μηχανολόγο Μηχανικό.
Αφού ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο 3ο Ενιαίο Λύκειο Ρέθυμνού, σπούδασε Νομικά στη Νομική Αθηνών και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στην Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο Columbia της Νέας Υόρκης. Υπήρξε υπότροφος του ιδρύματος John Nichoplas, υποτροφία που απονέμεται στον Έλληνα με τις καλύτερες επιδόσεις στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια.
Αφού ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο των μεταπτυχιακών σπουδών, συνέχισε στο Πανεπιστήμιο του Harvard στο τμήμα Νομικών Σπουδών με ειδίκευση στην τεχνική της διαπραγμάτευσης για δικηγόρους.
Εργάζεται ως δικηγόρος-ποινικολόγος. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία με εργασία στο Συμβούλιο Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ). Με την επιστροφή του στην Ελλάδα και από τότε μέχρι σήμερα, ασκεί μάχιμη δικηγορία ως συνεργάτης του δικηγορικού γραφείου Αλ. Λυκουρέζου και ως ελεύθερος επαγγελματίας με εξειδίκευση στο Ποινικό και Αστικό Δίκαιο.
Μεγάλωσε μέσα σε οικογένεια με έντονη δραστηριοποίηση στα κοινά του Νομού γι’ αυτό και από μικρή ηλικία είχε ερεθίσματα και παραστάσεις, τα οποία συνέβαλαν στην ανάπτυξη έντονης πολιτικής ενασχόλησης. Κατά τη διάρκεια των μαθητικών χρόνων, υπήρξε μέλος της μαθητικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Ρεθύμνου (ΜΑΚΙ). Εν συνεχεία, κατά τη διάρκεια των φοιτητικών χρόνων, στη Νομική Αθηνών, ασχολήθηκε με το φοιτητικό συνδικαλισμό, όντας εκλεγμένο μέλος του Σ.Φ. Νομικής και Υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Νομικής επί τρία συναπτά έτη. Στο τελευταίο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, εξελέγη μέλος της Κεντρικής Επιτροπής.
Παράλληλα, έχει συνεισφέρει εθελοντικά στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, μέσα από τις Γραμματείες Πολιτικού Σχεδιασμού και Διεθνών Σχέσεων, ενώ πρόσφατα ανέλαβε τη θέση του υπεύθυνου Τοπικής Αυτοδιοίκησης Κρήτης της Νέας Δημοκρατίας.
Εξελέγη τον περασμένο Νοέμβριο από τους Κρητικούς της Αττικής στο Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκρητίου Ενώσεως.Yπήρξε μέλος του Δ.Σ της Ελληνικής Κοινότητας του Πανεπιστημίου Columbia της Νέας Υόρκης (CUHA). Είναι μέλος της Unicef από το 1994, ενώ ήταν εθελοντής στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004 για το άθλημα της υδατοσφαίρισης (μη επαγγελματίας αθλητής από το 1986-2009). Δηλώνει συνεχώς παρών στα πολιτιστικά δρώμενα του Νομού.
Μιλάει αγγλικά και γερμανικά, όντας κάτοχος των Proficiency Cambridge και Mittelstufe.

Γιατί θέτεις υποψηφιότητα;

Θέτω υποψηφιότητα στην επερχόμενη εκλογική διαδικασία, γιατί, στην κατάσταση που βρίσκεται η χώρα, είναι επιβεβλημένη η ενεργή συμμετοχή, έτσι ώστε να διαμορφωθούν καλύτερες συνθήκες για τη χώρα και για τους πολίτες. Η αδράνεια, η διστακτικότητα και η παραίτηση δε θα ωφελήσει κανέναν και δεν ταιριάζει στη γενιά μας. Προσωπικά, δεσμεύομαι να αγωνιστώ για να αποκτήσει ο τόπος αυτά που του αξίζουν και που στερήθηκε στο παρελθόν. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ρέθυμνο και διεκδικώ τη στήριξη των πολιτών για να δουλέψω σκληρά προκειμένου να δημιουργηθεί μια νέα προοπτική για το Ρέθυμνο. Ο λόγος, λοιπόν, που συμμετέχω σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια πηγάζει από την ανάγκη να προσφέρω στον τόπο την τόσο κρίσιμη αυτή περίοδο.
 Ποιό το διακύβευμα των εκλογών της 6ης Μαΐου;
Το διακύβευμα των εκλογών της 6ης Μαΐου καθορίζεται από το συνδυασμό της ανάγκης για μια ριζική πολιτική μεταρρύθμιση και από τη διατήρηση κεκτημένων, όπως η ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας. Σε πρώτη φάση, είναι κυρίαρχο ζητούμενο να μην πάνε χαμένες οι θυσίες του ελληνικού λαού. Στη συνέχεια, πρέπει να αποφασίσουμε σκεπτόμενοι το μέλλον του τόπου και όχι αναλογιζόμενοι το παρελθόν και τα λάθη που έγιναν. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν αναιρεί το γεγονός ότι πρέπει, αντιλαμβανόμενοι τις στρεβλώσεις και τις αδυναμίες του πολιτικού μας συστήματος, να προχωρήσουμε σε ουσιαστικές τομές, έτσι ώστε να επανακτηθεί η εμπιστοσύνη των πολιτών. Παράλληλα, θα πρέπει να αποφασίσουμε με ποια κυβέρνηση και με ποια μέτρα θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε την κρίση. Είμαι σίγουρος ότι οι Έλληνες θα στηρίξουν τη μεταρρυθμιστική προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας, έτσι ώστε να καταφέρει η χώρα να βγει από το αδιέξοδο.
Ποιά θεωρείς τη μεγαλύτερη επιτυχία σου;
Η μεγαλύτερη επιτυχία μου είναι ότι μέσα από την διαδρομή μου κατάφερα να δημιουργήσω και να κρατήσω φιλίες με ανθρώπους σοβαρούς, αξιόλογους και ηθικούς. Η φιλία είναι από τις σημαντικότερες σχέσεις των ανθρώπων και οφείλουμε να τη σεβόμαστε και να τη προστατεύουμε. Αισθάνομαι πολύ τυχερός γιατί βρίσκονται στο πλευρό μου πολλοί και πραγματικοί φίλοι από τους οποίους αντλώ δύναμη και αγάπη και για να συνεχίσω την προσπάθεια μου.
 Ιεράρχησε τα σημαντικότερα προβλήματα της περιφέρειάς σου.
Η έλλειψη ρευστότητας στην αγορά, η μειωμένη τουριστική κίνηση, η υπολειτουργία των υγειονομικών υποδομών, η αύξηση των άπορων ατόμων, τα προβλήματα προσπελασιμότητας και υποδομών του νομού είναι μερικά από τα χαρακτηριστικότερα προβλήματα του Ρεθύμνου. Για την επίλυση όλων αυτών των προβλημάτων, το Ρέθυμνο πρέπει να προχωρήσει στην αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του, έτσι ώστε, μέσα από μια προσεκτικά σχεδιασμένη αναπτυξιακή αντεπίθεση, να επιτευχθεί η ανατροπή της σημερινής κατάστασης και να επέλθει η σταθερότητα.
Τι απαντάς σε εκείνους που μιλούν για το φαινόμενο της οικογενειοκρατίας στην πολιτική όταν αναφέρονται (και) στην περίπτωσή σου; 
Προσωπικά καλώ τον κόσμο να με αξιολογήσει με βάση την έως τώρα πορεία μου, τις θέσεις και τους στόχους μου για ένα καλύτερο Ρέθυμνο. Η πολιτική είναι μια παραγωγική διαδικασία, από την οποία δεν περισσεύει κανένας που έχει όρεξη για δουλειά και αγάπη για τον τόπο του. Δεν είναι δημοκρατικό να στερούνται την ευκαιρία συμμετοχής στα κοινά νέοι άνθρωποι απλά και μόνο επειδή φέρουν ένα συγκεκριμένο όνομα. Ζητάω από τους πολίτες του Ρεθύμνου να με κρίνουν ως νέο άνθρωπο με εμπειρία της αγοράς, με επιτελική εργασία σε δύσκολες συνθήκες στο εξωτερικό και με μεγάλη όρεξη για δουλειά. Στην κρισιμότερη πολιτική συγκυρία της μεταπολιτευτικής περιόδου όπως και να λεγόμουν, θα δήλωνα παρών για το Ρέθυμνο.
Ενώ οι πολίτες φέρονται (σύμφωνα με τα αποτελέσματα όλων των δημοσκοπήσεων) να είναι υπέρ των κυβερνήσεων συνεργασίας, ο πρόεδρος της ΝΔ δηλώνει ότι δεν θα συγκυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ και θα ξαναοδηγήσει τη χώρα σε εκλογές, σε πιθανή περίπτωση μη αυτοδύναμης κυβέρνησης. Συμφωνείς με τη στάση του κ. Σαμαρά; 
Η σταθερότητα και η συνέπεια στην πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για ισχυρή κυβερνητική εντολή δεν προέρχεται από εμμονή για την άσκηση της κυβερνητικής εξουσίας. Η κρισιμότητα της κατάστασης και η ανάγκη για άμεση έξοδο από την κρίση επιτάσσουν τη δημιουργία μιας ισχυρής κυβερνητικής πλειοψηφίας με στόχο την άμεση ανακούφιση των κοινωνικά ευαίσθητων ομάδων, την εμπέδωση ενός κλίματος σταθερότητας και αισιοδοξίας και την οριστική έξοδο από την κρίση. Ως προς τις κυβερνήσεις συνεργασίας, έχει αποδειχθεί τόσο κατά το πρόσφατο παρελθόν όσο και παλαιότερα ότι δεν είναι αποτελεσματικές, αφού δεν είναι σε θέση να προχωρήσουν με ταχύτητα το κυβερνητικό έργο εξαιτίας των αντιθέσεων και των συμβιβασμών που δημιουργούνται κατά τη λειτουργία τους. Από την άλλη μεριά, η κεφαλαιοποίηση της αγανάκτησης του κόσμου από ευκαιριακούς κομματικούς σχηματισμούς δεν αποτελεί λύση για τη χώρα. Η Νέα Δημοκρατία έχει τη δυναμική και τις προτάσεις να δημιουργήσει μια νέα προοπτική για την Ελλάδα και θεωρώ ότι, όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές, ο κόσμος θα αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης και θα στηρίξει τη δύσκολη αυτή προσπάθεια. Σε αυτήν την κατεύθυνση και λαμβάνοντας υπ’ όψη το εύρος των αναποφάσιστων ψηφοφόρων, η αυτοδυναμία μπορεί να είναι ένας δύσκολος άλλα εφικτός στόχος.
Πώς φαντάζεσαι την 7η Μαΐου;
Η 7η Μαΐου αποτελεί μέρα ορόσημο για τη χώρα. Η μέρα αυτή θα συμβολίζει την αρχή μιας προσπάθειας αναδιαμόρφωσης του πολιτικού συστήματος, του κράτους, αλλά και της ευρύτερης νοοτροπίας που δημιούργησε σοβαρά προβλήματα στον ελληνικό λαό. Η 7η Μαΐου είναι η μέρα που η Ελλάδα γυρίζει σελίδα, πατάει γερά στα πόδια της και παλεύει να ανακτήσει τη χαμένη της αξιοπιστία. Σε προσωπικό επίπεδο, αν με εμπιστευτούν οι συμπολίτες μου, την 7η Μαΐου θα ξεκινήσει μια συστηματική και συνεχής προσπάθεια υλοποίησης των δεσμεύσεων που έχω αναλάβει, τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο.
Άνεργος-Δυσαρεστημένος (από την πολιτική που άσκησε και η ΝΔ)-Αγανακτισμένος-Aναποφάσιστος-Aπολυμένος-Φοβισμένος πολίτης μπρος σε ένα αβέβαιο μέλλον-Απέχων ενσυνείδητα από την εκλογική διαδικασία. Διαφορετικές περιπτώσεις, που συναθροίζουν όμως μια πλειοψηφία με κοινά χαρακτηριστικά και προμηνύουν (τουλάχιστον δημοσκοπικά) μια εκλογική συμπεριφορά καταψήφισης των δύο μεγάλων κομμάτων. Πώς τους πείθεις ν᾽ αλλάξουν γνώμη;
Δυστυχώς, αυτές οι περιπτώσεις πολιτών είναι στις μέρες μας ένα σύνηθες φαινόμενο, το οποίο είναι αποτέλεσμα της δεινής οικονομικής κατάστασης της χώρας μας. Η δυσαρέσκεια αυτών των ατόμων είναι δικαιολογημένη, όμως αυτή θα επιφέρει χειρότερα αποτελέσματα αν μεταφραστεί σε αρνητισμό και παραίτηση. Επιπλέον, θεωρώ ότι όλοι, ανεξάρτητα από το σε ποια κατάσταση βρισκόμαστε, αντιλαμβανόμαστε τις επιπτώσεις της εξόδου από το ευρώ και της χάραξης ανεύθυνων και ευκαιριακών πολιτικών. Το ζητούμενο, λοιπόν, σε αυτή την περίπτωση, είναι να υπερψηφιστεί το κόμμα εκείνο που θα παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση ανάκαμψης της χώρας, παραμονής στο κοινό νόμισμα και σταδιακής εξόδου από την κρίση. Αυτή η δυσαρέσκεια πρέπει να μετατραπεί σε δύναμη για το μέλλον!
Ποιό το πολιτικό σου πρότυπο;
Πολιτικό πρότυπο για μένα αποτελεί ο εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής. Αυτό προκύπτει ύστερα από μελέτη της συνολικής πολιτικής του σταδιοδρομίας και των επιτευγμάτων που υλοποίησε για τη χώρα. Παραδείγματα όπως η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, η αποχουντοποίηση και η επίλυση του πολιτειακού αποτελούν δείγμα των επιτευγμάτων αυτών. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ήταν ένας άνθρωπος των έργων και όχι των λόγων. Χαρακτηριστικά του γνωρίσματα ήταν το ήθος, ο δυναμισμός, αλλά και η δυνατότητα να προβλέπει τις εξελίξεις και να δημιουργεί βάσεις για τη θεμελίωση μιας ισχυρής αναπτυξιακής προοπτικής για τον τόπο.
Υπάρχει μια εικόνα από αυτή τη πρώτη σου προεκλογική εμπειρία που δύσκολα θα ξεχάσεις;
Η πρώτη μου αυτή προεκλογική εμπειρία διενεργήθηκε σε ιδιαίτερα φορτισμένο συγκινησιακό κλίμα λόγω της πρόσφατης απώλειας του θείου μου, Ιωάννη Κεφαλογιάννη. Θα μείνει βαθιά χαραγμένη στη μνήμη μου η έναρξη των προεκλογικών περιοδειών μου από το χωριό μου, τα Ανώγεια. Η αγάπη και η συμμετοχή του κόσμου με συγκίνησε ιδιαίτερα και με γέμισε δύναμη, έτσι ώστε να συνεχίσω την προσπάθειά μου βασιζόμενος στις αρχές και στις αξίες, με τις οποίες μεγάλωσα.

16 σχόλια

  1. Πασοκ

    Το Πασοκ προηγειται με 3% της ΝΔ

    συμφωνα με επιστημονικη μετρηση σοβαρων επιστημονων που ειχαν προβλεψει και το 11% διαφορα του 2009!

    Αρχιζει η αντιστροφη μετρηση για την νικη του Πασοκ!

    Ολοι στην συγκέντρωση του Βενιζελου την Παρασκευη 7.μμ στο Συνταγμα!


    Ηρθε η ωρα να πληρωσουν οι δεξιοι φιλοι του Σαμαρα Σαρκοζι Μερκελ

    Αν δεν βγει το Πασοκ 250.000 σπιτια θα κατασχεθουν και οι μισοι δημοσιοι υπαλληλοι θα απολυθουν

    και θα επιστρεψουν στα χωρια τους να μαζεψουν βικο!

    Η δεξια μας εβαλε στα Μνημονια η Μερκελ και ο Σαρκοζι, οι φιλοι του Σαμαρα!


    Ο Ολαντ φερνει την νικη!

    Κάλλιο 5 και στο χερι, παρά 10 και καρτέρει ειπε ο δρ Κουτσουκος

    που εδωσε εντολη για γενικο ξεσηκωμο!

    PASOK

    STELIOS Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΖΟ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ!
    ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΗΤΑΝ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ!!!
    ΤΡΕΙΣ ΚΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ!
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΙΚΟ ΑΝΤΙΝΟΥΖ ΕΙΝΑΙ ΧΕΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΣΜΕΝΑ ΤΑ ΦΤΕΡΑ!
    ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΤΗΣ ΝΔ!
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!!!
    ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ!!!
    ΠΡΟΤΟΥ ΚΑΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παιδιά, ακόμα δεν μάθατε ;
    Ένας είναι και γράφει με άλλα ονόματα όλα τα σχόλια υπέρ του Βενιζέλου και κατά του Σαμαρά, του Καμμένου, του Σύριζα , του ΚΚΕ.

    Ακόμα δεν καταλάβατε ποιος είναι ;
    Μην ασχολείστε μαζί του και του δίνετε αξία. Η απάντηση στη κάλπη την Κυριακή. Μετά τη Κυριακή,δεν υπάρχει λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΩΞΙΜΟ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΔΩΝ ΑΠ'ΤΗ ΝΔ.

    Ο Καραμανλής πρέπει να μιλήσει.
    Για όλα.
    Να πει για τον ανελέητο πόλεμο που του κάνανε οι Νεοταξίτες που τώρα σπρώχνουν τον Σαμαρά.
    Οι πραγματικοί Καραμανλικοί σήμερα
    ψηφίζουνε ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ.
    Αυτός συνεχίζει την παράδοση των
    Όχι του Καραμανλή (στο Σχέδιο Ανάν,
    στο Βουκουρέστι κλπ).
    Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΩΝ ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ.
    ΓΟΝΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.
    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΝΑΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΦΘΑΛΙΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ.
    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΣΤΗ ΝΔ.
    ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΕΙΘΗΝΙΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΠ'ΤΗ ΝΤΟΡΑ!
    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΤΣΟΚ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Η ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗ ΝΔ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ
    ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΝΩΣΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΣΤΑ 4 ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΑΝ ΑΠ'ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ
    ΤΟΥ.

    ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΦΡΕΝΟ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ!!

    ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ!!

    ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΑΠ'ΤΗ ΝΔ!!

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΑΝΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πώς φαντάζεσαι την 7η Μαΐου;
    Η 7η Μαΐου αποτελεί μέρα ορόσημο για τη χώρα.

    Πράγματι, οι κεφαλογιάννηδες, οι μητσοτάκηδες, οι βαρβιτσιώτηδες, καραμανλήδες, παπανδρέηδες και λοιπές οικογενειακές πολιτικές μαφίες μας τελειώνουν ανεπιστρεπτί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο GUARDIAN!!!

    ''Αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ενωσης θεωρούν πλέον ότι το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά θα είναι ο πλέον αξιόπιστος σύμμαχος στην εφαρμογή του μνημονίου''

    ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ;;;;;

    ''Ο ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ''!!!

    Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ!!!

    ΑΥΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΗΚΕ Ο GAP!!

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ!!!

    ΤΟ ΓΟΝΑΤΙΣΜΑ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!

    Η ΑΛΛΗ ΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΟΝΑΤΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ,ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΥ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ!!

    ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!

    ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!!

    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιάννη μαλάκας είσαι αλλά καλές πίπες παίρνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ψήφος στον κωλοτούμπα Σαχλαμαρά και στον Μπενιζέλο, δηλαδή σε αυτούς, που κατέστρεψαν τη χώρα, οδηγώντας την στα μνημόνια και την εξαθλίωση, είναι ψήφος σε μισθούς και συντάξεις 200-300 ευρώ!

    Είναι μαθηματικά βέβαιο, ότι εκεί μας οδηγούν τα μνημόνια τους και μην τρώτε το παραμύθι τους και την κινδυνολογία τους!

    Εάν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ πάρουν πάνω από 40% στις εκλογές της 6ης Μαϊου, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ!

    Θα είμαστε οι κακομοίρηδες, οι προσκυνημένοι της Ευρώπης!

    Και επιπλέον, σκεφτείτε, τώρα που κάτι φαίνεται να αλλάζει στην Ευρώπη, που αρχίζει να αμφισβητείται η πολιτική της Μέρκελ, ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΣΤΙΣ ΝΕΟ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ, ΘΑ ΕΚΠΕΜΨΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΟΤΙ ΣΥΝΑΙΝΟΥΜΕ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ????

    Ε, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!

    ΨΗΦΙΖΩ ΣΥΡΙΖΑ-ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ,

    ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ REUTERS ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΤΑ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ.

    ΝΔ+ΠΑΣΟΚ: ΟΡΟΦΗ ΤΟ 38%.
    ΚΑΙ ΜΕ ΠΤΩΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ.

    2 ΜΕΡΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ.
    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ
    ΤΗ ΝΕΑ ΔΝΤ-ΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ
    ΤΟ ΜΠΑΤΣΟΚ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΝΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ δηλώσεις
    Καμμένου: Οι τοκογλύφοι μπορούν να κατασχέσουν τους τενεκέδες... όχι τους δικούς μου, αλλά τους κανονικούς...

    Πριν από λίγο ο Π. Καμμένος δήλωσε τα εξής:
    «Όπως έχω πει και σύμφωνα με την υπόθεση Πατσίφικο, πριν από 160 χρόνια, αν ισχύσει το 2ο μνημόνιο, οι πιστωτές μας μπορούν, σε περίπτωση χρεοκοπίας μας και μετά από απόφαση αγγλικού δικαστηρίου, να δημεύσουν τα ελληνικά πλοία μέσα στο ωκεανό.

    Το ίδιο ισχύει και για τους τενεκέδες....όχι αυτούς που θα με ψηφίσουν αλλά τους κανονικούς.
    Οι πιστωτές μας μπορούν να μας δημεύσουν τους τενεκέδες ελαιολάδου που εξάγουμε αν αυτοί έχουν επάνω τους την ελληνική σημαία, μιας και ο τενεκές υπό ελληνική σημαία θεωρείται περιουσία του ελληνικού κράτους!»

    Συμπέρασμα: Μην βάζετε την ελληνική σημαία πάνω στους τενεκέδες ελαιολάδου... βάλτε τη μόνο στο κούτελο των άλλων "τενεκέδων"...

    - Πώς παραμυθιάζει έτσι τους μπουνταλάδες οπαδούς του αυτός ο μπούλης ;
    Πάντως.. Ειναι ηδη τελειωμενος και το ξερει καλα!

    Αυτοι που δεν το ξερουν ακομα ειναι οι οπαδοι του που ακομα ονειρευονται επαναστασεις παρεα με τον Τσιπρα!
    Ειναι τοσο βλακες που δεν εχουν παρει χαμπαρι τοσα χρονια πως οι Αριστεροι δεν εχουν εθνικη συνειδηση αλλα μονο ταξικη συνειδηση!
    Οι πρωτοι που θα τουφεκισουν οι Συριζαιοι θα ειναι οι τενεκεδες του Καμμενου που τους βοηθησαν να ανεβουν στην εξουσια!
    ___________________
    Το μυστηριο λυθηκε !

    Ειναι αληθεια οτι μας ψεκαζουν αλλα υπαρχει μια λεπτομερεια!
    Το αερολυμα επιδρα μονο στον Καμμενο και τους ολιγους οπαδους του, της Χρυσής Αναγουλιασμένης!

    Κατι παιζει μαλλον με τα γονιδια τους!
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟ ΧΑΡΒΑΡΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ενωσης θεωρούν πλέον ότι το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά θα είναι ο πλέον αξιόπιστος σύμμαχος στην εφαρμογή του μνημονίου.

    ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ;;;;;

    Ο ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!!!

    Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ!!!

    ΑΥΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΗΚΕ Ο GAP!!

    ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ!!

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ!!!

    ΤΟ ΓΟΝΑΤΙΣΜΑ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!

    Η ΑΛΛΗ ΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΟΝΑΤΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ,ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΥ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ!!

    ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!

    ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!!

    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όλοι ξέρουμε {εκτός από μερικούς που δεν βλέπουν την μύτη τους από το βόλεμα που τους παρέχουν τα κόμματα τους } και δεν το έχω ακούσει από κανένα πολιτικό αρχηγό ,ότι εμείς οι Έλληνες είμαστε οι κυρίαρχοι του παιγνιδιού της Ευρώπης και ψευτοδιλήμματα η Ν.Δ –ΠΑΣΟΚ η Χάος είναι για τους ΜΑΛΑΚΕΣ , αν τολμήσουν να μας πτωχεύσουν φαντάζεστε τι θα γίνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση;;

    Οι Λαοί αν πάνε την άλλη ημέρα από φόβο μην χάσουν τα λεφτά τους και τα τραβάνε από της Τράπεζες της Γαλλίας, Ισπανίας, Πορτογαλίας , Ιταλίας , Ιρλανδίας, το ευρω θα γίνει παρελθών , άρα δεν υπάρχει δίλημμα που βάζει Σαμαράς ,Βενιζέλος, και οι υπόλοιποι την Κυριακή Ευρώ η Χάος ,αν θα πάνε στο Χάος είναι ΝΕΚΡΗ όλη η Ευρώπη, αρκεί να μην τους δώσουμε και άλλο χρόνο να
    Αυτόογρανθούν και πάλι γιατί αυτό έκαναν οι δοσίλογοι όταν έκαναν την κυβέρνηση Παπάδημου του ΠΑΣΟΚ ,Ν.Δ, ΛΑ.ΟΣ την μεγαλύτερη προδοσία της μεταπολίτευσης και αυτοί οι μαφιόζοι γιατί περί μαφιόζων πρόκειται ζητούνε την ψήφο σας για να σας οδηγήσουν ακόμα πιο μέσα στα ΣΚΑΤΑ …

    Σας λένε ότι μέχρι το 2042 θα είμαστε υπό κατοχή και μετά; Φεύγοντας νομίζετε ότι θα αφήσουν καμία ευκατάστατη χώρα; ΛΑΘΟΣ θα δείτε όσοι ζείτε μόνο ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ , σε πια χώρα πήγε το Δ.Ν.Τ και οι τρόικα και άφηναν μια χώρα με πλούτο; Πείτε μου μια δεν υπάρχει ..Άρα θα προτιμώ {προσωπικά} δυο χρόνια σκληρής φτώχια μέχρι να βγούνε οι πρώτοι καρποί ΜΑΣ, παρά τριάντα ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙΣ και μετά τι; μόνο συντρίμμια .. Θα σας ακουστεί παράξενο αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να πούμε την αλήθεια τα προγράμματα τον κομμάτων δεν είναι ευαγγέλιο ιδικά αυτή την εποχή θα γίνουν σύγκλησης προγραμμάτων το θέμα είναι να γίνουν από κόμματα και άτομα που δεν έχουν υπογράψει χειροπόδαρα την παράδοση της χώρας και επιτέλους πρέπει να διαλυθεί αυτό το σαθρό κράτος περνώντας μαζί του και πρόσωπα που ήταν στην πολιτική σκηνή και γλεντούσαν τον κόπο του Έλληνα Πολίτη ..

    Έχω γράψει ότι είμαι υπέρ του ένοπλου αγώνα και δεν το κρύβω γιατί πρέπει επιτέλους να γίνει και ανακατανομή του δημόσιου και ιδιωτικού πλούτου , και δεν λέω να πάρομε το σπίτι η την περιούσια κανενός ,αλλά τα κλεμμένα να πάνε σε πολίτες που δεν έχουνε το ποίος θα το κάνει ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ που θα πρέπει να τα ελέγξουμε όλοι, γειτονιά, γειτονιά και όχι τα καρτέλ μερικών ισόβιων δήμαρχων.. Θα πρέπει η πολιτική εξουσία να είναι 8 χρόνια και μετά στο καλό ούτε διοικητές σε οργανισμούς ούτε σε νοσοκομεία πουθενά ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ ..

    Ψηφίσετε ότι θέλετε , αλλά σε μερικές ώρες μην γίνετε πάλι οι ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ άλλη μια φορά .. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΑΛΛΟ …

    Μπούτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεύτερο κόμμα στη Βουλή θα είναι το μπόνους

    Σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις κανένα κόμμα πλην της νέας δημοκρατίας δεν υπερβαίνει το 20% του εκλογικού σώματος. Δηλαδή κανένα κόμμα πλην του πρώτου κόμματος δεν θα πάρει περισσότερες από 50 έδρες.
    Ο νέος νόμος, ο αποκαλούμενος και νόμος Παυλόπουλου, έχει βασιστεί στην ενίσχυση του πρώτου κόμματος, ώστε να λάβει την αυτοδυναμία και του δίνει δώρο 50 έδρες..

    Και όπως λέει μια διαφήμιση, σε
    κάθε έναν βουλευτή που εκλέγει το πρώτο κόμμα , λαμβάνει και έναν…δώρο!
    ΤΑ ευτράπελα του εκλογικού νόμου.

    ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ " ΤΑ ευτράπελα του εκλογικού νόμου." ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ...

    ΘΑ ΈΧΕΤΕ ΑΠΈΝΑΝΤΊ ΣΑΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ..ΜΕ ΌΠΛΑ ΤΈΡΜΑ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ.. ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΆΓΙΟΙ ΜΠΡΟΣΤΆ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ουστ ρε γελοίοι φλώροι με τα λεφτάκια σας!!! ΖΗΤΩ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ GAP.

    ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠ'ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ
    ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ (ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ).

    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ.

    Οι Νεοταξίτες συμφοιτητές της Βοστώνης,GAP ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑΣ,φορέθηκαν από τους παγκόσμιους πάτρωνές τους στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ!

    ΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΠΕΣΑΝΕ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΡΑΚΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ!

    Αυτούς θέλανε για ''συνομιλητές''.

    Προώθησαν όσο δεν πήγαινε τον George,τους έκανε την αρχική δουλειά,και μετά όταν δεν στεκόταν άλλο τον σούταραν.

    ΤΩΡΑ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΑΛΟΓΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

    ΟΣΟ ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ'ΝΑΙ,ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ
    100% ΠΕΙΘΗΝΙΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.

    Βλέπετε,ο χοντρός (και ο Αβραμόπουλος που θα διαδεχτεί άμεσα τον Σαμαρά στη διαλυμένη ΝΔ)
    ανήκει στον ευρωπαϊκό ιμπεριαλισμό,
    ενώ οι συμμαθητούληδες ανήκουν στον Αμερικάνικο.

    ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.

    Έφυγε ο ένας.

    Κυριακή βράδυ φεύγει και ο άλλος.

    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΜΑΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!

    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΜΑΗ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ,ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ!

    ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΨΗΦΟ,
    ΨΗΦΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ!

    ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!!

    ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση