GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΣΥΡΙΖΑ αρχίζει να διολισθαίνει...

Από τον Δαμιανό Βασιλειάδη , Ο ΣΥΡΙΖΑ αρχίζει πια εμφανώς και καταφανώς να διολισθαίνει σε πολιτικές οι οποίες ταυτ i ζονται με την παγκο...

Από τον Δαμιανό Βασιλειάδη,
Ο ΣΥΡΙΖΑ αρχίζει πια εμφανώς και καταφανώς να διολισθαίνει σε πολιτικές οι οποίες ταυτiζονται με την παγκοσμιοποίηση και τη Νέα Τάξη. Η στάση του τώρα απέναντι στον Ερντογάν με την "κυρία συντρόφισσα" Ρένα Δούρου και τον "κύριο σύντροφο", Νάσο Θεοδωρίδη, ακραιφνή και φανατικό εθνομηδενιστή, συντεταγμένο με την παγκοσμιοποίηση και τη Νέα Τάξη, την οποία υπηρετεί πιστά, ο οποίος υπερασπίζεται την τουρκική προπαγάνδα στην Θράκη, δείχνει ότι πέρα από το γεγονός πως θέλει να πάρει ψηφαλάκια και από τους μουσουλμάνους της Δυτικής Θράκης, έχει και επικίνδυνες εθνικές παραμέτρους.
Και οι δύο ανωτέρω αναφερόμενοι δεν είναι τυχαίοι. Ας μη ξεχνάμε βέβαια και τον κύριο εθνομηδενιστή Πέτρο Τατσόπουλο, (αυτόν με την εκπομπή του Σκάι για το 1821) και άλλους φυσικά. Η πρώτη είναι μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και ο άλλος υπεύθυνος του τομέα Ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Τα φαινόμενα από ανησυχητικά γίνονται πια και επικίνδυνα για τα εθνικά θέματα, έτσι όπως διαμορφώνεται η πολιτική του ΣΎΡΙΖΑ στα θέματα αυτά. Πήγε από δική της πρωτοβουλία η "κυρία σύντροφος" να προσκυνήσει τον Ερντογάν ή πήρε εντολή από κάπου; Και τι στόχο έχει αυτή η εντολή; Δεν πρέπει να μας εξηγήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, ποιος και πώς καθορίζει τις θέσεις του στα εθνικά θέματα, αν θεωρεί ότι υπάρχουν εθνικά θέματα;
Γιατί σε τελευταία ανάλυση ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να πιστεύει (κακώς κάκιστα) ότι η ταξική πάλη και η διεθνιστική αλληλεγγύη δεν επιτρέπουν την ύπαρξη εθνικών θεμάτων ή ότι δεν έχουν θέση σε μια τέτοια ιδεολογία.
Θα πρέπει όμως να γνωρίζει ότι ο εθνικισμός, εναντίον του οποίου υποτίθεται βάλει και ο εθνικισμός είναι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος, γιατί ο μεν εθνικισμός εμπορεύεται τα εθνικά θέματα (είναι μπίζνες) ο δε εθνικισμός θέλει να τα εξαφανίσει. Να εξαφανίσει το έθνος -κράτος, την εθνική συνείδηση, την εθνική μνήμη και τις εθνικές παραδόσεις, γενικά τον εθνικό πολιτισμό, ταυτιζόμενος, όπως και το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία με την παγκοσμιοποίηση και τη Νέα Τάξη.
Εθνικισμός και εθνομηδενισμός κατ’ άλλη έννοια είναι συγκοινωνούντα δοχεία.
Τελικά αν θεωρεί ότι δεν υπάρχουν εθνικά θέματα, ας το δηλώσει και ας γνωρίζουμε τουλάχιστον, εμείς οι αδαείς που αποτελούμε τη «μάζα».
Δαμιανός
ΥΓ Διαβάστε και τελευταίο μήνυμα Μίκη Θεοδωράκη περί εθνικής ανεξαρτησίας και εθνικών θεμάτων.

Οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ στην εξωτερική πολιτική
Αναρτήθηκε από admin στις 11/5/12 • Κατηγοριοποιήθηκε ως Προτεινόμενα άρθρα • 161 views

κ. Μάνος Καραγιάννης , Επίκουρος Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Η πρόσφατη εκλογική επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ και η ανάδειξή του σε δεύτερο μεγαλύτερο κόμμα είναι μία εξέλιξη με βαρύνουσα σημασία για το ελληνικό πολιτικό σύστημα.Η ανάθεση διερευνητικής εντολής στον Αλέξη Τσίπρα για τον σχηματισμό κυβέρνησης σημαίνει ουσιαστικά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εξελίσσεται από κόμμα της ήσσονος αντιπολίτευσης σε δυνητικό κυβερνητικό εταίρο.Μπορεί η οικονομική κρίση να έχει επισκιάσει τα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, αλλά η επόμενη κυβέρνηση θα κληθεί να διαχειριστεί πολύπλοκα ζητήματα διεθνούς επικαιρότητας.
Είναι απαραίτητο, λοιπόν, να εξεταστούν με μεγαλύτερη προσοχή οι θέσεις του κόμματος για την εξωτερική πολιτική.
Ο ΣΥΡΙΖΑ εναντιώθηκε σε όλες τις στρατιωτικές επεμβάσεις της Δύσης που έγιναν τα τελευταία χρόνια, ακόμα και στην περίπτωση της Λιβύης, όπου υπήρχε σχετικό ψήφισμα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών. Το κόμμα της Ριζοσπαστικής Αριστεράς θεωρεί επίσης ότι η ελληνική εξωτερική πολιτική «είναι συνένοχη για τον πόλεμο στο Αφγανιστάν» αφού η ελληνική ειρηνευτική δύναμη, η οποία στελεχώνεται κατά κύριο λόγο από μηχανικούς και ιατρικό προσωπικό, συμμετέχει σε μια αποστολή που «συνιστά επέμβαση του ιμπεριαλισμού σε ξένα εδάφη» (βλ. Εκλογικό Πρόγραμμα).Επίσης, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για τη διπλωματική διελκυστίνδα μεταξύ Ιράν και Δύσης, υιοθετώντας φιλοϊρανική στάση· τόσο ο προηγούμενος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και ο σημερινός, είναι τακτικοί συνομιλητές της ιρανικής πρεσβείας στην Αθήνα (εφ. «Το Βήμα», 15/1/2009, εφ. «Ημερησία», 8/10/2010). Ωστόσο, η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει έως τώρα σχολιάσει την πρόσφατη απόφαση της Τεχεράνης να διακόψει την εξαγωγή πετρελαίου προς τα ελληνικά διυλιστήρια. Αξιοσημείωτη είναι και η θέση του ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά την ελληνοϊσραηλινή συνεργασία. Το κόμμα έχει ασκήσει δριμεία κριτική στις κυβερνήσεις Παπανδρέου και Παπαδήμου για τη σύναψη της «ιδιαίτερα επικίνδυνης στρατιωτικής συμμαχίας με το επεκτατικό Ισραήλ» (βλ. Εκλογικό Πρόγραμμα), αδυνατώντας προφανώς να κατανοήσει τα γεωπολιτικά οφέλη που προκύπτουν από τη σύμπλευση των ελληνικών και ισραηλινών συμφερόντων στην Ανατολική Μεσόγειο. Δεν είναι τυχαία, λοιπόν, η καλή σχέση που έχουν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, όπως η κ. Σοφία Σακοράφα, με την ισλαμιστική οργάνωση Χαμάς.

Επιπρόσθετα, η Διεθνιστική Εργατική Αριστερά, μία από τις πολλές συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, έχει μεμφθεί την αριστερή κυπριακή κυβέρνηση Χριστόφια για τη συνεργασία της με το Τελ Αβίβ διότι «θα λειτουργήσει ως μοχλός πίεσης προς την Τουρκία για επιβολή ελληνοκυπριακών θέσεων» στο Κυπριακό (Διεθνιστική Εργατική Αριστερά, 25/4/2012).

Πάνω απ’ όλα, το πιο ενδιαφέρον, ίσως, στοιχείο της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για την εξωτερική πολιτική είναι το αίτημα για άμεση αποχώρηση της Ελλάδας από το ΝΑΤΟ και τις στρατιωτικές αποστολές της Ευρωπαϊκής Ένωσης στα Βαλκάνια και αλλού (βλ. Εκλογικό Πρόγραμμα).

Εύκολα αντιλαμβάνεται κάποιος τις δραματικές συνέπειες που θα έχει μια τέτοια απόφαση για τη θέση της Ελλάδας στο διεθνές και περιφερειακό σύστημα· η χώρα θα απομονωθεί από τους συμμάχους της την ώρα που η Τουρκία ακολουθεί μία αναθεωρητική πολιτική στο Αιγαίο και την Κύπρο και η ελληνική ισχύς μειώνεται δραματικά.

Αν και επίσημα η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ δεν θέτει θέμα αποχώρησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ορισμένες συνιστώσες, όπως η Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας, που εξέλεξε πρόσφατα τρεις βουλευτές, μιλούν ξεκάθαρα για «μία άλλη Ελλάδα σε μία άλλη Ευρώπη, δηλαδή σε μία Ευρώπη χωρίς Ευρωπαϊκή Ενωση» (ΚΟΕ, 7/11/2011).

Η αμφιθυμία του ΣΥΡΙΖΑ για την Ευρωπαϊκή Ενωση, εξάλλου, επιβεβαιώνεται και από τις ευρωσκεπτικιστικές δηλώσεις στις οποίες έχουν προβεί κατά καιρούς τα υψηλόβαθμα στελέχη του.
Συμπερασματικά, η προτεινόμενη εξωτερική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ βασίζεται στο ιδεολόγημα του αριστερού απομονωτισμού. Πίσω από το φιλοευρωπαϊκό προσωπείο κρύβονται βαθιά αντιδυτικές και αντιευρωπαϊκές απόψεις που θέτουν σε κίνδυνο τη συμμετοχή της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ.
http://news.kathimerini.gr/
Πάλι μπερδεμένα μας τα λέει ο ΣΥΡΙΖΑ για την Τουρκία…
«Πρόβλημα εμπιστοσύνης» και όχι οι αναθεωρητικές συμπεριφορές είναι αυτό που ταλανίζει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, σύμφωνα με τις δηλώσεις του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, της Ρένας Δούρου, στην τουρκική εφημερίδα «Zaman» η οποία μας προκύπτει και θαυμάστρια του «μοντέλου Ερντογάν» το οποίο μάλιστα, σύμφωνα με την εν λόγω κυρία, «το ονειρεύονται άνθρωποι στη Αίγυπτο, την Τυνησία και τη Λιβύη»!

Πέραν του ότι η τελευταία διαπίστωση δεν έχει και μεγάλη σχέση με την πραγματικότητα όσον αφορά την πραγματική διείσδυση της Τουρκία στις αραβικές χώρες, πέραν της Τυνησίας, αφού αγνοεί ότι την Τουρκία με το Οθωμανικό παρελθόν έχουν πολλούς λόγους να τη βλέπουν ως απειλή, αποκαλύπτει το πόσο ελκυστική είναι για πολλούς η προοπτική «σύνδεσης» της χώρας με την Υψηλή Πύλη…

Προφανώς, τα αποβατικά τουρκικά σκάφη απέναντι από τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου οι Τούρκοι τα θέλουν για να μας βοηθήσουν σε περίπτωση φυσικής καταστροφής, ενώ τις γέφυρες στον Έβρο προφανώς για να μπορέσουν οι κάτοικοι του Έβρου να περάσουν στην Τουρκία για να σωθούν σε περίπτωση θεομηνίας…
Για τη Ρένα Δούρου, η Ελλάδα και η Τουρκία έχουν πολλά κοινά και μπορούν να υπερβούν τα «ιστορικά προβλήματα», που έχουν εξελιχθεί σε στερεότυπα. «Ελλάδα και Τουρκία πρέπει να γίνουν συνεργάτες. Έχουν πολλά κοινά για να διακινδυνεύσουν μια άχρηστη αντιπαράθεση», δήλωσε η Δούρου στη «Zaman». Ο ΣΥΡΙΖΑ, είπε η κ. Δούρου, ήταν πάντα η πολιτική δύναμη που επεδίωκε να ανακαλύψει νέους δρόμους εμπέδωσης εμπιστοσύνης μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. H Δούρου κάλεσε την Τουρκία να συνεχίσει τις δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις και να ακολουθήσει τον ευρωπαϊκό δρόμο, ενώ εξέφρασε τον θαυμασμό της για τον Ερντογάν με τα ακόλουθα: «Χάρη στον πρωθυπουργό Ερντογάν, ο οποίος έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό προς τη δημιουργία ενός καινούργιου πολιτικού μοντέλου δεν είναι παράξενο που σήμερα οι άνθρωποι στην Αίγυπτο, την Τυνησία και τη Λιβύη ονειρεύονται ένα τουρκικό μοντέλο»…

Επίσης, κολάκεψε τους συνομιλητές λέγοντας ότι η Τουρκία έχει ενεργό ρόλο στην Μέση Ανατολή, στη συριακή κρίση και στην διένεξη Ισραήλ – Παλαιστινίων, προφανώς χωρίς να την απασχολεί εάν αυτός ο ρόλος είναι εποικοδομητικός ή όχι, ή αν στόχος είναι η εξυπηρέτηση του τουρκικού εθνικού συμφέροντος ή αυτό που ταιριάζει με τα στερεότυπα της συνεντευξιαζόμενης, δηλαδή την ασφάλεια, την ειρήνη και τη διασφάλιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην ευρύτερη περιοχή… 

Όσον αφορά τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, η Δούρου ανέφερε ότι πρόσφατα διάβασε ένα βιβλίο του Τούρκου καθηγητή Μελέκ Φιράτ, το οποίο την εντυπωσίασε: «Το βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρον τον τρόπο που οι διαφορετικές μας ιστορικές αφηγήσεις καθορίζουν τις εθνικές αναγνώσεις. Το να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλο είναι πάντα χρήσιμο. Ειδικά αυτές τις μέρες είναι πιο χρήσιμο από ποτέ».

Προφανώς, από τη συνέντευξη δεν θα μπορούσε να λείπει το ζήτημα της «τουρκικής μειονότητας». Πέραν των «πολιτικώς ορθών» περί της εξασφάλισης των δικαιωμάτων και της διαβίωσής τους χωρίς προβλήματα τα οποία προφανώς προσυπογράφουμε, ανέφερε ότι, «εμείς στον ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζουμε πολύ καλά ότι κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης υπήρξε μια τάση να περιθωριοποιηθούν τα προβλήματα των μειονοτήτων, ακόμη και οι ίδιες οι μειονότητες. Με τον τρόπο αυτό, τα μέλη των μειονοτήτων γίνονται τα θύματα της οικονομικής κρίσης και αυτό είναι, κατ’ εμάς, απαράδεκτο. Είμαστε εναντίον της, και εμείς θα αγωνιστούμε για να μην συμβεί. Η κρίση δεν πρέπει να είναι το πρόσχημα για πολιτικές διακρίσεων σε βάρος των μειονοτήτων… είναι πολύ άδικο, αντιδημοκρατικό και άδικο».

Κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ λέγοντας ότι έχουν τεράστιες ευθύνες γιατί οι ‘τουρκικές’ μειονότητες ήταν θύματα των πολιτικών των διακρίσεων που εφάρμοσαν»! Δεν θα ήταν καλύτερα να μη δυσφημούμε το «σπίτι» μας με τέτοιον απροκάλυπτο τρόπο; Μήπως να ασχολούμασταν λίγο περισσότερο και με τα δικαιώματα των ημεδαπών; Μήπως τα δικαιώματα της μειονότητας, δεν μπορούν να υπερβαίνουν τα δικαιώματα των Ελλήνων; Την οποία μάλιστα μειονότητα είναι προβληματικό να την αποκαλεί κανείς «τουρκική», πρώτον διότι δεν είναι όλοι Τούρκοι όπως επιθυμεί να τους παρουσιάσει η Άγκυρα καπηλευόμενη το θέμα και δεύτερον διότι είναι γελοίο να μην αντιλαμβάνεται κανείς την πρόθεση «κοσοβοποίησης» της περιοχής, ενώ και σε «τεχνικό» – διπλωματικό επίπεδο έχει επιπλοκές συνολικότερες που δεν μπορούν να αντιμετωπίζονται ελαφρά τη καρδία;

Επιτέλους, δεν είναι δυνατόν να μην μπορούμε να συνεννοηθούμε στην Ελλάδα και να λέει ο καθένας ό,τι «του καπνίσει» προκαλώντας προβλήματα στις ελληνικές θέσεις. Και αυτό που μας κάνει τόσο μεγάλη εντύπωση: Καλά, ΤΙΠΟΤΕ αρνητικό δεν βρήκε να προσάψει στην Τουρκία η φιλόδοξη Ρένα Δούρου; Όλα είναι εκεί καλά καμωμένα και τα πυρά τα έχουμε μόνο για το εσωτερικό; Τόσο πολύ έξω έχουμε πέσει έξω όσοι πιστεύουμε ότι υφίσταται πραγματικό ζήτημα ασφαλείας με τη γειτονική μας χώρα;

41 σχόλια

  1. Αααααααχ, κλάάάάάμα, που θα ρίξω αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα και δεύτερη η Νουδούλα του κωλοτούμπα...

    Τι θα απογίνω χωρίς αυτές τις πολιτικές διάνοιες - την Πιπίλω, τον Κικίλια, τον Νοτάκη, τον Πάκη και του πολέμιου της βαρωνίας των ΜΜΕ και συνεπή αγωνιστή κατά των νταβατζήδων, Ανδρέα Ψυχάρη??

    Δεν πειράζει, θα το ξεπεράσω...

    Αλλά ο Τζων δεν θα μπορεί...

    Γι' αυτό λέω να του ρίξω έναν πούτσο, μπας και τον παρηγορήσω λιγάκι...

    Τζωωων, ΕΓΕΡΘΗΤΩ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΗΤΩ,
    ΔΕΞΙΑ ΒΡΩΜΟΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτές τις θλιβερές μαλακίες θα τις ξεπεράσουμε ποτέ ρε πούστη; Πωωωωπω είναι τουλάχιστον τραγικό ν ακους ολη την ημέρα για Νεες Ταξεις Πραγμάτων και Λιακοπουλικές μαλακίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τζωωωων, που είσαι λούγκρα μου???

    Γλείφεις καλά τα χρυσά αρχίδια του άεργου μεγαλοτζακιού από τη Μεσσηνία???

    Κωλόγερε, δεν έχεις να φας και χειροκροτείς τα "τζάκια"???

    ΠΡΟΣΟΧΗ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΖΟΜΠΙ!

    ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΝ ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!

    Το Πολιτικό Πτώμα - ο κωλοτούμπας διαρκείας, κ. Σαμαράς, καλεί σε... Κεντροδεξιό μέτωπο (!?!)

    Μα πόσο ανεγκέφαλοι κωλοτούμπες είσαστε επιτέλους εκεί στη Συγγρού???

    Δεν πήρατε το μήνυμα??? Δεν καταλάβατε ότι είστε τελειωμένοι, εσείς οι καταστροφείς της χώρας!!!

    Μπένυ "σάπιε" και "Κομανέτσι" Σαμαρά... ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΕΚΡΟΙ!!!!

    Στις επόμενες εκλογές θα καταβαραθρωθείτε, θα εξαφανιστείτε από τον πολιτικό χάρτη!!!

    Στις επόμενες εκλογές ο Τσίπρας θα σας πάρει ΚΑΙ τα σώβρακα!!!

    Τζων $$$$$$$$$, πουτάνας γιέ, δεξιό αρχίδι της Συγγρού, τώρα που τα σκάτωσε ο κωλοτούμπας σου, ερωτοτροπείς με τη Χ.Α., έέέ?

    Και μην λες ψέματα παλιοαρχίδι, ότι ψήφισες Καμμένο, γιατί θα σε πάρουν με τις πέτρες...

    Τζων $$$$$$, ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ, ΔΕΞΙΑ ΒΡΩΜΟΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ!

    Τζωωων, ΕΓΕΡΘΗΤΩ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΗΤΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδώ και τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ να ξεκαθαρίσει με τον πιο επίσημο λόγο και τρόπο την θέση του σχετικά με τους λαθρομετανάστες, καθώς προεκλογικά ο Πρόεδρος του σε τηλεοπτική συνέντευξη είπε ότι πρέπει να τους δούμε σαν κοινωνικές οντότητες και να τους εντάξουμε στην κοινωνία μας, αυτό το είπε σχεδόν ψιθυριστά για να μην το καταλάβουν όσοι τον παρακολουθούσαν προφανώς γιατί δεν ήθελε να χάσει ψήφους!
    Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ παίζετε το παιχνίδι της ΤΟΥΡΚΙΑΣ ;
    Έχετε βάλει σε εφαρμογή το ΔΟΓΜΑ ΟΖΑΛ που λέει ότι στέλνοντας δυο τρία εκατομμύρια μουσουλμάνους μετανάστες στην Ελλάδα μέσα σε δυο δεκαετίες θα την καταλάβει χωρίς να πέσει μια τουφεκιά ;
    Υπάρχουν μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ ΕΛΛΗΝΕΣ που συνειδητά ή ασυνείδητα δουλεύουν για την Τουρκία σε βάρος της ΕΛΛΑΔΑΣ ;
    Στον Σύριζα δεν ξέρουν ότι η Τουρκία μας στέλνει εκατοντάδες χιλιάδες από αυτούς και όταν της λένε να τους πάρει πίσω δέχεται μόνο δυο τρεις χιλιάδες ; Με κάνουν να πιστεύω ότι ξέρουν αλλά…!
    Κυρίες και κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ το σημαντικότερο που διαφάνηκε και βεβαιώθηκε στην διερευνητική επαφή σας με το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων για σχηματισμό κυβέρνησης ήταν ότι ο Καμμένος έθεσε το θέμα της απομάκρυνσης των λαθρομεταναστών και εσείς μουλαρώσατε αρνούμενοι να δεχτείτε κάτι τέτοιο!
    Ποιο είναι το κόλλημα σας με τους λαθρομετανάστες που στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ;
    Στην ίδια συνέντευξη ο Μπούλης Τσίπρας ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο αν αφήνει τα παιδιά του μόνα τους στο δρόμο εκεί στην Κυψέλη που είπε ότι μένει και απάντησε ΟΧΙ γιατί φοβάται και μάλλον όχι από τους Έλληνες που προφανώς λόγω της ιδιότητας του τον γνωρίζουν, αλλά από τους ξένους, τους λαθρομετανάστες μην και τα αρπάξουν για οτιδήποτε….
    Αυτός λοιπόν που φοβάται για τα παιδιά του γιατί γράφει στα ΑΡΧΙΔΙΑ του τα παιδιά των άλλων; ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΣ!
    Σε ποιους έχει δώσει γη και ύδωρ και είναι δεσμευμένος χειροπόδαρα να φορτώσει στην Ελλάδα σε εμάς τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών να καταστήσει την Ελλάδα Μουσουλμανική χώρα εξαρτώμενη ( ΜΟΝΟ ;) από την Τουρκία;
    Και αν είναι να μας πει ότι τους έχει ψυχοπονέσει και από την άλλη δεν αφήνει τα παιδιά του στο δρόμο γιατί φοβάται για την τύχη τους, εξ αιτίας αυτών των λαθρομεταναστών μάλλον κάτι δεν πάει καλά με τον Μπούλη μας, δεν μας τα λέει όλα και προφανώς δεν μας λέει για αυτά που έχει αναλάβει εργολαβικά ως υποχρεώσεις του.
    Και το ξαναλέω ο μόνος ΩΦΕΛΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΠΟΙΚΟΥΣ!
    ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ!
    Μπούλη μην καταστρέψεις τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!
    Μην τον αφήσετε να καταστρέψει τον Ελληνισμό!
    ΠΡΟΤΑΣΗ
    Κάθε οπαδός του Σύριζα να αναλάβει να ταΐζει και να φιλοξενεί και ένα λαθρομετανάστη έτσι για να δούνε πόσα απίδια βάνει ο σάκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τζωωωων, που είσαι λούγκρα μου???

    Γλείφεις καλά τα χρυσά αρχίδια του άεργου μεγαλοτζακιού από τη Μεσσηνία???

    Κωλόγερε, δεν έχεις να φας και χειροκροτείς τα "τζάκια"???

    ΠΡΟΣΟΧΗ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΖΟΜΠΙ!

    ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΝ ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!

    Το Πολιτικό Πτώμα - ο κωλοτούμπας διαρκείας, κ. Σαμαράς, καλεί σε... Κεντροδεξιό μέτωπο (!?!)

    Μα πόσο ανεγκέφαλοι κωλοτούμπες είσαστε επιτέλους εκεί στη Συγγρού???

    Δεν πήρατε το μήνυμα??? Δεν καταλάβατε ότι είστε τελειωμένοι, εσείς οι καταστροφείς της χώρας!!!

    Μπένυ "σάπιε" και "Κομανέτσι" Σαμαρά... ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΕΚΡΟΙ!!!!

    Στις επόμενες εκλογές θα καταβαραθρωθείτε, θα εξαφανιστείτε από τον πολιτικό χάρτη!!!

    Στις επόμενες εκλογές ο Τσίπρας θα σας πάρει ΚΑΙ τα σώβρακα!!!

    Τζων $$$$$$$$$, πουτάνας γιέ, δεξιό αρχίδι της Συγγρού, τώρα που τα σκάτωσε ο κωλοτούμπας σου, ερωτοτροπείς με τη Χ.Α., έέέ?

    Και μην λες ψέματα παλιοαρχίδι, ότι ψήφισες Καμμένο, γιατί θα σε πάρουν με τις πέτρες...

    Τζων $$$$$$, ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ, ΔΕΞΙΑ ΒΡΩΜΟΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ!

    Τζωωων, ΕΓΕΡΘΗΤΩ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΗΤΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι ρε φίλε να ξεκαθαρίσει ο Σύριζα μιας και οι άλλοι όλοι μας πνίξαν στον "πατριωτισμό".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το ανέκδοτο που λένε στο πασοκ. Ο ΣΥΡΙΖΑ διολισθένει. Βρε δεν πάτε να βρείτε τα λεφτά που μας φάγατε και μετά ελάτε ξανά για να δούμε άν και εφ' όσον θα σας αφήσουμε να ξαναπαίξετε...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ωραίος λίβελος κύριε Βασιλειάδη. Οπότε όπως ο τζων έτσι κι εσεις......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι ωραία τα γράφετε ρε παιδιά! Κι από που προκύπτει η διολίσθηση; Επείδη το λέει ο Κομανέτσης κι ο Βούβαλος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. http://youtu.be/xB1jHhU2OZQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γελοίοι μπαχαλάκηδες λεσβίες κουρεμένες Σύριζα με 19 συνιστώσες του άπλυτου αχόρταγου κώλου.

    σκυπίδια του διαδικτύου
    που γεννηθήκκατε για να σας τρέφει και να σς πληρώνει το σύμπαν !

    Τέλος οι ΠΑΠΑΡΙΕΣ σας.
    ΔΕΝ τρώγονται με τίποτα....

    OFF
    ..η μαλακία σας,
    τραβήξτε την αλλού..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όσο βλέπω στα κανάλια τις κατσουφιασμένες, γεμάτες θλίψη, φάτσες της Τρέμη, του Πρετεντεράκου, του Καψή, του Μπάμπη Παπαδημητρίου, του Παπαχελά, της Στάη και λοιπών, λόγω της μεγάλης νίκης του ΣΥΡΙΖΑ...

    ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΩ,

    ΠΟΣΟ ΣΟΦΑ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!!!!

    Τζωωων, ΕΓΕΡΘΗΤΩ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΗΤΩ,
    ΔΕΞΙΑ ΒΡΩΜΟΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΟΥΡΝΤΙΣΤΗΡΙ ΕΣΥ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ... ΣΑΝ ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΟΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΕΥΡΩΠΑΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ .... ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΕΣΥ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κυριε Βασιλειάδη εύχομαι τα παιδιά σας να μην γίνουν μικροί τζων και σε κάθε σάλτο να γαμιουνται οπως ο τζων γιατί με τις μαλακίες που γράφετε μικροί πουστηδες τζων σας αξίζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. είσαι πέρα απο τα όρια
    ..
    Α
    Ν
    Ο
    Η
    Τ
    Ο
    Σ.


    Β
    Λ
    Α
    Κ
    Α
    Σ


    ...ή βαριά άρρωσοτος

    ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ ΕΙΣΑΙ


    ..καραγκιόζη ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η τζων-πουστρα πασχει απο Εϊτς απο τα πολλα γαμησια με τους πιθηκους. Ο ιος τον εχει χτυπησει και στο λιγοστο μυαλο που ειχε και απεγινε το κακο.Διαβαστε και γελαστε με τις μαλακιες που γραφει. Μην τον περνετε στα σοβαρα γιατι σε λιγο δεν θα υπαρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όσο βλέπω στα κανάλια τις κατσουφιασμένες, γεμάτες θλίψη, φάτσες της Τρέμη, του Πρετεντεράκου, του Καψή, του Μπάμπη Παπαδημητρίου, του Παπαχελά, της Στάη και λοιπών, όσο βλέπω το σκύλιασμα του φασίστα γιαουρτοφάγου Άδωνι Μπουμπούκου, από την μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ...

    ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΩ,

    ΠΟΣΟ ΣΟΦΑ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!!!!

    Τζων και κουρδιστίρι,

    ΕΓΕΡΘΗΤΩ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΗΤΩ,

    ΔΕΞΙΕΣ ΒΡΩΜΟΑΔΕΡΦΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΑΣ, ΑΧΩΝΕΥΤΟ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ, ΤΟΝ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ ΣΑΣ, ΤΟΝ ΦΑΗΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΣΑΣ!!!!

    ΠΑΡΤΕ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΞΟΦΛΗΜΕΝΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ REAL ESTATE ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ "ΕΡΓΟ" ΘΑ ΤΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ. ΠΑΣΟΚ Η ΗΛΗΘΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ.
    ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΛΑΚΟ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ,ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ;
    ΜΙΣ ΠΙΓΚΥ ΠΑΣ ΓΙΑ 8% ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όσο βλέπω στα κανάλια τις κατσουφιασμένες, γεμάτες θλίψη, φάτσες της Τρέμη, του Πρετεντεράκου, του Καψή, του Μπάμπη Παπαδημητρίου, του Παπαχελά, της Στάη και λοιπών, όσο βλέπω το σκύλιασμα του φασίστα γιαουρτοφάγου Άδωνι Μπουμπούκου, από την μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ...

    ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΩ,

    ΠΟΣΟ ΣΟΦΑ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!!!!

    Τζων και κουρδιστήρι,

    ΕΓΕΡΘΗΤΩ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΗΤΩ,

    ΔΕΞΙΕΣ ΒΡΩΜΟΑΔΕΡΦΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΑΣ, ΑΧΩΝΕΥΤΟ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ, ΤΟΝ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ ΣΑΣ, ΤΟΝ ΦΑΗΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΣΑΣ!!!!

    ΠΑΡΤΕ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΞΟΦΛΗΜΕΝΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. είσαι πέρα απο τα όρια
    ..
    Α
    Ν
    Ο
    Η
    Τ
    Ο
    Σ.


    όταν μπήκαμε η ισοτιμία ήταν 340,75 δραμές = 1 ευρω

    άν βγούμε έτσι άτσαλα και χρεοκωπημένα
    στην καλύτερη 1.500 δραχμές = 1 ευρω.

    Β
    Λ
    Α
    Κ
    Α
    Σ
    ...ή βαριά άρρωσοτος ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ ΕΙΣΑΙ ..καραγκιόζη ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Έχω βαρεθεί με το μαλάκα τον Έλληναρά.

    Διαχρονικά ο Ελληνικός λαός έχει κάνει επιλογές που έχουν οδηγήσει σε εθνικές καταστροφές( πρόσφατες 1897, 1920, 1967 και ποιο παλιά .)Σήμερα έχει κάνει ακόμα μία τέτοια.
    Η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστή και θα οδηγήσει σε ακόμα μια. Ωστόσο είναι επιλογή του και δυστυχώς , πρέπει να εφαρμοστεί.

    - Τα περί του ''δεν υπάρχει μηχανισμός εξόδου από το ευρώ'', που την πετάτε αριστερά και δεξιά, είναι θεωρία που είναι για γέλια.
    Ποιος σας είπε ότι οι ξένοι θα μας βγάλουν από το ευρώ.

    ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ οτι η Ελλάδα θα αναγκαστεί να βγει ΜΟΝΗ ΤΗΣ από το ευρώ.
    Όταν δεν θα υπάρχει ..ευρώ, για πληρωμή μισθών, για δημόσιες δαπάνες και γενικά για τη λειτουργία του κράτους, χωρίς τη δυνατότητα κοπής νομίσματος, τι ακριβώς θα κάνει η τότε κυβέρνηση.
    Ή ..μάλλον τι άλλο θα μπορεί να κάνει.
    Δυστυχώς αυτό που , καταδεικνύει την πλάνη, στην οποία έχει βρεθεί μεγάλο μέρος του Ελληνικού λαού, φαίνεται στις δημοσκοπήσεις κατά τις οποίες οι Έλληνες καταδικάζουν μεν το μνημόνιο, αλλά θέλουν στο σύνολό τους την παραμονή της χώρας στο ευρώ και στην Ευρωπαϊκή ένωση.

    Γιαυτό από ένα σημείο και μετά ο ΣΥΡΙΖΑ το είδε και τροποοίησε αυτό που υποστήριζε αρχικά, δηλ έξοδο απο το ευρώ, στο ποιο μετριοπαθές παραμονή στο ευρώ και μονομερή καταγγελία τού μνημονίου.
    Το δίλημα στο οποίο ΞΕΚΑΘΑΡΑ πρέπει να απαντήσει ο Ελληνικός λαός, χωρίς υπεκφυγές πλέον στις νέες εκλογές που θα γίνουν είναι ένα.

    Παραμονή της χώρας στο ευρώ και εκπλήρωση των επαχθών όρων του μνημονίου, ίσως με μια μικρή(;)
    ή μετριοπαθή τροποποίησή του.

    Ή μονομερή καταγγελία, στάση πληρωμών των δανείων (και των υποχρεώσεων που έχουμε αναλάβει) και έξοδο της χώρας από το ευρώ και κατά πάσα πιθανότητα και από την Ευρωπαϊκή ένωση.

    Απλά πράγματα._______________
    Τώρα τα περί συμπαιγνίας όλων των Ευρωπαϊκών χωρών προκειμένου να μπλοφάρουν και να μας τρομάξουν, είναι απλά για γέλια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Όσο βλέπω στα κανάλια τις κατσουφιασμένες, γεμάτες θλίψη, φάτσες της Τρέμη, του Πρετεντεράκου, του Καψή, του Μπάμπη Παπαδημητρίου, του Παπαχελά, της Στάη και λοιπών, όσο βλέπω το σκύλιασμα του φασίστα γιαουρτοφάγου Άδωνι Μπουμπούκου, από την μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ...

    ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΩ,

    ΠΟΣΟ ΣΟΦΑ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!!!!

    Τζων και κουρδιστήρι,

    ΕΓΕΡΘΗΤΩ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΗΤΩ,

    ΔΕΞΙΕΣ ΒΡΩΜΟΑΔΕΡΦΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΑΣ, ΑΧΩΝΕΥΤΟ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ, ΤΟΝ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ ΣΑΣ, ΤΟΝ ΦΑΗΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΣΑΣ!!!!

    ΠΑΡΤΕ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΞΟΦΛΗΜΕΝΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γαμημένοι Δεξιοί, φτωχομπινέδες ΠΙΑ (ελέω μνημονίου), Νοικοκυραίοι της πούτσας,

    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΙΑ,

    ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!!

    ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ, Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΔΕΞΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!!!

    ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ, ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΣΑΣ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ, ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΕΔΕΣ Ή ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ (ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ), ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ,

    ΗΤΑΝ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ, ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ, ΧΙΤΕΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΝΑΖΙ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡ!!!!!

    Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΗ ΑΠΟ ΤΟ 1993, ΟΤΑΝ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ, ΩΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ!!!!

    Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ, ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ – ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ, ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΠΛΕΥΡΕΣ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΗΕ!!!

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΔΕΞΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ???

    ΠΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, ΠΟΛΕΜΗΣΕ, ΔΙΩΧΘΗΚΕ, ΕΞΟΡΙΣΤΗΚΕ… ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ, ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ???????

    Τζωωωων, κουρδιστήρι και λοιπές βρωμοαδερφές της Συγγρού…

    ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΩΡΑ!!!!

    ΣΥΡΙΖΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πασοκ

    κυβερνηση εστω εξι μηνων ειπε ο δρ Κουτσουκος

    γυριζοντας απο την Δηλο οπου ειχε παει να επισκευτει το ιερο του Δηλιου Απολλωνα και να παρει τους χρησμους

    ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ
    ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΡΙΖΕ

    Έστι δίκης οφθαλμός, ος τα πάνθ’ ορά.
    Το της πόλεως όλης ήθος, ομοιούται τοις άρχουσιν

    ( το ήθος όλης της πολιτείας είναι το ίδιο με αυτό αυτών που την κυβερνούν)

    Πάντων εστί δυσχερέστατον το πολλοίς αρέσκειν ».

    (Το πιο δύσκολο απ’ όλα είναι να αρέσεις στους πολλούς).

    « Δύο τα εναντιώτατα ευβουλίας είναι, τάχος τε και οργήν ».

    ΚΑΝΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΠΕ ΧΑΜΗΛΟΦΩΝΩΣ
    Η ΙΕΡΕΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΤΕ
    ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΑΓΚΑ!

    ΑΥΤΑ

    ΚΩΠΗΛΑΤΤΗς ΠΑΡΑΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πασοκ

    κυβερνηση εστω εξι μηνων ειπε ο δρ Κουτσουκος

    γυριζοντας απο την Δηλο οπου ειχε παει να επισκευτει το ιερο του Δηλιου Απολλωνα και να παρει τους χρησμους

    ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ
    ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΡΙΖΕ

    Έστι δίκης οφθαλμός, ος τα πάνθ’ ορά.
    Το της πόλεως όλης ήθος, ομοιούται τοις άρχουσιν

    ( το ήθος όλης της πολιτείας είναι το ίδιο με αυτό αυτών που την κυβερνούν)

    Πάντων εστί δυσχερέστατον το πολλοίς αρέσκειν ».

    (Το πιο δύσκολο απ’ όλα είναι να αρέσεις στους πολλούς).

    « Δύο τα εναντιώτατα ευβουλίας είναι, τάχος τε και οργήν ».

    ΚΑΝΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΠΕ ΧΑΜΗΛΟΦΩΝΩΣ
    Η ΙΕΡΕΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΤΕ
    ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΑΓΚΑ!

    ΑΥΤΑ

    ΚΩΠΗΛΑΤΤΗς ΠΑΡΑΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πασοκ

    κυβερνηση εστω εξι μηνων ειπε ο δρ Κουτσουκος

    γυριζοντας απο την Δηλο οπου ειχε παει να επισκευτει το ιερο του Δηλιου Απολλωνα και να παρει τους χρησμους

    ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ
    ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΡΙΖΕ

    Έστι δίκης οφθαλμός, ος τα πάνθ’ ορά.
    Το της πόλεως όλης ήθος, ομοιούται τοις άρχουσιν

    ( το ήθος όλης της πολιτείας είναι το ίδιο με αυτό αυτών που την κυβερνούν)

    Πάντων εστί δυσχερέστατον το πολλοίς αρέσκειν ».

    (Το πιο δύσκολο απ’ όλα είναι να αρέσεις στους πολλούς).

    « Δύο τα εναντιώτατα ευβουλίας είναι, τάχος τε και οργήν ».

    ΚΑΝΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΠΕ ΧΑΜΗΛΟΦΩΝΩΣ
    Η ΙΕΡΕΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΤΕ
    ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΑΓΚΑ!

    ΑΥΤΑ

    ΚΩΠΗΛΑΤΤΗς ΠΑΡΑΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πασοκ

    κυβερνηση εστω εξι μηνων ειπε ο δρ Κουτσουκος

    γυριζοντας απο την Δηλο οπου ειχε παει να επισκευτει το ιερο του Δηλιου Απολλωνα και να παρει τους χρησμους

    ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ
    ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΡΙΖΕ

    Έστι δίκης οφθαλμός, ος τα πάνθ’ ορά.
    Το της πόλεως όλης ήθος, ομοιούται τοις άρχουσιν

    ( το ήθος όλης της πολιτείας είναι το ίδιο με αυτό αυτών που την κυβερνούν)

    Πάντων εστί δυσχερέστατον το πολλοίς αρέσκειν ».

    (Το πιο δύσκολο απ’ όλα είναι να αρέσεις στους πολλούς).

    « Δύο τα εναντιώτατα ευβουλίας είναι, τάχος τε και οργήν ».

    ΚΑΝΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΠΕ ΧΑΜΗΛΟΦΩΝΩΣ
    Η ΙΕΡΕΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΤΕ
    ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΑΓΚΑ!

    ΑΥΤΑ

    ΚΩΠΗΛΑΤΤΗς ΠΑΡΑΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Γαμημένοι Δεξιοί, φτωχομπινέδες ΠΙΑ (ελέω μνημονίου), Νοικοκυραίοι της πούτσας,

    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΙΑ,

    ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!!

    ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ, Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΔΕΞΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!!!

    ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ, ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΣΑΣ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ, ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΕΔΕΣ Ή ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ (ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ), ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ,

    ΗΤΑΝ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ, ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ, ΧΙΤΕΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΝΑΖΙ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡ!!!!!

    Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΗ ΑΠΟ ΤΟ 1993, ΟΤΑΝ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ, ΩΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ!!!!

    Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ, ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ – ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ, ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΠΛΕΥΡΕΣ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΗΕ!!!

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΔΕΞΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ???

    ΠΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, ΠΟΛΕΜΗΣΕ, ΔΙΩΧΘΗΚΕ, ΕΞΟΡΙΣΤΗΚΕ… ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ, ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ???????

    Τζωωωων, κουρδιστήρι και λοιπές βρωμοαδερφές της Συγγρού…

    ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΩΡΑ!!!!

    ΣΥΡΙΖΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. NA ΠATE ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΙΕΝΤΟΛΟΓΟΥΣ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΞΥΝΟΜΟΥΡΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ,ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.ΕΣΕΙΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΑΜΠΙΕΣ ΠΑΤΕ ΨΟΦΗΣΑΤΕ ΟΤΙ ΦΑΓΑΤΕ ΦΑΓΑΤΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΠΟΔΕΜΑΤΑ ΑΔΕΙΑΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Γαμημένοι Δεξιοί, φτωχομπινέδες ΠΙΑ (ελέω μνημονίου), Νοικοκυραίοι της πούτσας,

    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΙΑ,

    ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!!

    ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ, Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΔΕΞΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!!!

    ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ, ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΣΑΣ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ, ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΕΔΕΣ Ή ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ (ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ), ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ,

    ΗΤΑΝ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ, ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ, ΧΙΤΕΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΝΑΖΙ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡ!!!!!

    Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΗ ΑΠΟ ΤΟ 1993, ΟΤΑΝ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ, ΩΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ!!!!

    Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ, ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ – ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ, ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΠΛΕΥΡΕΣ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΗΕ!!!

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΔΕΞΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ???

    ΠΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, ΠΟΛΕΜΗΣΕ, ΔΙΩΧΘΗΚΕ, ΕΞΟΡΙΣΤΗΚΕ… ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ, ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ???????

    Τζωωωων, κουρδιστήρι και λοιπές βρωμοαδερφές της Συγγρού…

    ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΩΡΑ!!!!

    ΣΥΡΙΖΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΤΕ.
    ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΟΔΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ .ΑΥΤΗ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ.ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠOIOI ΒΓΗΚΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΦΥΓΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΟΣΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΑΖΥ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΣΚΕΨΗ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΑΣΙΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΣΚΑΓΑΝ ΣΤΟ ΦΑΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Γαμημένοι Δεξιοί, φτωχομπινέδες ΠΙΑ (ελέω μνημονίου), Νοικοκυραίοι της πούτσας,

    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΙΑ,

    ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!!

    ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ, Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΔΕΞΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!!!

    ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ, ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΣΑΣ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ, ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΕΔΕΣ Ή ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ (ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ), ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ,

    ΗΤΑΝ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ, ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ, ΧΙΤΕΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΝΑΖΙ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡ!!!!!

    Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΗ ΑΠΟ ΤΟ 1993, ΟΤΑΝ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ, ΩΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ!!!!

    Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ, ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ – ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ, ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΠΛΕΥΡΕΣ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΗΕ!!!

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΔΕΞΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ???

    ΠΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, ΠΟΛΕΜΗΣΕ, ΔΙΩΧΘΗΚΕ, ΕΞΟΡΙΣΤΗΚΕ… ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ, ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ???????

    Τζωωωων, κουρδιστήρι και λοιπές βρωμοαδερφές της Συγγρού…

    ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΩΡΑ!!!!

    ΣΥΡΙΖΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Κάθε οπαδός του Σύριζα να αναλάβει να ταΐζει και να φιλοξενεί και ένα λαθρομετανάστη


    Και κάθε μαλάκας ελληναράς του είδους σου να φιλοξενεί και να ταΐζει ένα ¨Ελληνα άστεγο και έναν άνεργο!
    Α πηδήσου ρε μπάμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Κάθε οπαδός του Σύριζα να αναλάβει να ταΐζει και να φιλοξενεί και ένα λαθρομετανάστη


    Και κάθε μαλάκας ελληναράς του είδους σου να φιλοξενεί και να ταΐζει ένα ¨Ελληνα άστεγο και έναν άνεργο!
    Α πηδήσου ρε μπάμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Κάθε οπαδός του Σύριζα να αναλάβει να ταΐζει και να φιλοξενεί και ένα λαθρομετανάστη


    Και κάθε μαλάκας ελληναράς του είδους σου να φιλοξενεί και να ταΐζει ένα ¨Ελληνα άστεγο και έναν άνεργο!
    Α πηδήσου ρε μπάμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Κάθε οπαδός του Σύριζα να αναλάβει να ταΐζει και να φιλοξενεί και ένα λαθρομετανάστη


    Και κάθε μαλάκας ελληναράς του είδους σου να φιλοξενεί και να ταΐζει ένα ¨Ελληνα άστεγο και έναν άνεργο!
    Α πηδήσου ρε μπάμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Κάθε οπαδός του Σύριζα να αναλάβει να ταΐζει και να φιλοξενεί και ένα λαθρομετανάστη


    Και κάθε μαλάκας ελληναράς του είδους σου να φιλοξενεί και να ταΐζει ένα ¨Ελληνα άστεγο και έναν άνεργο!
    Α πηδήσου ρε μπάμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Μπούτζουκας Θ. Τ Ηράκλειο Κρήτη…

    Γυρνώντας σπίτι βρήκα ένα ΓΡΑΜΜΑ που έγραφε..

    {Χθες πέρασα από το σπίτι σου βρήκα την πόρτα ανοιχτή και μπήκα,,, βίασα την οικογένεια σου , πήρα και χρυσαφικά σας , τώρα δεν γίνετε τίποτα ότι έγινε έγινε, όμως έλα να τα βρούμε ,περασμένα ξεχασμένα αλλιώς θα χάσει την δουλειά σου να πεινάσετε κιόλας …με Τιμή ΣΑΜΑΡΑΣ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ, ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ..Ν.Δ .. ΔΥΜ. ΑΡ ..ΔΥ.ΔΗ.. ΛΑ.ΓΟΣ στο ρόλο του τσιλιαδόρου το Κ.Κ.Ε και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ..}….

    Βαρουφάκης: Μας απειλούν ότι τάχα θα μας βγάλουν από το ευρω ,, ωραία τότες εμείς δεν θέλουμε της δώσεις τον δανείου σας , έτσι και αλλιώς τα δάνεια σας πάνε σε εσάς , εμείς θα ζήσουμε με αυτά που έχουμε και βγάζουμε, όσο για αυτούς που υπόγραψαν τα μνημόνια δικάστε τους για εμάς εξυπηρετούσαν της οικογένειες τους και της εγχώριες τράπεζες και τους τραπεζίτες τους. Έχετε και της υπογραφές τους, κυνηγάτε τους.

    Για την ανακεφαλαίωση των τραπεζών, δώστε τους αλλά θα είναι αυτές υπεύθυνες και εσείς που θα πάρετε το ρίσκο .. ΑΝΤΊ να είστε στα υπουργεία μας, να είστε στης τράπεζες ..

    Λέει ο Βαρουφάκης ότι αν γίνει ΑΥΤΟ ΟΧΙ μόνο για την Ελλάδα, που δεν θέλει να να λέει ο ΑΠΛΟΣ Γερμανικός ΛΑΟΣ ,η ο Πτωχευμενος Ισπανικός ΛΑΟΣ Γιατί να πληρώνω εγώ για τον τεμπέλη Ελληνα ;

    Αν συμβεί αυτό θα ζητήσουμε να γίνει και για ΙΣΠΑΝΙΑ---ΙΤΑΛΙΑ—ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ—ΓΑΛΛΙΑ— και Θα ακολουθούν ΟΛΛΑΝΔΙΑ—ΒΕΛΓΙΟ-- ΑΥΣΤΡΙΑ κ.ο.κ … έτσι δεν πληρωθεί κανένα μνημόνιο αρκετά δεν φάγανε!!!..

    Θα που πολλοί και αν φύγει η Γερμανία από το ευρώ! δεν θα διάλυση ΕΕΕΕ ΚΑΙ άλλοι να κλαίνε!!!

    Ανακεφαλοπιουμε με δικός μας χρήμα την οικονομία μας διασφαλίζουμε ότι έχουν οι Έλληνες σε ευρώ στης τράπεζες μας ..ΑΝ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩ από έξω γιατί εμείς δεν φεύγομε απλώς δεν θέλομε άλλα δάνεια ...

    Όσοι έχουν τα χρήματα παράνομα σε ευρω ΕΞΩ θα γίνουν ένα καλό χαρτί υγείας … ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ και έχουν λυσσάξει όλοι, ότι αν πέσει το ευρώ ξέρουν ότι δεν θα παίρνουν εθνικά νομίσματα Π.Χ ελβετικό φράγκο ιδικά αν είναι ΜΑΎΡΑ:: ΑΛΛΑ ευρω που δεν θα αξίζει ούτε για χαρτί υγείας …

    Όσοι ξέρετε πως γίνονται αυτά ξέρετε ότι αν θα πέσει το ευρώ από ΈΞΩ όσα είναι σήμερα εδώ θα δοθεί νέο χρήμα, όσα έλθουν την άλλη ώρα η ημέρα να θέλει να τα βάλει στην Ελλαδα θα πάει φυλακή μαζί με τα ευρώ του να σκουπίζει τον ποπό του …

    Λύσης υπάρχουν … ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΈΡΟΥΝ ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ … ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΒΌΔΙΟ ΣΎΝΤΡΟΦΟΊ ..

    ΈΤΣΙ ΑΠΛΆ.. αυτό λέγετε καταγγελία μνημονίου … η μια πρόταση καταγγελία μνημονίου ..

    Μια απορία έχω ακόμα και ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ γίνετε αυτό από τα ΜΜΕ ότι μόνο το μνημόνιο είναι η σωτηρία μας και το σωστό; μήπως είναι προδότες κάποιοι λέω εγώ;; και θέλουν λιτότητα λιτότητα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Γαμημένοι Δεξιοί, φτωχομπινέδες ΠΙΑ (ελέω μνημονίου), Νοικοκυραίοι της πούτσας,

    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΙΑ,

    ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!!

    ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ, Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΔΕΞΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!!!

    ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ, ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΣΑΣ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ, ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΕΔΕΣ Ή ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ (ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ), ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ,

    ΗΤΑΝ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ, ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ, ΧΙΤΕΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΝΑΖΙ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡ!!!!!

    Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΗ ΑΠΟ ΤΟ 1993, ΟΤΑΝ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ, ΩΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ!!!!

    Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ, ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ – ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ, ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΠΛΕΥΡΕΣ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΗΕ!!!

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΔΕΞΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ???

    ΠΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, ΠΟΛΕΜΗΣΕ, ΔΙΩΧΘΗΚΕ, ΕΞΟΡΙΣΤΗΚΕ… ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ, ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ???????

    Τζωωωων, κουρδιστήρι και λοιπές βρωμοαδερφές της Συγγρού…

    ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΩΡΑ!!!!

    ΣΥΡΙΖΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Να ρωτήσω κάτι??

    Το Πολιτικό Πτώμα, ο κωλοτούμπας Σαχλαμαράς, γιατί έχει αυτήν την χεσμένη φάτσα, αυτό το θλιμμένο ύφος, σαν να του έκατσε στο πρόσωπο ελέφαντας???

    Όσο βλέπω στα κανάλια τις κατσουφιασμένες, γεμάτες θλίψη, φάτσες της Τρέμη, του Πρετεντεράκου, του Καψή, του Μπάμπη Παπαδημητρίου, του Παπαχελά, της Στάη και λοιπών, όσο βλέπω το σκύλιασμα του φασίστα γιαουρτοφάγου Άδωνι Μπουμπούκου, από την μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ...

    ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΩ,

    ΠΟΣΟ ΣΟΦΑ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!!!!

    Τζων και κουρδιστήρι,

    ΕΓΕΡΘΗΤΩ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΗΤΩ,

    ΔΕΞΙΕΣ ΒΡΩΜΟΑΔΕΡΦΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση