GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θ. Τζήμερος: "Γιατί δεν πήρα πτυχίο..."

Από τον κ. Θ. Τζήμερο και το γραφείο Τύπου του Δημιουργία Ξανά λάβαμε την παρακάτω απάντηση σε δημοσίευμα του parapolitika.gr αναφορικά ...

Από τον κ. Θ. Τζήμερο και το γραφείο Τύπου του Δημιουργία Ξανά λάβαμε την παρακάτω απάντηση σε δημοσίευμα του parapolitika.gr αναφορικά με την απόκτηση του πτυχίου του κ. Τζήμερου από την ΑΣΟΕ.
Παραθέτουμε την απάντηση του κ. Τζήμερου, αλλά και το άρθρο του parapolitika.gr στο οποίο αναφέρεται.
Στον δημόσιο λόγο, αλλά και στον γραπτό λόγο του κ. Τζήμερου δεν υπάρχουν πουθενά αναφορές για πτυχίο οικονομικών από την ΑΣΟΕ.
Αντιθέτως, ο ίδιος ο κ. Τζήμερος έχει δηλώσει δημόσια πως αν και τελειόφοιτος του πανεπιστημίου, δεν αποφοίτησε επιλέγοντας συνειδητά να μην ενδώσει σ’ ένα εκπαιδευτικό σύστημα που αδυνατεί να προσφέρει ουσιαστική παιδεία και ασφυκτιά μέσα στα στενά όρια του κομματικού συνδικαλισμού.
O ίδιος έχει δηλώσει σε δημόσια ομιλία του για το φορολογικό σύστημα πως «παρόλο που ήμουν αριστούχος και υπότροφος στην ΑΣΟΕ, δεν πήρα ποτέ πτυχίο από αυτή τη σχολή γιατί δεν άντεχα να υφίσταμαι κάθε μέρα το πολιτισμικό σοκ που σήμαινε η σπουδή στην ΑΣΟΕ εκείνη την περίοδο.
Βεβαίως σπούδασα οικονομικά και το έκανα για εμένα». Παράλληλα στην κεντρική προεκλογική του ομιλία ανέφερε πως «δεν μετάνιωσα για αυτήν μου την επιλογή γιατί αισθανόμουν πως η πορεία μου στο εκπαιδευτικό σύστημα ήταν μια οδυνηρή πορεία χαμένου χρόνου. Αυτό με οδήγησε στο να σπουδάσω τους τομείς του επιστητού που με ενδιέφεραν, ακριβώς επειδή η γνώση είναι μια αυταξία”
O κ. Τζήμέρος έχει δηλώσει επανειλλημένως πως υπήρξε για πολλά χρόνια καθηγητής μουσικής ενώ τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στον χώρο της διαφήμισης.
Διαβάστε επίσης:
Έχει πάρει πτυχίο από την ΑΣΟΕΕ ο Τζήμερος ή όχι;

7 σχόλια

  1. Το πασοκ των Παπανδρέου- Παπακωνσταντίνου- Βενιζέλου εφάρμοσε μια εγκληματική πολιτική από τον Οκτώβριο του 2009 : με συνεχείς δηλώσεις υπονόμευσαν τη πιστοληπτική ικανότητα της χώρας με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε στο μνημόνιο και στο ΔΝΤ, δεν διαπραγματεύτηκαν ΠΟΤΕ, αλλά δουλικά εφάρμοσαν ένα πρόγραμμα μαζικής εξόντωσης των Ελλήνων, με οριζόντιες περικοπές, διπλές και τριπλές φορολογήσεις εισοδημάτων, ακινήτων και αυτοκινήτων, με αποτέλεσμα να βουλιάξουν τη χώρα στην ύφεση,καθημερινά βούλιαζαν την ελληνική οικονομία και την οικονομία των Ελλήνων και σήμερα η κατάσταση είναι σε οριακό σημείο. Αν χρεωκοπούσαμε το 2010, οι Έλληνες είχαν οικονομικά αποθέματα για να αντέξουν, είχαν αποταμιεύσεις και τότε οι ξένοι, επειδή είχαν ελληνικά ομόλογα,θα βοηθούσαν χωρίς επαχθείς όρους. Το Πασοκ τους έδωσε το χρόνο να τα ξεφορτωθούν, να αποδυναμώσουν οικονομικά το 80% των Ελλήνων και να τους φτάσουν σε αυτό το σημείο σήμερα, όπου η ανεργία έχει φτάσει το 1,5 εκατομμύριο, οι απλήρωτοι λογαριασμοί στη ΔΕΗ το 1,5 εκατομμύριο, οι σιτιζόμενοι στα συσσίτια της Εκκλησίας στις 200.000 ! Σήμερα, αν γίνει πτώχευση, οι Έλληνες δεν θα μπορέσουν να αντέξουν, εξαιτίας της εγκληματικής πολιτικής ανικανότητας του ΠΑΣΟΚ.
    Από την άλλη ο Σύριζα, έχει ένα νεφελώδες οικονομικό πρόγραμμα, που "σπάει" τις σχέσεις με την Ε.Ε. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι οι Ευρωπαίοι έχουν προετοιμαστεί για σενάρια χρεοκοπίας της Ελλάδας,όσο και το γεγονός ότι μπορεί να σταματήσουν αναπτυξιακά προγράμματα, όπως το ΕΣΠΑ, πέραν της διακοπής της δανειοδότησης. Το άσχημο με τον Σύριζα δεν είναι στο εξωτερικό, αλλά στο εσωτερικό της Ελλάδας. Καλώς ή κακώς, πέραν του 25 ή 30% που τον υποστηρίζουν, υπάρχει μια φοβία στους υπόλοιπους Έλληνες, σχετικά με την οικονομική του πολιτική. Πως θα φορολογήσει τα υψηλά εισοδήματα, αν η μια μετά την άλλη οι επιχειρήσεις κλείσουν και φύγουν από την Ελλάδα ; Πως θα φορολογήσει τα υψηλά εισοδήματα, εάν οι εφοπλιστές, την άλλη μέρα, σηκώσουν ξένη σημαία ; Πως θα φορολογήσει υψηλά εισοδήματα, εάν οι ξένοι επενδυτές αποσυρθούν από το ισχνό - έτσι κι αλλιώς- Χρηματιστήριο ή οι Έλληνες επιχειρηματίες κλείσουν τις εδώ επιχειρήσεις τους και τις μεταφέρουν σε γειτονικά κράτη, φοβούμενοι τη πολιτική του Σύριζα ; Το άσχημο για το Σύριζα είναι το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στους περισσότερους πολίτες, οι οποίοι- βλέποντας το προβάδισμά του- θα πανικοβληθούν και θα κάνουν κινήσεις που θα οδηγήσουν σε χρεοκοπία,όπως μαζικές αναλήψεις από τράπεζες,αγορά τροφίμων για να έχουν σε περίπτωση χρεοκοπίας κλπ. Ο Σύριζα, πράγματι, παίρνει ένα υψηλό ρίσκο κινδύνου,όχι τόσο από τις δηλώσεις των ξένων που μπορεί να μπλοφάρουν, όσο από το κλίμα πανικού που δημιουργείται καθημερινά από το ασαφές και υψηλού ρίσκου πρόγραμμά του. Αν πανικοβληθεί η ιδιωτική πρωτοβουλία και αρχίζει να φεύγει η ανεργία θα εκτοξευθεί στα ύψη μέσα σε 1-2 μήνες ακόμα περισσότερο,τα ασφαλιστικά ταμεία και ο ΟΑΕΔ θα καταρρεύσουν,λόγω έλλειψης εσόδων.
    Σε αυτή τη συγκυρία, λοιπόν, που μας οδήγησε η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ, ΑΝΙΚΑΝΗ πολιτική του πασοκ, δηλαδή, στο χείλος του γκρεμού χρειάζεται μια μέση λύση, σε σχέση με τα δύο άκρα που περιγράφονται παραπάνω. Χρειάζεται μια πολιτική επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου ΑΛΛΑ και μεγάλα κίνητρα για ανάπτυξη και επενδύσεις από την ΕΕ, τη ναυτιλία και τον τουρισμό,μείωση φορολογίας, ώστε να ενισχυθεί η κατανάλωση ( αλλά με δρακόντεια μέτρα για τη πάταξη της φοροδιαφυγής ), αναδιοργάνωση του Δημοσίου ( χωρίς μαζικές απολύσεις ). Αυτή την ενδιάμεση πολιτική, καλώς ή κακώς, ίσως μπορέσει να την εφαρμόσει η Νέα Δημοκρατία και ο Σαμαράς, που μπορεί να οδηγήθηκε σε ένα συμβιβασμό ανεπίτρεπτο, αλλά τώρα είναι και ο μόνος που μπορεί να ανατρέψει αφενός αυτή την ΗΛΙΘΙΑ, ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΗ πολιτική του Πασοκ και αφετέρου να προστατεύσει την Ελλάδα από μια άτακτη χρεοκοπία, λόγω Σύριζα, με την μαζική απόσυρση καταθέσεων από Τράπεζες την παραμονή των εκλογών μέχρι και αποχώρηση ξένων και Ελλήνων επιχειρηματιών πριν ή και αμέσως μετά τις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΔΗΘΕΝ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ Η ΑΡΠΑΓΗ ΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΩΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΕΙΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ.ΑΥΤΟ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΗ ΑΛΗΛΕΓΤΓΥΗ ΤΟΥ ΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΑ ΚΑΚΤΗΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΘΕΣΗ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΕΤΑΞΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΠΕΤΥΧΕ ΤΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ.ΟΜΩΣ Η ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΣΗ.ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ
    ΤΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΤΟΥΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΑΠ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημιουργία Ξανά - Η κοινή λογική εκφράζεται πλέον και στην πολιτική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε καταλαβαίνω απόλυτα ρε Τζήμερε.

    Οι δουλειές κόψανε η διαφήμιση πάτωσε και ειναι στα χερια πολυεθνικων όσες ακόμα υπάρχουν.

    Η μουσική δεν ειναι και το ιδανικό επάγγελμα σου το λέω εκ πειρας αυτο γιατι στους κολπους των μουσικων κυκλοφορεί το γνωμικό μουσικός είμαι βαλτε μου να φαω.

    Ενώ η πολιτική έ; εχεις σταθερό εισόδημα μεγάλο εξτραδούρες ταξιδακια πληρωμενα απο 10 εκατ μαλακες bonus λαδια μιζες για να παιρνει μπρος η μηχανη, που και που θα λεμε και καμια μαλακια να περναει η ωρα, θα βολεψουμε και μερικούς φίλους που τωρα ειναι στην ανεργία και στην πεινα και απο εδω πανε και αλλοι.

    Φιλε Τζημερε επειδη ειμαστε της ιδιας σειράς εγω πιάστηκα μαλακας και πηρα τρια πτυχία καιεδω και 5 χρονια τα εχω βαλει στο καμπινε για ντεκορ.
    Τρεχω απο εδω και απο εκεί κρατωντας κανενα βιβλιο λογιστικό πουλωντας παραλληλα και καμμια ταμειακή μπας και παρω καμια προμηθεια και θρεψω την οικογενεια μου. Στους συμπατριωτες μου δεν εχω να πω πολλα γιατι με τους περισσότερους ζουμε τον ιδιο εφιάλτη, δεν ειμαστε σαλονατοι σαν και σενα και με προσβασεις σε πολιτικά τζακια.
    Καλυτερα να την κανεις με ελαφρα πηδηματακια γιατι δεν εχεις να προσφερεις απολυτως τιποτε και εσυ και οι ομοιοι σου, απλα ψαχνεις δουλειά και κοιτάς ψηλα εκεί που δεν φθάνεις.
    Αυτά μεγαλε πολιτικε οραματιστή της πλάκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το αν έχει ή όχι πτυχίο σας πείραξε; Κάποιοι βουλευτές που τα προσόντα τους είναι «γιος/κόρη του μπαμπά του/της» και που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους, παρ'όλα αυτά έχουν 50 ακίνητα, δεν σας πειράζει; Τι αξία έχει το πτυχίο κάποιου που σπούδασε στην αμερική, στο Ταφτς συγκεκριμένα, αλλά μιλάει τα αγγλικά σαν καμάκι της Μυκόνου; Και η σύζυγός του έκανε μεταπυχιακό στην ιατρική, πρωτού πάρει το πτυχίο νηπιαγωγού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά @ Mr Mister τι θα μας ελεγες.
    Χεστήκαμε αν έχει πτυχιο.
    Το γεγονός ότι αυριανός τυχον βουλευτής, εξαπατά τον κόσμο με ψεύτικα στοιχεία, αυτό εσένα δε σε πειράζει; Αλλού το πας το πράμα, να λες ότι είσαι δεσπότης και να μην είσαι ούτε καντηλαναύτης.
    Ουστ απο δω ρε που ζητάτε και τα ρέστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τζημερε εισαι ενας αγραμματος μαλακας.
    εσυ το ηξερες παντα,
    τωρα το μαθανε ολοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση