GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Φορολογείστε τους πλούσιους!»

Στην ανάγκη αλλαγής της ασκούμενης φορολογικής πολιτικής εστίασε ο Φώτης Κουβέλης , θέτοντας ως διεκδίκηση «λιγότερους φόρους από τον κα...

Στην ανάγκη αλλαγής της ασκούμενης φορολογικής πολιτικής εστίασε ο Φώτης Κουβέλης, θέτοντας ως διεκδίκηση «λιγότερους φόρους από τον καθένα, περισσότερους φόρους από τους οικονομικά ισχυρούς».
Μετά από συνάντηση που είχε με ανέργους ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς παρατήρησε ότι «η φοροεπιδρομή στους μισθωτούς και τη μεσαία τάξη έφερε κατάρρευση των δημοσίων εσόδων, ενώ η φοροδιαφυγή θριαμβεύει».
Για το λόγο αυτόν, σύμφωνα με το naftemporiki.gr,  τόνισε ότι είναι αναγκαία η άμεση ενεργοποίηση της επιτροπής για τον έλεγχο των ιδιοκτητών πολυτελών σκαφών, χαρακτηρίζοντας εγκληματική την αδρανοποίησή της, καθώς και άλλων μηχανισμών ελέγχου σε αυτές τις συνθήκες έκτακτης ανάγκης.
Ο κ. Κουβέλης υπογράμμισε ακόμη ότι «πρέπει άμεσα να αρχίσει και να ολοκληρωθεί το περιουσιολόγιο», σημειώνοντας πως «χωρίς αυτό ο πραγματικός πλούτος φοροδιαφεύγει και αυτή τη φοροδιαφυγή την πληρώνουν οι μισθωτοί και οι οικονομικά αδύναμοι».

5 σχόλια

  1. Παίζουν τα ρέστα τους ΤΕΣΣΕΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΦΥΜΕΡΙΔΕΣ με αφεντικά τους που εχουν πολλα ΜΜΕ φωβουντε αυτό που είπε ο ΖΥ.ΡΙΖ.Α ΟΤΙ οι συχνότητες ανήκουν στο Ελληνικό ΛΑΟ και θα πρέπει να ΠΛΕΙΡΩΣΟΥΝ ...

    Οι τέσσερις αυτές μεγάλο εφημερίδες ΘΑ ΔΕΊΞΟΥΝ 1.5% με 2% μπροστά την Ν.Δ από τον ΖΤ.ΡΙΖ.Α...

    Να κάνει την προσευχή του ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΝΑ ΧΆΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ και να στακει η πατατα στα χερια τους..Ας ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ αλλοι

    Μπούτζουκα Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κραχ στις ελληνικές οικογένειες από τις νέες φορολογικές δηλώσεις, εφεύρεση του Βενιζέλου με τα "τεκμήρια" ! Σύμφωνα με ακροατές του real fm που τηλεφώνησαν για να διαμαρτυρηθούν :
    Πολύτεκνος με 5 παιδιά και εισόδημα 25.000 ευρώ ενώ πέρσι είχε επιστροφή φόρου, φέτος υποχρεώνεται να πληρώσει ( λόγω τεκμηρίων και μείωσης του αφορολογήτου ) 4.500 φόρο !
    Άνεργος με 8.000 εισόδημα, υποχρεώνεται να πληρώσει φόρο σαν να είχε εισόδημα 17.000 ευρώ( λόγω τεκμηρίων )!!!
    Προβλέπω άγριες καταστάσεις. Βλέπω τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ να πολιορκούν τα γραφεία των υπουργών και βουλευτών τους , με τα εκκαθαριστικά στο χέρι, και να γίνεται η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου. Και η οργή εξαπλώνεται κάθε μέρα σε όλα τα στρώματα της κοινωνίας και θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τις επόμενες εκλογές, αφού μέχρι τις 15 Ιουνίου, όλοι θα έχουν μάθει το νέο χαράτσι που τους φόρεσε ο Βενιζέλος και το επιτελείο του, ενώ ακόμα δεν έχει έρθει το χαράτσι στη ΔΕΗ του 2012, το ΕΤΑΚ του 2009 και όσους άλλους φόρους ετοίμασε για τους Έλληνες το πασοκ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΣΤΟΡΑ

    ΠΩΣ ΑΠΟ ΔΩ ;

    ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ .

    ΡΕ ΑΝΤΕ ΣΤΟ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ....

    ΑΠΟ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΡΑΧΤΙΚΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΦΩΣ.

    ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΡΑΧΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΕΛΕΝΧΟ OFFSHORE ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ.

    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΔΩ.

    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΚΟΠΕΛΕΣ.

    Η ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΑ ΠΕΡΝΕΙ ΕΝΤΟΚΑ ΑΝ ΟΧΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΞΟΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πουτσοκλένης26 Μαΐ 2012, 5:06:00 μ.μ.

    Κουβέλη. Δείχνεις σοβαρός άνθρωπος και κέρδισες την εμπιστοσύνη του κόσμου, στα προηγούμενα προεκλογικά γκάλοπ σου έδιναν ποσοστά μεγαλύτερα από τον ΣΥΡΙΖΑ, μέχρι που μαθεύτηκε ότι προσχώρησε και η ακαδημαϊκός Ρεπούση και ο κόσμος έκοψε πέρα. Πέρασα από θρανία και δεν κατάλαβε τίποτα, δεν στροφάρει, το δείχνει με σπρώξιμο έφτασε ακόμα και στην βουλή. Απορώ πως διάολο έγινε και έβαλες την Ρεπούση στον συνδυασμό σου. Βέβαια δεν έσπασε η γάτα το ποτήρι όλως τυχαία. Σίγουρα θα έχει την διεργασία της αυτή η υπόθεση, αλλά τι καταδεικνύει, μια από τα ίδια. Περιμέναμε από το κόμμα σου να έχει αυτό που λείπει από την πολιτική, διαφάνεια και αξιοπρεπής χειρισμούς. Μα ποιος έβαλε την Ρεπούση στην ΔΗΜΑΡ ; Δεν την ξέρω σαν άνθρωπο αλλά έγινε γνωστή στο πανελλήνιο από το βιβλίο της, που την πλάκα της αρκούδας που έπαθαν οι Έλληνες στην Μικρά Ασία, στον Εύξεινο Πόντο, μα υπάρχουν φίλμ που έχουν παιχτεί κατ΄ επανάληψη και δείχνει τους Έλληνες κατατρομαγμένους και πίσω τους υπάρχουν καπνοί όχι βέβαια από γλέντι αποχαιρετισμού που έγινε με κοντοσούφλια και ψητά αρνιά και κατσίκια. Αλλοίμονο, γνώριζε η ακαδημαϊκός ιστορικός γιατί ήταν κατατρομαγμένοι οι Έλληνες περιμένοντας την σωτηρία τους στριμωγμένοι για να χωρέσουν στις προβλήτες, να μένουν συγκεντρωμένοι για να προστατευτούν από τα μαχαίρια των αφηνιασμένων τούρκων. Αλλά δυστυχώς η ιδιοτέλεια δεν συγκρατεί ακόμα και αυτούς που θέλουν να λέγονται Ακαδημαϊκοί, επιστήμονες με «επίπεδο πνευματικό». Ντροπή και μόνον ντροπή γι΄αυτά που έγραψε.
    Η ακαδημαϊκός ιστορικός αυτόν τον φόβο που διακρίνεις στους κατατρεγμένους Έλληνες τον αναφέρει σαν συνωστισμό ……. Πιάσε το αυγό και κούρευτω, Κουβέλη απορώ γιατί λειτούργησες παραδοσιακά, κάτι από Κουμπαριές, κάτι από Ζαχόπουλο, Ζαχαρόπουλο και Καραμελόπουλο
    Έκοψε πέρα ο κόσμος κουμπάρε γιατί είδε μια από τα ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση