GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γι’ αυτό αγαπάμε τη Ρωσία!

Η Oksana Voznyuk αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο γιατί τα μοντέλα από τη Ρωσία βρίσκονται πάντα στις κορυφαίες προτιμήσεις του αντρικο...

Η Oksana Voznyuk αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο γιατί τα μοντέλα από τη Ρωσία βρίσκονται πάντα στις κορυφαίες προτιμήσεις του αντρικού κοινού! Απολαύστε την στο Playboy Ιουνίου της χώρας της!









4 σχόλια

  1. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 17ης ΙΟΥΝΙΟΥ!

    Δίλημμα Ευρώ ή Δραχμή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

    ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑ!

    ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ,

    ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ!

    Ψήφος σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σημαίνει επιδοκιμασία του Μνημονίου, ανακούφιση της Μέρκελ, Τρόϊκας και του διεθνούς τραπεζικού και παρασιτικού κεφαλαίου...

    ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, αλλά και των Ισπανών, των Πορτογάλων, των Ιταλών, των Ιρλανδών εργαζομένων και ανέργων!

    Ψήφος στα Μερκελικά κόμματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, σημαίνει
    ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ για το αύριο!

    Σήμερα όλη η Ευρώπη έχει στραμμένα τα μάτια της στην Ελλάδα.

    Ισπανοί, Ιταλοί, Γάλλοι, Πορτογάλοι βλέπουν σε μας την ελπίδα...

    ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ, ΝΕΟ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΡΟ ΤΗΣ ΜΑΝΤΑΜ ΜΕΡΚΕΛ!

    Εδώ με το 16,8% του ΣΥΡΙΖΑ, ΣΕΙΣΤΗΚΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΕΥΡΩΠΗ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ!!

    ΑΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ!

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ,

    ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακαρι να βγρι ο τριπρας πρωθυπουργος να γελασει και η παρδαλη κατσικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπως τα λέγαμε. Υπάρχει πόλωση μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

    Η ΝΔ παίρνει διαρκώς νέους ψηφοφόρους από το ΠΑΣΟΚ, τους Ανεξάρτητους Έλληνες, την Χ. Αυγή, το ΛΑΟΣ, το ΔΗΣΥ ( ειδικά αν ευοδωθούν οι διαπραγματεύσεις ), τη Δράση, τη Δημιουργία Ξανά, το Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας, τη Κοινωνία, και άλλα μικρότερα κόμματα, κινούμενη πλέον από τις παρυφές της αριστεράς, καταλαμβάνοντας όλο το κέντρο και τη δεξιά του εκλογικού σώματος.

    Από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει ψήφους από το αριστερό Πασοκ, το ΚΚΕ, τους Οικολόγους πράσινους, τη κοινωνικη συμφωνία και άλλα αριστερότερα κόμματα.

    Αυτοί που θα έχουν μικρότερη πτώση θα είναι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και η Δημοκρατική Αριστερά, που θα εισπράξουν ψήφους σε σχέση με όσους φεύγουν από άλλα κόμματα μικρότερα.

    Το ΠΑΣΟΚ θα είναι ευχαριστημένο, αν πέσει μόνο 4-5 μονάδες και βγει τρίτο κόμμα, αλλά τις περισσότερες πιθανότητες για τη τρίτη θέση έχουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και η Δημ. Αριστερά, όταν αρχίσουν να έρχονται οι φορολογικές δηλώσεις των Βενιζέλου- Σαχινίδη και οι μεγάλες μειώσεις των συντάξεων και το ΕΤΑΚ του 2009, ενώ ήδη άρχισαν οι μειώσεις στον ιδιωτικό τομέα από 15 έως 20%. Όλοι αυτοί θα τιμωρήσουν ακόμα περισσότερο το ΠΑΣΟΚ, ενώ ήδη βρίσκεται σε ισχύ το χαράτσι που αδυνατούν να πληρώσουν 1,5 εκατομμύριο νοικοκυριά ! Το νέο γκάλοπ είναι :



    Πρώτια ΣΥ.ΡΙΖΑ. με 1,5 μονάδα διαφορά από τη ΝΔ δείχνει η νέα δημοσκόπηση της εταιρείας RASS για την εφημερίδα Μetro weekend.

    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. προηγείται με 21,7%, στη δεύτερη θέση βρίσκεται η ΝΔ με 20,2 %. Ενώ η Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ κινούνται ανοδικά σε σχέση με το εκλογικό ποσοστό που κατέγραψαν στις τελευταίες εκλογές, τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ καταγράφουν μείωση συγκεντρώνοντας 11,7%.

    Ακολουθούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 7,3% και η Δημοκρατική Αριστερά με 6,2%. Μεγάλη πτώση εμφανίζει το ΚΚΕ καταγράφοντας στην πρόθεση ψήφου 5,5%, όπως και η Χρυσή Αυγή με 3,7%.

    Το ποσοστό των αναποφάσιστων ανέρχεται στο 10.9%. Ενώ, τα κόμματα που έδιναν μάχη στις εκλογές της 6ης Μαίου να μπουν στη βουλή συγκεντρώνουν τα εξής ποσοστά: Δημοκρατική Συμμαχία 2,5%, Κοινωνική Συμφωνία 2%, ΛΑΟΣ 1,9% και Οικολόγοι Πράσινοι 1,1%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΚΙΣΕ ΜΕ Ν' ΑΛΛΑΞΩ ΡΑΦΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση