GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χωρίς δελτία ειδήσεων τα κανάλια σήμερα και αύριο...

Στον αέρα βρίσκεται το ενημερωτικό πρόγραμμα των ιδιωτικών καναλιών οι τεχνικοί καθώς ξεκίνησαν από σήμερα  και πάλι 24αωρες απεργίες. Με ...

Στον αέρα βρίσκεται το ενημερωτικό πρόγραμμα των ιδιωτικών καναλιών οι τεχνικοί καθώς ξεκίνησαν από σήμερα  και πάλι 24αωρες απεργίες.
Με βασικό αίτημα την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας η Ενωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης συνεδριάζει, στις 3 το μεσημέρι, στις εγκαταστάσεις του Alter για να αποφασίσει τις μελλοντικές κινητοποιήσεις του κλάδου. Όπως όλα δείχνουν, προσανατολίζεται σε νέες κινητοποιήσεις γεγονός που προκαλεί έντονες αντιδράσεις από την πλευρά των ιδιωτικών σταθμών, δεδομένου ότι διανύουμε τις τελευταίες ημέρες πριν τις εκλογές.
Σύμφωνα με πληροφορίες στελέχη από τα ιδιωτικά κανάλια προσπαθούν να βρεθεί λύση ακόμη και την Τετάρτη για να μπορέσουν να μεταδοθούν τα βραδινά δελτία ειδήσεων.

6 σχόλια

  1. Καμμένος: Βρώμισε με αφίσες όλη την Ελλάδα... παρόλο που είναι παράνομο.

    Ο άνθρωπος που λέει ότι θα φέρει το καινούργιο στην πολιτική, έδωσε άλλο ένα δείγμα του τι εννοεί "καινούργιο".... εννοεί τη δεκαετία του 80 και του 90.

    Ο Καμμένος είναι το μόνο κόμμα που αποφάσισε αυτή την προεκλογική περίοδο να γεμίσει με αφίσες όλα τα δέντρα, τις κολώνες και τα φανάρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο.

    Και καταλαβαίνουμε το άγχος του...
    μπας και μαζέψει πάνω από 50 άτομα σε εκδήλωση για να δείχνουν τις φωτογραφίες, καθώς μέχρι σήμερα δεν τον έχουμε δει να μιλάει σε περισσότερα από 100 άτομα...

    Αλλά να μη μας δουλεύουν κιόλας ότι αυτοί οι ύποι θα πάνε την Ελλάδα μπροστά... όσο για τον γραφικό Τέρενς και τη δήλωσή του ότι "το κόμμα δεν έχει γνώση της αφισοκόλλησης"... τι να πούμε

    -------------------------
    Αντιγράφω από το taxalia

    Γέμισε αφίσες τη Θεσσαλονίκη ο Καμμένος!
    Μπορεί η τοποθέτηση αφισών να απαγορεύεται από τον εκλογικό νόμο, μπορεί να προκαλεί ως μέθοδος διαφήμισης αφού ρυπαίνει και κοστίζει πολλά λεφτά κάτι που ενοχλεί τους πολίτες, τις δύσκολες αυτές ώρες, αλλά όλα αυτά δεν εμπόδισαν τον Πάνο Καμμένο να γεμίσει τη Θεσσαλονίκη με "σάντουιτς"...

    Οι... πονηροί των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" γνωρίζουν καλά ότι οι υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης δεν είναι και στα καλύτερά τους, ότι σήμερα (μέρα αργίας) δεν μπορούν να τα μαζέψουν, οπότε... όρμησαν!
    Τη νομιμότητα και την αισθητική θα κοιτάμε τώρα;;;;

    -----------------------
    Αντιγράφω από το skai.gr

    Επικίνδυνη τοποθέτηση αφισών από τους Ανεξάρτητους Έλληνες
    Κίνδυνο για τους διερχόμενους οδηγούς στην παραλιακή Λεωφόρο Ποσειδώνος και στη Λεωφόρο Αμφιθέας αποτελούν οι αφίσες των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
    Έχουν τοποθετηθεί ακόμα και μπροστά από φωτεινούς σηματοδότες με αποτέλεσμα οι οδηγοί να χάνουν την ορατότητά τους.
    Το κόμμα αγνοεί το γεγονός, δήλωσε στο ΣΚΑΪ εκπρόσωπός του.

    «Ορισμένοι ζητάνε την ψήφο του ελληνικού λαού και ταυτόχρονα κάνουν ότι χειρότερο για να απαξιώνουν τον κόσμο», δήλωσε στο ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκης.


    Ανώνυμος είπε....
    Μπουτάρη , κόψε ένα πρόστιμο στον ΑΕροψεκασμένο!
    Δεν θα πληρώνουν οι δημότες προσωπικό για να μαζεύει την βρόμα του Καμμένου!
    Και του κάθε καμμένου!

    Πριν απο λιγο ο Κουβελης μιλησε για συνεργασια με το Καμμενο!
    Αντε Καμμενε μαζι με τον Ψαριανο στον αγωνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. υπαρχουν και ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ........


    Απίστευτη γελοιοποίηση Τέρενς Κουίκ (και Καμμένου): Τον δουλεύουν για "ηλιθιογόνα αέρια" και αυτός νομίζει ότι βρέχει!!!

    Η επιστήμη σηκώνει τα χέρι ψηλά, όσον αφορά το IQ του Τέρενς Κουικ ο οποίος είναι πρώτος στο Επικρατείας των ΑΕροψεκασμένων, είναι εκπρόσωπος τύπου και είναι ο άνθρωπος που γυρνάει αριστερά και δεξιά και λέει ότι θα κλείσει φυλακή όσους έφαγαν λεφτά... εκτός από τον εαυτόν του που δεν θα απολογηθεί σε κανέναν για τα 56.000 ευρώ που του χάρισε ο Κοντός προκειμένου να κάνει τον αργόμισθο Διευθυντή του Agrochannel...

    Διαβάστε για να δείτε το πόσο χαμηλού νοητικού επιπέδου είναι ο άνθρωπος που επιβιώνει στην Ελλάδα και μας λέει ότι θα μας βγάλει από την κρίση που φτάσαμε και με τη συμμετοχή του:

    (Διαβάστε το διάλογο από πάνω προς τα κάτω... Φαντάζομαι την έκπληξη στο πρόσωπο του Sotiris Katselos όταν θα διάβασε την απάντηση του ΑΕροψεκασμένου... θα ήταν τέτοια που αναγκάστηκε να του επισημάνει ότι κάνει πλάκα)

    Φυσικά τα ίδια λέει περίπου και ο Προεδρεύων των ΑΕροψεκασμένων


    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙ
    Τοσο χαζο κομμα δεν υπηρξε ποτε!
    ΑΕροψεκασμένοι πραγματικά

    θα μας πει κανενας ΑΕροψεκασμενος που θα βρει λεφτα ο Καμμενος ?
    Η ΦΩΝΑΖΕΙ ΜΟΝΟ "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" ?

    Το κομμα Καμμενου αποτελει την προσωποποιηση του λαικισμου.
    Η χυδαιοτητα των τρολ του σπαει τα κοντερ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...οσα δεν λενε τα φερεφωνα οι εγκαθετοι οι ραγιαδες..ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2030 προβλεπει τη σαρωτικη αλλαγη στην ασφαλιση ωστε να μειωθουν στο ελαχιστο οι δαπανες για την υγεια,να μειωθουν οι ασφαλιστικες δαπανες των εργοδοτων και να αυξηθουν οι εισφορες των αυτοαπασχολουμενων θα καταργηθουν σταδιακα θεραπειες ,ιατρικες εξετασεις και φαρμακα που μεχρι τωρα καλυπταν τα ασφλ.ταμεια. Αυτο θα φερει σαφη επειδεινωση στους ορους ζωης ολοκληρης της κοινωνιας..στελεχη του ΔΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και συμφωνησε Ο ΑΝΤΩΝΟΒΑΓΓΕΛΗΣ και ολοι εμεις οι ραγιαδες..ασχετο..στην ΡΟΥΜΑΝΙΑ με το ΔΝΤ ΑΥΞΗΘΗΚΕ Η ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑ 25% ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΤΑ 5,6 ΧΡΟΝΙΑ..ολε...ετσι στο ασχετο ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ-ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΕΦΟΠ-ΛΗΣΤΕΣ ... ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ-ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΟΚΑΤΣΕΛΟ-ΚΟΥΒΕΛΗ(ΔΕΚΑΝΙΚΙ) ΚΑΙ ΑΣ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ....ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...οσα δεν λενε τα φερεφωνα οι εγκαθετοι οι ραγιαδες..ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2030 προβλεπει τη σαρωτικη αλλαγη στην ασφαλιση ωστε να μειωθουν στο ελαχιστο οι δαπανες για την υγεια,να μειωθουν οι ασφαλιστικες δαπανες των εργοδοτων και να αυξηθουν οι εισφορες των αυτοαπασχολουμενων θα καταργηθουν σταδιακα θεραπειες ,ιατρικες εξετασεις και φαρμακα που μεχρι τωρα καλυπταν τα ασφλ.ταμεια. Αυτο θα φερει σαφη επειδεινωση στους ορους ζωης ολοκληρης της κοινωνιας..στελεχη του ΔΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και συμφωνησε Ο ΑΝΤΩΝΟΒΑΓΓΕΛΗΣ και ολοι εμεις οι ραγιαδες..ασχετο..στην ΡΟΥΜΑΝΙΑ με το ΔΝΤ ΑΥΞΗΘΗΚΕ Η ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑ 25% ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΤΑ 5,6 ΧΡΟΝΙΑ..ολε...ετσι στο ασχετο ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ-ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΕΦΟΠ-ΛΗΣΤΕΣ ... ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ-ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΟΚΑΤΣΕΛΟ-ΚΟΥΒΕΛΗ(ΔΕΚΑΝΙΚΙ) ΚΑΙ ΑΣ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ....ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι καραγκιόζηδες της αλητοσυμμορίας των καναλιών αποφάσισαν να αφήσουν απληροφόρητο το πόπολο, γιατί κλάσανε μέντες. Ό,τι και να κάνετε, δεν γλυτώνετε στις 7 Μάη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΗ ΝΔ...

    Από τη Δευτέρα 7 Μάη οι εξελίξεις στη ΝΔ θα είναι ραγδαίες.
    Το καζάνι βράζει.
    Σειρά στελεχών και πολλές τοπικές οργανώσεις κάνουν υπομονή μέχρι την Κυριακή.
    Ο Σαμαράς θα αμφισβητηθεί ανοιχτά από αρκετά στελέχη,ενώ ανεξέλεγκτη είναι η οργή για συγκεκριμένα μέλη της ηγετικής ομάδας.
    Πολλοί προεξοφλούσαν εδώ και καιρό ότι 'ο Πρόεδρος δεν βγάζει το '12'.
    Όμως ο δραστικός καταλύτης που ξεχειλίζει το ποτήρι στο εσωτερικό της άλλοτε κραταιάς Κεντροδεξιάς παράταξης και δρομολογεί άμεσες εξελίξεις είναι η ορμητική ανάπτυξη
    των Ανεξαρτήτων Ελλήνων,η οποία αποδίδεται ευθέως από στελέχη σε καταστροφικούς χειρισμούς τόσο του Σαμαρά όσο και 'της αυλής του'.
    'Από τότε που ανέλαβε Πρόεδρος μετράμε 4 κόμματα στην Κεντροδεξιά.
    Κοντεύουμε να χάσουμε το μέτρημα.
    Δεν πάει άλλο ο κατακερματισμός.
    Κοντεύουμε να γίνουμε ΠΟΛΑΝ',λένε χαρακτηριστικά.
    Αν μάλιστα,όπως δείχνουν ως σήμερα,
    Τετάρτη,τα πράγματα,η ΝΔ κινηθεί κάτω απ'τα επίπεδα του 20% και ελάχιστα πάνω απ'το μισό της εκλογικής επίδοσης του 2009 (περί το 17,5%),θεωρείται βέβαιο ότι οι διαδικασίες για αλλαγή ηγεσίας θα ξεκινήσουν άμεσα.
    Κάποιοι υποστηρίζουν δηκτικά ότι το ένστικτο αυτοσυντήρησης της παράταξης,έστω και αργά,πρέπει να ενεργοποιηθεί...
    Σε κάθε περίπτωση,οι ραγδαίες μετεκλογικές εξελίξεις στη ΝΔ,όπως και στο ΠΑΣΟΚ που αντιμετωπίζει ανάλογες εσωκομματικές συνθήκες,
    προσθέτουν ακόμη έναν αστάθμητο παράγοντα στο εντελώς ρευστό τοπίο στη χώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση