GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μιλτιάδης για το άντερο των ψηφοφόρων...

Γράφει ο Θανάσης Μαυρίδης. Μιλτιάδης Παπαϊωάννου προς οπαδούς του κόμματός του: «Το ΠΑΣΟΚ είσαστε εσείς, ο λαός που λάδωσε το αντεράκι το...

Γράφει ο Θανάσης Μαυρίδης.

Μιλτιάδης Παπαϊωάννου προς οπαδούς του κόμματός του: «Το ΠΑΣΟΚ είσαστε εσείς, ο λαός που λάδωσε το αντεράκι του με το ΠΑΣΟΚ και τον Ανδρέα Παπανδρέου». Είναι αρκετή αυτή η δήλωση κύριε Βενιζέλο για να σας στείλει τα ποσοστά του κόμματός σας ακόμη πιο κάτω- Πως το είπε ο Πάγκαλος- «Μαζί τα φάγαμε»! Τώρα αποκαλύπτεται τι ακριβώς εννοούσε ο κύριος αντιπρόεδρος. Κι είχαμε μία απορία για το πώς ξεκίνησε αυτή η ιστορία του χρέους…
Ο κ. Παπαϊωάννου είναι ένας πολιτικός παλαιάς κοπής. Της σχολής Κατσιφάρα, ο οποίος υποστήριζε ότι «αν δεν υπήρχε ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν θα μας γνώριζε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας μας». Δεν τα λέμε εμείς αυτά, ο ίδιος ο κ. Παπαϊώαννου τα λέει, όταν υποστηρίζει αυτά τα περί λαδώματος του εντέρου. Αν πιστεύει κανείς ότι η Ελλάδα μπορεί να ξεφύγει από την κρίση χρέους με αυτούς τους πολιτικούς, αυταπατάται και μάλιστα οικτρά.
Οι άνθρωποι αυτοί με την νοοτροπία τους μας οδήγησαν στο χάος και στην καταστροφή. Και για να μην είμαστε άδικοι, πολιτικοί τύπου «Παπαϊωάννου» υπάρχουν και στην Νέα Δημοκρατία. Σε αυτόν τον πολιτικό κόσμο έχει γυρίσει την πλάτη του το εκλογικό σώμα. Όχι γιατί οι εκλογείς δεν έχουν δήθεν ευθύνες για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί (ποιος τους ψήφιζε μέχρι χτες), αλλά διότι αποφάσισαν να αναλάβουν δράση και να βάλουν ένα τέλος σε αυτή την ιστορία. Η αντίδρασή τους είναι υγιής. Αντίθετα, τα δύο μεγάλα κόμματα δείχνουν να μην έχουν ακόμη λάβει το μήνυμα και έχουν στην σύνθεση των ψηφοδελτίων τους ανθρώπους που προκαλούν ακόμη και με την παρουσία τους.
Δεν είναι το πρόβλημά μας ο κ. Παπαϊωάννου. Δεν είναι δα και ο χειρότερος της παλαιάς φρουράς. Το πρόβλημά μας είναι ένα ολόκληρο σύστημα αξιών που δημιουργήθηκε με την μεταπολίτευση. Λέμε, λοιπόν, ότι το σύστημα αυτό έχει χρεοκοπήσει και πιθανότατα έτσι συμβαίνει. Αλλά, είναι έτσι- Το γεγονός ότι η ανικανότητά του να διαχειριστεί τις δημόσιες υποθέσεις οδήγησε μία χώρα στην χρεοκοπία, είναι αναμφισβήτητο. Το ίδιο το σύστημα, όμως, έχει πράγματι χρεοκοπήσει ή ακόμη αντιστέκεται- Πολύ φοβάμαι ότι συμβαίνει το τελευταίο. Κι ότι μέχρι να απαλλαγούμε εντελώς από το ίδιο και τις παρενέργειές του θα περάσει ακόμη αρκετός καιρός και στο μεταξύ μας περιμένουν πολλά ακόμη δεινά.
Και μην βιαστεί κανείς να οριοθετήσει το «παλαιό» μόνο στο ΠΑΣΟΚ και στην Νέα Δημοκρατία. Ας αναζητήσει το νέο σε όλους τους πολιτικούς σχηματισμούς. Όσο κι αν ψάξει...
Capital μοντάζ το Γρέκι
filologos10.wordpress.com

15 σχόλια

  1. ΦΘΗΝΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΓΥΦΤΕ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ .ΠΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕΣ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ .ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΤΙΠΟΤΕΝΙΑ ,ΓΙΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΦΑΝΗΚΑΤΕ ΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΗΔΕΣ ΤΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΤΕ,ΖΗΤΙΑΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέχρι το 2009 λάδωνε το αντεράκι του ο ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ.
    Από το 2009 και μετά, και ιδίως μετά τις εκλογές της Κυριακής, όποιος ψηφίσει πασοκ , αλλά και όλοι οι Έλληνες θα λαδώσουν το εντεράκι τους με βαζελίνη και σως. Γιατί αυτό που έρχεται ( και αποκάλυψε το σχέδιο του μνημονίου που διέρρευσε ) δεν θα είναι τίποτα μπροστά στη προηγούμενη διετία ! Γι΄ αυτό προσοχή που βάζετε την υπογραφή σας και τη ψήφο σας. Κάψτε τους, πριν σας "λαδώσουν" για 4 χρόνια το παχύ έντερο ! Και αυτό δεν θα είναι απλή ....σκόπηση !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι λες ρε φίλε! Γιατί έχεις τόσα ονόματα, για να μη σε χάσουνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιος θα αντέξει ; Είναι φανερό, ότι μετά τον βομβαρδισμό της Σερβίας,
    ακολουθεί ο “βομβαρδισμός” της Ελλάδας, με χιλιάδες θύματα
    της ωμής πολιτικής, ψυχολογικής και σωματικής βίας, της κυβέρνησης
    Παπανδρέου – Παπακωντστανίνου και Παπαδήμου- Βενιζέλου.
    Με αυτά τα μέτρα , στα επόμενα 4 χρόνια, έχοντας εν λευκώ υπογραφή,
    αν ψηφιστούν από τους Έλληνες, τα θύματα θα τριπλασιαστούν !
    Με τη μείωση των γεννήσεων και την αύξηση των θανάτων σε 30 χρόνια
    ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ θα έχει σβήσει ! Σε 5-6 χρόνια θα είναι άδεια τα νηπιαγωγεία
    και τα δημοτικά σε όλη την Ελλάδα ! Κάθε ψήφος που δίνεται στο Βενιζέλο
    και στα φιλομνημονιακά κόμματα σημαίνει σκληρότερα μέτρα, μεγαλύτερη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ! Το τέλος εγγύς ; Θα συνέλθουν οι Έλληνες ή θα αφήσουν
    τη χώρα έρμαιο των διαπλεκομένων και των ΤΥΡΑΝΝΩΝ ; Η απάντηση
    σε 5 μέρες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλούμε τον εισηγητή του χαρατσιού στη ΔΕΗ κ.Βενιζέλο,το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ και όλους όσους συμφωνούν με το μνημόνιο ( υπουργούς, βουλευτές, υποψηφίους, δημάρχους τους, περιφερειάρχες τους, κομματικά στελέχη,συνδικαλιστές , φοιτητές και ψηφοφόρους - πόσοι είναι αυτοί ; το 50% των Ελλήνων ; ) και ΔΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗ ΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΟΥΝ, ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ και το ΔΝΤ.

    ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΤΗΣ ΝΔ, ΤΟΥ ΛΑΟΣ, ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων !

    Αν παραμείνουν, να δηλώσουν ότι δέχονται να πληρώνονται με 500 ευρώ το μήνα. Όσοι ψηφοφόροι των μνημονιακών κομμάτων είναι συνταξιούχοι, να δηλώσουν ότι θα παίρνουν σύνταξη μόνο 500 ευρώ το μήνα, χωρίς επικουρικές ή άλλα επιδόματα, για να βοηθήσουν το Κράτος και την επιτυχία του μνημονίου. Και από το σύνολο της κινητής ( καταθέσεις, ομόλογα, μετοχές ) και ακίνητης περιουσίας να κρατήσουν 150.000 ευρώ για ώρα ανάγκης και 2 ακίνητα ο καθένας από αυτούς τους μνημονιακούς και τα άλλα να τα δωρίσουν στο Κράτος για την απόσβεση του χρέους. Και όσοι εκλεγούν από αυτούς να παίρνουν μισθούς 500 ευρώ μέχρι να βγει η χώρα από το μνημόνιο.
    Επίσης, να δημεύσουν την κινητή και ακίνητη περιουσία, όσων δημοσίως έχουν παραδεχθεί την είσπραξη μεγάλων ποσών για τον εαυτό τους ή τα κόμματά τους. Αφού ισχυρίζονται ότι το μνημόνιο είναι αναγκαίο και ότι ενδιαφέρονται να σώσουν τη χώρα, ας κάνουν ΑΥΤΟΙ τις μεγάλες θυσίες, θυσιάζοντας τη περιουσία τους, ώστε να συμπάσχουν με τον άνεργο των 360 ευρώ, το νέο των 400 ευρώ, τον Οικογενειάρχη των 900 ή 1000 ευρώ με παιδιά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αντιγραφω και διορθωνω λιγο,γιατι αυτο ειναι το ζουμι..

    απο 7 μαιου αρχιζει το ξηλωμα..
    η αριστερα στην ελλαδα τελειωσε..
    δεν θα γινουν διωξεις για να το παιζουν ηρωες οι αριστεροι..
    ουτε εξοριες για να κανουν δωρεαν διακοπες..
    θα χτυπηθει η κοινωνικη βαση της αριστερας,
    που βεβαια εκτεινεται βαθεια μεσα στο πασοκ,
    αλλα και στο κρατικιστικο κομμα της νεας δημοκρατιας..
    τα επαγγελματα που ψηφιζουν αριστερα ειναι γνωστα..
    θα τους αφαιρεθουν οι νομικες και συνταγματικες προστασιες,
    και θα τους κοπουνε τα λεφτα..
    TΟΣΟ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ!
    ο ανεργος και ο αστεγος δεν εχει μυαλο για πολιτικη..
    μια δυο εξεγερσεις που θα γινουν,ευκολα και γρηγορα θα παταχθουν..
    σε 10 το πολυ χρονια ολα θα εχουν ξεχαστει,
    οπως ξεχαστηκαν και τοσα αλλα..
    η ωραια ελλαδα μας θα ξαναγινει ασφαλης,
    θα επιστρεψουν οι αξιοι,
    θα εχουν ολοι δουλειες,
    ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ
    να καταλαβαινουν τη θεση τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΤΙΣ 6 ΜΑΙΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ

    ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ - ΝΔ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΧΩΜΑΤΑΤΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΣ - ΝΤΟΡΑ (ΔΗΣΥ) - ΚΟΥΒΕΛΗΣ (ΔΗΜΑΡ) - ΚΑΤΣΕΛΗ (ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ).
    ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΥΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΘΑ ΣΠΕΥΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΟΥΝ "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΗΣ ΥΠΑΤΗΣ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑΣ ΤΟΥ Δ" ΡΑΙΧ (ΠΑΣΟΚ - ΝΔ).
    ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΟΘΕΙΑ ΕΥΡΕΙΑΣ
    ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟΝ.
    ΗΔΗ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΣΕ ΚΡΥΦΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΣ, ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΤΑ ΔΥΟ (ΠΡΩΗΝ)
    ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΦΥΛΛΟΡΟΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ.

    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε σεις τούτη η μεγαλοστελεχάρα, ο μιλτιάδης, φτυστή η φιγούρα του καραγκιόζη δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΗ ΝΔ...

    Από τη Δευτέρα 7 Μάη οι εξελίξεις στη ΝΔ θα είναι ραγδαίες.
    Το καζάνι βράζει.
    Σειρά στελεχών και πολλές τοπικές οργανώσεις κάνουν υπομονή μέχρι την Κυριακή.
    Ο Σαμαράς θα αμφισβητηθεί ανοιχτά από αρκετά στελέχη,ενώ ανεξέλεγκτη είναι η οργή για συγκεκριμένα μέλη της ηγετικής ομάδας.
    Πολλοί προεξοφλούσαν εδώ και καιρό ότι 'ο Πρόεδρος δεν βγάζει το '12'.
    Όμως ο δραστικός καταλύτης που ξεχειλίζει το ποτήρι στο εσωτερικό της άλλοτε κραταιάς Κεντροδεξιάς παράταξης και δρομολογεί άμεσες εξελίξεις είναι η ορμητική ανάπτυξη
    των Ανεξαρτήτων Ελλήνων,η οποία αποδίδεται ευθέως από στελέχη σε καταστροφικούς χειρισμούς τόσο του Σαμαρά όσο και 'της αυλής του'.
    'Από τότε που ανέλαβε Πρόεδρος μετράμε 4 κόμματα στην Κεντροδεξιά.
    Κοντεύουμε να χάσουμε το μέτρημα.
    Δεν πάει άλλο ο κατακερματισμός.
    Κοντεύουμε να γίνουμε ΠΟΛΑΝ',λένε χαρακτηριστικά.
    Αν μάλιστα,όπως δείχνουν ως σήμερα,
    Τετάρτη,τα πράγματα,η ΝΔ κινηθεί κάτω απ'τα επίπεδα του 20% και ελάχιστα πάνω απ'το μισό της εκλογικής επίδοσης του 2009 (περί το 17,5%),θεωρείται βέβαιο ότι οι διαδικασίες για αλλαγή ηγεσίας θα ξεκινήσουν άμεσα.
    Κάποιοι υποστηρίζουν δηκτικά ότι το ένστικτο αυτοσυντήρησης της παράταξης,έστω και αργά,πρέπει να ενεργοποιηθεί...
    Σε κάθε περίπτωση,οι ραγδαίες μετεκλογικές εξελίξεις στη ΝΔ,όπως και στο ΠΑΣΟΚ που αντιμετωπίζει ανάλογες εσωκομματικές συνθήκες,
    προσθέτουν ακόμη έναν αστάθμητο παράγοντα στο εντελώς ρευστό τοπίο στη χώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. χιχιχιχι...νάτος πάλι νυχτωμένος
    Ο ΑΝΙΑΤΟΣ Συφιλιασμένος
    ο γελοίος, το σίχαμα
    ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΣΚΟΥΛΙΚΙ.


    ο Γλύφτης του Αυτοκράτορα Μπένυ Χασέχαλασιέ
    με το διοριμενο ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΤΟΥ, στο δημόσιο....
    ....του του έγραψε και σχόλιο ..
    Η ΨΩΛΕΤΑ του ΠΑΣΟΚ !!!!!


    _________________
    ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΣΑΣ ΛΕΩ..


    Οι ιερόδουλες με το AIDS παλεύονται.
    ______________________Η σύφιλη στον εγκέφαλο, με τίποτα.


    Στη δημοσιότητα δόθηκαν φωτογραφίες από δυο διαφορετικά γεγονότα της επικαιρότητας που φαινομενικά δεν έχουν καμμια σχέση μεταξύ τους:
    Από τη μια οι φωτογραφίες των ιερόδουλων που μολύνθηκαν με τον ιό του AIDS, και από την άλλη η φωτογραφία από μια προεκλογική συγκέντρωση του στη Θεσσαλονίκη.
    Μεγάλη η συζήτηση για το αν θα έπρεπε να δημοσιοποιηθούν τα πρόσωπα των ιερόδουλων, όσο και σχετικά με την συν-ευθύνη όσων συνευρέθηκαν μαζί τους χωρίς προφυλακτικό.

    Αντιθέτως, δεν υπήρξε και πολλή συζήτηση για την άλλη φωτογραφία, οπου διακρίνεται κάποιος με εμφανώς Καμένο εγκέφαλο να …φιλάει το χέρι ενός πολιτικού απατεώνα.

    Τον λένε και Βενιζέλο στα μεταγλωτισμένα απο τα Τούρκικα.
    Ενός απίθανου αριβίστα που σε κάθε πέντε κουβέντες που λέει οι έξι είναι ψέματα.

    Και εκείνος, με προφανές Ναπολεώντειο σύνδρομο, σαν μια υπέρβαρη Μαρία Αντουανέτα και σαν εκκολαπτόμενος Χιτλεράκος απολαμβάνει αυτάρεσκα την “υποταγή” του υπηκόου του.

    Δείτε τις δυο φωτογραφίες και απαντήστε στον εαυτό σας ειλικρινά:
    - Ποιά φωτογραφία σας προκαλεί περισσότερο τρόμο ;

    Δώδεκα ιερόδουλες με AIDS στο γκέτο της οδού Φυλής, ή μερικές χιλιάδες εκφυλισμένοι εγκέφαλοι διασκορπισμένοι ανεξέλεγκτα ;

    _____________________
    Το ΠΑΣΟΚ είναι Καμόρα
    (φώτο απόδειξη).
    Και οι καμορίστι δείχνουν την ευγνωμοσύνη τους στον Κάπο:

    Προσέξτε το γέλιο και τη χαρά του Βενιζέλου αντί να κοκκινήσει από την ντροπή του για την κατάντια των ψηφοφόρων του...

    - Αφού λαδώθηκε το αντεράκι του, των παιδιών του και των εγγονών του..ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ +

    - ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ Ο ΣΚΑΤΟΓΕΡΟΣ ΦΙΛΑΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΠΕΝΥ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΚΚΙΝΗΣΕΙ ΓΕΛΑΕΙ ΑΥΤΑΡΕΣΚΑ..το γουρούνι με κοστούμι.

    ΔΕΝ ΣΩΖΕΣΑΙ ΡΕ
    Π
    Ο
    Υ
    Σ
    Τ
    Η.

    ΤΟ ΚΑΝΤΑΪΦΙΚΟ με μαχαίτι ΤΕΛΟΣ ΣΟΥ_______
    ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. το ΠΑΣΟΚ + + + + ++++++++++++++++

    γεμισε απ'ακρη σ'άκρη την Ελλαδα
    με τρία πραγματα:

    - τάφους
    - μπατσους και παρακρατικούς Χ.Α.νεο ναζι ΠΑssΟΚ
    - ενοικιαστηρια και άνεργους

    Περπει να ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ πολυ σκληρα
    στις καλπες για αυτο..


    ΔΩΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ.

    ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ .

    ΜΑΥΡΙΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ .

    ΜΑΥΡΙΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ .

    ΜΑΥΡΙΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ

    ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ
    με κανταϊφικό ΤΕΛΟΣ _____________________________+

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. το θεμα ειναι να βρουμε αυτον το γελοιο υπκειμενο που στη πατρα (που αργοπεθαινει) του φιλησε το χερι..!!!!!
    αυτος και οι ομοιοι του φταινε που αυτα τα καθαρματα θα μας κυβερνουν για τα πιο κρισιμα επομεν 4 χρονια της ζωης μας και της ιστοριας μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μαύρο στο δίπολο Χαρατσοπασοκ Βενιζέλου και στη ΝΔ, στο Λαος και στη Ντόρα. Δίνουμε δύναμη στα κόμματα που μπορούν να φτάσουν διψήφια νούμερα και να γκρεμίσουν το δικομματισμό.πχ Τους Ανεξάρτητους Έλληνες, το μοναδικό αστικό αντιμνημονιακό κίνημα, Καμμένου- Δημαρά- Μαριά ! Όσο πιο πάνω πάνε εκλογικά, τόσο θα το σκεφτούν να πάρουν σκληρότερα μέτρα. Κάθε ψήφος σε Βενιζέλο ή Σαμαρά θα οδηγήσει σε νέα μέτρα, αφού θα πουν ότι έπεσε έξω ο προϋπολογισμός. Τρεις μέρες μετά τις εκλογές αρχίζουν οι φορολογικές δηλώσεις και εκεί θα διαπιστώνει ο μέσος πολίτης ότι όχι μόνο δεν θα έχει επιστροφή φόρου, αλλά και οτι φετος θα ΠΛΗΡΩΝΕΙ φόρο !!! Έρχεται τσουνάμι μέτρων ασήκωτων για το μέσο Έλληνα ! Αποφασίστε και τιμωρήστε τους και στείλτε κόμματα στη Βουλή που θα τους τιμωρήσουν σκληρά, με τη δικαιοσύνη και το άνοιγμα των φακέλων για το μνημόνιο και το ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ GAP.
    ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠ'ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ
    ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ (ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ).
    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ.

    Οι Νεοταξίτες συμφοιτητές της Βοστώνης,GAP ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑΣ,φορέθηκαν από τους παγκόσμιους πάτρωνές τους στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ!ΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΕΣΑΝΕ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΡΑΚΙΑ
    ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ.
    Αυτούς θέλανε για ''συνομιλητές''.
    Προώθησαν όσο δεν πήγαινε τον George,τους έκανε την αρχική δουλειά,και μετά όταν δεν στεκόταν άλλο τον σούταραν.
    ΤΩΡΑ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΑΛΟΓΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!
    ΟΣΟ ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ'ΝΑΙ,ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ
    100% ΠΕΙΘΗΝΙΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.
    Βλέπετε,ο χοντρός (και ο Αβραμόπουλος που θα διαδεχτεί άμεσα τον Σαμαρά στη διαλυμένη ΝΔ)
    ανήκει στον ευρωπαϊκό ιμπεριαλισμό,
    ενώ οι συμμαθητούληδες ανήκουν στον Αμερικάνικο.
    ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.
    Έφυγε ο ένας.
    Κυριακή βράδυ φεύγει και ο άλλος.

    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΜΑΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!

    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΜΑΗ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ,ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ!

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ!

    ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΨΗΦΟ,
    ΨΗΦΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ!

    ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το έντερο,λεπτό και παχύ,ακόμα
    λαδώνεται με επιδόματα στις ΔΕΚΟ.
    Οι συντεχνίες είναι αλαζονικές.
    Αν δεν με πιστεύεις,διάβασε τις
    προχθεσινές δηλώσεις της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ
    όπου αναφέρεται ότι δεν θα κοπεί
    κανένα πριμ επιδοτήσεων.
    Άντε ρε πάνε να δουλέψεις στο
    ελεύθερο επάγγελμα να καταλάβεις
    πόσα απίδια έχει ο σάκος...
    Βολευόσουνα με 25ετία,σύνταξη 2,5
    χιλιάδες και εφάπαξ 120 χιλιάδες
    συναλλασσόμενος (ψηφαλάκια) με
    τις Κυβερνήσεις.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση